Onsdag

2008-11-26  22:19:08  Allmänt  Kommentarer (3)
Idag har det varit en lång dag. Den började med att jag åkte till skolan, redo för restaurangen. Vi dukade upp bord som vanligt, tog hand om disken och förberedde inför dagen. När mina gäster kom (dom som jag skulle servera) så blev jag otroligt nervös, det blir jag varje gång. Som tur var så var det två utav mina lärare, en lärare som jag hade förra året och en ny, så det kändes bättre :) Det gick iallafall bra, gjorde inte bort mig eller nånting. Sen så hade jag ett till bord, tillsammans med Nadima, så vi hjälptes åt där. Sen tog hon över där medan jag tog emot 2 andra gäster. Så hela dagen i restaurangen gick iallafall jättebra idag :) Glad för det, hehe.

Som jag skrev i förra inlägget så var det öppet hus i min skola idag, så efter att vi slutade så gick jag och Jenny upp till skolan, dukade upp två bord, (ni ser bilden längst ner i inlägget) och sen hade vi inte så mycket att göra. Vi åt middag där kl 5, pasta och köttfärs, jättegott faktiskt. Efter det hade vi inte så lång tid på oss att göra något så vi hjälpte Henrik lite snabbt med disken och så, sen gick vi upp till våran "plats". Kl 18.00 började det och folket började droppa in.

Men sen skulle vi tydligen ner igen till metodköket och hämta snittar som vi skulle servera till gästerna. Vi gick runt i hela skolan, upp och ner, upp och ner för alla trapporna. Efter en timme hade vi skitont i benen, men vi kämpade på. Det var många som tyckte om snittarna så det var ju bra, sen kom det självklart fram lite föräldrar och elever till oss och frågade lite om skolan och så..

Kl 20.00 slutade det, då tog vi undan det vi hade dukat upp och sen gick vi och bytte om. Vi gick ifrån skolan 20.30. Bussen gick inte så jag fick ta tvärbanan, eftersom att Jenny skulle ta tunnelbanan så fick jag åka själv. När jag kom till årstaberg så fick jag vänta där i 20 minuter på mitt tåg. Var hemma i bro kl 21.42..

Är sååå glad över att vara hemma, jag får sitta ner och vila mina ben, det värker jättemycket, haha. Funderar på om jag ska gå ut i köket och kolla efter något att käka. Imorgon har jag studiedag så jag behöver inte passa någon tid imorgon, fan va skönt! Aja, nu ska jag gå till köket och leta upp något ;) Ha det bäst! ♥


Juste, här ser ni en bild på ett bord som jag och Jenny dukade ;)

Kommentarer
Skrivet av: n' en skön lirare

Fint ni har dukat! :)

DATUM: 2008-11-26 KLOCKSLAG: 22:29:12
URL: http://fuckju.blogg.se/
Skrivet av: n' en skön lirare

Ja såklart! :)

DATUM: 2008-11-27 KLOCKSLAG: 12:08:31
URL: http://fuckju.blogg.se/
Skrivet av: josefine

gaffeln ska väl vara överst? (a) annars fint!

DATUM: 2008-11-27 KLOCKSLAG: 18:23:43
URL: http://nordlings.blogg.se/

Kommentera då inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0