Nyårsafton!

2008-12-31  12:09:21  Allmänt  Kommentarer (1)
Hejsan bloggen!

Idag vaknade jag runt 9 när Jonas gick upp, men jag somnade om och vaknade igen vid 11. Då gick jag upp och duschade direkt och nu sitter jag i sängen och väntar på att mitt hår ska torka lite grann. Ska snart börja sminka mig och sen klä på mig. Ska inte ha något speciellt på mig idag faktiskt, tänkte ha de nya kläderna som jag köpte häromdagen. Jag har ingen aning om vi ska ta tåget hem till Jonas pappa eller om vi tar bilen, men jag hoppas att vi tar bilen :) Det är sååå mycket skönare än tåget, såklart, plus att jag inte har något att åka på
:/ Aja, nu måste jag börja sminka mig. Ha en underbar nyårsafton! ♥

Snart ett nytt år ;)

2008-12-30  20:44:16  Allmänt  Kommentarer (8)
Hejsan allihopa!

Idag har jag som sagt bara tagit det lugnt, varit ute lite med älsklingen och hans bil. Han fixade den lite, sen tog vi en runda med den. Så.. imorgon är det nyårsafton, vad har ni för planer? :) Jag ska iallafall berätta nu hur mina planer ser ut.

1. Vakna upp bredvid min älskling, äta frukost, fixa iordning oss.
2. Åka hem till hans pappa, äter middag där och umgås.
3. Åker tillbaka till Bro senare på kvällen. På 12-slaget står vi någonstans och skjuter upp raketer.
4. Går in och tar ett varmt bad tillsammans med älsklingen, tända ljus och lite musik.
5. Sätter på en film inne på rummet, äter chips och dricker cola.
6. Mys med älsklingen
;)

Underbar start på det nya året! Ska bli sååå mysigt och skönt att bara vara hemma ♥ Hur ser era planer ut? :)

12.42

2008-12-30  12:47:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon!

Jag vaknade för ca en timme sen, men har bara legat i sängen och kollat på tv. Idag kommer det bli ännu en slappdag för mig och Jonas. Ska väl antagligen följa med Jonas ut när han mekar med bilen en stund men sen blir det bara en dag med ännu mer film och mys.

Imorgon är det nyårsafton och vi har inga planer. Det enda vi har bestämt oss för är att vi ska hem till Jonas pappa och umgås lite med hans familj, men att vi inte vill stanna där hela kvällen. Mer än så har vi inte bestämt :P Vi får väl försöka komma på något som vi vill göra.

Nä, nu ska jag gå ut i köket och ta något att äta ♥ puss!

Måndag

2008-12-29  16:08:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Idag känns det som att det är söndag och att man ska till skolan imorgon. Men så är det ju inte och det är skönt. Idag är det verkligen en slappdag för mig och Jonas. Vi ska bara vara hemma, se på film och mysa. Men först ska Jonas ut till bilen och fixa. Eftersom att jag inte orkar stå där ute och frysa häcken av mig så jag sätter på en film här inne i värmen och tar det bara lugnt medans :)
Nä, nu ska jag ta och leta efter en film. Ha en bra dag! ♥

28 december

2008-12-28  23:58:15  Allmänt  Kommentarer (0)

ÄNTLIGEN hemma säger jag bara. Efter en lång dag så är jag äntligen hemma i Bro.

Igår efter att vi hade varit hos Jonas styvmammas föräldrar så körde vi hem alla, sen åkte vi hem till min pappa och sov. Imorse gick vi upp, åt frukost med familjen, sen åkte vi till Jonas pappa igen. Där skulle han fixa en bil men jag hade ingen lust att sitta där och kolla på, så jag och Patricia tog en tripp till Farsta centrum. Där köpte jag en tröja och ett par tights på gina :) Efter att vi hade gått runt där en stund (tills det stängde) så gick vi runt och letade efter ett ställe där man kunde köpa Thaimat, för vi var verkligen jättesugna på det, men ingenting var öppet. Så vi åkte till Haninge centrum, och där var allt också stängt. Efter mycket om och men så hamnade vi tyvärr på McDonalds. Men jag har iallafall haft det kul idag
:) haha!

När vi kom hem från Haninge så satte vi oss ner i soffan och var skittrötta. Började kolla lite på Mission impossible 3 som gick på 4:an, men sen sa Jonas att vi skulle börja åka hemåt. Så nu är vi tillbaka i Bro.. självklart så åkte vi förbi en sträcka där Jonas brukar sladda lite, så där fick han leka av sig lite grann, men sen åkte vi hem ;) 

Ska sätta på en film nu tänkte jag, imorgon ska jag ha sovmorgon! För jag har ingenting planerat, skööönt! Här får ni se en bild på kläderna som jag köpte idag iallafall :) Klicka på bilden för att förstora den!


Hörs imorgon, puss på er ♥


27 december

2008-12-27  13:19:48  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Idag väckte Jonas mig och sa att jag måste gå upp, för vi ska åka om 50 minuter. Jag fick skynda mig upp, duscha, hitta kläder att ha på mig och sminka mig. Så nu sitter jag i sängen, snart klar, måste torka mitt hår bara, men nu ska vi tydligen inte åka förän om ca en timme. Så nu har jag tid till att blogga också ;) hihi.

Idag ska vi åka hem till Jonas pappa, sen ska vi hem till hans styvmammas föräldrar. Där ska vi antagligen fika eller nåt, haha, jag vet inte. Idag har jag svarta strumpbyxor på mig och en klänning från ginatricot. Hade beslutsångest av att välja kläder idag så jag frågade Jonas styvsyster om jag kunde ha dethär på mig och det kunde jag ;)

Jag vet inte om vi ska sova hos Jonas pappa idag, men om vi nu gör det så bloggar jag nog inge mer idag. Om vi sover hemma så slänger jag självklart in ett litet inlägg när vi kommer hem ;) Nu måste jag fixa mitt hår. Ha en bra lördag! ♥

Hemma

2008-12-26  20:45:49  Allmänt  Kommentarer (2)
Så, nu var denhär dagen nästan slut. Idag har jag varit och träffat Jonas gammelmormor som sagt, men jag skulle aldrig ha gissat på att hon var 80 efter att jag har träffat henne nu ;) Jag skulle ha gissat på 60 eller något, haha. Hon var jättetrevlig och pigg. Vi fikade en massa, hon hade gjort iordning minst 10 olika bullar/kakor/bakelser osv. Sen satt vi och pratade bara, men både jag och Jonas somnade i soffan, haha. Sen blev vi väckta av Jonas mamma när det var dags för middag, julmiddag. Vi orkade inte mycket kan jag säga :P Men vi fick i oss en bit glass efterråt tillochmed xD Efter en stund så åkte vi hem. Vi var där i ca 5 timmar. Jag somnade i bilen påväg hem, sov heeela resan, det var ju en timmes bilresa så ;) Jätteskönt var det.

Nu är vi hemma och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Men en sak är säker, jag kommer nog gå och lägga mig ganska tidigt ikväll, så trött som jag och Jonas har varit idag så skulle inte det vara några problem för oss. Aja, men nu ska jag väl försöka hitta på något att göra, ha en bra fredagskväll! ♥

26 december

2008-12-26  11:27:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon!

Jag vaknade för inte så länge sen. Jag började med att leta upp mina kläder som jag hade tänkt att jag skulle ha på mig idag, eftersom att vi skulle åka till min mormor och äta julbord och träffa släkten. Men sen ringde mamma och sa att det var inställt. Min styvpappa hade blivit sjuk under natten så det var ingen idé att chansa på att åka dit, ifall att han skulle smitta någon. Så mormor sa att vi skulle ta det en annan dag då alla kommer, det är ju mycket roligare. Så idag vet jag inte vad jag ska göra, jag följer antagligen med Jonas och hans mamma till Jonas gammelmormor. Har aldrig träffat henne så det ska bli intressant. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, ha en bra dag allihopa! ♥

Bilder

2008-12-26  02:33:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Innan jag sätter på filmen så tänkte jag bara visa lite julklappar som jag fick idag :) (Klicka på bilderna för att förstora dom)

Första bilden: Allt jag fick idag. Det var från Jonas, hans mamma och hans pappas familj.
Andra bilden: Fick smink av Jonas mamma. Det såg ut som en bok på utsidan, när man öppnade den så var det en spegel i och en lista på vad för smink det fanns i :) Jättegullig var den.
Tredje bilden: Jag och Jonas fick en gemensam julklapp av hans mamma. Det var två armband, en till tjejen och en till killen. Jättesött var det :) <3 Ska ta en bättre bild på dom gemensamt en annan dag tänkte jag ;)

NU ska jag se filmen! ♥

Natt

2008-12-26  02:26:21  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjenare!

Denhär kvällen har varit underbar. Den har spenderats med min älskling, det har bara varit han och jag. Vi öppnade ju först varandras julklappar och vi blev nöjda båda två, sen kollade vi på en film som gick på tvn, sen har vi bara legat och pratat i sängen och myst lite (A) Helt underbart har det varit. Kom på att det var exakt ett år sen (på julafton) jag fick en egen nyckel hem till honom, tiden går så fort alltså, hehe :)

Imorgon ska jag hem till mormor och träffa släkten och äta julmiddag, igen. Hoppas att jag är pigg då iallafall, klockan är just nu 02.24 och jag är inte trött än. Men men, jag får väl försöka sova några timmar inatt iallafall. Nu tänkte jag äta lussebullar, dricka coca cola och se på Sex and the city filmen. När jag och Nicole såg den häromdagen så såg vi ju bara halva så nu tänkte jag se andra halvan :) Skriver mer imorgon, puss på er! ♥

Prat om julaftonen ;)

2008-12-25  17:31:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan allihopa! Haft en bra julafton? Det har iallafall jag haft. Det var jättestressigt på julaftonsmorgonen, då hela familjen skulle in på toaletten och duscha, tjejerna skulle sminka sig och det var kaos i hela huset. Men när alla väl var klara så satt jag och min storesyster på nedervåningen tillsammans med småsyskonen och kollade på kalle anka, såklart ;) Vid 4 kom alla gästerna, vi blev helt plötsligt 12 personer från att ha varit bara 6 st. Vi åt värsta julbordet och det var ju bara sååå gott, men tillslut fick jag och Nicole sitta och tvinga i oss de sista vi hade kvar på tallriken, haha. Efter maten så fikade vi, sen var det dags för paketöppning. Småsyskonen blev helt galna när de fick saker de verkligen ville ha, haha, fick med en massa roliga miner på en massa foton så det blev ju skitbra ;) Efter det så satt vi bara och pratade lite grann och så, sen gick de flesta hem. Men kvällen slutade inte där, vi satt på nedevåningen och sjöng singstar, haha. Det var kul! Kvällen slutade sen med att jag och Nicole gick in till mitt hus och satte på Sex and the city filmen, stängde av filmen efter en timme, sen somnade jag jättefort och sov som en stock resten av natten. Min julafton blev lyckad tycker jag :) Hur blev eran?

Vill ni se bilder från gårdagen så kolla in på bilddagboken så har jag lagt upp några stycken där :)

Julklappsöppningen är ännu inte klar föresten, nu är jag hemma hos Jonas och här blir det ännu fler julklappar! Jonas och hans mamma ska få öppna sina, sen har dom julklappar till mig med (A) Sen har jag tydligen fått två st från hans pappa, det visste inte jag att jag skulle få, så det blir ju kul ! :) Aja, snart blir det ännu mer julbord här tillsammans med älsklingen och hans mamma!

Ha en bra kväll! Puss ! ♥

Julafton!

2008-12-24  00:11:17  Allmänt  Kommentarer (1)
GOD JUL på er allihopa! Äntligen julafton.

Idag blev det ett sent inlägg. Men jag har inte haft tid till att blogga idag faktiskt. Började ju först med att möta Jenny inne i stan. Hon köpte lite julklappar och jag fixade min sista, till Jonas. Sen åt vi på McDonalds ;) Efter det så letade vi efter en julklapp till Jennys pojkvän, helt hopplöst, vi hittade ingenting asså. Men efter att hon fått tips av sin pappa så visste vi vad hon skulle köpa, sen åkte vi därifrån. Jag åkte tillbaka till Jonas pappa, hämtade min packning och alla julklappar, åkte till Trångsund och lämnade en julklapp till en person, sen hämtade pappa mig i trångsund centrum!

När jag kom hem till pappa så gick jag runt och fotade lite (som vanligt), julgranen och en massa annat. Jag hoppas att jag kan lägga in lite bilder på allt så fort jag har fått bilderna till min dator och så. Men det löser sig. Efter allt fotande så bakade vi julgodis. Jag försökte ännu en gång med att göra knäck, men denhär gången lyckades jag verkligen, haha. Det blev jättegott, ska förhoppningsvis göra mer imorgon bitti. När vi var klara med allt godis så lagade vi mat. Jag gjorde en liten gryta och det blev jättegott :) Efter maten så satte vi oss hela familjen på nedervåningen och spelade bingo, haha. Sen spelade jag och Nicole yatsy, hihi.

Har nyss hjälpt pappa att slå in de sista julklapparna, men nu ska jag slå in ännu mer, till Nina. Sen måste jag gå och lägga mig faktiskt. Ska upp och äta gröt kl halv 10 xD hihi. Nicole ska övernatta inne hos mig inatt, hahah! Aja, nu måste jag gå. Hoppas att ni får en bra julafton! Jag skriver mer när jag har tid, PUSS PÅ ER! ♥

00.53

2008-12-23  00:58:59  Allmänt  Kommentarer (0)
Japp, jag hade rätt. Direkt när jag la mig ner i sängen för att kolla på när killarna spelade så somnade jag. Jonas kom och la sig bredvid mig efter bara 5 minuter så han somnade samtidigt som mig. Vi båda vaknade ca 4 timmar senare och var jättepigga, då gick alla andra och la sig. Så nu sitter vi här med en varsin dator, han vid familjens och jag vid min laptop. Han sitter och spelar monopol och jag funderar på om jag ska gå in till vardagsrummet och sätta på en film.

Ska åka härifrån kl 11, ska möta Jenny i centralen halv 12. Sen ska jag möta en person och överlämna en julklapp (A) hihi. SEN ska jag ta 3 bussen hem till min pappa, hur jag nu ska hinna med det, men det får vi lösa imorgon ;) Aja, skriver mer när jag är hemma hos pappa! Puss ♥

22 december

2008-12-22  19:15:20  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Det blev inte alls som planerat idag. Min syvmamma skickade ett sms till mig imorse och sa att hon hade stukat foten och att jag inte behövde komma dit idag om jag inte ville. Så jag stannade här istället. Vid 3 så åkte jag med pappa på jobbet, sen efter det så åkte vi till Farsta centrum. Pappa tog ut pengar till mig, sen gick jag och mötte Soraya. Vi gick runt i farsta lite grann, sen drog vi hem efter ca 1,5 timmar med 8 julklappar till :) Så nu har jag bara en julklapp kvar, det är till Jonas. Ska ju förhoppningsvis in till stan imorn med Jenny, har inte hört nåt ifrån henne men ska kolla nu om hon är inne på msn så kan vi bestämma tider osv.

När jag kom hem till Jonas pappa så var det bara jag och Jonas syster här, de andra var ute och fixade med en bil. Så jag och Patricia (som systern heter) satt här och pratade lite medans jag slog in julklapparna. Vi åt nyss middag med hela familjen och nu är alla utspridda igen ;) Jag sitter vid datorn, Jonas och hans lillebror sitter inne på rummet och spelar tvspel, föräldrarna kollar på tv osv. Efter dethär ska jag väl gå in på rummet och kolla på när grabbarna spelar, är skittrött idag så jag kanske somnar tillochmed.

Imorn efter stan så ska jag tillbaka hit och hämta min packning, SEN ska jag hem till pappa. Och där stannar jag till juldagen. Men uppdaterar imorgon hemifrån pappa, jag lovar! Puss på er ♥

00.19

2008-12-22  00:27:24  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Idag var ju jag och älsklingen i Barkarby för att handla julklappar. För mig blev det bara 3 julklappar (än så länge), en till mamma, en till Jonas mamma och en till min syster. Imorgon ska jag förhoppningsvis köpa fler, annars blir det av på tisdag. Har ju faktiskt några klappar kvar att köpa. Brorsan, småsyskonen, pappa + sambo, storesyster, Jonas och en hemlig (A)

När vi var klara i Barkarby så åkte vi hem igen, åt middag och packade våra väskor. (kommer ju inte dit igen förän den 25:e). Sen tog vi bilen hem till min mamma, jag gav henne julklappen och 3 st nötkräm (hon älskar dom så jag köpte med mig lite. hehe), sen åkte vi vidare till Jonas pappa.

Så nu sitter jag här, alla sover förutom jag och Jonas, men vi ska nog sova snart. Jag tyckte att jag kunde slänga in ett litet inlägg här innan jag gick och la mig
;)

Imorgon ska jag senast gå upp kl 11, har en buss att passa, ska hem till pappa och baka med småsyskonen. Sen ska jag tillbaka hit och sova över här igen. Uppdaterar hemma hos pappa förhoppningsvis och bjuder kanske på någon bild?! ;) Ska försöka iallafall.  Aja, nu ska jag se på tv en stund, sen ska jag försöka sova.

Puss på er ♥


Söndag

2008-12-21  13:01:20  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon!

Just nu sitter jag i sängen med datorn i knät. Ska snart gå upp, hoppa in i duschen, klä på mig och sminka mig. Sen ska jag och Jonas börja åka mot Barkarby och där ska vi köpa lite julklappar. Efter det så ska vi tillbaka till Bro, lämna julklapparna och så, sen tar vi tåget till hans pappa. Vi ska sova över där så jag tror inte att det blir någon uppdatering efter dethär inlägget, men skriver såklart imorgon
:)

På tisdag så ska jag och
Jenny åka in till stan och köpa de sista julklapparna, det ska bli kul :)

3 dagar kvar till julafton, det är helt sjukt hur snabbt det går nu asså. Jag längtar iallafall jättemycket. All den goda julmaten, kalle anka kl 3, familj och släkt, småsyskonens glada miner när de öppnar sina julklappar osv. Julafton är snart här och det känns verkligen
xD

Nä, nu ska jag ta och gå upp tror jag, sen måste jag väcka min trötta, söta, underbara pojkvän! ♥


Helg!

2008-12-20  19:22:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Igår hade jag inte tid med att blogga. Jag hade fullt upp med att umgås med min familj :) Det är alltid lika kul att träffa dom. Pappa åkte in till Farsta Centrum och köpte med sig Thaimat, det var det godaste jag någonsin har ätit asså. Så nu har Jonas lovat mig att vi ska åka dit och äta den rätten någon dag
xD På kvällen kom Jonas hem till mig, spelade en omgång Yatsy, sen gick vi in till mitt hus och kollade på Family Guy :) Sen somnade vi.

Idag var vi hemma hos Jonas farmor, vi städade hennes lägenhet, vi fick sedan 200 kr var. Någon som har tvättat golv med diskborste och disktrasa förr? Det har iallafall jag fått uppleva nu, inte speciellt kul, hahah. När vi var klara med städningen åkte vi hem till Jonas pappa och hälsade på och fikade lite. Efter det körde vi in Jonas morfar till stan och sen åkte vi tillbaka till hans pappa. SEN åkte vi hem till bro :) Vi åkte först till willys och handlade lite smått och gott inför kvällen, sen åkte vi hem och åt middag.

Nu ska jag se på Family Guy, sen läsa bloggar och kolla runt lite på internet. Imorgon ska jag och älsklingen till barkarby och handla julklappar, sen ska vi hem till hans pappa och sova över där. Uppdaterar senare eller imorgon! Ha en bra lördagskväll! ♥

Jag har blivit utmanad!

2008-12-18  23:09:00  Allmänt  Kommentarer (1)
Jag har blivit utmanad av Natalie att svara på dessa frågor.

Här kommer en lista!
(En del av frågorna är tolkningsfrågor som du får besvara efter hur du tar dom. Efter att du har fyllt i listan, utmana 7 blogglada vänner och medela dom i respektive blogg!)

Vem ( med motivation)
Vem är din käraste flickvän?
- Angela
Vem är din käraste pojkvän?
- Min käraste pojkvän är Jonas :) <3
Vem litar du mest på ?
- Mamma & Pappa
Vem vänder du dig till när du behöver någon?
- Mamma
Vem är dig likast till sättet?
- Jag vet inte
Vem skulle du vilja ta med utomlands ?
- Någon jag tycker väldigt mycket om :)
Vem var du med senast ?
- Jonas
Vem saknar du mest ?
- Min hund, Victor <3
Vem älskar dig mest av dina vänner?
- Den frågan går inte att svara på!

Vad ( rangårdna 1-3)
Vad önskar du dig just nu?
1. Pengar
2. Systemkamera
3. Sommar
Vad önskar du dig inte alls just nu?
1. Kall vinter
2. -
3. -
Vad betyder mest för dig?
1. Min familj
2. Vännerna
3. Pojkvännen
Vad får dig på bättre humör?
1. Vännerna
2. Musik
3. Komplimanger
Vad får dig på sämre humör?
1. Otacksamma människor
2. Falska människor
3. Egoistiska människor
Vad saknar du?
1. Gamla tider
2. Resan till USA
3. -
Vad är dina nyårslöften?
1. Sluta bita på naglarna (igen)
2. Äta mindre onyttigt
3. Mer tid till familjen
Hur vill du att din framtid ska se ut?
- Jag vill gå klart skolan, skaffa jobb, flytta ihop med pojkvännen (i en egen lägenhet), tjäna pengar och må bra. Sen får vi se.
Hur vill du leva ditt liv?
- Lycklig, sunt och friskt!
Hur delar du med dig av dina känslor?
- Det beror på vad det handlar om och vem det är jag pratar med.
Hur mår du?
- Skitbra!

Nu utmanar jag:
1. Angelica
2. Fanny
3. Mysan
4. Ellinor
5. Moa
6. Sandra
7. Jennie

Torsdag

2008-12-18  14:42:29  Allmänt  Kommentarer (1)
Idag när jag kom till skolan så bytte jag om till kockkläderna, fixade mig och sen gick jag till "samlingsplatsen" utanför köket. Vi var 4 elever, helt sjukt asså. Eftersom att vi var så få så jobbade vi i metodköket, vi bakade lussebullar, igen. Men det var kul :) Sen kom det ytterligare en elev, hon fick baka pepparkakor.

När vi var klara så åt vi lunch, sen var det dags för provet i Livsmedel B. Då kom det två elever till, då var vi alltså 7 elever som gjorde provet. Det var inget vanligt prov, det var ett muntligt, nästan som en frågesport. Vi blev indelade i två grupper, 3 och 4, tjejerna mot killarna ;) Läraren ställde en fråga och om vi kunde svaret så skulle vi ropa ut ett namn (någon ur gruppens medlemmar). För varje rätt svar så fick gruppen en varsin godis, hahah. Det var kul faktiskt ;) Efter det så fick vi sluta, två timmar tidigare än planerat, fett skönt.

Jag satte mig på bålsta-tåget, jag somnade direkt. Vaknade upp ibland men somnade om jättefort, vaknade sedan upp i Jakan och undrade vart jag var, då tänkte jag att jag kunde sova lite till, sen vaknade jag upp igen, var tvungen att skynda mitt upp då helt plötsligt, för tåget var framme i bro :) Älsklingen stog på parkeringen med bilen och väntade på mig
<3

Innan jag gör någonting annat nu så ska jag bli klar med en uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Har en del kvar så.. Imorgon är det Julavslutning, skönt. Efter det så ska jag hem till pappa. Uppdaterar därifrån, så ha en fortsatt bra dag! ♥

1 vecka kvar

2008-12-17  18:39:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan. Idag har jag verkligen ingenting att skriva om. Men jag kände ändå att jag kunde slänga in ett kort litet inlägg. Idag är det exakt 1 vecka kvar till julafton och jag har fixat 1 enda julklapp. Tyvärr så måste jag fixa resten utav julklapparna dagen innan julafton, för då kommer studiebidraget. Imorgon är det skola som gäller, boring.

Torsdag: Börjar dagen med att jobba i köket.
               Slutar dagen med ett prov i Livsmedel B.
Fredag: Julavslutning. Börjar kl 10.15. Uppträdanden och fika i matsalen,
              avslutas med prat i klassrummet. Slutar 11.15 

Sen har jag JULLOV! ♥

Frets on Fire ;)

2008-12-16  21:25:47  Allmänt  Kommentarer (1)
Nähä, inget Gossip girl blev det idag :( Fick höra att det inte kommer sändas förän typ 5:e januari igen, suck.. Jag som hade sett fram emot att se det idag, aja. När jag kom hem från skolan så började Jonas med att dammsuga hela lägenheten, jag tvättade golvet, sen diskade jag, plockade undan lite och sen var vi typ klara.

Idag har jag bara städat, kollat på Family Guy och skaffat mig ett nytt spel till datorn ;) För er som gillar Guitar Hero, detta är ett perfekt spel för er. Jag som aldrig har spelat GH förut är ju nybörjade på detta spel men det är kul iallafall. Det heter Frets on Fire. Om man inte har en gitarr hemma så går det utmärkt med tangentbordet. Men eftersom att jag har en bärbar dator så gick det inte så bra, men som tur var hade Jonas ett extra tangentbord, så det har jag nu kopplat in och börjat spela ;)

Ha en bra kväll allihopa! Nu ska jag spela massor xD Skriver imorgon! ♥

Tisdag

2008-12-16  09:02:43  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan!

Sitter i skolan just nu, har projekt och företagande. Vi ser på en film, Dagispapporna heter den, har ni inte sett den så se den! Jag rekomenderar den verkligen ;) Den är rolig.

Slutar kl 11, men jag åker inte hem direkt. Jag ska först äta här i skolan, det är ju julbord idag! ;) Efter det så åker jag hem, då ska jag hjälpa Jonas med o städa lägenheten, och sen blir det Gossip Girl! Skriver mer ikväll ♥

Uppdatering

2008-12-15  20:40:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej igen!

Som jag skrev i förra inlägget så gick jag och la mig, sov lite längre än vad jag hade räknat med. Sov i ca 3 timmar, så vi tog aldrig dendär lilla turen med bilen som vi hade planerat. När jag vaknade så började jag klippa och fixa lite med en massa skolpapper. Tog sedan en paus från det och åt middag, samtidigt som jag och Jonas såg på Sagan om Ringen. Efter ett tag så pausade vi filmen så jag skulle bli klar med papprerna som jag höll på med tidigare. Nu är jag äntligen klar, har satt in alla skolpapper som låg i min hylla i en pärm, den är helt full nu. Hällre har jag det så än att jag inte hittar ett skit ;)

Nu ska jag nog spela Sims, sen fortsätta att se filmen med älsklingen :)
byebye ♥

Måndag

2008-12-15  13:41:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Imorse gick jag upp nångång mellan halv 6 och kvart i 6, var så jävla trött men jag kämpade med att duscha, klä på mig, äta frukost och packade väskan, sen gick jag till tåget vid halv 7. I skolan så hade vi Svenska B, och jag gjorde absolut ingenting. Jag blev så distraherad av att prata med andra och lyssna så fort jag hörde andra prata, så jag kom ingen vart. Slutade iallafall kl 11, skönt att sluta tidigt när man är så trött som jag är idag..

När jag kom hem så bytte jag om till mjukiskläder. Sen åt jag nudlar med fläskkött smak, drack melonsaft och till efterrätt blev det lussebullar ;) GOTT! Medan jag åt såg jag på Family Guy, men blev så trött av det så nu tror jag faktiskt att jag ska sova en stund. Sen ska jag och Jonas ta en tur med bilen, hörs senare! ♥

MUMS!

(klicka på bilden för att förstora den)

Söndag

2008-12-14  15:32:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Tredje advent idag, tiden går oootroligt fort, känns som att jag skrev andra advent för bara nån dag sen :S Aja, idag har jag inte gjort så mycket, vaknade faktiskt för inte så länge sen ;) Så jag har bara kollat facebook, bilddagboken och nu tänkte jag läsa lite bloggar. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, måste plugga lite också. Imorgon är det skola så det gäller bara att gå och lägga sig i tid ikväll, (det kommer bli svårt). Får se om jag skriver sen, har ju inget o skriva om direkt..

Ha en bra dag! :) ♥

Klassfesten

2008-12-13  19:03:48  Allmänt  Kommentarer (0)

ojojoj, vad kan man säga om gårdagen? det var galet kul helt enkelt !!

Jo, jag fixade mig först hos Angela, sen tog vi bussen till Becca. När vi kom dit så var det ett jävla drag redan ;) Vi gick runt och hälsade på alla, det var verkligen jättekul att träffa alla igen. Vi tog fram dricka, sen satte vi oss ner och pratade lite. Under kvällen så tog jag sammanlagt 126 bilder, haha. Om ni vill se lite bilder så gå gärna in på facebook och kolla, där har jag lagt upp en del, orkar tyvärr inte slänga in någon här. Kanske lägger upp några få bilder på bilddagboken sen också. Men iallafall, efter några timmar där så mådde inte jag bra längre, jag spydde som en gris asså. Första gången jag spyr när jag dricker, haha. Är tacksam över att tjejerna hjälpte mig då och fanns där för mig, det behövde jag 
:) <3

Min syster kom dit efter ett tag och hjälpte mig hem till mamma. När vi var hemma så satt vi och pratade lite med dom, sen somnade jag. Vaknade ca kl 12, var såklart jättetörstig så mamma hämtade ett glas vatten till mig, hehe.

Kan ju också passa på att säga att idag har det inte varit en bra dag alls. Det är inte så att jag är bakis utan hade lite problem hemma bara, men det går över. Det är därför jag inte har uppdaterat förän nu. Kom hem till Jonas för ca en timme sen. Så fort jag kom hem så laddade jag över bilderna från gårdagen, skickade några till Anna, berättade för Jonas om gårdagen och sen har jag bara legat i sängen och vilat lite. Nu tänkte jag äta middag faktiskt, har inte ätit nåt idag.

Imorgon ska jag kanske hem till min pappa en stund, men det är inte 100% säkert än. Aja, ha en bra dag! ♥


Redo!

2008-12-12  17:29:06  Allmänt  Kommentarer (1)
Nu har duschat, klätt på mig, sminkat mig, sett ett avsnitt av Family Guy och ätit. Så nu är det bara att fixa det sista, packa ihop lite saker som jag ska ha med mig och sen ska jag gå till tåget ca 18.00. Då åker jag till trånkan och går hem till Angela, där ska jag byta om och fixa mig lite till ;) Aja, nu måste jag fixa resten. Ha en bra fredagskväll! ♥

Fredag

2008-12-12  11:01:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag vaknade jag vid halv 10 av att Jonas ringde mig, han sa att han redan hade slutat och att han var påväg hem. Sen låg jag och pratade med honom ett tag, tills både hans och mitt batteri på mobilen var nära på att dö.

Just nu ligger jag i sängen och pratar med Natalie på msn, vi planerar lite inför kvällen. Jag kommer börja med att sminka mig lite här hemma, sen måste jag vänta in Jonas mamma (hon kommer hem vid 6), ska låna hennes busskort. Sen ska jag försöka röra mig mot Angela där jag ska byta om och fortsätta att sminka mig. Sen vid 9 eller så fort vi är klara så ska vi gå till Becca där vi träffar gamla klassen ;) Ser fram emot det!

Skriver mer sen ♥

Torsdag

2008-12-11  16:32:13  Allmänt  Kommentarer (2)
Jag hade jättesvårt för att komma upp imorse, men när det var 15 minuter kvar tills jag skulle gå så kändes det som att det var en bra idé att börja gå upp. Jag tvättade håret snabbt och klädde på mig, sen gick jag till tåget.

När jag kom till skolan så bytte jag om till kockkläderna, sen var det dags för att göra lussebullar :) Dom blev jättegoda. Efter det så gjorde vi piroger men dom smakade jag inte på. Sen var det lunch, och sen var det bara att byta om och gå till bussen, för vi hade slutat vid det laget.

När jag kom hem så la jag mig i sängen och läste lite, sen somnade jag. Vaknade ca 2 timmar senare, min tanke var då att sätta på tv:n och kolla på That ´70s show, men så märkte jag att det inte hade börjat än.. så jag gick in på tv.nu och kollade om det var nåt fel, det visade sig att det var inställt pga handbollen som skulle visas till kl 6, jippi.

Nu tänkte jag läsa lite till, lika bra det så hinner jag läsa ut den tills på måndag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, läsa, se på family guy kanske, plugga lite och så. Imorgon är jag ledig! Fy fan va skönt
xD

Aja, ha en bra dag! ♥


Onsdag - hemma från skolan

2008-12-10  15:49:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Idag har jag varit hemma från skolan. Pappa skulle sjukanmäla mig men han glömde göra det innan 12 (man måste ringa innan 12 annars gills det typ inte), så jag kommer få ogiltlig frånvaro, jippi. Pappa tyckte att det var bättre att jag var hemma idag än att gå till skolan och servera och kanske riskera att smitta gästerna med ögoninflammationen.


Jag vaknade först vid 11, då såg jag att Jonas låg och sov bredvid mig, jag väckte honom och sa att han hade försovit sig, men då var det ingen idé för honom att åka, eftersom att han ändå slutade tidigt idag. Så vi båda somnade om. Sen blev jag väckt av att mobilen ringde, det var pappa. Han sa att han hade glömt bort att ringa, då sa jag att det var försent eftersom att klockan var efter 12, men han ringde iallafall.

Imorgon vill jag till skolan för då ska vi baka lussebullar, men jag vet inte om jag får det.. men jag hoppas. Idag har jag bara tagit det lugnt, legat i sängen och kollat på tv, ätit nudlar, kollat på Kung Fu Panda och inte så mycket mer. Min dag kommer att fortsätta så tror jag, bara sitta hemma och ta det lugnt, läsa lite osv.

Ha en bra dag  ;) ♥

Klassfest!

2008-12-09  20:01:49  Allmänt  Kommentarer (0)
Jaha, inte fick jag nog med att skriva inte, haha. Men har faktiskt en nyhet till, en bra. Blev bjuden på Klassfest nyss, på fredag, med min gamla klass :) Och självklart tackade jag Ja till det. Så jag och Angela har bestämt att vi ska fixa oss hemma hos henne, sen gå hem till Rebecca som det kommer vara hos. Från 21.00 till 04.00 kommer det att hålla på, faan va kul det kommer bli! :) ♥

19.30

2008-12-09  19:30:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Efter att jag hade sett på gossip girl så satte jag på ett avsnitt av family guy. Och efter det så läste jag ett kapitel ur Flyga drake (boken som vi läser i skolan).. Efter det så somnade jag. Sov väl bara i nån timme typ, sen kom Jonas hem. Han fixade mat till mig och julmust :)

Nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med folk på msn. Ska snart läsa lite till ur boken, för det behövs verkligen. Kommer annars inte hinna läsa ut den tills på måndag..

Har en tråkig nyhet... tyvärr så tror jag att ögoninflammationen är tillbaka :( Idag har mitt öga varit helt rött, svullet och det har kliat galet mycket. Det blev bättre efter ett tag när jag var i skolan, men när jag kom hem så blev det mycket värre. Så nu sitter jag här och känner verkligen att ena ögat är svullet, skitjobbigt är det. Jonas frågade mig när han kom hem om jag hade gråtit, men det hade jag ju då inte :P

Asså jag orkar verkligen inte ha det igen. Jag hade ju det för bara nån månad sen ? Aja, om det blir värre så får jag hämta ut dendär salvan på apoteket. Fick ju ett recept sist, men dagen efter att jag hade fått receptet så blev det bra igen, så jag slapp hämta ut salvan. Men bra det, för då kanske jag får användning för den denhär gången istället, jippi...not.

Hörs imorgon ♥

Tisdag

2008-12-09  12:44:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjenare Tjenare!

Idag när jag kom till skolan så var det dags för att ha prov i Projekt och Företagande, det gick väl sådär. Efter det fick vi rast till 10. Sen satt vi bara där och gjorde ingenting, iallafall jag och Therese, för vi hade inte datorerna med oss idag. Slutade kl 11, då gick vi och åt lunch. Sen åkte jag och Therese hem, de andra skulle ha Engelska.

Nu är jag hemma hos Jonas. Så fort jag kom hem, tog jag ett glas vatten med is i, svalde en alvedon och kröp ner i sängen. Väntar på att det nya avsnittet av Gossip Girl ska bli klart också, då ska jag självklart se det
:)

Får se om jag orkar skriva senare, annars skriver jag imorgon efter skolan. ♥

Bilder!

2008-12-08  20:15:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Här kommer dagens bilder! Klicka på dom för att förstora dom! Enjoy ;)

Ett ljus och fönstret utifrån :)   Stora huset ser man från mitt hus.

Mitt mysiga rum ;)

Mysiga köket  och en ljusstake! 

Huset på utsidan, blev inte så bra bilder men kunde inte få dom bättre :(


Nu ska jag plugga, har prov imorgon i Projekt och Företagande. Efter pluggandet så ska jag nog försöka sova. Bye bye

19.40

2008-12-08  19:50:04  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan bloggen!

Efter skolan så åkte jag som sagt hem till pappa. Han och jag satt vid matbordet och fikade och pratade lite, medan Nina och Nicole åkte till Farsta Centrum och tog en fika där ;) Innan dom kom hem så hann vi fixa med all utebelysning och fixa lite i mitt rum. Jag skrev ju i förra inlägget att OM jag tog bilder så skulle jag lägga upp dom. Jag tog bilder, drygt 90 st, haha, men jag lägger väl upp kanske 5-10 st, beroende på vad jag hittar och vilka som är fina osv.

När dom kom hem så lagade vi mat, en thaigryta, jättegott var det :) Sen var jag och pappa tvugna att sätta oss i bilen och åka mot pendeltåget som jag skulle hinna med. När jag satte mig på tåget så tog jag upp boken och började läsa, tre stationer senare hade jag redan lagt ner den igen om hunnit somna. Vaknade upp när jag var två stationer ifrån där jag skulle av
;) Så jag sov i typ 30 minuter.

Messade Jonas och frågade om han ville hämta mig, men han skrev att han var för trött för det. Nu när jag kom hem så ser jag honom ligga i sängen och sova, haha, sötnöt! Snarkar gör han också ;)

Bilderna kommer i nästa inlägg! ♥


Skolan

2008-12-08  09:44:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Försov mig imorse, så jag fick ta ett tåg senare så jag kom ca 15 minuter försent, tur att det inte var mer än så bara ;) Sitter i skolan nu iallafall, har Svenska B. Just nu har jag rast, och efter rasten ska vi ha mentorstid, sen ska jag redovisa uppgiften: Ondska. Jag vill verkligen inte, usch! Men det gäller bara att få det avklarat, sen är det ju lugnt. Efter det så ska vi antagligen fortsätta att läsa i våra böcker.

Slutar strax efter 11 idag, så jag tänker nog åka hem till pappa och hälsa på en stund, kanske julpynta mitt rum lite :) Senare ikväll eller nåt så kommer jag åka hem till Bro igen, så jag uppdaterar då. Har med mig kameran idag så vem vet, jag kanske fotar lite hos pappa ;) Isåfall så lägger jag upp bilderna ikväll! ♥

natti natti

2008-12-08  09:37:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu är klockan strax över två och det är dags för att försöka sova, ska upp om ca 4 timmar. Ikväll har jag pluggat och pluggat, nu är jag äntligen klar. När det kommer uppgifter som man ska göra på lektionen men inte hinner det så måste man ju ta hem, det är där det svåra kommer in. Jag har ingen att fråga om hjälp här hemma, för det är oftast eleverna och läraren som kan svaren på hur man ska göra exakt osv. Men som tur var sa min älskling ett par meningar och jag kom igång direkt ;)

Äääälskar Jonas! ♥

ps. det var fel på blogg.se igårkväll när jag skulle publicera dethär inlägget, så nu kom det fram tydligen ;)

Cocoo

2008-12-07  20:59:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan alla glada!

Vill bara säga att Cocoo har en massa härliga nyheter samt julerbjudanden, så klicka HÄR
för att komma till sidan, kolla sedan runt på alla smycken, för det är det värt :) Det är allt från klockor till örhängen, halsband till armband. Gå in där och leta upp dina favoritsmycken eller kanske julklappar? ! ♥


Söndag

2008-12-07  15:40:41  Allmänt  Kommentarer (1)
Jag vaknade ca 11.20, då skulle reprisen från i fredags av Idol precis börja så jag låg och kollade på det (missade ju det eftersom att vi hade filmkväll). Somnade om efter att det var slut, sen vaknade jag igen 15.20. Det var ju inte meningen att jag skulle sova så länge :( Det kommer bli svårt att sova ikväll..

innan jag gör någonting annat nu så ska jag läsa lite (en bok som vi läser i skolan), sen måste jag skriva en text om Ondska. Så vi kanske hörs sen ♥

Föresten, 2a advent är det idag, tycker att tiden går otroligt fort nu.. snart julafton ;)

Lördag

2008-12-06  20:59:20  Allmänt  Kommentarer (0)
Detdär med pluggandet, det har ännu inte blivit av  men jag ska verkligen börja med det efter att jag har ätit och sett ett avsnitt av FG ^^

Strax efter att jag skrev förra inlägget så bestämde vi oss för att åka hem till Tony och Madde, som också bor här i bro :) När vi kom dit så satte vi oss och spelade ett tv spel, faktiskt ganska kul. Även om jag aldrig hade spelat det förut, medan de andra hade gjort det så var det kul men ganska svårt i början. Mer än så gjorde vi inte.

Vill bara säga att jag har ALDRIG i hela mitt liv sett en sån fet katt som hans, hahaha. Den var grymt tjock och söt ;) Nu ska jag äta och se Family Guy! ♥

Igår

2008-12-06  13:26:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket om gårdagen, men lite kan jag väl dela med mig ;) Vi skulle som sagt ha filmkväll med några utav Jonas kompisar. Först var vi 4 personer, vi spelade guitar hero från typ 6 till typ 9-10, haha. Sen kom det 6 personer till, då skulle vi försöka välja en film. Men eftersom att vi inte kunde komma överens så tog vi bara nån. Nu minns jag inte vad den hette men en skräck var det iaf, inte så jättebra men den var okej. Sen såg vi en till, minns inte vad den hette heller, haha, men det var en komedi :) Sen drog 3 st hem, då satte sig killarna och spelade nåt spel. Jag var den enda tjejen som var vaken tillslut, de andra hade somnat medans killarna spelade, haha. Efter ett tag så var jag skittrött och klockan var tidigt på morgonen. Sen skulle resten sova, men då frågade jag Jonas om vi kunde åka hem och sova istället, jag hade skitont i magen, så vi åkte hem. Vi kom hem vid halv 7, satte på ett avsnitt av Family Guy, men vi somnade såklart till det.

Vaknade för ca 50 minuter sen. Insåg att datorn hade legat på min mage hela natten så jag hade typ lite ont där den hade stått, haha. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt och plugga, faktiskt, haha. Aja, jag orkar inte skriva mer, är sååå trött ;)

Men ha en bra lördag allihopa ♥

Fredag

2008-12-05  15:04:11  Allmänt  Kommentarer (0)


Äntligen fredag!
Skönt med sovmorgon imorse, men var ändå trött som fan påväg till skolan. När jag kom till skolan så satt vi och pratade lite, jag och några tjejer i klassen, andra satt och jobbade. Men vi jobbade inte eftersom att vi var klara med allt. Vi frågade Lennis vad vi skulle göra, men han sa att han inte visste. Så där satt vi i ca en timme och gjorde absolut ingenting, sen kom han fram till oss och sa:  hmm, det är klart, jag kan ju säga såhär.. dom som är klara med allt kan gå hem. Då gick vi direkt. Så jag åkte alltså till skolan, det tog en timme, var i skolan i en timme, hemresan tog en timme.. onödigt som fan asså!

Jonas hämtade mig vid stationen, vi åkte sen till willys och handlade coca cola och fiff som vi ska ha ikväll. Jag vet inte när exakt, men senare ikväll eller nåt så ska vi åka till en lokal och träffa hans gamla klasskompisar och några till. Vi ska väl se film, spela guitar hero, umgås m.m. Men eftersom att jag bara känner typ två-tre st som ska komma så vet jag inte om det kommer bli så kul , hehe. Men men.. sen ska vi övernatta där också, tydligen.

Nu ska jag läsa bloggar, kolla runt efter julklappar på internet m.m. Skriver sen eller imorgon, beroende på när vi åker.  Ha en bra fredagskväll ♥


Plugga?

2008-12-04  19:56:30  Allmänt  Kommentarer (0)
Jaha, nu sitter jag här hemma hos Jonas. Han har nu varit borta i typ två timmar eller nåt. Sen han åkte har jag kollat på en film, My best friends girl, den var väl sådär. Sen så har jag inte hunnit så mycket mer, kollat runt lite på internet och lyssnat på musik. Nu tänkte jag faktiskt försöka plugga lite, men Therese skulle hjälpa mig och hon är inte vid datorn :( Så jag får försöka klara mig på egen hand ;) Imorgon har jag sovmorgon, fy fan va skönt säger jag bara! Aja, har inget mer o skriva just nu. Hörs imorgon istället :)

PUSS ♥

föresten, fick ju reda på hur jag låg till i Livsmedel B idag, hade G men hon sa att till efter jul så kunde jag höja mig till VG :) Bättre det än inget betyg alls, hehe :)

Tooorsdag

2008-12-04  13:20:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag har vi varit i köket, vi var bara 4 elever i min grupp, men det gick bra iallafall :) Jag och Josefine stekte kött och klyftade potatis bara, sen var det lunch. Nu sitter vi uppe i klassrummet och har Livsmedel B. Inge kul direkt, vi ska svara på en massa frågor. Efter rasten så ska jag få höra hur jag ligger till i dethär ämnet, kul...

Efter skolan så vet jag inte vad jag ska hitta på. Jonas kommer hem senast halv 6, men då ska han hem till en kompis och spela dator och det kan ju ta ett antal timmar. Så jag har iiiingen aning om vad jag ska hitta på. När han inte är hemma så blir jag så rastlös :P Aja, vi får se vad jag hittar på. NU är det rast!

Onsdag!

2008-12-03  17:02:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Jaha, vad har jag att säga om denhär dagen då..? Jo, DEN SÖG!

Dagen började med att jag kom upp i tid, åt lite frukost, fixade mig, sen tog jag tåget/bussen till skolan. Hämtade mina kockkläder, sen gick jag ner till restaurangen. Läraren hade försovit sig och skulle inte komma förän om en timme, men som tur var hade en annan lärare kommit dit för att hjälpa oss med att börja. Jag skalade potatis i typ en timme, tills den andra läraren kom, av honom fick jag ingen uppgift från första början, men sen fick jag lite att göra, lite smått sådär ;) Sen hade jag inget att göra så jag valde att gå till disken och plocka undan lite och så. Stog där längre än vad jag trodde så helt plötsligt så kom läraren springandes och skrek åt mig att jag inte skulle stå och gömma mig där, han behövde mig sa han. Så jag gick efter honom men då höll han på med annat, så jag hjälpte Alex istället med att steka fisk. Sen skulle jag fråga läraren hur han ville ha den, då började han skrika åt mig, att han inte ville ha mig där, att jag skulle gå tillbaka till disken och gömma mig :S Så jag gjorde det lätt för mig.. istället för att tjaffsa emot så gick jag in där och började diska, och det gjorde jag resten utav dagen. Det var det, vilken jävla dag asså. Han kan bara skita ner sig :P

Älsklingen kom och hämtade mig på stationen, orkade verkligen inte gå, har otroligt ont i mina ben och fötter. Så fort jag kom hem så gjorde jag iordning lite saft, var såå törstig. Så nu sitter vi här, pratar lite och lyssnar på musik. Men närsomhelst ska vi åka till stationen och hämta upp hans mamma, sen ska vi åka till Willys och handla. Så nu måste jag fixa lite här innan vi åker,

PUSS på er

23.35

2008-12-02  23:39:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Som jag skrev i förra inlägget, att det inte skulle bli lätt att somna ikväll. Gick och la mig för mer än en timme sen, men är inte ens trött. Så snart ska jag och älsklingen lägga oss i sängen och se på Family Guy, hoppas att jag blir trött av det. Vill verkligen inte försova mig imorn med, tycker det är så jobbigt! Imorgon ska jag vara i restaurangen, inne i köket. Vet redan nu att jag kommer vara otroligt trött och kanske lite irriterad när jag kommer hem, men så brukar det vara varje onsdag, typ. Aja, nu ska vi se på FG ;)

17.45

2008-12-02  17:50:36  Allmänt  Kommentarer (1)
Jahopp, då har man sovit i tre timmar nu. Det var ju inte så bra, för då kommer jag ha svårt för att somna ikväll. Vaknade för en kvart sen, när Jonas kom hem. Han såg jätteglad ut och sa: vet du vad jag hittade på bussen? en lott, värd 100 kr, den låg på sätet bredvid mig. Ooookej tänkte jag, haha han var jätteglad för det verkligen, sötnos. Så nu har vi precis skrapat hela lotten och inte en enda liten krona vann vi, haha.

Jag är jättehungrig! Och gissa vad det blir till middag!? Jo, PIZZA! Fy fan va gott. Tog den som jag alltid tar, en Bussola såklart. RÄKOR <3 hihi.

Innan jag somnade så såg jag det nya Gossip Girl avsnittet, äntligen. Förra veckan kom det ju inte så jag fick vänta ännu längre, men idag kom det :) Lika bra som alltid. Nä nu ska jag ta och läsa lite bloggar och underhålla mig med något kul tills pizzan kommer :)

Tisdag

2008-12-02  09:09:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Igår gick jag och la mig kl 8 och kollade på tv. Somnade vid halv 9. Sen vaknade jag igen halv 11. Jag gick upp, satte mig vid datorn, sen vid halv 3 gick jag och Jonas o la oss i sängen och kollade på Shrek. Somnade typ vid halv 5. Och eftersom att jag skulle gå upp kl 6 så hann jag inte sova speciellt mycket. Och inte fan vaknade jag när mina två klockor ringde kl 6 och inte när Jonas två klockor ringde kl 7 heller.

Men sen vaknade vi båda strax efter 7, då skyndade vi oss att gå upp, klädde på oss och åt en macka. Sen var det bara att börja åka till stationen.

Så nu sitter jag i skolan, kom 50 minuter försent, men men. Här tar alla det lugnt (som vanligt när vi har Lennis), folk ligger och sover nånstans i byggnaden, en annan ligger på stolar här i klassrummet och sover, andra lyssnar på musik, bloggar, spelar.. Ja, allt annat än vad vi egentligen inte borde göra.

Slutar kl 11 idag, fan va skönt. Då ska jag hem och sova tror jag. Uppdaterar ikväll eller nåt. Ha en bra dag!

Ny design!

2008-12-01  14:47:49  Allmänt  Kommentarer (1)

Natalie har fixat en ny design till mig, vad tycks? Jag är iallafall jättenöjd, tack så mycket, Natalie! Hon ska fixa lite till sen, men nu hinner hon inte för hon ska till stallet, men jag är iallafall nöjd :)

Vill bara tillägga att idag är det den första December.
Vet ni vad det innebär? Jag och älsklingen firar 16 månader idag :) 
Tiden går så fort nu, hehe. Älskar dig, Jonas <3 
Du är det bästa som har hänt mig!
(klicka på bilden för att förstora den)


RSS 2.0