Audiosurf ;)

2008-10-31  17:55:36  Allmänt  Kommentarer (1)
Håller på fixa ett spel till min dator som Jonas rekommenderade ;) Det heter Audiosurf, det påminner om Guitar hero. Man väljer en låt på sin dator, den spelas upp och då ska man ta "klossar" i en viss färg. Aja, ska testa spela det nu ;) Ska börja med en lugn låt, haha. ♥

Såhär ser spelet ut ;)

fredag

2008-10-31  15:15:27  Allmänt  Kommentarer (0)

Godmorgon bloggen!

Vaknade för ca 20 minuter sen, inte så konstigt eftersom att jag låg uppe till ca 9 imorse. Killarna satt uppe ännu längre, Jonas körde hem Ramus vid 10 och gick o la sig för bara en stund sen. Att dom orkar asså :P

Idag vet jag inte vad som händer, har inga planer. Men NU ska jag iallafall gå ut i köket och ta något att äta. ♥


:)

2008-10-30  23:35:23  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag ligger i sängen och kollar på lite family guy avsnitt. Tog en liten paus nu bara för att skriva lite och lyssna på lugn musik. Ska tigga lite godis från killarna tänkte jag, haha ;) Nu tänkte jag klämma in en "dagens"..

Dagens klädsel: baggy jeans och en vit kofta
Dagens smink: gårdagens
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens händelse: absolut ingenting
Dagens låt: låten i family guy
Dagens planer: hemma och slöa
Dagens saknad: bäsen :( <3
Dagens dummaste: ingenting
Dagens sjuka: ingenting
Dagens drog: cola
Dagens roligaste: älsklingen
Dagens favorit: family guy
Dagens köp: cola
Dagens godis: tortilla fiff
Dagens humör: fnittrig och trött
Dagens personer: Älsklingen och Rasmus

Nu ska jag fortsätta se på Family Guy, sen kanske jag ska spela lite Crash ;)

Tack Natalie :)

2008-10-30  19:13:06  Allmänt  Kommentarer (2)
Natalie har hjälpt mig med designen, tack så jättemycket, jättegulligt tycker jag :) Är jättenöjd!

Läs hennes blogg ;)  http://natalienilsson.blogg.se/

en seg torsdag

2008-10-30  16:56:02  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Vaknade kl 11 idag, gick upp, åt nudlar, kollade lite på tv... sen gick jag och la mig igen vid 13.00. Jonas och Rasmus sov fortfarande eftersom att dom hade lanat hela natten. Vaknade igen för typ 15 minuter sen :O Det var ju inte meningen att sova så länge, haha. Killarna vaknade samtidigt som mig, dom hade tydligen suttit uppe till typ 9. Nu sitter dom och spelar igen och jag ligger i sängen och fixar lite med Crash.

Jag skulle ha åkt till stan idag och kollat efter en vinterjacka, men nu orkar jag inte eftersom att jag vaknade så sent ;) Det blir nog bara en tråkig regnig dag att ligga hemma och slöa. Ha det bäst ♥

kväll

2008-10-30  01:36:40  Allmänt  Kommentarer (1)
Nu spelar Jonas och Rasmus, Joakim sitter bredvid och kollar på. Jag sitter i sängen och spelade precis lite Crash, men nu ska vi se på film. Det blir Batman; the dark knight. Måste bara fixa lite så alla får plats ;) haha. Detta blir det sista inlägget för dagen, men jag uppdaterar imorgon :) pusss och godnatt!  ♥

rolig dag :)

2008-10-29  20:59:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Kom precis hem. Vi var ju först i jakan, sen åkte vi till Tekniska museet, skitkul hade vi :) Sen åkte vi hem till bro, åkte och handlade i centrum och nu är vi hemma. Jag sitter i sängen, ska precis äta mitt första mål för dagen, Jonas och Rasmus ska precis börja spela typ :P Ska se det nya Gossip Girl avsnittet snart också, har längtat efter det hela veckan, haha :) Aja, uppdaterar kanske senare ♥

onsdag

2008-10-29  13:44:18  Allmänt  Kommentarer (0)

Hej bloggen!

Jag gick upp 09.45 imorse, hoppade in i duschen och klädde på mig. Sen åkte jag och Jonas till Trångsunds vårdcentral, hade ju tid där 11.15. Jag fick ett recept på en ögonsalva. Om mitt öga är så dåligt tills imorgon så hämtar jag nog ut salvan när jag ändå åker till stan, ska kolla efter en vinterjacka :) Efter vårdcentralen åkte vi till hans pappa och lämnade bilen. Tog tåget till bro och nu är vi hemma :)

Nu ska Jonas åka och hämta sin kompis Rasmus, han ska lana här ikväll. Vid 3 ska jag, Jonas och Ramus åka till jakan, Rasmus ska köpa ett spel. Efter det åker vi in till stan, där ska vi möta upp Jonas pappa och Jonas småsyskon, sen åker vi vidare till Tekniska Museet. Ikväll kommer Joakim hit också, så dom tre ska väl kolla på en film eller nåt. Antingen kollar jag med dom eller så hittar jag på något annat :)

Nu ska jag försöka sminka mig, hoppas att mitt öga inte rinner och håller på :( Uppdaterar lite senare ikväll! ♥


:)

2008-10-28  20:44:53  Allmänt  Kommentarer (0)

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och min syster gick på en promenad här i Vidja, var ute i ca 40 minuter :) Hade med mig kameran såklart så jag tog en massa foton ;) Efter det så spelade vi Yatsy, haha. Strax efter 5 kom Jonas, jag hade gjort middag åt oss så vi satte oss ner direkt och åt, korv stroganoff med nudlar, haha ;) Nu ska vi spela Crash.

Imorgon kommer det bli en lååång dag.. skriver imorgon ♥


hatar sl!

2008-10-28  11:22:52  Allmänt  Kommentarer (0)

Jag gick upp halv 8 imorse, klädde på mig och åt lite frukost. Tog tåget som gick 08.17, skulle vara i trångsund 09.10. Ett tåg i karlberg hade signalfel, därför stannade mitt tåg flera gånger. Så mitt tåg blev tillslut 40 minuter försenat. Kom till trångsund 09.50, alltså 20 minuter försent till vårdcentralen. Läkaren som jag skulle till hade tagit emot en annan patient så jag fick en annan tid istället, imorgon kl 11.15. Fan va jag hatar SL ibland!! Plus att det är ett jävla pissväder ute, fan va irriterad jag blir!

Är iallafall hemma hos pappa nu. Alla är hemma förutom pappa, han kommer hem lite senare. Nu ska jag ta något att äta, skriver mer sen..


en bra dag :)

2008-10-27  20:15:18  Allmänt  Kommentarer (0)

Hej bloggen!

Idag har jag haft det jättebra :) Jag mötte min syster på tåget, vi åkte hem till mamma och hälsade på en stund, jättekul att träffa alla :) Sen gick vi till Grillen (hade ingen lust att gå till Oasen) och käkade pizza, jättegott. Efter det så bestämde vi oss för att gå upp till våran gamla gård och kolla lite bara, jättekonstigt kändes det, har ju massa minnen därifrån. Sen gick vi förbi våran gamla skola och sedan ner till centrum.

Sen åkte jag till Jonas pappa, kom inte ihåg deras portkod så jag fick gå runt och knacka på alla fönster. Tillslut kom Simon ut och öppnade dörren åt mig. Dom åt middag och sen åkte jag och Jonas hem.

Nu sitter jag hemma och ska nog sätta på en film eller kolla lite på Family Guy ;) Imorgon ska jag upp tidigt, har tid hos vårdcentralen 09.30. Måste åka hemifrån redan vid 8, kul... Efter vårdcentralen ska jag åka hem till min pappa. Ska sova där :) Jonas kommer dit lite senare också. Uppdaterar antagligen imorgon kväll eller nångång mitt på dagen.

Tänkte avsluta dethär inlägget med en kort betydelsefull liten mening... Jag älskar dig, Jonas :) ♥♥


måndag

2008-10-27  11:38:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag vaknade jag av att pappa ringde mig vid 9. Han sa att vårdcentralen skulle ringa honom vid 2, så det är inte säkert att jag får en tid där idag, annars får jag förhoppningsvis en tid imorgon. Jag ska om en stund åka hem till mamma och hälsa på en snabbis, sen ska jag och syster gå till Oasen och käka en pizza och sitta o prata lite :)

Skriver mer ikväll när jag kommer hem! ♥

söndag

2008-10-26  23:57:24  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Idag har jag bara varit hemma och slappat, så jag har typ inget att skriva om. Imorgon ska jag förhoppningsvis till vårdcentralen och försöka få mitt öga att bli bra igen. Om jag inte får en tid där eller om jag får en tid rätt så sent så följer jag nog med Jonas och Simon och hämtar deras lillasyster i skolan, sen åker vi hem tror jag.

Det finns en sak som jag börjar bli riktigt trött på.. Jag har gett upp allt för att jag vill vara med en person som jag verkligen älskar, men det känns ändå som att jag inte räcker till :( Det är ingenting som jag tänker gå ut med här men den personen (svårt att lista ut vem jag pratar om?) vet vad det handlar om, hoppas jag iallafall :( Annars, vad gör jag här?

När jag säger att jag älskar dig så menar jag verkligen det,
du är allt för mig! ♥  och det vet du..

How do I get through one night without you
If I had to live without you
What kind of life would that be
I need you in my arms
Need you to hold
You're my world, my heart, my soul

Det har varit ett jävla pissväder idag, en typiskt söndag, att bara vara hemma och slappa, och jag med mitt pisshumör igen! Godnatt!


godnatt!

2008-10-26  01:51:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Tänkte bara skriva lite kortfattat om vad som har hänt ikväll.. Jonas och Simon kom hem vid 23.00, satte sig vid datorn direkt. Jag har suttit och kollat på film och spelat lite Crash. Är på dåligt humör just nu, pga mitt öga.. så jävla jobbigt. Ser verkligen inte fram emot att vakna upp inatt och ska behöva torka mitt öga, fy fan. Frågade Jonas nyss om vi kunde sova hos min pappa imorn men nehe? Simon ska tydligen sova här imorgon också.. tack för informationen. Nu ska jag fixa mig inför natten, orkar inte sitta uppe längre, är på ett jävla pisshumör! Skriver mer imorgon! Godnatt ♥

...

2008-10-25  20:17:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Jahopp, sitter hemma hos Jonas och gör ingenting just nu. Han har varit borta i snart 5 timmar, han är hos sin pappa. Han kommer nog komma hem ganska sent, och brorsan kommer han ha med sig. Så inatt ska jag sova på en madrass, haha. Sen han åkte har jag kollat på tre filmer, nu har jag slut på filmer, så vad ska jag hitta på? :(

<3

2008-10-25  14:02:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag kände mig deprimerad hela morgonen så jag gick in i badrummet och tog mig ett bad. Jätteskönt var det att bara ligga där och sjunga, haha ;) När jag kom upp ur badkaret så såg jag ett papper på dörren, som någon hade skjutit in, det var Jonas som hade skrivit ♥



hehe, söt! Älskar dig med ♥♥♥

fy fan!

2008-10-25  10:49:33  Allmänt  Kommentarer (0)

Vaknade först kl 06.30 av att jag inte kunde öppna mitt öga, fan va ont det gjorde. Låg i sängen och försökte få bort allt slem och var men det gick inte så jag gick till badrummet och tog lite bomull med vatten på och strök över, då lossnade det. Jag gick och la mig men kunde inte somna så jag satte på tv:n.. där var det Teletubbies, jippi tänkte jag (eller inte). Jag somnade om men vaknade igen för ca 15 minuter sen av att mitt öga var ihopklistrat igen! Så jag gick till badrummet och gjorde samma sak ännu en gång. Jag blir så jävla trött på dethär, och inte fan fick jag en salva av skolsyster i torsdags som hon hade lovat mig. Hon tyckte att det såg bra ut så jag behövde tydligen ingen salva. Fan!

Ska egentligen till pappa idag och hälsa på, men om mitt öga fortsätter att rinna och rinna så är jag nog inte på humör för att gå utanför dörren idag...


...

2008-10-24  18:47:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma och tagit det lugnt. Var och handlade på Willys med Jonas och Jenny. Jag och Jonas tog en liten del utav hennes lista och plockade på oss det, sen gick vi bara efter henne och vi hade jättekul :) När vi kom hem så jagade jag Jonas i lägenheten av någon konstig anledning, han sprang in på rummet och skulle precis stänga dörren, men jag hann ifatt och slog upp dörren i ansiktet på honom. Han fick en stor bula :( Förlåt älskling! Jag var jätteledsen för att jag hade gjort illa honom :/ Usch då...
 
Ikväll blir det bara mys framför datorn och se film med älsklingen :) Och nu ska vi äta pizza ♥

:(

2008-10-24  11:30:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Första dagen på höstlovet, den började inte så bra som jag hade hoppats på :(

1.
Vaknade upp utan Jonas bredvid mig ( men det visste jag redan, men ändå )
2. Mitt internet funkade inte på min dator så jag lånar Jonas istället
3. Ögoninflammationen är kvar, kunde inte öppna ögat när jag vaknade
4. Är jätteförkyld

Låter bra va? *ironisk*  :(

höstlov!

2008-10-23  17:29:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjena bloggen!

Ligger i sängen och tar det lungt. Har höstlov nu ;) Fan va najs asså!! Idag ska jag bara ta det lugnt, ska väl käka middag snart antar jag. Hmm, har inte så mycket att skriva om faktiskt :/ Var i metodköket idag, vi gjorde sallad med dressing, sen gjorde vi ett projektarbete, det gick bra :) Äh, uppdaterar senare om jag kommer på något att skriva, dethär känns ju värdelöst, snackar bara om ingenting? Haha ♥

hemma

2008-10-22  19:31:37  Allmänt  Kommentarer (1)
Nu är jag hemma igen efter att ha ätit på donken med Therese i Barkarby :) Vi satt där och snackade en massa, sen kom Robin och gjorde oss sällskap. Sen körde han oss till Barkarby station, det var precis så att jag hann med mitt tåg ;) Tur det, annars hade jag fått vänta i 30 minuter. Så.. nu ligger jag i sängen, vill att Jonas ska komma hem nu :/ Vi har tjaffsat lite så det känns inge bra att sitta här helt ensam i hans rum utan honom.
:( Han kommer hem om typ 2 timmar... suck!

Ska kolla om det finns nån serie eller film på en sida. Rekommenderar er att gå in där och kolla, finns en hel del
;) ♥

http://www.tv-links.cc/

donken

2008-10-22  16:23:50  Allmänt  Kommentarer (0)
Aja, nu blev det ju så att Jonas inte kommer hem förän efter 21.00 ikväll. Så jag kommer vara hemma ensam här tills dess. Jag tyckte det lät tråkigt så jag skrev till Therese på msn, frågade om hon ville käka på donken med mig och det ville hon :) Så.. så fort vi har bestämt oss för vart vi ska käka så måste jag klä på mig och fixa mig lite. Uppdaterar senare! ♥

:/

2008-10-22  14:23:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Fan va irriterad jag blir. Har precis duschat, torkat håret, plattat håret och sminkat mig. Det jag har kvar är att klä på mig och fixa sminket lite. Men nyss fick jag ett sms från Jonas, han skrev att han inte hinner hem innan dom ska börja sälja :S Han slutar nu och han hinner inte hem och tillbaka på 4 timmar? What?! Sååå irriterad!!!!

godmorgon

2008-10-22  09:25:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Vaknade precis av att pappa ringde och ville prata lite, så nu kan jag inte somna om :/ Vaknade för några timmar sen också av att mitt öga var ihopklistrat :( Fan va ont det gjorde. Det rinner och kliar men jag försöker verkligen att inte klia på det. Imorn ska jag få ett recept av skolläkaren på en salva som jag ska hämta ut på apoteket, äntligen!

Ikväll ska jag alltså åka med Jonas till hans skola och sälja fika och träffa några av hans klasskompisar. Det kommer nog bli kul, eller kanske inte..? Vi får väl se..

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och kolla på tv ett tag. Sen ska jag nog gå upp och äta något, hoppa in i duschen och sen bara ta det lungt. Uppdaterar ikväll ♥

:)

2008-10-21  20:29:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Har precis tagit en kvällsdusch, jätteskönt var det. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, jag ska se House som börjar om ca en halv timme. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Eftersom att jag inte ska till skolan imorn så kan jag sitta uppe längre än vanligt, men vi får se om jag kan hålla mig sysselsatt, annars är det ju ingen idé.. dethär lär bli det sista inlägget för idag faktiskt, har inge mer att skriva. Så, godnatt! puss ♥ / J

hemma

2008-10-21  12:44:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Ca halv 10 så kom det två tjejer från skatteverket som skulle ha en föreläsning för oss, ganska intressant faktiskt.

Kom precis hem, ligger i sängen nu, ska självklart se det nya avsnittet av Gossip Girl när det är klart ;) Jonas messade mig precis och sa att han ska vara i skolan imorgon kväll och sälja fika på öppet hus, han vill att jag ska följa med, haha. Men det kan jag väl göra :) Pratade med min lärare idag och han sa att jag skulle vara hemma imorgon pga ögoninflammationen, så pappa ringer och sjukanmäler mig iallafall.

Nä, nu ska jag kolla runt lite på internet, gossip girl är snart klart ;) Jippi!

skolan

2008-10-21  08:39:59  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu sitter jag i klassrummet, har projekt och företagande med Lennis. Han sa precis till Josefine att hon var dagens mobboffer, haha! Snällt! Slutar 11 idag, då ska jag åka hem och äta lunch, sen kanske sova någon timme.

Vet inte om jag ska gå till skolan imorgon, jag ska vara i severingen och har ögoninflammation, inte bra, tror inte att jag får servera då, ska fråga lärarna sen. Nu ska jag försöka förstå vad det är Lennis försöker förklara för oss.

♥♥

:)

2008-10-20  18:54:42  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan!

När jag kom hem från skolan så la jag mig i sängen, somnade vid halv 3 och vaknade strax efter 5 då Jonas kom hem. Han började direkt med att fixa Crash på Therese dator, blev klar på typ 5 minuter ;) Efter det så åkte vi och handlade lite, kom hem och lämnade det, sen åkte vi till stationen och där träffade vi Therese och Robin. Hon fick tillbaka datorn, sen drog vi hem igen. Nu sitter jag här i sängen med datorn i knät och pannkakor bredvid mig, mums xD

Ringde till mamma en snabbis för det var såå längesen vi pratade :) Jag berättade lite om vad som hänt mig den senaste tiden och hon sa sitt :P Trevligt trevligt. Nu ska jag se på tv och äta mina pannkakor :) ♥

skolan

2008-10-20  10:49:48  Allmänt  Kommentarer (1)

Just nu sitter jag i skolan och har Svenska B. Vi har precis fått våran närvarolapp, rätt så bra faktiskt ;) haha. Har varit och pratat med skolsyster angående mitt öga, har ju ögoninflammation. Om det fortfarande är så dåligt med ögat så ska jag gå till henne på torsdag och få en salva.

Jag slutar om ca 30 minuter, då ska jag nog käka, sen ska jag åka hem :) ♥


...

2008-10-19  21:35:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Äntligen hemma!

Jag åkte till farsta strand där jag mötte upp pappa, nina och nicole. Vi åkte till min faster och där mötte vi min kusin och hans tjej therese. Vi åt smörgåstårta, jättegott var det :) Sen kollade vi på massa bilder och hade det trevligt. Men efter ett tag så blev det långtråkigt för mig och nicole. Sen när vi skulle åka därifrån så körde min kusin mig till karlberg där jag tog tåget till bro. Nu är jag hos älsklingen, sitter i sängen och är jättetrött. Älsklingen har köpt mina favvo fiff som jag ska äta nu :) Och så ska jag dricka lite cola. Imorgon är det skola, usch då.. uppdaterar imorgon. Godnatt! ♥

:)

2008-10-19  13:25:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Vaknade runt 7 imorse av att jag var jättetörstig men jag orkade inte dra mig upp ur sängen, jag somnade om och vaknade vid 12 igen. Pigg och törstig. Gick in i köket och hämtade ett glas cola, skitgott var det ;) Sen jag vaknade så har jag bara suttit i sängen, kollat på tv, kollat på gårdagens bilder, pratat med pappa och med Jonas. Nu ska jag spela lite crash, sen måste jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite inför middagen. Måste åka härifrån om 3 timmar så det vore en bra idé. Uppdaterar senare ♥

PS. tack för den underbara kvällen, tjejer. jag hade jättekul :)

tjejkväll!!

2008-10-19  02:18:25  Allmänt  Kommentarer (0)

Pappa och Nina körde mig till bussen så slapp jag vänta i flera minuter ute i det kalla vädret. Jag mötte Josefine på bussen, sen mötte vi resten utav tjejerna i huddinge centrum. Sen tog vi en liten promenad hem till fanny. Vi drack lite vin och hade det jättetrevligt :) Det var jag, fanny, ellinor, josefine, jenny, hennes syster jennifer, moa och therese. Efter att vi druckit ett glas vin var så gick vi till donken och käkade. Sen återvände vi hem till fanny igen. Vi spelade ett spel (liknande ölspel), jättekul var det.. Jag och Therese var tvungna att gå vid 12, sista tåget hem skulle gå vid halv 1. Jonas hämtade mig vid bro station, snäälllt. Men han verkade vara irriterad :/ Synd, så jag försökte hålla mig borta, hahaa.

Imorgon ska jag hem till min faster med familj och en del utav släkten och käka middag... jippi...egentligen NOT, haha.
Nä,  men dethär börjar bli jobbigt, nu ska jag försöka läsa lite bloggar, sen sooova, ha det bäst! 


Föresten. ljusen som vi fixade tidigare idag, jag och nina, det blev jättefint :) sätter kanske in bilder på det någon annan dag. Bye Bye ! ♥♥♥


Lördag

2008-10-18  12:51:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Imorse vaknade jag och Jonas runt 10. Vi gick upp och åt frukost tillsammans med pappa och Nina. Sen åkte jag och Jonas iväg till miljöstationen för att slänga sopor. Jonas har nu åkt till sin pappa så vi ses inte förän ikväll/inatt. Nu sitter jag och fikar med Nina :) Bullar och saft! När vi har fikat klart så ska vi rensa stenar som kommer från Grekland, de ska vi ha i en glasskål tillsammans med flytande ljus :) ♥

:)

2008-10-17  19:29:25  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma hos pappa ute på vischan. Har precis sjungit Singstar med syster :) Alltid lika kul. Nu kommer Jonas, nu ska vi äta tortellini. MUMS xD Sen ska vi kolla på Idol och mysa.. Skriver mer imorgon! ♥

skolan och helgen

2008-10-17  12:56:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Sitter i skolan och har arbetsmiljö och säkerhet. Hur trist som helst. Som vanligt så gör vi typ ingenting. Vi sitter och pratar om helgen och massa annat. Efter skolan ska jag hem till pappa och träffa min syster :) Jonas kommer dit vid 7 och då ska vi käka middag, se på film, umgås, äta fiff och ha det mysigt :) Och imorgon ska jag träffa tjejerna, vi ska käka middag och ha det allmänt trevligt :) ♥

dagen

2008-10-16  19:16:48  Allmänt  Kommentarer (0)
Imorse var jag och min grupp inne i storköket och gjorde köttfärslimpa, inte så jättekul. När vi slutade den lektionen så var jag tvungen att ta bussen till gullmarsplan direkt. Hann inte ens äta lunch :( Har bara ätit två mackor idag. Men nu ska jag och Jonas gå ut i köket och laga någonting snabbt ;)

Iallafall.. jag tog bussen till gullmars, där mötte jag upp Nina och Nicole. Nina körde oss till Södersjukhuset och där höll vi till i ca 5 timmar och 40 minuter. Väntan på att någon skulle ta emot oss gjorde oss galna, satt där i ca en timme. Nicole hade tappat bort legitimationen så vi fick sitta och vänta en timme till på att pappa skulle komma och intyga att Nicole var Nicole :P Haha, helt sjukt asså. Vi fick ett rum tillslut, sen fick vi sitta där inne och vänta i två timmar. Sen kom dom och hämtade Nicole och då satt jag ensam kvar i rummet i ca 40 minuter tills hon kom tillbaka. Sen satt vi där och väntade på pappa i drygt 50 minuter. Men jag är glad att Nicole mår bra nu iallafall :) Älskar dig syster <33

Är hemma hos Jonas nu, ska göra iordning lite mat. Är otroligt hungrig. Samtidigt som jag äter ska jag nog se på Förtrollad. Imorgon har jag sovmorgon till 12, fan va skönt!! ;) ♥

klar!

2008-10-15  22:38:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag är klar med mitt fördjupningsarbete :) Ska ta och lämna in det på fronter nu och sen måste jag börja göra iordning mig inför natten. Det fick bli ett kort litet inlägg ;) Godnatt! ♥♥

fördjupningsarbete

2008-10-15  21:16:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Just nu sitter jag och skriver mitt fördjupningsarbete till S-perioden i Svenska B. Måste lämna in den innan nästa fredag så hon kan rätta den och jag hinner fixa till den om hon inte blir nöjd. Jag har valt att skriva om en hundras, kom inte på något annat. Jag försökte sätta på lite musik medans jag skrev men då kunde jag inte koncentrera mig så nu sitter jag här i tystnaden och försöker ändå. NU måste jag fortsätta. Bye! ♥

2008-10-15

2008-10-15  17:33:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan bloggen!

Dagen började med att jag kom upp ur sängen utan några problem. Jag var rätt så pigg faktiskt. Jag gjorde iordning mig, tog tåget till årstaberg och bussen till skolan. Då var det dags för restaurangen. Jag fick inte laga en egen rätt idag, jag skulle tydligen tralla runt och hjälpa de som behövde hjälp. Lättare sagt än gjort... Gästerna började droppa in och allt gick bra... tills Alexander berättade att alla skåp var tömda i killarnas omklädningsrum. Killarna och några få tjejer sprang ner och kollade. Killarnas ägodelar hade alltså blivit stulna. Låsen hade blivit knipsade. Kläder, pengar, busskort, bankomatkort, nycklar, mobiler, ALLT var borta!!

Resten utav timmarna så var typ hela klassen deprimerade. Bara för att killarna var så ledsna och besvikna så smittade dom av sig på tjejerna.. Man blev så ledsen av att se hur ledsna dom var. Då började man ju tänka på hur dåligt man själv skulle må om det hade hänt en själv. Nää, fy fan säger jag bara, förstår inte hur man kan göra något sånt asså, SKAFFA ER ETT JOBB istället för att sno andras pengar och andra ägodelar!!

Jag tyckte iallafall att det gick hyftat bra idag bortsätt från det som hände killarna.. ingen kalabalik inne i köket iallafall ;)
 
Efter att vi hade slutat så gick jag upp till skolan och hade prov i Svenska B, det gick väl helt okej.. Nu är jag hemma hos Jonas. Har typ ont i hela kroppen, vet inte varför :/ Är hungrig också, ska äta snart tror jag. Det blir baconpasta :) MUMS!! Vet inte vad jag ska hitta på nu, kanske se en film och bara ta det lugnt? Ja! ♥

godnatt bloggen!

2008-10-14  22:34:29  Allmänt  Kommentarer (1)

Efter skolan har jag bara legat i sängen, kollat på ett avsnitt av Gossip girl, en film och inte så mycket mer. När Jonas kom hem så åt vi middag, myste lite och bara tog det lugnt :) Nu ska jag göra iordning mig inför natten. Sen ska jag kolla på America's got talent som börjar om 10 minuter. Får väl försöka somna till det eller nåt.

Imorgon jobbar vi i restaurangen, jag ska vara i köket.. efter det så ska jag upp till skolan och ha prov i Svenska B. Sen ska jag bara hem och ta det lugnt. På onsdagar efter att vi har varit i restaurangen så brukar jag vara jättetrött och tjurig, stackars Jonas säger jag bara :P Men men, han borde vara rätt så van vid dethär laget. Äääälskar honom , hehe :) ♥

Aja, nu måste jag fixa mig. Godnatt! puss ♥ / J


sängen <3

2008-10-14  13:17:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu ligger jag hemma i den sköööna och varma sängen och kollar på Step Up, men ska istället spela Crash en lite stund tills Gossip girl avsnittet är klart. Och när det är klart så ska jag självklart kolla på det, direkt ;) Har lääängtat efter att det skulle komma och imorse kom det xD Jippi!

Funderar på om jag kanske ska sova lite också.. men det beror på om jag blir trött medans jag spelar. ♥

boring, lennis!

2008-10-14  09:28:02  Allmänt  Kommentarer (0)
Ja nu sitter jag här i skolan, har projekt och företagande, sååå jävla tråkigt. Vi gör typ ingenting, när man sitter på dehär lektionerna så vill man bara hem och sova eller vadsomhelst. Allt för att komma härifrån asså. Booooring! Och nu ska Jennööö gå :'( haha ♥

godmorgon

2008-10-14  05:59:02  Allmänt  Kommentarer (0)

Godmorgon bloggen!

Det sista jag skrev igår var att jag skulle sova, det gjorde jag också. Jag sov i två timmar ungefär, Jonas om hem vid halv 6, då åt vi middag. Efter middagen igår gick jag och Jonas o la oss, det var vid 18.00 ungefär. Vaknade ibland men somnade om lika lätt igen. Så jag sov från ca 18.00 fram tills nu, så ca 11 timmar sammanlagt. Så jag är väldigt pigg nu ;) Men funderar på om jag kanske sov lite för länge?... :/ Mitt öga har inte blivit bättre, det bara kliar o kliar, jättejobbigt är det.

Ska till skolan och ha en lektion, med Lennart som lärare...Segt! Tänker inte sminka mig idag heller, inte så som det kliar i mitt öga... vad ska man ha på sig idag? Mjukisar eller jeans.. Tror nästan att det blir mjukisar idag :) Uppdaterar antingen i skolan eller när jag kommer hem ♥ byebye


hemma

2008-10-13  15:08:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Ligger hemma hos Jonas i hans säng, har precis ätit nudlar ;) Nu funderar jag på att sova nån timme, fan va skönt det ska bli! Mitt öga har inte blivit ett dugg bättre. För er som inte vet om det så har det kliat i två dagar nu och det börjar bli svullet, jättestörande :/ Hoppas att det blir bättre snart. Aja, nu ska jag sooova ♥

skolan

2008-10-13  09:46:18  Allmänt  Kommentarer (0)

Igårkväll blev det ändring på planerna, igen ;) Vi kollade inte på Big Stan, vi kollade på Meet Dave istället, haha. Jonas ville se den och jag bangade inte på att se den en gång till. :)

Just nu sitter jag i skolan, har rast... Börjar närsomhelst, då ska jag antingen fortsätta med dagens uppgift eller så gör jag ett prov som jag missade förra måndagen. Men jag känner att jag inte kan det, vill plugga lite, ett annat alternativ är att få göra provet på onsdag eller torsdag. Jag tror att det blir bättre, då är jag redo.

Efter skolan så ska jag hem och käka, sen ska jag nog försöka sova någon timme. Uppdaterar senare ♥


sista inlägget

2008-10-12  22:42:44  Allmänt  Kommentarer (0)
Inte fan blev det de sista inlägget! Ändrade planer ;) Jag bestämde mig för att INTE se på Se upp för dårarna, jag spelade Crash istället ! ;) Och eftersom att varken jag eller Jonas inte är trötta så tänkte vi sätta på en film snart.. och den heter Big Stan, syster rekommenderade den :) Haha. Så vi ska sätta oss i sängen och se på den, om vi blir trötta så är det bara o lägga datorn åt sidan och somna helt enkelt. Men först så ska jag fixa toast åt oss, sen sätter vi på filmen. Godnatt allihopa! ♥

:)

2008-10-12  20:13:22  Allmänt  Kommentarer (0)
Som jag skrev innan så har vi bara varit hemma och segat idag, jag har suttit och spelat Crash Bandicoot på datorn ;) Och nu kollar jag på Sweeney Todd tillsammans med Jonas. Kl 21.00 börjar det en film på 4:an, Se upp för dårarna heter den.. Såg den på bio för jättelänge sen med min syster och min faster, så jag minns inte så mycket, antar att jag ska kolla på den sen, har inget bättre för mig xD Imorgon är det skola, jag har en lektion, Svenska B.. slutar kl 11 :) Då ska jag hem och bara ta det lugnt tror jag. Nä, dethär får vara sista inlägget för idag, skriver mer imorgon såklart ;) puss ♥ / J

trött och seg

2008-10-12  15:17:42  Allmänt  Kommentarer (0)
"Godmorgon" bloggen!

Jag och Jonas vaknade för ca 30 minuter sen. Vi gick och la oss runt 6 imorse, vi låg och pratade lite :) Eftersom att vi vaknade så sent så åker vi antagligen inte hem till min pappa. Det tar ju ca 1 timme och 30 minuter att åka dit, sen ska vi ju tillbaka också. Så idag blir det bara att stanna hemma och sega.. ♥

..

2008-10-12  01:24:57  Allmänt  Kommentarer (1)
Nu har jag suttit och proppat i mig massor av dillfiff ;) Alltid lika gott.. Tänkte först köpa sour cream men det är så vanligt så vi tog dill istället. Efter att jag hade kollat klart på What Happens In Vegas så rekommenderade min syster en film, "Meet Dave" hette den. Kollade precis klart på den, faaaan vilken skön film asså! ;) Rätt film för den som har liknande humor som jag har, haha, satt och garvade för mig själv här medans Jonas satt bredvid och spelade bilspel på sin dator xD Han sneglade lite på filmen och garvade ibland ;) Aja, nu sitter jag och kollar runt lite på internet, börjar bli jävligt trött..

Morgondagen har jag ingen aning om hur den ser ut.. Pappa ville att jag och Jonas skulle komma dit en stund, umgås och ta en fika, haha, så vi får väl se :)

Skriver mer imorgon! ♥

seg lördag

2008-10-11  19:11:48  Allmänt  Kommentarer (0)
Duschade för ett tag sen, har suttit och letat lite musik på internet men nu ska jag äta och se på What happens In Vegas. Idag har jag inte gjort ett skit, bara varit hemma och tagit det lugnt. Men som sagt, ska käka nu och se på filmen ;) Får se om jag uppdaterar senare, finns inte så mycket o skriva faktiskt..

Jag och Jonas har pratat lite om gårdagen och det är bra nu iallafall :) <3

...

2008-10-10  22:44:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Kom hem för ca 20 minuter sen från Globen. Det var jättebra tycker jag. Och det tyckte småsyskonen med ;) Det negativa med denhär dagen är att Jonas och jag inte är speciellt glada på varandra. Vi pratade i telefonen när jag var påväg till globen och vi la på i örat på varandra, båda två, vi tjaffsade och höll inte med varandra om saker o ting. Visste inte vad jag skulle göra, blev så ledsen... (som vanligt när vi bråkar). När jag kom hem till honom så låg han i sängen och läste, vi sa bara hej och nu sitter jag här vid datorn och aktiverar mitt nya CSN kort, läser lite bloggar m.m. Vi måste ju prata om det som har hänt idag.. hoppas att vi kan glömma allt och bara gå tillbaka till det som vi hade förr :(

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan jag började skriva, uppdaterar senare eller imorgon!  ♥

...

2008-10-10  07:52:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Imorse vaknade jag exakt 06.17, skyndade mig upp, gick till toaletten, sen kom jag på... jag hade inte försovit mig, jag har ju sovmorgon idag. Så det var ju bara att gå tillbaka, lägga mig i sängen igen och somna om :) Vaknade igen för en kvart sen av att Jonas höll på att packa sina grejer till skolan, han lät jättemycket så jag vaknade med ett ryck.

Nu ligger jag i sängen, kan inte somna om :( Ska läsa på lite till provet tänkte jag, lika bra det! Lite senare ska jag gå upp och klä på mig, duscha, sminka mig och ta något att äta, eftersom att jag typ inte hinner äta i skolan innan vi börjar. 

Efter skolan så ska jag åka hem till min pappa. Sen ska jag, Nina och hennes två barn åka in till globen. Dom har bjudit med mig på High school musical - The ice tour.. Det börjar 18.30 så jag kommer komma hem till Jonas rätt så sent. Men uppdaterar när jag orkar ;)

Ha en bra dag!  puss ♥ / J

nudlar :D

2008-10-09  22:33:08  Allmänt  Kommentarer (0)

Jag och Jonas gick och la oss vid 6, vaknade vid 9. Jag satte mig och kollade min mail, bilddagboken, läste andras bloggar osv. Har inte gjort så mycket mer. Jenny orkade inte göra någon mat idag, så nu ska jag ut till köket och göra nudlar med älsklingen ;) Har sovmorgon imorgon, fan va skönt! Börjar kl 12, då ska jag ha prov i arbetsmiljö och säkerhet, jippi.. Skriver imorgon :) ♥


home sweet home <3

2008-10-09  17:06:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag skrev ju innan att jag skulle lägga upp några bilder men jag orkar inte :/ Måste berätta en sak som hände på tåget direkt efter att Fanny hade hoppat i Kungsängen. Tåget började rulla mot bro och jag satt bara o funderade på massa saker. Plötsligt kom det fram en vinglande full man till mig, han var kanske 40 år eller nåt sånt.. och plötsligt:

Han: - Ursäkta, har du en cigg o bjuda på?
Jag: - Nej tyvärr.. jag röker inte.
Han: - Inte?? Hur gammal är du?
Jag: - Eh, 17.
Han: - Okej, fan va snygg du är..... Men vem försöker jag lura, för 20 år sen kanske jag hade haft en chans. Tycker att åren går så fort.
Jag: - Eh oookej.
Han: - Ja det är synd, men men, du får ha en bra dag! Jag älskar dig, det vet du.
Jag:  ^^

Fyfan va jag garvade när han hade gått :P Herregud asså.
Nu ska jag lägga mig ner i sängen och fortsätta kolla på filmen som jag inte hann avsluta igårkväll, Ciao Bella heter den.

Älsklingen kom hem nyss ;) ♥

hej bloggen

2008-10-09  13:03:47  Allmänt  Kommentarer (0)
Igårkväll hade jag inte tid att skriva. Var tvungen att stänga av datorn och fixa mig inför natten. Annars hade jag säkert försovit mig idag, haha. Men tur att väckarklockan är så hödljudd så jag blir irriterad och måste gå upp!


Idag har vi varit i metod köket och gjort paj :) Jag och Jenny jobbade tillsammans ;) Har lite bilder som jag ska lägga upp när jag kommer hem eftersom att mobilsladden är hemma..

Nu sitter vi i klassrummet och pluggar på provet som vi ska ha nästa torsdag. Det är alltså livsmedelsprov. Det kommer handla om frukt och grönsaker, styckning, vilt och kalvkött. Så det är bara att plugga plugga plugga!

Nu ska jag plugga lite, vi slutar om två lååånga timmar och då ska jag åka hem till bro direkt. Ska kanske sova eller så kollar jag klart på filmen som jag satte på igårkväll. Uppdaterar senare ♥

xD

2008-10-08  16:42:41  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag gick det helt okej när jag serverade. Fick ett bord med 7 personer, men delade det med Nadima. Vi var otroligt nervösa men allt gick bra. Förutom att jag tappade en gaffel på golvet, men det lilla bryr jag mig inte om faktiskt :P Inget prov blev det idag iallafall och fråga mig inte varför... :P

Nu är jag hos älsklingen, han låg och sov när jag kom hem och det gör han fortfarande,, sötnos :)

Antingen så ska jag joina honom eller så ser jag på ett avsnitt av Gossip Girl. Tror nästan att det lutar mer åt att se ett avsnitt först iallafall, sen får vi se om jag är trött eller inte ;)

Är hungrig också, har inte ätit mycket idag, bara lite chips i restaurangen som kockarna gjorde ;) Uppdaterar senare! ♥

godnatt bloggen!

2008-10-07  22:12:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Hur mycket har jag pluggat tror ni? INTE mycket säger jag bara.. fattar inte hur det kan vara så jävla svårt att bara läsa igenom ett par häften några gånger! Det är så mycket som snurrar runt i min hjärna just nu, men det kanske jag inte ska skylla på, eller? Aja..
 
På onsdagar är vi ju nere i restaurangen och jobbar, vi brukar oftast sluta vid två eller nåt liknande.. Ifall jag slutar vid två så har jag iallafall en timme på mig att läsa igenom häftena ett par gånger. Nu tänkte jag ställa den otroligt högljudda väckarklockan på ringning och vakna till den imorgon bitti med ett ryck. Invigning! haha. Nu ska jag somna till tv:n, förhoppningsvis (sömnproblem)! Godnatt ♥

PLUGGA!

2008-10-07  19:33:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag har inte börjat plugga ännu, fastnade vid Gossip girl, har inte ätit middag heller. Men NU ska jag börja läsa igenom häftena och försöka få in allt i mitt huvud. Provet börjar 15.15 imorgon, hoppas att det kommer gå bra, annars vet jag inte vad jag gör :( PLUGGA PLUGGA PLUGGA!

Föresten, ska servera imorgon också... men imorgon ska allt gå bra!!

...

2008-10-07  16:19:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

När jag åkte från skolan så bestämde jag mig för att åka hem till mamma en stund och hälsa på. Jag tog tåget som gick ca 11.45 från Årstaberg och jag skulle till Trångsund. Var framme i Trångsund 12.35! Det tog alltså 50 minuter att åka 3 stationer! Helt sjukt asså. Det var på grund av att en kontaktledning hade blivit nedriven. Aja, jag kom hem till mamma iallafall och vi pratade lite :) Fick låna en väckarklocka av dom som jag velat ha länge nu :P Den är riktigt hemsk! Men jag måste ju komma upp till skolan i tid, haah. Nu ska jag se ett avsnitt av Gossip Girl, sen MÅSTE jag plugga, har ett viktigt prov imorgon! Skriver sen ♥

Skolan

2008-10-07  09:20:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu sitter jag i skolan, har projekt och företagande men Lennart är inte här idag, så vi har Kaj istället. Vi kollar på en film, men just nu har vi rast. Jag och Jenny ska gå upp till cafét nu och köpa nå gott ;) byebye! ♥

06.24

2008-10-07  06:29:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Sitter nu i Jonas säng, redo för att gå till skolan. Måste stänga av datorn nu och hämta min saft som ligger i kylen (A) Sen ska jag gå till tåget, i kungsängen eller i kallhäll så hoppar Fanny på :) Så sällskap får jag iallafall! Hörs senare ;) ♥

...

2008-10-06  22:08:49  Allmänt  Kommentarer (0)

Satt och kollade på Matakuten nyss med Jonas, det handlade om skolmaten som serveras i olika städer. Disgusting säger jag bara..

Innan det så kollade jag på Gossip girl, fan va irriterad jag blev! Allt blev så som jag INTE ville att det skulle bli. Usch va sur jag blev!

Nu ska jag försöka få bort mitt virus som jag har fått på min dator, sen ska jag fixa mig inför natten. Uppdaterar imorgon! puss ♥ / J


Ut i friska luften

2008-10-06  14:18:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag skrev att jag skulle försöka somna om förut men det gjorde jag inte. Jag spelade lite Crash Bandicoot istället, sen kollade jag på Gossip Girl. Mår lite bättre nu, förkylningen har trappat ner, känner mig lite hängig fortfarande och har jätteont i halsen men jag klarar förhoppningsvis av att gå till skolan imorgon.

Nu funderar jag på att hoppa in i duschen. sen kanske ta en liten promenad ute i det soliga vädret ner till centrum. Det skulle inte skada direkt :P Kan väl ta och handla nåt till Jonas så han blir glad när han kommer hem sen, och om jag känner honom rätt så sitter en Coca cola inte fel någonstans ;)

Sjuk :/

2008-10-06  08:14:13  Allmänt  Kommentarer (0)

Ingenting blev bättre över natten, allt blev bara sämre. Orkar knappt prata för att jag har såå ont i halsen, jätteförkyld är jag och hängig :(. Ligger i sängen och bara tar det lungt just nu,
ska väl försöka somna om snart..


vill inte må såhär!!

2008-10-05  23:36:16  Allmänt  Kommentarer (0)

Gick och la mig för mer än en timme sen men jag kan verkligen inte somna. Mår jättedåligt asså :( Ont i halsen som fan, förkyld och är spyfärdig!  :( Ska man kanske skippa skolan imorn? Om jag vaknar upp såhär imorgon bitti så ber jag pappa sjukanmäla mig alltså.. ska lägga mig ner nu igen och försöka somna! Godnatt puss ♥ / J


shit..

2008-10-05  19:52:21  Allmänt  Kommentarer (0)

Jenny och Daniel (jennys pojkvän) gick ner till centrum och handlade för en stund sen. Då trodde jag och Jonas att det inte skulle bli nå mat, för Jenny brukar laga det tidigare än vid denhär tiden. Så vi tog egna initiativ... vi värmde upp gårdagens mat. NU kom dom hem med pizza till oss, haha. Jenny kom in i Jonas rum och la det på skrivbordet och sa vad det var på pizzan osv. Jag och Jonas kollade på varandra och garvade. Hon fattade ingenting... vi sa inget om maten vi nyss ätit, utan vi tog emot det och nu sitter jag här med en pizza, mätt är jag men får jag i mig lite till  kanske? ;) HAHA!


Crash!

2008-10-05  17:51:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Har precis kollat klart på femte avsnittet av Gossip girl, har inte kommit längre än så (A) Var i centrum för ett tag sen, köpte en blomma till Jenny, jag stog där i säkert 20 minuter, kunde inte välja vad för blomma hon skulle få ;) Jonas lackade på mig, haha. Åt tårta för en stund sen, men nu börjar jag bli hungrig, vill ha mat! :D

Ska nog spela lite Crash Bandicoot 1 nu ;) Jonas har fixat det till min dator ;) 

:)

2008-10-05  13:01:04  Allmänt  Kommentarer (0)

Fick ett telefonsamtal från ett dolt nummer precis, det visade sig vara en tjej från en restaurang som pratade om praktikplatser till mig och Josefine :) Vi bestämde att en annan tjej från restaurangen skulle ringa mig i veckan och bestämma en tid då jag och Josefine ska åka dit och hälsa på :) Tänkte berätta för Josefine men hon är inte inne på msn, så hon får antagligen reda på det genom att läsa här, OM jag inte hinner säga det på ett annat sätt ;)


happy birthday!

2008-10-05  11:18:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Jag och älsklingen vaknade för ca 45 minuter sen av att min klocka ringde. Jag hade planerat att åka hem till pappa och fixa lite på tomten, men när jag kollade ut och fick syn på vad det var för väder så ringde jag pappa direkt och frågade om jag kunde komma imorgon istället ;) det fick jag.

Nu ligger jag i sängen, under mitt varma och sköna täcke, förkyld och ont i halsen som fan :( Ligger och småkollar på tv:n samtidigt som jag kollar runt lite på internet.

Idag fyller ju Jenny 36 år (Jonas mamma). Hon har själv bakat sig egna tårta, en prinsesstårta ;) Jag måste ju gå och köpa typ blommor eller nåt, även om hon inte vill ha någonting xD

Idag har vi faktiskt inga planer än så länge, vi får väl se hur vi ska fira Jenny :) Tror inte att vi kommer göra något speciellt. Bara vara hemma, äta middag och tårta! Uppdaterar senare

haaappy xD

2008-10-04  23:19:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjenare..

Idag har vi som sagt varit hos Jonas farmor och hjälp henne på tomten. Skitjobbigt var det, vi var där i tre timmar, krattade löv, klippte buskar, gräs, blommor m.m. Fick sedan 500kr att dela på. Vi åkte hem till Jonas pappa efter det, umgicks lite med hans familj, sen åt vi middag där :) Sen var vi tvungna att ta ett speciellt tåg till bro för att hinna till Willy´s innan det stängde och där handlade vi massa gott!! Två coca cola, en sprite, en påse sour cream chips, två kanelbullar (eftersom att det är kanelbullens dag) och två vaniljmunkar, haha!

Har precis sett klart på Kung Fu Panda med älsklingen, fan va vi skrattade ;) Den var rolig. Nu ska jag se på gossip girl och svulla i mig massa fiff (som på mitt och syrrans språk betyder chips) (A) puuusss!

Vill bara tillägga det att när vi satt på tåget påväg hem till bro så satt jag och lyssnade på musik, kollade på Jonas och tänkte på hur glad jag är att vi fortfarande håller ihop, är sååå glad att jag har hittat det jag sökt efter :) Vet faktiskt inte vad jag skulle göra om han inte skulle finnas vid min sida nå mer ♥ ♥  älskar dig, Jonas!

:/

2008-10-04  10:33:17  Allmänt  Kommentarer (0)

Godmorgon bloggen!

Vaknade för en halvtimme sen. Mår verkligen inge bra idag :/ Ät jätteförkyld och har skitont i halsen :( Ska snart gå upp ur sängen och duscha, klä på mig och sminka mig. Innan vi åker till Jonas farmor så ska vi köra några saker till soptippen. Sen tar vi tåget till henne, tar en timme ungefär. När vi är klara hos hans farmor så ska vi hem till hans pappa och hälsa på.. Aja, uppdaterar senare, OM vi inte sover över hos hans pappa,  man vet aldrig. PUSS ! ♥


städning

2008-10-04  00:27:31  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Är helt slut asså. Har städat Jonas rum sen ca 15.30, blev klar precis och klockan är 00.30, haha! Vi rensade hans bokhylla, slängde ut den, monterade upp en ny, ställde tillbaka allt. Mina kläder som jag hade i påsar ligger nu i lådor i bokhyllan. Skitskönt asså! :D Plus att jag fick en liten hylla för mig själv och mina andra småsaker (A) Det tråkiga är att min rygg inte mår så bra efter denhär dagen :P Men men, den blir nog bättre sen när jag lägger mig i sängen.

Jonas lilla hylla... självklart full med bilar ;)

och min hylla, typiskt tjejig ;) haha


Nu tror jag att jag ska se ett avsnitt av Gossip girl, såg mitt första avsnitt av det igår och det verkar väl okej. Jag menar.. jag har ju bara sett ett avsnitt, så jag vet inte än ;) Imorgon ska vi hem till Jonas farmor för första gången på väääldigt länge, hon ville ha hjälp med något, så vi ska åka dit rätt så tidigt. Och det betyder ju att jag inte kan sitta uppe så länge till om jag ska orka gå upp imorn. Så nu sätter jag på ett avsnitt, sen ska jag nog somna till tv:n :) Godnatt !! puss ♥ / J


...

2008-10-03  12:59:02  Allmänt  Kommentarer (0)

Som ni kanske läste i förra inlägget så mår jag inte så bra just nu :/ men det kommer gå över.. jag vet det.

Sitter i skolan just nu, har arbetsmiljö och säkerhet. Gör som vanligt ingenting, sååå tråkigt. Pratar med Jonas på msn, har otroligt ont i magen bara för att vi pratar om det som hände igår... :( Skitjobbigt är det. Det kan inte vara så att det är jag som har fel, det är ju så att alla har egna tankar om allting, och jag har mina, det får Jonas ta och acceptera.

Aja, nu ska jag försöka avsluta konversationen med Jonas, angående gårdagen iallafall, orkar inte sitta och prata om det nu när jag är i skolan..

Efter skolan, ska jag hem till Jonas, vi ska städa ur hans bokhylla, och få in en ny. Det kommer ta rätt så lång tid. Men uppdaterar senare, puss ! ♥


:'(

2008-10-02  22:02:46  Allmänt  Kommentarer (0)

Fan vilken jobbig kväll asså :( .. Jag och Jonas bråkade, jag blev såå ledsen, jag gick ut i köket, kunde inte hålla tårarna inne längre. Jag grät som fan, plötsligt kom hans mamma och frågade vad som hade hänt och började trösta mig. Jag berättade och hon sa massa saker som fick mig att fundera lite.. Det var den djupaste konversationen jag haft på vääldigt länge. Det kändes bra att ha någon att prata med, men ingenting blev bättre. Jag vill bara lägga mig ner och sova nu så slipper jag sitta här och tänka på vad som har hänt ikväll :'(


dagen!

2008-10-02  16:09:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag hade vi som sagt skolfotografering. Först tog vi klassfotot, sen var det dags för det enskilda fotot. Jag var inne först av alla. Fotografen var skitsnäll ;) Man fick se sitt foto och säga till om man var nöjd eller om han skulle ta fler ;) Han tog ett kort på mig, då sa jag vad som var fel men han sa att det var bra. Så jag skret i att ta ett till, lät det vara så istället :P Efter det så gick vi och bytte om till kockkläderna, gick in i storköket och gjorde kåldolmar. Vi åt lunch, hade en liten rast, sen gick vi in i metodköket. Vi skulle stycka en gris. Vi hade alltså en stor jävla sugga i köket, haha, den bara låg där på bänken. Äckligt o se.. stog och höll för munnen hela tiden, mådde illa när min lärare och några elever sågade och bankade på den. Usch säger jag bara. Sen fick vi en varsin del att stycka i, jag tog hand om karrén. När vi var färdiga så städade vi som vanligt, bytte om och sedan slutade vi.

Är hemma i bro nu :) Har typ ingenting o göra.. Längtar tills Jonas är påväg hem, jag går nog och möter honom idag ;) Nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på tv, Jonas kommer ju inte förän halv 6. puss ♥ / J

godmorgon bloggen! :)

2008-10-02  06:41:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Ska gå hemifrån om 20 minuter. Innan dess ska jag hitta en tröja att ha på mig, sminka mig lite, ta ut flätorna och fixa håret. Skolfoto ska man ha kl 08.40. Vet inte vad för tröja jag ska ha, men spelar egentligen ingen roll tycker jag. Men helst ingen tjocktröja eller nåt liknande. Aja, måste fixa allt detta nu. Måste packa väskan också med kockkläderna och datorn ;) Hörs senare! ♥

2008-10-01

2008-10-01  16:18:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Äntligen hemma från en jobbig skoldag. Vi var i restaurangen och jobbade. Jag var i köket och lagade Ravioli med pasto. Idag gick det bättre än förra gången jag och min grupp var där. Då var det helt kaos, men idag gick det helt okej.

Är hemma hos Jonas nu, sitter och fryser, även om jag har mitt tjocka täcke på mig. Ska se på de två sista avsnitten av SATC nu. Angela gav mig förslaget att se avsnitten av Gossip girl, har aldrig sett det så det kanske jag kan göra :) bye bye! ♥

Föresten, idag har jag och Jonas varit tillsammans i 14 månader.. haha, Fanny, jag sa fel till dig (A) Det är idag, INTE imorn!


RSS 2.0