Lite bilder

2009-04-30  16:42:12  Allmänt  Kommentarer (3)

Handlade lite på Willys med Nina, köpte med mig två tidningar hem :) Cosmopolitan och VeckoRevyn.

Fick solpuder med i VR.

Mio <3

Busfrö!

Mio älskar att spela fotboll med sig själv, haha.

Sötnos.

Blomma

En till blomma ;)

Här satt jag och Nina och åt lunch, solade och läste tidningar :)

Härligt!

Sen kom pappa och svarade på frågor som fanns i tidningen, skitkul var det ;)

Måste hoppa in i duschen snart, sen städa lite. Gäster kommer halv 6 och då ska vi börja med middagen. Grilla flintastek, potatisklyftor och bearnaisesås, mums! Ha en bra kväll ♥

Vidja

2009-04-30  13:01:41  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen! Gick inte till skolan idag, hade jätteont i magen imorse när jag vaknade vid 7. Stockholm blodbad, tyvärr. Vaknade vid 10 igen, skulle gå på toaletten och sen hoppa in i duschen. Men då sa Jonas mamma att jag inte fick det, vattnet var avstängt från halv 9 till klockan 12. Typiskt.

Nu sitter jag hemma hos min pappa i Vidja. Jonas körde mig hit. Nu är Jonas hos sin pappa, han ska fixa bilar och sen äta middag där, men sen kommer han hit och kollar på brasan med mig och min familj :)

På vägen hit så tog jag lite kort med mobilen, men så glömsk som jag kan vara ibland så glömde jag sladden hemma i Bro. Så tyvärr så får ni inte se några bilder idag :( Kan iochförsig låna pappas systemkamera, hihi. Det gör jag nog, hehe. Jag och Nina ska snart åka iväg till Willys och handla lite inför dagen/kvällen, ska bli roligt. Nina är rolig att åka bil med, hahaha.

Hoppas att ni får en bra valborg! Skriver mer sen och hoppas på att bjuda på lite bilder från dagen. Puss på er :) ♥

Hemma

2009-04-29  17:18:27  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej bloggen! Tänkte berätta lite om min dag.

Försov mig en timme imorse, kom till skolan och började duka upp en massa bord osv. Skulle ju servera föräldrarna idag. Jag var jättenervös och självklart gjorde jag bort mig. Just när restaurangen var fullsatt så gled en tallrik ur min hand, rakt ner i golvet. Usch va jag skämdes, men men. Det var ju bara att plocka upp bitarna som låg utspridda över golvet och sedan fortsätta. När jag gick in till föräldrarna så sa jag till min familj: JA, det var jag! Alla hade redan listat ut det, haha. Strax innan föräldrarna kom så tappade jag ner ett 10 tal knivar i golvet, det lät som fan, lite pinsamt det med. Fast det var inte bara jag som tog sönder något idag, haha. Även en annan tjej i min klass hade sönder en liten bit av nånting, minns inte vad det var exakt, och diskaren hade sönder ett glas. Om man sammanfattar dagen i restaurangen så var det inte så lyckat, haha. MEN, huvudsaken var ju att gästerna blev nöjda. Föräldrarna gillade maten och serveringen dom fick, så jag ska inte klaga. Att min mamma, hennes sambo, min pappa och hans sambo satt och åt lunch ihop var såååå kul att se. Dom pratade en massa och de verkade ha trevligt. Kunde nästan inte sluta kolla på dom, det var så kul att se alla dom tillsammans, haha.

Nog pratat om restaurangen tycker jag. På tåget hem så kollade jag igenom mina kort som jag hade i busskortfickan, och vad hittar jag bland alla korten? JO, pinkoden till min mobil! Har alltså haft den varje dag hela dan sen i lördags, haha. Så äntligen funkar min mobil! *glad*

Tänkte faktiskt bjuda på lite bilder nu från helgen :) Eftersom att bilderna har funnits i mobilen (har som sagt inte haft igång den sen i lördags) så får ni se dom lite sent, men men. Bättre sent än aldrig, right? ;)


Jag i fredags, inne på toaletten på en krog i skogås.

Gick dit tillsammans med syster.

Otroligt gott med digestive och vatten "dagen efter" xD

Satt på uteplatsen med syster i lördags.

Mamma var också med. Fick dock inte med henne på någon bild.. Men denhär bilden togs samma dag, mamue och mimmi myser, hehe :)

Jag ville att grillen skulle bli klar!

Sist men inte minst! Jag körde moppe heeeeela helgen. Ruuuuligt var det ;)

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, kolla mail och kanske försöka att söka lite jobb. Sen ska jag se på O.C ;) PUSS! ♥

Godnatt

2009-04-28  21:51:32  Allmänt  Kommentarer (0)
Äntligen kom jag in på blogg.se. Den sidan har strulat för mig i typ några timmar nu.

Idag har jag bara tagit det lugnt, läst en massa bloggar, kollat kläder på internet och kollat på en massa O.C avsnitt ;) Har verkligen saknat det, hehe. Lånar just nu Jonas inloggning till Spotify och lyssnar på en massa musik, eftersom att han inte hade någon inbjudning till mig.

Funderar på att göra en ny design snart, en design som är lite mer sommar aktig ;) Börjar väl bli dags snart, hehe.

Imorgon är det skola som gäller, ska vara i restaurangen hela dagen. Ska tillaga och servera lunch till klassens föräldrar. Min mamma kommer tillsammans med hennes sambo, min pappa kommer med hans sambo. Ska bli kul att se alla 4 sitta och äta lunch ihop ;) Hihi. Hoppas att jag får servera dom. Berättar imorgon hur det gick, hehe.

Ska försöka sova snart så dethär blir mitt sista inlägg för dagen. Hörs imorgon då ♥

Happyface!

2009-04-28  10:07:01  Allmänt  Kommentarer (1)
Haha. Precis som rubriken säger! I AM HAPPY!

Kom upp halv 6 imorse, åkte hemifrån halv 7, kom till skolan kvart i 8 ungefär. Direkt när jag kom till skolan så letade jag upp IT-killen, min dator var färdig att hämta ut! Så äntligen sitter jag vid min egna dator nu! Alla bilder, videos, filmer, musiken.. ALLT är kvar :) Jippi! Hehe.

En annan mindre rolig sak var att jag åkte till skolan i onödan. Var tydligen ledig idag. Bra koll man har, visst? ;) Men men, fick iallafall tillbaka min dator, hehe. Nu är det bara min mobil som inte går att starta men den kan jag faktiskt leva utan någon dag till, haha. Orkade inte åka hem till min pappa bara för att leta upp ett litet kuvert och sen åka hem till Bro igen, så jag tar det en annan dag.

Sitter hemma hos älsklingen nu iallafall, han ligger och sover. Han mår inge bra så han skippar skolan idag. Jag funderar på om jag ska lägga mig i sängen och sova en stund, eller sätta på en film kanske. Vet inte än men lägger mig i sängen i varje fall, härligt!

Hoppas att ni får en bra dag ! ♥

Måndag

2009-04-27  20:19:05  Allmänt  Kommentarer (2)
Mår inte så bra just nu. Känner att jag inte orkar med någonting längre. Varken röra på mig eller gå till skolan. Och det är ju absolut inge bra. Imorgon ska jag försöka gå, ska försöka somna i tid ikväll så jag orkar upp halv 6 imorgon bitti. En annan sak som får mig att bli på mindre bra humör är att jag inte har fått igång min mobil sen i lördags kväll. Batteriet dog på kvällen och sen dess har jag inte hittat min pinkod. Den står i ett kuvert nånstans men jag hittar det inte. Ska nog åka till pappa imorgon och se efter om det ligger där nånstans.

Nu ska jag kolla vad det blir till middag, sen ska jag väl lägga mig i sängen och försöka bli trött åtminstånde. Kommer jag iväg till skolan imorgon så ska jag höra med it-killen om min dator är klar, är så jävla irriterad och trött på denhär jävla lånedatorn!

Hörs imorgon ♥

Helg

2009-04-26  18:01:15  Allmänt  Kommentarer (8)
Dålig uppdatering, jag vet. Inte bra.. Hoppas att jag får tillbaka min dator denhär veckan så jag kan börja blogga igen som vanligt :)

Just nu sitter jag hemma hos min mamma och väntar på att grillen ska bli klar. Älskar att grilla :) Efter att vi har ätit så ska jag bara vänta på att Jonas ska ringa, ska möta honom på tåget och då ska vi hem till Bro.

Min helg har iallafall varit jättebra. Festen i fredags var jätterolig, träffade många gamla vänner och vi hade jättekul. Igår satt jag, mamma och min syster ute på våran uteplats och solade nästan hela dagen. Inte fan fick jag någon färg knappt, usch. Men ska kämpa mer, haha. Vill bli brun! Igårkväll umgicks jag med hela familjen, sen vid midnatt åkte jag hem till Jonas pappa. Somnade strax efter 3. Vaknade vid 12 idag, åkte då till mamma och hälsade på. Och nu (som sagt) är jag kvar här hos mamma, ska äta middag och vänta på att Jonas ska bli klar hos sin pappa.

Hoppas att eran helg har varit bra! Hörs ikväll förhoppningsvis ♥

Hemma

2009-04-25  02:47:57  Allmänt  Kommentarer (7)
Är hemma hos min mamma nu. Kvällen har varit helt underbar! Har träffat en massa gamla vänner, snackat, druckit och haft det jättekul verkligen. Tack allihopa för en underbar kväll!

När 18års festen tog slut så ville min syster att jag skulle följa med henne till en krog i skogås, och det gjorde jag. Jag gick dit med henne och en kille som jag pratat med på Facebook tidigare, haha. Dom kände tydlingen varandra. Vi tog en öl/cider och sen tog vi bussen hem igen.

Sitter nu och funderar över om jag ska gå och lägga mig, (får då sova i ca 3-4 timmar), annars stannar jag uppe inatt och är vaken till 6-7 då jag, min vän och några andra åker in till Idol. Får se hur jag gör, vet inte ens om jag orkar följa med faktiskt.. Åker annars hem till Bro. Får se.

Hörs imorgon ♥

Fredag!

2009-04-24  15:46:42  Allmänt  Kommentarer (1)

Hejsan alla söta läsare! Sitter hemma hos min mamma just nu. Väntar på ett mess från en vän. Vi ska ta moppen in till Farsta Centrum och handla strumpbyxor. Efter det så ska vi hem till henne och fixa oss, så ni får tyvärr inga bilder idag :( Men ska försöka fixa bilder tills imorgon iallafall. Hoppas att kvällen blir rolig!

Nu skrev hon att jag ska börja åka mot henne. Ha en bra kväll!

Btw. Jag har chans att bli veckans blogg, så gå in HÄR för att rösta på mig! Skriv in min bloggadress och nummer 11 ;)


Bloggtorka

2009-04-23  17:34:36  Allmänt  Kommentarer (6)
Förlåt för dålig uppdatering. Min söta mor sa till mig att jag måste uppdatera för hon saknar att läsa min blogg, hehe ;) Så nu gör jag det. Har inte fått tillbaka min laptop än men ska se om den är klar imorgon. Hoppas det. Det är anledningen till att jag inte har bloggat så mycket denhär veckan. Ingen fungerande dator. Sitter just nu vid Jonas dator. Han är och handlar så jag passar på nu, hehe. Har inte så mycket att skriva men kan väl och ta och berätta lite om vad jag ska hitta på i helgen ;)

Imorgon efter skolan så ska jag hem till min mamma. Där ska jag äta middag och fixa iordning mig. Vid 7 så ska jag till en lokal, där kommer det vara en 18års fest med temat "färg och/eller glitter". Ska ha på mig en blommig klänning (den jag köpte i början av veckan), den har ju färg i sig, hehe. Efter festen ska jag hem till min mamma och sova ett par timmar förhoppningsvis. Hoppas att jag kommer upp vid 6 på morgonen, då jag och tre vänner ska in till Idol. En vän till mig ska söka :) Vet inte än om jag kommer orka men jag hoppas det. Sen på söndag ska jag träffa Jonas syster (Patricia), hon ska köpa ett par byxor och ville ha med sig mig :) Och självklart vill jag följa med, hehe.

SÅ, det var min helg det. Hoppas att den blir lyckad! Nu ska jag ta och sätta på lite musik och sjunga, passar på nu medans jag är ensam hemma ;) Ska försöka hinna uppdatera imorgon hemifrån mamma, innan festen. Kanske lägger in någon bild då på outfiten eller någe. Ha det bäst ♥

Måndag

2009-04-20  22:37:55  Allmänt  Kommentarer (11)
Var i Farsta centrum med min älskade syster idag. Jag hämtade äntligen ut mitt legg, så nu slipper jag passet! Efter det så gick vi till Mc Donalds och åt ;)


Vi gick runt och kollade i en massa affärer, denhär söta sommarklänningen fick följa med mig hem :)


När jag kom hem till Bro så möttes jag av en glad Jonas, han har äntligen fått sin studentmössa!


Kärlek

2009-04-18  21:59:48  Allmänt  Kommentarer (37)
Just nu mår jag jättebra :) Jag sitter ute i vardagsrummet framför Jonas mammas laptop, äntligen en snabb dator som gör som jag väljer att den ska göra utan att den stängs av. Blev också jätteglad när jag såg att hon hade Spotify på datorn, leendet kom fram direkt, hehe. Älskar att sitta och kolla runt på internet, lyssna på Anders Johansson och bara tänka på allt möjligt. Sen såg jag en bild på mig och Jonas, då log jag ännu mer. Ibland kommer den känslan upp, att man känner sig lyckligt lottad att man mår bra och att man har en kille som älskar en för den man är. Gillar den känslan, då allt känns helt perfekt. Man har det stora som många andra söker efter.. Kärleken.


Älsklingen står ute i köket just nu och lagar en sen middag, det blir nudlar och korv, hehe :) Kvällen kan inte bli bättre tycker jag ♥

Min fredag i bilder

2009-04-18  16:32:28  Allmänt  Kommentarer (1)
Förlåt för dålig uppdatering men igår hade jag inte tillgång till någon dator på hela dagen. Men här får ni se lite bilder från gårdagen :)


Åkte och handlade med pappas sambo och min syster. Satt i bilen med Mio medans dom gick in och handlade.

Jag och min syster hoppade studsmatta en stund när vi kom hem, skitkul var det, haha.

Min fula katt, haha

Mio

Vi grillade kött till middag (lägg märke till att lågan ser ut som en drake om man lutar huvudet åt vänster, haha)

Det var supergott!

Efter maten åkte jag och min syster hem till min mamma. Där spelade vi kort, lyssnade på musik, sjöng och pratade en massa. Det slutade med att Tommi somnade, Nicole drog till en fest och jag och mamma satt uppe till halv 6 och spelade kort, haha.

Finaste katten!

Tog första tåget hem till bro imorse, kom hem kl 7. Ute var det soligt men kallt. Somnade direkt när jag la mig i sängen.

Vaknade kl 15.00 idag, Jonas vaknade strax efter mig. Nu sitter vi framför våra datorer, han spelar och jag bloggar. Ska ta nånting att äta, är jättehungrig. Hoppas att eran fredag var bra och hoppas att ni får en bra lördag :) Själv ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, se på tv eller kanske en film ♥

22.45

2009-04-16  22:48:12  Allmänt  Kommentarer (6)
Tjosan! Jag och älsklingen tog bilen till Kista gallerian tidigare idag, där köpte ha en grej till hans dator så nu fungerar den suveränt. Skönt för honom. Tragiskt nog så måste jag vänta till nästa vecka (om inte längre), då jag får tillbaka min dator från skolan, sen slipper jag denhär jävla lånedatorn..  När vi kom hem från Kista så kollade vi på "Hjälp! Jag är med i en japans tv-show". Det är så jävla kul, hehe.


Påvägen hem från Kista så var solen påväg ner, tyckte det var fint. Dock finare i verkligheten än på bilderna ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla runt lite på internet och så. Sen ska jag väl ta och lägga mig i sängen och se på tv. Imorgon ska jag vakna till min väckarklocka, vill inte sova hela dagen. Ska hem till min pappa imorgon och hälsa på, vet inte än om jag ska sova där, men det märker vi.

Godnatt! ♥

Tjosan!

2009-04-16  14:59:35  Allmänt  Kommentarer (2)
Som vanligt så har jag inte gjort nånting idag, har bara legat i sängen och kollat på tv, läst bloggar, kollat på en massa kläder på internet osv. Nu ska jag kolla på House, sen kommer det två avsnitt av That 70's show ;)

Btw,
nacken är lite bättre men kan fortfarande inte vända huvudet helt åt höger. OCH, jag hatar denhär jävla lånedatorn!!

22.30

2009-04-15  22:30:57  Allmänt  Kommentarer (6)
Wow, datorn har inte lagt av sen flera timmar tillbaka, haha. Men jag hatar den ändå, den är sååå otroligt seg. Jag kan inte gå in på en sidan utan att den ska ladda i flera minuter, väldigt störande. Jag och älsklingen blev klara med tvätten strax innan 10 ikväll, herregud va lång tid det tar alltså. Men men, det är sånt man får stå ut med.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn med cola och chips ;) Sen ska jag faktiskt försöka leta lite jobb också, får försöka ha tålamod när det gäller hur seg datorn är under tiden.

Hörs imorgon ♥

Hej!

2009-04-15  18:50:00  Allmänt  Kommentarer (5)
Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på tv, åkte iväg och handlade en snabbis med Jonas när han kom hem från skolan, men mer än så har jag inte gjort. Jag och Jonas ska nu börja samla ihop lite tvätt, sen ska vi ner till tvättstugan själva för första gången, haha. Ska bli intressant ;) Efter det så ska jag nog se på tv en stund, sen är det bara att gå ner till tvättstugan igen och slänga in kläderna i torktumlaren. Sen får vi se vad jag hittar på..

Min dator har inte fungerat på hela dagen, blir så jävla irriterad när den inte går igång. Får se om jag bloggar senare, beror helt på vad datorn känner för att göra :( Ha en bra dag! ♥


Hejsan

2009-04-14  20:28:16  Allmänt  Kommentarer (6)
Har inte gjort så mycket idag. Har legat i sängen och kollat på tv, tog en liten promenad till centrum för att handla lite smått & gott. Min nacke har tyvärr inte blivit bättre, den har bara blivit sämre. Först hade jag bara ont på högra sidan, men nu börjar det sprida sig bakåt och typ ner mot ryggraden. Har skitont :( Jag bad älsklingen massera mig men det misslyckades han helt med, hahah. Men men, hoppas verkligen att nackspärren går över snart..

Ska kolla på House som börjar om ca en halvtimme, sen får jag se vad jag hittar på. Älsklingen somnade runt 6 så han vaknar nog inte förän vid midnatt, hehe. Hoppas att ni får en bra kväll iallafall. Jag vill bara dö just nu, pågrundav min nacke, har såååå ont! :'(

Btw, såg dessa skönheter på en blogg, visst är dom snygga?!



Det stog på bloggen att dom var från topshop men jag hittar dom inte :/ snyft!

Tjosan

2009-04-14  11:14:14  Allmänt  Kommentarer (5)
Förlåt för dålig uppdatering, men igår funkade inte min eller Jonas dator på hela dagen. Jonas fick dock igång sin sent igårkväll men då orkade jag inte gå upp och blogga. Men nu är Jonas i skolan och jag sitter hemma med lite nackspärr, härligt! Eller inte. Har lov också iochförsig, det är härligt, hehe. Lovar att bli bättre på att uppdatera bloggen, så fort jag får tillbaka min dator :(

Funderade på en sak igårkväll.. Tänk om allt är borta på datorn när jag får tillbaka den. Jag skiter i om musiken och filmerna är borta, men ALLA mina bilder som jag har tagit genom åren.. Tänk om alla bilder är borta, då vet jag inte vad jag gör. Då blir jag fan ledsen! Får hoppas på det bästa bara, finns inget annat jag kan göra :( Men men.. Nu ska jag gå ut till vardagsrummet och kolla om det finns någon film som jag kan se. Hoppas att ni får en bra dag <3

Kärlek

2009-04-12  23:35:23  Allmänt  Kommentarer (13)
Vill bara säga att jag älskar min nya mobil!!! Haha ♥

Ont i magen

2009-04-12  20:17:52  Allmänt  Kommentarer (5)
Tjosan allihopa!

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör idag. Jag har skitont i magen efter allt onyttigt jag stoppade i mig igår. Och det tragiska är att jag har fortsatt med att stoppa i mig onyttigt idag med, även om jag har ont i magen. Men nu har jag slutat, tack och lov. Känns som att min mage spricker snart, hehe.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, kollat lite på tv och sen har jag kollat på Men In Black 2, den är bra ;) Grabbarna ska snart åka iväg och handla så jag passar på att åka med dom, få lite frisk luft och röra lite på mig. Sen ska vi väl äta en sen middag och sen sätter jag nog på en film.. Ha en bra kväll ♥

Film + onyttigt

2009-04-11  21:29:36  Allmänt  Kommentarer (6)
Nu sitter jag i sängen och ska se på The wedding date, den börjar nu på 4an :)


Detta finns framför mig just nu ;)

Påsklunch

2009-04-11  16:35:34  Allmänt  Kommentarer (0)


Jonas mamma gjorde iordning lite påsklunch till oss :) Skitgott var det! Jag ville så gärna se på Så ska det låta igår men jag missade det. Reprisen går på1an om ca 20 minuter så det ska jag se ;) ♥

Bloggtorka!

2009-04-11  15:11:26  Allmänt  Kommentarer (2)
Jag vet, förlåt! Men jag har inte haft tillgång till dator/internet de senaste dagarna. Har haft ångest av att jag inte har bloggat nånting, men jag har ju inte kunnat :(

Vad har jag gjort de senaste dagarna då?... I torsdags skulle vi ha en påskmiddag hemma hos min pappa, men det sket sig. Jag kom hem till pappa och då stog alla och skrek på varandra. Hälften av familjen drog hemifrån, så det slutade med att jag, min syster och min pappa var hemma ensamma. Vi åkte in till Farsta centrum och handlade godis, varsin tidning och sen köpte vi med oss pizza hem, haha. Sen satt vi hemma hela kvällen och åt en massa godis, läste våra tidningar och bara pratade :) Sen kom Jonas hem till oss, vi spelade lite kort och sen gick vi och la oss.

Igår åt jag påskmiddag med en del av Jonas släkt. Senare på kvällen skulle vi på grillfest men det sket sig. Jag och Jonas bråkade och allt slutade med att vi satt hemma i sängen och spelade kort och åt en massa påskgodis, hehe.

Idag kommer (förhoppningsvis) Jonas kompis hit, dom ska lana. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt, se på film och så. Under dehär dagarna som jag inte har bloggat så har jag tagit lite kort, så här får ni se några stycken :)


Nånting..

Påväg hem till min pappa

Dimma i Vidja

Hemma

Pysen gillar vädret

Himmel

Pizza xD

Fick påskägg av pappa ;)

Köpte en ELLE tidning och fick med en kuvertväska

Älsklingen på tåget igår

Påskäggen var slut så denhär skålen med godis fick vi igårkväll av Jonas mamma, haha.

Eftersom att dom ska lana ikväll så får jag inte tillgång till en snabb dator, så jag får ha tålamod med att sitta vid denhär lånedatorn.. Kan tyvärr inte svara på era kommentarer från denhär datorn, den hakar upp sig av någon konstig anledning. Men får jag tillgång till Jonas dator under dagen så ska jag självklart ta den chansen och sen svara på era kommentarer. Hoppas att ni får en bra lördag och föresten, glad påsk ! :) ♥

Update

2009-04-08  21:43:20  Allmänt  Kommentarer (17)
Äntligen blev Jonas dator ledig. Han och Simon (hans lillebror) har suttit och spelat fram tills nu. Nu sitter dom vid playstationet istället, hehe. Passar på att skriva ett litet inlägg här då, min dator (lånedatorn) är för seg för det. Har tagit lite bilder idag med min nya mobil (älskar den!), mest på Mio men också några få bilder på min lillasyster. Inga seriösa bilder dock, haha. Här får ni se:




Visst har han blivit stor ? ;)



Hahaha! Sköna bilder va?!

Nu ska jag sätta mig i sängen och ta över tv:n, hehe. Har inget annat o göra :( Imorgon ska jag hem till min pappa och äta påskmiddag med familjen. Sen ska jag hem till Jonas igen. Hörs imorgon <3

Hejsan

2009-04-08  16:14:37  Allmänt  Kommentarer (1)
Just nu är jag så jävla irriterad. Tänker inte skriva ett långt inlägg för denhär jävla lånedatorn stängs av hela tiden. Den har stängts av tre gånger bara under ca 20 minuter. Förstår inte vad felet är.

Idag stannade jag hemma från skolan, var jätteförkyld, hade ont i magen och i kroppen. Har bara varit och handlat och åkt tåg i ca en timme. Är hemma hos Jonas nu, sitter i sängen och gör ingenting. Jonas och hans lillebror ska spela playstation nu och min dator stängs säkert av närsomhelst så jag ska väl kolla på när dom spelar.

Hoppas att ni har haft en bra dag iallafall. Tyvärr så läser jag kommentarerna senare för jag vill inte riskera något när datorn är så dum som den är. Men jag lovar att jag ska läsa dom sen ♥

Tjosan!

2009-04-07  19:39:05  Allmänt  Kommentarer (17)
Jag har haft en jättebra dag idag :) Efter skolan åkte jag till farsta centrum. Köpte några toffsar, underkläder och en ny mobil faktiskt. Är jättenöjd med allt! Bilder kommer i slutet av inlägget.. När jag var klar i farsta så hämtade min styvmamma och min syster upp mig i farsta strand, sen åkte vi till kyrkogården.

Efter kyrkogården så åkte vi till McDonalds och åt lunch, det var gott ;) Sen åkte vi hem till Vidja. Jag, min storasyster, lillasyster, min styvmamma och min pappa, vi spelade kubb. Det var kul xD Sen grillade vi korv och nu sitter jag här! Har haft det jättekul med familjen idag, ska sova över här också. Eftersom att Jonas lillebror sover hos honom idag så tänkte jag att jag kunde åka hit och hälsa på. Det blir ju ganska trångt och alla vi tre ska dela säng, haha.

Ska nog åka hem till Jonas imorgon och byta kläder och så, OM jag nu inte stannar kvar och sover där. Får se hur jag gör. Imorgon ska jag vara i restaurangen hela dagen, jättelänge sen jag var där tyvärr. Det har bara blivit så :( Men imorgon ska jag dit! Nu får ni se lite bilder :)


Nya underkläder, söta va? :D

Här är min nya pärla ;)

Rosa och fin, hehe.

Älskar den!

Nu ska jag och min syster spela Yatzy, sen ska vi kanske kolla på en film med lillasyster, hehe. Ha en bra kväll. Hörs imorgon ♥

Skolan

2009-04-07  08:07:47  Allmänt  Kommentarer (2)
Godmorgon! Sitter i skolan och har precis börjat min första och sista lektion ;) Ansvarsfull alkoholhantering har jag nu. Vet inte vad vi ska göra men ska ta och logga ut härifrån och lyssna på läraren, hehe. Skriver sen ♥

"Godnatt"

2009-04-06  19:31:16  Allmänt  Kommentarer (2)

Har absolut ingenting att göra vid datorn längre. Har suttit och kollat lite på kläder eftersom att jag tänkte åka till Farsta centrum imorgon efter skolan och kanske köpa ett par skor. Har inte hittat något speciellt så jag får gå runt där imorgon och kolla lite. Efter att jag har varit i farsta så ska jag hem till min pappa. Det innebär: systemkamera, många bilder + att vi ska grilla. GOTT! :) Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv en stund. Får se om jag är tillräckligt trött för att sova redan eller om jag gör någonting annat sen. Skriver antingen senare eller imorgon ♥


En liten update

2009-04-06  16:48:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Äntligen har jag fått in pengarna på mitt konto, det första jag ska göra nu är att betala tillbaka lite skulder, hehe ;) Ligger i sängen med lånedatorn i knät, jag hatar den! Den gör inte som jag vill. Den har stängts av en gång, den är skitseg och det tar 100 år att ladda en jävla sida :( Jag vill ha tillbaka min dator..

Fick en kommentar en av tjej angående en bloggträff. Funderar på om man kanske ska gå på den. Den äger rum i en festlokal här i stockholm, på söder, den 15e augusti. Man måste vara över 18 år då det serveras lite alkohol, det kommer finnas en inhyrd DJ som kommer spela bra musik hela kvällen, mingel, mat och röda mattan. Det är ingen blog awards utan bara en fest för både små och stora bloggare. Finns ca 50 biljetter kvar och jag funderar och funderar. Ska man kanske köpa en biljett? Kostar 470 kr. Någon som vill följa med isåfall? :) ♥

Tjosan alla glada!

2009-04-06  14:02:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu är jag hemma i Bro hos min älskling. Innan jag åkte hem så var jag i kungsängen på Swedbank och fixade så att mitt studiebidrag skulle hamna på mitt konto härdanefter.

Nu sitter jag i sängen med nudlar och cola bredvid mig, åt ju faktiskt ingen lunch i skolan, hehe. Eftersom att jag har en lånedator nu så vågar jag inte göra så mycket på den, är bara inne på de sidor jag litar på och brukar vara inne på osv. Har ju inga filmer eller serier att kolla på :( Det är synd verkligen. Hade ju velat se på något nu medans jag äter, men men. Får sätta på tv:n.. ♥

Skolan

2009-04-06  10:34:32  Allmänt  Kommentarer (8)
Tjosan!

Hoppas att allt är bra med er läsare. Jag mår helt okej faktiskt, är bara lite trött. Sov ju inte så länge inatt.

Sitter i skolan nu iallafall. Kom ca 20 minuter försent, jävla SL säger jag bara! Hatar pendeltågen, speciellt på mornarna. När jag kom till skolan så lämnade jag in min dator direkt och IT-killen (som vi kallar honom för) sa att han inte hade någon aning om vad som vad fel med min dator. Den var helt död bara. Han felanmälde den och gav mig en lånedator. Så nu sitter jag i klassrummet och har svenska b, skriver från lånedatorn nu. Lånar med mig den hem också så idag kommer jag kunna blogga helt fritt ;) Känns bra, hehe.

Efter skolan åker jag förbi kungsängen lite snabbt, ska till banken och fixa en grej. Eftersom att jag har fyllt 18 nu så vill jag ha mitt studiebidrag till mitt konto, och jag har nu fått en utbetalning eftersom att jag inte har fixat så de kommer till mitt konto än. Men nu ska jag hämta ut det första studiebidraget och fixa så de andra kommer in på mitt konto, skönt! :)

Nu babblar jag jättemycket, nu måste jag lyssna på min lärare, hehe ;) Hörs sen! ♥

Godmorgon

2009-04-06  06:07:28  Allmänt  Kommentarer (6)
Tyvärr så somnade jag runt 4, och jag skulle ju upp kl halv 6. Som tur var hade inte Jonas gått och lagt sig så han väckte mig halv 6. Nu ligger han och sover och jag ska precis börja sminka mig. Glömmer alltid att jag börjar en kvart senare på måndagar, då kan jag ta ett senare tåg, alltså en halvtimme senare. Men men, nu är jag redan uppe och gör iordning mig. Ska gå hemifrån kl 7.

Idag har jag en lektion, svenska b. Efter skolan ska jag nog till Kungsängen och fixa en grej på banken. Hörs senare idag <3

ps. ska ju lämna in min dator idag och förhoppningsvis blir den fixad idag också, men kan inte lova något :( men man får ju hoppas!

Bloggtorka

2009-04-05  21:15:20  Allmänt  Kommentarer (3)
Usch vad jag hatar dethär. Så fort man inte skriver på en hel dag, då försvinner statistiken på bara ett ögonblick. Vad händer?.. Aja, jag tänkte bara skriva ett litet inlägg om min dag.

Vi vaknade rätt så sent idag, runt 14.00 faktiskt, hehe. Jonas satte sig vid datorn och eftersom att min dator inte funkar så låg jag kvar i sängen och kollade på tv. Och eftersom att vi bara har 1an, 2an och 4an inne på Jonas rum, tror ni att jag hade kul? NEJ. Absolut inte. Har haft jättetråkigt hela dagen. Har somnat till och från, kollat på tv, kollat när Jonas har spelat playstation osv.

Idag tröstäter jag med en massa onyttigt. (Pga att min dator inte funkar, haha). Och när jag skriver "en massa onyttigt", då menar jag verkligen en MASSA onyttigt. Hehe.. Men det är ju bara idag.

Nu ska jag ta och läsa bloggar, kolla mailen osv, sen ska jag överlämna datorn till Jonas igen. Ska föresten sitta uppe inatt, så mycket som jag har sovit idag, kommer verkligen inte kunna somna inatt. Ska ju iväg till skolan imorgon så jag måste komma upp i tid, och det kommer inte hända om jag går och lägger mig när jag blir trött. Dvs runt 4-5 inatt. Aja, hörs inatt eller imorgon ;) <3

Hej!

2009-04-04  23:03:18  Allmänt  Kommentarer (10)
Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit helt okej. Först var vi hemma hos Jonas morfars mamma, hon fyller 86 år idag. (Inte 85 som jag skrev i förrförra inlägget). Efter att vi hade varit där i ca 2 timmar och fikat och umgåtts med en massa nytt folk så åkte vi hem till Jonas morfar och åt middag. Jag och Jonas morfars tjej lagade middagen och det blev thaimat, hehe. Sen åkte vi hem till Jonas pappa och hälsade på, var där i ca en halvtimme sen började vi åka hemåt.

Under hela resan hem längtade jag tills vi skulle komma hem. Jag skulle sätta mig ner med ett glas cola och en skål med ostbågar, och se på O.C. Men icke, det värsta hände. Min dator gick inte igång. Den GÅR inte igång. Så nu sitter jag vid Jonas dator. Förstår inte vad felet är, inte Jonas heller. Får väl ta den till skolan på måndag och ge den till IT-killen. Fan!


Jag i bilen påväg till Jonas morfars mamma..

Jonas kör :)

Hade tråkigt i bilen, haha.

Nu ska väl jag ta och sätta mig i sängen och kolla på tv eller när Jonas spelar tv-spel.. Jippi. Hatar att ha planerat att sitta vid datorn men sen blir det inte av. Vill ju gå in och läsa bloggar, se O.C, gå in på en massa sidor osv. Men nej det går inte nu.. Usch vad jag hatar dethär.. Hörs imorgon <3

Tjosan!

2009-04-04  11:59:48  Allmänt  Kommentarer (4)
Jag och älsklingen gick upp för knappt en timme sen. Nu har vi duschat, klätt på oss och ätit frukost. Ska åka närsomhelst. Jag måste torka och fixa mitt hår först. Vi ska ta bilen till hans morfar, skönt att slippa åka tåg en timme :) Hör av mig när vi kommer hem igen, ha en bra dag! ♥

Sent inlägg

2009-04-04  01:09:46  Allmänt  Kommentarer (5)
Nu är vi hemma i Bro igen! Jag och älsklingen var som sagt på bio ikväll och såg på Fast & Furious 4 (den hade premiär idag), den var bra men tycker att 1:an fortfarande är bäst ;) Vi gick in på bion med varsin coca cola, två påsar med bilar, en bacon snacks och varsin påse med plockgodis. Otroligt mycket var det. Vi har inte ens rört våra plockgodis påsar, haha.

Nu är vi hemma iallafall, skönt. Är rätt så trött faktiskt. Ska läsa lite bloggar nu hade jag tänkt, sen läsa en Cosmopolitan tidning och sen sätta på ett avsnitt av O.C. Hoppas att vi inte sitter uppe hela natten, vi ska faktiskt bort imorgon. Hem till Jonas morfars mamma, hehe. Hon fyller 85 år och vi ska typ fira henne lite grann.

Hoppas att eran fredag har varit lika bra som min :) Hörs imorgon ♥

Vidja

2009-04-03  17:06:47  Allmänt  Kommentarer (14)
Lite ändrade planer för dagen.. Efter skolan åkte jag hem till min mamma och hälsade på, vi spelade kort och hade jättekul. Sen kom pappa och hämtade mig där, fick pengar till bion och sen bestämde jag mig för att åka med honom hem, istället för att åka hem till Jonas.

När jag kom hem till pappa så satte vi om ute på altanen och solade, tog lite bilder och bara pratade :) Här får ni se tre stycken bilder som min syster tog på mig.. Det var jätteskönt att sitta där ute, jättevarmt var det och vi satt och sjöng, hehe :) Underbart!
 
Jag och Mio

Jag letar efter musik på datorn ;)

Jag på altanen :)


Nu ska jag och min syster ta och spela lite musik och spela lite Yatsy, länge sen, hehe. Sen ska vi äta middag. Klockan 7 ska jag börja åka in till stan, där ska jag möta älsklingen :) Vi ska hämta ut biljetterna kl 20.30 och bion börjar 21.30. Så jag kommer hem rätt så sent ikväll, men vi hörs då! :) ♥ Ha en bra kväll!

Hej!

2009-04-03  09:42:34  Allmänt  Kommentarer (14)
Äntligen fredag! :)

Ska börja sminka mig närsomhelst, torka mitt hår och om jag hinner så ska jag platta det också. Ska gå om ca 45 minuter. Ska till skolan och ha en lektion, naturkunskap. Skriver sen, ha en bra dag :)

Hejsan

2009-04-02  23:54:12  Allmänt  Kommentarer (4)
Klockan är snart 12 på natten och jag är inte alls trött. Inte så konstigt, gick upp kl 11 idag först och sen somnade jag om. Sen vaknade jag kl 2 igen, haha. Inte konstigt att jag inte är trött.. Plus att jag har feber just nu, inge kul! :(

Men ska nog se ett till avsnitt av O.C nu, sen ska jag nog lägga mig i sängen och somna till en film. Har ju faktiskt sovmorgon imorgon så jag behöver inte gå upp förän runt 9 nångång, skönt det. Bloggar imorgon :) ♥ Godnatt!

Tjosan

2009-04-02  19:23:29  Allmänt  Kommentarer (30)
Jag har haft tråkigt här hemma hela dagen. Förutom att jag och älsklingen har umgåtts och kollat på en massa O.C avsnitt, men annars har det varit tråkigt.. Det är tråkigt att vara hemma en hel dag och göra ingenting. Men men. Kvällen kommer att bestå av ännu mer O.C. Jonas och hans mamma är på Willys just nu och handlar. Jonas sa att han ska köpa en chokladkaka till mig och sen någonting annat, han visste inte vad men han ville ge mig något mer, haha. Så det ska bli gott! ;)

Eftersom att jag inte har gjort nånting idag, har jag ju ingenting att skriva om. Kan väl passa på att skriva lite om min helg istället då... På fredag, imorgon, ska jag först till skolan och ha en lektion. Sen ska jag väl ta och möta upp min pappa nånstans och få pengar, sen vet jag inte. På kvällen, halv 10, ska jag och älskligen gå på bio. Vi ska se Fast & Furious, vi älskar dom filmerna ;) Det ska bli mys! På lördag ska vi hem till hans morfars mamma, hon fyller 85 år. Jag har aldrig träffat henne, så det ska bli intressant. Sen kanske jag ska följa med Jonas lillasyster nångång i helgen när hon ska handla ett par skor, vet inte vilken dag exakt. Lär nog bli på lördag eller söndag, får se :) En rätt så skön helg tycker jag.

Nu ska jag fortsätta med O.C, hoppas att Jonas o hans mamma kommer snart. Är sugen på choklad nu, hihi ♥



Bion är nu bokad! :) ♥

Torsdag

2009-04-02  14:08:53  Allmänt  Kommentarer (39)
Hejsan. Är hemma från skolan idag. Är förkyld och har skitont i halsen. Inge kul alls :( Så idag stannar jag bara hemma och tar det lugnt. Älsklingen är fortfarande sjuk så han är också hemma. Ska självklart se på O.C idag, mer än så har jag inte planerat.. ;)

Vad ska ni göra idag då? :)

Hemma

2009-04-01  22:51:31  Allmänt  Kommentarer (5)
Nu är jag hemma hos Jonas igen. Jag hade det jättekul hemma hos min mamma, det var länge sen vi hade det så kul. Bara hon, jag och min syster :) Vi åt en väldigt god maträtt också, guess what?! THAI.. hehe, ovanligt va? ;)


Fick ingen bättre bild på maten, använde min dåliga kamera i mobilen, 2 megapixlar.. hatar den!

Mår inte så bra just nu faktiskt, har jätteont i halsen. Orkar knappt prata :( Får väl se vad som händer.. Nu tänkte jag se det nya avsnittet av Gossip girl och sen kanske ett avsnitt av O.C ♥

Hemma hos mamma

2009-04-01  18:09:16  Allmänt  Kommentarer (10)
Hejsan!

Just nu sitter jag hemma hos min mamma. Jag har rensat min garderob här. Jättekul var det, faktiskt. Gamla kläder, skolarbeten, kärleksbrev och en massa annat, haha. Jag hade iallafall jättekul medans mamma suckade av att jag babblade så mycket, men men. Sån är jag ;) Och det vet hon mycket väl! hihi..

Nu har Jonas bil blivit besiktad iallafall och det gick bra. Nu ska väl han äta middag och bara umgås lite, sen hoppas jag på att han hämtar mig härifrån så jag slipper bära en massa grejer på tåg och skit. Aja, nu ska jag läsa mina mail och sen gå och babbla framför mamma, hon blir irriterad då och det gillar jag, hahaha ♥

Update

2009-04-01  14:40:23  Allmänt  Kommentarer (6)
Här kommer en liten update! ;) Jonas ska besikta sin bil tillsammans med sin pappa runt kl 5 idag. Så innan dess ska han släppa av mig vid min mamma, ska hälsa på där medans han besiktar bilen. Sen hämtar han mig och sen åker vi hem igen :) Uppdaterar hemifrån mamma sen ♥

20 månader!

2009-04-01  14:21:02  Allmänt  Kommentarer (1)
Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 20 månader. Är otroligt glad att vi fortfarande håller ihop. Efter allt vi varit med om och hur mycket vi än bråkar så vill vi fortfarande vara hos varandra. Vill inte vara utan honom..  Älskar Jonas! :) ♥



Sen har jag också en dålig nyhet, till mig själv men ändå. Jag och Jonas skulle ju på en studentskiva idag men det blir inte av eftersom att Jonas är sjuk. Tråkigt! Men hellre att Jonas ligger hemma och tar det lugnt och blir frisk, än att vi drar på skivan och han mår dåligt där..

Hejsan!

2009-04-01  12:21:09  Allmänt  Kommentarer (4)
Härligt väder det är ute idag! Man blir så glad av värmen :) Kom hem för inte så länge sen. Härligt att nationella provet bara tog en och en halv timme. Det kändes helt okej men tror inte att slutresultatet kommer vara så bra. Men men, hoppas på det bästa.

Nu är jag hemma hos min sjuka älskling, han hostar och har feber fortfarande :( Vi sitter och äter nudlar just nu, han spelar ett dataspel och jag ska nog ta och sätta på ett avsnitt av O.C :) ♥ Hur mår ni idag och hur ser era planer ut för dagen? :)



RSS 2.0