:)

2009-08-31  17:04:14  Allmänt  Kommentarer (0)
I am very happy today! Vi fick tillbaka våra skoldatorer idag, fan va skönt det känns. Kan sitta i sängen nu istället och blogga, se på film, ja allt man inte velat göra vid det obekväma skrivbordet. Eftersom att en tangent var borta på mitt skrivbord så fick jag ett helt nytt, skönt! ;)

Min första lektion idag var Turism och resor, rätt så intressant kommer det bli tror jag. På rasten gick vi upp en våning där vi skulle testa studentmössor, sen beställde vi hem dom. Min kommer vara otroligt fin!! Sen hade vi lunch, sen Projektarbete (boring!).

Nu ska jag väcka älsklingen min och skryta om min dator, haha. Sen ska vi till biblioteket (har redan läst ut boken som jag lånade i torsdags. Ska passa på att låna en ny när jag ändå är där. Väntar på Twilight-boken fortfarande men det är en rätt så lång kö!

Hörs sen ♥


Söndag

2009-08-30  15:21:53  Allmänt  Kommentarer (1)
Idag är det söndag, det innebär att skolan börjar imorgon igen. Imorgon börjar vi gå efter schemat också, då är det allvar, usch då.

Gick och la mig strax innan 6 imorse och vaknade helt plötsligt vid 9. Gick upp, satte mig vid datorn och har suttit här i princip hela dagen. Tänkte ta en sväng till stan men orkade inte tillslut, tar det imorgon efter skolan kanske.

Var i centrum precis och handlade lite inför kvällen.

Jonas har inte sovit inatt så han ska gå och lägga sig nu, därför köpte jag lite chips och en tidning som jag kan underhålla mig själv med ikväll. Nu ska jag äta lunch/middag. Hörs sen ♥

Bilder!

2009-08-30  00:55:55  Allmänt  Kommentarer (3)
Har varit hemma hos min mamma idag och grillat. Nu ska jag lägga upp en massa bilder som jag har tagit under dagen! :)


Innan vi åkte hemifrån så tog jag en bild på fina Sisa :)

Och en bild på mig!

På tåget påväg hem till mamma så satt vi och läste en varsin bok, åt choklad och drack energidryck!

Mamma och min lilla kusin Elliott :)

Syster!

Elliott!

En utav kattungarna

Grillning!

En kattunge

Mat!

Mums!

Moster :)

Jag och Jonas var ute i lekparken med Elliott :)


Elliott hade kul ;)

Hon somnade sådär, haha!

Sötnos!

Morbror och Elliott :)

Jag och Elliott

Elliott och moster

Sötnosarna

Jag och Jonas + två kattungar i famnen

En väldigt trött Elliott! :)

Det var alla bilderna det, nu ska jag läsa bloggar, sen får vi se vad jag ska göra. Hörs sen eller imorgon. Puss ♥

Lördag

2009-08-29  12:23:40  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Har varit uppe i ett par timmar nu, har bara suttit vid datorn och kollat runt lite. Ska hoppa in i duschen snart, sen måste jag ta något att äta, är skithungrig! Sen ska jag börja fixa mig och så. Jag och Jonas ska hem till min mamma idag och grilla. Hela familjen kommer vara där, plus min moster och min morbror. Kommer bli jättekul! Kameran åker med idag så jag hoppas på en massa bilder :)

Hörs sen! ♥

Hemma

2009-08-28  23:51:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Kom hem från jobbet för en timme sen. Har så otroligt ont i mina fötter! När jag kom dit så visade dom mig runt, jag hälsade på alla, bytte om och sen var det dags att börja jobba. I börjar var det lugnt, dukade hela mataslen, fixade småsaker och så. Sen runt 6-halv 7 kom gästerna i små grupper. När de flesta hade kommit så blev det bara roligare och roligare att vara där ;) Aja, nervöst i början men sen var det som om jag jobbade där på riktigt, hehe. Hade jättekul med personalen också, sköna människor.

Nu ska jag läsa bloggar, kolla mail och sånt. Sen får vi se vad jag ska hitta på. Hörs imorgon ♥

Fredag

2009-08-28  13:46:53  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Sorry men glömde helt bort att ta bilder idag. Tog en bild på en utav kattungarna hos mamma iallafall, hur söt som helst! Var i skolan i två timmar idag, skönt. Jag visade bara ettorna hur man dukade undan tallrikar och sånt. Om en kvart så ska jag in till stan och köpa ett par skor, sen ska jag åka mot globen och börja jobba! Kommer hem sent ikväll så vi hörs då ♥


Åt Coco pops till frukost i skolan idag!

En utav kattungarna. Sötnos!

Kvällsinlägg

2009-08-27  22:25:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Imorgon börjar jag kl 8. Ska ha en mässa för 1:orna. Vi i serveringen ska vika servetter och sånt, dom i köket ska stå och hacka lite saker, göra chips och lite annat. När vi slutar (kl 11) så ska jag hem till min mamma och hämta pengar, sen åka till stan och köpa domdär skorna som jag kollade på idag. Efter det börjar jag nog åka mot Globen (restaurangen som jag ska extrajobba på ligger där).

Har tagit en varm skön dusch för en stund sen, ska se ett eller två avsnitt av Two and a half men och sen ska jag lägga mig i sängen och börja läsa lite ur min bok. Sen ska jag sova! Ska upp halv 6 imorgon bitti, usch så tidigt.

Hörs imorgon kväll! ♥

Ps. ska nog ta med mig kameran till skolan imorgon, så får ni se lite bilder på vad vi håller på med där! :)

Torsdag

2009-08-27  19:39:23  Allmänt  Kommentarer (3)
Tjosan!

Slutade skolan runt 4, då åkte jag och Natalie in till stan och kollade på skor. Hittade ett par som jag ska köpa, bra att ha i serveringen!

Har varit på biblioteket idag också, ville låna den första Twilight-boken men självklart var alla utlånade. Lånade en annan då, Pojken som inte fanns, jättebra bok. Fortsättning på Pojken som kallades Det.

En sak till.. Ringde en kille idag som jag har mailat med angående ett extrajobb. Ska dit imorgon och jobba för första gången :) En restaurang med lite aktiviteter runt omkring. Ska dit kl 4 och prata om betalning och mina uppgifter och sånt, sen ska jag sluta runt 10-11. Han sa också att om jag trivs där och om allt går bra så kan jag räkna med att dom vill ha mer hjälp av mig. Och det vore ju perfekt! :)

Nu ska jag se på Two and a half men. Hörs sen! :) ♥

Låter bilderna tala för sig själva!




Dags för skola!

2009-08-27  12:25:40  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Jag ska snart sätta på mig jackan och skorna och börja gå mot tåget. Redo för skola idag igen! Idag ska vi nog bara sitta och prata om vad som kommer hända dethär året osv, inte speciellt kul. Men kan vara bra att veta. Slutar senast kl 20.00, men eftersom att vi inte ska jobba i köket/matsalen så tror jag att vi slutar tidigare. Hoppas det iallafall.

Hörs ikväll ♥

Hejsan!

2009-08-26  22:00:17  Allmänt  Kommentarer (1)
Idag har jag varit i skolan, tråkig dag tycker jag. Vi testade kläder (serveringskläder), fick information om kurserna som vi ska ha iår och lite annat. Efter skolan åkte jag till Farsta centrum med min syster och kollade runt lite. Ska köpa ett par skor till serveringen, men hittade inga idag, så jag får åka till stan eller någon annanstans om jag ska hitta något som jag vill ha. Efter det åkte jag hem till Bro.

Imorgon börjar jag kl 14.00, alltså ställer jag klockan på 11.30. Slutar när vi har fått all information om vad som händer i restaurangen dethär sista året. Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid min älskling och se på True blood. Puss ♥

Trött

2009-08-25  23:53:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Det har varit en lång dag idag, är skittrött! Var först i skolan, åkte till Tyresta nationalpark, gick i skogen i två timmar, slutade, åkte till kungsängen, hade en audition (körslaget) efter ca 4 timmars väntan, gick inte vidare, åkte hem, lagade en väldigt sen middag och NU är jag här. Ska tvätta bort mitt smink och sen lägga mig i sängen och se på Two and a half men. Imorgon börjar jag kl 10, så jag ställer klockan på halv 8.

Hörs imorgon ♥

Tisdag

2009-08-25  06:26:39  Allmänt  Kommentarer (1)
Godmorgon bloggen!

Uppe tidigt idag. Börjar skolan kl 8. Ska åka till Tyresta nationalpark och plocka bär och kantareller med klassen. Roligt! (Not). Efter skolan så ska jag förhoppningsvis göra en sak, en hemlis ;) OM jag vågar dvs. Älsklingen gjorde frukost åt mig nyss, cute! <3 Ska börja röra mig mot tåget om ca 10 minuter så nu måste jag logga ut. Hörs efter skolan! ♥


Såhär ser jag ut idag!

22.40

2009-08-24  22:40:16  Allmänt  Kommentarer (1)
Hejsan!

Som jag skrev tidigare idag så var jag hemma hos mamma efter skolan en stund. Hälsade på lite och så. Katten kom in med en fågel i munnen, usch!



Jag och Jonas gjorde smoothies för en stund sen, hur gott som helst!


Nu ska jag läsa lite bloggar, sen se på Two and a half men ;) ♥

Hemma i Bro

2009-08-24  15:41:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Då var första skoldagen avklarad. Vi fick schema, lite info om den kommande veckan, fick veta när lov och studiedagar var.. Ja, det vanliga. Vi ska börja gå efter schemat nästa måndag, skönt. Så denhär veckan blir det bara aktiviteter osv. Imorgon ska vi t ex ut i skogen och plocka bär och svamp, sen ska vi laga till något gott utav det!

Imorgon efter skolan så ska jag kanske göra en grej, beror på om jag vågar eller inte. Får se. Berättar imorgon ;)

Nu ska jag lägga mig bredvid min älskling i sängen en stund. Han sover så jag ska sätta på en massa Two and a halg men avsnitt. Bäst! Hörs sen ♥


Börjar mitt sista år på gymnasiet idag!

2009-08-24  08:11:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Redo för första skoldagen! Sitter och äter frukost just nu (ovanligt?), oboy och rostade mackor. Ska snart fixa håret och sminka mig lite till, sen är jag helt klar. Efter skolan så ska jag hem till min mamma och hämta en väska som jag har lämnat kvar där, sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Aja, nu måste jag äta upp min frukost, ska gå hemifrån om 20 minuter. Ha en bra dag! ♥

Såhär ser jag ut idag:

Bilder från igår!

2009-08-23  16:03:37  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen. Hade det jättekul igår med Natalie och de andra tjejerna. Vi drack och dansade en massa och hade det jättetrevligt. Tyvärr så hade jag lite huvudvärk så det var lite jobbigt.

När jag kom hem så blev det helt plötsligt den sämsta kvällen i hela mitt liv nästan. Jag bröt ihop. Jag gjorde nästan slut med min pojkvän. Förjävligt var det. Därför mår jag inte så bra idag :/

Här får ni se några bilder från gårdagen iallafall:

Innan jag åkte in mot stan så tog jag en cider med syster, moster och kusin på värdshuset i trångsund!

Jag och Natalie

Johanna och Natalie

Jag och Natalie

Johanna, jag och Natalie

Turister, Johanna och Natalie

Natalie och Jag

Folk

Johanna och Natalie

Åkte från centralen 02.38 och var hemma i bro runt 4.

Klar!

2009-08-22  19:39:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu har jag kläderna på mig, sminkningen är klar och jag är redo för att gå! Tyvärr så har jag inte tagit någon bild på min outfit eller något men ska försöka ta lite bilder ikväll iallafall. Har fått låna med mig Jonas kamera ikväll. Snällt!

Det blir jag, Natalie, Natalies kompis och kompisens kompis. Haha. Hoppas att det blir en lyckad kväll!

För att komma hem till Bro inatt så måste jag ta tunnelbanan från Fridhemsplan som går typ halv 2, så det blir nog bra. Vill vi åka hem tidigare så är det ju bara bra, då är jag iallafall helt säker på att tågen går som dom ska osv.

Nu ska jag checka en sista gång så jag har med mig allt. Ha en bra lördagskväll! ♥

Hos mamma

2009-08-22  15:48:13  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Jag är hemma hos min mamma just nu, men ingen är hemma. Min syster, min bror och hans tjej kommer hit snart. Trevligt! Ska stanna här tills ikväll, göra iordning mig och så och sen runt 8 ska jag börja åka in mot Fridhemsplan. Det ska bli så jäkla kul!

Skriver lite senare ♥

Ps. kattungarna använder mig som deras motorväg! AJ!

Allt löste sig tillslut!

2009-08-21  20:31:05  Allmänt  Kommentarer (6)
Hej bloggen!

Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat runt en massa på internet, kollat på film osv. Hela dagen har varit helt okej, allt har gått prima. TILLS nu ikväll. Ska ju ut imorgon med en vän, skulle möta upp min pappa imorgon för att få pengar av honom tills imorgon men han är tydligen i kalmar nu?! Så det sket sig. Min datamus funkade inte så jag fick sitta och trycka på TAB tills jag kom dit jag ville komma. Sket i det, satte på tv:n istället. Inte ett skit på tv:n. Började böla! (Inte bokstavligt talat).

Lösning på dessa problem: Jag ringde min mamma och bölade. Inombords, haha. Helt plötsligt löste sig allting. Jag får låna pengar av henne imorgon, min datamus funkar nu och nu har jag ett leende på läpparna igen. Wiihooo! TACK MAMUE ♥ Älskar dig.



Nu ska jag dricka cola och se på True blood!

Morgondagens outfit?

2009-08-21  15:34:31  Allmänt  Kommentarer (2)
Kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon när vi ska ut. Men det står mellan dessa två klänningar:

Denhär:

Eller denhär:


Skor:

Helt vanliga svarta ballerina. Väldigt sköna att gå i när man är ute. Passar till det mesta.

Jacka:


och denhär väskan:

Utgång imorgon!

2009-08-21  14:24:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Imorgon ska jag och min vän Natalie ut och dansa! Klubb blå heter stället. Har aldrig varit där så det kan ju bli kul att kolla in något nytt ställe ;) Men har hört att det ska vara bra där.


Jag och Natalie

Jag och Natalie

Natalie och jag

Nu till det stora problemet - Vad ska man ha på sig?!

Jonas mamma tar grymt fina bilder! :)

2009-08-21  00:46:49  Allmänt  Kommentarer (2)













Mer bilder från sommaren 09

2009-08-20  17:43:41  Allmänt  Kommentarer (0)

Bad i Vidja

Mio

Nattbad med älsklingen



Fint


JUST NU: Jonas fina hjärta ;)

Cola och film! ♥

I ♥ shoes

2009-08-19  23:31:22  Allmänt  Kommentarer (0)


Chapnlle.com

Have2have.se

Nelly.com

Scorett.se

Skotrend.se

Topshop.com

Pics of today!

2009-08-19  20:32:38  Allmänt  Kommentarer (0)

Naglarna växer och växer! (Happy!)

Syster och jag


Pappa, Nina och syster i bilen! HAHA!

Dagens outfit


Solglasögon från H&M, topp från Lindex


Jeans från JC

Och ballerina från DinSko :)

Nu ska jag se på det senaste avsnittet av True Blood. Hörs sen ♥

Sommaren 09

2009-08-19  20:07:30  Allmänt  Kommentarer (2)
En del av familjen

Lillasyster fyllde 9 år




Mer av familjen


Syster

Pappa - trött efter jobbet?

Jag och syster

HIHIHI! Mamma och styvpappa! (Mamma, döda mig inte!)

Jag

Djur


Fasters katt

Kattungarna





Min favvo! Hon är till salu!

Hon ligger bra på min hylla ;) haha!

Mamman.

Mio!


Nyköping med Jonas familj


Stugan

En badstrand

Båthamn


Fisk!

Hamnen på kvällen


Sol och bad

Fest



Jag och Jennööö ♥

Jag och natalie

Jag och Tobbe

Övrigt





Hemmagjord, haha

En fest-outfit

Boring!

Fint väder, härligt sällskap (syster), yatsy, cola och kakor!

Hagel!

Har slutat bita på naglarna! Wohooo!

Mer bilder kommer snart ;) Ska överföra några nu från mobilen till datorn, lite bilder från idag och så. PUSS ♥

Onsdag

2009-08-19  17:03:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Är hemma hos älsklingen nu, ska snart gå till centrum och handla cola ;) Lägger upp lite bilder senare idag, så fort jag har överfört allt till datorn från USB-minnet.

När jag satt på tåget påväg hit så tänkte jag på den kommande helgen. Min moster fyller 19 år på lördag, Jonas lillasyster fyller år på söndag men ska firas på lördag, och så är jag bjuden på fest på lördag. Hur ska man hinna med allt? Eller ska man välja något utav det? Det går ju inte!

Har också lust att gå ut på krogen i helgen, dricka, dansa och ha kul. Perfekt innan skolan börjar, avsluta sommarlovet med något sååå kul! :) Aja, vi får se hur jag löser det, hehe. Hörs sen, puss! ♥

Sista kvällen i Vidja

2009-08-19  00:11:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Om ca 30 minuter kommer pappa och hans sambo hem från Finland. Jag och min syster sitter och lyssnar på musik just nu, innan det så satt vi och kollade på film. Mys!

Imorgon ska jag hem till älsklingen :) Har överfört alla mina bilder från denhär datorn till ett USB-minne så jag laddar upp bilder imorgon, bilder som jag tagit i sommar!

Nu ska vi gå ut med Mio. Hörs imorgon. PUSS! ♥


Jag och Natalie på en fest för inte så länge sen!

Boring!

2009-08-17  19:11:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Skittråkigt har jag haft det idag. SÅÅÅÅÅÅ jävla boring! Och när man har det som tråkigast så börjar man tänka på att skolan börjar om exakt en vecka, shit va fort dethär sommarlovet har gått. Ska bli skönt med sista året men ändå, nu är det bara att ge gärnet! Nu återgår jag till tv:n, det var tråkigt att sitta vid datorn. Hej då!

Tråkigt väder = Tv-dag!

2009-08-17  13:55:55  Allmänt  Kommentarer (1)

Inga bilder nu heller...

2009-08-16  21:56:31  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjoho! Jag och Jonas somnade i soffan efter middagen. Jag vaknade efter 2 timmars sömn men Jonas ligger fortfarande och sover. Ska nog låta honom sova, han ska tydligen åka hem tidigt imorgon bitti.

Idag har jag bara tagit det lugnt, umgåtts med Jonas och tagit bort lite ved från baksidan av huset. Alltså inget speciellt egentligen. Boring!

Jonas kom ju hit igår med min mobilsladd, idag försökte jag överföra dom till datorn, men det gick inte. Skitjobbigt ju! Har ju väntat på att få lägga upp en massa bilder från i sommar, men icke. Det får nog bli av när jag kommer hem till Bro igen. Suck.

Nu ska jag städa undan lite, gå ut med Mio och sen gå ner och se på tv en stund. Sen ska jag väl gå och lägga mig. Hörs imorgon ♥

Fredag

2009-08-14  20:25:40  Allmänt  Kommentarer (1)
Idag är det fredag, det innebär att Jonas kommer hit ikväll. Vi ska vara själva här, se på film, äta gott och bara umgås. Ska bli skönt att få träffa honom igen, vi har inte setts sen i söndags, det känns helt okej.

Han har med sig min mobilsladd så jag laddar upp lite foton antingen ikväll eller imorgon. Ha en skön fredagskväll ♥

:(

2009-08-14  01:12:20  Allmänt  Kommentarer (0)
Alla har dåliga dagar ibland, idag är det min tur. I helhet har min dag varit helt okej iochförsig, men ikväll känner jag mig helt deprimerad. Värdelös. Jag vet inte hur jag vill ha det med någonting just nu. Vill få bort denhär känslan nu, bort bort bort! :(

Hej bloggen!

2009-08-13  02:43:55  Allmänt  Kommentarer (1)
Sorry för dålig uppdatering. Har inte gjort så mycket sen pappa och Nina åkte till Finland. Var med en vän igår, vi tog det lugnt och kollade på film. Idag har jag umgåtts med min syster, det är alltid lika kul ;) Imorgon ska vi hem till min mamma och hälsa på, min moster kommer dit också och det ska bli skitkul att träffa henne, hon är grym, haha! ;) Jonas kommer hit på fredag så han ska ta med sig mig mobilsladd, då lägger jag upp lite bilder. Före och efterbild på min nya hårfärg också, dock inte sån stor skillnad, men lite iallafall ;)

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på tv. Hörs förhoppningsvis imorgon :)


Saknar tiderna ute i skärgården ♥

Tjosan!

2009-08-10  22:45:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Imorgon bitti kl 5 åker pappa och Nina in till värtahamnen för att ta Silja Line till Åbo. Dom ska vara i Finland i ca 8 dagar, har lite släktingar där som dom ska hälsa på. Medans dom är i Finland så ska jag vara hund- och husvakt här, som vanligt när dom reser bort ;)

Imorgon ska jag hämta moppen som är hos mamma och ta den hit över dagen, sen på kvällen ska jag lämna tillbaka den. Har jag inte moppen här så känner jag mig extra låst, plus att det är jävligt kul att köra, hihi :)

Idag färgade jag Ninas hår, det blev jättebra. Blev då sugen på att göra slingor i mitt hår så jag försökte göra det, men lyckades inte. Det blev helt fel färg, det blev orange-rött! Så imorgon när jag ändå hämtar moppen så ska jag åka förbi farsta centrum och handla brun hårfärg. Antingen färgar jag det imorgon eller på onsdag.

Skriver mer imorgon. Puss på er ♥


Jag och min baby ♥

Mamma, här har du din update!

2009-08-08  23:25:36  Allmänt  Kommentarer (1)
Dålig uppdatering, jag vet. Har ingenting att skriva om eftersom att jag bara har suttit inne idag och inte gjort något speciellt. Men men, jag ställer upp för min mamma ;) Hon vill ha en update, haha.

Imorgon ska jag hem till mamma o hälsa på, visa upp kattungarna för Jonas syster, hon ska köpa en av oss. Sen ska jag hem till min pappa. Där ska jag hålla hus de kommande två veckorna typ. Ska vara hund och husvakt från och med på tisdag.

Uppdaterar igen när jag har lust! Eller när min mamma vill ha en ny update ;) Puss på er ♥



Ett exempel på hur jag kan vara ibland!

2009-08-07  21:44:00  Allmänt  Kommentarer (2)
SÅ SANT SÅ! You can ask my sister, she knows! Hahah!


Hahahahaha! xD

2009-08-07  21:33:15  Allmänt  Kommentarer (2)
Jag skrattar så tårarna rinner! Hahahahahah!!!!


...

2009-08-07  17:05:46  Allmänt  Kommentarer (1)
Årets sommarplåga!



När man är ute och dansar och denhär spelas högt i högtalarna blir det ett jävla drag ute på dansgolvet! Så jävla härligt ;)

Hemma

2009-08-06  01:58:23  Allmänt  Kommentarer (0)
Ikväll har jag och Natalie varit ute och dansat med några vänner. Det var jättekul! Det måste vi göra om snart.

Snart ska jag och min älskling göra baconpasta , sweet! ♥

Fortfarande sjuk

2009-08-04  01:52:57  Allmänt  Kommentarer (5)
Är fortfarande sjuk så jag har absolut ingen lust alls att uppdatera bloggen känner jag. Men men, ett kort litet inlägg klarar jag nog av. Idag har Jonas satt ihop en dator till mig, snällt va? Jag som har lämnat in min laptop till skolan under lovet.. Jätteskönt är det att ha en dator nära till hands när man väl behöver en.

Ska gå och lägga mig nu faktiskt, imorgon ska jag bara ligga till sängs och se på film. Och bli frisk!


Jag och min baby ♥

Sjuk

2009-08-01  22:20:17  Allmänt  Kommentarer (6)
Hejsan!

Vill bara kika in och uppdatera lite. Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Blev sjuk i söndags och är fortfarande sjuk. Hostar jättemycket, ont i halsen, hes och förkyld. I HATE IT!

Idag är det den första augusti, det betyder att jag och min älskling har varit tillsammans i 2 år idag :) ♥ Eftersom att jag är sjuk så firar vi det genom att ha en mysig hemmakväll och bara umgås med varandra. Men det funkar det med.


Denna bild togs förra sommaren

Gammal!

Älskar denhär bilden :) ♥ Och jag älskar Jonas!


RSS 2.0