Update!

2009-12-31  19:26:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Nu är jag HELT klar. Fick fast lösögonfransarna, MEN, jag tycker det ser konstigt ut. Kanske för att jag inte är van? Måste nog fråga Jonas och hans mamma när dom kommer hem ;) Haha.

Har klänningen på mig nu och allt. Håret är klart, sminket är klart osv. Nu väntar jag bara på att Jonas ska plocka upp mig, så vi kan åka och handla lite RedBull ;) YAAAY.

Det här blir årets sista inlägg, så jag får väl säga GOTT NYTT ÅR, ha en bra nyårsafton! Puss och kram ♥

Fixar mig..

2009-12-31  16:41:47  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Nu har jag duschat, använt en ansiktsmask, satt lite puder i ansiktet och smörjt in hela kroppen med lotion. Ska fixa eyeliner och lite mascara snart, lite senare ska jag försöka få på lösögonfransarna. (HJÄLP!).

Nu känner jag mig riktigt taggad!!


Hör av mig snart igen! ♥

Nyårsafton.

2009-12-31  13:05:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kan ju börja med att förklara varför denhär dagen inte började så bra.

Sov skavfötters med syster inatt? Sov alltså inte bra, haha. Vaknade säkert 10 gånger. Åkte hem till Jonas, fick ingen hjälp med att bära mina väskor (väger säkert 20 kg), när jag kommer hem till Jonas så börjar vi tjaffsa direkt, jag gråter, jag är stressad, har ont i huvudet, är hungrig, är trött, ALLT ÄR PISS! Jonas, hans mamma och hennes pojkvän åker till Åkersberga utan mig, jag sitter ensam i sängen och bloggar om detta. Tragiskt.

Men det är nyårsafton, inte ska dethär få förstöra det! Jag ska rycka upp mig. Jag ska hoppa in i duschen snart, kanske ta en bad. Då blir jag iallafall av med denhär stressen. Hörs sen ♥

Update!

2009-12-30  22:08:17  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Vill bara uppdatera en snabbis. Är kvar hemma hos mamma, men hon och hennes sambo är inte hemma än. Men jag och min syster skrattar "som aldrig förr". Så låter det varje gång ;)

Nu ska vi kasta pil, haha. Gör det för hennes skull, en stund ;) ♥


Vi satt och kollade på en massa skor på Asos.com, hur snygga är inte dom här?! VILL HA! Kostar ca 1600:-..

Hos mamma!

2009-12-30  20:01:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Är hemma hos min mamma just nu, men det är bara jag och min syster här. Men det gör inget, vi har roligt ändå ;) Har precis ätit middag så nu är vi båda trötta.

Innan jag kom hit så var jag i Farsta och köpte lite saker från H&M. Ögonskuggor, ögonskuggsborste, rouge, rougeborste, lösögonfransar, strumpbyxor och en ansiktsmask ;) Allting är till för att användas imorgon! Yaaaay!

Tidigare idag var jag ju hos pappa, men hann bara träffa honom i ca en halvtimme. Fick en försenad julklapp och det var en sak som jag har önskat mig i säkert 10 år nu, haha. En synth! :) Blev jätteglad när jag fick syn på den!

Nu ska jag försöka få tag i Jonas, han måste hämta mig på stationen, får fan ryggskott av min (säkert 20 kg) tunga väska! Hörs sen ♥

Dagen innan nyår.

2009-12-30  11:54:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

En dag kvar till nyårsafton, fan va tiden går fort just nu. Idag har jag mycket att göra. Ska åka till min pappa och hälsa på i ett par timmar, sen ska jag till skogås och träffa syster, sen ska jag till farsta och handla lite smink, strumpbyxor och sånt, sen ska jag åka tillbaka till älsklingen. Så det blir mycket åka för mig idag..

Har precis kommit ut ur duschen, måste börja fixa mig. Ska gå hemifrån om ca 20 minuter, måste förbi centrum också och hämta ut pengar.

Nä, nu måste jag skynda mig. Ha en bra dag! ♥

Update..

2009-12-30  00:59:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

En sen update, som vanligt.. Har legat i sängen hela kvällen och kollat på Gossip girl :) Och just nu sitter jag och läser en massa sminktips i Lindas sminkblogg. Har ni läst den? Om inte, gör det. Hur bra tips som helst! Ni hittar hennes blogg HÄR! Jag ska försöka hitta en bra sminkning till nyår där ;)

Älsklingen åker till jobbet om ca en halvtimme. Och jag ska väl stänga av datorn snart och försöka sova. Jag ska upp senast halv 12 imorgon, för jag ska till pappa en stund och hälsa på. Sen ska jag och syster till Farsta centrum och kolla runt lite.

Hörs imorgon ♥


ÄLSKAR denhär sminkningen!

Tisdag

2009-12-29  18:00:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på lite gossip girl avsnitt och sånt. Just nu sitter jag och läser lite bloggar, kollar mail och sånt. Snart tänkte jag sätta datorn på viloläge, lägga mig bredvid älsklingen i sängen och se på lite south park ;)

Hörs lite senare ♥


Här får ni se en bild på vad jag har planerat att ha på mig på nyår ;) (Har dock skrivit fel under strumpbyxorna, haha. Det ska självklart stå "hud färgade", inte "hug färgade")

Mums!

2009-12-29  02:55:47  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Älsklingen har åkt till jobbet och jag är återigen ensam. Sitter just nu och äter nudlar och lite julskinka, dricker cola och ser på Horton. Den är rolig ;) Skulle ju ha sett den tidigare idag men jag somnade om, haha.

Ja, mer än så hade jag inte tänkt skriva ;) Ville bara uppdatera lite snabbt ♥


Horton!

2009-12-28  18:18:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Jag somnade nästan direkt när jag la mig bredvid älsklingen. Vaknade för ca en kvart sen så nu är jag rätt så pigg ;) Ska se på film nu, utan min älskling tyvärr. Han sover, han ska ju jobba inatt, igen.

Hörs sen ♥


Jag ska nog se på Horton!

Update!

2009-12-28  12:48:27  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem för inte så länge sen. Har varit i Jakan och kollat runt i lite affärer med älsklingen :) Vi brukar inte gå runt i affärer och sånt, bara vi två, så vi hade jättekul. Vi pratade och skrattare ovanligt mycket! :)

Vi handlade raketer till nyår, älsklingen handlade ett spel till sitt nya PS3, sen åkte vi förbi Mc Donalds och där köpte jag lilla menyn, MUMS :) ♥

Och nu är vi alltså hemma. Båda är jättetrötta så vi skrattar åt minsta lilla grej ;) Vi sitter i sängen båda två, han spelar tv-spel och jag har min laptop framför mig samtidigt som jag kollar på när han spelar. Tänkte läsa lite bloggar och sånt nu, sen ska jag nog lägga mig bredvid min älskling ♥

Hörs sen ♥ (blev många hjärtan i dethär inlägget ;) känner mig väldigt kärleksfull idag, haha!)


Trött!

2009-12-28  08:10:55  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Uppe med tuppen, eller inte.. Har inte sovit än. Satt uppe och väntade på att älsklingen skulle komma hem från jobbet, sen när han kom hem så bad han mig åka med honom till Jakan lite senare så därför har jag inte gått och lagt mig än.

Han ska åka till kungsängen snart och söka jobb, och då ska jag börja fixa mig. Struntar i att sminka mig idag, hoppar bara in i duschen och tar på mig någon skön outfit, sen drar jag och möter upp älsklingen!

Hörs sen ♥


Har roat mig lite med photoshop inatt ;) *nybörjare*

Söndag

2009-12-27  21:19:30  Allmänt  Kommentarer (0)
Det kanske är dags att skriva dagens första inlägg? ;) Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på filmer och sånt. Kvällen kommer fortsätta så också. Älsklingens chef ringde och frågade om han kunde jobba extra inatt så jag blir själv inatt igen :( Men men, så är det.

Kanske ska göra iordning något att äta nu. Hörs senare ♥


Minns inte vart jag hittade denhär bilden men jävligt skön är den iallafall ;)

Hemma!

2009-12-27  03:19:27  Allmänt  Kommentarer (0)
Halloj!

Kom hem till Jonas för inte så länge sen. Har umgåtts med familjen hela kvällen, det har varit jättekul :) Vi var på värdshuset, åt lite och så. Alltid lika kul att träffa lite gamla vänner också ;)

Nu ska jag käka lite mat och se på film. Får se om jag orkar vänta på att älsklingen ska komma hem från jobbet (6-7) eller om jag går och lägger mig.

Hörs imorgon iallafall. Puss på er ♥

Lördag!

2009-12-26  15:49:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Är fortfarande hemma hos min mamue ;) Jag och min syster var i Farsta centrum och handlade lite. Var dock massor med folk, inte så konstigt men asjobbigt var det. Jag köpte bara en bh, hittade typ inget som jag ville ha. Men lika bra att spara pengarna till något jag behöver senare kanske :)

Ska käka middag här och så, sen kommer Jonas och hämtar mig med sin bil. Han är ändå på denhär sidan av stan, så jag slipper åka tåg.

Hörs sen ♥

Update.

2009-12-26  02:41:48  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Hade inte så kul hemma hos Jonas, så jag åkte hem till min mor! Gick till värdshuset och drack lite cider, sen gick vi hem och drack lite vin och lyssnade på musik! :)

Nu ligger alla och halvsover här så jag ska också hoppa i säng snart. Ska upp tidigt imorgon ju, ska in till Farsta centrum och shoppa! ;)

Hörs imorgon! ♥

Fredag

2009-12-25  13:54:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag blir det en lugn dag, för imorgon ska jag och syster åka till farsta (tidigt!) och shoppa lite! Det är ju imorgon mellandagsrean börjar, då måste man vara snabb.

Tog lite bilder igår så här får ni se dom;


Min underbart söta katt :)

Vi hade en minigran iår, och det dög gott och väl :)

Syster!

Jag och syster

Mys!

MAT!

Och nu till juklapparna;



Av Jonas mamma fick jag: Ett dubbel-puder, ett mineral-puder, mascara, eyeliner och ett nagellack.

Av Jonas fick jag: toffsar och örhängen.

Av mamma och hennes sambo fick jag: ett halsband, örhängen, en parfym, presentkort och pengar. Och av mormor fick jag pengar. Och av Jonas pappa fick jag pengar, och av Jonas styvpappa fick jag och Jonas biobiljetter. Har inte träffat min pappa än, men han ringde och sa att han hade ett paket till mig, sen så ska vi förhoppningsvis gå på bio och äta ute imorgon. Han, jag och mina två äldre syskon :) Sen vet jag inte om pappas sambo ska med, men det hoppas jag! ! ♥

Och detta köpte jag idag, behövde verkligen det!

Hårspray och hårspännen!

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla runt lite på internet och så. Hörs senare :) ♥

GOD JUL!

2009-12-24  23:29:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Ca en halvtimme kvar på julafton ;) Är hemma i Bro nu. Hade förväntat mig att älsklingen skulle hämta mig på stationen, men icke, fick gå hem. När jag kom hem så såg jag honom sovandes i sängen, gaybarn..

Jag hade faktiskt inte tänkt skriva så mycket, visa bilder och sånt gör jag imorgon. Ville bara kika in och säga god jul! :) ♥

Nu ska jag faktiskt lägga mig bredvid min älskling. För att hämnas på honom (för att han inte hämtade mig på stationen) så tänkte jag väcka honom en stund så vi FAKTISKT hinner ses på självaste julafton, hihiii! ;) ♥ Puss!

Update!

2009-12-23  23:54:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har haft en mysig kväll med familjen :) Har spelat bingolotto, pratat och skrattat en hel del! Snart är julskinkan klar, då ska vi äta skinkmackor ;) GOTT!

Imorgon kommer jag nog inte skriva nånting, för då är det ju julafton! Inte ska man sitta vid datorn då heller ;) Så god jul på er alla, vi hörs på fredag! ♥


Update!

2009-12-23  23:54:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har haft en mysig kväll med familjen :) Har spelat bingolotto, pratat och skrattat en hel del! Snart är julskinkan klar, då ska vi äta skinkmackor ;) GOTT!

Imorgon kommer jag nog inte skriva nånting, för då är det ju julafton! Inte ska man sitta vid datorn då heller ;) Så god jul på er alla, vi hörs på fredag! ♥

1 dag kvar till julafton!

2009-12-23  15:02:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har haft fullt upp här på förmiddagen, så jag har inte ens hunnit blogga. Ska snart hoppa in i duschen, sen MÅSTE jag fixa resten på mammas julklapp!

Senare idag ska jag hem till mamma, vi ska ha en myskväll allihopa :) Vi ska se på Bingolottos uppesittarkväll och vi har egna bingolottor också ;) Jag ska sova där, så jag uppdaterar därifrån sen :)

Puss på er ♥


Jag och Mami!

Före/Efter

2009-12-22  20:46:57  Allmänt  Kommentarer (0)

Före                      och                  Efter



Jag är nöjd! :)


Veronicas urgulliga och busiga katt ♥


...

2009-12-22  20:06:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Kom hem till Jonas för ca 20 minuter sen, gick också förbi centrum och köpte hem cola och chips :) MUMS! Jonas är dock inte hemma, men han kommer väl snart antar jag, hehe.

Har umgåtts med Veronica i två dagar nu och guuuud va kul vi har ihop :) Vi klickade verkligen direkt, så vi måste ses snart igen ♥

Snart kommer det före och efter bilder på mitt hår :) Är nöjd! ♥

Tisdag

2009-12-22  13:41:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Är fortfarande hemma hos Veronica :) Vi ska snart gå till Åhléns och kolla runt lite, jag ska köpa hårfärg också. Så när vi kommer hit igen ska Veronica färga mitt hår ;) Yaaay!

Hoppas att jag inte glömmer att ta före och efter bild bara :) Hörs sen

Update!

2009-12-22  00:14:12  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Dålig uppdatering idag, i know. Men har varit borta heeela dagen.

Mötte upp Veronica och hennes brorsa på Ikea i barkarby, vi gick runt där ett tag och fick ihop en hel vagn plus lite till, haha ;) Så är det när man flyttar hemifrån. Efter det åkte vi till Veronicas nya lägenhet och packade upp allt, sen gick vi och åt pizza. Sen åkte vi hem till Veronicas mamma, fixade lite saker och så, SEN åkte jag och Veronica in till Kista centrum och hon shoppade en massa julklappar.

Men andra ord, har haft fullt upp idag ;) Men kul har vi haft. Ska sova hos henne inatt så vi hörs imorgon. Puss på er

Ikea

2009-12-21  13:16:48  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Hinner inte skriva så mycket, måste skynda mig. Ska gå hemifrån om en kvart, måste klä på mig och torka håret lite snabbt. Jag ska till Ikea med Vevve, ska bli kul! :) Hörs sen

Godnatt!

2009-12-21  01:54:40  Allmänt  Kommentarer (1)
Hellu!

Älsklingen åkte till jobbet nyss, så jag sitter återigen här helt själv :( Tråkigt som bara den. Men men, han måste ju jobba. Han har börjat jobba flera dagar i veckan nu och det är ju bra för hans plånbok, men för mig är det sämre då jag inte får träffa honom lika mycket ;) Men men, det kan samtidigt vara bra för oss båda.

Eftersom att jag inte alls är trött än så ska jag väl sätta på en film eller något. Imorgon måste jag vara pigg för då ska jag träffa Vevve. Har saknat henne, hon har varit i Norge i en månad! Så det ska bli kul. Jag ska åka och kolla på hennes nya lägenhet och sen ska jag med henne till stan, hon ska köpa julklappar. Det blir nog lyckat :)

Hörs imorgon! PUSS


Vevve och jag

Julskinka, muuums!

2009-12-20  20:52:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Somnade en stund, fan va skönt det var. Nu sitter jag i sängen, väntar på att Two and a half men ska börja på 6an ;) Och samtidigt som jag ser på det så ska jag äta JULSKINKA! YAAAAAAAAAY ♥

Föresten. Har ni hört att skådespelerskan Brittany Murphy har dött? Usch så tråkigt. Läs om det här!

R.I.P

Söndag

2009-12-20  13:39:58  Allmänt  Kommentarer (2)
Hellu!
Fan va tråkigt jag kommer ha det idag!! Jonas åker till sin pappa nu för att fixa en bil, han kommer inte hem förän ikväll. Alltså kommer jag vara ensam hemma, usch så tråkigt. Jag har inget busskort, kan alltså inte ta mig härifrån heller. Antar att jag får ta det lugnt idag, se på filmer och sånt. Booooring! ♥

...

2009-12-20  01:43:43  Allmänt  Kommentarer (2)
Halloj!

Älsklingen min åkte till jobbet för en stund sen, saknar honom redan! :( Men men, han är tillbaka om några timmar. (Då sover jag, men ändå).

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och se på en film. Ha det bäst


Älskar denhär bilden på mig och älsklingen :) SÅ mycket kärlek!

Update!

2009-12-19  23:50:21  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Idag har jag inte gjort nånting typ. Bara kollat på film och tagit det lugnt. Och så fortsätter kvällen/natten. Men är ganska trött så jag kommer nog somna tidigare idag. Och imorgon har jag heller inga planer, så det blir att sova ut tills jag vaknar, ingen jävla väckarklocka här inte..

Nu ska jag spela ett spel på datorn ;) Något som Jonas tipsade mig om. Hörs imorgon


En dvärg-kattunge :) Fy fan va sööööt!

New moon <3

2009-12-19  16:12:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!
Har äntligen sett New moon, och den var ju bara bra! Längtar till nästa film ;) Dock var ju slutet ganska jobbigt, man vill ju se vidare. Men eftersom att jag har läst alla böckerna så vet jag vad som händer, så är det lugnt för min del ;) ♥

Update

2009-12-18  23:19:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!
Jag och älsklingen har precis kollat klart på filmen, den var rolig faktiskt ;) Och måste bara säga att det är hur mysigt som helst att ligga i sängen med pojkvännen och det är uuuunderbart när man ligger i hans famn. Man vill lixom inte vara någon annanstans!
Såhär mysigt hade vi det ♥

Myskväll!

2009-12-18  20:45:36  Allmänt  Kommentarer (1)
Hellu!
När som helst ska jag och älsklingen lägga oss i sängen och kolla på film. Vi ska se "Hopplös och hatad av alla". Jag har sett den förr, men det är nästan ett år sen så jag minns inte om den var bra eller dålig. Men men, huvudsaken är att jag får ligga tätt intill min älskling ikväll, precis som vi planerat. Det var så länge sen ♥ Ikväll är det bara han och jag!
Vi ska också ta med oss en liten fika, lussebullar och sånt :) Mys! Ska nog tända lite ljus också. Hörs senare ♥ Puss!
En gammal bild på mig och älsklingen ;) ♥
störande att texten inte går isär, som jag vill ha den!!!!!!

Fredag

2009-12-18  16:44:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Nu har jag äntligen looooov! Fy fan va skönt! Idag hade vi julavslutning i skolan, inte så kul. Först samlades vi i klassrummet, åt pepparkakor, drack julmust och pratade om terminen som varit. Sen gick vi ner till matsalen och kollade på någon kort film som lärarna hade gjort, sen fick vi sluta.
Ikväll ska jag och älsklingen se på film tillsammans, myspys. Ja, mer än så har jag inte att skriva just nu. Men guess what? Jag äter baconpasta till middag just nu ;) Ovanligt va? Nu ska jag se på Shrek och äta. Älsklingen är inte hemma just nu, han åkte och handlade medans jag gjorde maten. Hörs sen! ♥
Btw, jag säljer biljetter till våran studentskiva i mars ;) Skriv till mig om du vill komma! Biljetten kostar 120:-!
Hmm, min text delas inte upp. Allt sätts ihop när jag sparar det, VARFÖR?!

hos Angela

2009-12-17  20:36:02  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Har varit hos mamma en stund idag, åt pizza, skrattade otroligt mycket med syster (som vanligt), kollade på film och tog det lugnt.

Nu är jag hemma hos Angela och hennes pojkvän Tim. Alla sitter i soffan med varsina datorer, haha. Om en timme ska vi se på The Simpsons movie ;) Jag ska sova här inatt, eftersom att både jag och Angela ska till skolan imorgon samma tid så kan vi ju ta sällskap och så. Vi ska kanske upp tidigare för att gå till våran gamla skola och se på hennes lillebror sjunga på deras julavslutning ;)

Oj, det blev mycket text nu, men men ;) Nu ska jag läsa bloggar och kolla runt lite på internet! Hörs sen, PUSS ♥


Angela och jag ♥

Torsdag

2009-12-17  11:53:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Vaknade vid halv 10 av en kissnödig vovve, tog ut han på en liten runda och sen la jag mig i soffan och kollade på tv. Har precis ätit en rätt så tidig lunch, tortellini :)

Just nu sitter jag i soffan med pappas laptop framför mig, tvn står på (dock inget bra program), levande ljus, fin vintermiljö utanför fönstret och en gosig hund bredvid mig :) MYS! Jag tände brasan en stund också men den slocknade ganska fort, orkade inte försöka igen då, haha.

Ska åka härifrån kl 15.00. Ska hem till Jonas :) Tills dess vet jag inte vad jag ska hitta på, får väl se på tv eller bara sitta här vid datorn.

Här får ni se lite bilder;

Massor med snö!

Brasan när den väl brann ;)

Myspys!

Utanför fönstret.


Nä, nu blev jag trött. Ska nog lägga mig ner en stund och vila :) Hörs sen ♥

Onsdag

2009-12-16  19:52:29  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Sitter hemma hos min pappa just nu, ska sova här inatt. Har inte gjort så mycket idag men för det mesta bara tagit det lugnt. Nu ska jag läsa lite bloggar och så. Sen ska jag stänga av datorn. Hörs kanske senare, annars imorgon. Är ju ledig, skööönt! ♥

Här får ni se lite bilder ;)

Lite ljusbelysning har vi här hos pappa!





Småsyskonen gjorde en slags "iglo" på altanen..



Nyklippta Mio ;)

Han leker med sin leksak!

Knasiga ;)

2009-12-15  21:02:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Jag och älsklingen har precis format lussebullar. Eftersom att vi hjälpte Jonas mamma med detdär så har vi inte hunnit äta någon middag, så därför gör vi något lätt nu. Korv med bröd. Nu ska jag plugga lite! ♥

Här får ni se några bilder ;)

Jonas tyckte det var otrooooligt kul. Eller inte ;)

Denhär bjuder jag på!

Den med, haha!

Oj så sur han är på mig, hihi! Han hatar att vara med på kort ;)

Våra fina lussebullar ;) MINA fina flätor, haha.

Vi var inte så noga på att hålla koll på tiden ;) Men men!

Dessa lusselängder gjorde Jonas mamma ;)

JUST NU;

2009-12-15  17:44:10  Allmänt  Kommentarer (0)

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu;



MASSOR MED SNÖ! yeeeeey ♥


Update

2009-12-15  17:27:56  Allmänt  Kommentarer (2)
Halloj!

Kom hem till Jonas för inte så länge sen. Han hämtade mig på stationen, sen åkte vi och handlade.

Hade ett prov idag, gick inte så bra. Sen skulle jag ha haft ett till prov men läraren sköt upp det till nästa termin istället. Imorgon har jag prov, sen ska jag hem till pappa. På torsdag är jag ledig. (SKÖNT!) Och på fredag börjar jag kl 10 och ska bara ha en liten julavslutning.

Ska snart äta middag, får se vad det blir idag. Inte baconpasta iallafall.. ;) Sen ska jag plugga till "näringslära"-provet som jag har imorgon. Hörs sen ♥


Eftersom att det var så jäkla mycket snö imorse så passade jag på att äntligen få använda mina UGGs ;)

Vi har självklart en julgran med klappar i skolans matsal ;) haha.

En annan HR-klass har bakat detta pepparkakshus!

Mat, mat, mat!

Tisdag

2009-12-15  08:29:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Somnade tidigt igårkväll men vaknade upp ett par gånger inatt, så jag är skittrött även om jag somnade tidigt. Sitter i skolan nu med 4 andra från min klass ;) Vi skriver omprov. Jag blev klar nyss, det gick OK kan man väl säga. Visste inte ens vad jag skulle plugga på, men svarade nästan på allt iallafall ;)

Nu är det bara att plugga på nästa prov, det är inte förän kl 12. Dags för; Politik!

Hörs senare ♥

Måndag

2009-12-14  16:43:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Kom hem från skolan för inte så länge sen. Idag redovisade jag och Natalie vårat projektarbete, hoppas att lärarna tyckte det var bra! Dom sa iallafall att dom ville spara videon och använda den till senare ;)

En ny vecka är det nu iallafall, men en ganska skön vecka tror jag. Förutom tre prov på två dagar, men annars så.. ;) Imorgon har jag två lektioner, alltså två prov. På onsdag har jag halvdag, ett prov. På torsdag är jag i restaurangen, kul! Och på fredag.. sovmorgon till kl 10, julavslutning, (innebär julmust, uppträdandes osv) :) Rätt så skönt.

Men som sagt, har tre prov på två dagar så det är bara att stänga av internet och börja plugga. (Menade inte att jag skulle stänga av internet dock, det går bara inte!!)

Hörs sen! ♥

...

2009-12-13  21:34:51  Allmänt  Kommentarer (0)



Huvudvärk och näsblod, inte bra! Måste äta mitt första mål.. Baconpasta! ♥


Söndag

2009-12-13  17:48:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Har haft en jättebra helg :) Har träffat en massa vänner och umgåtts med familjen en hel del. Igår var jag på 20års fest en stund, men var så trött så jag gick hem och kollade på film med syster.

Idag är det söndag, 13e december, lucia, tredje advent och ja, snart är det julafton! Satan va tiden går fort..

Är hemma hos Jonas nu, tråkigt. För han tjaffsar bara med mig. Jobbiga jävel! Är så jävla irriterad på honom, vi har inte setts på hela helgen och det första han gör när jag kommer innanför dörren är att börja tjaffsa, usch!

Här får ni se bilder från helgen;

Jonas katt, Sisa

Jag och syster i fredags.


Jag. Ofixat hår, eller vad? ;) haha.

Jag och Angela på efterfest!

Jag och Amanda

Mysigt med julbelysning och snö ;) Trångsund centrum.

Mammas katt, Mimmi

Söt!

Får tyvärr gå runt och fota med mobilkameran, det suger. Men men, det får man leva med. Nu ska jag läsa bloggar, kolla runt lite på internet, käka middag snart och se på film. Hörs sen :) ♥

Lördag

2009-12-12  16:20:50  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuuu!

Igår var jag ute med familjen, jättekul var det. Runt klockan ett så drog jag, Amanda och Angela på efterfest, det var också kul. När jag kom hem (runt 5 tror jag att det var), så drack jag två glas vatten, tvättade bort sminket och gick och la mig. Vaknade dock skitsent idag men mår superbra iallafall ;) Ett tips till dom som blir bakis; innan ni går och lägger er, drick ett par glas med vatten, det lönar sig morgonen därpå ;)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Antingen träffar jag folk idag igen, eller så åker jag hem till Jonas. Får se hur det blir. Uppdaterar sen när jag vet vad jag ska göra ;) Och lite bilder från igår kommer upp ikväll eller imorgon. PUSS ♥

Fredag

2009-12-11  06:44:53  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Har suttit uppe inatt, har hållit mig vaken tack vare energidryck, cola, gossip girl och Jonas ;) Nu är klockan kvart i 7 och jag ska snart börja åka mot skolan. Ska redovisa projektarbetet idag, så jag hoppas att Natalie kommer (vi gör projektet ihop). Vet inte vad jag gör annars, vi är inte ens klara..

Efter skolan ska jag hem till mamma. Ikväll får vi se vad jag hittar på, något kul vill jag göra iallafall. Det är ju FREEEEEEEDAG!!! ;) ♥

Torsdag!

2009-12-10  23:15:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom precis hem från skolan, så sent kan det bli ibland.. Jobbigt. Serverade idag i restaurangen, som vanligt, som alla torsdags kvällar. Men idag var det lite speciellt, vi hade nobelmiddag :) Det var jättekul. Trerätters middag, lite underhållning under kvällen, god mat, tomteblogg, levande ljus osv. Jättemysigt var det.

Hade så mycket att göra hela tiden så jag fick aldrig chansen till att fota. Men fick ett par iallafall ;)

Natalie leker med tomtebloss ;)


Maaat!

Såhär såg jag ut idag, en stund iallafall. Ångrade mig med flätan sen, satte upp håret i en vanlig hästsvans istället. Hade heller inte på mig västen ännu ;) Men men.

Nu ska jag läsa bloggar, kolla runt lite på internet och så. Puss på er ♥

Onsdag

2009-12-09  22:04:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag var jag hemma hos min pappa i två timmar, hämtade lite kläder, post och sånt. Hämtade också mammas julklapp, den har äntligen kommit! Sitter och håller på med den just nu faktiskt ;) Den är inte klar på långa vägar. Jag hoppas verkligen att hon gillar den, en mer personlig julklapp får man fan LETA efter! :)

Nu ska jag fortsätta fixa med den. Sen ska jag se på film med Jonas, äta lite chips och mysa. Hoppas att det blir bra snart mellan oss, vill verkligen inte må såhär dåligt. ♥

Update!

2009-12-08  23:16:44  Allmänt  Kommentarer (1)

Hej bloggen!

Har bara tagit det lugnt ikväll, kollat på film och så. Åt baconpasta till middag, som vanligt typ. Ska gå och borta tänderna nu och så, sen ska jag lägga mig i sängen och se på tv. Somnar förhoppningsvis tidigare idag..

Imorgon ska jag till pappa och hämta lite saker, prata lite med honom och så. Kommer nog bli jobbigt, men men, det måste man ta.

Just nu känns det "ok" mellan mig och Jonas. Han har varit jättegullig och omtänksam mot mig ikväll, men det ändrar sig nog inom kort. Även om vi har pratat och diskuterat lite ikväll så har vi inte kommit fram till något annat än att vänta och se hur allting går.. Bättre det än att bara ge upp.

Hörs imorgon. Godnatt ♥


...

2009-12-08  16:20:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Ingen skola idag faktiskt, för deprimerad för det. Har typ gråtit hela dagen, allt är så jobbigt just nu. Mår skit. Usch vilket tråkigt inlägg dethär blir, men men. Alla har väl dåliga dagar ibland..

Har precis varit ute på en promenad, med mig själv, i ca en timme. Jätteskönt att komma ut och röra på sig lite. Vet inte vad jag ska göra nu. Äta dagens första mål kanske? Sen sätter jag nog på en film.

Hörs senare ♥

Plugg..

2009-12-08  02:13:12  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Här sitter jag, kl 2 på natten och försöker plugga, har prov imorgon. Men jag kan verkligen inte koncentrera mig, det går bara inte. Sitter bara och funderar på en massa saker. Om mig och Jonas. Tänker tillbaka på alla minnen vi har tillsammans, jag kan inte släppa taget, jag VILL inte släppa taget. Men måste jag det? Fan asså, jag orkar inte :'( Vad ska jag göra?!


:(

2009-12-07  21:27:20  Allmänt  Kommentarer (0)
Varför ska man behöva känna såhär för? Så jäkla jobbigt! Jag vill känna något helt annat men kan inte tvinga fram dom känslorna. Förlåt. Jag tror jag behöver dethär, innerst inne vet du att du också behöver det. Jag vill verkligen få det att funka. Aldrig ska jag sluta älska dig ♥


Update

2009-12-07  16:57:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Är hemma hos Jonas nu, skönt. Tyvärr så drog han till sin kompis så fort jag kom innanför dörren, kul.. Men men, jag klarar mig själv ;) Sitter och äter lite choklad och dricker cola, ska nog se på en film :) ♥


Mums!

Skolan

2009-12-07  12:58:25  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Sitter i skolan just nu, har projektarbete. Sitter och kollar på roliga klipp på jesper.nu, så jävla kul! Jag och Natalie ska skriva ett kort litet manus idag, sen ska vi väl ta och klippa filmen lite och sånt.

Här har ni ett roligt klipp! ;)


Hörs sen ♥

Update!

2009-12-06  21:16:57  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter hemma hos älsklingen nu, så skönt att vara hemma :) Inte för att jag INTE hade kul hos mamma, för det hade jag. Men det är ju här min älskling finns ♥

Ska nog ta och se på film nu. Vet inte vilken ännu men det får vi se. Imorgon är det skola som gäller, en lektion bara, projektarbete. Börjar alltså inte förän kl 12 :) Skönt med lite sovmorgon!

Några bilder från helgen:

Jag och syster

Jag

Jag och syster svullade rejält i helgen. Pizza och pommes ;)

Angela

Jag och en del av Beijer ;) haha.

Skriver mer imorgon såklart ♥

Söndag

2009-12-06  15:28:44  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Vaknade för ca två timmar sen ;) Hade jättekul igår. Jag, min syster, hennes två kompisar, min bror och två utav hans kompisar var på värdshuset igår och drack lite. Sen kom mamma och hennes sambo dit. Vi satt där tills det stängde, alltså till kl 01.00 Jag och Angela, min bästa vän, drog på efterfest med en massa människor, jättekul var det. Jag gick därifrån runt 6 typ, kom hem vid 7 för att jag svängde förbi någon och hämtade upp min syster ;) Lyckad kväll säger jag bara!

Nu ska jag ta det lugnt en stund, sen får vi se om jag ska träffa Angela eller om jag ska göra något annat. Ska hem till älsklingen sen iallafall, har inte träffat honom på två dagar nu :( ♥

Boring!

2009-12-05  15:00:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Gårdagen blev lyckad. Vi satt några stycken på värdshuset och drack och pratade och hade jättekul! :) Sov kvar hos mamma inatt.

Idag vill jag in till farsta och kolla runt lite, kanske köpa julklapp till älsklingen. Men alla är så JÄVLA tråkiga, ingen vill/orkar följa med mig dit.

Får se vad jag hittar på. Kanske hittar någon som kan ställa upp, annars får jag väl stanna hemma och tråka som alla andra.

Hejdå! ♥

Ha en bra kväll!

2009-12-04  20:49:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Tänkte inte skriva mycket alls faktiskt, bara uppdatera lite ;) Är hos mamma fortfarande, har precis käka pizza, det var supergott! Nu ska jag sminka lite, sen ska jag gå till värdshuset med mamma och hennes sambo.

Ha en bra kväll ♥

Hos mamma

2009-12-04  12:07:48  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Missade mitt tåg imorse pga av att jag inte hittade mitt busskort, så jag kom en halvtimme försent. Vi var på saco-mässan i älvsjö, fan va folk det var där idag! Fick med mig lite broschyrer och lite gratissaker ;) Alltid kul!

Sitter hemma hos min mamma just nu, tråkigt som fan eftersom att alla ligger och sover. Funderar på om jag ska åka in till farsta centrum en stund, kolla runt lite. Men beror helt på om någon vill följa med dit, vill ju inte gå runt där själv.

Uppdaterar senare ♥

Äntligen hemma!

2009-12-03  22:45:54  Allmänt  Kommentarer (1)

Helluuuu!

Satan va trött jag är i mina ben. Jag och Natalie fick servera 10 stycken gamla restaurangelever, det var lite jobbigt, eftersom att dom gick ut våran skola i somras och hade gått samma kurs och så. Kändes verkligen som att dom antecknade vartenda litet fel vi gjorde ;) Men men, det gick bra iallafall.

Gick från skolan runt 9 och kom hem till Bro för ca 20 minuter sen. Ska läsa lite bloggar och så nu, sen ska jag försöka sova. Ska upp klockan 7 imorgon bitti, ska på saco-mässan i älvsjö, kul! (not!)

Tog lite bilder under kvällen, här får ni se:



Visst ser det juligt ut? ;)

Mitt och Natalies bord.

Fördrinkar till viktiga gäster, bla rektorn! ;) (på bilden är dom dock inte klarblandade)

Mums!

Hörs imorgon! Puss på er ♥


Torsdag

2009-12-03  10:54:45  Allmänt  Kommentarer (0)

Hej bloggen!

Har precis sminkat mig och ska snart torka mitt hår och klä på mig, sen käka lite. Redo för servering sen. Ska vara i restaurangen från klockan ett till ca åtta-nio, så jag kommer hem sent ikväll.

Nu måste jag fixa mig. Ha en bra dag ♥


Såhär ser jag ut när jag serverar. Fast håret sitter i en bättre tofs och flugan sitter såklart helt runt halsen ;)


01.20

2009-12-03  01:20:03  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Ska snart göra iordning mig inför att sova. Imorgon är det första dagen i restaurangen efter att inte ha varit där på ca 5 veckor, (praktik och lov), ska bli kul :) Börjar klockan ett och slutar inte förän 8-9 på kvällen.

Här får ni se lite bilder som jag inte har hunnit lägga in förän nu:


Frost ute.

Tog en liten promenad idag och satan va kallt det var!

Härligt med en massa julbelysningar överallt ;)

Mio i söndags innan han blivit klippt.

Älskar lussebullar!

Nåndag förra veckan hade jag så tråkigt så jag ritade av lite bilder ;)

Och nu till något helt annat; MUMS, säger jag bara! Vill se Jacob Black i New moon snart! MÅSTE se!


Nu ska jag stänga av datorn och hoppa i säng. Hörs sent imorgon kväll eller innan jag åker mot skolan ♥


Just nu:

2009-12-01  21:38:00  Allmänt  Kommentarer (0)

Söker en massa jobb - inser att jag inte orkar leva på 1050:-/månaden.


Och funderar på om jag ska ta sprutan för svinis. Har chansen att göra det på torsdag men jag vettefan! Help me!

Tisdag

2009-12-01  18:07:55  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Kom precis hem från att ha suttit i en bil tillsammans med Jonas, Joakim och Tommy. Hade skittråkigt, ärligt talat. Men men ;)

Ska snart äta middag, blir bara pasta med bacon, snabbt och enkelt att tillaga :) Samtidigt som vi äter så ska vi se på den nya American Pie 7 - Book of Love.

Uppdaterar sen ♥


1a december idag, jag och älsklingen har varit tillsammans i 28 månader :) ♥


RSS 2.0