Tjosan!

2009-02-28  22:15:13  Allmänt  Kommentarer (1)
Melodifestivalen är slut och nu över till 4:an, där har Rocksystrar börjat men just nu är det nyheter. Har aldrig sett den filmen så jag ska nog kolla på den. Min syster ringde så fort melodifestivalen var slut och frågade vad jag tyckte om låtarna osv, sen helt plötsligt sa hon grattis till mig och jag förstog ingenting. Jag har tydligen namnsdag idag, men jag bryr mig faktiskt inte om namnsdagar. Men till dom som bryr sig.. Grattis till alla som heter Maria!

Samtidigt som jag kollar på Rocksystrar ska jag fixa bilder i photoshop tror jag, det är ju sååå kul! Är nybörjade så bilderna kanske inte blir så bra men men, haha. Jag lär mig med tiden.

Imorgon är det den 1:a mars, det innebär att jag och Jonas har varit tillsammans i 19 månader :) Men vi hade inte tänkt fira det på nåt sätt, jag ska ju på bio med hans syster, haha. Men men, lite mys och så blir det säkert ;) Hehe. Nä, nu börjar Rocksystrar igen. ♥

Lördag

2009-02-28  18:31:09  Allmänt  Kommentarer (6)
Under dagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, bakat kladdkaka (igen) och fotat katterna lite. Mer än så har jag inte gjort. Ska snart börja med middagen tror jag, vi vet bara inte vad vi ska laga för nåt än, haha. Kl 20.00 ska jag bosätta mig framför tv:n, då är det dags för melodifestivalen. Får hoppas att låtarna är bra denhär veckan då, tyckte inte förra veckans låtar var speciellt bra. Aja, skiver mer sen. Här får ni se lite bilder ;)


Sisa sitter som vanligt i bokhyllan och glor, sen följer hon efter en vart man än går.

Pax kommer ut från hennes egna gömställe, haha.

Älskligen och jag :) ♥

Hej!

2009-02-28  14:25:43  Allmänt  Kommentarer (13)
Gick upp runt halv 11 idag, vid 11 tog jag och Jonas bilen till kungsängen och tåg tåget därifrån till Karlberg. I Karlberg mötte vi upp en kille som skulle sälja sitt grafikkort till Jonas, sen åkte vi hem igen. Har ätit lunch och bara tagit det lugnt idag. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, leker lite i photoshop, hehe. Idag ska jag antingen vara här hos Jonas och se på melodifestivalen eller så åker jag och Jonas hem till min mamma och ser på det. Vet inte än hur det blir men hoppas nästan på att få komma hem till mamma och hälsa på :)

På tågresan hem från Karlberg idag så satt jag och Jonas och lyssnade på våra mp3:er. Och inte hade vi tråkigt heller, jag satt och filmade och fotade honom och det var iallafall jättekul, haha. Låter kanske inte som att det var såå kul men man måste ju nästan vara där för att förstå det roliga med det. Och kanske se videoklippen men så taskig ska jag inte vara mot honom ;)

Bilden på mig är från bilresan mellan Bro och Kungsängen, hade så tråkigt och jag var sååå trött. Bilden på Jonas är från tågresan mellan Karlberg och Bro ;) Hade tråkigt där med, haha. Men sen blev det kul :D

Nu ska jag fixa lite bilder i photoshop och sen ska jag nog se på Vänner xD

Snart 3!

2009-02-28  02:56:30  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej på er!

Just nu känner jag mig så deprimerad, har fått en massa dålig kritik från min familj de senaste månaderna och det känns inge bra. Känns som att dom stänger mig ute, som att dom inte accepterar mig för den jag har blivit. Känner mig bara så dålig just nu och är i en konstig period, vill bara gråta ut och det går verkligen. Usch, vill inte må såhär. Finns det något jag kan göra för att det ska bli bättre? *depp* !


Klockan är strax 3 på natten, kom hem för bara en halvtimme sen. Har ju varit hemma hos Jonas pappa och ätit middag och umgåtts lite. Det var jättetrevlig tycker jag. Medans Jonas var ute och fixade en bil så umgicks jag med hans syster Patricia. Vi pratade lite och sen bestämde vi att vi ska gå på bio på söndag och se Män som hatar kvinnor, det ska bli kul :) Senare mot kvällen så satt vi allihopa och spelade Vem vill bli miljonär (tantvarning enligt Patricia, haha), sen tog jag och Jonas tåget hem till Bro. Svinkallt var det när vi gick från perrongen till bilen, höll fan på att frysa ihjäl!

Nu sitter vi här vid varsin dator, jag ska läsa lite bloggar nu tänkte jag, sen kanske se ett avsnitt av Vänner om jag orkar, sen ska jag fan sova. Är skittrött. Imorgon har jag än så länge inga planer. Bara att jag ska se på Melodifestivalen på kvällen, men vart och så vet jag inte än.

Nä, vi hörs imorgon. Hoppas att eran fredag var bra :) Puss! ♥



Har lekt lite med photoshop, fortsätter med det imorgon, det var kul! xD

Dags att gå

2009-02-27  16:26:10  Allmänt  Kommentarer (9)
Ska gå till tåget närsomhelst, det går 45. Vi åker hem till Jonas pappa, äter middag, Jonas ska fixa nånting på en bil, jag vettefan vad jag ska göra då! Mamma jobbar kväll så jag åker inte till henne. Vet inte om jag orkar bära med mig datorn faktiskt, får se. Kommer förhoppningsvis hem ikväll. Ha en bra fredag! :) ♥

Fredag

2009-02-27  13:52:10  Allmänt  Kommentarer (5)
Hejsan!

Väckarklockan ringde kl 10, men gick inte upp ur sängen förän 11. Åt nudlar till lunch och såg ett avsnitt av Vänner. Jonas kom hem vid 12, jag hoppade in i duschen, skulle sen klä på mig men det tog typ 40 minuter för mig att hitta kläder som jag ville ha på mig idag. Men nu är jag klar, satte bara på mig ett par jeans och en t-shirt, båda från gina tricot.

Idag ska jag och Jonas åka hem till hans pappa. Dom ska fixa en bil (ovanligt), så jag kanske åker till min mamma och hälsar på en stund men vet inte om det blir så än, har inte pratat med henne, hehe. Skriver lite senare, ska se Vänner nu :) ♥

Men vad ska ni hitta på idag då?

22.10

2009-02-26  22:15:16  Allmänt  Kommentarer (13)
Hejsan alla glada!

Jag känner mig jätteglad just nu, sitter och kollar på sommarkläder och lyssnar på glad musik. Guud va jag vill ha sommar nu, hehe :) Slippa att ta på sig stora skor och feta jackor. Längtar tills man kan gå i t-shirt och shorts och sånt!! Skönt :)

Kvällen har varit helt underbar, jag och älsklingen har haft det jättebra. Vi har pratat, skrattat och bara umgåtts :) ♥

Nu ska jag se ett avsnitt av Vänner, sen får vi se vad jag hittar på.

Bjuder på en bild på mig och älsklingen, bilden togs i somras när jag var blond, hehe. Saknar det lite men ändå glad att jag blev brunett igen, blonderingen förstörde mitt hår :/

Bracy

2009-02-26  18:34:20  Allmänt  Kommentarer (5)
Hej Hej! Äntligen hemma hos älsklingen, har precis kommit hit, har varit på Willys och handlat med hans mamma. Jättekul att träffa älsklingen igen, faktiskt tre dagar sen vi sågs, hehe ;)

Som ni kanske ser i min meny så har det kommit in en ny reklam, Bracy heter den och det är en sida som säljer jättefina armband. Jag har börjat samarbeta med dom och tro det eller ej, ni tjänar också på det. Handlar ni på Bracy.se och ni skriver in en kod så får ni 10% rabatt på det ni köper. Så gå in på Bracy.se och kolla in deras fina armband och om ni ska handla därifrån så skriv in koden BRACY ocn ni får 10 % rabatt! :) Bra va? 



Nu ska jag se på Vänner, det var länge sen, hehe :) Snart middag också, det blir pizza, haha :) Hörs senare! ♥

Torsdag

2009-02-26  11:48:53  Allmänt  Kommentarer (4)
Heej!

Imorse vaknade jag av att hunden skällde och ville komma upp i sängen, då var klockan strax innan 7. Jag lyckades somna om och vaknade upp ibland av att han skällde och pep, men min syster tog han om honom, haha. Gick upp runt halv 11 och duschade, satte mig vid datorn och har nyss ätit lunch. Klockan 3 går min buss härifrån som jag ska ta till farsta strand, där byter jag som vanligt till pendeln mot bålsta och går sedan av i Bro :)

Kommer vara i bro strax innan 5, Jonas kommer komma ungefär samtidigt. När jag kommer hem till honom ska jag nog se på Vänner, har inte sett det sen i måndags och jag saknar det :( hehe. Klockan 20.00 ikväll ska jag och Jonas sitta framför tv:n tillsammans (som varje torsdag) och kolla på Sveriges värsta bilförare. Någon som har sett det? Helt sjukt hur dåliga dom är. Inte för att jag tror på att dom är så dåliga egentligen faktiskt, men om det hade varit 100 % sant så vem ger ett körkort till någon som är SÅÅÅÅ dålig? Någon som inte kan höger och vänster, kan inga vägmärken, inga regler alls? Aja, se det om ni aldrig har sett det, det är ju pinsamt hur dåliga dom är.

Nu ska jag läsa lite bloggar och bara ta det lugnt :) Hörs sen! ♥


23.13

2009-02-25  23:13:26  Allmänt  Kommentarer (5)
Godkväll kära läsare! Haft en bra dag? Det har jag.

Har som sagt bara varit här hos pappa, umgåtts med min syster, pappa och vovven. Kollat på en massa kort och utan planering så ställde jag mig och bakade en kladdkaka. Till en stor förvåning åt vi upp den under dagen, haha. Pappa som har börjat med att "äta nyttigt", trodde inte ens att han ville smaka på den, men den va sååå god, hehe :)

Jag och syster kollade precis klart på Twilight, hon tyckte den var bra :) Nu ska jag bara läsa lite bloggar, syster kollar facebook och sånt, ska väl snart gå ner och kolla på en film.


Föresten, sen vi fick hem den lilla valpen hem till oss så har jag insett att det är fler som kommenterar och fler frågor, väldigt kul tycker jag :) hehe.

Skriver mer imorgon, godnatt! :) ♥


En bild på mig och min syster, julafton 08 :)

Uppdatering :)

2009-02-25  18:45:27  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej Hej! Tro det eller ej, jag är fortfarande hemma hos min pappa. Jag bestämde mig för att låta Jonas få sin egna lilla tid (som han har sagt att han behöver), så jag sover här inatt igen.

Idag har vi bara varit hemma, jag och min syster, och tagit det lugnt, lekt med vovven såklart och kollat på en massa kort från när vi var små och det var jättekul. Ska försöka scanna in dom nångång så får ni se, hehe. Ska snart till nedervåningen för att se på tv. Sen ska jag och syster se på Twilight, hon har inte sett den så hon vill se den :)

Imorgon kommer min bror hit och hälsar på så jag stannar nog här tills han kommer tror jag, åker sen hem till Jonas. Skriver kanske senare, annars skriver jag såklart imorgon!   Puuss! ♥

Godmorgon

2009-02-25  09:55:01  Allmänt  Kommentarer (7)
Sitter på övervåningen nu vid köksbordet, ska snart äta frukost med min syster som fortfarande ligger och sover. Vaknade imorse av att hunden pep och krafsade på sängen. Min syster gick upp och hav honom mat, men det räckte inte tydligen. Efter att vi hade somnat om började han pipa igen och då gick jag upp och tog ut honom på tomten. Men det ville han inte heller, det visade sig bara att han var på lekhumör.. Så nu har jag lekt en del med honom och nu roar han sig själv här med katten som inte bryr sig om honom alls, haha.

Idag ska jag vara hundvakt en stund, senare åker jag nog hem till Jonas. Vi får se hur det blir, men skriver senare iallafall! Nu ska jag väcka min syster :) ♥


Hunden!

Min katt, Pysen :)

Vidja ;)

22.50

2009-02-24  22:54:17  Allmänt  Kommentarer (3)
Heejsan!

Finns väl inte så mycket att säga om denhär dagen. Har bara varit här hos pappa, umgåtts med pappa, syster och vovven. Han är såå duktig, han börjar bli rumsren redan, hehe. Så fort vi går utanför dörren kutar han och börjar hoppa runt i snön, det han inte förstår är att snön är så djup så han försvinner under den, haha, sååå söt är han!

Aja, inatt sover jag här iallafall, imorgon ska jag passa hunden för pappa ska jobba och min syster ska iväg tror jag. Så jag får stanna hemma tills pappa kommer hem från jobbet, sen åker jag nog hem till Jonas.

Internet här är så segt så jag orkar inte läsa en massa bloggar och allt det vanliga, så det får jag ta imorgon. Hoppas att ni har haft en bra dag iallafall :) Nu ska jag och syster se på film eller nåt. Hörs imorgon

ps.
det blev pizza till middag, GOTT!! xD

24 februari

2009-02-24  13:25:31  Allmänt  Kommentarer (5)
Hejsan!

Nu sitter jag hemma hos pappa med Milton liggandes på min fot. Nu har mina småsyskon träffat honom och dom bråkar redan om vem som ska hålla honom osv. Och nu heter han tydligen Mio. Hur ska detta sluta? Stackars hund säger jag bara.

Jag och min syster är ensamma hemma, pappa jobbar, Nina och tjejerna är i Paris och går på Disney land. Jag och syster gör iordning lite lunch just nu. Idag är det ju fettisdag men vi ska nog inte äta några semlor, har redan ätit några stycken iår, hehe.

Idag ska vi bara se film, ta det lugnt, gosa med hunden och förhoppningsvis äta pizza till middag med våran pappa, haha. Jag som är såå sugen på pizza, hoppas! Hörs kanske senare då, nu ska vi äta lunch :)

Good night

2009-02-23  22:10:22  Allmänt  Kommentarer (3)

Hejsan!
Tidigare idag har jag bara kollat på Vänner, Twilight och tagit ett långt bad. I badet såg jag på Vänner, på min bärbara, haha. Finns ju inget o göra, min mp3 hade inga batterier och jag hade ingen bättre idé, så det fick bli så ;)

Sitter i sängen nu, redo inför natten. Innan jag sover så tänkte jag se ett avsnitt av Vänner, sen kanske jag sätter på en film som jag kan somna till ;)

Väckarklockan står på 10.00. Ska då upp och duscha, sminka mig och klä på mig. Sen måste jag börja planera vilken buss jag ska ta hem till min pappa, eftersom att det tar ca en och en halv timme hem till honom härifrån Jonas. Om nu inte pappa hämtar upp mig nånstans på vägen, men det vet man aldrig. Vet inte än om jag ska sova där eller inte, antagligen blir det så.

Skriver imorgon, godnatt!


Måndag

2009-02-23  14:44:35  Allmänt  Kommentarer (12)
Hej alla glada!
 
Idag ska jag bara vara hemma hos Jonas och ta det lugnt. Orkar inte åka hem till min pappa idag, åker dit imorgon istället. Så, idag vaknade jag runt 11 och satte på Vänner direkt, hehe. Gick upp och gjorde lunch, åt lite choklad och drack saft. Gosade lite med Jonas katter och tog lite bilder. Snön är fortfarande kvar, härligt ;) Samtidigt som jag vill att det ska försvinna så vi får vår nångång! Men men..

Nu har jag kollat på ett antal avsnitt av Vänner och nu sitter jag vid skrivbordet istället för sängen. Måste ju vakna till lite, hehe. Nu tänkte jag se andra halvan av Twilight. Såg halva igårkväll innan jag somnade. Måste bara tillägga att han som spelar Edward är ju bara sååå charmig i filmen, hehe. Tycker inte ni det?



En bild på Sisa och Pax kommer här också, hehe :)

Pax är väldigt svår att fånga på bild, men men. Hann fota en gång innan hon smet under sängen iallafall, haha.



Snööö!

Update

2009-02-22  20:59:00  Allmänt  Kommentarer (10)

Hejsan! Hoppas att ni har haft en bra söndag, min har varit helt okej. Kan inte påstå att jag har haft kul men en lugn dag har det varit iallafall. Jag och Jonas åkte iväg till Willys för en stund sen och köpte choklad till mig, som vanligt, hehe, var sååå sugen ;) Och Jonas passade på att sladda lite på den snötäckta vägen. Nu tänkte jag se på Vänner (ovanligt?) och samtidigt njuta av chokladen och den goda hallonsaften, haha. Hörs imorgon alla söta! :)

18.40

2009-02-22  18:42:56  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej!

Idag har jag bara legat i sängen och kollat på massvis av Vänner avsnitt, härligt! Ska snart käka middag och se ytterligare ett avsnitt ;) Imorgon bär det av till pappa tror jag, senare på eftermiddagen. Men innan dess uppdaterar jag såklart. Ha en bra söndagskväll! :)

Söndag

2009-02-22  12:01:12  Allmänt  Kommentarer (24)
Godmorgon! Det första man gör när man vaknar är att bli sur på familjen, en del av den iallafall. Så jag åker nog inte hem till min pappa idag, jag tror inte det iallafall..

Jaja, snön vräker ner utanför fönstret och jag blev jätteglad när jag såg det först. Men borde inte våren vara här snart? Det tycker iallafall jag, börjar tröttna på denhär kylan nu faktiskt.

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu iallafall ;)


Jonas ska åka till sin pappa ett tag idag, vet inte om jag ska följa med eller stanna här. Eller åka till min pappa, fan jag kan inte bestämma mig. Ska kolla med min syster vad hon ska hitta på.

Vad ska ni hitta på idag? :)

23.40

2009-02-21  23:47:15  Allmänt  Kommentarer (3)
En underbar kväll har det varit. Melodifestival, cola, chips och mys med pojkvännen. Bättre än såhär kan det nog inte bli. Snart tänkte jag och älsklingen se på en film, vet inte vilken än. Sitter och kollar på Hot Chick som går på 4an just nu, så jävla bra! ;)

Imorgon ska jag hem till min pappa och sova där. På måndag kommer mina småsyskon, ska bli sååå kul när dom ser att vi har skaffat oss en liten hundvalp, dom vet inte om honom än, hehe. Berättar mer om det på måndag såklart, hehe. Har ju lov nu så :)

Aja, nu ska jag fixa mig inför natten. Skriver imorgon, godnatt!

Melodifestivalen

2009-02-21  20:40:19  Allmänt  Kommentarer (1)
Sitter i sängen och kollar på melodifestivalen, dricker cola och äter chips. Är lite besviken, dagens låtar är verkligen inga höjdare asså. Men men, två låtar kvar, hoppas dom är bra då..

Nä, dom var fan inte mycket bättre, haha.

En liten update ;)

2009-02-21  18:54:37  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan!

Just nu sitter jag i sängen, ska precis äta middag. Det blir makaroner och korv, gott :) Samtidigt som jag äter så ska jag kolla på Vänner såklart. Kl 20.00 ska jag se på Melodifestivalen, dricka coca cola och äta fiff. Sen får vi se vad som händer, umgås lite med älsklingen kanske ;)

Fick ett linne av Jonas mamma idag, hehe. Kommer från La Redoute, jättegulligt var det. Bild ser ni här nedan :) Nä, nu ska jag ta och äta och se Vänner, hörs kanske senare! Puss



Bilder

2009-02-21  15:44:09  Allmänt  Kommentarer (14)
Hejsan! Ligger i sängen just nu och bara degar, ska kolla på ett Vänner avsnitt snart hade jag tänkt. Men innan det ska jag lägga upp lite bilder från tjejmiddagen som jag var på i torsdags. Har fått bilder från Jenny, men lägger bara upp några stycken. Enjoy! ;)


Detta är då jag, ingen vacker bild men den bjuder jag på ;)

Ellinor och Moa

Ellinor och Moa

Josefine och Fanny

Fäännie

Jag och Moa

Josefine och Moa

Moa och jag

Jennööö och Jag

Påväg hem, jag och Moa

Så, där fick ni se lite bilder från tjejkvällen. 

Mina planer för idag är faktiskt bara att vara hemma hos Jonas och ta det lugnt, se Melodifestivalen by my self och äta fiff förhoppningsvis, hehe. NU ska jag se Vänner, det är sååå spännande just nu! xD  

Update

2009-02-21  02:32:43  Allmänt  Kommentarer (5)
Hej Hej! Dålig uppdatering denhär veckan känner jag, inget internet, ingen dator, ingen tid m.m. Men nu är jag äntligen tillbaka i Bro, känns bra :) Idag har jag umgåtts med min mamma och hennes sambo, väldigt trevligt faktiskt. Vi har varit på en krog/pizzeria och ätit, dom drack lite, och vi hade det jättetrevligt. Sen var vi hemma hos dom och sen hämtade Jonas mig där. Kom hem till Bro för bara en halvtimme sen typ. Nu sitter jag i sängen, ska bara skriva klart och läsa lite bloggar, sen ska jag och Jonas se en film eller något avsnitt av Vänner, vet inte riktigt, hehe :)

Imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, så vi hörs imorgon!godnatt

Gårdagen

2009-02-20  13:45:41  Allmänt  Kommentarer (8)

Tjosan! Hade ni en bra torsdag? :) Det hade iallafall jag. Som ni kanske vet så var jag på tjejmiddag hos min klasskompis Ellinor. Vi åt pasta carbonara, jättegott var det. Sen satt vi bara och pratade, drack lite vin, lyssnade på en massa musik och hade det jättetrevligt :) Runt 11 tog vi bussen hemåt, men jag och Josefine missade våran hållplats så Josefines pappa hämtade upp oss i årstaberg. Han körde mig till trångsund stration, där satt jag och väntade på Jonas i typ en halvtimme. Sen åkte vi hem till hans pappa och jag somnade direkt när vi la oss i sängen. Vill bara tacka tjejerna som var där för en otroligt rolig kväll! :) ♥

Just nu är jag hos Jonas pappa så jag har inga bilder från gårdagen, men förhoppningsvis så får jag dom ikväll eller nångång imorgon :) Idag ska jag hem till min mamma och hälsa på lite, eftersom att Jonas ska fixa en bil osv, då vill jag hellre träffa min familj, hehe. Sen åker jag antingen tillbaka till Jonas pappa och sover här inatt eller så åker vi hem till Bro. Vet inte än hur det blir men det löser sig! :) Nu ska jag läsa en massa bloggar och kolla mailen och sånt! Ha en bra dag ♥

Juste! Valpen har döpts om, men jag hatade det så för mig heter han fortfarande Milton! Min styvmamma har döpt om honom till Mini. Vad tycker ni, Mini eller Milton? Visst är han en Milton!?


11.24

2009-02-19  11:29:53  Allmänt  Kommentarer (12)
Hejsan! Har försovit mig men jag tänker inte gå på min andra lektion, känns onödigt, hinner typ bara vara där en timme. Kl 2 ska pappa hämta mig och min syster i farsta strand, vi ska passa Milton medans dom åker och handlar. Kl 13.00 ska jag gå hemifrån, så jag ska se ett avsnit av Vänner nu, sen kan jag börja fixa mig :) Hörs förhoppningsvis ikväll, ha en bra dag! ♥

Godnatt

2009-02-18  23:00:15  Allmänt  Kommentarer (5)
Hejsan!

Nu blev det ett rätt så sent inlägg men jag har kollat på Vänner hela kvällen och jag har inte kunnat sluta, det är sååå bra, hehe :) Men nu är det så att jag måste börja göra iordning mig inför natten. Vill ju komma upp i tid imorgon.

Imorgon kommer jag inte kunna blogga nånting. Först är det skolan som gäller från 8 till 3, efter skolan åker jag hem till min mamma och fixar mig, (hon har inget internet hemma), sen ska jag åka hem till min klasskompis Ellinor (hon som fyllde 18 igår) och äta middag och ha det allmänt trevligt med tjejerna från klassen :) Så jag slänger in ett inlägg antingen imorgon kväll (sent), eller så blir det på fredag. Hoppas att ni får en bra torsdag iallafall, för det ska jag ;)

Godnatt, sov gott! ♥

Hemma

2009-02-18  15:44:47  Allmänt  Kommentarer (11)
Hejsan alla glada! :)

Idag hade vi friluftsdag i skolan. Vi gymmade, vi gjorde övningar med gymbollar (minns inte vad dom heter) och sen hade vi massage. Jag älskar att gymma, tycker det är kul ;) Så efter sportlovet ska jag få ett gymkort från skolan, till skolans gym, så jag ska börja gymma där efter lovet, kul! :) När vi slutade så åkte jag och Fanny till sundbyberg och träffade min bror ett tag, sen åkte vi hem.

Nu sitter jag i sängen, ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt. Sen ska jag se på Vänner och äta choklad, haha! ;) Hörs lite senare! ♥

Uppdatering

2009-02-17  21:39:51  Allmänt  Kommentarer (11)
Hejsan! Jag vaknade precis, har sovit i typ en timme eller något. När jag vaknade upptäckte jag att jag var ensam fortfarande, Jonas kommer typ hem runt 11. Jag har fortfarande inte ätit middag, vet inte vad jag ska käka, Jonas mamma har gått o lagt sig och jag vill inte gå in i köket och hålla på rota efter något, haha. Väntar nog tills Jonas kommer hem. Nu ska jag se ett avsnitt av Vänner :)

Imorgon är det friluftsdag i skolan, jag ska gymma. Jag börjar en halvtimme senare och det innebär att jag får sova till 6 imorgon bitti ;) En pytteliten sovmorgon, hehe. Hörs imorgon! ♥

Min dag

2009-02-17  18:19:27  Allmänt  Kommentarer (23)
Tjosan.

Nu sitter jag ensam inne på Jonas rum medans han själv är hos sin pappa, han kommer förhoppningsvis hem ikväll nångång.

Efter skolan idag åkte jag hem till min pappa, där möttes jag av en osäker liten vovve. Men när jag sträckte fram handen och han fick känna på min lukt så började svansen att vifta, han började hoppa och skutta fram och tillbaka och slickade min hand. Sötnos asså ;) Har lekt med lilla Milton jättemycket idag. Och självklart tagit en massa bilder. Tänkte lägga upp några stycken här så får ni se sötnosen, igen, haha ;) Är besatt av honom redan xD

Ikväll ska jag bara se på en massa Vänner avsnitt och ta det lugnt. Så efter att jag har lagt in bilder på Milton så ska jag se första avsnittet, hörs kanske senare ;) ♥


Ellinor <3

2009-02-17  09:12:39  Allmänt  Kommentarer (21)

Vill bara tillägga att min klasskompis Ellinor fyller 18 år idag. Grattis gumman! På torsdag ska det förhoppningsvis firas med tjejerna ;)


Skolan

2009-02-17  08:41:10  Allmänt  Kommentarer (3)
Hejsan Hejsan! Nu sitter jag i skolan. Har som sagt Ansvarsfull alkoholhantering just nu. Vi ska skriva så mycket vi kan om alkoholskador och lite sånt som vi sedan ska kunna till ett kommande prov. Har redan skrivit ca 500 ord, vet inte vad mer jag ska skriva.. Så nu kan jag sitta och göra lite annat ;) hihi.

Vad har ni för planer idag då? :)

05.43

2009-02-17  05:46:19  Allmänt  Kommentarer (5)
Godmorgon! Tänkte slänga in ett kort litet inlägg innan jag börjar fixa mig. Efter 2 och en halv timmes sömn så sitter jag nu i sängen med handduken i håret, har alltså duschat precis. Efter att jag har ätit upp min macka och bloggat klart så ska jag välja kläder, klä på mig, sminka mig, fixa håret och sen gå hemifrån halv 7. Hoppas att Jonas vill köra mig till stationen ;) Han är ju fortfarande vaken så, hehe. Jaja, det var tillräckligt med information, har inget mer att tillägga, haha. Bara det att jag är ooootroligt trött, men det kanske ni kunde lista ut. Hörs sen :) ♥

01.39

2009-02-17  01:42:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Fan, klockan är snart 2 och jag kan inte somna. Jag är inte trött och jag ska upp om ca 4 timmar. Om någon timme kommer jag säkert bli trött men då kommer jag inte vilja sova, för då vet jag att jag kommer försova mig. Fan va jobbigt det är med sömnproblem asså :( I hate it !

Antingen ser jag på Vänner och hoppas på att jag inte blir trött innan jag ska upp o börja fixa mig, eller så stänger jag av datorn och försöker sova och riskerar att försova mig?! Usch!! Jag vet inte vad jag ska göra!!!

Godnatt!

2009-02-16  23:06:46  Allmänt  Kommentarer (3)
Hejsan!

Nu tänkte jag fixa iordning mig inför natten. Om jag inte försöker sova snart så lovar jag att jag kommer försova mig imorgon, igen. Det vill jag inte. Jag börjar som vanligt kl 8 och sen slutar jag kl 11, fan va skönt. Enda lektionen jag har imorgon är Ansvarsfull alkoholhantering, sen ska jag åka hem till min pappa.

Eftersom att Jonas kanske sover hemma hos sin pappa imorgon så får jag välja, antingen sover jag hos min pappa eller så åker jag hem till Jonas mamma och sover där. Men det bestämmer jag imorgon. Det är inte helt säkert än om Jonas ska sova hos sin pappa så..

Jaja, jag skriver imorgon, antagligen från skolan :) Godnatt! ♥

choklad <3

2009-02-16  18:05:10  Allmänt  Kommentarer (18)
Hejsan! Hela dagen har jag legat i sängen och bara slappat. Slappa innebär (för mig) att se på en massa avsnitt av Vänner, haha. Ska snart göra iordning lite middag och sätta mig i sängen o se ett avsnitt till. Lite senare så ska jag följa med Jonas ut, han ska fixa nånting på hans bil. Sen ska vi åka till Willys och handla cola till honom och choklad till mig, haha ;) Är så jävla sugen just nu, men jag får vänta ett tag till. Typiskt xD

Saknar lilla Milton redan, haha, även om jag träffade honom senast igår. Men han är ju sååå jävla go och söt. Imorgon efter skolan så ska jag hem till min pappa, umgås lite med min syster och lilla Milton :) Nä nu vill jag ha mat! ♥

Lilla Milton tuggar på sin första leksak! ♥

Försovit mig

2009-02-16  11:48:04  Allmänt  Kommentarer (23)
Godmorgon! Igårkväll hade jag jättesvårt för att somna. Somnade runt 3 halv 4 tror jag. Eftersom att jag skulle upp halv 6 och somnade så sent så kom jag såklart inte upp. Jag försov mig. Jag vaknade runt 11 och jag skulle ha slutat skolan 11.20, haha, bra där.

Eftersom att Jonas har lov så ligger han och sover, men han vaknar nog snart. Jag funderar på om jag ska gå upp och göra nudlar och sen sätta mig i sängen och äta, samtidigt som jag ser på Vänner :) Låter perfekt tycker jag, hihi. Är sååå hungrig! ♥

Vad ska ni hitta på idag då? :)

Milton <3

2009-02-15  22:34:35  Allmänt  Kommentarer (3)
Hejsan! Ni ska bara veta hur förälskad jag är i hunden. Vill ni veta vad han heter? Jo, rubriken säger ju allt, hehe. Milton, mitt förslag och jag ääälskar det. Det passar honom perfekt. Idag har jag varit hos min pappa och lekt en massa med Milton, sen har jag varit hos Jonas pappa, åt middag där och umgicks, sen åkte jag och Jonas till bro. Kom hem för ca 30 minuter sen. Tänkte inte skriva så mycket mer, jag tänkte bjuda på ett par bilder på underbara Milton, hehe. Han är oooootroligt gullig och han är såå rolig, haha. Idag var vi föresten och shoppade lite grejer till honom. Sovkorg, transportbur, mat, leksaker m.m. Jättekul var det :) Här kommer det bilder på gullungen! Klicka på bilderna för att förstora dom ;)



Nu tänkte jag se på Vänner, sen försöka sova. Skriver imorgon, PUSS ♥

Krabaten <3

2009-02-15  02:06:30  Allmänt  Kommentarer (6)
Idag har jag haft fullt upp som ni kanske förstår. Runt 23.00 hämtade vi den lilla krabaten i stan, han var såååå söt och så jävla liten. Det blev bättre än vad jag hade förväntat mig. Han är helt perfekt. Han sov i mitt knä hela resan hem men när vi kom hem så lekte han med mig förfullt. Bet mig och slickade mig i ansiktet, hur glad som helst var han. Efter ett tag så föll han ihop på filten och var helt slut, hehe. Vi har ännu inte kommit på ett namn till honom men imorgon ska vi prata mer om det.
 
Nu sitter jag och Jonas ute i mitt lilla hus, svinkallt är det här inne, mitt element är typ tasigt eller något. Jaja, nu ska vi sova. Men innan det så ska ni få se en bild på den lilla krabaten ;) Vill bara påpeka att mitt internet här ute i mitt rum är inte det bästa och det snabbaste, det är därför jag lägger upp EN bild bara. Men självklart får ni se fler imorgon! ;)



Föresten, eftersom att mitt internet är såå segt så svarar jag på era kommentarer imorgon! :)

Ny familjemedlem

2009-02-14  12:28:54  Allmänt  Kommentarer (10)
Japp, hunden är vår. Jag och Nina (min styvmamma) ska åka och hämta den sent ikväll. Vet inte än vad den ska heta. Några tips? ;)

Nyheter!

2009-02-14  12:00:14  Allmänt  Kommentarer (4)
En stor jävla nyhet har jag att berätta för er. Det kom som en stor chock! Min styvmamma och jag pratar just nu på msn. Våran familj ska KANSKE skaffa hund. Om en tjej hör av sig innan 13.00 idag så ska vi köpa hundvalpen. Det är en malteserhane. Vet inte om jag är glad eller inte asså, det är lite komplicerat.

Valpen till höger kanske blir vår idag.. Vi får väl se..

Alla hjärtans dag

2009-02-14  11:49:31  Allmänt  Kommentarer (0)
Jaha, då var det alla hjärtans dag. Har ju inga "speciella" planer idag så vi får se vad som händer ;) Det som är planerat hittills är att vi ska åka och lämna Jonas lillebror hos hans pappa, Jonas ska fixa en bil där och jag åker kanske till min pappa eller så stannar jag hos Jonas pappa, jag vet inte riktigt än. OM jag åker till min pappa så hoppas jag verkligen att Jonas kommer ikväll, jag vill ju inte sitta ensam hemma på alla hjärtans dag, usch.

Kunde inte somna förän runt halv 4 inatt, vaknade för bara några minuter sen, hehe. Grabbarna sitter redan och spelar och jag sitter i sängen och läser en massa bloggar och sånt. Tänkte börja fixa iordning mig snart så ska vi nog börja åka sen. Men jag uppdaterar såklart senare. Hoppas att ni får en bra alla hjärtans dag ! :) ♥


Känslig

2009-02-14  01:24:24  Allmänt  Kommentarer (5)
Något som ni inte vet om mig är att jag är en väldigt känslig person. Jag har verkligen inga problem med att fälla tårar. Vart jag än är och vilka jag än är med så skäms jag inte över det. Jag har inga problem med att gråta när jag ser en god vän till mig gråta, någon i min familj, när jag ser en sorlig scen i en film osv. Säger detta bara för att jag såg en sorlig sak i ett av Vänner avsnitten nyss, (Ross och Rachel bråkar och gör slut). Satan asså, kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jonas och hans lillebror sitter bredvid och spelar tv-spel, men inte fan höll jag mig från att gråta, haha. Aja, nu ska jag se nästa avsnitt. Ska nog börja tänka på att sova snart också. Hörs imorgon!

PS. Är glad att många av er gillar min nya design :) ♥


Lite ändringar

2009-02-13  21:04:32  Allmänt  Kommentarer (20)
Nu har jag gjort om lite här i bloggen som ni kanske ser, ska försöka hitta en fin textstil till rubrikerna och kanske för inläggen också ;) Får se vad jag hittar.

NU är jag klar, vad tycks? :)

modette

2009-02-13  17:51:13  Allmänt  Kommentarer (9)
Hejsan! Sitter i sängen och ser på Vänner, men har tagit en liten paus nu för att blogga lite ;) Ont i magen har jag hunnit få av all choklad, ska nog börja lugna mig lite med allt ätande, hihi. Här har ni bilden från förhandsvisningen som jag var på igår ;) Usch va jag ser trött ut!! Jag till vänster, Josefine till höger :)


Bild lånad av
Modette

Nä nu ska jag lägga undan chokladen och svulla lite ostbågar, hihi. NU: ett avsnitt av Vänner! ;) ♥

Stannar hemma

2009-02-13  16:17:26  Allmänt  Kommentarer (2)
Ändrade planer, igen! Jag följer inte med Jonas till hans pappa. Han ska ju fixa en bil och sånt, då kan jag lika gärna stanna hemma och se på Vänner, istället för att sitta och tråka i soffan hos hans pappa. Tyvärr så är det oftast det enda jag gör där och kan inte påstå att jag gillar det. SÅ, jag stannar här, sätter på ett avsnitt av Vänner och äter en massa onyttigt som Jonas har lagt bredvid mig här i sängen (A) Coca cola, chokladkaka och ostbågar, haha. Ska försööka spara lite tills ikväll! ;) ♥

Hemma

2009-02-13  15:10:31  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! :) Ändrade planer. Sitter hemma hos Jonas nu, ska lite senare ta bilen hem till hans pappa. Jonas ska fixa en bil och jag får väl ta och umgås med hans syster eller något medans. Sen ska han, jag och hans lillebror åka hem till Bro. Hans lillebror ska sova över här. Mer än så har vi inte planerat, inga exakta tider och sånt..

Nu tänte jag fixa en hemuppgift som jag egentligen ska göra nästa fredag men gör jag den nu så har jag ju redan gjort den så :) Sen ska jag nog se Vännner, hihi. Ska fixa en header lite senare och kanske byta bakgrund, kolla in lite senare så kanske jag har hunnit fixat lite, säg gärna vad ni tycker då också! ;) puuss ♥

Skolan

2009-02-13  12:56:53  Allmänt  Kommentarer (1)
Sitter i skolan nu, har Naturkunskap. Svarar på en massa frågor, har tre frågor kvar sen får jag sluta. Så nu ska jag skynda mig, hörs sen! :)

Fredag

2009-02-13  10:00:22  Allmänt  Kommentarer (5)
Tjosan! Idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Även om jag fortfarande är förkyld, har en blåsa på läppen och ögonen rinner så är jag glad, det är ju fredag! :) Tyvärr också fredag den 13:de.. Men jag brukar inte ha ovanligt mycket otur bara för det, det är som en helt vanlig dag.

Idag börjar jag kl 12, så jag ska gå hemifrån halv 11. Enda lektionen jag har idag är Naturkunskap. Efter skolan ska jag hem till min pappa och hälsa på och umgås lite med min syster. Har med mig datorn så jag uppdaterar därifrån, funderar på att lägga in en ny header ikväll också men vi får se. Ha en bra dag! :) ♥

En bra dag ! :)

2009-02-12  22:27:54  Allmänt  Kommentarer (12)
2 st rabattkuponger på Sisters, två böcker (PS jag älskar dig, Den jag ville ha), två par solglasögon från monki, en plånbok, nattkräm från Culture BIO, läppglans från Viva La Diva, en dvd film (ciao bella), hudkräm från Vinchy,  något hårgrejs från d:fi. Allt detta fick jag i goodiebagen. Najs xD

Jag mötte Josefine i stan. Vi hittade inte till biografen på ett bra tag, men efter mycket om och men så gick vi in på Biograf Skandia. Där presenterade vi oss och sedan blev vi fotade (bilden får ni se så fort jag själv har fått tag i den ;) ). Precis utanför biografen blev vi bjudna på en varsin bonaqua och en liten chokladkaka, mums ;) När vi hade hittat platser så höll de på med prisutdelningar till olika affärer och sånt, intressant tyckte jag. Sen var det dags för bion, Hopplös och hatad av alla hette den. Den visade sig vara väldigt rolig faktiskt, hehe. Vill tacka Josefine för en härlig kväll :) ♥ jag hade jättekul!

Nu är jag hemma hos Jonas. Ska väl försöka komma i säng tidigt idag, ska till skolan imorgon hade jag tänkt.. Eller föresten, jag har ju sovmorgon imorgon, ååh va skönt! haha. Då får jag sova till halv 9 iallafall :) Jaja, då ska jag nog sätta på ett avsnitt av Vänner nu, hoppas att ni har haft en bra dag! :)


Har tyvärr ingen bra kamera inärheten så ni får nöja er med denhär sålänge :/

Bio!

2009-02-12  17:14:40  Allmänt  Kommentarer (5)
Tyvärr, hinner inte lägga in någon bild. Har inte ens hunnit tagit en bild. Måste gå nu, ska till centrum sen till tåget. Skriver ikväll ♥

Nu ska jag fixa mig

2009-02-12  15:49:32  Allmänt  Kommentarer (3)
Tjosan!

Kom ut från duschen för en stund sen. Sitter i sängen nu och väntar på att mitt hår ska torka lite grann. Märkte för nån vecka sen att efter duschen blev min hud helt rödflammig, jag visste inte vad det var men jag antog att det var min hudkräm som jag inte tålde eller något liknande. Nu ser jag det röda igen och jag har inte ens smörjt in mig med hudkrämen så det måste vara någon duschkräm jag inte tål. Måste ta reda på det. Nu ska jag börja sminka mig och sen ta något att äta, är sååå hungrig. Skriver ett kort inlägg sen innan jag går och lägger förhoppningsvis in en liten bild ;) Puss ♥

Sjuk :(

2009-02-12  09:56:19  Allmänt  Kommentarer (17)

Godmorgon! Idag är det tyvärr sämre med mig. Ögonen rinner, näsan rinner och blåsan på underläppen är kvar och det gör sååå jävla ont :( Det är så tråkigt att allt är kvar, jag som ska gå på bio idag med Josefine. Som föresten fyller 18 år idag, grattis gumman! :) <3

Eftersom att Jonas är hemma (han har typ ingen anledning till varför han är det ens) så tycker jag att han kan fixa frukost till mig ;) Ska försöka ligga kvar i sängen så länge jag kan, men sen måste jag ju upp, äta lite middag och börja fixa mig inför bion. Vet fortfarande inte exakt vad jag ska ha på mig faktiskt.. men men, det bestämmer jag sen. Skriver lite senare ♥


Sämsta dagen på länge

2009-02-11  15:30:40  Allmänt  Kommentarer (33)
Hejsan! Idag är det ingen bra dag. Jag vaknade upp med en fet blåsa på underläppen, förkylning, hade ont i hela kroppen och mina ögon var halvt ihopklistrade. Ögonen kliar och dom rinner, hoppas fan inte att ögoninflammationen är tillbaka :( Hoppas att ni läsare mår bättre än vad jag gör idag iallafall, hehe.

Dagens födelsedagsbarn är min förra klasskamrat Sara, så ett stort grattis till henne! Hon fyller 18 år :) Har känt henne sedan dagis så hon är fortfarande "lilla Sara" för mig, haha. Morgondagens födelsedagsbarn är då Josefine som går i min klass ;) Hon och jag ska ju gå på dendär förhandsvisningen imorgon kväll så jag hoppas verkligen att jag mår bättre..

Idag kommer jag bara sitta hemma och ta det lugnt och hoppas på att allt blir bättre. Se på en massa avsnitt av Vänner och det vanliga. Om mina ögon blir sämre tills imorgon så går jag nog inte till skolan, ska ju vara i köket och det är inte najs med ögoninflammation då. USCH, hatar det.

Jaja, nog pratat om mig. Hur mår ni och vad har ni gjort idag? :)

Utmaning

2009-02-10  13:01:40  Allmänt  Kommentarer (12)

4 av mina favoritprogram på tv:

Scrubs
Gossip Girl
2 and ½ Men
Sex And The City

4 saker som jag gjorde igår:

Var i skolan
Sov
Kollade på Vänner
Åt semla


4 saker som jag längtar till:

Sommaren
Studenten
Födelsedagen
Utomlands

4 Favorit restauranger:

Shanghai
Jensen's Bøfhus
Thai restauranger
Hemlagat

4 Saker på min önskelista:

Systemkamera
Pengar
Gymkort
Ännu mer pengar

Jag utmanar: Clara, Mahlin, Vendela och Isabelle


Godnatt!

2009-02-09  23:48:55  Allmänt  Kommentarer (7)
Nä, nu ska jag ta och börja fixa iordning mig inför natten. Sen ska jag och Jonas lägga oss i sängen och se ett avsnitt av 'Allå, 'allå, 'emliga armén. Vi kommer knappast att hinna somna under det avsnittet så vi lär väl sätta på en film eller något efter det. Eftersom att jag redan har sovit typ 4 timmar idag på dagen så kommer det ta tid för mig att somna :( Hoppas jag kommer upp i tid imorgon bitti iallafall, halv 6 som gäller. Aja, hörs imorgon :)


Middag + Vänner :)

2009-02-09  21:29:20  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan. Jag låg och kollade på Vänner fram till ungefär halv 5, sen somnade jag. Vaknade för typ bara 20 minuter sen. Hur ska jag kunna somna om nu då? Det var ju inge bra. Ska gå och hämta lite mat nu och sen ska jag äta en semla ;)

Imorgon är det skola igen, har en lektion så jag slutar typ kl 11 :) Ska ha Ansvarsfull alkoholhantering. Efter skolan ska jag kanske förbi praktiken och lämna skåpsnyckeln som jag lånade, men det beror på om Therese kommer till skolan, för hon har nyckeln. Sen ska jag nog bara hem och ta det lugnt. Första skoldagen var det ju idag på en månad, det var kul att träffa tjejerna igen, det var ju sååå länge sen :)

Nä, nu ska jag ta och gå ut till köket och göra iordning lite middag ;) Till middagen ska jag se på Vänner (A) ♥


Bjuder på en gammal bild på mig och älsklingen. Första bilden vi tog tillsammans. Där hade vi varit tillsammans i ca en vecka, haha ;) ♥

Hatar SL!

2009-02-09  13:56:09  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej!

Är så jävla förbannad just nu.. Jag gick från skolan 11.15 (liljeholmen) och jag kom hem 13.45 (bro). Det är sjukt! I vanliga fall så ska det ta ca en timme för mig från dörr till dörr lixom. Jävla SL säger jag bara. Alla tåg mot bålsta var inställda, så jag gick vänta i typ en timme i årstaberg, åka till centralen, vänta, ett till bålsta tåg som blev inställt, stoppsignal, och så fortsatte det. Men men, äntligen hemma iallafall. Nu ska jag ta och äta lite lunch och se på ett avsnitt av Vänner! :)

03.48

2009-02-09  03:52:42  Allmänt  Kommentarer (2)
Ja, som ni ser så har jag inte somnat än. Har legat i sängen och kollat på Pirates med Jonas men han somnade. Efter den filmen så satte jag på ett avsnitt av Vänner och sedan ett till, men inte fan blir jag det minsta trött asså. Så nu sitter jag här i sängen och vet inte vad jag ska göra, ska upp om ca en och en halv timme. Så det är ingen idé att sova nu för då kommer jag inte upp i tid.. Jaja, sätter väl på mer Vänner avsnitt och äter lite choklad, hihi ;) ♥


ps. håller på fixar de nya avsnitten av Scrubs just nu, jippi! ;) season 8 !

Besatt av djur

2009-02-08  23:29:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej alla söta läsare!

Just nu sitter jag och kollar lite på blocket. Är sååå sugen på att skaffa mig ett husdjur, men vart ska jag ha det? Haha. Så fort jag och Jonas tar över lägenheten så ska vi skaffa katt tror jag, eller jag hoppas det iallafall (A) Får se vad Jonas säger om det sen. Men det är ju så att jag aldrig levt utan en katt och jag vet att Jonas gillar katter så, ja.. ;)

Nog om det. Eftersom att vi gick upp vid 14.00 idag så är ingen utav oss trötta. Imorgon är det skolan som gäller, första gången på ca en månad, har ju varit ute på praktik i 4 veckor. Ska bli kul, saknar tjejerna.

Vet inte om jag ska sitta uppe inatt, jag tror nästan det. Jag har ju faktiskt hela säsong 1 av Vänner att se på, det är ju så bra, man kan inte sluta kolla, så det kan jag ju underhålla mig själv med ett par timmar.

Nä nu ska jag ta och kolla efter djur, det är kul men jag blir lite besatt så Jonas blir nästan lite irriterad när jag vill visa honom en massa bilder och när jag lägger till min pipröst: naaaw,. iiii va söööööt. Ja ni vet hela den biten, haha. Jaja, NU ska jag gå. Skriver imorgon eller senare ;) Byyyye ♥

...

2009-02-08  17:02:47  Allmänt  Kommentarer (10)
Jag har ingen lust att fixa bloggen längre, jag tröttnade nu faktiskt. Så jag låter det se ut såhär tills jag har några idéer på hur den ska se ut.. Jag var inne på min skolas hemsida för att kolla när mitt sportlov börjar, då märkte jag att jag och Jonas inte har lov samtidigt, det suger ju! Han har lov vecka 8 och jag vecka 9. Det suger ju riktigt hårt tycker jag :( Jaja, ingenting vi kan göra någonting åt tyvärr..

Nu ska jag se ett avsnitt av Vänner ;) ♥

Bilder!

2009-02-08  14:42:05  Allmänt  Kommentarer (3)
Godmorgon! Jag vaknade för bara 20 minuter sen, hihi. Men guud va skönt det var att sova asså. Jahopp, nu ska jag ta och lägga in bilder från när jag och min syster fotade oss själva i fredags ;) Säg gärna vad ni tycker, hehe. Efter det ska jag nog ändra lite på min blogg, en ny header och lite annat kanske, vi får se :) Här kommer bilderna!

Klicka på dom för att förstora dom!
De sex första bilderna är på mig och min syster, sen är det bilder på min syster och längst ner är det bilder på mig :)


05.00

2009-02-08  05:09:26  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej Hej! Jag vet att jag skulle skriva tidigare men det är nu jag har tid. Hela dagen har jag varit upptagen. Imorse vaknade jag och Jonas vid 11, gick upp och åt frukost och fixade sedan iordning oss. Sen åkte vi hem till hans pappa, där åt vi smörgåstårta och träffade en del utav Jonas släkt. Runt 6 åkte jag hem till min mamma. Där var mamma, Tommi, min syster och min systers kompis. En till kompis till min syster kom senare och min älskade moster, hehe.

Tillsammans såg vi på melodifestivalen, sen blev det prat och en massa musik och sång. Jättetrevligt var det, tills det gick för långt.. Men men, det ska vi inte prata om. Jonas hämtade mig, min moster och min systers kompis vid 3 nångång. Först körde vi hem min moster, sen min systers kompis, sen letade vi upp en bensinmack m.m. Vi kom hem för bara ca 15 minuter sen, haha. Så när jag har skrivit klart dethär så ska jag gå direkt till toaletten och göra iordning mig inför morgonen (min så kallad natt?). Jag är sååå trött.

Jag lovar, direkt när jag vaknar igen så ska jag sätta mig o blogga och lägga upp bilder från fotograferingen. Orkar faktiskt inte göra det nu, jag vill verkligen sova. Jaja, jag lovar iallafall, NU måste jag gå. Bye Bye ♥

PS. svarar på era kommentarer när jag vaknar, puss ♥

Dagen :)

2009-02-06  22:11:32  Allmänt  Kommentarer (7)

Hejsan! Idag har jag och min syster umgåtts, det var skitkul, det var så jävla länge sen. Som jag skrev tidigare idag så fotade vi varandra. Vissa bilder blev bra och vissa inte, haha. Sitter hemma hos pappa nu och internet här är skitsegt, så jag lägger upp lite bilder imorgon nångång :) Innan vi åkte hem till pappa så gick vi in på Gina Tricot i farsta centrum. Där köpte jag en klänning som kostade 199:-.

Här är klänningen, vad tycker ni? :) Funderar på att se ut ungefär såhär nästa torsdag då jag och Josefine ska gå på förhandsvisning av en film :) Jaja, nu sitter Jonas här bredvid mig så vi ska nog gå ut till mitt hus och se någon film eller något. Jag skriver imorgon kväll, kommer ha fullt upp hela dagen ;) Ha en bra fredagskväll ♥


Fredag!

2009-02-06  13:16:57  Allmänt  Kommentarer (4)

Hejsan! Jag har precis kommit ut ur duschen. Sitter vid skrivbordet med handduken i håret, ska snart upp och torka det. Idag ser planerna ut såhär:

- Möta upp min syster i Farsta strand vid halv 4.
- Åka vidare till Farsta centrum, gå in på Gina och leta upp något fint plagg.
- Ta bussen hem till våran pappa.
- Sminka oss, fixa håret osv.
- Sätta upp ett vitt lakan någonstans i huset.
- Ta fram kameran och börja fota.
- Middag med familjen
- "Fredagsmys"
- På kvällen nångång kommer Jonas hem till mig
- Sova!

Haha, där har ni nog en bra förklaring på hur min dag ska se ut, hehe ♥


Viral Trafik

2009-02-05  23:44:40  Allmänt  Kommentarer (9)
Har hittat en till sida där man har chans till fler besökare till bloggen. Gå in här och bli medlem, det krävs inte mycket ;) Bara lite tid, men det har väl alla? (A)

Utmaning

2009-02-05  18:38:00  Allmänt  Kommentarer (17)
Jag blev utmanad av Marcus vilket innebär att jag ska skriva 8 fakta om mig, ska göra mitt bästa!

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du kommer att utmana.

1. Jag äter väldigt mycket nudlar
2. Jag går inte ut med smutsigt hår
3. Hatar spindlar
4. Ville som liten bli dagisfröken
5. Älskar rosa
6. Träffar min familj knappt en gång i veckan
7. ÄLSKAR choklad
8. Jag älskar min pojkvän ♥

Jag har valt att utmana: dom som vill bli utmanade

Inbjudan

2009-02-05  15:35:14  Allmänt  Kommentarer (14)
Jag har blivit inbjuden av Modette till en förhandsvisning den 12:e februari. Innan filmen börjar är det mingel och goodiebags som gäller. Men vem ska jag gå dit med? Vem vill följa med? :)


Tragiskt...

2009-02-05  12:59:07  Allmänt  Kommentarer (6)
Hejsan Hejsan!

Tragiskt nog med att jag försov mig imorse så gick jag inte till praktiken idag. Men men, vill inte prata om det, blir bara sur på mig själv, haha. Så, idag har jag ingenting planerat. Snöar gör det just nu, mysigt tycker jag. Det negativa är att det är otroligt kallt ute. Man vill ju vara ute när det är snö, men man vill gå in för att det är FÖR kallt. Jaja, sitter i sängen, har precis duschat, tänkte lägga mig ner och se på en film snart :) Vad ska ni hitta på idag? ♥

00.00

2009-02-05  00:01:43  Allmänt  Kommentarer (1)

Har inte gått o lagt mig än. Jag har varit ute en stund med älsklingen, fixat lite designer osv. Nu sitter Jonas och kollar på 'Allå, 'allå, 'emliga armén och jag sitter bredvid och kollar ibland. Funderar på att sitta uppe inatt, underhålla mig själv med Sims och två filmer som jag har fixat.. Men jag vet inte om jag orkar det. Har inte speciellt lång tid på mig att bestämma det för det är 5 timmar kvar tills min väckarklocka ringer ;) Nä, nu ska jag ta o prata lite med Jonas, sen försöka bestämma mig, haha. Hörs imorgon iallafall ♥


Godnatt!

2009-02-04  20:48:45  Allmänt  Kommentarer (3)
Nu tänkte jag stänga av datorn och se på tv tills jag somnar. Jag ska ju till praktiken imorgon, det betyder att jag ska gå upp kl 5, så jag måste sova inatt. Måste gå och tvätta bort mitt smink innan jag somnar också.

Ett litet problem bara, jag vet inte om jag ska vara i köket eller i serveringen imorgon. Jag och Therese frågade om jag fick vara i serveringen en dag tillsammans med henne denhär sista veckan och dom sa att dom skulle fundera på saken. Men eftersom att jag har varit sjuk i två dagar nu så vet jag inte vad dom har planerat. Och ingen svarar i telefonen. Får väl ta med mig serveringskläderna och kockkläderna om ingen svarar innan 6 imorgon bitti, då jag går hemifrån.. Aja, skriver imorgon när jag kommer hem! Puss på er ♥

ny design

2009-02-04  16:29:11  Allmänt  Kommentarer (8)

Idag hjälpte jag en tjej med hennes design, när jag var klar med hennes så började jag fixa lite med min egna blogg. Nu ska jag och Jonas åka till Willys och handla, eller ja snart iallafall, måste väcka honom.. Han har tydligen somnat här bredvid mig på bara några sekunder :O Får fixa resten på bloggen sen, om jag orkar, annars tar jag det en annan dag. ♥


Onsdag

2009-02-04  13:52:03  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan!

Idag valde jag att stanna hemma, igen. Mådde inge bra imorse så jag somnade om istället. Idag har jag bara legat i sängen, kollat på en film och bara tittat runt lite på internet. Tycker det är så skönt att ligga i sängen och göra ingenting, men efter två dagar så tröttnar man faktiskt på det. Tröttnade redan igår egentligen, men men. Idag har jag verkligen haft det tråkigt, har ju ingenting o göra på hela dagen..  Imorgon vill jag verkligen gå, det är ju bara 2 dagar kvar på praktiken :( Och dom två dagarna som är kvar vill jag vara där! Så jag ska fan gå imorgon har jag bestämt! xD

Jag antar att dagen kommer fortsätta såhär, jag kommer nog ligga kvar i sängen. Om jag inte går upp och sätter mig vid skrivbordet men det får vi se sen :P Men annars ska jag nog bara se på Simpsons, någon film kanske eller något liknande :) ♥ Älsklingen kommer hem snart också! ♥ :)

Godnatt

2009-02-03  21:30:34  Allmänt  Kommentarer (5)
Nu ska jag och älsklingen fixa oss inför natten, sen ska vi lägga oss i sängen och se en film, Iron Man heter den. Har inte sett den förr så hoppas att den är bra. Lär ju somna mitt i filmen eller något men men. Jag vet faktiskt inte om jag ska gå till praktiken imorgon. Har så jävla ont i magen och den är typ svullen, men får se imorgon bitti hur jag mår. Godnatt ! ♥

:)

2009-02-03  19:28:55  Allmänt  Kommentarer (5)
Idag hämtade Jonas mamma ut Jonas försenade present. Såhär såg det ut. Det var en liten box med information och bilder på själva upplevelsen. Nu ska vi bara gå in på internet och boka tid och datum. Men det får vi göra någon dag i veckan då själva sidan vet om att vi har fått hem den :)

Älsklingen ser glad ut ! :) ♥

Nu ska vi äta middag och se på 'Allå, 'allå, 'emliga armén, sen ska jag se det nya avsnittet av Gossip girl! :) Finally ♥

mer trafik!

2009-02-03  15:34:07  Allmänt  Kommentarer (2)
Vill du sätta fart på din besöksräknare? Bli medlem här och du får fler besökare till din blogg! :)

Hemma

2009-02-03  13:19:15  Allmänt  Kommentarer (2)

Helt plötsligt kände jag att jag knappt kunde stå upp, var snurrig och började svettas. Jag gick ur duschen och la mig i sängen, jag kom inte upp igen. Så gick det till imorse, gick inte till praktiken. Hade sån jävla mensvärk. Några gånger om året så har jag en "speciell" grej när jag har mens. Jag orkar inte stå upp, jag blir snurrig, svettas som en gris och måste sova för att det ska bli normalt igen, skumt, jag vet.. men så är det, och det fick jag idag. Hatar när det blir så, usch! Aja, ligger i sängen och mår mycket bättre nu, har ingenting o göra :( Får väl sätta på en film eller något.


05.06

2009-02-03  05:08:48  Allmänt  Kommentarer (6)
Godmorgon!

Vaknade en minut innan mina klockor skulle ringa. Tur det, för jag HATAR en utav dom, den tjuter som fan asså. Jaha, då var det vara att kliva upp ur den sköna sängen, hoppa in i duschen, fixa sminket och leta upp lite kläder. Har verkligen ingen lust att gå idag, men men.. jag måste. Hörs sen

Måndag

2009-02-02  16:39:17  Allmänt  Kommentarer (3)
Hejsan!

Sitter hemma hos Jonas nu. Sitter i sängen med laptopen i knät och kollar på tv. Denhär dagen har gått sååå segt. På praktiken gjorde jag bara en massa snittar och skalade en MASSA lökar. Lökarna tog ca en och en halvtimme att skala, då förstår ni hur mycket lök det var. Den nya praktikanten var inte där när jag kom dit, fick reda på sen att hon ska tydligen bara jobba kväll denhär veckan, lite tråkigt tycker jag. Hade ju varit kul att jobba med en annan elev xD

Fick inte mer än typ 2 timmars sömn inatt så jag är skittrött. Ska verkligen försöka komma i säng rätt så tidigt idag. Måste bara få i mig lite middag och vänta en stund, SEN kan jag sova :P Nä, nu ska jag ta och se That 70´s show!

Sovdags

2009-02-02  00:43:11  Allmänt  Kommentarer (4)
Hejsan! Tänkte att jag skulle hinna slänga in ett kort litet inlägg innan jag gör mig redo inför den korta natten. Kommer inte somna direkt när jag lägger mig, kommer säkert ta en timme eller två.. och jag ska upp om ca 4 timmar :( Lyckat! Aja, filmen var iallafall jättebra tycker jag. Hoppades på att få se liiiite mer faktiskt, men men, den var värd att se iallafall. Grabbarna gjorde dagen roligare också, som vanligt, hehe. Nä, nu måste jag hoppa i säng, hur pigg jag än är. Hörs imorgon! ♥

:)

2009-02-01  16:31:29  Allmänt  Kommentarer (12)
Så, nu är allt klart! Jag har berättat för älsklingen vad min present till honom är, han ska få tävla i ett Folkrace. Så galen som han är i bilar och att köra dom så tyckte jag att det var en perfekt present till honom :) Han blev jätteglad. Har ännu inte bestämt datum för det än men det är ingen brådska.

Och nu har vi reserverat platser till Twilight! Det blir jag, älsklingen, Joakim och Rasmus som går. Vi ska ta bilen till Kista istället för att ta tåget till centralen. Det blir mycket skönare. Som ni ser så börjar filmen 21.10 så vi ska åka hemifrån vid 19.00. Först ska vi hämta Joakim, sen Rasmus, och sen hämta ut biljetterna 20.10 senast.

Älsklingen fyller år och idag har vi varit tillsammans i ett och ett halvt år.. Kan det bli bättre? :) Älskar honom! ♥

Bilden är tagen från en kryssning som vi var på i Maj förra året :)

Nu tänkte jag faktiskt gå och duscha, sminka mig och sedan försöka välja vad för kläder jag ska ha på mig. Tror inte att det blir fler inlägg idag eftersom att jag ska fixa mig nu, om en stund ska vi äta middag (Tacos, goooott!!), och sen kanske vi börjar åka. Men ni får ha det så bra. Jag skriver imorgon när jag kommit hem från praktiken! Puss ♥

GratisBio

2009-02-01  14:04:35  Allmänt  Kommentarer (2)

Bli medlem här, samla ihop en massa poäng och få gratis biobiljetter, helt gratis. (Finns erbjudanden som kostar också så läs igenom erbjudandet innan du klickar vidare)! Du får själv bestämma om du ska betala genom att klicka på erbjudanden som kostar eller så väljer du bara att värva dina vänner, klicka på sidor som är gratis osv. Registrera dig och anmäl mig (typjennifer) som värvare så får du 75 poäng, alltså 25 poäng extra!


Söndag

2009-02-01  13:30:20  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej! Jag skrev aldrig igår när jag kom hem för det blev rätt så sent. Vi la oss ner i sängen och  kollade på film nästan direkt när vi kom hem.

Det var iallafall jättetrevligt hos hans farmor, vi åt lite kakor och tårta, jättegott! Sen åkte vi hem till Jonas pappa och åt middag och umgicks med dom. Sen var jag och Jonas ute i typ en timme, han skulle kolla ett par bromsar på en bil, satan va kallt det var att stå där ute en timme alltså. Hade otroligt ont i mina tår när vi kom in. Var typ 12 minus ute, usch. När vi kom hem till Bro så kollade vi bara på film och sen somnade vi vid typ 4.

Idag vaknade vi vid 12, satte på en film direkt, mysigt! Gick upp ur sängen för bara några minuter sen, så nu sitter vi här vid skrivbordet med varsina datorer. Jonas spelar något spel medans jag sitter här och bloggar. Ska snart läsa en massa bloggar, kolla mailen och så, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Senare ska vi ju fira älsklingen, äta tårta och så. Tanken var också att vi skulle gå på bio ikväll, men problemet är att jag ska gå upp kl 5 imorgon bitti och därför vill jag inte komma hem så sent. Om vi ska se Twilight (21.20 börjar den) så är vi inte hemma förän strax efter 12 och då blir det inte många timmars sömn, och det klarar inte jag av, haha. Antingen ser vi den och jag får hoppas på att komma i tid till praktiken imorgon, eller så ser vi en annan film, eller så går vi på bio en annan dag. Ska prata med Jonas om det lite senare så får vi se hur det blir. Jag vill ju vara pigg o glad imorgon på praktiken :) Imorgon kommer det en ny praktikant som jag ska jobba med, hoppas att hon är schysst, hehe.

Nä, nu ska jag ta och läsa vidare, skriver mer sen! :) ♥


RSS 2.0