Onsdag

2009-07-29  11:10:13  Allmänt  Kommentarer (5)
Hejsan! Idag är man pigg och glad :)

Klockan är bara strax efter 11 och jag har hunnit med en massa saker. Jag har varit ute på en lång promenad med hunden, duschat, sminkat mig, städat osv. Känns jättebra :) Nu ska jag ta det lugnt, äta nudelsoppa snart (bra för min sjuka hals) och se på tv. Senare ska jag dammsuga och städa lite till. Pappa och hans sambo kommer ju hem imorgon, då ska ju huset vara fint :)

Min pappa fyller år imorgon, han blir 46 år. Eftersom att jag inte har några pengar just nu så ska jag nog bara plocka lite blommor (vi har jättefina blommor på tomten) och skriva ett personligt kort :) Hoppas att det duger, hehe.

Ha en bra dag!

Btw, idag kommer mamma hem från landet. Wohoooo! Då kommer hon läsa igenom mina senaste inlägg som hon missat medans hon har varit borta, hihi! Älskar dig, maaaamue ♥

Hemmakväll

2009-07-26  20:52:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Ikväll ska jag och Patricia (Jonas styvsyster) äta en massa gott och se på film. Vet inte än vilken film vi ska se men det återstår och ser. Just nu sitter vi och läser Cosmopolitan och VeckoRevyn, ska snart ta ut Mio på en liten promenad och sen sätter vi på en film.

Hörs imorgon ♥


Jag innan Nyköping

Har inga nya bilder just nu så det får tyvärr bli lite gamla bilder och så..

Hemma från Nyköping

2009-07-26  14:01:02  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Äntligen tillbaka i Stockholm! Kom hem igår runt 6 men orkade inte sätta mig vid datorn då. Låg och slappade i sängen, kollade på film och somnade vid 1 ungefär. Gick upp runt halv 9 imorse och åkte hem till min pappa. Sitter hemma hos honom nu, ska vara här tills på torsdag, ska vara hund- och husvakt. Jippi! (NOT!) Pappa och hans sambo är på kryssning.

Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske möta upp Jonas syster och sen får vi se om hon ska sova hos mig eller inte. Hoppas det iallafall :) Har så tråkigt här, helt själv!

Bilder från nyköping kommer upp när jag har hittat sladden, (som vanligt). Hörs sen! ♥

Btw, det är nåt fel på antingen blogg.se eller något annat skit så jag kan inte svara på era kommentarer. Hoppas att det löser sig snart!

Still In Sthlm

2009-07-18  01:25:47  Allmänt  Kommentarer (2)
Självklart har Jonas bil krånglat idag så vi har inte kommit iväg till Nyköping ännu. Har umgåtts med min mamma och hennes sambo ikväll men nu sitter jag hemma hos Jonas pappa. NU ska vi börja åka. Hörs om ca en vecka ♥

Nyköping, here I come!

2009-07-17  14:26:33  Allmänt  Kommentarer (2)
Nu ska vi börja röra på oss. Jag och älsklingen ska först åka till Jakobsberg (han ska till arbetsförmedlingen en snabbis), sen ska vi hem till mig en och hämta lite småsaker som jag vill ha med mig, sen ska vi hämta Jonas styvmamma på hennes jobb och efter det så ska vi hämta resten av människorna och packningen i Jordbro. SEN beger vi oss mot Nyköping. Är hemma om en vecka ungefär så jag kommer inte blogga nånting. Ha det så bra här i Stockholm! Puss på er


Update

2009-07-16  21:10:14  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan! Just nu sitter jag och lyssnar på musik via Spotify, dricker cola och läser bloggar. Har packat klart nu inför morgondagen. Tycker synd om älsklingen min. Han är ute och mekar med bilen och har inte ens börjat packa. Om han är riktigt snäll mot mig så kanske jag kan packa åt honom ikväll ;) Hihi.

Vi åker imorgon eftermiddag så vi får se om jag hinner uppdatera innan jag åker, men det tror jag att jag gör. Har tyvärr inte hittat kamerasladden än men tog däremot kort på den nya väskan idag med mobilen istället. Har dock inte tagit kort på toppen men den får ni se en annan dag.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen om jag hinner så ska jag spela lite Sims 3. Måste duscha och sen (kanske) packa åt älsklingen. Sen måste man ju äta lite middag, kan vara bra.. Hörs imorgon (om inte senare ikväll)

Här är väskan, köpt på H&M. (Finare i verkligheten)

Just nu!

2009-07-16  17:41:24  Allmänt  Kommentarer (1)
Packar inför Nyköping!

Vafan ska man ha med sig?!

Hemma i Bro

2009-07-15  21:59:01  Allmänt  Kommentarer (2)
För en stund sen åt jag en sen middag samtidigt som jag såg det senaste avsnittet av True Blood. Det är så jäääkla bra! Efter det har jag bara läst bloggar och sånt.

Hämtade ju ut mitt paket idag, sakerna som jag beställde från H&M. Allt är perfekt ;) Bilder lägger jag in någon annan dag. (När jag har hittat kamerasladden, hihi).

Ikväll ska jag bara mysa med älsklingen min, kanske se en film, äta chips och dricka lite cola. Imorgon blir det en segdag. Ska packa och ta det lugnt.

Nu blir det Sims 3! Hörs imorgon

Onsdag

2009-07-15  16:57:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Idag gick jag upp halv 11, åt frukost och sen började jag med altanen. NU är jag klar. Det har varit skitvarmt idag och jag har stått och pänslat in hela altanen, usch va varmt det har varit! Nu är det bara staketen kvar och sen lite till men det ska jag inte fixa idag.


En del av altanen som jag har oljat in


Trötta djur

Såhär ser jag ut idag. Trött och sliten.

Nu ska jag hem till älsklingen. Pappa kör mig till Farsta strand så slipper jag vänta i 40 minuter! Puss

Kakor <3

2009-07-15  01:13:50  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Sitter ute i mitt lilla hus just nu. Sitter och lyssnar på musik genom spotify, äter kakor, dricker bubbelvatten och pratar med folk på msn. Ska snart stänga av datorn tror jag och se på tv en stund.

Imorgon ska jag försöka gå upp runt halv 10 och börja med att olja in altanen så fort som möjligt. Vill verkligen hem till Bro nu. Älsklingen sa att mitt paket från H&M har kommit och det vill jag ju självklart hämta ut! Ska göra det imorgon :)

PUSS!

Hemma

2009-07-14  19:44:08  Allmänt  Kommentarer (1)
Hemma igen efter att ha handlat med min styvmamma. Det var kul, som vanligt. Folk måste ju undra om vi är friska, så som vi håller på, hihi. Handlade en massa på Willys och sen köpte vi en ny matskål till Mio på Rusta. Tyckte att den passade honom. Klockan 8 börjar Allsång på skansen, det ska vi se. Vi ska dock inte baka blåbärspaj som jag skrev tidigare, det blir glass istället. Men det funkar det med ;)


Pysen

Min styvmamma ÄLSKAR orkidéer

Mios nya matskål


Invigning.

Nu ska jag göra iordning lite glass och sånt. Hörs sen :)

Tråk!

2009-07-14  13:51:13  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan! Idag blev det inte av med att olja in altanen. Det spöregnar ju! Jävla skit, då blir jag kvar här en eller två dagar till då. Vill ju hem till min älskling! Får se när jag åker hem till honom. Annars ses vi ju på torsdag. (Måste ju hem till honom och packa minst en dag innan vi åker iallafall.)

Jag och min styvmamma ska kanske åka in till Farsta och handla lite. OM det blir uppehåll med dethär jävla regnet så är planerna att gå och plocka lite blåbär. (Bor ju fan i skogen så man behöver inte gå långt direkt!) Ikväll ska vi se på Allsång på skansen och då vill man ju ha något gått att äta till det. Blåbärspaj skulle ju sitta perfekt!

Skriver senare förhoppningsvis. Puss på er som läser! (mamma, hihi)

Dålig uppdatering

2009-07-13  23:54:14  Allmänt  Kommentarer (5)
Usch va dålig jag är på att uppdatera nuförtiden! Men egentligen så har jag faktiskt inte gjort ett skit, därför har jag inte haft något att skriva om. Har bara varit med Jonas, umgåtts med min familj och sånt.

Sitter hemma hos min pappa just nu. Dom sover dock, så jag sitter här själv, men men. Är inte trött så jag får skylla mig själv. Ska snart gå in till mitt lilla hus och se på en film eller något. Imorgon ska jag jobba lite här hemma, ska olja in altanen, usch så tråkigt!

På fredag åker jag till nyköping med Jonas och hans familj, det ska nog bli kul. Kommer dock inte uppdatera nånting på typ en vecka då, trist!

Var ute och fotade lite idag med pappas systemkamera ;) Här får ni se några bilder:

K o m m e n t e r a  g ä r n a !





Min favorit. Den ser nästan tecknad ut.

Mums!

älskar rosa ;)

Fin ros!

Nä, nu ska jag ta och läsa lite bloggar och lite annat. Sen går jag in och lägger mig i mitt hus. Hörs förhoppningsvis imorgon. Puss på er

Kväll

2009-07-07  21:22:23  Allmänt  Kommentarer (8)
Tjosan! En liten update kommer här ;)

Ikväll har jag, Malin och pappa kollat på Allsång på skansen och bara tagit det lugnt. Ätit jordgubbar med glass och drickit Pepsi, gott! Tidigare ikväll såg jag och Malin en film också. Antar att jag och Malin ska ut till mitt rum om en stund och se på film. Hoppas att vi kan somna rätt så tidigt ikväll, ska ju vara hundvakt imorgon bitti till Mio. Ska alltså upp vid ca 8 och gå ut med honom.

Imorgon fyller min styvsyster 9 år, vi ska fira henne på söndag eftersom att alla kan just då. Men imorgon blir det bara hon, hennes mamma, min pappa, jag och Jonas. Sen vet jag inte om det kommer några fler. Vi ska bara grilla och umgås. Senare imorgon kväll ska jag och Jonas åka hem till Bro.

Hörs imorgon!


Alvin och gänget såg vi idag

Pepsi <3

Vilken energi!

2009-07-07  17:30:37  Allmänt  Kommentarer (0)
Malin, Jonas lillasyster, är här nu. Och jag säger bara en sak, vilken energi hon har. Shit asså. Inte ens jag, som älskar att leka med barn och så, orkar knappt med henne, haha. Hon ska som sagt sova över här tills imorgon, får hoppas att jag kan underhålla henne hela kvällen och dagen imorgon, haha. Hörs senare eller imorgon

Gästinlägg

2009-07-07  12:06:02  Allmänt  Kommentarer (0)
heej syster! :) va kul att vi kunde ses idag. undar bara vad man kan hitta på här ute i skogen :S
men vi kommer alltid på nått att göra ;) <3

Fixa mig

2009-07-07  12:02:37  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Uppe med tuppen var jag imorse, eller inte. Gick upp runt 9, tog ut Mio och sen satte jag på tvn och åt frukost. Nu har min syster kommit. Ska hoppa in i duschen nu så jag överlämnar datorn till henne. Hörs sen


Jag och syster - julafton 08

Sen update

2009-07-06  23:16:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. När pappa kom hem från jobbet så satte vi oss ner vid datorn och började leta lite jobb till mig. Tillslut hittade han en grej som han tror kommer funka. Men jag vet inte om jag tror på det. Men men, får väl hoppas på det bästa.. Har redan börjat så vi får väl se om ett par veckor eller så.

På tal om något helt annat.. Mio är helt underbar! När han gör give me five och när han inte når upp till min hand så ställer han sig upp på bakbenen och sträcker sig för att nudda, haha. Cuuute!

Fick nyss reda på att Jonas lillasyster kommer hem till mig imorgon vid 3-4. Hon ska tydligen sova här. Får väl se hur det går. Hoppas att hon gillar katter, hundar och studsmatta. Då kan man underhålla ungen en hel dag, hehe. Min storasyster kommer tidigare på dagen också, ska bli kul att träffa henne. Det var ett tag sen.

Ska sova inne i stora huset inatt eftersom att pappa åker till jobbet strax innan 6 imorgon bitti. Mio vill inte sova själv så pappa släpper bara ut honom till vardagsrummet där jag kommer sova, på soffan.

Nu ska jag gå ut med min lilla älskling. Han ville inte följa med husse förut, men med lillmatte ville han vara med. Sen ska jag gå ner och se på tv. Hörs imorgon

Bilder

2009-07-06  13:46:11  Allmänt  Kommentarer (5)
Är hemma hos min pappa i Vidja. Vet ni vad det innebär? Leker med hans systemkamera ALL THE TIME!


Jag och min älskling

Mio

Give me five!

Blomma

Ros



Underbar att åka i på sommaren! Med taket nedfällt såklart ;)

Såhär ser jag ut idag.. Casual!

02.30

2009-07-06  02:29:51  Allmänt  Kommentarer (3)
Hejsan bloggen!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Skulle egentligen hem till min pappa idag men missade sista bussen så jag ska sitta upp inatt och ta en tidig buss dit. Ska vara hundvakt till min älskade Mio. Ska sova där också så jag uppdaterar mer imorgon :)

Har precis varit ute med Jonas, han har fixat lite med sin bil. Jag blev myggbiten ett ANTAL gånger så jag gick in. Ska nog spela lite Sims 3 innan han kommer in och vill ha datorn, hehe. Såg föresten Ice Age 3 idag, den var bra. Lika rolig som de andra ;) Jaja, hörs imorgon. Puss


Har ingen bra bild på Mio på denhär datorn, men här är han iallafall, hehe.

Cocoo

2009-07-04  12:29:10  Allmänt  Kommentarer (3)
Jag samarbetar med Cocoo och får rabatt när jag handlar där. Nu står det på hemsidan att Cocoo öppnar en butik på söder i stockholm i augusti. Hur bra är inte det? Kul för henne som äger Cocoo tycker jag. Just nu får ni läsare rabatt om ni handlar där, men glöm inte att skriva in bloggspecial som rabattkod. Ni får 15% rabatt fram till den 28 juli, så passa på!


(Bild lånad av Cocoo)

Här får ni se lite sommarnyheter:






(Bilderna har jag lånat av Cocoo)

Beställning klar!

2009-07-02  21:30:29  Allmänt  Kommentarer (2)
Äntligen har jag beställt hem saker från H&M. Tyvärr fanns inte skorna i min storlek så jag tog och beställde en topp istället. En väska, en topp och hårvax till Jonas. Men det vet han inte om än, haha. Tror att jag får hem beställningen om någon vecka eller nåt, hoppas det iallafall.

Kl 11 ikväll ska jag ta bussen härifrån. Jonas möter mig på tåget så sällskap får jag iallafall. Vi ska hem till bro :) Hörs imorgon!

Härligt väder!

2009-07-02  10:59:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon!

Kvällen igår var den bästa kvällen på länge. Jag och älsklingen hade våran 23-månaders dag igår så vi gick ner och badade på kvällen. Tog ett kvällsbad. Det var hur skönt som helst, när man väl hade doppat sig, hehe. Det var bara han och jag, vi hade det jättemysigt. Underbart var det att träffa honom igen, vi hade bråkat lite men det löste sig.

Idag är det 31 grader ute, det är skitvarmt! Så fort min styvmamma kommer hem så ska vi ner till stranden och sola. Och min lilla styvsyster och hennes kompis ska bada. Vi tar nog med oss lunch dit och så. Härligt!

Idag ska jag nog beställa en väska och ett par skor från H&M. Behöver verkligen det. Jag tror att det blir dessa:


21.00

2009-07-01  21:09:07  Allmänt  Kommentarer (1)

Tjosan!

Idag har jag solat, ätit glass och jordgubbar, umgåtts med familjen och det har varit hur skönt som helst. Gick också runt i farsta centrum en stund med Nina men jag hittade ingenting som jag ville ha. Funderar på om jag ska beställa en väska och ett par skor från internet ikväll, men vi får se.

Imorgon ska jag förhoppningsvis sola, sen ska jag och älsklingen åka hem till Bro. Älsklingen kommer föresten hit närsomhelst. Längtar! Idag har vi varit tillsammans i 23 månader :) Älskar honom Hörs imorgon!



RSS 2.0