Vidja

2009-06-30  21:34:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Min dag har varit superbra. Kom till vidja och vi åt lunch direkt. Baconpasta, jättegott! Sen packade vi ner dricka och kakor och gick ner till stranden. Det var hur härligt som helst att ligga där och sola. Nackdelen var att solen tog mer på ena sidan än den andra så imorgon ska jag ta igen det, hehe.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Hörs imorgon. Puss!  

Hej och godmorgon

2009-06-30  10:04:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Självklart han vi inte åka med tåget som gick 09.45, vi försov oss. Istället ska vi ta tåget som går 11.45. Jag gick upp för en stund sen men älsklingen sover fortfarande. Jag ska nog göra iordning lite frukost och sen väcka älsklingen min :) Imorgon har vi varit tillsammans i 23 månader, länge va? ;) Men det hade vi inte tänkt fira tror jag. Men nästa månad hoppas jag att vi hittar på något, då vi firar två år.

Jaja, nu ska jag göra frukost. För er som inte vet vad jag ska göra idag.... Idag blir det sola sola sola på en strand med familjen !
 

Jag och min älskling

Måndag

2009-06-29  23:53:21  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan! Idag har jag bara varit hemma, det är därför jag inte har uppdaterat nånting. Imorgon ska jag åka hem till min pappa, ska åka hemifrån redan halv 10 imorgon bitti. Ska till en badstrand inärheten av där min pappa bor. Ska sola med min styvmamma och hennes två barn. Ska bli kul! Hörs imorgon kanske!

Bilder

2009-06-29  00:24:14  Allmänt  Kommentarer (1)
Tänker inte skriva värsta långa inlägget här utan nu får se lite bilder nu från gårdagen och lite andra bilder. Enjoy ;)


Natalie och jag, idag

Josefine och Emelie, gårdagen

Jag och Jennööö

Jag och Jennööö

Gårdagens outfit

Jag och älsklingen förra veckan

Jag. nångång

En utav kattungarna ;)

En till.

Midsommar på landet- spöregn! (syns dock inte på bilden)

Fotbollsturnering på landet

Älsklingen blev lite blöt under fotbollsturneringen

Fler bilder lägger jag upp så fort jag får dom av Emelie. Nu ska jag läsa bloggar. Btw, har äntligen köpt ett sommalovskort!!! Woho! Puss på er

Tjosan

2009-06-28  17:34:48  Allmänt  Kommentarer (4)
Det blev lite senare än vad vi hade tänkt oss. Vi har inte kommit iväg än. Jag har väntat på Natalie en stund nu men nu är det hon som får vänta på mig. Mamma och hennes sambo åkte iväg till Farsta centrum för en stund sen, dom köper med sig Mc Donalds mat till mig så jag kommer iväg fort sen, hehe. Gott!! Hörs sen!

Söndag

2009-06-28  14:58:55  Allmänt  Kommentarer (2)
Hejsan hoppsan!

Idag är det söndag och det är hur bra väder som helst ute. Så varför sitta här inne och skriva i bloggen egentligen? Jag ska göra iordning mig snart och sen ska jag åka iväg och möta Natalie. Vi ska åka till något bad, sola och ta det lugnt. Härligt! Sen ska jag åka hem till Bro.

Gårkvällen blev lyckad. Vi var hemma hos Natalie först, drack lite, åt jättegod mat och hade jättekul. Klockan 10 gick vi in på en nattklubb i gamla stan. Vi gick ut därifrån halv 3. Det var jättekul. Vi satt först vid ett bord, drack och pratade. Sen, resten av kvällen höll vi till på dansgolvet. Det var hur varmt som helst men det var ändå jättekul. Idag har man såklart lite ont i fötterna och är lite seg. Men men, det var det värt ;) Kom hem till min mamma runt halv 4, gick och la mig direkt.

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen fixa mig lite och sen planera lite med Natalie. Ha en bra dag! :)

Hemma hos mamma

2009-06-27  15:13:20  Allmänt  Kommentarer (0)
Hade tänkt lägga in bilder på vad jag ska ha på mig ikväll men kameran vägrar samarbeta med mig. Ska iallafall ha på mig en svart klänning från JC, svarta ballerina och en grå/grön jacka från H&M. Ska försöka lägga in bilderna så fort jag kommer hem imorgon eller nåt.

Ska åka mot Natalie om ca 20 minuter. Åker med 3 tjejer härifrån, sen möter vi upp två andra i Tumba. Sen vet jag inte vilka det är som kommer, men men. Middag, dricka, prat och en massa annat. Ska bli skitkul :)

Ha en bra kväll!

Lördag

2009-06-27  10:40:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Idag ska jag hem till min vän Natalie. Vi ska käka middag och ha det allmänt trevligt. Senare blir det kanske utgång, får se hur det blir med det.

Ska om ca en halvtimme åka hem till min mamma. Ska fixa mig där och sen låna hennes busskort. Skulle ha köpt ett sommarlovskort idag men det gick inte som jag hade tänkt mig. Får nog köpa det imorgon eller nåt.

Uppdaterar hemifrån mamma, förhoppningsvis. Puss på er

Torsdag

2009-06-25  19:28:44  Allmänt  Kommentarer (5)
Hej bloggen!

Dålig uppdatering idag igen. Åkte hemifrån runt 11 idag, gick runt i stan, var i kista centrum och sen i barkarby, sen åkte vi hem. Kom hem för bara en halvtimme sen så vi har varit borta 8 timmar idag, är helt slut i kroppen. Har gått i flera timmar i den sköna (men ibland fööör varma) solen. Har fått lite färg iallafall ;)

Nu ska jag spela lite Sims 3, sen ska jag och älsklingen göra iordning lite mat. Senare hoppas jag på film, mys och fiff med älsklingen min!

Tjosan

2009-06-24  22:22:41  Allmänt  Kommentarer (3)
Inga bilder idag tyvärr, hittar inte kabeln. Ska leta och om jag hittar den så laddar jag upp dom imorgon. Imorgon ska jag och älsklingen åka in till stan, där ska vi möta hans familj och sen ska vi bara gå runt och kolla lite, umgås och så. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på.

Nu ska jag se på tv, sen försöka sova i god tid. Men först, sour cream fiff!

Update

2009-06-24  12:10:55  Allmänt  Kommentarer (4)
Det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Har varit bortrest och har inte haft tillgång till dator.

Midsommaren bestod av landet, god mat, härliga människor, alkohol, kortspel, fotbollsturnering, mera alkohol, musik.. Behöver jag säga mer? Det var otroligt kul. "Dagen efter" var lite mindre rolig, speciellt för min älskling. Han mådde inte alls bra, men men. Jag tog väl hand om honom iallafall :)

I söndags åkte vi hem från landet, men då pajade Jonas bil. Så vi satt fast på södra sidan ett par dagar. Igår kom vi äntligen hem till Bro igen. Jag läste lite bloggar (hade ju inte läst någons blogg på 4-5 dagar så jag satt vid datorn i någon timme och bara läste!) och sen gick jag och la mig.

Vaknade rätt så tidigt idag faktiskt. älsklingen sover fortfarande. Ska väl ta och spela lite Sims 3 tror jag ;) Sen ta något att äta. Vet inte vad vi ska hitta på idag faktiskt, men det återstår och ser.

Hörs sen
Ps. Lägger förhoppningsvis upp lite bilder senare idag. Bilder som jag har tagit den senaste veckan.

Torsdag

2009-06-18  16:19:52  Allmänt  Kommentarer (1)
Imorgon är det midsommarafton, längtar som fan! Imorgon ska jag och älsklingen gå upp tidigt. Äta frukost, duscha, fixa oss och sen ska vi åka och hämta min mamma och hennes sambo. Sen börjar vi åka mot Malmköping vid 9. Ska bli så jäkla kul!

Idag har jag bara tagit det lugnt, packat inför denhär helgen och spelat Sims 3. Sitter hemma hos min pappa nu, ska väl ta ut hunden snart tror jag. Sen får vi se vad jag hittar på. Hörs kanske senare

Hejsan

2009-06-17  21:38:52  Allmänt  Kommentarer (3)
Var och handlade choklad för en stund sen, var så sugen på det! Sitter och äter det nu och dricker cola samtidigt som jag läser bloggar och sneglar på tv:n ibland. Ska försöka att inte gå och lägga mig så sent idag. Imorgon ska jag och Jonas som sagt åka hem till min pappa. Jag ska städa mitt rum och sen får vi se vad vi hittar på. Ska sova där iallafall.

Över midsommar så ska vi till Malmköping. Det kommer bli skitkul, längtar verkligen!

Vi hörs imorgon

Tjosan

2009-06-17  18:11:10  Allmänt  Kommentarer (2)

Nehe, blogg.se verkar inte vilja samarbeta med mig idag. Har försökt lägga upp ett inlägg i ett par timmar nu men det går bort efter att jag har tryckt på publicera. Aja, hoppas att dethär kommer fram då!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon ska jag och Jonas sova hos min pappa. Lika bra att sova på södra sidan eftersom att vi ska upp tidigt på fredag. Åker från min mamma kl 9, mot malmköping. Jobbigt att gå upp så tidigt, men men. Kul när vi väl är framme där ;)

Nu ska jag se på tv, sen får vi se vad jag hittar på. Kanske går till centrum en sväng och ser om jag hittar något gott ;) Hörs senare


Sent inlägg

2009-06-17  02:10:02  Allmänt  Kommentarer (1)
Hejsan hoppsan! Bad update, again. Har inte orkat blogga idag faktiskt. Har bara varit hemma, hälsat på min pappa och hans sambo och inte så mycket mer. Alltid lika kul att träffa familjen iallafall ;) Och tro det eller ej, sitter hemma i Bro nu med pappas minidator. Får låna den tills på torsdag. Jag åker ju ändå bort på fredag sen och är borta tills på söndag, ska till landet (malmköping). Ska bli skönt att komma bort lite.

Som sagt, sitter hemma i Bro. Sitter i sängen, dricker cola och äter chips (ja pappa, jag ser till att inte ha fettiga fingrar när jag håller på med din dator, haha!) och lyssnar på spotify. Ska läsa lite bloggar och kolla runt lite på internet nu. Sen ska jag nog se på tv eller spela lite playstation :) Men vi hörs imorgon. Puss!


Minidator, mjukiskläder, cola och fiff. Kan det bli bättre ? ;)

Älsklingen sov i mitt knä tidigare idag, otroligt söt!

Hihi, han ser rolig ut där.

Måndag

2009-06-15  23:56:24  Allmänt  Kommentarer (3)
Tjosan! Dålig uppdatering idag, i know. Har inte haft tillgång till dator och har inte haft något att skriva. Har bara varit hemma hos Jonas pappa idag, sovit, tagit det lugnt. Nu är vi hemma i Bro, ska förhoppningsvis se en film om en stund. Dricka cola och äta en massa chips. Usch va ont i magen jag kommer ha när jag går och lägger mig sen.

Imorgon ska jag hem till min mamma en stund, sen kanske hem till min pappa ett tag. Får se vad jag hittar på. Usch nä, jag har inget mer o skriva. Fick hem mina betyg idag, började ärligt talat att böla. Kände mig så kass och så jävla dålig. Men men, nästa år. Då jävlar!!

Bättre närvaro, bättre betyg - studenten 2010!

Bilder

2009-06-14  19:28:24  Allmänt  Kommentarer (4)
Hej bloggen. Orkar inte skriva så mycket så jag beskriver allt genom bilderna:

Bilder från igår:

En utav kattungarna.

En annan.

Åt glass och jordgubbar hos Patricia igår!

Vi satt också framför tvn med mjukiskläder och kollade på Livet är en schlager.


Väldigt mysigt med en massa tända ljus :)



Bilder från idag:

Idag var det dags för Jonas att köra folkrace ;)

Han körde 6 varv

Sen fick han inte köra mer. Det regnade så mycket och det var otroligt blött på banan så bilen klarade inte av allt vatten som kom åt motorn. Därför får han en gratis omgång en annan dag, en varm och solig dag förhoppningsvis. Träffade en gammal vän där, blev helt chockad av att se honom där helt plötsligt, hehe. Världen är liten! NOT.

Sitter ensam hemma hos pappa just nu. Dom kommer hem från Italien om högst en timme. Sitter tills dess och svullar i mig lite choklad och sprite.

Och skriver i bloggen!!

Och har denhär lilla krabaten vid mig också. Ska träna honom lite innan dom kommer hem. Dom ska allt få se vad han har lärt sig dessa två veckor med mig! Haha ;) ♥

Söndag

2009-06-14  11:40:03  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen! Om ca en halvtimme ska vi ta tåget från Tumba till älvsjö, där byter vi tåg till Jordbro. Direkt när vi kommit fram till Jordbro så ska vi åka iväg till Gladö kvarn, det ligger vid Huddinge. Där ska älsklingen min köra folkrace. Oavsätt hur mycket det regnar idag så ska det bli otroligt kul att se på när han tävlar ;) Så vi hörs senare. Ha en bra dag! ♥

Tumba

2009-06-13  22:18:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Heej bloggen! Sitter hemma hos Jonas syster I Tumba, ska sova här inatt :) Ska om en liten stund kolla på Livet är en schlager, hehe. Vi ska äta glass med jordgubbar, choklad, chips, godis och dricka cola. Vi har en massa tända ljus och det är hur mysigt som helst. Imorgon lägger jag in alla bilderna jag har tagit.

Imorgon ska vi åka till huddinge och kolla på när Jonas kör folkrace. Det ska bli kul. Efter det ska jag nog hem till min pappa. Han och hans sambo kommer hem från Italien imorgon kväll så jag ska nog dit och överraska dom :) Ska bli kul att träffa dom igen, hehe.

Aja, nu ska vi se på film. Ha en bra kväll ♥

Mio

2009-06-13  13:30:26  Allmänt  Kommentarer (2)
Min tokiga hund efter badet!


Lördag

2009-06-13  13:04:11  Allmänt  Kommentarer (0)
Sitter hemma hos min mamma just nu. Hon och hennes sambo var så trötta så dom somnade i soffan, haha. Jag sitter och försöker installera Jonas kamera på datorn men det går tyvärr inte. Hade tänkt ladda upp lite bilder på kattungarna, hehe. Men men, får ta det senare eller imorgon.

Ska ta sällskap med Jonas syster hem till dom om en stund, så jag ska hoppa in i duschen nu och göra iordning mig. Sen åker jag mot Jordbro. Hörs senare eller imorgon ♥ puss på er!

Fredag kväll

2009-06-12  19:34:49  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med älsklingen min :) Ska om en halvtimme sätta mig framför tvn och se på finalen av Talang 2009. Dricka coca cola och äta lite godis!

Imorgon ska jag hem till min mamma och hälsa på en stund, kolla på kattungarna och så. Sen ska jag hem till Jonas pappa. På söndag ska Jonas äntligen utnyttja sin present som han fick av mig. Han ska köra Folkrace! Det ska bli så himla kul att se! Jag och hans familj ska självklart dit. Förhoppningvis min mamma o hennes sambo också.

Får se om jag kan blogga hemifrån Jonas pappa imorgon. Annars hos mamma kanske. Ska göra allt för att få skriva ETT inlägg iallafall, haha ;) Ha en bra kväll! ♥


Godiiiis!

Cooooola!!

Fredag

2009-06-12  14:09:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Allt bra med er? Med mig är det väl sådär. Är förkyld och har jätteont i halsen, men annars är det prima.

Har precis pratat med min älskade mamma i telefon i ca 40 minuter. Trevligt trevligt. Ska käka lite lunch nu hade jag tänkt, läsa lite bloggar, spela DK, kolla lite på youtube osv. Jonas kör sin mamma till spånga och jakan så han är borta ett tag till. Hörs senare ! ♥

Btw. Mysigt med regn tycker jag. Nu saknas bara spöregn och åska! ;)


Efterrätt!

23.13

2009-06-11  23:13:14  Allmänt  Kommentarer (4)
Hej bloggen. Äntligen fick jag låna Jonas dator en stund. Har suttit och läst lite bloggar, kollat på lite kläder och tänkte avsluta med lite Donkey Kong. Det är ju skitkul när man inte har spelat det på ett par år, haha. Både jag och Jonas har suttit som fastklistrade framför det idag ;)

Jag har funderat på en sak.. Jag skulle vilja färga mitt hår nu till sommaren men har ingen aning om hur jag vill ha det exakt. Slingor kanske. Jag har brunt hår så det kanske skulle vara fint med blonda slingor. Inte stora, utan mindre och många. Hmm, får fundera lite extra på detdär.


Någon liknande hårfärg kanske..

Nu ska jag spela DK. puss

Godmorgon

2009-06-11  10:37:30  Allmänt  Kommentarer (2)
Första dagen på sommarlovet. Härligt! Idag har jag inga planer alls. Städa rummet lite kanske men inte mer än så. Ska nog spela lite Donkey Kong på Jonas dator innan han vaknar, hihi. Sen får jag väl spela playstation. Hörs senare ♥

Sommarlov!

2009-06-10  14:42:08  Allmänt  Kommentarer (5)
Äntligen sommarlov! Fan va härligt!

Började kl 11 med lite fika i klassrummet. Svarade på lite frågor om hur det hade gått dethär året osv. Sen var det lite uppträdanden i matsalen, sen slutade vi. SOMMARLOV! Hehe. Efter att vi hade slutat så gick jag och Natalie till McDonalds och köpte lite gott. Sen åkte vi hemåt.

Är hemma i Bro nu. Älsklingen åkte precis iväg, han ska till arbetsförmedlingen. Jag ska faktiskt lägga mig i sängen nu, titta på tv och sova förhoppningsvis ett par timmar. Som ni kanske kunde lista ut i mina tidigare inlägg så har jag inte sovit nånting inatt, hehe. Därför är jag skittrött nu.

Hörs senare kanske! (om jag får tillgång till Jonas dator under dagen/kvällen) ♥


Mums!

Inte så bra bild men detta är då dagens outfit iallafall! Klänningen kommer från JC.

Nu börjar jag bli trött!

2009-06-10  07:56:25  Allmänt  Kommentarer (3)
Dags att vakna till! Annars somnar jag väl på skrivbordet snart. Har duschat och sminkat mig lite, men är ändå otroligt trött. Måste ta något att äta och sedan fortsätta sminka mig, sedan torka mitt hår. Får se vad för frisyr jag ska ha idag. Antingen plattar jag det bara eller så lockar jag det lite. Eller kanske båda. Får se vad jag hittar på. NU: ENERGIDRYCK!

Strax efter 4

2009-06-10  04:26:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Klockan är mycket och jag har inte gått o lagt mig. Har inte varit trött på hela kvällen så nu sitter jag uppe resten utav natten. Har precis varit ute en timme med Jonas, han fixade en massa småsaker i bilen. Jag hade tråkigt inne först så jag tog på mig vinterjackan och gick ut till honom. Tråkigare var det ju där ute..

Tog lite bilder igår på Mio så här får ni se två stycken. Skitsöt när han ska sova! Han har sin egna lilla sovplats, i bokhyllan ;)


Han har blivit ganska stor för den lilla platsen nu men han bryr sig inte. Det är HANS plats nu, haha.

Och här är en söt bild på kissen.



Sista natten med min laptop nu. Ska lämna in den till skolan imorgon. Får inte tillbaka den förän i slutet på augusti typ. Usch så tråkigt :( Hoppas att jag kan uppdatera bloggen rätt så ofta ändå, ska försöka låna Jonas dator så ofta som möjligt och kanske kolla med min snåla far om jag kan låna en utav hans datorer. Det får jag säkert inte men det är ju värt att fråga iallafall, haha.

Hörs imorgon förhoppningsvis ♥

Kattungar på g

2009-06-10  02:11:12  Allmänt  Kommentarer (4)
Pratar med mamma på msn just nu. Hon sa att våran katt precis fick andra ungen nu. Undrar hur många hon får denhär gången ;) Någon som vill köpa en katt billigt så hör av er till mig, haha.


Här är Mimmi med en tidigare kull ♥

Tatty Teddy

2009-06-09  21:32:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Älskar domhär björnarna. Sååå otroligt söta! Har precis sagt till Jonas att jag älskar dom och perfekt ett ge bort till mig vid speciella tillfällen som våran årsdag eller min födelsedag osv. Skulle bli superglad ;) Haha! ♥


Hejsan!

2009-06-09  20:14:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Är hemma i bro nu. Kom hem för snart en halvtimme sen. Om en stund så ska jag och älsklingen åka till centrum och handla lite. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske se en film eller nåt. Imorgon har jag skolavslutning (äntligen!), börjar kl 11. Fan va skönt det ska bli med sommarlov!

I ett senare inlägg kan jag göra en liten "sommarplanering" (om jag orkar, annars en annan dag) så ni får se vad jag ska hitta på i sommar ;) Inte så mycket hittills men det blir nog mer planer senare i sommar!

Hörs sen då ! :) ♥


Har sparat denhär bilden i flera år, den är lika rolig varje gång!

Tisdag

2009-06-09  13:26:06  Allmänt  Kommentarer (5)
Tjosan!

Igårkväll var vi så trötta så vi orkade inte sjunga singstar, det blev bara tv. Sen gick vi och la oss och somnade ganska snabbt. Vaknade runt 8 imorse, gick ut med Mio och sen somnade vi om igen. Vaknade igen runt halv 12, gick upp och gjorde lunch direkt. Josefine åkte härifrån för ca en kvart sen.

Just nu sitter jag och lyssnar lite på Spotify, ska snart gå ner och kolla på tv. Taskigt väder idag, usch! :( (Tv-dag!) Vid 5 ska jag åka härifrån, möta Jonas på tåget och åka mot Bro. Hörs senare idag ♥

:)

2009-06-08  20:26:04  Allmänt  Kommentarer (9)
Hej på er!

Nu är Josefine påväg hem till mig. Vet inte vad vi ska hitta på ikväll. Det blir väl film, singstar eller något liknande. Hon kommer vilken sekund som helst här nu, så jag ska passa på att ta ut Mio och möta henne samtidigt. Direkt när hon kommer så ska vi göra iordning en lätt middag! Puss på er ♥


Gammal bild på mig och Josefine

Måndag

2009-06-08  16:03:23  Allmänt  Kommentarer (7)
Hej bloggen!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Min dag har varit helt okej. Mötte upp klassen utanför Dramaten vid 9. Sen gick vi en guidad tur där inne. Gick upp på scenen, bakom scenen, kollade på alla skådespelarnas kläder osv. Rätt så intressant faktiskt. Efter det så satte vi oss i en park och åt mackor och drack smakis :) Sen fick vi sluta.

Jag och Josefine åkte hem till henne en stund, hon skulle lämna lite saker och sen åkte vi in till Farsta centrum. Hon köpte ett par skor, skitfina! Sen kollade vi bara runt, testade lite kläder och sånt. Sen hämtade min faster upp mig och nu är jag hemma i vidja. Är hundvakt till min lilla älskling! Är så stolt över honom, han är så lättlärd och det är skitkul tycker jag. Snart kan han "rulla runt" riktigt bra, hehe. Ska öva lite mer innan matte och husse kommer hem från Italien (på söndag). Dom kommer bli sååå glada, haha.

Eftersom att min bror är upptagen idag så är jag här hemma och vaktar hunden och huset. Hoppas att Jonas eller Josefine kan sova här idag. Tvivlar så att Jonas orkar åka hit men Josefine kanske ville sova här, får väl hoppas på det :) Det skulle vara kul. Vi är ju trots allt lediga imorgon! :) Sommarlov på onsdag!!! ♥


Älsklingen! ♥

Bilder!

2009-06-07  22:47:48  Allmänt  Kommentarer (8)
Hej bloggen! Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera men har faktiskt bra skäl till det också. Älsklingen och min moster har ju tagit studenten och båda har haft mottagningar. Har haft fullt upp med dom och bara umgåtts med en massa folk. Här får ni se lite bilder som jag och andra har tagit under helgen!



Jag bjuder på mig själv!

Hade inget bättre för mig när älsklingen tankade bilen, haha.

Såhär såg jag ut i fredags på Jonas student :)

Älskade moster!


Moster med pojkvännen. Sötaste paret!

Jag och min söta kusin!

Tvättade älsklingens bil idag hemma hos mig..

Sen åkte vi iväg och röstade.

Är hemma i bro nu. Vi firar lite i efterskott att han har tagit studenten, haha ;)

DVS. Vi dricker champagne!
:)

Hemma igen

2009-06-05  16:34:27  Allmänt  Kommentarer (12)
Fan va kul det var! Roligt att se så många ungdomar, studentmössor, flak, familjer. Allt på en o samma gång. Musik, skrik och skratt!

Här får ni se några bilder.

Jag påväg till Jonas student

Folk. Detdär var bara en liten del av allt folk som var där.

Studenttåg

Älsklingen!

Jonas och hans mamma


Han fick dricka och kamera av hans mamma :) Najs!

Nu ska jag laga någon lätt "lunch" till Jonas. Han kommer hem om ca en halvtimme. Senare så ska vi hem till hans pappa och umgås :) Puss! ♥

Klar!

2009-06-05  12:13:58  Allmänt  Kommentarer (7)
Nu är jag helt klar. Ska bli hämtad strax innan 1. Dagens outfit:


Klänning från gina tricot.

Smycken från guldfynd.

Lite lockar i håret, det får räcka.

Morgondagens planering

2009-06-04  22:52:50  Allmänt  Kommentarer (5)
             Dagen börjar med:
  • Få upp älsklingen i tid (halv 7)
  • Somna om och sedan gå upp senast halv 11
  • Duscha, sminka mig, locka håret, klä på mig
  • Äta lunch
  • Fixa sminket och håret - lite extra
  • Bli hämtad kl 1


    Sen blir det roligare !
  • Möta älsklingen i parken
  • Ge presenter
  • Ta en massa foton (förhoppningsvis)
  • Gratta, prata, pussa! (haha)
  • Åka hem till Bro och senare hem till Jonas pappa i Jordbro

    Sen får vi se vad som händer!
Denhär klänningen ska jag ha på mig imorgon. Hudfärgade strumpbyxor, vita klackskor och svart skinnjacka. Hoppas att det ser bra ut!


Älsklingen och jag har som mål ikväll att vi ska ligga i sängen senast halv 12. Hoppas att vi kan somna fort också, annars blir det problem med väckning imorgon, haha. Säger godnatt nu då så hörs vi imorgon. Puss på er ♥

Hej bloggen!

2009-06-04  21:57:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Jäklar va dålig jag har varit på att uppdatera. Är ledsen för det, men det blir ändring på det snart hoppas jag. Det är bara lite jobbigt just nu, det är bråk hemma och det är mycket i skolan. Jag har för mycket press på mig, jag orkar inte.

Imorgon tar iallafall pojkvännen studenten. Hans pappa kommer och hämtar mig halv 1 imorgon. Då ska vi till en park inärheten av Jonas skola och där kommer han och hans klass komma gåendes i ett studenttåg. Ska bli såå himla kul tycker jag! Tyvärr så har jag hört att det inte ska bli så bra väder. Jag som ska ha klänning och lockar i mitt hår, haha. Men men, tar med mig ett paraply iallafall ;)

Här får ni se ett par bilder..


Mina djur gillar närhet, haha ;)

Älsklingen! Han börjar lära sig "rulla runt" nu ;) Lättlärd hund detdär!



Igårkväll blev det lite dricka hos min systers kompis. Det slutade med katastrof, kom hem kl 6 imorse. Tog två timmar för oss att komma hem, vi gick!

Nu ska jag testa kläderna som jag förhoppningsvis ska ha på mig imorgon. Hörs senare eller imorgon! ♥

Vidja

2009-06-03  13:46:32  Allmänt  Kommentarer (14)
Tjosan! Hoppas att ni mår bra idag. Jag mår bra med har lite ont i magen bara. Är hemma hos min pappa just nu. Hälsar på brorsan och hans flickvän, dom är hund och husvakt här medans pappa och hans sambo är i Italien. Just nu är jag själv här, men dom kommer hit vid 3 igen. Min syster kommer om en stund också, hon ska hålla mig sällskap här en stund ;)

Idag ska jag bara vara här, ta det lugnt, umgås, äta middag och sen åker jag hem till bro igen. Hörs senare ♥

Dagen..

2009-06-02  21:56:51  Allmänt  Kommentarer (14)
Tjosan. Idag har jag bara tagit det lugnt, kollar på film och sovit. Min kväll kommer bestå av film, cola och chips. Middagen idag blev enkel, pasta och bacon ;) Men det var gott! Jag vet att jag har uppdaterat jättedåligt de senaste dagarna, men har inte haft något att skriva om. Men i helgen blir det nog lite bilder och så. Älsklingen tar studenten på fredag och min moster Mysan tar studenten på lördag. Konstig dag att ta studenten på, men men. Hoppas på en massa bilder då ;) Tror inte att jag uppdaterar nå mer idag faktiskt, men vi hörs imorgon :)


Enkelt, snabbt och gott! ;)

Vinnare!

2009-06-02  18:03:44  Allmänt  Kommentarer (21)
Hej bloggen! Har sovit ett par timmar nu, det kanske inte var så smart. Kommer inte kunna somna så lätt ikväll då. Nu tänkte jag ta och äta lite middag och samtidigt se på någon film. Vill ni veta något kul? Jag vann en Veckans blogg tävling idag! Fan va roligt. Wohoo! Tack för alla era röster!!! ♥♥ Tack Tack Tack!


Tack till Fanny som hade tävlingen :) ♥

Tisdag

2009-06-02  12:46:50  Allmänt  Kommentarer (17)
Fan va dålig jag är. Jag försov mig imorse. Vaknade strax efter 10, lyckat! Så jag har varit hemma från skolan idag, har bara kollat på film och tagit det lugnt. Funderar på om jag ska lägga mig i sängen och se på tv, kanske sova en stund. Är skittrött faktiskt, vet inte varför.

Hörs senare ♥

Godnatt

2009-06-01  23:58:35  Allmänt  Kommentarer (9)
Fan va dåligt jag har uppdaterat i bloggen sen jag kom hem från Nåttarö. Men jag har inte gjort så mycket så jag har inte haft något att skriva om. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och kollat på filmer.

Imorgon börjar jag som vanligt kl 8, ska se på film och sen kl 10 så ska jag lämna in min dator. Usch så tråkigt. Över sommaren menar jag då. Det är ju skolans dator som jag lånar hem, därför lämnar jag tillbaka den under sommarlovet. Så från och med imorgon är jag utan dator. Jobbigt när det gäller bloggen, då vet man aldrig när man kan uppdatera den igen. Men ska försöka låna Jonas dator så mycket som det går, haha.

Nu börjar jag bli ganska trött faktiskt. Innan jag går o lägger mig så måste jag överföra bilder, musik och lite dokument till Jonas dator. Skolans dator rensas ju under sommarlovet. Vi hörs imorgon. Godnatt ♥

Veckans blogg!

2009-06-01  18:38:25  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej bloggen! Glöm inte att rösta på mig här! Tävlingen avslutas idag, jag vill verkligen vinna ;) Nummer 4, Nummer 4, Nummer 4!!!! Rösta rösta rösta! ♥

22 månader idag ♥

2009-06-01  12:25:18  Allmänt  Kommentarer (6)


RSS 2.0