2009-09-30  21:08:27  Allmänt  Kommentarer (3)
I love this song!

Dålig uppdatering

2009-09-30  18:59:22  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluu!

Har helt glömt bort att blogga idag! Sorry! Men har ändå inte gjort ett skit idag, så har inget o skriva om typ. Har legat i sängen och slappat hela dagen, kollat på Vänner, Gossip girl osv. Tänkte göra iordning lite middag snart tror jag, och sen se på ytterligare ett avsnitt av Vänner :)

Imorgon börjar jag kl 13.00, vi ska jobba nere i restaurangen. Ska försöka få tag i batterier till kameran, då följer den med dit såklart! :) Hörs imorgon innan jag åker mot skolan ♥

07.00

2009-09-30  07:01:31  Allmänt  Kommentarer (1)
Jaha, då var man vaken. BUT WHY?! Jag är ju ledig idag! Äsch, lägger mig i sängen och läser lite, då somnar jag nog om ;) ♥

Just nu:

2009-09-29  22:16:13  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluu!

Kom precis hem från centrum. På vägen dit så ringde jag och pratade lite med min syster och på vägen hem så ringde jag upp mamma och pratade lite med henne ;) Har ett stort behov av att prata ska ni veta. Är känd för det i släkten ;) Fniss- och pratglada lilla Jempa!

Nu blir det: cider, sour cream chips och Sex and the city - the movie! ♥




Idol mm.

2009-09-29  20:02:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

NU börjar Idol så det blir ett kort inlägg. Jag har kollat på Vänner, läst lite i min bok och bara tagit det lugnt. Har fortfarande jätteont i halsen :( Funderar på om jag ska gå till centrum efter Idol, köpa hem lite gott. För ikväll ska jag se Sex and the city-filmen och kanske någon mer, får se. Imorgon är jag ledig från skolan, studiedag, skönt!

Hörs senare ♥


Tisdag

2009-09-29  12:32:54  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Kunde inte somna igår för jag mådde jätteilla och hade feber. Satt uppe och läste lite, sen testade jag att lägga mig i sängen igen och då somnade jag efter en stund. Har vaknat upp jättemånga gånger inatt, vet inte varför. Vaknade imorse av en extrem huvudvärk (jag brukar inte ha huvudvärk!), ont i halsen och feber. Så jag ringde och sjukanmälde mig!

Sitter i sängen just nu, tänkte göra lite nudlar (skulle vara skönt för min hals) och sen kolla på Vänner.. Hörs senare ♥

Update

2009-09-28  20:22:44  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Självklart somnade jag. Men hade ställt klockan på 8, vill ju se Idol. Så nu sitter jag i sängen med datorn i knät, sneglar åt Idol ibland och så. Ska försöka äta lite middag och gå och lägga mig efter Idol sen. Hoppas att jag somnar om!

Tråkiga inlägg det blev idag, men men. Har ju ingenting att skriva om :( Imorgon ska vi till Spendrups bryggeri med klassen, tar med mig kameran så kanske jag får lite kort på nåt iallafall! :)

Hörs imorgon. Puss på er ♥


Bjuder på en rolig bild på Mio! ;) Haha.

Hemma

2009-09-28  16:20:39  Allmänt  Kommentarer (1)
Äntligen hemma från skolan!

Är jättetrött verkligen. Ska lägga mig i sängen och se på Vänner, sen ska jag nog läsa lite :) Hoppas att jag inte somnar bara, för då kommer jag inte kunna sova inatt igen.

Hörs sen ♥

Skolan

2009-09-28  10:04:47  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu, har Turism och resor. Rätt så intressant faktiskt. Efter denhär lektionen har jag lunch, sen mentorstid en stund och efter det är det Projektarbete som gäller! Får se hur det går.

Hörs lite senare ♥

Nu är det dags!

2009-09-28  05:40:23  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har varit uppe hela natten, har suttit i sängen och kollat på en massa Vänner avsnitt :) Väldigt kul. Som vanligt när jag sitter uppe så blir jag alltid trött just när jag ska börja göra iordning mig, men men. Det regnar ute så idag är det nog mjukiskläder som gäller, mys! :)

Bloggar från skolan sen. Puss ♥

<3

2009-09-28  02:27:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Blev överraskad när min älskling kom hem helt plötsligt. Han skulle inte jobba idag tydligen, det stog fel i hans papper. Wohoo, då slipper jag vara uppe inatt helt själv! :) ♥


Vill ha!

2009-09-28  01:21:38  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Älsklingen min åkte till jobbet nu och jag är fortfarande vaken. Inte bra. Men vad gör man när man inte är trött?! Blir så jävla irriterad på mig själv för att jag inte kan somna på kvällarna, men vafan ska jag göra?

Aja. Sitter och läser en massa om tungpiercing, är såååå jäkla sugen. Har alltid velat ha hål i tungan, men har inte fått för föräldrarna och har inte vågat heller. Men nu är jag 18, bestämmer ju själv då om jag vill eller inte, men jag vågar fan inte! Men det är ju så jäkla snyggt! JAG VILL, JAG VILL!


Bild tagen från Google.

Update

2009-09-27  20:35:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Efter att jag och Jonas hade storhandlat så åkte vi direkt hem och började med middagen. Kan ni gissa vad det blev? Baconpasta såklart ;) Ovanligt va? Men det är ju sååå gott. Tänkte lägga upp receptet här någon dag, visar bilder på hur man gör och på resultatet :)

Älsklingen ligger bredvid mig här i sängen, han ska sova lite för han ska jobba inatt igen. Och jag ska upp kl 6 imorgon bitti, undrar hur det kommer gå. Är ju inte alls trött just nu.. Får väl se lite Vänner avsnitt och ligga kvar här i sängen, och hoppas på att jag blir trött.

Hörs imorgon eller senare ikväll. Puss på er ♥


Bjuder på en bild på min urgulliga kusin! ♥

Söndag

2009-09-27  17:29:19  Allmänt  Kommentarer (3)
Jaha då var det söndag igen då. Söndagarna är verkligen de tråkigaste dagarna i veckorna! Finns absolut ingenting att göra. Förutom att slöa och ta det lugnt, vila och så innan en ny vecka i skolan börjar igen.

Idag ska jag bara ta det lugnt, se på Vänner, kanske någon film, läsa lite och så. Jonas ska snart köra hem sin kompis, och jag ska såklart med eftersom att vi ska storhandla på Willys sen. Inte ofta vi måste göra det själva, men Jonas mamma jobbar idag så idag får vi klara oss själva ;)

Hörs sen ♥


Fin bild :)

Gårdagen

2009-09-26  21:21:17  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Dålig uppdatering, i know. Men jag har inte haft tillgång till en dator sen igår så det har helt enkelt varit omöjligt att uppdatera. Men nu så, är hemma hos älsklingen nu. Har varit och handlat lite chips, godis och läsk till ikväll. Jonas och hans kompis med. Jonas ska ju iväg och jobba runt halv 1, hoppas att det går bra för honom! (Första natten på hans första jobb!).

Igår var jag och mamma på Värdshuset och åt middag. Visar bilder på det snart. Vi hade det jättetrevligt. Senare kom min brorsa dit med sin flickvän, sen kom min syster med hennes killkompis, sen kom min styvpappa. Så det vart fullt där! :) Min bästa vän Angela var där också. Vi drack en massa, pratade, lyssnade på live-musik osv, jättekul var det!

NU: bilder från gårdagen.. Enjoy!


Jag myser i soffan med en cider!

Såhär såg jag ut igår. Topp från H&M, strumpbyxor och ett par svarta ballerina.

Jag!


Min middag. Fläsknoisette med pommes och kantarellsås, jättegott!

Och mamma åt en jättegod pasta! (Nästan lite för mycket vitlök i bara!!)

Brorsans tjej Veronica och syrrans killkompis Danne!


Bror och syster


Jag och brorsan                                                Jag och Angela

Jag, hahaha!

Jag och mamma! ;)

Cider! Mums.

Min fina katt!

Nu blir det några Vänner avsnitt, chips, godis och cider. Sen ska jag börja läsa i den nya boken, andra Twilight-boken, "När jag hör din röst". Ha en bra lördagskväll! ♥

<3

2009-09-25  18:48:48  Allmänt  Kommentarer (3)
Nu drar jag och mamma ut och äter. Har tagit lite kort men kameran vägrar funka i datorn så jag lägger upp allt imorgon. Ha en bra kväll. Puss på er ♥

Hemma hos mamma

2009-09-25  16:38:02  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Hade servering idag igen i skolan, det gick jättebra. Är dock helt slut i benen och så men det är det värt ;)

Är hemma hos min mamma just nu. Vi har en liten "mor och dotter tid", hehe. Trevligt! Så länge sen! Vi pratar, lyssnar på gammal musik och dricker en varsin cider. Ska om en stund börja göra iordning oss, vi ska ut till Värdshuset (en kvarterskrog nära oss) och äta middag där. Senare kommer min syster dit med hennes killkompis, kanske min styvpappa och sen kommer det vara en massa vänner som vi känner sedan långt tillbaka. Kommer bli skitkul! Har kameran med mig så bilder får ni se imorgon förhoppningsvis! :)

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen återgå till min goda, kalla cider! Ha en bra fredagskväll ♥

Äntligen hemma från skolan!

2009-09-24  22:53:47  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej bloggen!

Kom hem till Jonas för en liten stund sen, är helt jäkla slut i fötterna. Har haft servering idag i skolan, vi hade 43 st gäster och vi fick in 441:- i dricks, det är bra! Allt gick bra för mig idag, men det gick liiite sämre för några andra (nämner inga namn!) ;) STACKARS! Ett glas kraschade, rött vin spilldes över en gäst osv. Men men, så kan det gå ;)

Borde egentligen gå och lägga mig nu men har så mycket jag vill göra innan här på datorn. Får ha som deadline att jag ska ha stängt av datorn, fixat mig inför sängen osv innan halv 12, låter bra det ;)

Hörs imorgon! ♥

Vidja

2009-09-23  18:59:52  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Sitter vid matbordet just nu, åt middag för en stund sen. Det blev våran egna thairätt ;) "Tio meter över havet" heter den, haha. Minnen!

Tänkte lägga in lite bilder nu på min och Natalies lilla visit hos Henrik tidigare idag :) (Wohoo!) Ska läsa lite bloggar nu, kolla runt lite på internet, se Idol kl 20.00, se på en film i mitt hus med syster och sen sova. Så ser min kväll ut :)

Hörs imorgon, sent på kvällen. Kommer vara i skolan från kl 13.00 till 20.00.Puss på er ♥


Henrik googlar på sig själv ;)

Henrik visar stolt upp sin hemtrevliga toalett i sin butik!

Henrik med en kund :D

En cool Henrik !

:)

Mina älsklingar ;) ♥

Skolan

2009-09-23  10:41:38  Allmänt  Kommentarer (2)

Hej bloggen!

Sitter i ett grupprum i skolan just nu med Natalie. Vi skickar över lite bilder till varandra som vi tog på rasten idag ;) Tänkte lägga upp några i dethär inlägget.

Efter denhär lektionen har vi lunch i en och en halv timme. Då ska vi först käka, sen hälsa på våran gamla köksmästare, Henrik, på hans butik.

Hörs sen! ♥


Promenad i Liljeholmskajen.


Jag och Natalie

Blomma!

Jag sitter på handen ;) Haha.

Och Natalie.. ;)

Skolan, haha.


05.45

2009-09-23  05:46:07  Allmänt  Kommentarer (1)
Godmorgon bloggen!

Uppe med tuppen idag! Eller inte. Har faktiskt inte gått och lagt mig än, oops, så kan det bli. Kommer vara väldigt trött idag i skolan, men kommer nog ha väldigt kul också. Är man övertrött så har man ju otroligt kul ibland (skrattar åt ALLT!). Ska ha Näringslära på morgonen, efter lunchen har jag Webbdesign.

Efter skolan ska jag hem till pappa, ska försöka uppdatera därifrån senare ikväll. Men självklart blir det uppdatering från skolan innan! ;) ♥

Btw, angående inläggen nedan.. Ska inte flytta hem bokstavligt talat, ska bara hälsa på min familj lite oftare osv. Jag och Jonas har pratat lite inatt och en del saker har vi ordnat upp iallafall.

:(

2009-09-22  22:36:19  Allmänt  Kommentarer (2)
Jag vill vara med dig, förstår du inte det? Men eftersom att ingenting betyder nåt för dig så kanske jag ska packa mina saker och åka hem? Kan lika gärna ta och stanna där också! Jag orkar inte mer :'(


...

2009-09-22  20:01:41  Allmänt  Kommentarer (2)
Middagen idag bestod av en pinocciotårta, lite annorlunda, hehe ;)
Nu är det dags för Idol 2009!



Middag + Vänner!

2009-09-22  19:44:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Nu ska jag äta "middag" och se på Vänner ;) Till middag blir det "jag har inte en jävla aning om vad det är för nåt". Jonas mamma har ett stort intresse för mat, så hon slänger ihop en massa grejer och får det till något jättegott. Så nu testar vi något nytt, hehe ♥



Tisdag

2009-09-22  08:53:35  Allmänt  Kommentarer (11)
Godmorgon bloggen!

Ligger i sängen bredvid min älskling just nu. Tänkte sätta på ett avsnitt av Two and a half men nu, men såg att jag bara har 4 avsnitt kvar! Då är frågan, vad ska jag se efter det? Någon av dessa! ♥


Vänner

SATC

Scrubs

Eller Simpsons

Sent inlägg

2009-09-22  01:20:53  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Ska upp om ca 5 timmar så jag ska stänga av datorn nu och försöka sova. Tvivlar på att jag kommer somna, men men, måste verkligen försöka.

Imorgon är det friluftsdag i skolan. Jag och Angela ska ha MMM = Motion, matlagning och massage. Tar med mig kameran så jag hoppas på liiite bilder iallafall ;) ♥ Godnatt!


Gammal bild på mig och Ampis :) ♥

Ont :(

2009-09-21  19:16:10  Allmänt  Kommentarer (8)
Hej bloggen!

Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar här idag, men så kan det bli ibland. Idag var jag inte i skolan. Jag hade jätteont i magen imorse, kunde inte sitta upp ens. Så jag somnade vid 5 och sen vaknade jag jättesent.

Har bara legat i sängen och kollat på Two and a half men, har så ont att jag inte ens kan sitta upp. Helt sjukt :( Hoppas att älsklingen min kan laga middag eller åtminstone hjälpa mig med den snart! Är otroligt hungrig ♥


Jeииifeя ♥ Joиas

Hemma igen

2009-09-20  22:49:09  Allmänt  Kommentarer (14)
Hej bloggen!

Kom hem från stan för en liten stund sen. Tänkte lägga upp några bilder som jag tog under promenaden :) Vi satte oss vid bryggan i Gamla stan, pratade lite och sen mötte vi upp en killkompis till Natalie. Vi gick runt lite och sen satte vi oss nånstans och pratade igen, vi hade skitkul. Eller, iallafall jag. Jag skrattade så tårarna rann ;)

Nu ska jag se på Two and a half men, sen måste jag försöka sova. Ska upp kl 6 imorgon bitti. Godnatt ♥

Här får ni se lite bilder. Enjoy!

Älskar Stockholm :)


Fint!

Mysigt



Suddig bild..

Mörkt i Stockholm!

Just nu:

2009-09-20  18:01:32  Allmänt  Kommentarer (11)
Nu drar jag till stan. Promenad med Natalie! :) Hörs senare ikväll ♥


Såhär ser jag ut idag. Har på mig bekväma jeans från Bikbok.

STÖRD! ;) den bjuder jag på!

Stan

2009-09-20  16:00:12  Allmänt  Kommentarer (25)
Hej bloggen!

Har precis tagit ett långt, varmt, härligt bad. Ligger i sängen just nu och kollar på Two and a half men. Ska snart gå upp och fixa mig lite, sen göra iordning lite middag. Om ett par timmar ska jag in till stan och träffa Natalie. Vi ska gå på en promenad.

Uppdaterar lite senare ♥


Jag och Natalie!

Söndag

2009-09-20  10:41:18  Allmänt  Kommentarer (21)
Hej bloggen!

Vaknade för ca en halvtimme sen. Är skittrött just nu, sitter och gäspar hela tiden, hehe. Idag har jag inga planer alls, så vi får se vad som händer. Men NU blir det Two and a half men. Hörs sen! :) ♥


Bjuder på en gammal bild på mig och Jenny! :) ♥

Kolla in denhär bloggen!

2009-09-19  23:42:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Ville bara kika in och säga att ni MÅSTE kolla in en blogg som jag rekommenderar. Hon som driver bloggen heter Cassandra och hon är en gammal vän till mig, vi har känt varandra rätt så länge nu, gått i samma klass innan vi började gymnasiet och så. Och hon är så otroligt duktig på att rita, det är det hon visa upp i bloggen. Kika in i hennes blogg här!


Fina Cassandra! :)

Ett exempel på ett utav hennes mästerverk! ;) ♥

Vill ha!

2009-09-19  22:45:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Fan va jag ääälskar denhär klockan! Den finns att köpa här!


Monster i London?!

2009-09-19  18:47:46  Allmänt  Kommentarer (1)
Ändrade planer, ska inte hem till pappa imorgon. Fixar det nästa helg istället :)

Satt och läste lite nyheter på internet nyss, då såg jag detta!
Herregud, disgusting!


Läste också om att det precis har skett en bilolycka strax utanför Bro (där jag bor), en person omkom. Hemskt :( Läs om det här!

Bilder

2009-09-19  18:00:11  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen. Idag har jag inte gjort nånting, har bara legat i sängen och tagit det lugnt, kollat på Two and a half men och sånt. Resten av dagen/kvällen ska jag se på film och ta det lugnt. Ska också packa lite, för imorgon ska jag hem till min pappa och rensa min garderob, sen ska jag sälja det senare imorgon.

Det har varit väldigt dåligt med bilder på sistonde, så här får ni se lite bilder som jag har tagit de senaste veckorna!


Såhär såg jag ut första veckan då vi serverade i skolan. Vi hade inte fått in våra nya serveringskläder då.

Och nu för tiden så ser jag ut såhär ;) Dock hade jag inte hunnit fixa flugan ännu, haha ;)

En del av restaurangen!

Fin blomma!

Natalie skriver på tavlan!

Min älskling, Mio! :)

Har fått väldigt långa naglar nu! Har ju slutat bita (för typ fjärde gången) och nu har jag nått mitt rekord ;) haha.

Jag igår.

Ja, det var väl de enda. Men men, några bilder iallafall. Ska försöka bättra mig med att lägga upp bilder, minst en gång om dagen, om inte en bild per inlägg!! Nu blir det att avsnitt av Two and a half men. Sen ska jag nog äta middag och se på How to deal. Läs om den filmen här!

Puss på er ♥

Maraton!

2009-09-18  21:22:04  Allmänt  Kommentarer (1)
Ikväll kör jag ett two and a half men-maraton med mig själv. Ska lägga mig i sängen och se på det, äta chips och dricka cola. Jonas har en kompis här just nu, dom ska lana ikväll så jag har en egen liten myshörna här borta i sängen ;)

Ha en bra fredagskväll! ♥


Jag och älsklingen på Nåttarö i somras! :) ♥

Hos mamma

2009-09-18  17:15:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom upp i tid imorse, skönt det. Hade skolfotografering kl 09.10 imorse, klasskortet blev helt okej men det enskilda kortet fick jag inte se :( Efterfotograferingen gick jag ner till restaurangen och började arbeta. Idag hade vi det fullt upp, vi satt i skiten en stund men det löste sig såklart. Vi var bara 3 servitriser idag, usch! Men men, vi överlevde.

Just nu sitter jag hemma hos min mamma, inte så kul direkt (mamma sover). Ska antagligen åka hem till Jonas om en stund. Ikväll ska jag väl bara se på Two and a half men, kanske någon film och så.

Hörs sen ♥

:(

2009-09-17  22:46:47  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem från skolan för en timme sen. Har sååå otroligt ont i mina ben och fötter, men men, så är det. Det gick iallafall hyfsat bra idag i restaurangen. Jag fick ett 9-manna bord men mina snälla vänner hjälpte såklart till! :) Härliga gäster var det också, väldigt skönt!

Tänkte se på Two and a half men nu, sen måste jag nog försöka sova. Imorgon börjar jag egentligen kl 9 i restaurangen men innan det ska jag ha skolfotografering, usch! (vad ska jag ha på mig?!?)

Just nu känner jag mig lite deppig, IGEN?! Förstår inte hur man kan må såhär helt plötsligt, och rätt så ofta?! Det är ju skitjobbigt :( Vet nog vad det handlar om iallafall.. förhållandet jag har med Jonas.

Vidja

2009-09-17  10:16:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har sovit över hos pappa inatt. Jag och min syster kollade på en film innan vi somnade igårkväll. Vaknade vid 9 imorse, gick in och åt frukost, duschade och nu sitter jag här. Har sminkat mig lite också, men ska fortsätta om en stund då det första lagret har torkat ;)

Idag ska jag vara i restaurangen från kl 13.00 till 20.00, jag ska servera som vanligt :) Hoppas att det kommer gå bra! Hörs ikväll ♥

Webbdesign

2009-09-16  12:38:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter på min första webbdesign-lektion nu, hoppas det blir kul!

Ville bara kika in och säga hej ;) Och Ampis hälsar! Min allra bästa vän sen dagis! :)


Ampis och Jempa!

Skolan

2009-09-16  09:56:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu, har näringslära. Väldigt tråkigt, vi skriver om fett, proteiner och kolhydrater. Sen ska vi ha debatt om dessa ämnen. Efter lunchen sen så ska jag ha webbdesign.

Hade brandövning idag, booooooring!!! Helt onödigt tycker jag, haha.

Efter skolan ska jag hem till pappa och hälsa på, umgås lite med syster och så. Hörs sen!


2009-09-15  22:53:16  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej igen! Tänkte bara lägga upp lite bilder, sen ska jag sätta på en film. Vill också tala om att jag älskar min syster. Vi har alltid så kul tillsammans, vi har många minnen ihop! ♥ En sak till.. Förlåt Nicole om jag lägger upp bilder du inte vill att jag ska lägga upp!!! HIHIii!


Jag och syster i somras!

Här med!

Gammal!

En julafton.

Åktur med moppen förra sommaren :)

OJ, hihi! Bjuder på den.

Hoho!

Syster fyllde 18!

BAD GIRLS!

Old!

haha, väldigt gammal!

Nyår 2006!

Melodifestivalen 09

Utgång!

Nångång ;)

En julafton för måånga år sen!

Syster fyllde 20!




Förra sommaren!


Jag fyllde 18!


Så, det får räcka med bilder för idag! Hoppas ni gillade dom ;) ♥
Hörs imorgon!

22.30

2009-09-15  22:35:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har precis kollat klart på det senaste Gossip girl avsnittet, åååh va bra det är. Längtar till nästa tisdag då jag får se nästa avsnitt ;) Hehe.

Ska se på en film snart, efter den så måste jag sova. Måste verkligen försöka skärpa mig med försovningen, inte bra asså. USCH! Va fan ska man göra för att man ska komma upp i tid? Jag somnade runt halv 10 igårkväll men kom ändå inte upp i tid imorse :S Det är verkligen något fel på mig, haha.

Imorgon efter skolan ska jag hem till min pappa. Min syster kommer vara där också, ska bli kul att umgås med henne lite :) Vi har alltid så kul tillsammans! ♥

Innan jag sätter på en film så ska jag bjuda på lite bilder ;) De kommer upp snart! Hihi! ♥


19.00

2009-09-15  19:01:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Internet funkar inte på min dator så jag får blogga från Jonas dator istället. Vi ska laga bacon-pasta snart, wohoooo! :D Det gör hela min dag! Så jääkla gott!

Ikväll ska jag plugga lite (har demokratiprov om 3 veckor?, lika bra att vara föreredd!). sen ska jag nog bara se på film, eftersom att mitt internet inte funkar! :O Hörs kanske senare, annars imorgon såklart! ♥


En gammal bild på mig ;) Ligger och sover, haha!

Skolan

2009-09-15  12:55:29  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu, har samhällskunskap. Kollar igenom lite instuderingsfrågor inför ett prov som vi ska ha om två veckor. Hoppas det kommer gå bra ;)

Efter skolan ska jag hem till älsklingen! Hörs sen ♥

R.I.P

2009-09-15  09:38:57  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

För er som inte redan vet det så kan jag berätta att Patrik Swayze, Dirty Dance-stjänan avled igår, han blev 57 år gammal :( Han dog i cancer. Vila i frid!


Läs en artikel om det här!

Godnatt

2009-09-14  21:03:15  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har legat i sängen hela kvällen, kollat på Two and a half men, läst bloggar, kollat på en massa kläder, facebook osv. Ja, allt det jag brukar göra när jag har tillgång till en dator. Men det dåliga med denhär kvällen är att jag har fått feber :( Är kokhet men fryser jättemycket. Vare sig det är bättre imorgon eller inte så SKA jag gå till skolan. Det är ett MÅSTE.

Nu ska jag lägga mig under Jonas varma täcke igen och se på tv. Älsklingen kommer hem om ca en timme, hoppas att jag hinner träffa honom innan jag somnar! Godnatt! ♥


Gammal bild på mig o älsklingen. Jag älskar dig så otroligt mycket! ♥

Hemma!

2009-09-14  17:34:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Kom hem för en liten stund sen. Var på biblioteket här i Bro och inte fan hade dom boken inne, den var utlånad såklart. Men självklart ställde jag mig i kön, får den förhoppningsvis i slutet på denhär månaden.

Btw, självklart somnade jag på tåget påväg hem. Vaknade av att tanten i högtalarna sa "avstigning för samtliga passagerare". Shit tänkte jag, då var vi ju på slutstationen, i Bålsta. Då fick jag sitta där o vänta i en halvtimme tills tåget vände mot Bro igen. SUCK!

Nu är jag iallafall hemma. Sitter i sängen med ett glas fanta bredvid mig, ska se på Two and a half men! :) Hörs sen ♥


R.I.P. Saknar dig, bebis :'( ♥

Tjosan

2009-09-14  14:45:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Just nu har jag Projektarbete. Slutar om ca 15 minuter, skönt. Har så jäkla ont i magen :( Så fort jag kommer till Bro så ska jag nog gå till biblioteket och fråga efter boken "Om jag hör dig röst". Jonas kommer inte vara hemma när jag kommer hem. Han är hos sin pappa idag och fixar en bil, men han kommer hem ikväll :)

Föresten, vi ska inte ha våran studentskiva på Metro, vi ska ha den på Göta källare. Hoppas det blir bra där.

Nu ska jag logga ut. Hörs senare :) ♥


Bjuder på en bild på mig och Natalie! :)

Liten update!

2009-09-14  10:59:55  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen! Det ser ut som att det blir många uppdateringar idag :) Men det är ju kul, eller hur?!

Är snart klar med mitt arbete om Orlando, är ganska nöjd faktiskt. Det har gått väldigt bra för mig idag, brukar tröttna rätt så fort på såna här saker men dethär var kul! :)

Ska ha lunch om en halvtimme, hoppas det är god mat! Sen ska jag ha projektarbete. Jag och Natalie ska jobba ihop, men vi har inte kommit någon vart. Våran idé är att lära ut till hotell- och restaurang ettorna i våran skola hur man arbeter inom Servering. Ska filma lite och så. Ruuuuuligt!!

Nu måste jag avsluta mitt arbete. Hörs sen :) ♥

Skolan

2009-09-14  09:23:53  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu, har Turism och resor. Vi har precis börjat med ett arbete, jättekul faktiskt. Man ska skriva om ett resemål, använda texter och bilder, information om staden, alltså representera ett resemål så bra som möjligt. Och jag har valt att skriva om Orlando/Florida :) Det är otroligt fint där! Hörs sen ♥




Helluuuu!

2009-09-14  00:49:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Är inte trött än så jag kanske sitter uppe hela natten, får se hur det blir med det. Ska se på Two and a half men nu ;) Ville bara kika in och säga det, hehe. Ha det bäst ♥


Bjuder på en gammal bild på mig o min älskling :) ♥

Update!

2009-09-13  19:06:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter och lyssnar igenom min gamla musiklista, fan va gamla låtar asså. Tycker det är kul att lyssna på alla gamla låtar, kommer ju upp en massa minnen och sånt :) En killartist som alltid kommer finnas i mitt hjärta är Anders Johansson. Jag, min mamma o min syster har älskat hans musik ända sen han vann Fame Factory år 2003 :) Han är otroligt charmig och har underbara låtar!

Har läst ut min bok nu (vill ha nästa nuuu!!!), ska såklart låna den andra boken så fort jag hinner gå till biblioteket. Hoppas på det imorgon, hoppas att den inte är utlånad!! Efter att jag läste boken nu så är jag jääättesugen på att se filmen, så nu tänkte jag hämta lite mat och sätta mig i sängen igen och se filmen! :)  pussar ♥


Underbara Anders!

Söndag

2009-09-13  11:22:57  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Då var det söndag igen, tiden går fort nuförtiden. Sitter i sängen just nu, tänkte läsa lite och sen ska jag nog se på Two and a half men :)

Jonas kom hem inatt från krogen runt halv 3, tyckte såå synd om honom. Tänker inte berätta exakt varför men jag kan ju säga att det inte hade gått så bra för honom, hihi, stackarn. Han mådde inte så bra när han kom hem ;)

Hörs senare ♥

Deppig.. igen!

2009-09-13  01:53:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Vilken deppig dag det har varit idag. Först var det skitjobbigt hemma hos pappa tidigare idag, bråk och skrik hela jävla tiden. Sen när jag kom hem till Bro så tjaffsade jag och Jonas (igen!), sen drog han ut på krogen och jag stannade hemma.

Hela kvällen nu har jag suttit och kollat på kärleksfilmer (sorgliga!) och varit jättekänslig o bölat för minsta lilla! Skitjobbigt ju. Men nu är det slut på det tycker jag, nu är jag redo för lite Two and a half men avsnitt, sen ska jag nog läsa lite ur min bok. Den är såååå jäkla bra!

Hörs imorgon. Hoppas att det är bättre imorgon, allt jävla skit som pågår just nu!! ♥

Just nu:

2009-09-12  18:09:27  Allmänt  Kommentarer (0)
Sitter ensam hemma hos pappa, väntar på att Jonas ska komma och hämta mig. Varierar mellan att sjunga, läsa, äta lite godsaker, kolla runt på internet osv ;)


Lördag

2009-09-12  11:31:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Hade det jättetrevligt igårkväll med familjen :) Vi åt god mat, kollade på Idol och hade det mysigt. Jag gick och la mig runt 2, läste lite och sen när jag var klar med ett kapitel så somnade jag direkt när jag la bort boken.

Idag har jag inga planer. Men jag vet vad jag vill göra, jag vill ut på krogen känner jag. Någon som vill med? :)





:(

2009-09-12  00:32:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag hatar att må såhär. Hur kan det bli såhär komplicerat? Är vi verkligen sååå olika att vi inte orkar med varandra längre? Jag vill inte ha det så. Det är dig jag vill vara med, men du måste förstå att du också måste anstränga dig lite för att få dethär att fungera. För jag orkar snart inte mer :'( *DEPPIG!!!*


Vidja

2009-09-11  18:56:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Jag bestämde mig för att åka hem till min pappa idag iallafall. När jag kom hit så tog vi det lugnt. Sen lagade vi mat, fläskfilé och potatis, jättegott! Om en timme ska vi gå ner och se på tv, Idol ;) Ska äta chips o dipp, se Idol och ha det trevligt! :)

Ha en bra fredagskväll! ♥

Sjuk?

2009-09-11  14:09:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Redan igårkväll kände jag mig krasslig. Imorse när klockan ringde kl 7 så mådde jag inte bättre. Hade jätteont i halsen, hostade och var förkyld. Därför stannade jag hemma från skolan idag. Har legat och läst i min bok lite och tagit det lugnt, så jag mår lite bättre nu.

Nu ska jag sitta o prata med min mamma och min syster ;) Hehe. Ska nog bara umgås med dom idag, trevligt :) Struntar i att åka till pappa idag, åker dit imorgon istället kanske ♥

Trött!

2009-09-10  20:27:57  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem till mamma för ca 10 minuter sen. Jag, min syster och mamma sitter och kollar på Idol just nu, skitkul ju, haha!

Var i skolan idag från kl 1 till ca halv 8. Det tragiska är att vi hade 6 st gäster under hela kvällen, komiskt!!! Haha. Aja, lugnt var det iallafall. Imorgon börjar jag halv 9 och slutar 3. Efter skolan ska jag hem till pappa så jag slänger nog in ett inlägg imorgon när jag kommit hem!

Ha det bäst ♥

♥ Twilight ♥

2009-09-09  23:49:12  Allmänt  Kommentarer (1)
Ååh va jag vill fortsätta att läsa! Har bara läst första kapitlet, men kan tänka mig att den bara blir bättre och bättre för varje sida man läser ;)

Eftersom att Jonas ska dra till Jakan nu tydligen med en kompis (som är i stort behov utav att köpa en cola) så ska väl jag stänga av datorn, lägga mig i sängen och läsa ett par kapitel i boken :) Sen måste jag försöka sova. Ställer klockan på 10, kan ju inte vara SÅ jävla svårt att vakna då!!!

Hörs imorgon :) ♥

Bjuder på en gammal bild på mig!
Den togs förra sommaren, var blond då ;)

Wohooo! :D

2009-09-09  17:16:16  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej bloggen!

Vill bara säga att jag har varit på biblioteket nyss och hämtat ut min reserverade bok, har väntat läääänge på den! Den heter Om jag kunde drömma. Det är det första boken av Twilight-böckerna :) Så jag ska börja läsa den idag, wohoo!

Nu ska jag äta och se på Two and a half men :) ♥


09/09-09

2009-09-09  14:00:37  Allmänt  Kommentarer (1)
Ballt datum idag va? ;) 090909. Perfekt datum för förlovning, giftermål, bli tillsammans eller något annat speciellt :)

Idag har jag inte varit i skolan. I know, bad bad bad bad!!! Försov mig, VÄLDIGT mycket. Fan! Blir så sur på mig själv när det händer. Måste  verkligen lösa dethär på något sätt. Får fundera ut något.

Imorgon börjar jag kl 1, kan inte vara så svårt att komma i tid till det, eller hur? Nej då, det klarar jag. Slutar senast kl 8, härligt!!

Idag ska jag bara ta det lugnt, se på two and a half men, se idol ikväll (börjar kl 21 idag, pga fotbollen) och inte så mycket mer. Hörs senare ♥


Första bilden vi tog tillsammans :) ♥ För ca två år sen!

Hej bloggen

2009-09-08  22:18:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Har inte så mycket att skriva om, men ett litet inlägg kan jag nog få till ;)

Ikväll har jag kollat på Idol, väldigt kul var det ;) Sen har jag bara kollat på Two and a half men, nördat mig på Facebook, läst bloggar osv, hehe.

Imorgon börjar jag skolan kl 8, har Näringslära då. Efter lunch, fram till kl 15 har jag Webbdesign. Ska försöka sova om en stund. Är inte alls trött, men måste ju försöka, kommer inte upp i tid annars!

Hörs imorgon! :) ♥

Bokade lokal idag! :)

2009-09-08  19:53:42  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej bloggen!

Efter skolan idag så åkte jag, Fanny och Natasja till söder mälarstrand. Vi satt och väntade vid vattnet i typ 40 minuter. Runt kl 4 så kom en kille från Studentmäklarna och visade några lokaler för oss. Vi valde den sista, Metro! Det var hur mysigt som helst där. Jag skrev alltså på ett kontrakt idag, så den är bokad till oss, den 12:e maj ska vi ha studentskiva där! :) Åkte hem runt 6, kom hem för ca en timme sen.

Har ätit middag och kollat på ett avsnitt av Two and a half men. Ska sätta på tvn nu och kolla på det första avsnittet av Idol. Älskar att se uttagningarna, så jävla kul!

Vi hörs sen :) ♥

Skolan

2009-09-08  08:59:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu. Har Drycker och Barteknik. Vi sitter och läser en massa om öl och pratar om vin, intressant...

Efter skolan ska jag möta upp en kille från Studentmäklarna och han ska visa mig några lokaler. Får se om jag hittar nåt som faller mig i smaken, haha.

Hörs sen ♥

Sova snart

2009-09-07  20:51:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, läst bloggar osv. Ska se på Two and a half men nu, sen måste jag försöka sova. Måste komma upp imorgon bitti. Försov mig imorse, inte bra! Därför måste jag sova i god tid för att orka upp kl 7 imorgon..

Imorgon har jag Drycker och Barteknik, sen har jag Samhällskunskap. Slutar kl 3 så jag får underhålla mig med något fram tills kl 4 då jag ska möta upp en kille från Studentmäklarna. Han ska visa mig lite lokaler och sånt :)

Uppdaterar från skolan imorgon. Puss ♥


Längtar till studenten!

Bilder!

2009-09-07  19:47:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Lägger upp alla bilder som jag har tagit i helgen! Allt från krogen, tjejkväll, djur osv. Enjoy ;)


Min älskling!

Syster och älskling!


Upptäckte en ny maträtt i helgen med Nina, skiiiitgott!

Mys!

Svullon!


Bebis!

Sötnos!

Mysig liten strand på Värmdö

Fint

Inga framben!!!

Natalie och Emelie

Jag och Emelie

Party!

Jag, Natalie och Emelie

Emelie och Chaki

Haha! Chaki och Dennis

PartyyyYY!

:)

Det var väl allt. Hörs snart :) ♥

Skolan

2009-09-07  14:22:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter i ett eget klassrum just nu med Jenny, Fanny och Natalie. Vi sitter och lyssnar på musik och pratar. Ska fortsätta med vårat projektarbete snart, vi har inte kommit så långt..

Efter skolan (slutar kl 15.00) så ska jag hem och ta det lugnt bara. Hörs sen ♥

Hej bloggen!

2009-09-07  09:24:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Dålig uppdatering, jag vet. Ska försöka bättra mig när det gäller bloggen. Skolan också, hihi. Har försovit mig, men ska till skolan om en stund. Ska fixa mig lite och sen ska jag gå till tåget. Kommer iallafall hinna vara med på en utav lektionerna, inte ska jag svika Natalie inte. Vi gör ett projektarbete ihop, då måste man ju ställa upp för varandra! ;)

Efter skolan har jag inga planer än så länge. Ska nog bara hem och ta det lugnt. Ska lägga in bilder från helgen också. Blev inte av igår. Men men, nu måste jag fixa mig. Hörs sen ♥


Här får ni ett litet smakprov på en bild från helgen ;)

USCH!

2009-09-06  12:32:44  Allmänt  Kommentarer (2)
Gårdagen var nog den värsta dagen i mitt liv. Hittills iallafall.
Allting gick dåligt för mig!

  • Satt på tåget. En station innan jag skulle gå av så kom det kontrollanter, jag hade självklart inte stämplat på min bussremsa! Måste alltså betala 1200:- för det.
  • Utgång med några vänner på kvällen. Några meter framför klubben kommer jag på att jag har glömt mitt leg hemma hos en utav mina vänner. En killkompis kommer med det typ 1-2 timmar senare.
  • Åkte från fridhemsplan 03.30, framme i bro två timmar senare.
  • Glömde nycklarna hos en vän, kom alltså inte in i lägenheten.
  • Ingen hörde när jag ringde på klockan, satt alltså och väntade i 5 timmar.
  • Somnade emellanåt i trappuppgången!
  • Jonas släpper in mig 10.30 och börjar bråka med mig direkt.

    Nu ska jag sova! Btw, bilder från gårdagen lägger jag upp imorgon förhoppningsvis!

Hinner inte!

2009-09-05  16:16:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tillgång till en dator. Hinner inte blogga egentligen, så därför blir detta ett väldigt kort inlägg..

Ikväll ska jag ut med några, klubb blå blir det, ska bli kul! Så vi hörs imorgon. Ha en bra lördagskväll! ♥

Bilder

2009-09-03  21:03:36  Allmänt  Kommentarer (2)

Emelie

Filip putsar bestick

Jag, Natalie och Nadima vek servetter

Uppdukat

Fattas dock en servett där ;) hihi.

Fiiint!


En del av matsalen

Jesper och Natasja

Filip och Therese

Min serveringslärare, Stig (cool gubbe detdär!)

Dagen avslutades med att vi åt lite middag, pratade och hade det trevligt :)

Äntligen hemma!

2009-09-03  20:49:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Äntligen hemma från skolan. Började kl 13.00 idag och slutade strax innan 7. Vi gjorde inget speciellt i skolan faktiskt. Vi i serveringen möblerade om i matalen och sen dukade vi en massa bord och gjorde det fint inför morgondagen. Imorgon kommer det gäster och då ska vi servera.

Har tagit några bilder idag så nu ska jag bara leta upp kamerasladden, sen lägger jag in dom! ♥

Torsdag

2009-09-03  11:17:58  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Idag börjar jag kl 13.00 och slutar senast 20.00. Ska jobba nere i restaurangen, men eftersom att vi inte ska ha några gäster så har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Jag har inga serveringskläder (jag hittar dom inte), så min lärare kommer skälla ut mig rejält. Men men, det får man ta.

Imorgon ska jag hem till min pappa efter skolan. Jag, min styvmamma och min syster ska ha en liten tjejkväll. Se på film, prata, äta god mat och sånt. Ska bli kul :) (Hoppas på att jag hittar mina serveringskläder där!)

Ska gå till tåget om 10 minuter så nu måste jag fixa det sista! Hörs ikväll ♥

:(

2009-09-03  10:49:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Min mobil funkar inte just nu. Försökte byta till ett annat kort men det var inaktivt så det gick inte heller. Har beställt hem ett nytt kort med nytt nummer, så det får jag om 2-3 dagar. Det enda sättet ni kan få tag i mig på är att maila, skriva en kommentar här, facebook eller liknande!

Onsdag

2009-09-02  21:42:37  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Har varit hemma från skolan idag. Har haft feber och ont i hela kroppen. Mår bättre nu så jag ska till skolan imorgon iallafall. Ska vara nere i restaurangen. Men eftersom att vi inte ska ha några gäster imorgon så vet jag inte vad vi ska göra hela dagen. Börjar iallafall kl 13.00 och slutar senast 20.00.

Eftersom att jag inte har mått bra idag så var jag tvungen att stanna hemma från tjejkvällen. Trist :( Men men, får ta igen det en annan gång!

Nu ska jag se på Two and a half men ♥

20.00

2009-09-01  20:04:28  Allmänt  Kommentarer (4)
Hej bloggen!

Som jag skriv i förra inlägget så har jag och Jonas varit tillsammans i 25 månader idag :) Tyvärr så har Jonas somnat men ska väcka honom om en stund. Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag, fixa iordning lite godsaker och sen väcka honom. Ska förhoppningsvis se en film innan vi försöker sova sen (igen). Jag ska iallafall upp tidigt imorgon, halv 6, usch.

Efter skolan imorgon så ska tjejerna i klassen fira Fanny, hon har ju fyllt 18 år! :) Och eftersom att vi har en lååång sovmorgon på torsdag så gör det inget om man tar ett eller två glas vin på onsdagskvällen tycker vi ;) Hehe.

Hörs imorgon ♥

Btw, var på biblioteket tidigare idag. Får twilight-boken snart, woho! Medans ska jag läsa Pojken som överlevde. Otroligt bra. Men den första boken är såklart bäst, Pojken som kallades Det.

Skolan

2009-09-01  10:35:27  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu. Har Drycker och barteknik, rätt så intressant faktiskt. Har precis svarat på en massa frågor om Öl, haha. Fick diplom ;) Ska ha lunch om en stund, och sen ska jag ha Samhällskunskap, JIPPI! (Not!).


Öldiplom! ;)

Btw, jag och min älskling har varit tillsammans i 25 månader idag :) Älskar dig, Jonas! ♥


Hörs senare idag! ♥

Tjosilosan!

2009-09-01  01:55:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag är sååååå smart! Jag försökte väcka Jonas tidigare idag, vi skulle ju till biblioteket och sen handla. Men icke. Försökte och försökte, men han skrek åt mig att sluta hålla på, så jag gav upp. Jag la mig i sängen bredvid honom, klockan var väl strax innan 6 då. Helt plötsligt vaknar jag av att Jonas hoppar över mig i sängen, då är klockan halv 1. Oj, va tiden sprang iväg! Så nu sitter jag uppe, helt pigg o glad, haha. Aja, får ta och äta en väääldigt sen middag, sen spendera resten av tiden på att kolla på Two and a half men i sängen. Wohoo! Har ju min laptop nu så jag kan ligga i sängen och se på vaaaaadsomhelst!!!

Imorgon är det skola igen. Drycker och barteknik på morgonen (roligt!), samhällskunskap (usch?) efter lunchen. PUSS ♥


RSS 2.0