På flygplatsen!

2010-12-30  18:52:49  Paris 2010  Kommentarer (1)
Just nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att få gå på planet. Är så jäkla nervös :( Har jätteont i magen. Vill verkligen inte flyga. Mår illa bara jag tänker på det, usch. Vi ska gå på om bara 10 MINUTER!!!! Gaaah! Dör jag så vill jag bara säga att jag älskar min familj och mina vänner!! Nu ska vi ställa oss i kön. Bye bye <3

Nu drar vi!

2010-12-30  14:25:21  Paris 2010  Kommentarer (0)
Nu är vi redo att åka. Vi (läs: Jojje!) går runt och städar i lägenheten just nu så det ser lite trevligt ut, eftersom att hans rumskompis fortfarande kommer vara här hemma medans vi åker iväg.

Om ca 20 minuter så ska vi gå upp till hans mamma och hämta hans resväska. Sen ska vi åka till centralen kommunalt och därifrån får vi skjuts av hans mamma till Arlanda. Ändrade planer, men bättre ;)

Kommer förmodligen blogga från min iPhone så ni blir uppdaterade om vad som händer. Funkar det i Paris så uppdaterar jag lite där med.

Annars.. Ha det bra så hörs vi! ♥

Idag...

2010-12-30  11:23:56  Paris 2010  Kommentarer (0)
... reser vi till Paris!!!!

Vi vaknade för ca en timme sen. Vi satte oss i köket och åt frukost och gjorde Suduko på datorn ;) Men vi märkte att vi var för trötta för det så istället för att lösa hela så satte vi på lite musik istället.

Nu ska vi bara ta det lugnt, kolla på tv och så. Sen ska vi duscha och börja fixa oss, sen drar vi! Vi ska åka härifrån runt 3. Hans mamma är så snäll att hon kör oss till centralen och köper bussbiljetter till oss så vi ska kunna ta oss till Arlanda lätt :)

Nu ska vi mysa i soffan innan vi börjar fixa oss. Hörs sen! ♥


Jag hatar att flyga!

2010-12-29  22:17:42  Paris 2010  Kommentarer (0)
"Jag kan flyga, jag är inte rädd"

Aa tjena. Fan va jag INTE vill flyga imorgon :( Usch! Flyget lyfter från Arlanda 19.20 imorgon och landar i Paris, Charles the gaulle, 22.00. Så det handlar inte om så lång tid, men det spelar ingen roll. Värsta är när det lyfter och sen när det ska landa.. Och vet ni vad? Jag har fixat fönsterplats till mig, gillar utsikten, men blir jag för rädd så är det bara att stänga ner dendär saken så man inte ser ut. Prima!


Vi flyger med Air France.

Restaurant in Paris

2010-12-29  21:34:14  Paris 2010  Kommentarer (0)

Tjosan!

Jag och älsklingen har precis suttit och kollat på en massa restauranger. Och bland alla dessa fina restauranger så fastnade vi båda för en speciell. Så fort vi såg en bild på den så sa vi i kör: "Den tar vi". Dock inte på nyår, men den 1 januari fick det bli. Men nu har vi skickat en förfrågan om att få boka ett bord, hoppas verkligen att dom hör av sig. Så nu håller vi koll på telefonen och mailen!


Utsikten från restaurangen. Så himla fint! ♥


Update

2010-12-29  18:36:00  Paris 2010  Kommentarer (0)
Helluuu! Just nu sitter jag och kollar på när älsklingen packar sin resväska :) Vi har precis skrivit ut alla viktiga papper som man måste ha med sig. Hyrbil-pappret, hotellreservationen, flygbiljetterna och våra boarding pass. Nu känns det verkligen att vi ska iväg, ska bli så himla kul! Inatt ska vi ladda kamerorna också :) När älsklingen har packat klart här så ska vi gå hem till honom och äta middag. Är jättehungrig så nu ska jag hjälpa honom att packa det sista! Hörs sen <3

Mobilblogg

2010-12-29  14:33:39  Paris 2010  Kommentarer (0)
Yaaay! Jag lyckades :) Fan va najs, då kan jag blogga vart jag än är! :) Härligt! Nu ska jag leta efter en restaurang som vi kan äta på i Paris, på nyårsafton! <3

En vecka sen

2010-12-29  13:39:15  Paris 2010  Kommentarer (0)
Oj, nu har jag inte bloggat på en vecka. Kan bero på att det har varit jul och har verkligen inte haft lust att sitta framför en dator då. Julen spenderade jag med familjen, vi hade jättetrevligt. Sen har jag varit hemma hos min pappa, varit hundvakt. Och just nu är jag hemma hos pojken min.

Imorgon är det dags. Imorgon åker han och jag till Paris. Ska bli så jäkla skönt att komma bort några dagar. Vi kommer ha tre kameror med oss så räkna med en massa bilder när vi kommer tillbaka ;) Kommer hem på söndag igen så jag ska försöka ladda upp dom kanske på måndag eller nåt.

Packningen är klar. Ikväll ska vi skriva ut hotell-reservationen och flygbiljetterna. Vi ska också hyra bil OCH boka bord på någon restaurang. Allt det måste bli klart senast ikväll!

Nä nu ska jag läsa lite bloggar. Ska också försöka lista ut hur jag kan blogga från min iPhone så kan jag nog lägga upp ett par inlägg innan vi åker!

Puss ♥

Nacka Forum

2010-12-22  11:44:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Vaknade för ett tag sen, tog ut hunden på en promenad och nu sitter jag i soffan med datan i knät. Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. Ska åka iväg till Nacka Forum en stund, kolla runt lite. Lämnar Mio här hemma medans, är ju inte borta så länge så han klarar sig. Dessutom är Martin hemma idag, Jojjes rumskompis.

Senare idag så ska jag åka till Sundbyberg och lämna Mio, dags för att han åka hem nu. För imorgon ska ju jag hem till mamma och då kan jag inte passa honom längre.

Hörs sen! ♥

    

:)

2010-12-21  22:57:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Känner mig så himla glad just nu! Dels för att det är jul (alltid glad då!), snart julafton (umgås med familjen!), sen nyår (Paris!) och sen nytt år, nya möjligheter. Haha!

Märks att jag inte är redo att växa upp riktigt än. Kika in min och mammas konversation på Facebook:



Ska hem till mamma och Tommi på torsdag kväll. Vi ska spela bingolotto, "Bingolottos uppesittarkväll" på 4an jöö! ;) Och antingen innan det eller efter så ska jag hem till Angela. Hon ska göra en inbakad fläta på mig så jag kan ha fint hår på julafton sen! YAaay!

Nu kommer vi till den stora frågan... Vad ska man ha på sin på julafton?! Funderar på antingen en svart volangklänning eller den jag fick av älsklingen, den som jag ska ha på nyårsafton. Men är det inte trist att ha samma klänning på både julafton och nyår? Hmm.. Får fundera ut nåt!

Nu ska jag se Scrubs och sen sova. Godnatt ♥

Update

2010-12-21  20:18:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag har jag varit inne i stan med Linnea. Vi gick runt i lite affärer och sen tog vi en fika inne på Espresso house. Trevligt att träffa henne igen, det var ett tag sen. Vi hann ta igen allt iallafall som vi missat ;)

Kom hem till älsklingen nu och nu ska vi börja med middagen ♥

Tisdag

2010-12-21  10:37:56  Allmänt  Kommentarer (0)
God morgon!

Har sovit jättebra inatt, men tyvärr så har jag skitont i ryggen fortfarande från flytten i lördags :( Gör skitont när jag böjer mig ner osv.

Sitter i soffan och kollar på tv just nu med täcket runt mig, mys!

Idag ska jag in till stan och träffa Linnea. Hade jag inte haft Mio här så hade jag åkt förbi Nacka forum och hämtat ut min "2 dagars lön" från dendär restaurangen som jag provjobbade på.. Men får göra det imorgon istället.

Hörs sen! ♥

Update

2010-12-20  22:30:55  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Skulle egentligen skriva om punkt nummer 6 på listan idag, men jag kommer faktiskt inte på något! Ska skriva om ett pinsamt minne men just nu står det helt stilla. Kanske kommer på något imorgon istället.

Imorgon ska jag kanske träffa Linnea :) Kul! Det var länge sen. Men har ju Mio här fortfarande så han får isåfall följa med. Och då kommer vi gå runt i Gallerian, för där får ju hundar vistas!

Nä, jag är faktiskt ganska trött så nu ska jag lägga mig i min älsklings famn och se på tv. Sen blir det sova! ♥

Nyårslöften

2010-12-20  16:00:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag har börjat fundera på nyårslöften. Jag är dock väldigt dålig på att hålla sånt, men dethär året känner jag mig taggad till tusen. Men får se hur långt det håller, haha. Ett helt år, det är lång tid.

Så vad ska mina nyårslöften vara?... Jo, inte äta godis, chips, dricka läsk osv. BARA på lördagar. Och det är tillåtet när man firar någon som fyller år.

Och för er som inte känner mig... Jag äter väldigt mycket chips och dricker mycket cola. Så det blir en bättring om jag BARA håller mig till lördagar!


Måndag

2010-12-20  12:12:47  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Vaknade för en timme sen, så jag fick sova ut rejält idag. Tog ut hunden på en liten promenad (Mio är här på besök, han har sovit här de senaste två nätterna) och nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska söka lite jobb nu! ♥

Tankar

2010-12-20  02:04:46  Allmänt  Kommentarer (0)

Just nu sitter jag och funderar lite över mitt och Jojjes förhållande. Vi har träffats i lite över två månader och vi har det underbart. Det känns verkligen som att vi inte kan ha det dåligt, utan vi får varandra på glatt humör och uppmuntrar varandra till allt. Så inget går snett mellan oss. Kanske är tidigt att säga, men samtidigt tror jag att man kan känna sånt. Vi tänker redan på framtiden, trots att vi inte har träffats så länge. Men känns det rätt så är det inte för tidigt för något. Och ja, vi har sett varandras dåliga sidor, men vi hanterar dom på ett bra sätt. Och att han kommer så himla bra överrens med min familj gör allt bättre. Känns så bra att se dom ha så kul ihop!

Det känns så otroligt moget och vuxet alltihop just nu. Jag och Jojje sitter ofta och löser korsord och suduko, vi gör det tillsammans, vi hjälps åt. Vi sitter och fikar med hans mamma, dom dricker kaffe och jag dricker saft/läsk. Vi hjälpte min styvmamma i helgen med att flytta, samtidigt planerade vi hur vi skulle inreda "våran" lägenhet. Vi säger saker som "när vi får barn" och "ska vi skaffa en..." osv. Även om det går fort fram med sånt så tycker jag att det är underbart. För det känns så himla rätt. Är inte alls rädd att allt det ska gå åt helvete, jag är inte rädd att skoja om allt det, för jag vet att det inte är omöjligt.


Jag älskar dig ♥ Du är underbar!


Inlägg 5 - Min(a) bästa vän(ner)

2010-12-20  01:24:46  Lista  Kommentarer (0)
Hm, denhär är svår. Har några st som jag känner att "dom är mina bästa vänner". Även om dom själva inte ens vet om det. Men det är det jag känner.

Linnea. En jättefin tjej på 18 år, bor i Väsby. Henne lärde jag känna via min bror, dom dejtade ;) Vi har kommit varandra jättenära, vi kan prata om ALLT, verkligen, haha. Hon finns där för mig och jag finns där för henne. Vi hade en period då vi var med varandra jättemycket, vi hade hur kul som helst. Redan många minnen tillsammans! Saknar det. Hoppas att vi hittar tillbaka dit! Du är grym, tjejen.


Sen har vi Nicole, min syster. Efter alla dessa år tillsammans så finns det ingen som känner mig bättre än henne. Vi kan också prata om allt. Vi ställer upp för varandra. Vi tjaffsar en hel del men hittar alltid tillbaka till varandra. Vi har skrattat så tårarna har runnit, vi har gråtit tillsammans, vi har gått igenom en hel del jobbiga saker tillsammans, vi har klarat allt, tillsammans. Och så kommer det alltid vara. Hon och jag! Saknar dig.


Natalie. Oj jag vet inte vart jag ska börja. Vi har väl känt varandra i 10 år nånting. Det har inte alltid varit så tajta däremot, tror att det började nånstans i 5an då vi kom riktigt nära varandra. Sen gick vi i högstadiet tillsammans och hela gymnasitiden. Och herregud va mycket vi har varit med om. Går inte att rabbla upp allt. Allt från killar, skvaller, mera killar, fester, bråk, återföreningar osv osv. Listan är lång. Jag hoppas att våran vänskap aldrig förstörs. Hur många misstag vi än råkar göra så hoppas jag att vi hittar tillbaka till varandra. För jag älskar dig, vännen.


♥♥♥

Inlägg 4 - Ett ögonblick

2010-12-19  19:26:48  Lista  Kommentarer (0)
Ett ögonblick som varar livet ut - Studenten.

Jag tog studenten den 3 juni 2010 och det var underbart kul! Jag och tjejerna hade champagnefrukost, limmon körde oss till skolan, vi pratade med lärare, drack alkoholfri cider. Sen "sprang vi ut" på JBs sätt ;) Vi tog en färja över till Riddarholmen och där stog flera hundra människor och väntade på oss. Det tog ett tag tills jag hittade min familj, men när jag väl fann dom togs jag emot med en massa kramar och fick saker runt halsen. Sen var det dags för flaket, det var en STOR besvikelse. Enligt mig iallafall. Det var skitfult, man kunde knappt se över (det var så högt runtom), föraren körde galet och så fortsatte det. Iallafall.. Sen var det dags för hemfärd, mottagningen. Det var jättetrevligt. Hela min släkt var samlad, det var jättekul o se! Goda smörgåstårtor, vin, presenter, kramar, en massa prat osv osv. Sen kom tjejerna i limmon och hämtade upp mig, dags för "slutskivan". Nästan hela klassen möttes på Chaplins bar. Återigen en massa kramar, prat, otroligt mycket drinkar... och sen var man inne i dimman! Min student kommer vara ett minne för livet, bästa dagen i mitt liv. Helt seriöst. Vill göra om det igen :)♥


11 dagar kvar..

2010-12-19  13:40:45  Paris 2010  Kommentarer (0)
... tills vi åker till Paris!


Paris är nog underbart fint på 12 slaget!

Längtar!

Självklart åker både digitalkameran och systemkameran med! Ska nog låta Jojje sköta digitalkameran så tar jag hand om systemkameran ;) Då kan han fota vad han vill när han vill, plus att jag kanske får finnas med på lite kort också, hehe. Och inte bara vara bakom kameran.

Funderar lite på vart vi ska befinna oss på 12 slaget. Har läst att det är en jättefin utsikt från Sacre Coeur, så ska prata lite med Jojje och fråga om han tycker det är en bra idé. Då får man nog jättefina bilder också på alla fyrverkerier! Åh vad jag längtar! :)♥

Söndag

2010-12-19  11:11:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Bloggade ingenting igår pga flytt. Vi började runt 10 på morgonen och åkte hem runt 10 på kvällen. Satan va trötta vi var efter det. Har ont i mina armar idag, hehe. Lägenheten som min styvmamma flyttade till var iallafall jättefin och fräsch. Snacka om att jag blev extra sugen på att skaffa egen lägenhet!

Idag ska jag kanske träffa en kompis, får se hur det blir med det. Med tanke på att jag är hundvakt så vet jag inte om jag ska hem och lämna hunden först och sen in till stan, eller om jag ska lämna honom här hos älsklingen medans jag åker iväg. Hmm, får se helt enkelt.

Nu ska jag krypa ner i soffan och se på tv ♥

Plattång Mini Styler Melissa.

2010-12-17  20:59:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Glömde skriva det i förra inlägget ;) När vi var och handlade så passade jag på att springa in på Clas Ohlson. Där hittade jag världens sötaste plattång. Kostade bara 99:- så jag var verkligen tvungen att köpa den. Tyvärr så fanns den bara i svart. Hade den funnits i rosa hade jag inte tvekat en enda sekund.

Har iallafall testat den nu och den är faktiskt bra. Tar såklart lite längre tid än vad det gör med en stor, men vem bryr sig? Den är tillochmed mindre än min hand, haha. Perfekt att bära med sig i handväskan! ♥


Inlägg 3 - Dethär åt jag idag

2010-12-17  20:03:56  Lista  Kommentarer (0)
Helluuu!

Nu ska jag alltså skriva om vad jag har ätit idag. Har glömt att fota men det kanske inte spelar någon roll ;)

Till lunch åt jag nudlar, inte nudelsoppa, utan bara nudlar med kryddan ;) Mums! Och till middag blev det västerbottenpaj och knäckebröd.

Och nu har jag och älsklingen varit o handlat inför kvällen. Och jag säger bara det, FAN va svullna magar vi kommer ha när vi går och lägger oss sen. Haha!

Inköp inför kvällen:
- Två tidningar - SOLO och Veckorevyn (till mig!)
- Staropramen (till honom!)
- En chipspåse
- En julmust
- Lite lösvikt godis (till honom!)
- Massor (läs skitmycket!) lösvikt godis (till mig!)

Lyssnar på musik och läser en tidning nu, mys! Ha en bra fredagskväll ♥

Fredag

2010-12-17  16:22:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag blir det en lugn kväll hemma hos älsklingen. För imorgon bitti ska han upp och jobba och jag ska hjälpa min styvmamma att flytta. Sen när älsklingen slutat jobba så ska han komma och hjälpa till, snällt! :)

Just nu ligger han i sängen och sover, så jag passar på att läsa bloggar, kolla facebook osv. Ska väcka honom om typ 20 minuter så .. :)

Hörs sen ♥

Hunddagis

2010-12-16  16:48:23  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu.

En snabb update nu innan jag ska gå och hämta Zorro och möta älsklingen.

Var precis nere på hunddagiset och hälsade på. Alltid lika kul att gosa och leka med hundar! :) Finns en cool fransk bulldog där, kolla in:



Tiger heter han. Jättecharmig! ♥

Inlägg 2 - Vad är kärlek

2010-12-16  12:33:13  Lista  Kommentarer (0)
Det finns olika sorters kärlek. Kärlek till föräldrar, pojkvän, släkt, djur, syskon, vänner... Men denhär gången tänker jag bara ta upp en utav dessa.

Jag tycker att kärlek är något som alla borde få uppleva, iallafall minst en gång i sitt liv. För kärlek är något underbart men kan också göra väldigt ont. Jag har fått uppleva båda sidorna. Och jag har inte bara varit kär 1 gång, utan hela 4 gånger. Och då har jag varit riktigt kär. Den jobbiga delen är när det tar slut. Men som man säger, det finns fler fiskar i havet. Och det är sant :) Jag har hittat min fisk som jag hoppas att jag får tillfälle att dela ALLT med. Vi har det underbart! Vi har bara träffats i två månader exakt men det känns så otroligt rätt, så om två veckor åker vi till Paris och firar nyår tillsammans! ♥


Min kärlek ♥

Inlägg 1 - Presentera mig själv

2010-12-16  12:09:51  Lista  Kommentarer (0)

Hej!

Mitt namn är Jennifer men kallas gärna för Jenna. Jag är en glad och positiv tjej på 19 år. Jag bor för tillfället i Nacka hos min pojkvän kan man väl säga, haha. Har iallafall inte varit hemma på ett par veckor. Annars bor jag med min pappa i Vidja, ett fint litet område strax utanför Farsta. Jag jobbar extra som servitris men söker heltidsjobb. När jag inte jobbar så är jag med pojkvännen, träffar familjen, fotar en hel del och bara tar det lugnt. Ja, vad mer ska man skriva? ;) Undrar ni något så är det bara att fråga.

Bye! ♥


Lista

2010-12-15  17:36:44  Lista  Kommentarer (1)
Jag gör väl som alla andra då. Jag gör en sånhär lista. Rätt bra idé faktiskt, då har man något att skriva om varje dag i iallafall minst 20 dagar ;) Men jag börjar imorgon!

Inlägg 1 – Presentera mig själv. 
Inlägg 2 - Vad är kärlek.
Inlägg 3 – Dethär åt jag idag.
Inlägg 4 – Ett ögonblick.
Inlägg 5 – Min bästa vän.
Inlägg 6 – Ett pinsamt minne.
Inlägg 7 – Min första kärlek.
Inlägg 8 – Det här saknar jag.
Inlägg 9 – Mina syskon.
Inlägg 10 – Dethär får mig att bli glad.
Inlägg 11 – Vad hade jag på mig idag?
Inlägg 12 – Det här är jag beroende utav.
Inlägg 13 – Mitt favoritminne.
Inlägg 14 – Min favoritfödelsedag.
Inlägg 15 - Min absoluta favoritlåt.
Inlägg 16 – I min handväska.
Inlägg 17 – Det här får mig att gråta.
Inlägg 18 – Min dag.
Inlägg 19 - Det här hatar jag.
Inlägg 20 - Mina rädslor.

Lek med cam

2010-12-15  17:23:33  Allmänt  Kommentarer (0)





Hahaha. Så jävla ful!

Onsdag

2010-12-15  15:54:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Idag har jag bara varit hemma hos älsklingen och tagit det lugnt. Min förkylning verkar inte vilja lägga sig, den bara fortsätter :( Jobbigt som fan!

Ikväll ska jag, min pojkvän, min pappa o styvmamma gå på julshow på annexet. Mina styvsyskon uppträder med sin skola, Kulturama. Vi ska mötas vid Globen runt 7 så vi får bra platser. Ska bli roligt :)

När det är slut så åker jag med älsklingen hem igen och sover hos honom! ♥

The dress!

2010-12-14  15:07:59  Paris 2010  Kommentarer (1)
Här är klänningen som jag ska ha på nyårsafton! Funderar på att ha ett par höga klackar till ;) Svarta med silvriga nitar på. Blir nog jättefint. Hoppas att jag kan få tag i en locktång också. Har hört att det sällan snöar i Paris så det blir perfekt med höga klackar och lockar i håret! :) Hittar jag ingen locktång så får jag nöja mig med plattat hår och lite stylat på annat vis ♥


Fortfarande sjuk

2010-12-13  14:32:03  Allmänt  Kommentarer (0)

Suck, orkar inte vara sjuk. Så himla tråkigt och jobbigt! Förkyld som bara den, ont i halsen till och från, vaknar på nätterna för att jag känner mig spyfärdig, hostar osv. Hoppas på att bli frisk snart!

På onsdag ska mina småsyskon delta i en julshow på annexet. Jag, min älskling, min pappa och min styvmamma ska gå dit och kolla. Ska bli kul! Och på lördag ska vi hjälpa min styvmamma att flytta. Lite mindre kul dock. Tur att hon ska bo med oss varannan vecka iallafall :) Jag är ju dock sällan hemma nuförtiden men ändå!

Har precis tagit en alvedon, har ont i huvudet :( Så nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta med mitt Gossip girl marathon.


Btw, klänningen som jag nämnde i förra inlägget.. Älsklingen köpte den igår, jag testade den igen och den är perfekt! Längtar ännu mer till nyår nu ;) Tack älskling!! ♥


Lördag

2010-12-11  19:04:23  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Blev ännu sämre igårkväll och imorse så jag stannade hemma från jobbet idag. Lite synd för jag hade verkligen sett fram emot att jobba på bröllopet :( Men men, hoppas att det kommer fler chanser till det.

När jag är sjuk så kan jag verkligen inte bara ligga i sängen hela dagen, det går inte. Men idag på förmiddagen så vilade jag en hel del, kollade på two and a half men osv.


Det finns en jättefin klänning på H&M, har testat den redan och den var perfekt. Min babe sa att han ska köpa den till mig i julklapp, hehe. Så söt!

Nu ligger jag i sängen och kollar på fler avsnitt av two and a half men medans älskling är ute med hunden ♥


Ska ha den på nyår! ;) Fin va?

Sjuk? :(

2010-12-10  21:33:51  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluu!

Då var andra jobbdagen avklarad. Fick sluta en timme tidigare pga att vi knappt hade några gäster. Skönt det. Jag och Jojje skulle egentligen ut ikväll med hans kompisar men kände att jag inte mådde bra alls så vi stannade hemma. Lika bra det, för imorgon ska jag nämnligen jobba på ett bröllop i Haninge. Så lika bra att ligga hemma och vila istället för att sitta ute på krogen och dricka. Kan ju bli värre då..

Nä nu ska jag och min babe se på tv! Hörs ♥


Jobb!

2010-12-09  12:47:39  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Igår var jag på jobbintervju i Nacka forum, på en restaurang. Det gick bra, han sa att mitt cv såg bra ut och att jag verkade trevlig ;) När jag gick därifrån så ringde det en tjej från ett hunddagis som ligger i Fisksätra, hon ville träffa mig och prata lite, så jag åkte dit. Jättesöta och fina hundar, hon var jättetrevlig och hon tyckte jag var trevlig. Så hon skulle kolla lite med arbetsförmedlingen om lön och sånt, sen skulle hon höra av sig ;)

Sen när jag kom hem till min babe så ringde dom från restaurangen och sa att jag skulle få provjobba där från och med idag. Så jag börjar kl 15 idag!

Men har tänk på en sak.. Ringer hon från hunddagiset om några dagar och säger att jag får jobba där så tar jag hellre det faktiskt.. Känner att det är mer det jag vill göra, just nu! Så vi kan ju alltid hoppas!

Nu ska jag bara ta det lugnt. Behöver inte åka till jobbet förrän halv 3. Älsklingen bor ju bara en kvart från Forum så det är skönt ;) ♥


Gammal bild på mig!

7e december

2010-12-07  18:01:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Kom hem från stan för en stund sen. Jag och Natalie gick runt och kollade lite. Sen mötte jag upp min babe i slussen. Nu är vi hemma hos honom :)

Ska snart ta ut Zorro på en promenad, sen ska vi bara ta det lugnt. Imorgon ska jag jobba på Solliden på Skansen, ska bli intressant. Börjar 15 men vet ej när jag slutar.

Planerar rätt mycket inför Paris nu också, och jag längtaaaar! ;) ♥


Fina Zorro!

Paris!

2010-12-03  12:12:15  Paris 2010  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Igårkväll bokade vi resan till Paris! Vi åker den 30e december och kommer hem den 2a januari. Kommer bli såå kul! Längtar redan sjukt mycket ♥


Paris

Hotellet som vi ska bo på

Hotellrummet


RSS 2.0