08.45

2010-01-31  08:47:39  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuuu!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket. Ska gå hemifrån om bara en kvart. Ska som sagt åka till Tumba och hjälpa Natalie med flytten. Och eftersom att hon inte har internet hemma just nu så kommer jag inte blogga något mer idag. Det får bli imorgon efter praktiken.

Så ni får ha det så bra så länge. Nu måste jag rusa iväg!


Update

2010-01-30  22:36:08  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuuu!

Har legat och sovit i ett par timmar brevid älsklingen min, MYS! Men nu är jag pigg igen, så jag ska väl käka en vääldigt sen middag och se på en film. Halv ett ska jag väcka älsklingen, för då ska han göra sig redo inför jobbet.

Imorgon ska jag upp ca halv 8, för jag ska åka till Tumba och hjälpa Natalie att flytta. Och sen sover jag över hos henne eftersom att vi båda ska till samma praktikplats på måndagen :) Ska bli kul!

Har fortfarande inte fått några bilder från gårdagen, hoppas på att få dom idag iallafall. Annars blir det typ på måndag eller nåt :( Aja. Vi hörs sen


Denhär bilden har jag lånat av The Bridge hemsida. Lite svårt att se att det är jag, men jag står nästan i mitten och ser otroligt glad ut ;)

Lördag

2010-01-30  14:59:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Vill bara säga att min kväll blev väldigt lyckad igår. Vi hade hur kul som helst :) Vi dansade jättemycket, drack lite och pratade en massa. Väldigt kul hade jag iallafall! :)

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt faktiskt. Har varit i centrum och handlat lite gott inför ikväll, tänkte ha en liten filmkväll med mig själv. Skönt :)

Bilder från gårdagen lägger jag upp så fort alla har skickat bilder! Hörs sen

Utgång!

2010-01-29  20:13:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Sminket är klart, klänningen är på, smyckena är på och nu är jag redo att gå ut och ha kul med mina vänner! :) Det ska bli sååå kul! Vi är ganska många som tar sällskap med varandra dit så det blir roligare då. Dags för The bridge!!  Vi hörs imorgon. Ha en bra fredagskväll! :)


Såhär ser jag ut ikväll!

Fredag!

2010-01-29  16:53:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Imorse tog det hela två timmar för mig att komma till skolan, helt sjukt! Och nu på hemvägen tog det en och en halv timme, hatar SL ibland asså. Men men, nu är jag hemma iallafall.

Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig. Ikväll blir det utgång. The Bridge.

Hörs senare

Hemma!

2010-01-28  23:01:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Kom hem till bro för ca en kvart sen. Har varit i skolan från kl 2 till ca 9. Allt gick prima ;) Nu ska jag faktiskt läsa lite bloggar, kolla facebook och sånt. SEN måste jag försöka sova. Ska upp kl 6 imorgon bitti.

Hörs imorgon

...

2010-01-27  23:28:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Ikväll har jag spelat lite på synthen som jag och Jonas tog hit igår ;) Hade ju den hos pappa. Men eftersom att han och hans sambo åkte till Thailand idag så ska ju inte jag dit under dehär två veckorna när dom ändå inte är hemma, därför ville jag ta hit min synth ;) Jag har också (nyss faktiskt) gått runt lite i lägenheten med de nya skorna. Måste ju gå in dom lite, hihi. Men har nog gått om tid. Tänker inte använda dom förän snön är helt borta(!)

Nu tänkte jag faktiskt stänga av datorn och lägga mig i sängen och se på tv tills jag somnar. Så vi hörs imorgon innan jag åker till skolan :) Godnatt

Onsdag

2010-01-27  19:10:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom jag upp i tid imorse? NEJ! Usch va dålig jag kände mig när jag vaknade..

Idag har jag alltså varit hemma hela dagen. Städat lite, diskat en jävla massa disk och kollat på film. Kvällen kommer bestå av middag, film och slapp. Imorgon ska jag inte gå upp förän 10, ska vara i restaurangen (skaldjursafton) denhär veckan med. Ska bli kul :)

Måste bara tillägga att JAG ÄLSKAR MINA NYA SKOOOOOOR! Vill typ ha på mig dom hela tiden, dom är ju sååååå snygga. Det enda negativa är att jag blir mycket längre än älsklingen, haha. Men behöver ju inte ha på mig dom när jag är med honom. Haha



I ♥ Shoes

2010-01-27  00:06:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Kom precis hem till Jonas. Måste skynda känner jag, måste verkligen sova! Ska upp halv 6, gaaah!! Ville bara skriva en liten update och sedan lägga upp en bild på mina nya skor. Im In lööööööv!



GODNATT!

Skolan

2010-01-26  11:26:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Just nu har jag lunchrast, börjar samhällslektionen om ca 35 minuter. Då ska vi ha prov, ett väldigt lätt, tror jag ;) Slutar senast kl 3 idag och då ska jag och Natalie åka till Trångsund och kolla praktikplatser.

Hörs senare

Trött? NEJ!

2010-01-26  02:24:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Vad gör jag uppe nu? Jag borde ligga i sängen och sova, men icke. Sitter istället och lyssnar på musik och har tråkigt. KAN inte somna. Hur mycket jag än försöker.

Men men, får se om jag somnar snart. Annars får jag vara vaken till kl 6, då ska jag börja fixa mig inför skolan. Imorgon ska jag ha Barteknik och Samhällskunskap. Skriver igen när jag är i skolan.

PUSS


En väldigt gammal bild på mig.. Saknar mitt hår

Varmt bad!

2010-01-25  19:58:37  Allmänt  Kommentarer (0)
Usch va tråkigt det är att bara vara hemma hela dagar ibland :( Har bara legat och kollat på tv, en massa youtube-klipp och sånt.

MEN, snart kommer älsklingen hem :) Då ska vi laga en sen middag. Men först så ska jag fylla badkaret med varmt vatten och hälla i lite badpärlor och sånt. Tända lite ljus och bara slappna av! Hoppas att älsklingen joinar mig en stund, hihi!

Hörs sen


...

2010-01-25  13:52:54  Allmänt  Kommentarer (0)

Det blir väl att ligga i sängen större delen av dagen och se på 6an! ;)


Måndag

2010-01-25  13:25:23  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag är det måndag, det innebär att jag är ledig från skolan, fan va skönt! Imorgon börjar jag dock kl 8 så jag måste sova tidigt ikväll. Slutar kl 3 imorgon och då ska jag hem till pappa en stund. Måste ju hälsa på dom innan dom åker till Thailand i två veckor, fusk!! Vill också!!

Vaknade kl 6 imorse av att det värkte i hela kroppen, så jag gick upp och tog en alvedon, sen gick jag och la mig igen. Kunde dock inte somna om förän typ kl 8.

Nu ska jag kolla runt lite på datorn, sen får vi se vad jag hittar på. Kanske sätter på en film eller något


Jag och Natalie, i fredags ;)

:)

2010-01-25  00:22:11  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Fan vilken seg dag, som vanligt på söndagar ;) Idag har jag bara varit hemma och kollat på filmer och tagit det lugnt. Ja, mer än såhär har jag inte att skriva idag, haha. Imorgon är jag ledig från skolan, så jag har inga planer.

När jag var ute på krogen i fredags kom det en låt som jag inte har hört på fleeera år. Mora träsk, minns ni? En utav deras låtar kom, och FAN va glad man blev av den! Här har ni den ;)

Söndag

2010-01-24  13:59:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har varit vaken i ett par timmar nu. Så fort jag vaknade gick jag upp och satte på datorn, har precis lämnat in lite uppgifter till skolan som jag var sen med. Men nu är det gjort iallafall, skönt.

Idag är det söndag, den tråkigaste dagen på hela veckan enligt mig.. Idag har jag inga planer, ska bara vara hemma. Hörs sen

Update

2010-01-23  18:16:32  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Nu är min kväll räddad! Jag och älsklingen åkte till willys och handlade lite mat och självklart köpte vi med oss lite gott till ikväll också :) Vi köpte cola, chips, en plopp (till mig!) och en påse bilar (till Jonas). Nu är det bara en film som fattas, måste hitta någon som jag vill se.

Ska snart börja med middagen också, vet inte vad vi ska äta idag men något lätt blir det nog. Kanske pommes och korv eller något liknande ;) Hörs senare


Här får ni se en bild från igår ;) Jag och Natalie

Lördag

2010-01-23  14:42:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Igårkväll var jag ute på krogen med några vänner, det var kul. Det tråkiga var att klubben stängde en timme tidigare, vet inte varför. Men men, tråkigt var det iallafall. Vi gick alltså från klubben runt 2, kom hem till Bro kvart i 6, helt sjukt!

Vaknade för inte så länge sen, vet inte vad jag ska göra just nu. Jonas jobbade inatt så han sover fortfarande, tråkigt. Får se vad jag hittar på, hörs lite senare

Utgåååång!

2010-01-22  20:14:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Nu är jag strax redo att åka mot The Bridge! Älsklingen lagade mat till mig, spagetti och köttbullar, så nu har jag iallafall mat i magen :) Sminket är klart, kläderna är på och nu är det bara håret och smycken som ska fixas. Håret ska jag bara borsta igenom och sedan ha hårspray i. Och idag kör jag nog på guldiga örhängen, eftersom att jag har mitt guldiga dophalsband på mig ;)

Ska gå hemifrån om ca 45 minuter, så nu tänkte jag stänga av datorn och fixa resten. Hörs imorgon. Ha en bra fredagskväll!

Hemma!

2010-01-22  17:34:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Är hemma hos min älskling just nu. Skönt att vara hemma faktiskt, är rätt slut i kroppen. Dock var det väldigt lugnt i restaurangen idag, jag hade bara två gäster. Nästan lite tråkigt faktiskt ;)

Ikväll blir det utgång :) Har inte varit ute på ett tag så det ska bli kul! Nu ska jag läsa bloggar och ta det lugnt. Hörs senare

Sjukt trött!

2010-01-22  07:04:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Om en halvtimme ska jag gå till skolan. Igår hade vi skaldjursafton i restaurangen, det gick superbra. Min pappa och hans sambo kom dit och åt, och självklart fick jag servera dom ;) Det var kul! Dock blev vi inte klara i restaurangen förän strax efter 10, så jag kom hem halv 12 igårkväll. Är helt slut idag, för jag gick upp runt 6.

Idag ska jag vara i restaurangen igen, ska servera lunch. Så fort jag är klar där så ska jag hem och ta det lugnt! Kanske sova en stund, får se. Ikväll ska jag kanske ut på krogen med en massa, men det beror helt på hur jag mår för just nu har jag ont i magen, ont i halsen och är helt slut i kroppen.

OCH så fort jag orkar sätta in bilder från senaste veckan så ska jag göra det. Antagligen senare idag :) Hörs sen

Sovdags!

2010-01-21  01:44:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Jag och min syster sitter inne på mitt rum och spelar synth, lyssnar på musik och pratar :) Jättemysigt! Vi ska snart byta av, hon får datorn och jag får synthen. Sen ska vi sova!

Imorgon har jag restaurang från kl 1 till sent på kvällen. Imorgon är det också skaldjursafton, ska bli kul :) Blir rätt så sent skulle jag tro, så vi hörs imorgon kväll!

Ha det bäst

Onsdag

2010-01-20  11:46:13  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag hade jag religion i skolan, inte kul. Men fick sluta runt halv 11 redan så det var skönt. Sitter hemma hos mamma just nu, väntar på att min lunch ska bli klar, nudlar ;) Lite senare ska jag och syster åka hem till pappa. Får se om jag skriver därifrån, ska verkligen försöka.

Puss

Skolan

2010-01-19  10:44:47  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Just nu sitter jag och Jennööö mitt emot varandra vid ett bord i matsalen. Vi väntar på att maten ska komma ut från köket, vi är hungriga! Matsalen ska öppna om ca en kvart :)

Innan vi satte oss här så hade vi Barteknik. Det var hur kul som helst! ;) Vi blandade alkoholfria drinkar, vissa var godare än andra, haha ;) Men så blir det första gången man blandar en drink, man kan ju inte vara allra bäst första gången!

Nu ska jag stänga ner datorn, måste ju vara beredd när maten kommer, haha ;) Hörs senare

Bad update!

2010-01-18  20:56:31  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Pratade precis med älsklingen i telefon. Han är påväg hem nu. Tidigare idag åkte han och kollade på en bil. Jag skrev till honom för ca en halvtimme sen och frågade om han var påväg hem. Då skrev han: - Ja, med min nya bil :) Så han köpte den, yaaaay. Glad för hans skull!

Imorgon börjar jag skolan kl 8, så jag ska gå upp halv 6. Usch va tidigt! Men men, ska bli kul med Barteknik igen :) Men efter lunch har vi samhällskunskap, mindre roligt.

Efter skolan ska jag och Natalie åka till trångsund och prata med ägaren på Värdshuset om hur det blir med våran praktik. Sen ska jag hem till min pappa, ska sova där också.

Hörs imorgon

Booooooring!

2010-01-17  23:39:28  Allmänt  Kommentarer (4)
Usch va tråkigt det är med söndagar. Man gör ju absolut ingenting! Men men.

Imorgon får jag sova ut till halv 10. Börjar skolan klockan 12 och slutar väl vid 3 eller nåt. Nä, nu ska jag stänga av datorn, lägga mig i sängen och se på tv. Bloggar nångång imorgon ;) Puss på er

Söndag

2010-01-17  15:13:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Dethär kommer bli en tråkig och seg söndag känner jag. Ska väl bara vara hemma och ta det lugnt, se på Gossip girl, kanske någon film osv. Imorgon börjar jag skolan kl 12, skönt med lite sovmorgon iallafall. Kollade igenom älsklingens kamera precis och insåg att jag HELT glömt bort att lägga upp en bild som jag tog förra veckan, haha ;)


Mina nya jeans. Är jättenöjd :)

Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Gossip girl :) Ha en bra dag

...

2010-01-17  00:37:32  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuuu!

Nu är jag tillbaka inne i värmen efter en och en halv timmes promenad ute i kylan. Kul var det iallafall ;) Om ca en timme ska älsklingen åka till jobbet så vi hinner inte se någon film, får se en själv sen istället.

Nu blir det Gossip girl :) Hörs imorgon ♥


Hemma.

2010-01-16  21:44:27  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem till bro för inte så länge sen. Har ju varit hemma hos Jonas pappa idag. Vi åt tårta, jättegod mat och hade det trevligt :)

Om en stund ska jag och Jonas gå ut med Tony och Madde. Sen när vi kommer in igen ska vi förhoppningsvis se på film eller nåt, bara ta det lugnt iallafall. Älsklingen ska jobba inatt så jag kommer få sitta här hemma själv sen :( Sååå tråkigt, men men.

Vi hörs lite senare ♥

Lördag

2010-01-16  13:30:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Jag gick upp kl 12, hoppade in i duschen och sedan sminkade jag mig. Jag och älsklingen ska gå hemifrån om en halvtimme, vi ska hem till hans pappa och fira Jonas styvmamma, hon fyller år idag!

Skriver när jag kommer hem igen :) ♥

Bästa!

2010-01-15  22:36:00  Allmänt  Kommentarer (0)

Denhär videon med Johan Glans är så jävla rolig, kolla på hela! ;)

Fredag kväll

2010-01-15  21:44:30  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuu!

Kom hem för en stund sen. Jag och Jonas var på en bar här i Bro med hans mamma och hennes pojkvän. Vi satt bara och pratade en stund, trevligt :) Mår mycket bättre nu, men har fortfarande ont i kroppen och är hängig, så jag stannar självklart hemma ikväll och bara tar det lugnt.

Nu ska jag och Jonas göra köttfärs och spagetti, sen ska vi sätta på en film :) ♥


Sjuk

2010-01-15  15:43:55  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Ingen skola och inget jobb idag, är sjuk :( Förkyld, ont i huvudet och magen, ont i hela kroppen, spyfärdig osv. Orkar inte någonting känner jag. Har precis fått i mig lite nudlar så lite piggare är jag iallafall. Jag och älsklingen ska ta en promenad sen så jag får lite frisk luft, hoppas på att må lite bättre efter det. Tänker nog lägga mig i sängen sen igen och bara vila, se på film och så.

Hörs senare ♥

Sova sova sova!

2010-01-14  22:51:53  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem till älsklingen för inte så länge sen. Sitter och lyssnar på lite avslappnande musik just nu, har så otroligt ont i huvudet :( Och i hela kroppen faktiskt. Men men, det går nog över tills imorgon (hoppas jag), för då är det dags för restaurang igen!

Idag gick det iallafall bra. Vi skulle tranchera men ingen utav mina gäster beställde just den delen, så det slapp jag göra. Men flambera fick jag däremot göra, lika kul som sist! :)

Imorgon efter skolan åker jag hem till mamma och vila lite, för klockan 6 ska jag gå till Trångsunds värdshus, ska ju test-jobba där imorgon kväll. Hoppas att det går bra!

Skriver imorgon efter skolan. Godnatt ♥

Sovdags!

2010-01-14  00:11:02  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem till mamma igen för bara några minuter sen. Efter att vi hade träffat släkt och familj och käkat så gick jag och syster upp till Oasen och träffade gamla vänner. Och jag kom hem nu :) Trevligt har vi haft det iallafall.

Sover hos mamma inatt istället för hos pappa, bara för att syster ville umgås med mig ikväll. Och imorgon ska jag som sagt vara i restaurangen så vi hörs imorgon kväll. Puss på er ♥

Hos mamma

2010-01-13  17:55:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Just nu sitter jag hemma hos mamma och väntar in tiden. Jag och syster ska gå till tåget om ca 15 minuter. Vi ska som sagt till Farsta strand och äta middag med släkt och familj :) Äta lite tårta och så, ska bli trevligt.

Efter det ska jag hem till pappa och sova där. Imorgon ska jag vara i restaurangen hela kvällen, så jag skriver sent imorgon kväll.

Ha en bra kväll ♥

...

2010-01-13  15:20:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu måste jag stänga av datorn, ska gå hemifrån om 10 minuter så.. Vi hörs senare förhoppningsvis. Puss på er ♥

2010-01-13  14:08:26  Allmänt  Kommentarer (0)

Vill bara säga Grattis på 21års-dagen, älskade syster!!! :) ♥


Jag och syster ♥


Ledig!

2010-01-13  14:05:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Idag sov jag verkligen ut och det var såååå skönt! Har legat i sängen och vaknat, somnat om, vaknat, somnat om i flera timmar. Känns så skönt att man kan göra så mitt i en skolvecka, haha. Gick iallafall upp för en timme sen, satte mig vid datorn, läste bloggar och kollade runt lite.

Ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. Innan jag ska träffa familjen och släkten i Farsta strand så ska jag hem till mamma en stund. Min syster vill ta sällskap sen :)

Vi hörs innan jag åker ♥

Update

2010-01-12  23:52:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Jag och Natalie har bestämt oss för att inte åka till stan imorgon. Vi vill hellre sitta uppe en stund till ikväll och sova ut imorgon ;) Vi tar det antingen nästa vecka, eller så tar vi den platsen vi fick på Värdshuset i Trångsund.

Om en timme ska jag väcka älsklingen, han ska åka och jobba. Och jag ska väl gå och lägga mig när han åker, får se :) Är ju som sagt ledig imorgon, USCH va skönt!!!! ♥

Här får ni se lite bilder från igår.



Natalie och Åskan

Fin bild!

Natalie och Dolika

Fina Åskan :)

Nyfiken

Hemma.

2010-01-12  20:06:39  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Efter skolan åkte jag hem till mamma och hälsade på lite :) ..  Kom precis hem till älsklingen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är ledig imorgon (studiedag), skööönt! Imorgon ska jag och Natalie åka in till stan och leta efter praktikplats till oss. Kl halv 7 ska jag möta upp min familj och släkt, vi ska äta middag ihop och fira min syster som fyller 21 år (gammaaaaaal!!! hihi!) :) Ska sova hos pappa imorgon.

Nä, nu ska jag läsa bloggar, kolla facebook och sen ska jag hjälpa en kille med hans bloggdesign. Hörs senare ♥


Denhär bilden tog jag igår :) Natalies otroligt söta kanin, Juice ♥

Samhällskunskap.

2010-01-12  13:38:30  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuu!

Har rast från samhällskunskapen just nu, börjar om ca 5 minuter bara. Innan rasten svarade vi på instuderingsfrågor, jag och Natalie är klara med dom så vi får väl se vad vi ska hitta på nu då.

Hörs sen! ♥

Skolan

2010-01-12  09:41:55  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Sitter i skolan just nu, har rast. Snart börjar lektionen igen, Barteknik :) Det är jätteintressant faktiskt. Efter lunchen sen har jag Samhällskunskap, tråkigt. Slutar kl 3 sen, då ska jag bara hem och ta det lugnt.

Hörs sen ♥


En utav alla bilder jag tog igår :)

Hemma i Bro.

2010-01-11  21:23:32  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Hade inte tid att uppdatera bloggen igår. Jag och Natalie hade sååå kul! Vi satt inne på mitt rum hela kvällen, spelade sms-roulette, spelade synth, pratade en hel del i telefon, pratade om en massa minnen osv. Vi hade iallafall jättekul!

Idag åkte jag med henne till stallet. Jag tog en massa bilder med pappas systemkamera, men jag orkar inte lägga upp dom nu så ni får se dom imorgon istället.

Jag har sagt till mig själv att jag ska ligga i sängen senast kl 10 faktiskt. Så jag ska kolla runt lite på internet, läsa lite bloggar och så, sen ska jag gå och tvätta bort sminket. Måste försöka sova tidigt ikväll, ska upp halv 6 imorgon bitti.

Imorgon har jag skola, Barteknik och Samhällskunskap. Hörs imorgon! ♥

...

2010-01-10  14:14:19  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Det blev lite senare än planerat. Är fortfarande hemma hos Jonas. Men ska börja åka om en stund, ska kanske till Farsta innan jag åker till pappa också.

Natalie följer med mig till pappa idag, hon ska sova där med mig inatt. Länge sen så det blir nog roligt :)

Hörs senare ♥


Jag och Natalie.

Hem till pappa idag.

2010-01-10  10:29:31  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon! Sovit gott? Själv har jag inte sovit alls.

Jag försökte sova runt halv två men kunde inte somna. Jonas kom hem runt 7, då var jag fortfarande vaken. Låg i sängen och kollade på tv och jag blev inte ens tröttare utav det. Sjukt. Jonas somnade runt 8-halv 9 men jag låg fortfarande vaken..

Istället gick jag upp, tog en dusch, sminkade mig och klädde på mig. Så nu är jag redo att gå, men mitt tåg går inte förän om en timme, så jag vet inte vad jag ska hitta på tills dess.

Tyvärr så börjar jag bli trött nu såklart, men nu kan jag ju inte gå och lägga mig.


Ska hem till dessa filurerna idag, haha. Pappa och hans sambo ;)

Lägg märke till Ninas ben, scary huh?

Nä, nu ska jag försöka underhålla mig själv i en timme.. Med vad vet jag inte än. Vi hörs sen ♥

Sovdags snart..

2010-01-10  01:10:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Sitter och lyssnar på musik just nu :) Funderar på att göra mig redo inför natten snart faktiskt. Ska upp senast kl 10 imorgon. Vill åka till pappa ganska tidigt så jag inte slösar bort hela dagen med att sova länge och sen inte hinna göra så mycket.

Funderar också på att åka till Farsta centrum innan jag åker till pappa, men vill inte dit själv. Så vi får se hur det blir med det.

Skriver ett inlägg innan jag åker imorgon, om jag hinner ;) Hörs imorgon iallafall. Godnatt! ♥


Här är en väääldigt gammal bild på mig ;)

two and a half men

2010-01-09  21:00:15  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Har haft det jättelugnt här hemma idag. Har bara legat i sängen och kollat på Gossip girl ;) Men resten av helgen så blir det mer rörligt, hehe.

Imorgon ska jag åka hem till min pappa och hälsa på. Ska också förhoppningsvis träffa en gammal barndomskompis. Vi har inte umgåtts på säkert 8 år. Vi ska väl ta en promenad ute i Vidja och prata en massa. Trevligt!

Ska sova över hos pappa imorgon och rätt så tidigt på måndagen (är ledig från skolan på måndagar) så ska jag följa med Natalie till stallet. Vi ska ta en massa vinterbilder med pappas systemkamera ;)

NU; Two and a half men! :) ♥

Lördag!

2010-01-09  14:59:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag har jag ingenting planerat. Tror faktiskt att jag stannar hemma och tar det lugnt bara. Ser på Gossip girl, kanske någon film och så. Kan vara mysigt ibland :) Och eftersom att Jonas ska till sin pappa idag så får jag lite tid för mig själv, kan vara bra det med, för oss båda. Han kommer inte hem förän sent ikväll så...

Jag är hungrig, så nu tänkte jag ta något att äta. Hörs lite senare ♥


Varför ska det vara så svårt?...

Update!

2010-01-09  00:36:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Kom hem till bro för bara några minuter sen, skönt att vara hemma! Sitter i sängen just nu och ska precis sätta på ett avsnitt av Gossip girl :) Älsklingen ska åka till jobbet om ca en timme så jag blir själv här inatt, ska se på en film då tror jag. Äta lite chips och så :) Mys!

Köpte med oss Mc Donalds påvägen hem ;) Vi var så hungriga!

Innan älsklingen kom och hämtade mig så var jag på värdshuset en stund med familjen. Satt och pratade och hade det trevligt. Jag pratade med ägaren och vi bestämde att jag ska test-jobba där nästa fredag. Från kl 6 på kvällen till stängning (alltså ca kl 1). Ska bli jättekul! :)

Nu ska jag se på GG. Hörs imorgon ♥


Lärde oss lite nya vikningar i skolan idag :)

Mysigt café inne i stan som jag och min faster fikade på idag.

Fredag!

2010-01-08  17:50:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag började jag klockan 8 och slutade vid 3, serverade lunch i restaurangen. I början gick det åt helvete för mig, men allting löste sig tillslut.

Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp min faster. Vi satte oss på ett café och tog en fika :) Muffins och cola, gott! Där satt vi ett tag och pratade, trevligt tycker jag, träffar ju inte henne så ofta. Fick en sen julklapp av henne också :) Ett par vantar, strumpor, choklad och pengar. Vi tog sällskap till farsta efter det, sen tog vi olika bussar.

Nu är jag hemma hos mamue. Jag och syster är ensamma här. Vet inte vad vi ska hitta på. Det enda jag vet just nu är att älsklingen ska hämta mig härifrån senare ikväll :) Skönt.

Vi hörs senare ikväll, då lägger jag upp lite bilder också :) ♥

Hemma!

2010-01-07  20:16:29  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Kom hem från skolan för bara några minuter sen. Det blev en ganska kort dag i restaurangen eftersom att vi inte skulle ha några gäster idag. Vi hade istället små genomgångar och vi lärde oss lite nya saker. Sånt som flambering och tranchering.

Orkar faktiskt inte skriva mer, tänkte tvätta bort sminket nu och fixa mig inför natten. Ska upp halv 6 imorgon bitti, usch. Serverar lunch i restaurangen imorgon.

Här får ni se lite bilder från kvällen!

Fanny och Josefine leker med kycklingarna!

Haha!

Vi i serveringen fick rensa lite fisk.

Och testa på att flambera. Kul tycker jag :)

Mysig middag med klassen!


Och såhär såg jag ut idag. Orkade inte ha knäppt väst eftersom att det inte är lika viktigt när det inte är några gäster i restaurangen ;) Då passar man på att gå runt sådär, avslappnat.


Nu ska jag fixa mig, sen lägga mig i sängen med ett avsnitt av Gossip girl. Hörs imorgon ♥

Skola!

2010-01-07  10:30:22  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon!

Jag har duschat, sminkat mig och klätt på mig. Är alltså redo för att gå till skolan, men behöver inte gå förän om ca en halvtimme. Lika bra det, vill helst att mitt hår ska hinna torka så jag slipper få "is-hår" så fort jag går ut i denhär kylan. Just nu är det -12 ute. Burr!

Ska vara i restaurangen idag så jag kommer inte hem förän sent ikväll. Får se om jag skriver ett inlägg då eller om jag går och lägger mig direkt. Ha en bra dag ♥


Här får ni se en bild på mig och älsklingen, från nyår! ♥

Sova!

2010-01-06  22:35:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Kom på för en liten stund sen att jag ska till skolan imorgon, fan va deprimerad man blev! Men eftersom att jag inte börjar förän klockan ett så får jag en liten sovmorgon ;) Och eftersom att jag ska vara i restaurangen hela kvällen så var jag tvungen att leta upp mina serveringskläder och hänga upp dom!

Är inte alls trött, men jag måste försöka sova nu för att orka upp imorgon. Man har ju haft lov ett tag nu och det innebär (enligt mig) att man sover halva dagarna och är uppe halva nätterna. Men nu måste jag ändra på det.

Sista terminen nu, måste bättra mig! Godnatt ♥

Mat!

2010-01-06  20:01:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Gick till centrum och handlade för ca en timme sen, tog sedan sällskap med Tony och Madde (Kompisar till Jonas) :) Och måste bara tillägga; SATAN va kallt det var ute! Ca 20 minus, usch! Mina lår vad tomatröda när jag tog av mig byxorna när vi kom in, Jonas satt och skrattade åt mig, det såg tydligen roligt ut. Bokstavligt talat, mina lår var tomatröda!

Nu sitter jag med laptopen i knät (den värmer mina lår!). Jag och älsklingen har precis lagat mat. Idag blir det pasta carbonara, gott :) Så nu ska jag se på Simpsons och äta! Hörs sen ♥


Bjuder på en bild på mig, från nyårsafton!

Onsdag

2010-01-06  16:38:15  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Vaknade rätt så sent idag, runt 12 tror jag att det var. Gick upp, satte mig vid skrivbordet, kollade på Gossip girl och bara tog det lugnt. Har också diskat en jäkla massa idag, jobbigt.. men det måste ju göras. Ska snart (förhoppningsvis) gå och handla och sen göra middag, är jättehungrig!

Vi hörs senare :) ♥

...

2010-01-06  00:44:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Vill bara skriva en sak.. Att byta tungpiercing själv för första gången är inte det lättaste. Jag försökte precis och det slutade med att en kula hamnade i handfatet, så nu får jag gå runt med en STOR kula under tungen, skitjobbigt! Och nu vågar jag inte byta den översta, tappar bara den understa kulan igen då.. Tro mig, jag har testat ett flertal gånger nu! Vettefan hur jag ska göra, blä :(

Nu ska jag se på Gossip girl. Älsklingen ska åka iväg och jobba snart, tråkigt :( Hörs imorgon ♥

Tisdag

2010-01-05  19:29:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Är inte alls på humör för att blogga just nu känner jag. Men ett kort litet inlägg kan jag nog få ihop.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, lika bra nu när skolan börjar på torsdag. Dagarna går jättefort nu eftersom att det är de sista dagarna på lovet. Men men, så brukar det vara. Jag har typ bara kollat på Gossip girl idag, varit och handlat, umgåtts med älsklingen och så.

Kvällen kommer fortsätta med Gossip girl avsnitt ;) Det är ju såååå bra! ♥

Dålig uppdatering..

2010-01-04  22:13:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har inte haft någon lust att blogga idag faktiskt. Har heller inte haft någon anledning egentligen, för jag har inte gjort ett skit idag. Det enda jag har gjort idag är, as usual, legat i sängen och kollat på Gossip girl.

Jonas har sovit hela dagen, eftersom att han ska jobba inatt, så jag gick och la mig bredvid honom för två timmar sen och jag vaknade nyss ;) Jag råkade somna och det var ju inte meningen. Ska väl ta och väcka älsklingen nu, sen sätter jag nog på ett till avsnitt av Gossip girl!

Uppdaterar sen ♥

GG

2010-01-04  02:05:15  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Ett sista inlägg här innan jag lägger mig i sängen och fortsätter med mina Gossip girl avsnitt ;) Det är ju så otroligt bra! Älsklingen åkte till jobbet för bara 10 minuter sen, så nu är jag själv här, SÅÅÅ tråkigt! :( Men men. Jag dricker lite cider, äter chips och ser på Gossip girl, sen ska jag väl försöka sova.

Godnatt ♥


Dags för en promenad ute i det kalla!

2010-01-03  21:02:11  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Denhär dagen har varit riktigt seg och så fortsätter den att vara. MEN, jag och älsklingen ska snart ta en liten promenad, skönt att komma ut lite iallafall. Vi ska passa på att handla med oss chips och kanske en cider, sen ska jag föreslå att kolla på en film när vi kommer hem igen. Han ska ju åka och jobba runt halv 2, så jag blir själv här sen :( Tråkigt. Men men, jag kanske går och lägger mig då, får se.

Vi hörs imorgon, om inte senare ♥

Söndag

2010-01-03  17:07:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag har jag inte gjort nånting! Jag har bara kollat på en massa avsnitt av Gossip girl och några avsnitt av South park. Ska kanske gå på en promenad med älsklingen lite senare :) Mys!

Har tyvärr ingenting mer att skriva just nu. Men uppdaterar senare ♥

Hemma!

2010-01-03  07:12:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Kom hem till älsklingen för bara ca en halvtimme sen, skön. Har haft en rolig kväll med några vänner som jag inte har träffat på säkert flera år, så det var jättekul! :)

Ska sova snart så jag skriver mer imorgon. Puss ♥



Jag och Amanda <3

Fråga mig inte vad jag gör!

Max! ;)

Amanda!

Lördag

2010-01-02  18:34:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Idag har jag bara varit hemma hos älsklingen och tagit det lugnt, kollat på en massa Gossip girl avsnitt och sånt :) Eftersom att han ska iväg och jobba inatt så tänkte jag som vanligt; jag vill inte sitta hemma själv. Så jag åkte hem till min mamue ;)

Jag har duschat och sminkat mig nu, så jag är redo att hitta på något! Mamma hoppade precis in i duschen, sen är det Tommis tur. Vi ska gå till centrum och handla mat, sen kanske det blir värdshuset en stund, får se. Men jag ska iallafall träffa Amanda lite senare :) Det var jättelänge sen vi umgicks så det ska bli kul!

Ha en bra kväll ♥

Love Is In The Air!

2010-01-01  19:38:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Det blev ingen choklad, alla jävla affärer är ju stängda idag :( Dåligt. Men men, har iallafall min älskling här! Och idag har vi varit tillsammans i 29 månader :) yaaaay! Synd bara att vi inte kan handla hem lite gott tills ikväll, vi hade tänkt ha en myskväll med lite godsaker och film, men icke. Får skippa godsakerna :(

Men iallafall. 29 månader är väldigt länge, nästa månad har vi varit tillsammans i 2 och ett halvt år :) ♥


Jag älskar dig så otroligt mycket! ♥




Nu vill jag ha mat. (Och till min mamma och min syster som läser detta; skratta inte åt mig. Ni gjorde antagligen det när ni läste att jag vill ha mat. För ni vet vad jag tycker om mat.)

JAG ÄLSKAR MAT!

Gårdagen!

2010-01-01  16:41:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag mår jag prima :) Vaknade rätt så sent men det gör inget, har ändå inga planer idag. Ska bara ligga hemma i sängen och dega tror jag :)

Igår var jag och Jonas på fest hemma hos Veronica. Jag hade jättekul, men inte Jonas tyvärr, han mådde inge bra. Vi spelade kort, pratade med en massa människor, lyssnade på bra musik osv. Vid 12 slaget gick vi ut till en park som låg runt hörnet. Där kollade vi på fyrverkerier, smällde egna raketer och jag kysstes självklart med Jonas på 12 slaget, underbart, hehe! :)

Efter det så gick vi tillbaka till festen, drack lite drinkar och så. Eftersom att Jonas inte mådde så bra så tänkte vi ta sista tåget hem, men det gick inte direkt som vi hade tänkt oss. Tunnelbanan var ca 10 minuter försenad, så vi missade sista pendeln. Istället skulle vi åka till centralen och ta nattbussen till bro, men den gick inte förän efter 3. Så vi gick till Mc donalds och köpte med oss lite mat, gick på toaletten och sen satte vi oss på bussen. Men självklart var vi tvugna att hoppa av pga ett fel på den bussen. Sen fick vi stå och vänta ute i kylan i ytterligare 15 minuter på nästa buss. Tyvärr så somnade vi på den bussen och när vi vaknade upp (ca en halvtimme efter) så såg vi att Jonas väska var borta. Blev så jävla sur. Jonas gick fram till chaffören och lånade mikrofonen och frågade om någon hade sett något. Men icke.

Som tur var hade han inget värdefullt i väskan. Det låg bara cider där i, en vodka flaska och en tändare. Men självklart blir man sur som fan ändå, det är ju själva tanken på att någon jävel bara går förbi och tar en annars väska?! Dumma jävel.

Nu blev det ett gigantiskt inlägg här. Men det går ni leva med, haha. Jag hade iallafall en jättebra nyårsafton! :) Hoppas att ni också hade det!

Nu ska jag försöka väcka älsklingen, för jag vill åka till centrum och handla choklad. Är jättesugen! ♥


RSS 2.0