Fredag

2010-10-29  10:05:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Har varit vaken i en timme nu, varit ute med hunden, sagt hej då till Jojje som åkt hem nu och kollat lite på tv. Mår inte så bra så jag ska nog ta en alvedon, en halstablett och sen lägga mig i sängen och se på tv. Hoppas på att få sova någon timme till också innan jag börjar med städningen här hemma.

Hade egentligen velat stanna kvar i sängen hela dagen, men med tanke på att pappa och Nina kommer hem från Turkiet imorgon så vill jag städa och göra det lite finare här hemma.

Hörs sen! ♥


En väldigt gammal bild på mig.

Sjuk

2010-10-28  18:42:22  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Nu när man har planer i helgen så är det klart att man går och blir sjuk. Det suger verkligen. Men jag ska fan se till att vara frisk till helgen! Jag ska, jag ska, jag ska bli frisk! Ligger nerbäddad i sängen just nu och kollar på tv.

Tidigare idag kom Jojje över med halstabletter, cola och choklad till mig. Snällt! Han åkte hem efter ett par timmar, men han kommer hit igen vid 9. Då ska vi se film, äta en massa choklad och bara umgås! Mys. Hatar att vara själv, speciellt när jag inte mår så bra.

Åkte till Farsta med mamma en snabbis också, hon ville shoppa lite så jag följde med och hjälpte henne lite. Sen var det bara att åka hem, slänga i sig lite middag och sen lägga sig i sängen igen.
Hörs kanske senare, annars imorgon ♥

Klar!

2010-10-27  20:11:53  Allmänt  Kommentarer (0)
Naglarna blev jättefina! Är dock rätt så ovan med så breda naglar, men men, jag vänjer mig nog ;) Resultatet:
Jag är iallafall nöjd! :) ♥

Naglar

2010-10-27  19:11:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Nu är det äntligen dags för mig att fixa mina naglar. Dom går ju av en efter en, suck. Nu har jag iallafall köpt lösnaglar, så vi får hålla tummarna att det blir bra. Såhär ser mina naglar ut nu (det är på andra handen naglarna har gått av):
Men nu blir det dessa:
Uppdaterar när jag är klar och lägger upp bilder på hur det blir ;) ♥

Onsdag

2010-10-27  10:24:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu. Idag blir det fika i Farsta centrum med min älskade Jennöööö. Har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli riktigt trevligt. Måste dock hem sen, är ju hundvakt. Men men. Ha en bra dag! ♥
Jag och Jenny :)

Liten överraskning.

2010-10-26  21:30:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Yaaaay, var inte alls beredd på att få mitt iPhone-skal såhär fort. Gick till brevlådan för att hämta gårdagens och dagens post och där låg det. Yes! Fick mig en liten överraskning där ;)
Me lajk! ♥

Älskar att fota!

2010-10-26  11:16:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Nyss:

Bloggpaus

2010-10-26  09:33:13  Allmänt  Kommentarer (1)

Tjosan!

Kände att jag behövde en liten bloggpaus så nu har jag inte skrivit nåt på två veckor. Men nu känner jag att det är dags att börja igen.

Igår var jag och Natalie i Farsta centrum. Och detta köpte jag: En halsduk, en klänning, tre par trosor, strumpbyxor, en ring, en väska, en ny dagbok.. Jag tror det var allt. Är sjukt nöjd men har ändå lite ångest. Åkte egentligen dit för att kolla bara, och efter att jag hade köpt klänningen så trodde jag att jag var klar. Men icke..


Jätttesöt!

Idag ska jag kanske hem till mamma och umgås lite, får se. Annars är jag bara hemma. Pappa och Nina är i Turkiet just nu så jag passar huset och hunden :)

Veckans planer är:
Måndag (igår): Var med Natalie
Tisdag (idag): Kanske åka till mamma, annars bara vara hemma och ta det lugnt
Onsdag: Kanske träffa Jennöööö :)
Torsdag: Inga planer än
Fredag: Magic bar med Natalie
Lördag: Fest med/hos Jojje
Söndag: Möta syster på centralen, hon kommer hem från Holland

Nu ska jag lägga mig under täcket och värma mig lite. Hörs senare! Då kommer det upp lite bilder ♥


Ta mig tillbaka!

2010-10-12  19:49:14  Allmänt  Kommentarer (0)


RSS 2.0