Onsdag

2010-09-29  08:57:00  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuuu!

Bloggade ingenting igår pga att jag jobbade till kl 17 och sen åkte jag förbi pappa en snabbis och hämtad kläder, för att sen sova hos mamma. Kollade på film igårkväll med mamma och Tommi, därav ingen dator inblandad ;)

Och idag blir det tyvärr inte bättre. Ska åka iväg och jobba om ca 20 minuter. Ska jobba på Café Rival. Börjar kl 10.00 och slutar 19.00.

Efter jobbet ska jag åka till Upplands-väsby och sova hos en vän :) Ska nämnligen jobba inärheten på torsdag.

Blir inte så mycket bloggande denhär veckan känner jag. Verkar inte funka att blogga från min iPhone heller så..

Nu måste jag fixa mitt hår. Ha en bra dag så hörs vi när vi hörs :)


Hittade en väääldigt gammal bild på mig och Natalie ;)

Update

2010-09-27  15:52:22  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Jag tog en långpromenad på en och en halv timme. Det var jätteskönt att komma ut lite. När jag kom in så dammsög jag övervåningen och dammtorkade lite. Måste ju hjälpa till lite här hemma när jag ändå är ledig ;)

Efter middagen sen så ska jag nog ta en till promenad. Idag blir det spagetti och köttfärssås. Mums!

Hörs sen

Naglar

2010-09-27  12:57:10  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Igårkväll hjälpte jag pappa med att städa turistbussen. När jag var klar så märkte jag att en utav mina naglar hade gått av. Igen. Nu är det tre naglar som är av :( Jättefult är det.

Idag har jag tagit tag i det hela och filat ner allihopa, lite grann, och målat dom med genomskinligt nagellack. Nu ser dom väl okej ut. Bättre att ha dom såhär än att dom går av en efter en :(

Före:


Efter:


Funderar på att ta en långpromenad snart.. Det enda som behövs är min iphone och hörlurar, sen är jag redo att gå ut i det tråkiga vädret och låta tankarna flyta omkring. Det behövs

Måndag

2010-09-27  10:25:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen.

Idag känner jag mig allmänt deprimerad, och det suger verkligen. Somnade runt 2 inatt och vaknade kl 9. Testade ringa ungdomsmottagningen kl 10 men då hade dom tydligen inte telefontid förrän kl 11, så jag går ringa då istället. Ska boka tid till att ta ut min p-stav. AJ.

Idag är jag ledig från jobbet, rätt skönt men samtidigt jävligt tråkigt. Är trött på att sitta hemma. Men som tur var så ringde Malin från kontoret för ca en timme sen. Hon sa att hon behövde min hjälp imorgon, så imorgon blir det alltså jobb mellan 08.00-17.00.

Annars ska jag inte göra något speciellt idag. Passar väl på att vila upp mig ännu mer, förhoppningsvis får jag mer jobb i veckan. Annars dör jag här hemma utav tråkhet.

Hörs sen


Tankar

2010-09-26  22:01:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Har ett ord för hur denhär helgen har varit, i helhet. Och det ordet är: SÄMST.

Men vill tacka min älskade mamma som ställt upp för mig och stöttat mig i helgen. Har mått så otroligt dåligt. Dels för att det är bråk mellan mig och pojkvännen just nu. Och dels för att min syster (som skulle kommit hem från Holland idag) inte kom hem idag. Det sårade mig rejält!

Helt sjukt att man kan gå runt med en FET klump i magen och vara skakis en hel jävla dag. Pojkvännen har inte hört av sig alls idag, och det är otroligt jobbigt. Jag har sagt att jag ska hålla mig på avstånd och det är vad jag har gjort idag. Men jobbigt är det. Jag hoppas verkligen att han hör av sig snart och kommer med något positivt.. Det skulle jag behöva nu. Vill inte ha mer drama. Orkar inte det.

Ikväll är jag bara hemma, ensam. Sitter framför tvn nu och sneglar på Scrubs samtidigt som jag dricker lite cola, äter chips och läser en tidning.



Vi hörs imorgon. Ha en bra kväll  

Lördag kväll

2010-09-25  16:37:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuuu.

Är på jättebra humör just nu :) Det är bara för att jag pratade med min syster i telefon precis. Hon ringde från Holland och vi pratade i ca en halvtimme. Ska bli sååå kul att träffa henne imorgon kväll!

Ikväll ska jag och mamma umgås, mys. Det var länge sen :) Får se vad vi hittar på. Såhär ser jag ut ikväll iallafall:



Linne och byxor från H&M :)


Ha en bra lördagskväll! :) 

Lunchdags!

2010-09-25  11:59:37  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu är det dags för lunch. Och idag blir det falukorv med spagetti :) Och grillkrydda såklart. Mums!


Gammal bild på mig och min lilla vovve

Fotografering

2010-09-25  11:14:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag älskar verkligen att fota. Jag fotar allt som kommer i min väg. Allt. Idag när jag var ute med hunden så såg jag, som vanligt, foto objekt. Så jag gick hem och hämtade kameran och gick ut och fotade lite. Älskar också att redigera bilder. Här är ett exempel.


Orginalbilden

Redigerade bilden

Bara en liten justering och jag tycker iallafall att bilden blev bra :)

Godmorgon!

2010-09-25  10:01:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Just nu:

Har precis duschat och nu har jag en ansiktsmask i fejjan ;) Ska närsomhelst tvätta bort den. Idag ska jag förhoppningsvis umgås lite med min mor. Hon har dock inte svarat på mitt sms som jag skickade igårkväll, så jag hoppas att hon gör det så småningom.

Skulle egentligen träffa min babe idag, men han har tyvärr gått och blivit sjuk. Stackarn :(  

Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken. Hörs sen!


Tv-mys

2010-09-24  19:47:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Ikväll är jag ensam hemma, tråkigt men samtidigt rätt skönt. Okej, där ljög jag. Det är uuubertråkigt! Vill inte vara ensam, är så jäääävla uttråkad. Är sååå sällskapssjuk! Tur att min syster är inne på msn och håller mig lite sällskap iallafall. Hon kommer äntligen hem från Holland, hon kommer på söndag. Ska möta henne på Centralen. Längtar så sjukt mycket! Vi har så jäkla mycket att prata om :)

Om tio minuter sitter jag bänkad framför tvn. Först Idol och sedan kollar jag nog på filmen som börjar efter det. Se upp för dårarna. Och med tanke på att jag inte har handlat chips tills ikväll så får det bli popcorn istället. Det blir nog prima.

Ha en bra kväll!


Update

2010-09-24  15:07:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Nu har pappa åkt till Norge och jag sitter här helt själv. Kommer vara själv hela helgen, fan va tråkigt. Har ju dock hunden här, men han svarar ju inte när jag pratar med han :(

Just nu sitter jag och lyssnar på väldigt gammal musik, roligt ;) Men tänkte stänga av det nu och se på tv en stund. Har absolut inget bättre för mig idag :(

Men men, hörs senare!


Fotade en äcklig spindel idag, usch.

Och en fin fjäril! :)

Fredag

2010-09-24  11:43:50  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Det har varit en lååång morgon. Känns som att klockan är typ 5. Jag vaknade halv 9 av att hunden ville ut, jag tog ut honom på en liten prommis, sen satte jag mig vid datorn en stund.

Pappa kom hem runt 9, då satte vi igång med att fixa en massa grejer ute på tomten. Vi har tömt poolen, vi har fotat saker som ska säljas, vi har burit en massa vindskydd och sen har vi städat turistbussen. NU är vi klara.

Och NU blir det lunch!

Veckans...Vill ha!

2010-09-23  13:12:43  Allmänt  Kommentarer (2)


G-star jeans. Så jäkla fina! Dessa är några exempel ;) Dom finns att köpa här bl.a





Vad tycks? ;)


Torsdag

2010-09-23  12:42:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Fan va dålig jag är på att uppdatera nu för tiden ;) Men men, bloggtorka kan väl alla ha ibland.

Den senaste veckan har jag inte gjort så mycket. I fredags jobbade jag och Natalie på samma ställe, det var roligt men samtidigt ganska stressigt. I lördags var jag på bio med min älskling, vi såg "I rymden finns inga känslor". Och jag säger bara: Har ni inte sett den så SE DEN. Den var verkligen jättebra och rolig! :)

I veckan har jag bara varit hemma. Förutom igår, då jobbade jag på kontoret mellan 08.00 till 17.30. I helgen har jag inte så mycket till planer direkt. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, på lördag kommer mig babe hit och håller mig sällskap. Ska ordna en liten myskväll här då :) Och med tanke på att jag ska vara hundvakt hela helgen så kan jag inte göra så mycket, men men.

Idag är jag ledig, skönt. Men har ändå rätt så mycket att göra här hemma idag, håller på tvätta för fullt (inne på tredje tvätten nu, men också den sista!), ska städa mitt rum (det kommer ta tid!) och sen ska jag nog ta en långpromenad med hunden :)

Jäklar vilken inlägg det blev nu ;) I nästa inlägg får jag ha mer bilder och mindre text ;) Kanske lägger upp en "Veckans...vill ha!", det var länge sen.


Drack varm choklad med grädde imorse, mums!

Hörs snart!  

Tisdag

2010-09-14  17:07:55  Allmänt  Kommentarer (1)
Hellu!

Idag har jag bara varit hemma. Tog en långpromenad med hunden tidigare idag, det var jätteskönt. Gick ner till vattnen och satte mig medans hunden gick runt i vattnet och plaskade.

Dethär är nog den längsta dagen på länge känns det dom. Har så mycket tankar som flyter omkring så tiden går sakta framåt. Jättejobbigt att vara ifrån personen man älskar, men vad gör man inte för att försöka få det att funka? :(

Ska väl äta middag om ett tag, sen ska jag ta en till långpromenad med hunden. Hörs senare

Måndag

2010-09-13  21:13:10  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Allt bra? Själv mår jag lite sådär. Lite jobbigt med pojkvännen just nu, bråk och så. Men jag hoppas verkligen att det löser sig, för jag vill inte vara utan honom :(

Men men, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, älskling!

Vi firade honom med att äta på en thai restaurang idag, det var gott. Sen köpte vi lite chips o dricka, åkte hem till honom och kollade på film och tog det lugnt. Tyvärr förstörde jag allt genom att öppna min käft :( Det var dumt. Men men, hoppas att han hade trevligt innan det iallafall! För det hade jag.

Såhär såg jag ut idag:

Hade på mig ett jättesött linne med volanger :) Dock lite kort, men men.


Nu ska jag läsa lite bloggar, sen gå ut till mitt hus och se på tv. Hörs imorgon! Godnatt


Bilder!

2010-09-12  16:14:04  Allmänt  Kommentarer (1)
Här är några bilder från firandet igår :)


Jag fick äran att vika servetter ;)


Curry, Tobias hund :)

Mums!

Tobias släkt

Och min äääälskade iPhooone! ;)

Söndag

2010-09-12  15:55:55  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Igår firande vi Tobias, hans mamma och hans styvpappa. Det var trevligt :) Tobbe fick en tröja och solglasögon av mig. Hoppas att han blev nöjd. Imorgon (när han fyller år) så har jag en liten överraskning till honom och jag hoppas att det blir bra :)

Jag leker med min iPhone heeeela tiden, fixar appar osv. Letar efter nya saker hela tiden, hehe. Snart är den väl full ;)

Sitter och kollar på "Alla vi barn i Bullerbyn" och satt nyss och skrattade så tårarna rann nästan. Lasse, en utav barnen, jag har aldrig tänkt på hans roliga och sköna skratt förr. Lyssna på dethär:


Hahaha.

Snart lägger jag upp lite bilder från gårdagen :)

iPhoneägare ;)

2010-09-10  19:49:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Yaaay, det var min iPhone så hade kommit. Har hållt på med den hela kvällen nu. Tyvärr så är det något som inte stämmer när jag försöker fixa den via iTunes, men ska till älsklingen ikväll och hoppas att han kan hjälpa mig.

Imorgon kommer jag inte blogga alls tror jag, får se om jag kan fixa min iPhone tills dess.

Annars hörs vi när vi hörs ;)

GAAAAH!

2010-09-10  14:38:31  Allmänt  Kommentarer (0)
Fick precis ett sms om att jag har ett paket att hämta ut!!! Tar första bästa bussen in till Farsta centrum för att hämta ut det!! Gaaaah!! Inom mig skriker jag "MIN IPHOOOOOONE!" HIHI! :)

Update

2010-09-10  14:05:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Precis innan jag gick för att hämta posten så kom jag ju på att jag skulle få ett sms när min iPhone hade kommit. Så det var bara att hoppas på skalet då. Och det hade kommit, jättefint var det! :)


Me lajk!!

Fredag!

2010-09-10  13:18:48  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Känner mig pigg och glad idag. Sitter och äter lite lunch just nu, blev rester från pizzan igår ;)

Om en stund ska jag gå en promenad med hunden, och självklart går jag och hämtar posten när jag ändå är ute och går. Och idag hoppas jag att nånting har kommit till mig. Självklart hoppas jag på iPhone, men jag tvivlar väldigt mycket på det. Så istället hoppas jag på att skalet redan har kommit. HOPPAS!

Hör av mig så fort jag kommer hem igen  

...

2010-09-09  19:27:53  Allmänt  Kommentarer (1)

Helluuuu!

Har ätit god middag, pizza, har klippt gräsmattan (iallafall det lilla som pappa sparade till mig...), jag har kollat på tv och tagit det lugnt. Om en halvtimme börjar Idol, det ska jag se. Efter det börjar det en film på 6an som jag också ska se, Liar Liar heter den. Tror att jag har sett den, men är osäker.

Imorgon ska jag var hundvakt på dagen, senare mot kvällen så ska jag nog hem till älsklingen. På lördag så ska vi fira honom, hans mamma och hans styvpappa. Det är nämnligen så att alla fyller år denhär månaden och ganska nära varandra. Blir nog roligt.

Skriver mer imorgon 


Ed Hardy ♥

2010-09-09  15:01:25  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Sitter och lyssnar på musik och sjunger lite. Elen är igång igen och jag har äntligen något att göra, hehe. Vet ni vad jag gjorde nyss? Beställde hem ett Ed Hardy (Älskar Ed Hardy!) skal till min kommande iPhone. Såhär ser skalet ut!


Inte världens bästa bild.. Men vad tycks? :) ME LAJK!


Torsdag

2010-09-09  09:55:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag mår jag lite bättre, men stannar hemma och vilar idag med.

Igårkväll, precis när både jag och pappa skulle gå och lägga oss, så insåg vi att det var översvämning i källaren. Skittrötta, som vi var, gick vi ändå ner och började ösa vatten, i gummistövlar. Helt sjukt! Vi öste ut mer än 100 liter vatten. Skitjobbigt var det. Och idag.. har vi strömavbrott... Roligt.

Med andra ord så har jag ingenting att göra :( Batteriet på datorn dör snart också... Aja, vi hörs senare


Update

2010-09-08  18:47:56  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Sitter och lyssnar på musik och försöker sjunga lite, även om jag är så jäkla förkyld.. Pappa gick precis hem till min faster, jag stannar dock hemma för att jag mår som jag mår. Jag ska äta nudelsoppa och bara ta det lugnt.

Vet ni vad jag gjorde idag?... Jag beställde hem en iPhone 3GS!!! Äntligen :) Får hem den antingen på fredag eller på måndag, (HOPPAS PÅ FREDAAAAG!). Har också mailat angående en annons på blocket.se om ett skal som jag vill ha. Ett jättefint Ed Hardy skal. Hoppas att det finns kvar!

Nu ska jag börja med soppan. Hörs sen


Snart blir den äntligen min!

Onsdag

2010-09-08  11:05:13  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Fortfarande sjuk, men är sååå uttråkad så jag ska faktiskt åka in till Farsta om en timme och hämta ut ett paket och sen in till stan en snabbis för att träffa Natalie. Men efter det så ska jag hem och lägga mig på soffan, måste bli frisk snart så jag kan börja jobba igen!

Hörs sen

Tisdag

2010-09-07  18:58:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Två dagar sen sist jag bloggade. Har jobbat, träffat älsklingen och nu är jag sjuk. Stannade hemma från jobbet idag. Har haft feber, ont i halsen, ont i kroppen och är jätteförkyld. Ska stanna hemma imorgon med och hoppas på att bli bättre snart. Jag har inte så mycket mer att skriva, så vi hörs imorgon ♥
Min älskling! Jag tog en massa bilder när vi gick en promenad på Djurgården, dethär är en utav alla ;)

Söndag

2010-09-05  15:29:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu.

Igår hade jag en liten filmkväll med mig själv. Men runt 11 tröttnade jag på att vara själv så istället hoppade jag in i duschen, sminkade mig lite snabbt och sen gick jag till värdshuset. Några vänner var där och firade en annan vän till mig, så jag var där en stund med dom, sen gick jag hem och kollade på några avsnitt av True blood som jag inte hunnit kolla på innan.

Om ca en halvtimme ska jag gå till tåget. Ska till Västerhaninge och kolla på älsklingens fotbollsmatch. Sen ska jag nog hem till pappa. Imorgon är det jobb på kontoret som gäller, så jag ska upp tidigt, jobbigt :( Men men.

Måste fixa mig nu, hörs kanske ikväll. Lyssna på min favoritlåt så länge ;)


Jay Sean - War. Så jäkla bra

Lördag

2010-09-04  16:48:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Har jobbat och umgåtts med älsklingen så datorn har jag inte haft tid med. Men så kan det bli ibland ;)

Igår jobbade jag på Råsunda medans Sverige mötte Ungern. Jag serverade Svenska fotbollsförbundet :) Det var intressant.. ;) Slutade kl 10 på kvällen och då mötte jag upp min babe. Vi sov hemma hos honom :)

Nu är jag hemma hos min mamma, helt själv. Sitter och äter lite nu, sen ska jag sjunga lite och ikväll blir det filmmys med mig själv. Trevlans.

Hörs!


Onsdag

2010-09-01  19:37:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Uppdaterade aldrig igår bara för att jag åkte hem till min babe och sov där. Sitter aldrig vid datorn när jag är med honom, inte så socialt direkt (A)

Vi tog iallafall en promenad runt Djurgården, jättehärligt var det, och jag tog jättemycket kort. Lägger upp dom så fort jag får tid till att överföra dom! Sen åkte vi som sagt hem till honom och sov.

Idag var det min första arbetsdag, det gick bra. Jobbar ju egentligen som servitris för detdär bemanningsföretaget men dom ringde mig igår och frågade om jag kunde jobba på kontoret idag och imorgon. Och det säger man ju inte nej till heller. Det var iallafall jättelätt och tiden gick ganska fort. Imorgon jobbar jag alltså mellan 8-17 igen.

Är jättetrött så jag ska faktiskt gå ut till mitt hus nu och se på tv tills jag somnar. Skriver imorgon! :) Godnatt


Jag på kräftskivan förra helgen ;)


RSS 2.0