Söndag

2011-02-27  18:22:57  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Har inte haft lust att blogga i helgen faktiskt. Har umgåtts med min babe en hel del ;)

I fredags kom han hem till mig. Vi lagade jättegod mat som innehöll nudlar, kyckling, räkor och en riktigt god sås! Mumsigt! Vi blev så otroligt mätta så vi la oss i sängen och kollade på film :) Sen var det dags för fika. Den lilla överraskningen jag hade var en prinsesstårta :) (Han fyllde ju år dagen efter sen så vi firade lite iförväg) Han blev glad! På tårtan stod det: Grattis älskling, 26 år! Bilder får ni se en annan gång ;) Det blev iallafall en riktigt lyckad kväll!

Igår fyllde han år, då åkte jag hem till honom och vi myste framför tvn med chips och godis. Hade inte han jobbat idag så hade vi såklart gått ut och firat honom men icke. Han hade ju födelsedagsfest förra helgen, väldigt lyckat var det :)

Och idag har vi umgåtts ännu mer, har dock inte gjort så mycket mer än sett på en film och tagit det lugnt. Ikväll blir det Solsidan med min babe och hans rumskompis Martin :) Trevlans! Sen sover jag här och åker hem imorgon!

Innan jag avslutar detta så vill jag passa på att gratta min älskade bror som fyller 23 år idag! Grattis Niclas! :)

Nu ska jag lyssna lite på musik. Puss

Torsdag

2011-02-24  11:08:25  Allmänt  Kommentarer (1)

Hej!

Den senaste veckan har det hänt väldigt mycket. Kan berätta lite kort. I fredags träffade jag Jojje för första gången på flera veckor. Vi fann varandra igen. Är så himla glad för det! Sen i fredags har vi setts till och från och vi har det underbart ihop!

Finns dock en patetisk jävel som försökte förstöra för en stund, men hon lyckades inte. FAIL! Idiot säger jag bara. Usch. Vi är starkare än så, så vi stryker ett sträck över det.

I helgen ska han och jag umgås. Imorgon kommer han hem till mig, vi ska laga middag och eftersom att han fyller år på lördag så har jag en liten överraskning till honom :) Hoppas att han blir glad!

Skriver så fort jag får tillgång till dator :) Puss


Jag älskar dig


2011-02-23  17:49:12  Allmänt  Kommentarer (1)

Onsdag

2011-02-16  20:58:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Igår var det första arbetsdagen. Gick helt okej för att vara första dagen, men idag gick det bättre. Kan nästan alla priser utantill och kassan börjar jag kunna mer och mer. Skönt det, för då kan jag ju ta emot ALLA kunderna själv! ;)

Imorgon ska jag jobba igen, 10.00 till 15.00. Efter det ska jag väl hem och ta det lugnt :) I helgen har jag mycket planerat. Ska bli roligt!

Hörs imorgon!! Puss

Sovdags!

2011-02-15  00:02:32  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Min alla♥sdag var helt okej. Var på bio och såg Trassel, den var faktiskt bra, rolig :) Och nu har jag suttit och sjungit inne på mitt rum i typ två timmar. Hur förkyld jag än är så kan jag inte sluta sjunga till alla mina favoritlåtar! :)

Två killkompisar kom förbi här för en stund sen. Gick ut och snackade lite med dom. Kallt som satan var det! Imorgon är det första arbetsdagen. Ska bli kul. Hoppas att det går bra :) Uppdaterar imorgon. Puss och godnatt


Jag och Linnea idag på bion :)


Update!

2011-02-14  13:25:04  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Vill bara slänga in ett snabbt litet inlägg och säga att JAG FICK JOBBET!! Äntligen :) Heltidsjobb på ett café i Sköndal. Fan va härligt! Börjar redan imorgon :) 10.00-15.00!

puss

Måndag

2011-02-14  09:40:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Om 20 minuter ska jag åka till Sköndal och gå på en jobb intervju, hoppas att det går bra! Om nu bussen går som den ska såklart, men det får vi hoppas på!

Idag är det alla hjärtans dag.. Och så negativ som jag är just nu så säger jag bara: orka bry sig. Men någonting måste jag hitta på idag känner jag, annars kommer jag bara tänka på en person :( Så jag ska förmodligen in till stan senare ikväll och käka och gå på bio. Blir nog roligt! :)

Nu ska jag göra mig klar inför intervjun. Puss


Har lite dåligt med bilder just nu så jag bjuder på denna på mig så länge ;)

Onsdag

2011-02-09  19:11:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag har jag och syster varit i Farsta i några timmar. Först var vi på arbetsförmedlingen men det var sååå mycket folk där så vi vände i dörren. Så istället gick vi runt i lite affärer och sen käkade vi på donken.

Igår var jag på en rekryteringsintervju. Satt där i två timmar och innan jag gick därifrån så skrev jag på ett anställningspapper :) Blev anställd som barnflicka, deltid. Ska bli kul! :)

Just nu är jag hos mamma men om ett par timmar ska jag och syster hem till pappa igen. Imorgon ska jag hem till Jojje och hämta mina saker, kommer bli jättejobbigt :( Men men.. Lika bra att få det överstökat.

Nu ska jag se på tv en stund. Puss ♥

Söndag

2011-02-06  12:21:59  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuuu! Igår kollade jag på melodifestivalen hemma hos mamma, det var mys! Drack lite vin, kollade på en massa bilder, lyssnade på musik osv. Sen gick vi till värdsan och drack några cider och träffade en massa vänner. Det var kul! :)


Jag och Martin igår

Idag ska jag hem till pappa och ta det lugnt. Puss  


Fredag!

2011-02-04  17:15:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Idag ska jag och syster umgås! Hela kvällen :) Vi sitter och lyssnar på musik just nu. Jag ska hoppa in i duschen snart och börja fixa mig. Vi ska dock bara sitta här hemma, lyssna på musik, dricka lite vin, sjunga osv. Trevligt! Senare kanske vi går till Värdsan och tar en cider, får se.

Ha en bra fredagskväll! :) ♥


Jag och syster

Torsdag

2011-02-03  13:57:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag är det en städdag för mig. Har städat här hemma hos pappa och om ett par timmar åker jag till min mor och hjälper henne att städa. Har ju inte så mycket bättre för mig, haha :) Som tur är hjälper min älskade syster mig med allt. Skönt att hon äntligen är hemma från Holland. Är så glad!

Nu sitter vi och lyssnar på musik och väntar på att golvet ska torka, sen ska vi ner och fixa golvet på nedervåningen. I helgen är det melodifestivalen och som vanligt träffas vi hemma hos mamma, dricker lite vin och ser på det tillsammans. Mys!

Uppdaterar när jag har tid och tillgång till dator! Puss ♥

it's over

2011-02-02  00:27:17  Allmänt  Kommentarer (4)


:'(


RSS 2.0