2011-07-31  18:39:56  Allmänt  Kommentarer (3)
Helluuu!

Inte länge sen jag skrev men ville bara skriva att jag redan nu mår mycket bättre :) Yaaay! Har suttit och läst i ett par timmar, kollat på tv och halvsovit lite i fotöljen. Insåg också för en halvtimme sen att våran frys hade gått sönder så jag var tvungen att tömma den och gå över till grannen och låna hennes frys, jobbigt..

Kvällen kommer bestå av middag, lite mer läsning, film kl 21.00 och sen får vi se om jag är tillräckligt trött för att sova. Kanske kollar lite på datan innan jag går och lägger mig.

Saknar min älskling redan :( Får träffa han på onsdag igen :)

Tankar...

2011-07-31  14:35:28  Allmänt  Kommentarer (0)

Kan börja med o säga att gårdagen blev riktigt lyckad. Pappa fyllde år och en del av släkten var här och firade. Riktigt trevligt var det och pappa blev glad för presenten! :)

Imorse kl 9 åkte min älskling hem, han skulle hem och hjälpa sin mamma med en massa grejer. Är riktigt ledsen över att jag har varit på dåligt humör medans han var här i helgen :( Har ångest. Men han förstår varför och han finns där för mig.

Har en jäkla massa grejer som jag tänker på just nu. Fåtal som vet vad det handlar om och det är lika bra tills jag mår bättre. Är riktigt känslig just nu, gråter för minsta lilla :( Inte kul. Är ensam hemma idag/ikväll så ska bara sitta och läsa, kolla på tv och bara ta tid till mig själv. Just nu behövs det.

Skriver senare


Jag älskar dig


Bad update, i know...

2011-07-29  14:08:32  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, därför har jag inte bloggat. Idag är det äntligen fredag så ikväll kommer älsklingen hit :) Imorgon fyller min pappa år och då kommer det lite gäster och så ska vi fira :) Ska bli kul!

Ikväll ska vi bara mysa och umgås :)

Hos älskling

2011-07-26  18:32:16  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan! Är hemma hos älsklingen nu och har lilla Mio med mig! Alla tycker om han och det är ju tur det ;) Och som vanligt så tycker han om alla! Har lämnat in min iPhone idag så imorgon kan jag äntligen hämta ut den och börja använda den, yaaaay! :) Idag ska vi ta det lugnt, umgås med hans familj, äta pizza till middag och ikväll ska vi se Harry Potter :) Hörs imorgon 

Före/Efter

2011-07-25  22:46:41  Allmänt  Kommentarer (1)
Före - lite slitet och ojämnt
Efter - mycket fräschare ;)

Update

2011-07-25  20:22:39  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu! En snabb update! Är med Natalie nu och vi har precis färgat hennes hår och nu är det min tur! Hoppas att det blir bra ;) Lägger upp en bild senare! 

Födelsedagspresent!

2011-07-25  13:00:26  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Kunde inte somna förrän efter 4 imorse så är sjukt trött idag :( Vet inte varför men sov jätteoroligt inatt. Idag kommer Natalie hit, vi ska kanske gå till badet senare idag och bada ;) Får se hur vi gör med det! Imorgon ska hon med mig till Bagarmossen, ska låsa upp min iPhone :)

På lördag så fyller min pappa 48 år! :) Vi ska ha lite gäster här hemma och äntligen har jag haft tur med att hitta en passande present till honom, i tid! Är så svårt med presenter tycker jag. Pappa gillar vin och därför har jag beställt hem en sånhär:


Champagne cooler heter den.
Man kyler ner vin, champagne och ja.. allt i flaskor i princip!
Tycker den är riktigt fin faktiskt :) Innan man fryser ner den så kan man dekorera den med blommor, blad, bär eller vadsomhelst! Hoppas att han blir glad!


Söndag

2011-07-24  21:43:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Min helg har jag spenderat hemma med min älskling. Vi har faktiskt inte gjort ett skit och det har varit hur skönt som helst! Vi har bara degat, gått promenader, spelat en massa kort och haft det mysigt!

Nu har han åkt hem så nu är jag ensam hemma. Saknar honom redan men kan va skönt att va ensam också. Ha lite egen tid :) Får ju träffa han i veckan igen! :)

Nu ska jag se på film och bara mysa med Mio! :)


Mio!

Världens bästa!

2011-07-22  13:45:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag har världens finaste pojkvän! Igår hade vi våran 1 månaders dag vilket jag inte anser vara något riktigt speciellt men min babe tyckte att vi skulle fira det rejält. Han ordnade en överraskning till mig och det var en myskväll på hans morfars båt. Och det var sjukt mysigt hela kvällen! Vi åt middag ombord, drack riktig champagne, åt jordgubbar och smält choklad till efterrätt. Levande ljus och kärlekslåtar på hög volym! Sjukt romantiskt! :)♥ Jag älskar dig, Simon!

1 månad <3

2011-07-21  12:58:56  Allmänt  Kommentarer (0)
1 månad med världens bästa kille! :) Saknar honom grymt mycket! Håller på att sminka mig nu och är klar snart! Morten kommer närsomhelst också så nu måste jag klä på mig! Hörs imorgon! Puss :)



:)

2011-07-20  21:14:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Sitter och pratar med min fina på SKype just nu :) ÅÅÅÅh va jag längtar tills imorgon! Bara vakna upp, gå en promenad med hunden, käka frukost, duscha, sminka mig, klä mig fint, äta lunch och sen bli hämtad av Morten! Och sen åka till min babe och ha det myyyyyyys! :) Kommer bli underbart tror jag! Tänk att det gått 1 månad redan, det har gått sjukt fort! :)



Ikväll ska jag bara ta det lugnt, se en film lite senare och sen sova! :) Får se om jag bloggar imorgon, slänger kanske in ett inlägg innan jag åker :) Puss

<3

2011-07-20  18:55:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Idag var jag med älsklingen fram till kl 3. Då var han tvungen att åka hem, klippa sig, fixa inför morgondagen. Imorgon har vi nämnligen varit tillsammans i 1 månad, aaw. Haha ;) Han har tydligen en överraskning, spännande! Så imorgon vid 2-3 så ska jag få skjuts till älsklingen av en killkompis som bor inärheten :)

När älsklingen åkte hem idag så hoppade jag in i duschen och precis när jag klätt på mig så kom lilla Morten och hälsade på ;) Han som ska skjutsa mig imorgon! Snackade lite bara och han ville komma förbi och säga hej. Trevlans!

Har precis tränat lite så nu ska jag duscha! Sen blir det middag och en promenad efter det! Hörs ikväll


Tisdag

2011-07-19  19:01:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Har varit superdålig på att uppdatera här! Damn it! I helgen var jag med pojkvännen. Var ute med hans morfars båt, myste, kollade på filmer och bara umgicks :) På torsdag har vi varit tillsammans i 1 månad redan och han har tydligen en överraskning på torsdag, spännande ;)

Umgås med syster ikväll, hon åker nämnligen bort imorgon men kommer hem igen på torsdag. Lycka till, syster. Kommer tänka på dig imorgon! ♥¨

Nu ska vi se på film, äta lite chips och bara mysa. Om två timmar kommer min babe hit, vi kunde inte hålla oss ifrån varandra ända till torsdag!

Och imorgon ska jag träffa bästa vän!! :) Hörs imorgon! 


Hos älsklingen!

2011-07-15  21:30:55  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu! Har haft en mysig dag med älskling och hans familj. Åt god middag, kollade på tv och drack lite vin. Snart ska jag och älsklingen se ett avsnitt av True Blood och dricka lite vin :) Mys! Vi ska kanske göra en grej mellan december och april. HOPPAS! *Hemlis*. I augusti får ni veta vad det handlar om ;) NU ska vi mysa framför TB. Puuuss 

Fredag

2011-07-15  12:14:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Äntligen fredag! Idag, om nästan två timmar, så ska jag åka hem till älsklingen! Vet inte vad vi ska hitta på :) Innan dess så ska jag duscha, ta en promenad med hunden, kanske sminka mig lite och bara ta det lugnt. Hörs senare :)

Linser ;)

2011-07-14  21:46:21  Allmänt  Kommentarer (1)

Update

2011-07-14  21:01:44  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!  Var inne i stan tidigare idag med Bea, vi hade dock inget o göra så vi var inte där så länge. Jag åkte hemåt men stötte på en vän i Farsta, gick runt där med henne och hennes familj och kollade i affärer :) Sen åkte jag hem, åt middag, pratade (äntligen!) med älsklingen, läste lite ur en bok, kollade på tv och nu sitter jag här. Imorgon kommer min babe hem, saknar han gryyymt mycket. Ska åka hem till honom lite tidigare än planerat, tänkte va utanför honom redan när han kommer hem :) Han kommer bli sååå glad! ♥ Längtar!


Min och älsklingens hand!

Stan

2011-07-14  10:29:09  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan! Om en och en halv timme ska jag in till stan och träffa Bea. Har inte träffat henne sen midsommar. Det verkar som att det blir fint väder idag så vi sätter väl oss och solar nånstans, i guess :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta något o fixa mig. Hörs ikväll 


Bea och jag på midsommar

Onsdag

2011-07-13  18:19:24  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan! Idag har jag och syster suttit på bryggan, fikat, lyssnat på musik och haft det mysigt! :) Nu håller pappa på att grilla så snart är det middag! Min babe har rest iväg ett par dagar nu men kommer hem på fredag igen, längtar redan! Uppdaterar senare eller imorgon 



Måndag

2011-07-11  21:25:46  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu! Satan va dålig jag har blivit på att uppdatera bloggen ;) Vet inte varför. Men men. Igår var jag med bästa vän, vi gick till lilla badet i Vidja och badade. Asskönt i vattnet! Idag hann vi inte göra så mycket, kollade på film, bakade och åt kladdkaka och bara umgicks! NU är jag hemma hos min babe :) Han åker bort på onsdag så vi ska passa på att umgås ikväll och imorgon! :) Skriver imorgon igen! Puss 


Jag och bästa vän på studenten!

Bilder från Övik!

2011-07-10  11:05:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Bildbomb från Övik! Enjoy ;)
Älskling puttade i mig med kläderna på
Fint!
<3
Min fina <3
Älsklingens landställe!
Babe!
Bastun
Söta tvillingarna Theo och Leo!
Simons syster Tiio och bebiiiis!
Älskling och jag
Tåårta!!
Tiio och jag

Sol + bad

2011-07-07  19:35:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Har haft en jättebra dag med min babe :) Vi gick ner till bryggan vid 2, solade, badade och sen somnade vi på bryggan ;) Sen gick vi hem och lagade mat, är proppmätta nu. Men om 10 minuter ska vi basta, myyys! :) Ha en bra kväll 

<3

2011-07-06  18:20:42  Allmänt  Kommentarer (0)

Hos mamma

2011-07-06  18:07:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Just nu är jag hemma hos mamma. Har inte träffat henne på länge nu faktiskt så det var dags :) Sitter bara och pratar om allt vi missat den senaste veckan, mys! Kollar runt lite på facebook och på bloggar men nu ska jag vara social mot min mor igen ;) Ska sova här inatt så bilderna från veckan kommer nog upp imorgon eller nåt. Beror på när jag har tillgång till internet igen.

Puss  

Hemma!

2011-07-05  22:52:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu! Nu är vi hemma i Stockhlm igen och vi har haft det underbart uppe i Övik med Simons släkt :) Bilder och mer info får ni kanske imorgon eller nåt. Ikväll ska jag nämnligen bara mysa med min älskling för imorgon åker jag hem :) Så vi hörs imorgon! Puss 


RSS 2.0