Farsta C

2011-03-28  21:02:45  Allmänt  Kommentarer (0)

Var i Farsta en snabbis idag. Detta fick jag med mig hem:


Två stora vinglas från Lagerhaus

Passade bra på hyllan ;)

En bok som jag och Natalie ska skriva roliga saker i ;)


Och en tröja från H&M :)

Hörs sen ♥


Söndag

2011-03-27  16:28:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu.

Igår började vi flytta in möbler till nedervåningen. Idag har vi rensat en hel del men det är mycket kvar. Fan va skönt när allt är klart sen!

Sitter ute i mitt hus just nu. Lyssnar på hög musik och sjunger :) Mys!

Hörs sen ♥

Lördag

2011-03-26  20:53:54  Allmänt  Kommentarer (0)

Hejsan!

Gårdagen blev jättelyckad! Jag, Josefine, Linnea och Mysan åkte in till stan och käkade på Vapiano. Efter det så åkte Linnea och Mysan hem och jag och Josefine drog vidare till Gaudi. Där mötte vi Fanny och Chaki. Vi beställde lite dricka i baren och sen gick vi och satte oss vid ett bord. Vi snackade en massa och tog igen allt vi missat sen sist vi sågs! ;)

Kvällen slutade jättebra. Inget blev misslyckat och det är jag glad över. Träffade lite nya människor också och det är ju alltid roligt! :)

Sitter ute i mitt hus just nu, lyssnar på musik och sjunger högt. Så kommer min kväll fortsätta verkar det som. Har inga andra planer så. Men vi hörs imorgon! ♥

Här får ni se lite bilder från gårdagen:


Josefine och Jason

Linnea och Josefine

Jag

Mat på Vapiano. MUMS!

Jag, Linnea och Mysan


Fredag

2011-03-25  16:59:57  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjena!

Har inte så mycket att skriva idag faktiskt. Har inte gjort ett skit idag, tagit det lugnt, varit i farsta centrum och handlat lite grejer. Har precis duschat och nu ska jag börja sminka mig. Ikväll blir det utgång med vänner, ska bli kul! Det var så länge sen :)

Har med mig kameran så imorgon får ni se lite bilder ;) Ha en bra fredag!


Myyyys!

2011-03-25  01:24:50  Allmänt  Kommentarer (0)
Denna blir min inom en månad. Hoppas den passar!! Tack älskade mamma och Tommi! ♥

Min dag!

2011-03-25  01:19:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Jag har haft en jättebra födelsedag! Den började dock lite tokigt men allt löste sig tillslut. Allt blev perfekt! :) Det började med middag hemma hos mamma, mousserande vin, hög musik osv :) Jättemysigt! Sen gick vi till värdshuset och drack cider/öl/drinkar/shottar ;) Suuuuperkul! :) Här får ni se lite bilder istället:


Jag idag!

Shottar!

Jag råkade välta ut tre shottar... hmm.. haha

Hih. Jag och mor! ;)

:)

Röd tunga efter alla Bacardi breezer (vattenmelon)!


Nu är jag jäääävligt trött. Imorgon ska jag upp kl 10. Är ju dogwalker så måste ut på promenad! :) Och imorgon kväll blir det ALL IN! :) Puuuss och godnatt! ♥

20 år!

2011-03-24  09:16:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag fyller jag 20 år! Fan va jag är taggad inför idag och imorgon! :) Känns precis som när jag fyllde 18, och den dagen blev perfekt! Idag blir det bolaget! ;) Hörs sen ♥

Före/Efter

2011-03-23  21:51:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu ser det mycket fräschare ut!
Före
Efter

Bästa vän!

2011-03-23  20:59:53  Allmänt  Kommentarer (1)
Natalie,

Jag älskar dig, vännen ♥

Måla, måla, måla

2011-03-23  19:19:00  Allmänt  Kommentarer (0)
JUST NU:

Inte fräscht

2011-03-23  17:52:11  Allmänt  Kommentarer (0)
Kolla vad min katt släpade in imorse... Kul!


Usch!

23 mars

2011-03-23  17:47:47  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Tidigare idag var jag ute på promenad med Loka. Jätteskönt var det. Efter det åkte jag och Nicole in till stan en snabbis, sen åkte vi hem till Vidja. Om en stund ska jag måla det sista rummet på nedervåningen, sen dammsuga och tvätta golvet. SEN kan man börja flytta in möbler!

Imorgon fyller jag 20 år!! Det ska jag fira med familjen imorgon kväll. Vi ska äta god mat och sen gå och ta några öl. Tänkte inte fira så jättemycket imorgon utan det får jag göra rejält med vännerna på fredag ;) Vi tänkte gå ut och käka på fredag och sen dra till nån klubb! :) Blir nog jätteroligt! Och på fredag förmiddag blir det systembolaget för första gången ;)

Nu ska jag börja med rummet. Sen ska syster färga mitt hår. Mörkbrunt! :) Ska försöka komma ihåg att ta före och efter bild! Hörs sen ♥


Update

2011-03-23  01:02:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma var ute på promenad i en timme med Loka, jättehärligt var det! Sen åkte jag till farsta och mötte Natalie. Hon åt på donken och sen åkte vi hem till mig. Vi satt och pratade lite och så, sen åkte hon hem efter ett par timmar.

Imorgon ska jag ut med Loka igen. Hoppas att mamma följer med igen, mycket roligare om man går tillsammans med andra. Förhoppningsvis följer syrran med också ;) Efter det så ska jag och syrran in till stan en snabbis. Sen ska vi till farsta centrum och handla hårfärg till mig, sen hem och färga ;)

SEN blir det lite städning och sånt. Det tråkiga sist ;) Hehe.

Hörs imorgon när jag har tid ♥

Byte

2011-03-22  10:05:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Vaknade för en halvtimme sen. Har varit ute med hunden och försökt vakna till men det är inte lätt inte ;) Ska åka om en timme, ska gå en promenad med Loka. Hoppas att solen hinner komma fram tills dess!

Senare idag så ska jag, som sagt, möta upp Natalie nånstans. Hon räddar mig i min "telefon-knipa"...

 

Det är väl klart att man väljer den till höger, eller hur? ;) Förlåt mamma, inget illa menat. Din lilla rosa nokia är söt, men efterbliven. Haha!

Ska hoppa in i duschen nu så jag hinner vakna till lite innan jag ska iväg. Hörs senare ♥

Mio ♥

2011-03-22  01:44:13  Allmänt  Kommentarer (0)
Vad är det som är så skönt med detta egentligen?

:)

2011-03-21  23:23:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Som jag skrev i förra inlägget så var jag på jobbintervju idag. Det gick jättesnabbt. Och bra :) Jag ska dit och provjobba på måndag, yaay! :) Ska bli roligt!

Imorgon ska jag ut med Loka, det var ett tag sen :) Efter det ska jag träffa Natalie igen. Jag ska få låna hennes andra telefon, yaay! :)

Hörs imorgon! Puss ♥

Jobbintervju

2011-03-21  16:29:41  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Har duschat, klätt på mig, sminkat mig och ätit. Nu är jag redo för en jobbintervju! Ska åka hemifrån om en halvtimme, gå på jobbintervjun och sen möta upp Natalie. Kommer hem igen med 9 bussen. På så sätt slipper min bebis vara ensam länge. Hunden alltså.. ;)



Hörs ikväll ♥

Vår ♥

2011-03-20  12:10:47  Allmänt  Kommentarer (0)
Våren är äntligen här! :)

Just nu sitter jag ute på verandan med datan i knät, solglasögon på mig och iskallt vatten att dricka :) Superskönt! Ska fan sitta här tills solen gått bakom träden. Lyssnar på hög musik i hörlurar också ;) Allt är perfekt! ♥


Mitt hem :)

Jag just nu

Pysen håller mig sällskap ;)


Update

2011-03-17  20:19:53  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Jag är aptrött, skulle kunna gå och lägga mig redan nu men bara för att jag måste vänta på att pappa ska komma hem så kan jag inte det. Han kommer inte hem förrän kanske 12 inatt.

Idag har jag städat mitt rum så nu ser det helt okej ut där inne. Imorgon har jag inte så mycket planer på dagen. Ska väl ta en sovmorgon om det går, ta en långpromenad med hunden och städa undan lite. Sen vid 5 så tänkte jag åka hem till mamma ett par timmar. Sen antingen vid halv 7 eller halv 9 så ska jag möta en kompis i Farsta strand, sen ska vi åka hem till mig. Dricka lite vin, kolla på film osv. Mys!

På lördag ska jag på arbetsintervju, det ser jag fram emot ;)

Ha en bra kväll ♥

17 mars

2011-03-17  13:03:22  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Är hemma hos mamma just nu. Hämtar lite filmer så jag har några st över helgen :) Om en timme ska jag och syrran åka hem och börja städa. Hela övervåningen (renoverar nedervåningen så den behöver inte städas, än) och jag ska städa mitt hus. Boring, men det måste göras!

Hörs senare ♥

Läsarfråga:

2011-03-17  12:51:57  Allmänt  Kommentarer (0)

Från Maria:
Hej Jennifer!
Tack för en fin blogg, men jag undrar bara vad som hände med din iphone, gick den sönder för jag funderar på att köpa en själv, är den bra?

Svar: Hej och tack så mycket! Min iPhone har inte gått sönder, den ligger på hyllan just nu. Det är nämnligen så att jag använder en Sony ericsson för tillfället för att jag inte har kunnat betala räkningen på min iPhone, hehe. Men annars tycker jag att iPhone är den bästa telefonen någonsin. Jag älskar den! :) Den är bäst! ♥


Min iPhone ♥


R.I.P?

2011-03-16  16:55:48  Allmänt  Kommentarer (2)
MIn telefon startar inte och jag blir tokig!!! Min älskade rosa Sony Ericsson telefon!! Haha. Som tur var hade mamma en telefon som jag kan låna under tiden.. Den är dock väldigt gammal och.. efterbliven.... En Nokia.


Glad att den är rosa iaf ;)

Idag var jag och syster ute med Loka på en promenad. Sen gick vi hem till mamma en stund. Sen åkte vi till Farsta centrum, gick runt lite och sen tog vi bussen hem till Vidja. Nu har vi ätit en sen lunch och nu sitter jag här ;) Nu ska jag in på Facebook och nörda lite, hehe ;) Puss ♥

Mums!

2011-03-16  00:50:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag var jag och syrran på jobbintervju, det gick bra. Dom ska höra av sig i slutet på veckan och då ska vi bestämma ett datum då vi ska åka iväg och köra paintball ;) Förklarar mer specifikt när jag vet mer!

Vi har också bakat idag och självklart blev det chokladbollar!! MUms!


Slickar av mina händer, haha.

Syrran ligger redan och sover och nu känner jag att mina ögon börjar bli tyngre och tyngre. Så nu är det dags för mig med. Godnatt ♥

12e mars

2011-03-12  15:10:29  Allmänt  Kommentarer (1)
Hejsan!

Igårkväll hade jag riktigt roligt. Var på värdsan med mamma och tommi. Dom gick hem tidigare än mig och jag stannade kvar och umgicks med några vänner som jag inte träffat på längre. Hade askul! :) Hade inga planer alls på att dricka igår kväll faktiskt, men sen blev den en cider. Och några till.. och ett par shottar.. och ett par drinkar.. Haha :) Så kan det gå!

Sitter hemma hos pappa just nu och väntar in tiden. Om ca två timmar ska jag åka till mamma. Innan dess ska jag duscha och fixa mig. Ikväll är det ju final i melodifestivalen och självklart samlas hela familjen och lite släkt hos mamma och ser det tillsammans ;)

Ha en bra lördag! ♥


Min älskling, Mio!

it ended so quickly.

2011-03-11  11:06:28  Allmänt  Kommentarer (0)

Update

2011-03-10  20:01:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej!

Klänningen kom idag! Blev jätteglad. Så fort jag kom innanför dörren så slängde jag av mig alla kläder och bytte genast om till den. Den satt bra. Dragkedjan fastnade dock, jag försökte och försökte. Pappa stressade mig från andra sidan dörren av badrummet, syrran försökte komma in och hjälpa mig. Tillslut bröt jag ihop. Låter knäppt, jag vet. Men så var det. Jag slet av mig den, sprang ut ur badrummet gråtandes och bytte sedan om till mjukiskläder. Kände att jag inte orkade med något. Mitt tålamod tog slut.

Varför ska kärlek vara så jävla svårt och komplicerat? Varför finns det inte bara en enkel lösning till ALLT? Varför ska allt gå åt helvete så fort man känner sig lycklig igen? Varför jag?

DEPP!! Puss

Nelly

2011-03-10  14:43:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Juste! För ett par dagar sen beställde jag hem en klänning från Nelly.com. Hoppas att den kommer idag :) Gör den det så kommer det upp bilder ikväll eller imorgon!

Men här är den iallafall!


Söt va? :) ♥

Torsdag

2011-03-10  14:31:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Just nu är jag hemma hos mamma och tar det lugnt. Jag och syster har varit ute på promenad med Loka tidigare idag. Tog lite bilder med systemkameran ;) Ska snart åka hem till pappa. Får se om jag bloggar senare! Ha en bra dag ♥


Jag och söta Loka

Syster

Jag

Loka

Hos mamma

2011-03-08  17:48:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Just nu är jag hemma hos mamma. Har varit här hela dagen. Tidigare idag var jag och syrran ute med Loka, sen gick vi hit och sökte en massa jobb. Om en kvart så ska vi börja röra oss mot bussen, vi ska hem till pappa. Ikväll ska vi ha filmkväll, mys!

Imorgon ska vi hit igen. Först ut med Loka på en promenad och sen hit och söka jobb igen ;) Jag fick svar idag från ett ställe, ska dit på intervju om en vecka. Det ser jag fram emot :)

Hörs imorgon då kanske! Puss ♥


gammal bild på mig och syster :)

Min helg

2011-03-07  00:38:41  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Min helg har varit bra. I fredags var jag hemma hos Jojje, tog det lugnt och kollade på film. Igår träffade jag familjen och släkt, vi kollade på Melodifestivalen tillsammans. Efter det så åkte jag och älsklingen in till stan, mötte upp hans kompisar och gick in på en rockpub som heter Anchor. Jag hade kommit fel. Helt fel. Jag gillar inte såna ställen, verkligen inte. Men men, jag ville ju umgås med dom så jag höll ut ;) Vi somnade runt halv 6 imorse men mådde förvånadsvärt bra när vi vaknade igen. Idag har jag inte gjort så mycket. Varit hemma hos mamma, umgåtts med en vän osv.

Det var min helg det :)

Imorgon har jag inga planer förutom att gå ut på en promenad med Loka. Hunden som jag är dogwalker till :) Sen får vi se helt enkelt vad jag hittar på.

Nu ska jag iallafall lägga mig ner och kolla på tv tills jag somnar, är rätt trött så det lär gå fort. Saknar min babe! Godnatt

Tisdag

2011-03-01  13:21:31  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!
Just nu är jag hemma hos mamma. Har varit ute med Loka, hunden som jag är dogwalker till ibland :) Ska om ett par timmar åka hem till pappa och börja städa lite i mitt rum ;) Det behövs verkligen.
Imorgon ska jag och syrran tillbaka till ams för möte, sen ska jag ta ut Loka på en promenad igen. Och mer än så har vi inte planerat än!
Skriver så fort jag har något att skriva om ;) Puss 


RSS 2.0