Sjuk?

2012-04-28  20:49:59  Allmänt  Kommentarer (0)
FAN! Jag hade planer på att gå ut ikväll men efter några glas vin så mådde jag helt plötsligt mycket sämre än innan. Har haft lite ont i halsen hela dagen men efter vinet så blev det mycket värre. Ont i halsen, magen, hela kroppen, febrig och hängig :( Inte kul! Så nu ska väl jag bädda ner mig i älsklingens säng och se på film. Inte så kul med tanke på att vi har gäster här ikväll, Simons lillebror konfirmerades idag nämligen.. Igår var jag ju hemma hos Linnea. Vi hade det riktigt mysigt. Åt godis, pratade en massa, kollade på film och så. Det måste vi göra om snart! Nä nu ska jag se på film. Hörs imorgon <3

Hos älsklingen

2012-04-27  13:43:27  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuu! :)

Är på riktigt bra humör idag! Låg och myste med älsklingen till kl 10. Sen gick vi upp, åt frukost, städade lite och sen duschade jag.

Nu är det dags för lunch! Ska väl se på tv en stund också. Sen ska vi ut och testa våra longboards :)

Och senare, typ vid 5, så ska jag åka hem till Linnea! Har inte träffat henne sen nästan 5 månader tillbaka! Ska bli så kul! Ska sova där också :) Får se om jag skriver ikväll eller imorgon!

Ha en bra fredag <3


Ny skjorta, byxor och mobilskal! :)

2012-04-25  20:44:32  Allmänt  Kommentarer (0)


Länge sen jag bloggat!

2012-04-23  18:39:03  Allmänt  Kommentarer (0)
Tja! Nu är det länge sen jag bloggade sist. Och mycket har hänt. För det första: Jag är hemma i Stockholm, kom hem i fredags. Och överraskade min familj, dom trodde nämnligen att jag skulle komma hem idag ;) Dom blev riktigt glada. Vi var på värdshuset och drack en massa och träffade en massa gamla vänner! Vi hade jättekul! Tyvärr så blev jag av med min plånbok :( Och jag hade mycket kontanter i den :( Har sån fet ångest.. men men. Idag var jag i stan en stund och träffade Fanny. Har inte träffat henne sen ca 4 månader tillbaka så det var riktigt kul! Pratade och åt på donken, kollade i affärer och hade trevligt! :) Ikväll ska jag umgås med syster, se på film och fnittra som vanligt ;) Imorgon ska jag hem till mamma, umgås lite med henne och på kvällen ska vi ha tjejkväll. Jag, mamma och syster! Se på film och så. Efter det så ska jag äntligen få träffa min babe igen! :) Han är påväg hem från Sälen nu nämnligen. Ska sova där imorgon också :) Mys! NU har jag äntligen uppdaterat bloggen. Det var på tiden. Här får ni se ett roligt klipp. Ha det bra!

Update!

2012-04-19  13:36:59  Allmänt  Kommentarer (0)

Hej!

Mamma påminde mig att jag inte hade bloggat nå mer igår efter att vi varit ute i backen. Vi var så sjukt trötta när vi kom hem så vi somnade. Vaknade kl 8 på kvällen ;) Såg en film och sen la vi oss igen, haha.

Idag har vi varit uppe vid Sälfjällstorget, inne i Torggallerian. Köpte lite fotbehandlingar som är sjukt bra! Skulle även gå till Bügelhof och äta men det var stängt. Handlade lite på Handlarn och sen gick vi hem!

Har ätit lunch nu och resten av kvällen ska vi bara spendera i soffan! Mysa och ta det lugnt! Imorgon blir det sista jobbdagen, 10.00-17.00. Sorgligt.

Skriver mer imorgon. Ha det bra! :)


Ut i backen!

2012-04-18  09:41:17  Allmänt  Kommentarer (0)

Idag är det fint väder och eftersom att både jag och Simon är lediga idag så ska vi ut i backen :) Jg ska bland annat filma honom lite när han hoppar och åker på rails.

Ha en bra dag! :)


Filmkväll!

2012-04-17  21:09:55  Allmänt  Kommentarer (1)

Tjosan!

Nu ska jag och älskling ha filmkväll :) Ska först se skräck. The unborn! Hoppas den är läskig!!

Ha en bra kväll! :)


Ledig idag!

2012-04-17  15:55:49  Allmänt  Kommentarer (0)

Får vara ledig hela dagen pga att det inte har blivit så många bokningar. Skönt! Ska bara slappa idag. Har ju faktiskt storstädat stugan! Nu är det riktigt fint här :) Hörs sen <3


Sälen VS Stockholm

2012-04-17  15:53:27  Allmänt  Kommentarer (0)


Film!

2012-04-16  23:41:59  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Har kollat på film med älsklingen nyss. Apollo 18 hette den. Inte så bra faktiskt. Har ätit lite godis också men nu efter påsk så är jag inte så sugen som jag trodde. Får packa ner det och äta lite under hemresan istället! Bara 6 dagar kvar nu!

Ska snart sova. Får se imorgon hur min chef vill att jag ska jobba. Kanske inte behöver jobba alls imorgon. Men får se som sagt. Godnatt! <3


Jag saknar min vän!

2012-04-16  19:57:25  Allmänt  Kommentarer (1)
Du och jag genom allt! 10 år! <3

Beställt nytt skal till min iPhone :)

2012-04-16  19:47:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Fint va? :)

Helluuuu!

2012-04-16  17:26:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Fick sluta tidigare idag med eftersom att vi hade sjukt lite gäster idag igen. Idag så stod det ju Grill/Plock/Bar på mitt schema men eftersom att det är pissigt väder här i Sälen så hade vi såklart inte grillen öppen. Behövde heller inte plocka nåt eftersom att det knappt va nå gäster i restaurangen. Så jag stod i baren heeela dagen :) Älskar att stå i baren! Ska säga till min chef imorgon på utvecklingssamtalet att jag vill stå mer i baren nästa säsong! :) Har jag sagt att jag ska tillbaka föresten? För det ska jag! :)


Dålig bild!

2012-04-15  20:18:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Fick ingen bra bild på håret. Får testa imorgon i dagsljuset :P


Skön dag!

2012-04-15  19:28:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag jobbade jag bara i 4 timmar! Det var sjukt lugnt uppe på jobbet. Hade totalt 6 lunchgäster, varav 2 jobbar hos oss :P Och sen så hade vi kanske 15 gäster i cafédelen. Helt sjukt. Har aldrig varit med om att det har varit såhär lugnt. Och enligt schemat så ska jag va i grill/bar/plock imorgon, får se vart jag behövs helt enkelt :)

Idag åkte Sofia hem :( Lite sorgligt faktiskt. Hon är den som jag har kommit närmst här. Imorgon åker typ 4 till från mitt jobb. Så vi blir jättefå uppe på Snögubben den kommande veckan!

Just nu väntar jag på att mitt hår ska torka.. Har nämligen färgat håret lite grann! ;) Lägger upp bild sen om det ens syns något.

Ikväll så ska vi se nya avsnittet av himym, sen vet jag inte. Får se :) Hörs snart!

:)

2012-04-14  10:21:13  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej!

Bloggade inte igår pga att jag jobbade långpanna. Först jobbade jag lunch och det var jättelugnt. Fick vara plock och disk. Och på kvällen så hade vi fondue, skönaste på länge! 70 pers och vi var tre st som serverade! Fick mer dricks än någonsin och hade underbara gäster :) FAN va jag trivdes igår. Skickade värsta smset till chefen efter jobbet om hur mycket jag trivdes osv. Så glad var jag, haha.

Nä, men nu börjar det verkligen närma sig sitt slut här. Och jag längtar hem mer och mer för varje dag. Dock så går dagarna riktigt snabbt här. Kändes som att det var nyss jag satt och sa att jag åker hem om två veckor. Men nu är det bara en vecka kvar. Typ. Saknar alla så himla mycket. Min älskade mor, min fina syster och min allra bästa vän!


Jag och syster :) Gammal bild!

Bästa vän!

Mamma och jag! :)

Idag börjar jag 12.00 och jobbar till 18.00. Ska ha exakt samma station som igår. Plock och disk. Ikväll är fonduen inställd så vi ska väl bara ta det lugnt ikväll. Kanske åka ner till byn och hämta ut Simons paket som han har beställt. Och jag MÅSTE ha hårspray! :P Nä, nu ska jag slå på tvn och ta det lugnt innan jag ska gå till jobbet. LOVE THIS! ;) Puss!

Tv-kväll!

2012-04-12  21:46:50  Allmänt  Kommentarer (2)

Tjosan!

Idag har jag och älskling tagit det lugnt, varit på bio, käkat pizza och myst i soffan framför tvn :) Såg American pie på bion, den va sjukt rolig ;)

Imorgon enligt schemat så jobbar jag 12.00-23.00. Så bloggar nog inget imorgon men vi får väl se! ;)

Har redan packat mina väskor, längtar så mycket så jag ville få det gjort!! Flyttar ju hem om ca en vecka!

Nu ska vi se på tv en stund till, sen sova! Godnatt!


Bilder från idag!

2012-04-11  18:09:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Har varit ute i backen idag med Simon. Hade väldigt kul! Här får ni se lite bilder:

Mera snö!

2012-04-10  14:12:17  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan! Om 20 minuter så ska jag, Simon, Elin och Sofia ta sällskap till jobbet. Tyvärr så ska vi GÅ i dethär vädret. Det vräker ner med snö. Helt sjukt. Igårkväll var det knappt nå snö kvar, idag är tillochmed träden täckta av snö. Men men, får se hur länge det stannar. Det är ju ändå plusgrader på dagarna nu så.
Jobbar fondue ikväll, 16.00-00.00, så jag bloggar imorgon, för då är jag leeediiiig! :) Puss!

Mitt schema för denhär veckan och nästa! ;)

2012-04-09  23:41:37  Allmänt  Kommentarer (1)
(Klicka på bilderna för att förstora dom!!)

Idag hade jag ju disken, inte kul :P Imorgon får vi se om jag behövs på fonduen, och sen är jag ledig två dagar i sträck. Får se vad man ska hitta på då! Sen långpanna, två dagar och sen en helt vanlig dag.
Plock/grill/bar = där jag behövs helt enkelt :P Sen fondue på tisdag, jobbar alltså bara på kvällen, sen samma sak igen på onsdagen som på måndagen. Skönt schema egentligen! Sen ledig resten av veckan och på söndag åker jag hem! :) Vilket egentligen betyder att jag kan packa de sista två dagarna men eftersom att man ska städa stugan också så kan jag lika gärna packa lite denna veckan. Iallafall i min största väska. Får ju prioritera lite vad jag ska ha på mig så jag kan börja packa lite ;) Då får jag även en liten känsla av att jag faktiskt ska flytta hem väldigt snart!! :) Nu så ska jag gå och lägga mig. Godnatt ! :)

Hemma i stugan

2012-04-09  19:02:27  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej! Idag var det en jobbig dag på jobbet faktiskt. Gick inte alls bra :( Vi var sammanlagt 7 personer som jobbade. 2 i baren, 2 i matsalen, 2 i köket och 1 i disken. Det är för få människor på sååååå mycket som vi hade att göra idag. Vi trodde inte att det skulle komma så mycket gäster men ja.. Det gjorde det. Eftersom att vi inte hade någon som plockade disk så fick jag göra det eftersom att jag hade diskpasset idag. Men vi brukar alltid ha en disk & en plock.. Sen när vi hade stängt och alla gäster hade gått så hade vi nog tagit in 5-6 backar med disk från hela cafédelen. Helt sjukt va mycket det var. Men så går det om man är för få.. Suck. Aja, är hemma nu och sitter o myser i soffan med älskling. Imorgon börjar jag inte förrän 16.00, skööönt! Då är det fondue och än så länge är det bara ca 60 bokade. Hörs kanske senare, annars imorgon. Ha det!
Jättefin printscreen bild från faccebook ;) Älskar stilen!

Myskväll istället för fest.

2012-04-08  20:23:02  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan.

Vi gick till festen och var där i ca 10 minuter.. Inte kul. Tyvärr så hade vi varit rätt otaggade hela dagen eftersom att vi jobbade innan o sånt.

Nu sitter vi i soffan och myser. Äter godis och kollar på How I met your mother! :)

Jobba imorgon 10.00-18.00, i disken.. Mindre roligt.

Ha det bra! <3


Ledig ikväll!

2012-04-07  21:13:32  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan! Fick ledig ikväll eftersom att vi inte hade så många bokningar till fonduen. Skönt! Och istället för att sitta ensam hemma i stugan så har jag nu suttit inne hos grannarna och skrattat ihjäl mig. Elin har nämnligen gjort bort sig, STORT. Mohahaha! ;) Så går det när man skickar sms till fel person, hihihi. Snart kommer matleveransen också, pizza såklart. Grabbarna gör pizza till oss innan dom slutar jobbet ;) Yaaay! Blir bara mys ikväll med dessa sköna människor och sen sova! Imorgon blir det jobb mellan 11.30-18.00. Sen skynda sig till festen!! Woop Wopp!! Ha det bra! <3
Jag! Såååå Snygg! hahha.
Alex. HAHAHAH!
Och Elin. hahaha!

Långpanna?

2012-04-07  11:07:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Om ca 10 minuter ska jag gå till jobbet. Jobbar lunch först och sen får vi se om dom behöver mig ikväll till att jobba fondue. Beror helt på hur många bokningar vi har. Jobbade långpanna igår och tyvärr så mådde jag inte bra på kvällen. Förkyld, lite febrig och ont i kroppen.

Imorgon är det avslutningsfest. Ska bli otroligt kul! Jobbar dock till 5-6 och den börjar redan kl 12, och vid 15 är det afterski där. Men men, får komma lite sent helt enkelt :P Det är iallafall all personal på hela LRAB typ. Och det är i/utanför en stuga som festen kommer va. Dejo kommer dit och spelar och tillochmed företag som tex coca cola har sponsrat oss med några flak cola eftersom att denhär festen kommer bli fet!! Vi har även blivit sponsrade med hamburgare och loka ;) Haha.

Nä nu måste jag sticka till jobbet. Ha det bra!



Evenemanget på facebook. Läs! Blir man taggad or what?! ;)

"Säsongen närmar sig sitt slut och många av våra kära vänner åker hem efter denna veckan, så därför har vi bestämt att avsluta på bästa tänkbara vis.

Söndagen den 8 april kommer gå till historien. Utanför finger 5b på parkeringen kommer europas största grill vara tänd hela eftermiddagen, Det ryktas om att det kan bli fotbollsmatcher och det kommer finnas en stor jävla scen med ljudanläggning där vi kör afterski med Dejo & hemliga gäster runt 15-17 tiden isch... 

När kvällen sen närmar sig kommer festen fortsätta i sann "american pie anda" INNE i finger 5b, där alla möbler är utburna och det enda som kommer finnas i stugan är en ännu större ljudanläggning där hemlig dj kommer vända plattor så länge vi pallar.

Ni som va med för 2 år sedan på den episka hawaiifesten vet precis vad det handlar om. Sjukt trevligt, sjukt tryck och en sjukt bra avslutning på denna säsongen

Missa INTE detta!

Mvh

Niclas, Pontus, Ringo, Dejo & Natalie"

Myskväll!

2012-04-05  21:00:26  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjena!

Idag har jag varit ledig. Har bara tagit det lugnt, kollat på film, slumrat till på soffan, varit o handlat på ica, köpt donken mat hem ;) Sitter i soffan nu med älskling, vi ska se på film. Den börjar 21.00! Alltså NU! Sommaren med Göran!

Har fått ett datum av min chef när jag ska åka hem. Flyttar hem den 22a april! :) Simons pappa hämtar oss, snällt! :)

Nu börjar filmen! <3


Uteservering!

2012-04-04  20:56:50  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!
Har suttit på Gustavs grill och bar hela dagen och solat på deras uteservering. Satt där och åt lunch först med Simon, Sofia och Emma. Sen drog Simon ut i backen och då satte vi oss på uteserveringen. Satt där i flera timmar. Såhär såg det ut ;)
Så jävla härligt ;)
Sofia och Emma!
Muums!
Hämtade ut mina nya skor idag också, här får ni se bild på dom! :)
Fina och passande färger nu till våren/sommaren! :)
Hämtade även ut en klänning men med tanke på hur kort den var så kommer jag använde den som ett linne istället till svarta jeans typ ;)
Vad tycker ni? :)
Och btw. Ända sen typ 1 så satt jag och tjejerna på uteserveringen och drack cider och shottade. Så jag är liiite dragen just nu! ;) Tur att man är ledig imorgon! ;) Ha en bra kväll <3

Bilder!

2012-04-03  11:33:13  Allmänt  Kommentarer (0)
Skotersafari!
Snögubben :)
I söndags var jag och kollegorna på Experium. Satt i sportbaren och drack en massa och hade jättekul! Alla blev så jävla fulla ;) haha. Det hände lite grejer sen som gjorde att jag inte kunde gå och lägga mig förrän 4 på morgonen. Och jag skulle ju upp kl 7 och jobba. Men det gick bra ändå, men satan va trött jag var! :P Här får ni se lite bilder från utgången. Alla är dräggiga på alla bilder! Haha!
Jag fick sitta på barntoaletten, snällt! Men lika glad ändå! Den bjuder jag på.
Lina och Emma
Sofia och någon random kille :P
Madde
Calle, Natty, minns inte namnet på han bredvid :P och sen Ogge ;)
Mattias och Calle
Anki, Lina och Mattias
Pontus
Mattias och Lina :P

Myskväll!

2012-04-02  20:59:22  Allmänt  Kommentarer (0)

Myskväll med älsklig! Ska se film nu och äta lite gott! Just nu äter jag räkor, haha. Ska nog äta lite chips sen till filmen! Imorgon börjar jag 16.00 så jag bloggar innan det. Ha en bra kväll ! :)


Lunchat!

2012-04-01  16:45:41  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan! Kom precis hem. Har lunchat med Sofia, Elin och Ebba. Efter det så gick vi till torggallerian och kollade runt lite. Tänkte köpa sandaler men dom var slut i min storlek, typiskt. Köpte ett enkelt skal till min telefon bara. Sen handlade vi lite mat o sånt. Nu sitter jag hemma i soffan och chillar lite. Ska strax börja göra iordning mig. Vi ska ju till Högis och köra skoter! Ska bli kul :D Får se om jag bloggar när jag kommer hem, ska kanske till Experium ikväll med några. Men tvivlar på det, för jag börjar 09.00 imorgon, i disken. Ha en bra kväll ! :)

Snart sova!

2012-04-01  00:04:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Kom hem från jobbet för inte så länge sen. Hade en jätteskön fondue-kväll faktiskt. Hade inte alls mycket att göra och med tanke på hur trötta alla var idag så var det riktigt skönt! Är ledig imorgon, vet inte vad jag ska göra på förmiddagen. Ska kanske luncha med Elin och Sofia från jobbet, men får se. Och kl 18.00 så ska vi på skotersafari med jobbet. Vettefan hur det ska gå till med tanke på hur lite snö det finns kvar.. Men hoppas att dom har en plan. För isåfall lär det bli jääävligt roligt! ;) Hörs imorgon!


RSS 2.0