2 veckor sen?!

2012-07-30  01:00:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Kan det verkligen stämma? Att jag inte har bloggat på snart 2 veckor? SHIT! Jag har jobbat otroligt mycket de senaste veckorna. Helt sjukt. Glömmer bort vilken dag det är hela tiden. På bara de senaste 3 dagarna har jag jobbat nästan 40 timmar. Imorgon är jag ledig, men sen jobbar jag 3 dagar igen.

Nu när jag ändå bloggar så kan jag tala om att jag känner mig väldigt glad nuförtiden. Eller ska jag kanske säga otroligt glad. Speciellt för att jag är så lycklig tillsammans med Simon. Världens underbaraste person. Men även också för att jag har fina vänner och ett jobb som jag trivs på. Roliga och snälla kollegor. Synd att jag bara jobbar där en månad till :( Sen är säsongen slut.

Ska sova ut imorgon, sen ligga kvar i sängen och ta det lugnt, kanske sätta på en film och bara vila. Har otroligt ont i fötterna faktiskt. Det svider, bultar och bränner. Inte skönt.

Nu tackar jag för mig för denhär gången. Hej!


Påväg hem till älskling!

2012-07-17  19:04:12  Allmänt  Kommentarer (0)

Hej!

Eftersom att det var dåligt väder idag, till och från, så stängde vi redan för en timme sen. Så jag jobbade 9 timmar istället för 12-13. Skönt! Har ju tre dagar kvar tills jag är ledig i två dagar ;)

Ska hem till pojkvännen nu. Se på film och mysa :) Imorgon börjar jag halv 11!

Ha en bra kväll :)


jobba!

2012-07-17  08:15:51  Allmänt  Kommentarer (1)
Fixar mig inför jobbet! Igår jobbade jag 12 timmar. Om det är fint väder och hyfsat med folk så lär det bli minst 12 timmar idag med. På ett sätt så hoppas jag inte det, för jag ska jobba såna här pass i 4 dagar till. Blir helt slut i huvudet. Men men. Bara o köra på! Igår hade vi fullt i hela cafét, nästan hela dagen, till och från. Älsklingen kom och hälsade på, tillsammans med hans mamma och hans bror. Dom fikade och åt middag. Nöjda och glada var dom när dom lämnade Skrovet runt 10 på kvällen :) Nä nu måste jag fortsätta här. Ska gå om en liten stund. Ha en bra dag! :)
Jag just nu! Trött ;)

Update!

2012-07-15  22:57:51  Allmänt  Kommentarer (0)

Hej!

Har varit suuuperdålig på att blogga denhär hela förra veckan! Men jobbade tis-lör HELA dagar! Så har vaken haft tid eller ork.

Min enda lediga dag var idag. Har bara umgåtts med älsklingen på förmiddagen och nu på kvällen har jag umgåtts med syster.

Nu måste jag sova. Imorgon är det jobb som gäller! Ha det bra! :)


Hemma hos Natalie!

2012-07-06  17:48:12  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej! Just nu sitter jag och Natalie i hennes rum, lyssnar på musik, pratar och dricker cider :) Ska äta om en stund. Sen ska vi åka till Skanstull, till mitt jobb. Sätta oss och dricka en cider där och bara mysa :) Det är riktigt mysigt att sitta där på kvällarna. Vid vattnet :) En killkompis ska kanske följa med också och han kanske tar med sig ett par vänner. Så det blir nog kul! Ha en bra kväll!

En vecka sen.

2012-07-03  10:09:45  Allmänt  Kommentarer (0)

Fan va sämst jag är på att blogga nuförtiden, haha. Sitter aldrig vid datorn längre så det blir så ibland!

Sitter på roslagsbanan påväg hem nu. Har sovit hos älsklingen. Igår var vi ute och käkade på min absoluta favoritrestaurang, Pong Asian. Så himla gott! Efter det gick vi på bio och såg Prometheus. Den va bra! :)

Sen när jag kommer hem så ska jag fixa Mio lite. Kanske ska raka av hans päls, får se om jag orkar!

Hörs sen! :)RSS 2.0