Hemma från Kreta!

2012-05-28  09:58:53  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej! Hoppas att ni har haft det bra hemma i Sverige. SJälv hade jag det suuuuperbra på Kreta med min fina pojkvän :) Allt var lika fint som det var på bilderna jag la upp ett par dagar innan vi åkte! Så sjuukt fint! :) Allt var perfekt verkligen! Vädret, värmen, hotellet, maten! :) Jag tänkte lägga upp några bilder som vi tog där! Enjoy:
Fiiint! :D
Hotellet och poolen på kvällen :)
Häftig blomma!
Påväg in till stan så såg vi en massa fina utsikter :)
Stan från lång håll.
Jag. Överdrivet glad :P
Bejbi!
Hoppas ni gillade bilderna :) Fler kommer upp en annan gång!

Nu lyfter planet från Arlanda! :)

2012-05-20  06:05:00  Allmänt  Kommentarer (1)

Nu drar vi.

2012-05-20  05:51:04  Allmänt  Kommentarer (0)


Update!

2012-05-19  17:13:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Har hjälpt Simon och hans mamma idag med att slänga en massa grejer på skroten. Gick väldigt snabbt. Sen gick jag och Simon till centrum och handlade lite grejer inför resan. Jag behövde nagellackborttagning bland annat, så nu har jag det! Vi köpte även en "väska" till telefonen som är vattentät. Skitbra ju! Tänkte ha pengar i den också så det är perfekt!

Ska snart börja grilla och även dricka några cider :) Lite senare så ska vi se till att vi har allt nerpackat, gå och lägga oss tidigt och se på några avsnitt av The big bang theory! :) Hoppas på att somna i god tid, ska nämligen upp runt 3 inatt! Flyget lyfter 06.05!

Om jag orkar och om jag kommer ihåg det så ska jag försöka uppdatera imorgon lite snabbt. Antingen från arlanda eller när vi kommer fram till Kreta! Ska se hur snabbt internet är på hotellet och så. Är det såpass snabbt att jag kan uppdatera bloggen så kommer jag lägga in ett par bilder varje dag! SÅ kika in ibland :)

Ha det bra!! :)

Jag älskar dig

2012-05-19  12:35:36  Allmänt  Kommentarer (0)

family time!

2012-05-18  15:30:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Tja! Har haft en riktigt bra förmiddag :) Har träffat min vän Morten som jag inte har träffat på jättelänge. Vi gick till Simons jobb och fikade och pratade en massa :) NU har jag lite brådis däremot, ska va inne i stan kl 18.00. Ska äta på restaurang med familjen! :) Ha en bra kväll <3
Bjuder på en gammal bild på mig!

På tunnelbanan.

2012-05-16  11:52:22  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Sitter på tunnelbanan just nu, är påväg till Farsta. Ska först möta pappa för att få ett par biljetter som jag ska lösa in för att sen få tillbaka pengar..

Sen kommer syster dit och då ska vi gå runt i några affärer. Ska handla lite också :)

Om 4 dagar drar jag och älsklingen till Kreta! Fan va jag längtar!! :)

Ha det bäst!


Bleka håret?

2012-05-15  21:28:30  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej! :) Ikväll är jag hemma hos älsklingen. Just nu hjälper han sin bror med att fixa hans longboard så jag passar på att läsa lite bloggar och så. Har även läst lite om att bleka håret. Har hittat ett jättebra tips som jag ska testa när jag är på Kreta nästa vecka! Blanda citron och lite vatten i en sprayflaska och spraya sedan hela håret med det. Och sen är det bara att vistas i solen ;) Funderar även på att fixa dip dye när jag kommer hem. Så himla fint tycker jag :) Imorgon ska jag hem igen, gå runt lite i farsta och sen hem och fixa lite. Ska nämligen byta rum med syrran så det är en hel del som ska fixas! Ha det bra <3

Kolla dethär klippet!

2012-05-15  10:57:55  Allmänt  Kommentarer (1)
Pappa visade mig dethär klippet häromdagen. Blev helt rörd. Började nästa böla! Haha. Klippet är en 15 minuter långt, men tro mig, det är värt att se!

Drömmer mig bort...

2012-05-13  18:35:10  Allmänt  Kommentarer (1)
Om exakt en vecka är jag och älsklingen på Kreta.

Gårdagen

2012-05-13  16:47:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Som sagt.. är så sjukt otaggad på att blogga nuförtiden. Vet inte varför. Men men, här kommer en liten update iallafall! Igår var jag med bästa vän inne i stan och spelade biljard med en gammal vän till oss. Sen åkte vi till värdshuset och där var även min familj. Satt där och drack lite och pratade en massa till stängning. Sen åkte vi hem till Natalie och sov hos henne. Somnade väl 3, halv 4 nångång :P Idag har jag städat huset, klipps gräsmattan och sopat altanen ren. Så nu är det finfint! Ska äta lunchmiddag snart :P Och ikväll blir det en filmkväll med mig själv! Ha det bra <3

Resa!

2012-05-10  13:35:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag är otroligt dålig på att blogga just nu.. Vet inte varför. Har ingen lust helt enkelt. Men har en liten update iallafall för er som är intresserade! Jag och min älskling har bokat en resa till Kreta nästa vecka. Sista minuten, all inclusive. Asnajs! Vi åker den 20e och kommer hem den 27e. Det lite mindre roliga är att folk verkar inte alls glada för våran skull.. Jag menar.. varför kan man inte va glad för nån som faktiskt för en gång skull ska åka utomlands? Blir lite ledsen faktiskt att folk tycker tvärtom, att det är onödigt att slösa pengar på det osv... :( Men men.. Har shoppat lite inför Kreta och inför sommaren. Flipflops till stranden, en lång klänning (inte min stil men den var jättesöt så var tvungen att ha den!), sandaler (JÄTTEFINA! från deichmann!), marinblåa shorts, nya linnen, underkläder osv.. En hel del. Bra att ha! Bild på allt lägger jag upp en annan gång. Har ju varken digitalkameran eller systemkameran tillgänglig just nu. Är hos älsklingen men ska hem idag så kanske kan fota lite då, vem vet! ;) Ha det bra <3
Hotellet som vi ska bo på! :)

Snart frisk!

2012-05-07  12:08:02  Allmänt  Kommentarer (0)

Tja!

Sitter på bussen just nu påväg till Skogås. Ska hälsa på bästa vän och se hennes nya lägenhet! Och så ska vi luncha :)

Sen ska jag hem till älsklingen. Bara mysa ikväll! Han har köpt en tv och en soffa till sitt rum så äntligen kan man mysa på riktigt!! Haha.

Ska även ringa restaurangen idag tänkte jag. Hostar bara lite grann nu så jag är redo att jobba! :)

Ha det bra <3


Inge jobb idag :/

2012-05-03  14:38:37  Allmänt  Kommentarer (1)

Är sjuk idag igen så jag ringde restaurangen imorse och sa det. Hon sa att det inte gjorde något och att jag ska höra av mig så fort jag blir frisk. Har en fruktansvärd hosta som jag inte kan kontrollera eller stoppa. Då är det inte så fräscht att servera...

En annan tråkig sak som jag fick reda på igår.. Lindsays party som jag och syrran hade biljetter till, det är inställt. Pga nåt fel på Ticnets hemsida. Fan va trist :( Vi som så fram emot det :( Hoppas jag får tillbaka pengarna snart iaf så får vi hitta på nåt annat kul!

Nu ska jag vila! <3


...

2012-05-02  14:12:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Mår inte så mycket bättre idag än igår faktiskt :( Lite trist med tanke på att jag ska provjobba imorgon! Men ska ta det lugnt ikväll med älsklingen, gå på bio och sen hem och sova! Vi ska se 21 Jump Street. Hoppas den är bra :) Nu ska vi fortsätta med att renovera hans rum! Ha en bra dag!

Update.

2012-05-01  21:18:15  Allmänt  Kommentarer (0)

Det var på tiden.

Har varit sjuk, det har varit Valborg och jag har helt enkelt glömt bort att blogga!

Så fort jag sitter vid en dator så lovar jag att ladda upp lite bilder och så!

Nu ska jag se på How I met your mother med min älskling! :)

Ha en bra kväll!



RSS 2.0