Städdag

2011-09-29  11:27:50  Allmänt  Kommentarer (3)
Halloj!

Igårkväll när jag kom hem till pappa så började jag sortera inne i mitt rum, idag ska jag fortsätta med det. Lär gå över till att städa det också. Riktigt noga. Ett problem bara, det är såpass blött i gräset så jag vet inte om jag kan ställa ut mina möbler där medan jag dammsuger och sånt. Får se hur jag gör. Ska iallafall fortsätta att sortera kläder, det som ska stanna här och det som ska med till Sälen.

Hoppas på att brevet från Sälen kommer snart också så jag kan få se samåkningslistan. Börjar få lite panik nämligen, måste ju boka tåg och buss annars. Usch :/

Aja, hörs senare :) ♥

Mys hos mamma!

2011-09-28  14:43:55  Allmänt  Kommentarer (2)

Tjosan!

Har varit ute med Loka, ätit lunch och nu myser vi framför tvn. Känner inte för att åka tåg och buss med Mio mer idag så jag tror att jag väntar tills pappa har slutat så han kan plocka upp oss på vägen hem :) Hinner med lite mer mys här då med min älskade mor och styvpappa :) och min söta Mio såklart!

Hörs ikväll <3


Mobilblogg

2011-09-28  10:28:25  Allmänt  Kommentarer (1)

Hej!

Sitter på Roslagsbanan nu, höll på att missa den. Fick springa sista biten och det är inget att rekommendera om man har en kissnödig hund med sig.

Ska ut med Loka runt 11, äter lunch hos mamma efter det och sen åker jag till pappa och rensar ur mitt rum. Boring! Men det måste göras..

Hörs sen <3


Onsdag!

2011-09-28  09:00:36  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Har precis fixat mig och är nu redo att åka till Trångsund för att ta ut Loka på en promenad! Ska dock inte åka förrän om en timme men ska kanske ta ett tidigare tåg istället.

Btw. Bloggar från den nya appen nu och nu funkar den! Den är hur bra som helst, enkel och snabb! I love it! :)

Nu ska jag väcka min älskling och pussa lite på honom innan jag åker. Hörs senare <3


<3

2011-09-27  19:00:44  Allmänt  Kommentarer (2)
Min nya skid/vinterjacka är helt perfekt, skitsnygg och den sitter perfekt :) Nu ska jag och älsklingen kolla på How I met your mother! :) 

image description

Tisdag! :)

2011-09-27  12:07:13  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu! Försökte blogga från den nya appen Blogg.se men det funkade inte :( Får testa igen lite senare. Har precis duschat och nu tänkte jag se ett avsnitt av How I met your mother medan jag fixar mig lite. Sen ska jag först till älsklingens jobb för att hämta hans leg. Mitt paket ligger nämligen på posten men det står i hans namn, därav behöver jag hans leg :) Orkar inte vänta tills han slutar, flera timmar kvar ju! Ska också passa på att träffa Morten när vi ändå ska till centrum båda två :) Skriver sen 



Måndag

2011-09-26  18:40:41  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej! Det visade sig att jag inte behövde gå ut med Loka idag så jag har bara varit hemma hos älsklingen och tagit det lugnt. Varit på promenader med Mio, var i centrum och handlade lite och sen kollat på How I met your mother! Snart är det middag :) Sen blir det en promenad med Mio och SEN How I met your mother! :) Imorgon kommer förmodligen min vinterjacka, längtar! Hoppas att den är lika fin som på bilderna!! :) Hörs imorgon 


Random bild. Älsklingen bakgrund på datan, sötnos 

Söndag

2011-09-25  20:30:51  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan! Idag har jag hjälp till med att måla hela älsklingens hus. Heeeeela dagen har vi hållt på! Jag och älsklingen är sjukt trötta nu så vi ska nog gå och lägga oss i sängen snart. Han ska upp och jobba imorgon och jag ska ut med Loka :) Men innan vi går och lägger oss så ska vi gå en kvällspromenad med Mio! Hörs imorgon 


Jag och min Mio 

Lördag

2011-09-24  18:28:08  Allmänt  Kommentarer (1)
Halloj! Igår jobbade jag i ett kyllager i 9 timmar, väldigt kallt var det. Efter det så åkte jag hem till pappa och träffade släkten. Älsklingen kom även dit :) Riktigt trevligt att träffa alla! När alla hade åkt så satt vi och pratade lite och drack lite vin. Sen åkte jag, Mio och Simon hem till honom. Idag har vi hjälpt till med att fixa deras hus, nu målar dom där ute. Jag hjälper inte till just nu med tanke på att Mio fick ett anfall för en timme sen, känner att jag vill vara nära honom resten av kvällen. Stackars bebis :( Ikväll blir det lite mys framför en film med älsklingen för imorgon åker jag hem igen. Ha en bra lördagskväll 

Update

2011-09-22  20:14:47  Allmänt  Kommentarer (1)

Tjosan!

Är så sjukt taggad inför Sälen så det finns inte! Sitter och pratar med andra som ska dit, till både samma restaurang som mig och även i helhet till Lindvallen. Ska bli grymt kul!

Annars då. Jo, imorgon ska jag jobba 10.00-19.00. Så fort jag har slutat så ska jag hem och äta sen middag med släkten :) Hoppas att älskling kommer till mig också :)

Gick i skogen idag med Mio, plockade liiiiite svamp, haha ;) (sämsta bilden dock)



Ikväll ska jag ta det lugnt och försöka komma i säng i tid. Upp tidigt imorgon.
Ha det bra


3 månader <3

2011-09-21  12:41:02  Allmänt  Kommentarer (4)
Dessa 3 månader med dig har varit helt underbara. Du och jag, älskling 


Jag älskar dig

Hos älsklingen

2011-09-20  21:43:51  Allmänt  Kommentarer (4)
Helluuu! Åkte till älsklingen idag, vi saknade varandra så ;) Hihi. Har med mig Mio hit också :) Har suttit och kollat på vinterkläder inför Sälen och jag tror att jag har hittat en annan jacka som jag ska köpa. Men som jag sa tidigare, ska kika runt lite till och innan jag beställer hem något så ska jag fundera MASSOR så jag blir 100% säker! NU ska vi se ett avsnitt av How I met your mother och sen ska vi sova :) Hörs imorgon! 

Måndag

2011-09-19  19:43:02  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej. Har varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. Har varit jättedeppig också pga att älsklingen fick besked idag angående jobb i Sälen.
Jag har ju redan fått jobb där så idag var det älsklingen som fick sitt besked. Tyvärr så fick han inte jobbet :( Och vi är jätteledsna över det. Men vi ger inte upp än! Vi söker jobb till honom utanför Skistar och han tar vadsomhelst! Hoppas någon svarar på våra mail och sökanden. Äter sen middag just nu och kollar på tv. Hörs imorgon 

Söndag

2011-09-18  18:42:26  Allmänt  Kommentarer (2)
Hellu! Igår firade vi Simons syster och det var jättetrevligt :) God mat och trevliga människor! Nu är jag hemma i Vidja igen, har precis ätit middag. Kvällen kommer bestå av att kolla på tv för det mesta och bara ta det lugnt. Ska gå en promenad med Mio också :) Saknar min babe redan! ♥ Ha en bra kväll!


Mitt lilla charmtroll 

Fredag

2011-09-16  17:18:23  Allmänt  Kommentarer (4)
Helluuu!

Just nu sitter jag och pratar med älsklingen på Skype :) Planerar lite inför kvällen. Filmkväll!! :) Mys!

Sitter och väntar på att han ska komma hit men han kommer inte förrän 21.00. Han ska nämligen hämta ett busskort till mig i Västerhaninge som jag ska få låna över helgen :)

Men men, under tiden som jag väntar så sitter jag och kollar runt lite på internet efter vinterkläder. Eftersom att jag ska vara uppe i kalla Sälen i ca 4 månader så måste jag ha bra kläder till det! Tror att jag har bestämt mig för vilken jacka jag ska köpa, men innan jag har bestämt mig till 100% så ska jag kolla runt lite till :)

Får se om jag uppdaterar senare. Annars slänger jag in ett inlägg imorgon innan vi åker hem till Simons pappa för födelsedagsfirande! Puss

Det blir nog denna :) Fiiiiiin!

hjälp mig!

2011-09-16  02:05:32  Allmänt  Kommentarer (13)
1                                                2                                        3

Hemma

2011-09-15  21:00:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Sitter ute i Vidja helt ensam, dock inte så tråkigt som jag trodde att det skulle bli. Har roat mig med att försöka lära mig en låt på synthen, börjar låta rätt okej. Men det tar tid ;)

Ska kolla på en film nu som går på TV1000 Drama. Den heter Everybody´s fine. Hörs imorgon!

15 September 2011

2011-09-15  10:45:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Halloooj! Det har varit väääldigt dåligt med uppdateringar här de senaste dagarna. Vet ni varför? JO, för det jag har gjort de senaste dagarna har inte varit något att skriva om helt enkelt. Har bara varit hemma hos älsklingen, medan han har varit på jobbet fram till 4, har kollat på en massa avsnitt av How I met your mother osv osv. Inte kul alls. Men men, idag ska jag åka hem och stanna där till lördag iallafall. Pappa åker till Åland idag och kommer hem på lördag kväll, så jag måste hem och mata katten osv :) Kan vara skönt att vara hemma i ett par dagar. Älsklingen kommer dit imorgon efter jobbet och sen på lördag så ska vi åka tillsammans hem till hans pappa. Vi ska fira Simons syster som fyllde år i tisdags :) NU ska jag kolla på ett avsnitt av himym. Hörs senare 

Intervjun

2011-09-13  18:35:22  Allmänt  Kommentarer (0)
Tänkte berätta hur intervjun i Örebro gick till :) Jag åkte först tåg en bit men fick sen byta till buss. Bussen var försenad så jag trodde att jag skulle komma försent till intervjun. Intervjun började 09.30 och jag var på hotellet (där intervjun skulle vara) exakt 09.27. Snacka om tur! Halv 10 började informationsmötet, dom berättade lite om hur det var att säsongsarbeta hos dom osv. Riktigt intressant faktiskt. Det pågick i en halvtimme. Efter det så fick vi sitta i ett rum och svara på lite frågor på ett papper medan vi väntade på att dom skulle ropa upp våra namn. När Stefan (han som intervjuade mig, som också är min styvpappas vän!) ropade upp mitt namn hade jag väntat i en halvtimme bara. Intervjun med honom varade i ca 10-15 minuter. Han ställde frågor och jag fick berätta lite om mig själv och så. När det började gå mot sitt slut så frågade han vilken tjänst jag mest var intresserad av, han gav mig två alternativ. Jag svarade och sen sa han: "nu är det så att jag har en tjänst till dig, du får välja vilken du känner dig mest bekväm i. Vill du ha den så får du den, här och nu. Svara bara ja" och sen skrattade han. Då sa jag: ja, ja, ja, absolut! Jag tar den! Och sen skrattade vi båda. Så jag slapp vänta på besked i två veckor som dom andra, jag fick min tjänst på plats och det var huuuuur skönt som helst. Nu väntar jag dock på att älsklingen ska få besked, han har också sökt i Sälen. Hoppas.. Vill inte vara ifrån honom i 4 månader :( Usch... Men men, så gick intervjun till och ser verkligen fram emot en säsong uppe i Lindvallen! :)

Hemma i Sthlm

2011-09-11  19:38:25  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Kom hem till älsklingen för ett par timmar sen. Fick äntligen träffa min lilla bebis. Han verkar må bra just nu iallafall :) Angående intervjun som jag var på tidigare idag, får berätta mer om den en annan gång. För nu vill min lilla bebis gå ut och rastas :) Ikväll blir det ett avsnitt av How I met your mother och sen får vi se :) 


Där ska jag jobba i vinter!! :)

Jobbintervju

2011-09-11  13:12:41  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuuu! Sitter på McDonalds i Örebro just nu och har precis käkat en liten meny :) Mitt tåg hem till Stockholm går inte förrän 14.45 så det är ett tag kvar :( Har som sagt varit här på intervju angående säsongsjobb i Sälen. Man skulle egentligen få besked inom två veckor men jag var ett undantag, jag fick mitt besked idag. JAG FICK JOBBET!!!!! Yaaaaay!!! Berättar mer ikväll, nu ska jag packa ihop grejerna och gå till tågstationen. Sitter hellre där än här på donken.... Ps. Min älskade Mio får komma hem från veterinären idag, min bebis :) Jaja, hörs sen! Puuuuuss <3

sjukhus + veterinär

2011-09-10  17:31:28  Allmänt  Kommentarer (1)
Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Först ringde Simons syster och sa att Mio hade fått ett krampanfall och att dom inte visste vad dom skulle göra. Sen ringde en kompis till mig och bad mig följa med till Danderyds sjukhus, han ville kolla sina öron. Han hade jätteont. Men när vi väl var där så fick vi inte komma in, efter väntetid på 1,5 timme. Sen åkte jag hem till älsklingen och min lilla Mio. När jag satt på tåget påväg dit så hade han fått ett till anfall :( Morgonen därpå (imorse alltså) så vaknade jag av att Simons mamma skrek att han fick ytterligare ett anfall. Slutade med att jag åkte till veterinären och dom sa att det kan vara livshotande men att dom inte vet mer just nu, dom skulle ta blodprov och urinprov. Dom ville behålla honom över natten så nu är han där :( Är så orolig! :( Ikväll ska vi fira Simons syster som fyller år på tisdag. Lite släkt till dom kommer hit och äter middag och så. Blir nog trevligt! Uppdaterar när jag har tid igen. Ha en bra lördagskväll ♥ Ps. Imorgon åker jag till Örebro för intervju angående Sälen, hoppas att det går bra!!

Hemma

2011-09-09  18:13:55  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu.

För första gången på nästan två veckor så är jag hemma i Vidja. Ensam. Kände att jag behövde komma hem och kolla post och sånt och sen bara va ensam :) Men nu sitter jag här och har ingenting att göra... Funderar på om man ska ha en filmkväll här helt ensam eller om jag ska åka hem till älsklingen igen :) Får se hur jag gör!

Kollar på tv just nu och saknar min fina! :)

Älskar dig!

Torsdag

2011-09-08  22:56:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! De senaste två dagarna har jag bara tagit det lugnt. Jätteskönt har det varit! Idag var jag och hälsade på Nina och hennes döttrar. Pratade en massa och åt middag, väldigt trevligt! Imorgon är det fredag, vet inte vad vi ska hitta på :) Nu ska vi se ett avsnitt av How I met your mother och sen sooova! :)


Badade min sötnos tidigare idag, sen frös han och då såg det ut såhär. Han somnade tillslut ;) Plutteeeeen! 

Tisdag

2011-09-06  22:43:50  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej! Jobbade idag 10.00-19.00. Jobbade över en timme och sen tog det typ två timmar för mig att åka hem till älsklingen. Bussen kom aldrig så fick ta tunnelbana till Tekniska högskolan och sen ta Roslagsbanan. Åt inte middag förrän typ 21. Satt och kollade på How I met your mother medan jag åt och sen hoppade jag in i duschen. Nu ligger min fina i sängen och väntar på mig. Vi vill alltid somna tillsammans såklart :) Han är sjukskriven just nu och jag är ledig imorgon så imorgon får vi båda sova ut, ska bli såååå skönt! :) Hörs imorgon! 


Du och jag

Måndag

2011-09-05  19:49:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Är sjukt trött just nu. Gick upp kl 04.00 imorse, jobbade 06.30-14.00, mötte älsklingen, åkte hem till honom, lagade mat, duschade, gick en promenad med Mio och nu sitter jag här. Jag och min fina ska kolla på How I met your mother innan vi går och lägger oss. Båda ska upp imorgon så vi lägger oss i sängen och pratar tills vi blir trötta :) Så brukar vi göra, mys! ♥ Imorgon jobbar jag mellan 10.00 och 18.00. Så vi hörs imorgon kväll 

Gårdagen!

2011-09-04  16:30:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag ska aldrig mer dricka alkohol.... var min första tanke när jag vaknade imorse. Fy va törstig jag var ;) Haha. Men igår hade jag jääävligt kul hemma hos Angela. Satt och pratade med allihopa och senare på kvällen gick alla ner till värdsan. Där var även mamma och Tommi. Och efter en stund så kom min älskling dit! :) Jag blev rätt full så jag sjöng karaoke... pinsamt... Men men. Äntligen hemma hos babe :) Ska mysa, se på How I met your mother osv :) Imorgon ska jag upp kl 04.00 :( Usch! Ha en bra kväll 

Redo!

2011-09-03  16:04:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu ska jag gå till grannen där min mor befinner sig. Ska ta en cider där och snacka lite. Om en timme ska jag hem till Angela och fira! :) Hon fyller 20 år imorgon!!!! :) Ha en bra lördag! 



Inget internet!

2011-09-03  00:02:21  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Har inte haft internet sen jag kom hem från jobbet så nu bloggar jag från telefonen ;) Ligger i sängen bredvid älsklingen som snarkar i örat på mig. Ska försöka sova nu faktiskt, imorgon ska jag få sova ut. Skönt! Imorgon kväll ska jag hem till min vän, Angela. Hon fyller nämnligen 20 år på söndag så vi ska fira rejält imorgon ;) Skriver innan jag åker! Godnatt! <3

God morgon!

2011-09-02  08:15:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Såhär mycket tid över trodde jag aldrig att jag skulle få. Gick upp ca 07.20, duschade, sminkade mig och åt frukost. Blev klar för typ en kvart sen. Och jag ska inte gå förrän om en kvart :) Skönt att ta det lugnt en stund innan man åker iväg och jobbar. Ska ta ut Mio en snabbis nu, ha en bra dag 

Trött och sliten!

2011-09-01  20:30:30  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu! Det har varit fullt upp på jobbet idag. Har haft sjukt mycket att göra. Jobbade 09.00-18.00. Så fort jag kom hem till älsklingen så var middagen klar :) Har precis duschat och nu ska jag och min fina kolla på How I met your mother :) Mys! Imorgon jobbar jag från 10.00 till ca 17.30. Bloggar imorgon kväll 




RSS 2.0