:'(

2008-08-31  04:50:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Klockan är strax 5 på morgonen och jag har inte somnat än. Har försökt, men har varit tvungen att gå upp och byta örngott till kudden som blivit jätteblöt av mina tårar, kan inte sluta, det kommer bara mer och mer... Kan inte tänka på något annat än Viktor just nu. Messade med mamma för ett tag sen också, hörde hur hon mådde, började bara gråta mer då :( Imorgon ska jag hem till min pappa och olja in altanen, men hur stor lust har jag till det?? Ingen lust alls!! Vet inte vad jag ska göra... :( Vila i frid, min lilla bäsen ! <3 saknar dig...

...

2008-08-30  20:46:20  Allmänt  Kommentarer (1)
När jag vaknade imorse kände jag att denhär dagen skulle bli bra och väldigt lyckad. Vi skulle ju till vegabaren och kolla in massa skönheter, snygga bilar alltså, och det gjorde vi också. Men på vägen dit hände något som fick mig att bli helt deprimerad och stum resten av dagen.. Jag hade messat med min mamma och plötsligt skrev hon att våran hund hade dött igår.. Jag blev helt chockad och tårarna började rinna på mig. Kändes som en del av mitt hjärta gick sönder, att det slets i bitar lixom.
Min lilla bebis, våran lilla bäsen var borta :'(
Hans personlighet var så vacker, han var en underbar hund.
Han kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

Älskar dig, bäsen ! <333


Tråååååk

2008-08-29  15:58:49  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag blev vi klara med cafét. Nu är det fint där inne och kan öppnas nästa vecka :)
Efter lunchen skulle vi på en föreläsning. Det var en gubbe som snackade om vad han har jobbat med i hela sitt liv typ inom hotell & restaurang. Sååå jävla tråkigt. Han pratade bara om hotell !!!

Äntligen hemma säger jag bara.. äntligen helg! Nu ska jag kolla runt lite på internet, sen kommer jonas hem och vill antagligen ha datorn. Ha en bra fredag! ;)

onödig dag!

2008-08-28  16:55:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag var det inge kul i skolan.. Svarade på frågor som ettorna hade ställt till oss.
Sen var det typ lunch, sen fixade vi det nya cafét.. sen fick vi gå hem...sååå onödiga skoldagar denhär veckan asså !

Men på måndag börjar de riktiga lektionerna och då får jag min dator :) äntligen!!

SNart kommer min älskling hem, saknar honom xD <33

Dagen som varit...

2008-08-27  15:26:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag började vi 09.30 men jag och natalie var vid skolan redan kl 9 så vi åkte till liljeholmstorget, natalie ville köpa något på McDonalds. Sen gick vi till skolan, vi samlades i klassrummet. Sen gick vi ner till den nya restaurangen som vi ska börja jobba i nästa vecka. Sen var det lunch.. Efter lunchen blev vi uppdelade i grupper, vi skulle sedan göra massa aktiviteter med den andra 2:an. Det var faktiskt ganska kul xD Slutade vid 1, nu är jag i bro :) Jonas kommer hem vilken minut som helst nu! <33

Happy xD

2008-08-26  22:02:37  Allmänt  Kommentarer (0)

Idag planerade vi i skolan hur vårat café och klassrum skulle se ut. Några åkte till IKEA och handlade, resten kollade på Råttatouille. Höll på att somna när vi såg filmen :P

Efter skolan åkte jag hem till pappa, käkade och gjorde inte så mycket mer. Vid halv 7 bestämde jag och Nina oss för att åka till haninge centrum för att kolla om en jacka fanns där som jag ville ha. Vi skyndade oss eftersom att det stängde kl 19.00. Vi hann dit innan dom stängde och jackan fanns där, sista i min storlek :O TUR, jag köpte den :) <33 I LIKE !! Sen åkte vi till Willys och storhandlade. Var hemma till ca 8.. Är skittrött nu, ska väl se på tv och sen somna till den som vanligt :P Imorgon är det skola igen, börjar 9 :) naaajs !

Saknar min älskling :) <3

Godnatt!


dagen med natalie :)

2008-08-25  19:49:31  Allmänt  Kommentarer (1)
Imorse försov jag mig, inte bra! Missade mitt tåg så jag fick vänta på nästa. Det var försenat 15 minuter, sen stannade det typ hela tiden... Kom ca 40 minuter försent till skolan men lärarna accepterade det eftersom att dom vet hur SL kan vara ibland. Vi gick igenom de kurser som vi ska ha, såg på en film och diskuterade lite kring filmen.

Efter skolan åkte jag och natalie hem till min mamma och hämtade pengar. Vi mötte natasha, sen tog vi bussen till farsta. Nattis gick först till tandläkaren, sen gick vi runt lite. Hon shoppade en del... avis (A) hehe.

Nu är jag i bro igen, ska käka middag nu, sen ska jag kanske scanna in en bild på datorn och skriva ut några bilder till min nya almanacka :)

Nattis ville att jag skulle skriva att jag skulle gå och tjocka mig med lite tjockpannkaka xD SÅ, där fick hon den meningen ! <33

Boooring!

2008-08-24  18:40:37  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Idag har jag inte gjort ett skit.. Har varit hemma hos pappa och gjort absolut ingenting.Åkte till Farsta Centrum helt själv och kollade runt lite, sen hämtade Jonas mig i farsta strand.Nu är vi tillbaka i Bro, har ingenting att göra...tråååk!!

en lugn lördag!

2008-08-23  19:47:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag har jag inte gjort mycket alls.
Vaknade vid 11, gick upp och satte mig vid jonas dator, satt där till typ 12 och sen vaknade jonas.Vi åt en sen frukost xD Sen gjorde vi iordning oss, sen tog vi bilen till min pappa.Vi ska sova här inatt eftersom att ingen annan kommer vara hemma och min blinda katt Sofia vill ju ha sällskap här.. Var precis ute på tomten med henne i koppel, sååå söt :) <3

Nu ska jag gå och kolla på tv med älsklingen !

Hörs antagligen imorgon :)

Dagens firande :)

2008-08-22  23:27:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu har jag och jonas varit och firat Mysan i haninge!
Det var verkligen jättekul att få träffa släkten igen, såååå länge sen :)
Träffade för första gången min 6 månader gamla kusin, Elliot.. oootroligt söt asså <33 Vi åt tacos, fikade, Mysan öppnade presenter och sen satt vi bara och pratade lite :)

Sen var vi tvugna att springa till tåget men det åkte precis när vi kom ner på perrongen, skiitstörande var det.
Så där satt vi sen en halv timme och väntade in nästa tåg.. men det gick ganska fort, vi satt och pratade lite om allt möjligt :)

ÄÄÄlskar Jonas :) <33 är så lycklig med honom!

äntligen fredag!

2008-08-22  14:55:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Efter en jobbig dag i skolan är jag äntligen hemma i bro.
Idag gick vi runt i stan och letade efter restauranger, skiiiiitjobbigt var det att gå hela den gatan som vi fick, skriva upp alla restauranger vi såg och sen tillbaka till skolan för att redovisa.. Aja, nu är det över iallafall.

Nu sitter jag vid jonas dator och lyssnar på musik :) han kommer inte hem förän vid 3.. Så fort vi har gjort iordning oss ska vi åka till haninge för att fira min moster som fyller 18 år idag !! Grattis Mysan <33 Där kommer jag få träffa lite släkt som jag inte träffat på väldigt länge, det ska bli kul :)

Sen ska jag och jonas åka hem till hans pappa och sova över där.

Hörs imorgon förhoppningsvis. Ha det bäst!

Behöver sömn..

2008-08-21  15:04:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Kom hem från skolan för en timme sen, är skittrött, funderar på att gå och lägga mig ett tag innan Jonas kommer hem.

Dagen började med en samling i klassrummet, sen skulle alla HR 2orna mötas i matsalen för att visa lärarna att vi hade rätt utrustning inför den nya terminen o.s.v. Sen gick vi upp till klassrummet och blev indelade i typ fyra grupper. Vi skulle rita en karta över stockholms innerstad.. och min grupp som var sååå otroligt bra på just den delen ;) not ! Imorgon ska vi till stan i de grupperna som vi var i, märka ut restauranger m.m på en karta som vi ska bära med oss.. intressant.

Efter att vi visat upp vår ihopskrynklade karta var det dags för lunch :)
En timme senare gick HR klasserna till Tanto och där lekte vi !! jippi..
Nä men det var faktiskt rätt så kul, vi hälsade på nya elever och gjorde olika små lekar:
När vi var klara där så började det ösregna, då fick vi sluta.

Jag och Fanny tog sällskap på tåget, där hade vi en liten pratstund xD trevligt, hehe!
Nu sitter jag hemma i bro och tråkar.. ska sova en stund tror jag, iallafall tills min älskling kommer hem :) <3

Första inlägget !

2008-08-20  23:30:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag började skolan efter ett kort sommarlov.
Kul att träffa alla människor och så men lektionerna som börjar den 1:a september ser jag inte så mycket fram emot.
Fick veta att vi inte kommer få våra skoldatorer förän om ca en vecka också och det var ju SKIT !! Jag som har sett fram emot att slippa dela dator med Jonas.. xD Aja..

Idag efter skolan åkte jag och natalie till farsta centrum, det var kul att umgås lite med henne, det var ju ett bra tag sen och det var mitt fel att det hade blivit så. Men nu har jag lovat henne en sak och det ska jag hålla. Jag älskar dig, natalie och det vet du.. Bara det att jag är såå dålig på att visa det...

Nu ska jag försöka sova, ska ju upp tidigt imorgon. Godnatt !!

Gästbloggare: Natalie

2008-08-15  13:08:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Goddagen!
Nu har jag fixat en blogg till Jenna. Tänkte börja skriva hennes första inlägg, det känns lite kul faktiskt. Jag tyckte de skulle va bra att hon skulle ha en blogg. Nu vet jag inte va mer jag ska skriva. Men kolla in min blogg http://natalienilsson.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!

2008-08-15  13:01:35  Allmänt  Kommentarer (0)



RSS 2.0