Örnsköldsvik

2011-06-29  10:53:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Here we come ;) Nä men just nu sitter vi och äter frukost, lyssnar på musik och pratar! Det blev lite ändrade planer. Vi skulle egentligen åka bil med Simons pappa men det blir buss istället. Både upp och ner. Bussen idag går 14.00 från centralen så vi ska åka hemifrån om ca en och en halv timme. Ska duscha, ta på mig kläder och sminka mig.. Sen är jag klar! :) Kommer som sagt inte blogga alls under tiden jag är där. Och jag kommer btw hem på tisdag, inte måndag ;) Så.. vi hörs på tisdag igen! Ha det bäst 



Gästblogg av Simon

2011-06-28  22:06:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Jenna vet inte vad hon ska skriva så hon gav över ansvaret på mig :D (Like) inte för att jag någonsin bloggat förut men okej here comes nothing ;) Min Jenna är Sjukt söt vill jag bara börja med, med det sagt så kan jag fortsätta med att säga att jag haft en bra dag :D haha what about that, master blogger inc<--- nää men endå :) någon gång ska ju vara första eller hur :) Vad kan man mera säga? vädret var fint :) vi satt på ett litet trevligt fik på eriksbergsgatan inne i stan och käkade, det var gott :)... Nu på onsdag(imorn) så åker Jenna och jag upp till mitt landställe för lite mys, hela släkten kommer vara där, Nice! det var allt från mig det. Piece out! //Simon

Klar!

2011-06-28  15:40:42  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan! Nu är jag klar med packningen och allt. Ska åka in mot stan om 20 minuter. Vi tänkte käka ute nånstans och sen åker vi hem till Simon. Ska bara ta det lugnt ikväll och imorgon åker vi! :) Bloggar innan vi åker. PUss 


cooling

fika

Tisdag

2011-06-28  12:45:53  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Igårkväll låg vi och kollade på film så jag orkade inte blogga :P Idag har vi inte hunnit göra så mycket. Varit ute på promenad, ätit frukost, duschat och jag har packat lite. Har också satt igång en maskin med tvätt och hoppas på att det hinner torka lite innan vi åker iallafall.

Imorgon ska jag nämnligen åka med min babe till hans landställe, som ligger i Örnsköldsvik :) Åker imorgon på dagen och kommer hem på måndag igen :) Kommer med andra ord inte blogga från och med imorgon tills på måndag.. Tar med mig systemkameran så hoppas på måååånga fina bilder :)

Ha det bra!


Måndag

2011-06-27  18:31:22  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu! Har haft en supermysig dag med Simon. Vi åt jättegod frukost imorse ute på altanen, sen packade vi ihop en väska med några vattenflaskor, handdukar, solglasögon och kameran ;) Vi gick ner till bryggan och solade och Simon tog en dopp tillochmed ;) SUpermysigt var det! Efter det gick vi hem, åt lunch och sen kollade vi film i mitt hus. Jag somnade och när jag vaknade så var filmen slut och nu sitter vi och kollar på tv bara. Skriver senare :)




Hemma

2011-06-26  20:44:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Är hemma i Vidja nu. Pizzerian var stängd så vi åkte till Trångsund istället och åt på värdshuset. Asgott var det! :) Har lagt upp bilder från midsommar nu, finns på facebook. Lägger upp bilder här imorgon för nu ska jag umgås med min fina Simon :) 


Sötnos ♥

Söndag

2011-06-26  14:16:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu! Har precis duschat och ska göra iordning mig lite. Om ca en timme så ska jag och Simon åka till Farsta, käka pizza och sen åka hem till mig :) Myyyys! 
Jag igår

:)

2011-06-26  00:05:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Kom hem till Simon för inte så länge sen, har varit hemma hos hans mormor och morfar. Många från hans släkt var där också, riktigt kul att träffa dom! Hur gulliga som helst. Vi åt god mat (grillat!), snackade, sjöng en massa (musikalisk släkt=(älskar!), spelade kubb och hade riktigt kul! Imorgon åker jag nog hem så ikväll ska vi bara myyysa! :) Godnatt 

Midsommar

2011-06-25  15:53:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Halloj! Nu är jag hemma hos Simon, har varit här i några timmar men har segat som fan. Blev väldigt mycket dricka igår så idag är jag faktiskt bakis. För er som känner mig vet mycket väl att jag aldrig blir bakis.. Men jag erkänner. Idag är det riktigt bad asså, haha. Simon är hos sin mormor o morfar och fikar men jag orkade tyvärr inte följa med, mår typ sämst! Hans gulliga mamma åkte tillochmed till Donken och handlade mat till mig, hur gulligt?! :) Ska dock vila upp mig lite och sen ska jag förmodligen åka till hans mormor o morfar och äta middag med dom och några till. Hoppas att jag mår bättre bara. Så hur var eran midsommar? Min var helt okej. Drama, drama och drama. Men just igår på midsommarafton så var det riktigt lyckat, tycker iallafall jag. Bilder kommer upp i veckan! Har massor att bjuda på ;) Nu ska jag vila lite! Hörs kanske senare ikväll ♥ Ps.. bloggar från google chrome och därför blir texten ihoptryckt, Simon har nämnligen tagit bort Internet explorer.. Suck :P

Torsdag

2011-06-23  10:00:02  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan! Dagen som vi alla väntat på har äntligen kommit. Är dock inte alls taggad med tanke på vädret. Usch. Spöregnar! Ska åka hemifrån Simon vid 3 och möta upp Natalie inne i stan vid 4. Då ska vi handla, både mat och dricka. Kommer få mycket att bära.. Hm. Jobbigt. Vet inte vad jag ska hitta på ända fram till 3 direkt... Men får väl sätta mig i soffan o glo på tv, sen ska jag ju duscha o fixa mig så tider lär gå fort sen. Kommer hem på lördag så jag kanske bloggar då igen :) Ha en bra midsommar! 



Hos Simon

2011-06-22  21:05:18  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu! Lånar Simons data för att blogga lite snabbt :) Imorgon åker jag till Runmarö med gänget, ska bli riktigt kul faktiskt. Innan vi åker så ska jag åka till Lidingö och handla mat och dricka. Sen ska jag vara hemma hos Bea tills det är dags att åka. Kommer sakna Simon dock men ska ju träffa han på lördag igen :) Nu ska vi mysa :) Hörs antingen imorgon innan jag åker eller så hörs vi när jag kommer hem :) 

Update

2011-06-22  13:53:14  Allmänt  Kommentarer (1)
Så, nu är jag klar med allt.. Nästan. Hoppas på att tvätten hinner torka på en timme. Ska nämnligen åka till mamma om en timme och hämta lite saker och sen ska jag åka hem till Simon :) Längtar!

Nu är packningen klar, förutom det som hänger på tork såklart. Så fort det är torrt så åker det ner i väskan det med. Har mycket plats kvar men drickan ska ju ner imorgon ;) Då lär den bli full :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa det sista, sen åker jag! Bloggar hemifrån Simon senare ikväll :)

Onsdag

2011-06-22  11:42:50  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuuu!

Idag är jag på superbra humör. Kan knappt sluta le, haha. Oavsett om jag var tvungen att städa mitt rum idag (är dock inte klar än) så känner jag mig riktigt jävla glad!!! :D

Skulle egentligen träffa Simon inne i stan idag och hitta på något men vi försöker planera något annat. Han gav förslaget att jag skulle komma hem till honom, så vi kan äta pizza, dricka lite vin  och sen att jag skulle sova över :) Lovely! Låter ju sjukt mysigt så vi får hoppas på att det blir så :)

Sover jag hos honom så åker jag direkt till Bea imorgon. För imorgon bär det av mot Runmarö med hela gänget. Ska träffa Bea tidigare så vi kan handla all dricka och mat inför midsommar :)

Åh va jag är glad alltså!!! :) Hörs sen, nu ska jag fortsätta med rummet.  Måste snart hänga upp tvätten också och slänga i nästa hög ♥ Sen ska jag packa!



Du och jag <3

2011-06-21  23:56:10  Allmänt  Kommentarer (1)

Tisdag

2011-06-21  22:36:27  Allmänt  Kommentarer (1)

Helluuu! :)

Har haft en jättelyckad dag :) Lite fail dock men det löste sig! Det jag skulle göra idag blev lyckat till en viss del och därför är jag på riktigt bra humör ikväll! :) Åkte nämnligen hem till Han och överraskade honom, han fyller nämnligen år idag! (GRATTIS PÅ 20ÅSR-DAGEN! :) ) Köpte med mig ett jättegulligt födelsedagskort med en Miranda-björn på och sen en jättegullig blombukett :) Åkte dit, i spöregn försökte jag hitta hans hus, och tillslut hittade jag rätt, var helt dyngsur och plötsligt såg han mig på baksidan av hans hus. Han blev jätteglad!! Aaawww! :)Träffade hans familj och dom var hur gulliga och trevliga som helst! :) Umgicks lite och sen åkte jag hem igen :)

Nu är jag ute i mitt hus och ska väl snart sätta på en film :) Imorgon ska jag städa rummet på dagen och senare så ska jag träffa Han inne i stan :) Yaaay! :)

Godnatt!


Såhär såg jag ut idag ;)

Regnbågen!


<3

2011-06-20  18:05:46  Allmänt  Kommentarer (2)
Nä jag kan fan inte hålla mig. Du är underbar




Måndag

2011-06-20  15:17:39  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Nu är jag hos mamma, umgås lite med henne och syrran :) Länge sen! Vi ska vara här i princip hela dagen, ska åka hem till pappa igen med 9 bussen så :)

Längtar tills jag får träffa Han igen, saknar han så mycket redan :( ♥ På onsdag är jag äntligen i hans famn igen!! :)

Hörs sen  

Söndag

2011-06-19  16:41:29  Allmänt  Kommentarer (1)

Hellluuuu!

Har precis städat huset tillsammans med syster. Nu är vi klara och ska snart se på en film. Efter den ska vi laga middag, får se vad det blir! :)

Imorgon har jag inga planer. På tisdag ska jag kanske hitta på en grej, får se ;) *hemlis*. Och på onsdag ska jag träffa Han! Båda åker nämnligen bort på torsdag. Jag åker till Runmarö och är borta i fyra dagar. Han åker till sitt landställe och är borta i två veckor!! :(

Nu ska syrran ha datan! Saknar han ♥


<3

2011-06-19  11:28:00  Allmänt  Kommentarer (1)

Bilder från igår!

2011-06-18  17:29:53  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuu! Hade jättekul igår med tjejerna! Här får ni se lite bilder från kvällen! :) Nu ska jag umgås med Han! ;)♥
Bea och jag
Josefine shottar ;)
Bea och jag
Bea
Jag

Fredag!

2011-06-17  11:04:05  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Är på jättebra humör idag, vet dock inte varför. Hann iallafall vakna innan väckarklockan ringde och det duger för min del ;) Hatar väckarklockor!

Om ett tag så ska jag hoppa in i duschen och kanske sminka mig lite.. Runt 3 ska jag åka in till stan o möta en vän och sen vid 5 så ska jag och Bea, som sagt, gå på bolaget och sen föra lite! ;) Sen bli sminkade!! SKa bli kul! Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran!

Får se om det är fler som hänger med ut ikväll, blir ju mycket roligare då! :) Men... vad ska jag ha på mig?? ♥

Helgen närmar sig

2011-06-16  23:13:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Idag har jag och syrran varit ganska duktiga faktiskt, klippt gräset, rensat ogräs och sånt. Imorgon ska jag upp i någorlunda tid, ta ut Mio på en promenad, sen städa mitt rum lite grann, duscha och välja kläder inför kvällen.

Sen vid 3-4 ska jag åka in mot stan, träffa en kompis och snacka lite. Sen ska jag möta upp Bea, vi ska gå på bolaget, köpa några cider och sätta oss vid vattnet (om vädret tillåter). Sen vid 7 så ska hon och jag bli sminkade av en make up artist, kul! :) Och sen blir det Lobby!!

Skriver såklart imorgon innan jag åker! Godnatt ♥

Bea 20 år!

2011-06-16  12:11:41  Allmänt  Kommentarer (1)
Innan jag börjar med allt slit så vill jag bara säga grattis till min vän Bea som fyller 20 år idag!! GRATTIS GUMMAAAAN! Bolaget nästa ;) ♥


Torsdag

2011-06-16  12:04:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Natalie sov hos mig igår så jag satt typ inte vid datan igårkväll, därför jag inte uppdaterade när jag kom hem från stan. Bea, jag och Natalie gick iallafall runt i stan och kollade lite affärer och sen åkte jag och Natalie hem till mig. Kl 22 satt vi och min syster o kollade på Saw 6, den var bra. Vi åt chips och snackade lite!

Sen när jag och Natalie gick och la oss runt 12 så började allt snack. Inte fan sov vi på ett bra tag, haha. Tror att vi somnade runt halv 4 nångång. Men men, sånt är kul ;)

Idag ska jag bara vara hemma, städa, fixa lite ogräs, kanske olja in altanräcket osv. Inte så kul, men det måste göras.

Hörs senare  ♥

Onsdag

2011-06-15  12:39:48  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Idag har jag umgåtts med syrran :) Har precis ätit lunch. Ska snart fixa mig lite, om ca en timme så ska jag och syrran åka hem till mamma. Sen ska jag in till stan och träffa Bea. Gå runt och kolla i affärer, snacka och så :)

Kommer hem senare ikväll, kanske vid 6-7 nångång. Hörs då :) Ha en bra dag! ♥


Jag och Bea

Stan

2011-06-14  22:59:07  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuu!

Sitter och pratar med min älskade syster just nu. Vi har umgåtts ikväll, spelat yatsy, snackat en jäkla massa, skrattat osv :) Alltid lika kul att förenas med henne, haha.

Tidigare idag åkte jag in till stan och träffade en vän. Vi satt på donken och snackade en massa, sen åkte jag hem med 9 bussen.

Imorgon ska jag kanske träffa Bea inne i stan, får se om hon mår bättre tills imorgon. Hoppas det :)

Godnatt ♥


Tisdag

2011-06-14  15:32:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Halloj!

Inge sol idag!!! :( Det suger. Hade gärna velat ligga på altanen och solat idag igen, men icke. Har grymt tråkigt måste jag säga :( Vill hitta på nåt men vet inte vad. Imorgon ska jag iallafall in till stan och träffa Bea ett tag. Blir nog roligt! :)

Hörs senare ♥

Måndag

2011-06-13  17:55:28  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Är skitseg idag känner jag. Har käkat middag, varit ute med Mio, solat till och från, suttit vid datan och bara tagit det lugnt. DÅ blir man seg...

Kvällen kommer fortsätta i samma spår ;) Solen har dock försvunnit från altanen så jag håller mig inne resten av kvällen. Blir väl kanske en film senare och så :)


Update

2011-06-12  22:05:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag har jag inte gjort så mycket. Satt nere vid bryggan nån timme, drack en cider, solade och bara tog det lugnt. Har legat inne i mitt hus och kollat på två filmer också, mår nämnligen inte så bra just nu :( Har jätteont i halsen, känns som att jag har en stor klump i halsen. Kan knappt svälja, känns som att någon stryper mig nästan. Läskig känsla :(

Imorgon har jag inga planer. Har tyvärr inte fått nåt jobb inbokat än heller så det blir väl bara till att va hemma och ta det lugnt. Sola om det är fint väder, klippa gräsmattan, fixa lite här hemma helt enkelt.

Ikväll ska jag se på tv bara. Hörs imorgon ♥

Söndag

2011-06-12  10:30:29  Allmänt  Kommentarer (1)

Hejsan!

Vad händer idag? :) Jag har inga planer alls. Har precis varit ute med Mio på en liten prommis, vet inte vad jag ska hitta på nu. Det verkar inte som att det blir lika fint väder idag som det var igår :( Hade kunnat sola isåntfall men men..

Fy vad jag längtar till midsommar! Min älskade vän Natalie ska med nu också :D Och kanske två till, får se :) Men hoppas!

Hörs senare ♥


Igår

2011-06-11  15:02:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Igår grillade jag här hemma med några vänner.
Vi hade sjukt trevligt :) Här får ni se lite bilder:
Jojje
Jag och fina Maria
Martin

Jag
Cuuute ;)

Ändrade planer

2011-06-11  12:38:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Blir inge stan idag så istället lägger jag mig på altanen och jobbar på brännan! Ha det ♥

Kvällens outfit!

2011-06-10  17:53:54  Allmänt  Kommentarer (1)
NU: grillkväll med vänner! Ha en bra fredagskväll ♥

Fredag!

2011-06-10  14:51:12  Allmänt  Kommentarer (0)
Hallooooj!

Idag har jag varit inne i stan och träffat en vän, vi gick runt och snackade bara. Jättetrevligt var det :) Nu är jag hemma igen och har precis varit ute med hunden. Ska snart börja fixa lite här hemma, städa lite och så. Har fixat köttet till ikväll också, marinerat det och lagt in det i kylen! Mums!

Om 3-4 timmar så kommer det några vänner hit, vi ska grilla och umgås! Ska bli jättekul :) Får se om jag uppdaterar strax innan dom kommer, annars hörs vi imorgon! ♥

Update

2011-06-09  21:27:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Kom hem från stan för ca en timme sen. Jag och Bea fick lifta från stallet med tanke på att vi missade 7 busssen, klantigt ;) Sitter och kollar på tv nu och snackar. Hon ska sova här så ikväll blir det mycket prat om allt! :)

Imorgon ska jag in till stan och träffa en kompis, sen ska jag handla lite och sen hem o fixa mig inför kvällen. Grillkväll med vänner! :)

Hörs senare ♥

Torsdag

2011-06-09  12:38:40  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Om en och en halv timme ska jag börja röra mig in mot stan. Ska möta upp Bea i centralen, vi ska gå runt i lite affärer och så :) Mys!

Det är för fint väder ute för att sitta vid datan tycker jag så nu ska jag lägga mig på altanen och sola. Innan jag åker så måste jag ta ut hunden på en promenad och fixa mig lite, men tills dess så ska jag SOLA!!! :)♥


Update

2011-06-08  18:10:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Jag har så sjukt tråkigt, har haft astråkigt hela dagen :( Vet inte vad jag ska göra. Plus att jag känner mig sjukt ensam.. Inte heller kul direkt.

Resten av veckan har jag iallafall lite planer. Ska träffa Bea inne i stan imorgon, ska kolla i lite affärer. Sen måste jag hem till hunden igen. Och på fredag ska jag ha några kompisar över på en liten grillning :) Ska bli kul! Hoppas att fler kan komma bara!

Har skitont i magen pga att jag har ätit en massa paj.. Inte bra. Ska kanske börja tänka på middag istället? Hörs senare.. ♥

Onsdag

2011-06-08  12:33:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Vad ska jag göra nu? Jag har varit ute med hunden, jag har dammsugit, tvättat golven, dammat, plockat ur diskmaskinen, satt på en tvättmaskin, badat hunden.. Vad gör jag nu då? ♥




....

2011-06-07  23:24:23  Allmänt  Kommentarer (1)
Just nu känner inte jag igen mig själv. Dethär är inte jag. Vad har hänt med mig den senaste månaden? Förstår ingenting. Förvirrad..
Godnatt♥

Hemma

2011-06-07  17:43:31  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Kom hem från jobbet för 40 minuter sen men har varit ute med hunden och har suttit ute på altanen en stund. Men nu sitter jag i fotöljen och kollar på tv och tar det lugnt.

Gick riktigt bra på jobbet idag, fick stå i disken en liten stund på morgonen, skära lite grönsaker, portionera upp mat till militärerna osv. Ska kanske få mer jobb där i veckan, får se hur det blir :)

Längtar tills på fredag. Några kompisar ska komma hit och grilla då :) Ska bli kul!

Nu ska jag börja med middagen. Vet dock inte vad jag ska äta men jag hittar nog något som jag kan slänga ihop. Hörs senare! ♥

Update

2011-06-06  17:59:22  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjena!

Bea och jag gick runt i Farsta centrum från halv 2 till ca halv 5. Jättekul hade vi, som vanligt. Båda blev dock på sämre humör mot slutet pga tjaffs med en gemensam vän. Synd tycker jag.. Men men. Hoppas det ordnar sig snart.

Sitter och kollar på film nu med syrran, Sommaren med Göran heter filmen. Rätt så rolig ;)

Ikväll ska jag försöka somna tidigt, ska upp kl 6 imorgon bitti. Ska jobba mellan 8 och halv 4. Hörs imorgon! ♥

6e juni

2011-06-06  12:30:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Idag är det Sveriges nationaldag! :) Och om en halvtimme ska jag åka till Farsta centrum och träffa Bea. Vi ska kolla i några affärer, ta det lugnt, snacka och så :) Trevligt. Hörs senare ♥

Midsommar 2011 kommer bli grymt!

2011-06-05  17:35:22  Allmänt  Kommentarer (4)




Igår var det 1 år sen..

2011-06-04  23:45:33  Allmänt  Kommentarer (3)

Lördag

2011-06-04  19:33:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Gårdagen var lite wierd.. Tanto med lite folk och det slutade rätt så bad. Tänker inte gå in på detaljer men kom innanför dörren hel och nästan ren halv 4 på morgonen. Mår bra idag iallafall. Dock lite deppig, men det tänker jag inte heller gå in på. Det går över..

Längtar som fan till midsommar så jag kan få träffa underbara Bea, supa och ha kul!!!! Behöver det. All in!

Ikväll ska jag se på film och bara ta det lugnt. Hörs imorgon! ♥


Ska se madagaskar! :)

Dagens inköp:

2011-06-02  22:12:14  Allmänt  Kommentarer (3)
Helluuuu! Var inne i stan med Bea idag, vi hade som vanligt riktigt kul :) Vi köpte kläder inför midsommar ;) (Längtar sjukt mycket!!) Här får ni se:
Shorts från gina tricot
Tröja från gina tricot!

Torsdag

2011-06-02  12:16:22  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Har precis duschat och sminkat mig lite. Om ungefär en timme ska jag börja röra mig in mot stan. Ska träffa Bea. Vi ska kolla lite i affärer :) Mys!

Sen ska jag hem till pappa och börja olja in altanen.. Mindre mys.

Hörs senare

Onsdag!

2011-06-01  14:09:48  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Är hemma hos mamma just nu. Har varit här sen 2 timmar tillbaks. Umgås lite med syrran, åt lunch för en stund sen, kollar facebook och sånt. Vet inte vad vi ska hitta på.

Hörs senare! :)


RSS 2.0