Godnatt!

2009-03-31  23:23:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu måste jag börja fixa mig inför natten. Jag och älsklingen ska lägga oss i sängen och se på en film. Hoppas att jag somnar till den, är tyvärr inte alls trött just nu :( Måste verkligen upp imorgon bitti. Ska upp klockan 6 och gå hemifrån kl 7. Nationella provet börjar 08.30, hoppas att det går bra.. Tror fan inte det, usch!

Skriver imorgon! ♥

090331

2009-03-31  17:41:13  Allmänt  Kommentarer (2)
Hejsan!

Idag har jag varit hemma från skolan, igen. Mådde inge bra imorse så jag bestämde mig för att stanna hemma. Hade ont i magen och i halsen, men det är mycket bättre nu. Jonas har också varit hemma idag, han mår verkligen inge bra :( Han hostar jättemycket och har feber, tycker så synd om honom. Har sett honom såhär sjuk en gång under "våran tid", haha. Snacka om bra immunförsvar dendär killen har ;) Hans mamma är också hemma och är sjuk idag, dom har antagligen samma grej.. stackars!

Har precis ätit middag och kollat på sista Star Wars, nu ska jag bara ta det lugnt och se på O.C, det är sååå bra! :) Hoppas att ni har haft en bra dag! ♥

Föresten, tidigare idag så gjorde Jonas mamma kiwismoothies till oss alla tre, jättegott var det ;) hehe.


:)

2009-03-30  21:25:38  Allmänt  Kommentarer (14)
Tjosan! Middagen blev inte som vi hade tänkt oss, haha. Jag tog ett par tuggor och sa till Jonas att det var surt. Han smakade på det och sen slängde vi det direkt, haha. Sen ställde sig Jonas och kokade nudlar ;) hehe, och nudlar funkar alltid för mig , haha xD

Fick en födelsedagspresent idag, av Jonas mamma :)


Påsen innehöll en mascara, ett läppglans, ett nagellack och ett läppstift. Jättefint alltihop ! :)

Nu ska jag se ett avsnitt av O.C. Ska till skolan imorgon så jag måste gå och lägga mig i god tid ikväll. Hörs imorgon :) ♥

Hejsan

2009-03-30  18:12:16  Allmänt  Kommentarer (1)
Hoppas att ni har haft en bra dag. Min dag har iallafall varit seg. Har ju varit hemma från skolan idag, så jag har bara kollat på en massa O.C avsnitt och myst lite med pojken min. Tyvärr så ligger han i sängen just nu och mår inte alls bra :( Stackarn. Funderar på att lägga mig bredvid honom en stund och bara vila lite. Sen äta lite middag kanske, samtidigt som O.C är på ;)

PS. Det blev inget "uppdrag" för mig idag, tar det imorgon istället ;) Kallingar en hel dag.

Ny design

2009-03-30  11:32:39  Allmänt  Kommentarer (8)
Som ni kanske märker så har jag gjort om lite här i bloggen. Hoppas att ni gillar det. Jag tycker att den ser helt okej ut, har slut på ideér just nu så jag får vänta lite tills det kommer upp lite nytt, haha. Nu ska jag se på O.C.  Har börjat kolla på det, från början :)

Både jag och Jonas är hemma från skolan idag. Ingen utav oss mådde bra imorse så vi bestämde oss för att stanna hemma och bara slappa idag. Hörs sen ♥

Godnatt

2009-03-30  01:32:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Mår inte så bra just nu :( Hoppas inte att jag blir sjuk bara, på onsdag är det ju NP som gäller, usch. Måste ju vara där och göra det. Får se om jag går till skolan imorgon. Om jag inte mår bättre imorgon bitti så stannar jag hemma :(

OM jag orkar imorgon så kommer ni få se en ny design här i bloggen ;) Igen, haha. Hörs imorgon! ♥

Uppdraget

2009-03-29  22:57:43  Allmänt  Kommentarer (2)
I fredags när vi firade mig ute på krogen så fick jag en present av min systers killkompis. Det var en bok. Jag förstog inte varför han hade gett mig en bok först, hoppades på att han kände mig bättre än så, haha. Men sen vände jag på boken och började läsa vad den handlade om. Boken heter "Uppdraget" och såhär stog det på baksidan:

Denhär boken kommer att förändra ditt liv
Den innehåller 189 uppdrag av varierande typ och svårighetsgrad. Genomför ett om dagen och lägg märke till hur saker och ting ändras runt omkring dig.

Tävla mot dig själv eller dina vänner, acceptera uppdraget och låt det förändra ditt liv.

Exempel på uppdrag:
¤ Bjud en främling på bio
¤ Klappa fem olika hundar och lär dig vad de heter
¤ Under en hel dag får du inte använda orden ja eller nej
¤ Gå före i en kö
¤ Idag får du bara äta saker som börjar på P, S och T


Visst låter det kul?! ;) Har bestämt mig för att försöka göra alla dessa uppdrag, men fan inte ett om dagen, haha. Får se hur det går, imorgon gör jag mitt första..  Såhär lyder det: "Om du är tjej - ha på dig ett par killkalsonger hela dagen". Kommer låna ett par kallingar av Jonas, haha.

Efter varje uppdrag ska jag kryssa i en ruta att jag har gjort det och sen skriva vad som hände, hur det kändes, datum då uppdraget genomfördes och hur svårt det var, haha ;)

Hemma

2009-03-29  21:51:10  Allmänt  Kommentarer (6)
Hemma i Bro igen.

Vi hade det jättetrevligt hos min pappa. Vi åt jättegod mat och sen blev det tårta ;) Gjorde inte så mycket mer, vi satt och pratade bara och umgicks, hehe. Men det var trevligt :) Här kommer ett par bilder..


Brorsan och hans flickvän Veronica

Hahaha!

Tårta!

Ännu mer ;)

Älskling :)

Nu ska jag läsa bloggar, kolla mail och sen kanske sätta på en film eller något. Får se vad jag ska hitta på, skriver om en stund igen. :) ♥

Hejsan!

2009-03-29  12:44:08  Allmänt  Kommentarer (7)
Sitter i sängen just nu, har precis kommit ut ur duschen. Ska börja sminka mig nu hade jag tänkt, ska gå om ca 45 minuter. Idag ska jag nog bara ha på mitt ett par ljusblåa jeans, en rosa topp, svart jacka och mina svarta UGGs :)

Jag och Jonas ska ju hem till min pappa idag och fira mig. Vi ska först äta jättegod mat! Det blir wok, nudlar och kebab! :) Efter det blir det tårta såklart, hehe. Skriver när vi kommer hem ♥

01.10

2009-03-29  01:13:07  Allmänt  Kommentarer (3)
Hejsan. Det blev ett sent inlägg nu, men men. Sitter i sängen, hemma i Bro. Redo att gå och lägga mig. Jag och Jonas ska somna till någon film. Väckarklockan ringer kl 12 imorgon.

Vi ska hem till min pappa imorgon och fira mig. Nu är jag trött, måste sova många timmar inatt känner jag ;) Godnatt! ♥ Hörs imorgon!

20.00

2009-03-28  20:01:07  Allmänt  Kommentarer (3)
Hejsan! Sitter hemma hos min pappa just nu. Vi har släckt alla lampor redan och tänt en massa levande ljus i hela huset, jättemysigt, hehe. Åker hem till Jonas ikväll, kanske runt 11. Ska till nedervåningen och se på tv med familjen nu. Men vi hörs ikväll ♥


Mio

Vi drack varm choklad tidigare idag

Och åt choklad, haha

Levande ljus

Sen åt vi middag, Ninas goda Thaimat ;)

Bilder

2009-03-28  13:45:28  Allmänt  Kommentarer (6)
Nu kommer det lite bilder från igår. Hoppas att ni gillar dom ;)
Kommertera mer än gärna!


Jag och älsklingen!

De tre första dryckerna jag blev bjuden på, som jag skrev i förra inlägget ;)


Jonas :)

Jag och syster

Danne, bror, moster och kusin

Moster och kusin!

Kusin

Jag och älsklingen

Nicole och Danne

Min coola kusin, haha

Sötaste ungen!

Jag, Jonas och Danne ;)

Syster och bror!

Jag

Jag, älsklingen och Danne shottar ;)

Bror

Syster

Vi två <3

Tommi och jag

Tommi och jag

Brorsan

Efterfest hos mamma

Lite trötta ;)

Haha, den bjuder jag på ;) LOVE ♥

Sådär, hoppas att ni gillade dom. KOMMENTERA! xD Nu ska jag hoppa in i duschen, jag och Jonas ska åka till södra sidan idag, igen. Han ska hälsa på hos sin pappa, fixa en bil och så. Och jag, jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Antingen åker jag till min pappa och hälsar på eller så följer jag med Jonas. Får se hur det blir. MEN, innan vi åker så ska vi köpa cola! Haha. Hörs sen

ps.. (Ingen bild på min mamma bara för att hon hatar att vara med på kort och hatar när vi lägger ut bilder på henne hur som helst på internet, haha. Och det accepterar jag ;) )

Dagen efter...

2009-03-28  11:47:48  Allmänt  Kommentarer (4)
Tjosan alla nyktra och glada! Här är man seg och törstig, haha. Vatten vatten vatten! Snart går jag fan till centrum och köper en iskall cola, det är godast!

Gårdagen var otroligt rolig. Vi hade jättekul. Vi samlades hemma hos min mamma först, fixade iordning oss och drack några drinkar. Sen gick vi till Värdshuset. Jag hann komma in genom dörren och blev bjuden på tre olika drycker, jag hann inte ens sätta mig ner, haha. Efter en stund beställde vi in lite mat, det var gott! Senare mot kvällen blev det en massa cider, shottar, smirnoff, drinkar och öl. (Dock inte öl för min del.. ) Det slutade med lite efterfest hos min mamma, en massa musik och drinkar. Sen tog jag och Jonas nattbussen därifrån in till stan och bytte buss där. Sammanlagt tog det ca 2 timmar för oss att komma hem, det var segt..

I nästa inlägg kommer det upp bilder från gårdagen, så glöm inte att kika in lite senare ;) Tog ca 125 kort med min kamera, sen fanns det ju andra där med kameror ;) Så jag kan inte säga att jag är fotolös, haha

05.26

2009-03-28  05:26:59  Allmänt  Kommentarer (4)
Äntligen hemma i Bro. Klockan är snart halv 6 och nu ska jag och Jonas sova ;) Skriver och lägger upp bilder så fort jag vaknat ♥

Äntligen fredag

2009-03-27  09:23:32  Allmänt  Kommentarer (12)
Godmorgon! Sitter i sängen just nu, har inte så mycket att göra. Valde att sätta på mig något enkelt idag. Går till skolan i mjukisbyxor, tjocktröja, uppsatt hår och utan smink. Har bara en lektion och det är Naturkunskap A. Sen slutar jag!

Efter skolan ska jag hem till min mamma. Ska duscha, sminka mig, byta om och locka håret. Sen drar vi ut ;) Hela familjen kommer följa med, min moster och hennes barn följer också med, sen respektive pojk/flickvänner xD Ska bli såå kul! Tro det eller ej, fick låna min pappas systemkamera idag med! :O Så den följer med. Hoppas på en massa kort ikväll då.

Jag och Jonas åker hem till Bro sen på kvällen. Eftersom att den krogen vi ska till stänger ca kl 01.00 så tar vi sista tåget som går 01.23. Om vi nu stannar tills dess, det vet man inte.

Kanske slänger in ett inlägg från skolan, annars gör jag det hemifrån mamma. Ha en bra dag :)

Studentskiva

2009-03-26  20:34:36  Allmänt  Kommentarer (5)
Tjosan!

Har precis kommit hem. Jag och Jonas har varit hos en kompis, hämtade biljetter till hans studentskiva som vi ska gå på. Det är på onsdag nästa vecka, från kl 22.00 till 03.00. Hur ska jag komma upp till skolan dagen efter? Haha. Jaja, hoppas att det löser sig ;) Tur att jag har hunnit fylla 18, annars hade jag inte fått komma in, hehe.

Just nu sitter jag och pratar med folk på msn, ska läsa lite bloggar nu och sen se ett avsnitt av Gossip girl. Imorgon har jag sovmorgon, skönt. Så jag behöver inte gå upp förän typ halv 10 eller något sånt :) Hörs imorgon innan jag åker till skolan! ♥

Torsdag

2009-03-26  17:10:31  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej allihopa! Förlåt för att jag inte har skrivit något idag men jag har faktiskt inte haft något att skriva om. Har inte gjort nånting idag, inte haft några tankar om något speciellt.. Absolut ingenting. Har bara legat i sängen, kollat på Gossip girl, läst bloggar, kollat runt på internet och liknande saker. Min dag kommer fortsätta så, haha. Boring, men det är så jag gör när jag är ledig från skolan. En slappdag bara. Hmm, bör kanske ta något att äta. Blev inga nudlar idag till lunch, blev ingenting faktiskt. Bör äta lite brunch, eller det blir nog middag snart, haha. Hörs senare ♥ NU, gossip girl!

Godnatt

2009-03-26  00:21:12  Allmänt  Kommentarer (5)
Nu ska jag gå och fixa mig inför natten. Jag och älsklingen ska sätta på en film nu, han ska ju upp till skolan imorgon så senare än såhär får det inte bli idag. Men jag är ju som sagt ledig imorgon :)

Imorgon har jag inga planer. Ska väl bara vakna upp, se på Gossip girl, äta nudlar till lunch och bara ta det lugnt. Haha ;) Hörs imorgon då, godnatt! ♥

Shopping

2009-03-25  21:38:12  Allmänt  Kommentarer (5)
Hejsan alla glada! :)

Idag har jag varit i farsta centrum med min faster. Jag fick en ny mascara, två par strumpbyxor och en klänning. Jag är jättenöjd med allt! Sen kom pappa och min lillasyster, då gick vi och tog en fika. Sen åkte jag hem till pappa och käkade middag. Det blev våfflor såklart ;) Det är ju våffeldagen! Efter en stund åkte jag hem till Jonas igen. Bestämde mig för att sova hemma istället, hade ingen lust att sova hos min pappa idag. Så jag åkte hem till min älskling istället :) hehe.

Sitter i sängen just nu, läser lite bloggar och så. Efter det tänkte jag se på Gossip girl :) Är ledig från skolan imorgon, sååå skönt! Hehe. Nä, nu ska ni få se bilder på det jag fick idag ! :)


Mascara från H&M, tror att den kostade runt en hundring.

Två helt vanliga svarta strumpbyxor från H&M, 79 kr eller något sånt ;)

Och en klänningen från JC, 300 kr.

Ska ha på mig den på fredag när jag ska ut på krogen med familjen ;)

Nu ska jag se på Gossip girl ;) Hörs sen!

Onsdag

2009-03-25  13:27:23  Allmänt  Kommentarer (9)
Hejsan!

Tror ni att jag gick till skolan idag? Nej! Jag försov mig, typiskt.. Har bara legat i sängen och kollat på Gossip girl hela morgonen. Och har precis kommit ut ur duschen nu. Ska sminka mig och klä på mig, ska gå hemifrån kl 14.00. Ska möta upp min faster i Farsta centrum vid halv 4. Då ska vi köpa en födelsedagspresent till mig. Antingen blir det dendär klänningen eller något annat, får se.

Min syster frågade mig om jag kunde sova hemma hos min pappa idag eftersom att jag är ledig imorgon. Jag funderar på om jag vill det eller inte, har inte sån stor lust egentligen men är ju faktiskt ledig imorgon så, varför inte? För min systers skull, hehe. Jag sover nog där inatt då... När jag och min faster är klara i Farsta så tar jag bussen direkt till pappa.

Hoppas att jag har internet där idag, då kan jag ju iallafall blogga lite och förhoppningsvis lägga in en bild på det jag har fått ;) Måste fixa mig nu, hörs senare ♥ kanske!

Födelsedag :)

2009-03-25  00:04:16  Allmänt  Kommentarer (4)

Då var denhär dagen slut. Är hemma hos älsklingen nu, jättetrött är jag, ska efter detta inlägg sova direkt. Hoppas att jag inte försover mig imorgon bara :( Tänkte bara berätta lite vad jag har gjort idag och så.

Vi var uppe på Oasen, beställde en cider från en kille som jag känner i baren. Han såg lite konstigt på mig och bad om att få se mitt legg (men i mitt fall, mitt pass). Jag gav honom passet och han gratulerade mig direkt när han såg att jag fyllde år idag, hehe. Det var lite kul. Vi satt och pratade lite (jag och familjen) och hade det trevligt. Även om jag var jättetrött. Men men ;) Sen blev det mer dricka och ännu mera prat. Jättetrevligt.

Jonas messade mig och sa att jag inte skulle komma hem så sent, han hade tydligen en överraskning till mig. När jag kom hem så sa han åt mig att gå in i köket. På diskbänken stog dethär:


Gulligt va?! :)

Tänkte visa en massa bilder nu, på lite saker som jag har fått och sen lite bilder från Oasen.


Jag och Mimmi

Jävla snö!

Cider!

Jag

Syster

Jag och syster

Presenter från min syster ;)

Ett par örhängen

Ett halsband

Och detta! Hahaha, hmm.

Av Jonas fick jag detta:

Ett armband

Örhängen

Och ett halsband, jättesött tycker jag!
Sen fick jag ju tårta, lite godis och en blomma men det kom bara med på bilden högst upp ;)


Fick iallafall en bild på hela tårtan!

Älsklingen <3

Behöver verkligen en datamus så denna fick jag av pappa!

Avslutar med denna bild ! ;)

Och denna, äääääälskar dig Jonas!!! <3

Nu har jag suttit och lagt upp en massa bilder här så Jonas har hunnit somna redan, haha. Hoppas att ni tyckte om att se lite bilder ;) Nu måste jag försöka sova. Imorgon ska jag vara i restaurangen, sen ska jag till Farsta och träffa min faster. Ska kanske köpa klänningen från JC.

Hörs imorgon då. Hoppas att ni har haft en bra dag! ♥


Oasen!

2009-03-24  17:55:57  Allmänt  Kommentarer (0)

Hejsan!

Efter skolan åkte jag till Farsta centrum och mötte min syster där. Testade ca 5-6 klänningar men ville inte ha någon utav dom, sista affären som vi gick in i innan vi skulle möta upp min pappa var JC, och där hittade jag en klänning som jag ville ha. Jag la undan den så jag kanske ska köpa den imorgon ;) Hoppas! Har sagt till min pappa att jag vill ha en datamus till min laptop så jag fick välja en i Farsta, så nu har jag äntligen en datamus!

Just nu sitter jag hemma hos min mamma, vi väntar på att min styvpappa ska komma hem från jobbet. Så fort han kommer så ska vi gå upp till Oasen (pizzeria/krog) och där ska jag beställa en cider ;) Det kommer kännas så jävla skumt, haha.

Tro det eller ej, jag fick låna min pappas systemkamera. Så jag hoppas att vi tar en massa kort nu ikväll xD Isåfall lägger jag upp dom rätt så sent ikväll när jag kommer hem till Jonas. Ska gå nu, men hoppas att ni har en bra kväll! :)


Skolan

2009-03-24  09:29:15  Allmänt  Kommentarer (5)
Sitter i solan just nu, har rast. Efter rasten har vi Ansvarsfull alkoholhantering igen. Vi pratar bara om en massa krogar och en massa annat!

Lite ändringar angående dagen.. Ska inte fixa mitt legg och konto idag, men ska nog till Farsta centrum en stund ändå och kolla runt lite, sen kanske hem till min pappa ett par timmar och hälsa på. SEN träffar jag familjen och firar mig med lite dricka och en massa prat ;)

Hörs senare! Ha en bra dag ♥

18!

2009-03-24  06:15:37  Allmänt  Kommentarer (6)
Jaha, då var man 18 år då!. Känns skitbra ;) Ville bara säga det, haha. Nu ska jag fixa sminket lite, ska gå hemifrån halv 7. Hörs senare ♥

snart 18 år!

2009-03-23  22:59:17  Allmänt  Kommentarer (3)
Jag har inte tyckt om att fylla år de senaste åren, men nu jävlar. Nu känner jag mig jätteglad, en timme kvar, sen är jag 18 år. Förstår inte att jag gör det till en sån stor grej egentligen, haha. Det är nog bara för att min familj håller på hela tiden, jag är ju den yngsta så det är typ extra kul för dom.. Mamma messar mig och skriver hur lång tid det är kvar lixom, haha.


Bjuder på en bild på mig!

Tror inte att jag bloggar mer idag, måste försöka gå och lägga mig snart så jag orkar upp halv 6 imorgon bitti, så vi hörs imorgon när jag är i skolan, antagligen. Ha en bra kväll ! ♥

Klippning

2009-03-23  20:55:09  Allmänt  Kommentarer (9)
Nu har jag kollat på två avsnitt av Gossip girl, tre gånger har jag fått tårar i ögonen under den korta tiden, haha. Det var så sorligt i vissa scener. Men men, som jag har sagt tidigare, jag är så jävla känslig när det gäller sorliga saker i filmer, haha.

Som rubriken säger, klippning, nu är det dags. Nu ska jag klippa Jonas, hihi. Hoppas att jag lyckas bättre denhär gången (A) Har fått låna en sax av Moa också, ska försöka tunna ut hans hår. Herregud va jag kommer misslyckas, haha.

Hörs senare ♥

Btw, fyller 18 år om nästan exakt tre timmar, naaaajs! hihi ;)

Håret

2009-03-23  19:27:10  Allmänt  Kommentarer (7)
Här kommer det lite bilder !


Såhär såg det ut förut.



Det är jättedåliga bilder men kunde inte få dom bättre :( Men men, bilder på håret iallafall!

Klippning + färgning

2009-03-23  18:23:38  Allmänt  Kommentarer (8)
Just nu sitter jag i sängen och väntar på att jag snart ska gå och tvätta ur hårfärgen. Hoppas att det blir bra. Moa har varit så snäll att hon klippte mig idag, jag blev nöjd! :) Bilder får ni se efter att jag är klar med färgningen. Tack så mycket, Moa!

Uppdaterar snart igen, ska tvätta ur färgen nu :) Håller tummarna och hoppas verkligen att det blev bra!!

Måndag

2009-03-23  11:53:09  Allmänt  Kommentarer (17)
Sitter i skolan och har precis haft lunch. Pasta med tomatsås, det var gott. Innan lunchen hade jag Svenska B, vi övade inför NP, inte kul alls. Har egentligen slutat men eftersom att Moa ska klippa mig så måste jag vänta tills hon har slutat. Hon ska ha matteprov som börjar om ca en halvtimme, sen tar det ju ett tag att skriva provet också. Så jag får väl sitta här i klassrummet tills hon är klar ;)

Jag glömde kameran hemma imorse, så jag kan nog inte ta en före och efter bild på håret. Får väl i värsta fall ta kort med min dåliga kamera på mobilen, men men, vi får se.

Hörs sen ♥

Kväll

2009-03-22  22:53:14  Allmänt  Kommentarer (1)
Jaha, då börjar det väl bli dags nu att göra iordning sig inför natten. Är inte alls trött just nu men hoppas verkligen att jag blir det snart. Vill ju inte försova mig imorgon. Det vore inte roligt. Enda lektionen jag har imorgon är Svenska B, sen ska jag försöka underhålla mig själv från 11.30 till 14.00 senast. Då ska Moa klippa mig ;) Ska försöka ta en före och efter bild på håret. Ska försöka komma ihåg det ;)

Jaja, skriver imorgon! :) Sov gott! ♥

Den kommande veckan

2009-03-22  20:55:12  Allmänt  Kommentarer (3)
Denhär veckan har jag mycket att göra känns det som.. 

Måndag: Skola, klippa mig, köpa hårfärg, förhoppningsvis färga håret
Tisdag: Fyller år, skola, fixa leg och konto, krogen med familjen (skola dagen efter så det blir bara EN drink eller något)
Onsdag: Skola, kanske handla en klänning till helgen (om allt går enligt planerna)
Torsdag: Ledig från skolan, inget planerat
Fredag: Skola, ut på krogen med familjen, PARTYYYY ;)
Lördag: Inget planerat
Söndag: Fira mig hemma hos min pappa

Sen vet man ju aldrig om dessa planer håller eller om dom ändras. Men det märker vi ;) Kommer ju ändå uppdatera bloggen varje dag, så ni får ändå reda på vad som händer xD

NU, gossip girl!! :) ♥

Dålig uppdatering.. igen

2009-03-22  20:19:52  Allmänt  Kommentarer (1)
Hejsan Hejsan!

Hoppas att eran helg har varit bra. Min har varit helt okej, har haft kul samtidigt som jag har varit lite ledsen. Men men, det är för personligt för att sitta och skriva om det här tycker jag.

Igårkväll åkte jag hem till Jonas pappa, umgicks lite med alla där och sen gick vi och la oss. Imorse vaknade vi av att väckarklockan ringde halv 11 men jag gick inte upp förän vid 11. Jonas hade gjort iordning frukost till mig och han var otroligt gullig mot mig hela morgonen. Eller aja, det har han varit hela dagen idag faktiskt.. :) Hehe.

Äntligen tillbaka i Bro nu iallafall. Har inte kunnat blogga de senaste timmarna, mitt internet har varit så segt att jag inte ens har kommit in på blogg.se. Men nu är jag här ;) Sitter i sängen och har precis kollat på 3 avsnitt av gossip girl, nu ska jag läsa lite bloggar och kolla runt lite på internet.

Tänkte skriva lite om hur min kommande vecka ser ut, men det kommer i nästa inlägg ;) Väldigt snart, hehe. ♥

21.05

2009-03-21  21:09:50  Allmänt  Kommentarer (4)
Hejsan!

Hoppas att ni har haft en bra lördag. Min har varit helt okej. Har suttit på en restaurang/krog här inärheten där min mamma bor, i typ flera timmar med min familj. Det var jättekul tills det spårade ur lite grann men det löste sig tillslut. Vi hade iallafall jättekul, vi pratade om min 18års dag och en massa annat :)

Nu sitter vi hemma hos mamma igen, jag och min styvpappa ska laga lite mat nu, hehe. Tror inte att det blir fler inlägg idag, ska umgås lite med familjen, äta jättesen middag och umgås lite till. Sen åker jag nog hem till Jonas pappa och sover där. Eftersom att Jonas redan är där så.. hehe.

Hörs imorgon ♥

Lördag

2009-03-21  16:16:16  Allmänt  Kommentarer (2)
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har faktiskt en bra anledning till detta. Jag och Jonas åkte ju hem till min pappa sent igårkväll. Ingen var hemma och både pappa och hans sambo hade tagit med sig sina modem så jag hade inget internet helt enkelt. Kvällen igår var iallafall underbar. Jag och älsklingen kollade på tv, myste och hade det jättekul :)

Nu är jag hemma hos min mamma, passar på att skicka in ett litet inlägg här då, hehe. Vi sitter här och pratar lite, vet inte vad jag ska hitta på sen. Jonas är hos sin pappa och jag kanske åker dit sen, får se.

Nu ska jag lägga in ett par bilder som jag tog igår.. ;)


Jag och Jonas åt nudlar och drack cola när vi kom hem till min pappa igårkväll ;)

Älsklingen kollar på tv medans jag leker med kameran xD

Älskling <3

Den bjuder jag på, haha.

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla mailen och prata lite med mamue och Tommi ;) Hörs kanske senare, lovar ingenting. Man vet ju aldrig om internet finns där man är senare mot kvällen.. hehe. ♥ Bye!

Tjooooosan!

2009-03-20  19:02:19  Allmänt  Kommentarer (8)
Nu har jag kollat på lite avsnitt av gossip girl..

Jag och Jonas har bestämt oss för att åka hem till min pappa ikväll. Vi kommer vara helt ensamma där. Så om vi hinner så ska vi gå hemifrån redan om en halvtimme, annars går vi halv 10 ikväll. Tidigare än så kommer vi inte iväg. (Min pappa bor typ ute på landet, en och en halv timme härifrån, bussarna går knappt en gång i timmen där, haha)

Aja, vi ska äta middag närsomhelst och packa lite saker innan dess, sen får vi se om vi hinner. Bloggar hemifrån pappa senare ikväll :) ♥

2009-03-20  16:12:49  Allmänt  Kommentarer (8)
Hemma från skolan! Sitter i sängen med laptopen i knät och ett glas saft bredvid mig. Har suttit och pratat med pappa i telefon i typ 20 minuter om allt möjligt. Trevligt trevligt.

Ska sätta på ett avsnitt av Gossip girl nu tänkte jag. Ska lite senare till Willys och handla med Jonas. Eftersom att hans bil är på lagning så måste vi gå dit, det är en bit... Hoppas det inte hinner bli mörkt och kallt, haha. ♥

Skolan

2009-03-20  12:56:13  Allmänt  Kommentarer (2)

Sitter i skolan just nu. Har precis haft utvecklingssamtal, det gick helt okej faktiskt. Trodde nästan att det skulle gå sämre än så men det var ju en bra nyhet, haha. Efter utvecklingssamtalet satt jag och pratade med en lärare som jag har haft lite svårt med och vi löste det jättebra.

Nu ska jag svara på 28 frågor, sen slutar jag. Hörs sen ! :) ♥


Fredag :)

2009-03-20  10:25:45  Allmänt  Kommentarer (10)
Godmorgon! Vaknade en halvtimme försent så nu är jag lite stressad, ska gå hemifrån om 10 minuter. Lägger in lite bilder på dagens outfit, sen måste jag packa ner datorn i väskan och börja gå till tåget. Enjoy ;)


En topp från Cubus

Jeans från BikBok

Skinnjacka, minns inte varifrån

Hela

Jag, trött, blött hår ;)

Ska nog bara hem direkt efter skolan så vi hörs om ett par timmar. Eller.. jag skriver säkert från skolan ;) Ha en bra dag ♥

22.35

2009-03-19  22:42:14  Allmänt  Kommentarer (4)
Hejsan. Nu har jag suttit och kollat på en massa avsnitt av Gossip girl, kan ju inte sluta, det är såå bra! Men ska snart se på film med älsklingen min, äntligen är han lite gladare och han pratar med mig nu. Haha. Har inte så mycket att skriva nu faktiskt... Hmm..

Jag har sovmorgon imorgon så jag ställer nog min väckarklocka på 09.00. Hoppas att jag kan lägga in någon bild på dagens outfit innan jag går också. Tycker bara att det är så jobbigt när det inte är någon som kan fota åt mig istället för att jag själv ska placera kameran någonstans och sätta den på timer, det blir aldrig bra då, haha. Men men, ska göra mitt bästa, hehe.

Jaja, nu ska väl jag sätta på ett sista avsnitt av gossip girl, sen blir det film. Hörs imorgon :) ♥ sleep tight!

hemma

2009-03-19  20:19:14  Allmänt  Kommentarer (10)
Äntligen har jag tid till bloggen. Har haft fullt upp idag, är helt slut nu. Efter att jag hade varit på gymmet i ca en timme så åkte jag och mötte upp min mamma. Sen åkte vi hem till min pappa och hämtade min skinnjacka och mitt pass, självklart hälsade vi på min syster och Mio också ;) Efter det åkte vi till Farsta centrum, gick in på SEB kontoret för att skaffa ett konto och ett leg till mig. Men nej det gick inte. Båda mina förmyndare var tvugna att följa med men hade ju bara mamma med mig, så på tisdag när jag fyller år så åker jag dit och fixar det på egen hand, hehe.

Fick tyvärr inte fler bilder än såhär, sorry :(

Sötnos!

Helt jävla vild!

Puss på mamma!

Efter en lång tågresa så är jag äntligen hemma i bro. Tyvärr så blev det inte så lyckat som jag hade hoppats på att det skulle bli när jag kom hem. Jag har varit jätteglad idag, hoppades på att Jonas skulle vara lika glad men icke. Han var sur här hemma, smällde i dörrar och pratar inte med mig. Men men, det är bara att låta honom vara så kommer han till mig sen när han känner för det ;) Hoppas jag, hehe. Så fort jag kom hem och så fort toaletten blev ledig slängde jag av mig alla kläderna och hoppade in i duschen.

Nu sa jag äta korv med bröd och se på Gossip girl. I LIKE ♥

träna

2009-03-19  14:35:12  Allmänt  Kommentarer (11)
Ska om en stund upp till gymmet. Träna Träna Träna! TAGGAD!!! ;) haha. Hoppas att vi är ensamma i gymmet denhär gången med, det blev mycket roligare då, haha. Hörs ikväll ♥ Föresten, det har slutat snöa och det är nu soligt och varmt ute igen, hehe ;)

Vår, hell no!

2009-03-19  12:28:40  Allmänt  Kommentarer (7)
Tjosan. Sitter i skolan just nu, utanför köket. Jag bestämde mig för att inte gå in i köket idag, utan jag sitter utanför istället och jobbar med en uppgift som ska vara klar den 4:e april. Ganska mycket som ska göras och jag har inte ens börjat. Så nu är det läge tycker jag.

Just nu är jag såååå jävla arg. Var är det jag ser utanför fönstret när jag går ner till köket? SNÖ! Våren var ju påväg nyss, trodde vi. Jävla Sverige! Räcker det inte med snö för iår? Fan!

Nu måste jag sätta igång med arbetet, vill  ju inte svika Fanny som jag är i grupp med ;) Haha. Hörs sen ♥

Update

2009-03-19  09:49:15  Allmänt  Kommentarer (3)
Ska gå hemifrån om ca 45 minuter. Har inte haft nånting o göra så jag tog två bilder på dagens outfit iallafall. Inga bra bilder men dom får duga. Tar kanske fler sen, får se..
Vårjackan tar jag på mig idag, det är ju ett härligt väder ute, eller hur? ;) En tjocktröja döjer sig under vårjackan ;)


Sköna mjukisbyxor! xD

Nä, nu ska jag ta och fixa mig lite och sen får vi se vad jag hittar på. Hörs ikväll ♥

Godmorgon

2009-03-19  07:29:47  Allmänt  Kommentarer (1)
Mår inte så jävla bra idag heller så jag ska stanna hemma nu på morgonen och försöka vila ut riktigt rejält och gå till min andra lektion. Ska ta en dusch, äta lite och hoppas på att jag mår bättre sen. Vill verkligen inte ha mer frånvaro från skolan. Och mitt utvecklingssamtal som jag skulle ha idag blir då flyttat tills imorgon istället.

Tänkte lägga in en bild på dagens outfit, men sen tänkte jag på vilken dag det är. Torsdag, kök, gym, mjukisdag, mjukisbyxor och en tjocktröja, ingen rolig bild. Haha, faktiskt. Att ta en bild på sig själv med bara mjukiskläder, det är inge kul. MEN, kameran följer med mig idag, så jag hoppas att jag hinner ta några bilder innan batteriet dör.

Efter gymmet idag ska jag och min mamma åka hem till min pappa, möta min syster och Mio där. Ska få mitt pass, sen ska jag och mamma till Farsta centrum och försöka fixa leg och ett konto till mig. Så jag hoppas att jag får Mio med på en bild också, saknar honom faktiskt ;)

Oj, nu blev dethär ett ganska långt inlägg. Kanske för långt för att vara ett inlägg på morgonen. Jaja, hörs senare :) ♥

Tjosan

2009-03-18  21:17:09  Allmänt  Kommentarer (5)
Det blev ingen promenad idag, blev så seg när Jonas kom hem så vi har bara umgåtts här inne idag (tråkmånsar, i know).

Imorgon är det dags för skola. Är lite hängig och förkyld men det överlever jag. Så imorgon ska jag alltså gå upp ca halv 6. Kl 8 ska jag ha utvecklingssamtal, kommer inte gå så bra tror jag, tyvärr. Men men..

Efter utvecklingssamtalet har jag min första lektion inne i storköket och sen har jag Bageri A, sen slutar jag. Men då ska jag till gymmet med tjejerna och träna i ca en timme. Förhoppningsvis efter det ska jag möta min mamma och vi ska fixa ett konto och leg till mig. Klippte sönder mitt förra kontokort (fråga mig inte varför) så nu vill jag ha ett nytt ;) Och ett leg kan vara bra nu när jag fyller 18, right? ;)

Jaja, nu ska jag se ett avsnitt av Gossip girl. Vi hörs imorgon. Ha en bra kväll !


Bjuder på en bild på mig. Kryssning - Augusti 08 ;)

Ingen veckans bild

2009-03-18  15:25:23  Allmänt  Kommentarer (12)
Föresten.. Tråkigt att behöva göra såhär men jag tar nog bort dendär idén om Veckans bild. Vill ni veta varför? Har inte fått in några bilder alls denhär veckan och det tycker jag är otroligt tråkigt. Ville försöka göra min blogg lite roligare, men det gick tydligen inte med den idén. Får försöka med något annat då :(

Har ni några förslag så säg det gärna till mig !

Hejsan Hejsan

2009-03-18  15:02:28  Allmänt  Kommentarer (1)
Jag är hemma från skolan idag ingen, inte bra. Men idag är det mycket bättre, är bara lite hängig och förkyld. Så imorgon hoppas jag på att allt det är borta och då kan jag gå till skolan. OCH TRÄNA! Vill verkligen träna, det är nästan så att jag längtar, haha. Det är så kul och det känns så bra efteråt! :)

Fint väder ute va? I love it! Men här sitter jag, i sängen, i Jonas mörka rum och bara degar. Borde egentligen gå ut på en promenad, det kan väl inte skada? ;)


Solen lyser in i det mörka vardagsrummet

Sooool!

Trist baksida, haha

Sol Sol Sol!

Jag ska försöka få med mig Jonas ut på en promenad sen när han kommer hem från skolan. Vill ju inte gå själv.

Hörs senare ♥

Tjosan

2009-03-17  22:46:44  Allmänt  Kommentarer (9)

Har precis kollat klart på en film som heter Sex Drive, den var rolig men lite skum. Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske sätta på en till film. Men innan det så ska jag äta lite middag. Skriver kanske senare, annars imorgon! ♥ 


Ny design

2009-03-17  18:21:35  Allmänt  Kommentarer (15)
Jag tröttnade på min design så jag skapade en ny. Vad tycker ni? Vilken var finast, den förra eller den nya? :)


Förra designen
 
Nya designen

Bilder

2009-03-17  14:31:19  Allmänt  Kommentarer (10)
Jag har haft det jättetråkigt så jag har gått runt och fotat lite. Tråkiga saker men äsch, det var underhållande för mig en liten stund iallafall. Här är bilderna;

Härligt vårväder tycker jag

Nånting

Pax njuter av solen ;)

Sisa också.

Jag tog till mig några av era råd, gjorde iordning lite varm choklad, hehe :)


En blomma..

Såhär ser det ut när jag är hemma och är sjuk. Obäddad säng och laptopen framför mig heeeela dagen!


Kalla mig tönt men jag har inte spelat dethär på hur länge sen helst faktiskt, haha. Rayman!

Hej Hej

2009-03-17  11:33:31  Allmänt  Kommentarer (7)
Vaknade för ca 30 minuter sen av min väckarklocka. Tyckte inte att jag skulle sova längre än så, plus att jag skulle hinna vakna till och sen ringa och sjukanmäla mig. Vaknade först halv 5 imorse av att jag inte kunde andas av någon anledning, så jag satte mig upp och var helt plöstligt spyfärdig. Jag öppnade fönstret och hängde mig ut genom det. Andades in den kalla luften och efter ca 15 minuter så kunde jag somna om igen.

Idag är det inte heller bättre, har ont i halsen och hostar mycket. Förkyld, ont i kroppen och har feber. Hatar dethär!!

Nu sitter jag i sängen, ska äta lite makaroner med grillkrydda på till lunch nu och ska samtidigt kolla på någon film. Hörs senare ♥ 

Tjosan!

2009-03-16  21:53:19  Allmänt  Kommentarer (9)
Idag har jag haft det jättetråkigt. Har bara legat hemma i sängen och kollat på en massa filmer. Finns ju inget annat o göra när man är hemma en hel dag och är sjuk. Kommer antagligen bli så imorgon också. Halsen har inte blivit bättre och har fortfarande sjukt ont i kroppen. Måste fan bli frisk, har serveringsprov i skolan på onsdag, vill inte missa det. Aja, nu ska jag se på film.. again. ♥ Bye

Btw, förlåt för de tråkiga korta inläggen men har absolut ingenting att skriva om. Absolut inte på en dag som denna. Lovar att det blir bättre så fort jag har piggnat till och blivit frisk.

GLÖM INTE ATT SKICKA IN ETT BIDRAG TILL "VECKANS BILD" TÄVLING!! ♥

Hej!

2009-03-16  13:44:10  Allmänt  Kommentarer (23)
Vaknade strax efter 12 idag så jag hann inte sjukanmäla mig. Man måste göra det innan 12, fan.. Idag mår jag inte alls bra, allt är bara värre. Det bränns och det kliar i halsen, jag är förkyld, har feber, hostar och är jätteseg i kroppen. Roligt va? NOT! Ligger i sängen just nu och ska snart sätta på en film tror jag. Försöker dricka så mycket kall dricka som möjligt, det är jätteskönt för halsen men bättre blir det inte. Aja, vi hörs senare ♥


Hoppas på jobb i sommar

2009-03-15  22:28:13  Allmänt  Kommentarer (13)
Tjosan!
 
Tyvärr så blir det bara värre och värre i min hals, kan snart inte prata.
Tänk om jag har halsfluss, usch! Tror faktiskt att jag stannar hemma från skolan imorgon :( Får försöka bli frisk så fort som möjligt, missar ju så mycket i skolan annars.

En positiv sak är iallafall att jag sitter och söker sommarjobb just nu. Är inne på alla möjliga sidor och kollar runt, får hoppas att jag hittar något så kan jag maila så fort som möjligt. Börjar bli dags nu ju.

Sitter och sneglar lite på Beck som går på tv samtidigt som jag letar runt på internet. Sitter också och dricker lite cola, gott men onyttigt.. Nä nu ska jag ta och leta vidare. Hörs imorgon! ♥

Låt den rätte komma in

2009-03-15  17:51:08  Allmänt  Kommentarer (11)
Har precis ätit lite middag, nu sitter jag och läser lite bloggar. Har också hjälpt en tjej med hennes bloggdesign och hon blev jättenöjd, kul! Ska strax sätta på filmen; Låt den rätte komma in. Har hört att den är bra så jag hoppas det, hehe ;) Jonas har inte kommit hem än, trist att vara ensam hemma tycker jag :( Har otroligt ont i halsen idag, det gör jätteont när jag sväljer och jag hostar en del också, inte kul.. Jaja, skriver mer sen. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör ♥


Veckans bild

2009-03-15  12:13:34  Allmänt  Kommentarer (9)

Glöm inte bort min "Veckans bild" tävling! Veckans tema är "Vår". Så skicka in ett bidrag, tävlingen avslutas på fredag! :) Minns ni tävlingsreglerna? Om inte, då gör det inget! Här kommer dom;

- Välj ut en bild som du tycker är fin (som är tagen av dig)
- Skriv en passande liten text under bilden
- Skicka bilden samt texten till [email protected] och döp mailet till: Veckans bild samt vilken vecka det är.
- I mailet ska också din bloggadress finnas med.
- Vinner du så får du ett mail och du publiceras i min blogg tillsammans med bilden!

Finns det någon regel som inte finns med, har din bild inte en chans. Regler är till för att följas, right? ;)

Tävlingen avslutas som sagt på Fredag!


Godmorgon! ;)

2009-03-15  11:49:08  Allmänt  Kommentarer (3)
Vaknade för ca en halvtimme sen. Vaknade av att jag kände att någon kollade på mig och jag hade SÅ rätt. Jonas låg och stirrade på mig, störande ;) Vi har legat och pratat lite men nu håller han på att göra iordning sig, han ska hem till sin pappa och fixa en bil och sånt. Så idag kommer jag sitta själv hemma hos honom och göra ingenting, hehe.

Får nog ta och hitta någon film som jag kan se och sen underhålla mig med att kolla runt på internet, sen får vi se ;) Vad ska ni hitta på idag då? :) ♥

La voix

2009-03-15  02:36:00  Allmänt  Kommentarer (3)
Alla mina favoriter i melodifestivalen åkte ut en efter en, blev så besviken. Tillslut stog det mellan Caroline af ugglas och några andra. Var otroligt rädd att Caroline skulle vinna, jag ville verkligen inte det, usch. Vinnaren blev ju operasångerskan Malena Ernman med låten La Voix. Helt okej var den låten faktiskt.

Nu är jag hemma i Bro, är jättetrött. Ska läsa en massa bloggar, kolla mailen, kolla lite sidor och sen ska jag nog se på en film och sova. Imorgon ska jag inte göra ett skit och fan va skönt det kommer bli. Bara ligga hemma i sängen och ta det lugnt. Aja, hörs imorgon ;)

Två bilder från globen!


Fullsatt i globen

Lite mörkare ;)

Jag och älsklingen hemma hos mamma och ser på finalen av melodifestivalen! :)

Hejsan!

2009-03-14  18:00:18  Allmänt  Kommentarer (4)
Kom precis hem till mamma, har ju varit på genrepet av Melodifestivalen i globen, tillsammans med min familj. Tyvärr så hade vi utspridda platser men jag och min storesyster och jag fick sitta tillsammans iallafall. Vi hade jättekul, det är en sån jävla skön känsla när man väl sitter där och hör hela globen jubla och klappa händerna ;) Som jag sa så är jag hos mamma, vi ska nog ta och äta lite middag snart. Sen ska vi bara vänta på att melodifestivalen ska börja :)


Här bjuder jag på en bild på mig och min syster när vi sitter i globen och väntar på att genrepet ska börja ;)

Efter melodifestivalen så ska jag och Jonas (han kommer hit strax innan 8) åka hem till hans pappa och sova över där. Så vi hörs tyvärr inte mer idag. KANSKE ikväll men kan inte lova något. Men skriver mer imorgon, helt garanterat. Ha en bra kväll! :) ♥

Hej Hej

2009-03-14  00:58:44  Allmänt  Kommentarer (12)
Sen jag satt här sist så har jag suttit i soffan och kollat i en massa klädkataloger, fan va man vill ha vår och sommar nu ;) Jag har också suttit och pratat lite med min andra kusin Jesper, men nu sover han. Katterna busade lite men sen gick det lite i överstyr så dom började bråka, men sen blev de vänner igen, haha. Sitter och svullar chips och godis och kan verkligen inte sluta, haha. Illa. Det blir så att jag stannar här inatt, Pia kommer hem än på ett tag tror jag så jag sover över här. Lovisa sa (innan hon gick och la sig) att hon hoppades på att få se mig imorgon när hon vaknar, så hon kommer säkert väcka mig tidigt imorgon bitti av glädje, haha. Skulle inte förvåna mig direkt. Nä, nu ska jag ta och sätta på en film tror jag. Sen måste jag fundera på att gå och lägga mig.

Ska möta familjen vid globen imorgon innan halv 2 så jag måste nog ställa klockan om jag ska hinna vakna och fixa iordning mig, hehe. Hörs imorgon då, godnatt! ♥

Veckans bild!

2009-03-13  22:07:15  Allmänt  Kommentarer (10)
Ni anar inte hur svårt det var att välja en utav alla de fina bilderna som ni har skickat till mig. Men det var en bild som jag fastnade för och jag vet faktiskt inte varför. Tyckte bara att den såg så konstgjord ut på något sätt. Ingen bild som man bara har tagit sådär, utan att man verkligen har planerat hur allt ska se ut.

Vinnaren till första Veckans bild tävling är; Caroline Hessman! Grattis, tycker om din bild väldigt mycket!


Carolines bidrag!


Nästa fredag utser jag en ny vinnare och temat nästa vecka kommer att vara "Vår-tema". Så börja redan idag att skicka in bidrag om ni har en passande bild, och denhär gången ska det vara en vår bild eller något som har med våren att göra. Glöm inte att skriva eran bloggadress, vecka och en passande text till bilden. (Undantag i denhär bilden, eftersom att det var första gången) ;)

Nä, nu ska jag ta och logga ut, hämta cola och chips. Kan hända att Lovisa vaknar om en stund och då måste jag gå in och lägga mig bredvid henne tills hon somnar om.

Imorgon ska jag gå på genrepet av Melodifestivalen så jag vet inte när jag hinner blogga. Ska ju inte hem emellan. Efter genrepet ska jag kanske till mamma och se på finalen, hoppas jag kan låna datorn en stund där. Aja, hörs imorgon iallafall. Ha en bra kväll! ♥

Hejsan!

2009-03-13  21:43:11  Allmänt  Kommentarer (0)
Det blev ett sent inlägg dethär, men men.. Idag har jag varit på Cosmonova, det var intressant. Åkte sen till trångsund där jag träffade mamma och hennes sambo Tommi, vi gick till Trångsunds värdshus och de tog en öl, jag tog en cola ;) Efter det tog jag tåget till haninge och där bytte jag till bussen hem till min moster. Vi åt middag och bara hade det trevligt. Pia (moster) åkte härifrån för typ 40-50 minuter sen, jag har nattat Lovisa (kusinen) så hon sover nu. Så nu sitter jag här i vardagsrummet med deras två katter bredvid mig.

Har tagit en massa kort under dagen som jag nu tänkte visa er ;) Enjoy!


Fanny och Ellinor på Cosmonova

Jag och Jenny på Cosmonova

Middag hos moster ;)

Jag

Jag och Lovisa, haha. Bjuder på den ;)

Söta Lovisa!

Hmm..

Haha ♥

Nu ska jag gå in i min mail och kolla på era bidrag till Veckans bild. Så snart lägger jag upp vinnaren här i bloggen! Efter det ska jag nog se på tv, dricka coca cola och äta sour cream chips ;)

Dagens outfit

2009-03-13  11:20:12  Allmänt  Kommentarer (6)

Lite trött... Inte klar med varken sminkningen eller håret, haha.


Såhär ser jag ut idag, tunikan är från gina tricot, strumpbyxorna är också från gina tricot :) Kameran följer med idag så jag hoppas att jag kan lägga in lite bilder ikväll! Ha en bra dag :) ♥

Hejsan!

2009-03-13  11:00:36  Allmänt  Kommentarer (2)
Äntligen fredag eller vad säger ni? :) Som ni redan har läst lite längre ner så ska jag till Cosmonova idag med klassen, sen ska jag hem till min moster, käka middag och sen ska jag sitta barnvakt. Har kanske tillgång till dator under kvällen, får hoppas på det.

Gick upp strax innan 10 imorse, duschade, valde kläder, packade en fet väska och nu håller jag på att sminka mig och platta håret, ska försöka hinna med att fota lite så får ni se dagens outfit. Men först ska jag käka lite lunch och bli klar med håret och sminkningen, ska gå om en halvtimme..

PS! Idag utser jag en vinnare till Veckans bild, så glöm inte att skicka in ett bidrag om ni inte redan har gjort det, ni har tills ikväll på er att göra det. Så glöm inte att kika in senare ikväll så får ni se vinnarens bild! ;)

21.45

2009-03-12  21:48:49  Allmänt  Kommentarer (8)

Jag och älskligen har ikväll kollat på Sveriges värsta bilförare och bara umgåtts, jag ska väl se på någon film nu eller nåt tror jag :)

Imorgon ser mina planer ut såhär:

  • Sovmorgon

  • Möta klassen på naturhistoriska riksmuseet 12.30

  • Kolla på en utställning, se en film på Cosmonova och sen slutar jag

  • Åka hem till min moster

  • Äta middag där tillsammans med henne och mina två kusiner

  • Sitta barnvakt till mina kusiner fram till midnatt eller något

  • Åka till Jordbro (där Jonas kommer att befinna sig) och sova där

 Så ser morgondagen ut för mig :) Skriver imorgon innan jag åker mot naturhistoriska. Ha en bra kväll! :)


Skola + gym

2009-03-12  17:58:16  Allmänt  Kommentarer (6)
Hejsan! Tänkte bara berätta lite om min dag..

I skolan idag var vi först i metodköket och gjorde något med lax, jag mådde inte alls bra så jag gick och la mig inne i omklädningsrummet på soffan. Somnade en stund och sen gick jag tillbaka till köket, men då hade vi lunch. Pannkakor var det, gott! Det blir tyvärr alltid för mycket av det goda. Men men.. Lektionen efter var Bageri A, då bakade vi bröd. Inte så kul.. 

När vi slutade så gick jag, Josefine, Fanny och Ellinor upp till skolans gym, vi var helt ensamma där. Vi gymmade i en timme, det var jättekul! Och sen åkte vi hem. Vi har ju inte fått våra gymkort än med gympaläraren gav oss koden in till gymmet så vi fick gymma ändå ;)

Kom hem för ca 45 minuter sen, har precis kommit ut ur duschen så nu vet jag inte vad jag ska göra. Först och främst ska jag svara på lite kommentater, läsa lite bloggar och sen får vi se vad jag hittar på.

ps. glöm inte att anmäla er till Veckans bild tävling, imorgon ska jag utse en vinnare! :)



Jag i omklädningsrummet och Josefine på en rökpaus.. ( jackan och kockkläderna passar ihop, right? ;) )

Grabbarna!

Humor i köket ;)

22.37

2009-03-11  22:38:07  Allmänt  Kommentarer (27)
Tråkigt men sant, mina Vänner avsnitt är slut, har sett alla 10 säsonger nu :(   Hmm , vilken serie kommer näst? Får väl se vad jag bestämmer mig för att se.

Nu tänkte jag göra iordning mig inför natten, jag och älsklingen ska sätta på en film snart så jag somnar antagligen till den. Ska upp halv 6 imorgon, usch :(

Godnatt! ♥

:)

2009-03-11  20:33:11  Allmänt  Kommentarer (18)
Hejsan alla söta läsare!

Tycker det är jättekul att så många av er gillar min nya idé (Veckans bild). Tycker att det ska bli jättekul att kolla igenom era bidrag sen :) Nångång på fredag så utser jag en vinnare så glöm inte att kolla era mail då, finns nog en ganska stor chans att ni har vunnit, hehe :) (Har inte så många läsare).

Jaja, min dag har varit helt okej. Tråkig men helt okej. Har bara varit hemma och tagit det lugnt, kollat på Vänner, fixat en blogg osv. Just nu sitter jag och äter toast och dricker oboy ;) Mumsigt. Imorgon blir det nog skola, kan inte vara borta mer, inge bra med så mycket frånvaro.. Så om jag inte skriver nå mer idag så hörs vi självklart imorgon efter skolan, ha en bra kväll! :) ♥


Veckans bild

2009-03-11  13:53:13  Allmänt  Kommentarer (53)
Nu har jag diskuterat lite med en nära vän till mig om min blogg och lite annat. Vi kom fram till att jag ska börja med "veckans bild". Ni läsare ska alltså skicka in en fin bild som ni själva har tagit och skriva en passande liten text till den. Maila in den till [email protected] och i slutet av veckan väljer jag ut den finaste bilden och publicerar den på min blogg. Låter det bra tycker ni? Hoppas det ;)

Jag tycker att vi börjar redan nu så får vi se hur det blir xD Denhär veckan kör vi utan något tema eftersom att det är första gången. Alltså inget tema!

- Välj ut en bild som du tycker är fin (som är tagen av dig)
- Skriv en passande liten text under bilder
- Skicka bilden samt texten till [email protected] och döp mailet till: Veckans bild samt vilken vecka det är.
- I mailet ska också din bloggadress finnas med.
- Vinner du så får du ett mail och du publiceras i min blogg tillsammans med bilden!

Godmorgon!

2009-03-11  12:15:33  Allmänt  Kommentarer (12)
Vaknade för inte så länge sen. Skippar skolan idag faktiskt, har sovit jättedåligt inatt. Har sån jävla mensvärk så det finns inte och är jättehängig. Otroligt jobbigt är det. Smsade mamma så hon ringde och sjukanmälde mig..

Ligger i sängen och bara tar det lugnt, lika bra det. Ska nog se en film eller ett avsnitt av Vänner. Har inga nya filmer på min dator just nu så det lär bli Vänner. Men men. Hörs senare ♥

Ps. ska förhoppningsvis lägga in en "dagens fråga" eller något liknande, får se om jag kommer på något roligt...

22.00

2009-03-10  22:07:08  Allmänt  Kommentarer (20)
Jag tyckte det var jättekul att svara på en massa frågor, jättekul verkligen :) Hoppas att ni gillade att läsa svaren också, hehe. Jag tänkte börja lägga in lite mer saker dagligen här i bloggen, försöka iallafall. Lite fler bilder, dagens outfit, dagens fråga eller något liknande. Har ni några förslag så säg gärna det till mig då, vill jättegärna veta vad ni vill läsa mer om och så :)

Nu tänkte jag iallafall se på ett avsnitt av Vänner, sen måste jag nog börja göra iordning mig inför natten. Ska upp halv 6 imorgon och jag ska vara i restaurangen hela dagen. Så vi hörs imorgon :) ♥


Svaren på frågestunden!

2009-03-10  21:24:18  Allmänt  Kommentarer (13)

1. Vad vill du bli när du blir stor?
Det vet jag inte än. Går ju hotell och restaurang, så jag funderar mest på servitris, kallskänka, bartender eller något liknande.

2. Vilken är din allra största dröm?
Har ingen "största dröm" sådär men om jag nu måste säga nånting som jag önskar så skulle det vara att få leva ett långt och lyckligt liv med dom jag älskar.


3. Varför började du blogga?

Kände några stycken som bloggade och en dag blev jag övertalad av en vän att skapa en egen blogg och då gjorde jag det.


4. Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat sen i augusti förra året.


5. Är det roligt att blogga?

Ja, jag tycker att det är jättekul. Annars hade jag inte uppdaterat lika ofta som jag gör nu.


6. Hur många besökare har du/dag?

Det varierar från dag till dag. Men det är väl mellan 50 och 80 varje dag.


7. Brukar du ha tävlingar? Betalar du isåfall de själv eller har du sponsorer?
Nej tyvärr, jag brukar inte ha tävlingar. Har faktiskt aldrig haft någon tävling i min blogg, men det kan jag nog slänga in någon gång ;)


8. Vad tror du att du kommer göra om 10 år?

Om 10 år kommer jag ha ett jobb och en familj, hoppas jag ;)


9. Varför bloggar du?

Jag sitter ganska mycket vid datorn så jag tycker om att skriva ner mina tankar och om mina vardagar istället för att hålla på med en dagbok på papper. Skriver faktiskt i en vanlig dagbok med, men bara någon gång i månaden ;)


10. Om du fick resa vart du ville i hela världen, vart skulle du resa då?
Tillbaka till USA. Orlando och Miami!


11. Vem skulle du helst vilja träffa, död eller levande?

 Självklart de som har varit riktigt nära vänner till mig, som jag har förlorat genom åren.


12. Vad är det roligaste med att blogga?

Det roligaste med att blogga är att läsa kommentarer tycker jag,


13. Vilket är ditt drömyrke?
Jag har faktiskt inget drömyrke men har såklart yrken som jag prioriterar före andra.


14. Din drömresa?

Jag och Jonas åker iväg ensamma till USA, ligger på Miami beach och håller i en varsin drink. Haha, man får väl drömma lite ;)


15. Hur gammal är du?

Jag är 17 år, fyller 18 om exakt två veckor.


16. Hur blev du och din pojkvän tillsammans?

Allt började med att vi skrev till varandra på Lunarstorm, sen blev det msn och sen träffades vi en dag och sen dess har vi inte velat släppa taget om varandra. Vi sa att när vi kysstes för första gången så var vi tillsammans, hehe. Vi var redan
kära så..Vi har varit oskiljaktiga sen dess, hehe,  typ.


17. Om du inte skulle hetat Jenna, vad skulle du hetat då?

Jag heter ju Jennifer egentligen, men har kallats för Jenna sen jag var 3 år gammal. Jag har aldrig gillat mitt namn men jag har heller inte tänkt på att jag skulle vilja ha ett annat namn.


18. Vart bor du?

Man kan väl säga att jag har tre olika hem ;) Mamma, pappa och Jonas. Men bor väl hos Jonas, åker oftast hem på helger och hälsar på.


19. Har du någon favoritblogg?
En blogg som jag läser dagligen och som är min favoritblogg är Kenzas. Och sen läser jag en massa kompisars bloggar.


20. Vad inspirerar dig till att fortsätta blogga?

Mitt liv, andra som bloggar, livet helt enkelt, haha,


21. Har du fått taskiga kommentarer någon gång?

Nej faktiskt inte. Inte än, haha.


22. Vad ska en bra blogg innehålla enligt dig?

En bra blogg ska vara enkel, många bilder, mycket variationer på texter osv.


23. Hur många följer du genom bloglovin?

Inte många, de bloggar jag läser dagligen ligger i mina favoriter på datorn.


24. Vilken kändis skulle du vilja kyssa?
Haha jadu, vet inte om det finns någon speciell ;) Kommer inte på någon just nu i alla fall.


25. Har du någon kvinnlig förebild och i så fall vem?
Nej faktiskt inte.


26. Vad är din älsklingsmat?

Oj det är mycket. Men allra bästa är Thaimat!


27. Några speciella mål i livet?

Gå ut gymnasiet och ta studenten, skaffa jobb, leva lyckligt och inte ta någon skit.


28. Nämn tre saker du måste hinna göra innan du dör.
Åka till Miami en gång till, kryssning i Karibien igen och finns säkert mycket mer men kommer inte på något just nu, hehe.


29. Vill du ha barn när du blir äldre?
Ja, det vill jag verkligen. Älskar barn,


30. Beskriv dig själv med 3 ord.

Fnittrig, omtänksam och glad.


31. Vad det bästa med dig själv?

Jag bryr mig inte vad folk tycker om mig, jag är mig själv vare sig dom gillar det eller inte.


32. Ditt sämsta inköp?
Tror inte att jag har blivit riktigt besviken på något jag har köpt.


33. Vad var det första du skulle ändra på om du blev kung över världen?
 Haha, jag skulle inte vilja vara kung över hela världen tror jag. För mycket ansvar för mig, haha.


34. Hur träffades du och din kille?
Via internet. Finns en liknande fråga och förklaring lite längre upp ;)


35. Hur gammal var du när du fick din första pojkvän?

Min allra allra första, jag vet faktiskt inte. Men det jag minns är i alla fall att jag var tillsammans med en kille i ett år när jag gick i 5an, haha. Den första seriösa pojkvännen hade jag när jag var 15 år, i 6 månader.


36. Hur hittade du den stora kärleken?

Jag hittade den via internet, tro det eller ej. Läs mer några frågor upp!


Tjosan

2009-03-10  17:49:29  Allmänt  Kommentarer (14)
Idag har jag inte gjort ett skit. Missade ju skolan så jag har bara varit hemma. Jag har kollat på Vänner, svarat på en massa kommenterar, fixat en design till en tjej och bara tagit det lugnt. Ni har nu 3 timmar kvar på er att ställa frågor, så sätt fart och släng in en fråga när ni ändå är här ;)

Ps. 
Två veckor kvar tills jag fyller 18 ! :D
        Funderar på att ändra min design, men tror inte att jag orkar göra det idag.. 

...

2009-03-10  11:47:57  Allmänt  Kommentarer (44)


That´s right! Nu ska jag ha en liten frågestund i bloggen, har haft det en gång tidigare och det var jättekul! Så nu gör jag det igen. Ställ en massa frågor, allt mellan himmel och jord. Jag börjar svara på dom ikväll kl 21.00. Så det är bara att sätta igång! :)

Glöm inte; Frågorna ska skickas in i just DETTA inlägg! ♥

Hejsan!

2009-03-10  10:50:47  Allmänt  Kommentarer (5)
Detta är inte min dag säger jag bara.. För det första har jag försovit mig, massor. Så jag är alltså inte i skolan och hinner inte åka till skolan heller. Slutar ju 11. För det andra så har det hänt en sak som jag verkligen inte ville skulle hända, det snöar, igen. Såhär mycket snö ligger det redan på marken just nu och det snöar bara ännu mer..

Jaja, vad ska man göra.. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Vänner, börjar på sista säsongen nu :( Skriver mer sen! ♥

The Lion King

2009-03-09  23:53:14  Allmänt  Kommentarer (8)
Jag och älskligen sitter och kollar på You Tube klipp, hittade denhär och mina tårar bara rann! Kan vara för att jag har sån dålig humor eller för att jag kanske är trött, haha. Det är Hula Hula låter från Lejonkungen, den spelas upp om och om igen men på olika språk, såååå fult!


Hejsan!

2009-03-09  21:47:17  Allmänt  Kommentarer (11)
Nu sitter jag hemma i Jonas rum, vid hans skrivbord, med ett glas saft och en stor chokladkaka. (Fy mig!)

Åt som sagt middag tillsammans med min pappa, min styvmamma, min styvsyster, min bror och hans flickvän. Vi åt pasta carbonara, det var sååå otroligt gott. Vi hade det trevligt :) Tog bussen därifrån som gick runt 19.00, kom hem till Jonas ca 20.45. Japp, så lång tid tar det, men det är det värt! :)

Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av Vänner, äta lite choklad och sen kanske fundera på att jag faktiskt ska upp halv 6 imorgon bitti. Igår hade jag jättesvårt för att somna, somnade inte förän typ 2. Det får inte hända idag igen :( Skönt att jag slutar 11 imorgon iallafall, då kan jag åka hem och sova om det är så, hehe.

Nä, nu tänkte jag bjuda på lite bilder! Igen! :)


Ute på en liten promenad med Mio :)

Mio tittar upp ur transportväskan

Känner sig säkert ensam där nere, haha

Såhär ser jag ut ikväll då..

Får se om jag uppdaterar senare, annars hörs vi imorgon! :) Bye! ♥

Måndag

2009-03-09  17:12:23  Allmänt  Kommentarer (12)
Hejsan alla glada! Min dag har varit väldigt lång känns det som. Slutade ju ca kl 11.30, åt lunch i skolan och sen åkte jag till älvsjö och där blev jag hämtad av pappa och min styvmamma Nina. Vi åkte först till Ninas föräldrar för att hälsa på en stund men dom var inte hemma, haha. Men vi gick in iallafall och väntade på att klockan skulle bli 2. Vid två åkte vi till Solna och hämtade min styvlillasyster från skolan. Sen körde vi pappa till Volvo verkstaden där han hämtade upp sin lastbil.

Efter det åkte jag, Nina och Cissi till Farsta centrum. Där fotades jag, och det fotot ska jag använda till mitt legitimation som jag ska försöka fixa så småningom. Fyller ju faktiskt 18 om två veckor (A) Jag vet att jag inte hinner få det men får använda mitt pass sålänge.. Sen handlade vi lite mat och lite gott att ha i bilen påväg hem, haha ;)

Nu är vi hemma. Pappa och jag sitter vid varsina datorer vid matbordet, Nina och Cissi leker med Mio. Har tagit lite bilder med pappas systemkamera, ovanligt (A) Så jag tänkte lägga in några stycken här och nu, internet är ju så segt här så det tar jättelång tid att ladda upp bilder. Men ni kan få se några st iallafall.

Kl 6 kommer min bror hit tillsammans med sin nya tjej, vi ska äta middag och ha det trevligt, ska bli kul! Sen ska jag hem till Jonas :) Så vi hörs ikväll. Ha en bra dag! ♥


Lillasyster och Mio

Mio biter på en strumpa

Nånting..

Min fula katt, (just i detta ögonblick) haha ;)

Älskade Mio ♥

Skolan

2009-03-09  09:25:06  Allmänt  Kommentarer (18)
Tjosan! Nu sitter jag i klassrummet, har Svenska B. Har precis gått igenom några texter, nu ska vi skriva en uppsats utifrån en liten text och en massa annat. Orkar inte, det här var inge roligt.. Vi "tränar" lite inför nationella provet som ska vara den 1:a april. Tänk er att vi ska sitta och skriva i 5 timmar! :O Usch!

Jaha, nu ska vi ha rast, upp till cafét och köpa lite frukost! ;)

...

2009-03-08  21:35:11  Allmänt  Kommentarer (1)
Har varit väldigt dålig på att blogga idag men jag har faktiskt ingenting att skriva om. Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Då menar jag verkligen att jag har tagit det lugnt, har legat i sängen HELA dagen och kollat på filmer och på Vänner. Enda gångerna jag har gått upp ur sängen har varit när jag var på toaletten och hämtat mat från köket, haha. Snacka om en lat söndag.

Imorgon ska jag upp kl 6, ska till skolan och ha en lektion, Svenska B. Sen slutar jag kl 11.30. Nu ska jag sätta på Vänner , sen kanske jag ska börja tänka på att göra iordning mig inför natten. Kommer bli svårt att somna. Skriver imorgon :) Ha en bra kväll! ♥

Lördag + Söndag

2009-03-08  14:56:09  Allmänt  Kommentarer (8)
Godmorgon! Vaknade för typ en timme sen faktiskt, hehe. Men nu ligger jag i sängen, kollar runt lite på Facebook, läser bloggar och bara tar det lugnt. Förutom att jag har "stockholms blodbad" och har världens jävla värk i magen och är förkyld så är allt perfekt. Och så är jag jättesugen på något gott men vet inte om vi har något här hemma. *suck*.

Gårdagen var iallafall jättekul. Jag och Jonas trodde att vi skulle komma lite sent hem till min moster, men vi kom tydligen först. Vi var så hungriga så vi började att äta direkt. Sen kom min morbror, hans tjej, deras son (min kusin) Elliott och min andra moster Mysan. Elliott är 1 år och han är bara såååå söt. Förutom att han nockade mig och gav mig en fläskläpp, haha. Men sånna smällar får man ta ;) Sen kom min familj och några vänner till min moster. Jonas åkte vid 6 för att fixa en bil men jag stannade kvar. Vi såg på melodifestivalen och drack vin, jättetrevligt. Vid 12 slaget satt jag på en buss som skulle ta mig till handenterminalen, sen tog jag tåget till Jordbro. Där träffade jag Jonas och hans familj en liten stund, sen åkte jag och Jonas hem till Bro. När vi kom hem så hade jag jätteont i magen, tog en Alvedon, satte på en film och efter ett tag så somnade jag.

Bilderna som jag har lovat er, vet inte hur det blir med dom :( Min ena moster Mysan, hon får inte in bilderna på datorn. Och min andra moster Pia, henne har jag inte pratat med idag, så jag får se om jag får nån bild överhuvudtaget. Sorry :( 

Nu ska jag se på Vänner hade jag tänkt, ser får vi se vad som händer. Vet iallafall att jag bara ska vara hemma idag och ta det lugnt, det är ju söndag, en typisk söndag..♥



Internationella kvinnodagen idag, inte kommer man få blommor eller presenter här inte, haha. Men något gott kan jag väl få? (A)

Natt!

2009-03-08  02:37:11  Allmänt  Kommentarer (7)

Ikväll har jag haft det så otroligt kul så jag är helt slut nu. Kom hem till Bro för bara 15 minuter sen. Har lite ont i ryggen och är jättetrött så jag tänkte faktiskt bara skriva ett kort litet inlägg och sen lägga mig ner i sängen och se på Vänner eller en film. Imorgon lovar jag att jag ska lägga upp lite bilder från dagen, mina mostrar tog lite bilder med deras mobiler så jag hoppas att jag kan få dom ;)

Jaja, berättar mer imorgon, är sååå himla trött! Men innan jag loggar ut så ska jag svara på era kommentarer såklart, hehe. Hörs imorgon! ♥


Ingen bild

2009-03-07  13:24:45  Allmänt  Kommentarer (6)
Tyvärr så hinner jag inte fota min klädsel, ska gå om nästan 5 minuter så jag måste verkligen skynda mig nu. Stressigt som fan är det :( Kanske lägger upp en bild sen när jag kommer hem istället. Ha en bra lördag! :) ♥

Godmorgon!

2009-03-07  11:56:31  Allmänt  Kommentarer (4)
Sitter och gör något just nu som jag inte borde göra, sitter och kollar på kläder på internet. Har ju inte tid med det, haha. Hittar iallafall jättemycket som jag vill ha :/ Måste hoppa in i duschen nu, sen sminka mig och klä på mig. Skriver mer sen! :)

Här har ni 4 st klänningar som jag ääälskar! ;)


Två fina klänningar från Asos

Två klänningar från Nelly

Godnatt!

2009-03-07  03:41:34  Allmänt  Kommentarer (5)
Har suttit och kollat på Vänner en stund nu, fixat en tjejs bloggdesign, kollat lite på Twilight och svullat en massa fiff och choklad. Har ont i magen nu :( Inte kul. Tänkte börja fixa mig inför natten nu, ska försöka gå och lägga mig snart och se på någon film.

Imorgon ska jag och Jonas hem till min moster, släkten kommer dit och vi ska fira henne, hon fyllde ju 40 år i måndags. Det var jättelänge sen jag träffade släkten så det ska bli kul. Ska gå hemifrån halv 2 så jag hinner skriva innan jag åker, kanske lägga in någon bild på dagens klädsel eller något liknande ;) Vet inte vad vi ska göra efter det, ska nog möta upp min pappa nånstans och få lite pengar och sen åka hem till Bro igen.

Hörs imorgon, godnatt! ♥

Rosa delfinunge

2009-03-06  23:05:39  Allmänt  Kommentarer (8)


Upptäckte denhär bilden när jag kollade runt på aftonbladets hemsida nyss. Världens kanske enda rosa delfin. Häftigt tycker jag. Den upptäckdes tydligen för några veckor sen, men bilden togs från en turistbåt i Lousiana år 2007 så någon måste ju ha sett den tidigare ;) Häftigt va? Skulle inte tacka nej till att se den i verkligheten, hehe. 

Artikeln om den rosa delfinen kan ni läsa här.

Myskväll

2009-03-06  21:20:40  Allmänt  Kommentarer (9)
Hejsan Hejsan!

Som jag sa förut så skulle jag se på Vänner, men icke. Jonas låg så sött och sov i sängen så jag gick och la mig bredvid honom, och jag somnade. Vaknade strax innan 8, Jonas också. Nu sitter vi vid skrivbordet, kom precis hem. Har varit och handlat lite gott inför kvällen :) Missade Så ska det låta så jag får väl ta och kolla på det genom datorn istället, men först ska jag faktiskt sätta på Vänner. Och äta middag innan jag börjar stoppa i mig fiff och choklad! Haha. Ha en bra fredagskväll! :) Skriver kanske senare, får se. ♥


Hemma

2009-03-06  16:16:50  Allmänt  Kommentarer (9)
Kom precis hem till Jonas, men han ligger och sover. Men det gör inget, tänkte ändå sätta på ett avsnitt av Vänner :)

Mitt lag vann tävligen som vi hade i skolan föresten, med 29 poäng, haha ;) Alla fick en varsin cafébiljett, frukost nästa vecka kanske?! Hehe. Innan jag drog hem så fixade jag gymkort så jag får det nästa vecka hoppas jag. Vill ju börja träna nu! Är taggad som fan, haha.


En bild på när älskligen sover (sååå söt!), bilden är inte tagen idag :)

Nä nu ska jag ta och se på Vänner, skriver senare :) ♥

Skolan

2009-03-06  13:28:11  Allmänt  Kommentarer (6)
Just nu sitter jag i skolan, har rast. Efter rasten ska vi ha en tävling. Läraren ska visa oss 60 bilder på däggdjur och fåglar, den gruppen som har flest rätt på namnen vinner cafébiljetter ;) Så vi har delat upp fåglar och så, så vi har övat lite på dom nu, haha. Får väl hoppas att det går bra då och att vi vinner! xD

Nästa fredag ska vi gå på Cosmonova, kul! Har typ aldrig varit där, inte vad jag minns iallafall. Folk säger att det är kul så vi får hoppas på det, hehe. Hörs sen! ♥


Hejsan!

2009-03-06  09:55:12  Allmänt  Kommentarer (1)
Sitter i sängen just nu och lyssnar på lite musik. Ska gå hemifrån om ca 30 minuter. Innan dess ska jag sminka mig lite till, torka mitt hår, kanske platta det lite och sen är jag klar. Ska ha en jättetråkig lektion i skolan idag, Naturkunskap A. Vi brukar typ inte göra nånting där, få en uppgift, göra den och sen gå hem eller något liknande. Slutar 15.00 idag, då ska jag åka hem direkt och sen vet jag inte vad jag ska göra. Men nu ska jag fixa mig. Ha en bra fredag! Skriver mer sen ♥


Ofixat hår ;) Idag har jag på mig en topp som jag köpte i malmköping, minns inte exakt var.

Och ett par jeans från gina tricot.

Kväll

2009-03-05  22:50:33  Allmänt  Kommentarer (4)
Ikväll har jag bara legat i sängen, kollat runt en massa på internet och tiden har bara sprungit iväg känner jag. Har inte ens hunnit kolla på Vänner, haha. Ska gå och möta Jonas om ca 20 minuter, sen ska vi förhoppningsvis bara hem igen och se på film eller nåt. Imorgon börjar jag kl 12 så jag ska gå upp runt 9 tror jag. Ska gå hemifrån halv 11 så jag hör av mig innan jag åker! :) Godnatt! ♥


Bjuder på denhär ;) Jag och min älskade vän Angela! ♥  - klassfest 08 -

Äntligen hemma

2009-03-05  19:49:38  Allmänt  Kommentarer (7)
Det har varit en lång dag idag. Och en väldigt jobbig, men lite rolig också. Dagen började med att jag hade storkök i skolan, sen metodkök. Vi skulle baka muffins, men det gick rent åt helvete. Efter skolan åkte jag och Natalie in till stan och kollade runt lite. Vi tog en glass på Mc Donalds och satt bara och pratade, gamla minnen kom upp, pojkvänner, skvaller och mycket mer, jättetrevligt var det.

Vid 5 skulle Natalie åka på ett möte så jag stog och väntade en timme på att Jonas skulle komma till centralen. Men självklart var det problem i tågtrafiken. Hans tåg var 35 minuter försenat. När hans tåg kom så hoppade jag på det, vi bytte busskort och sedan hoppade jag av två stationer senare. Där fick jag vänta på mitt tåg som skulle ta mig hem till bro i ca 15 minuter, kallt som fan var det :/ Men nej det räckte inte med att jag hade väntat tillräckligt och fryst häcken av mig, i centralen sa dom att det var fel på tåget så jag fick byta där.

Men NU är jag äntligen hemma hos Jonas (han själv är hemma hos sin pappa, men han kommer hem ikväll). Sitter i sängen med täcket runt om mig, dricker saft och bara myser. Ska se på Sveriges värsta bilförare som börjar om bara några minuter, sen blir det nog bloggläsning och sen Vänner ;) Hörs senare! ♥


Såhär såg jag ut idag, lite tråkig sådär men äsch!

Jag och Natalie, klassfest 08

Syster <3

2009-03-04  21:52:22  Allmänt  Kommentarer (21)
Hejsan! Mår mycket bättre nu, har bara varit hemma idag och tagit det lugnt så det är jättebra nu. Har kollat på Vänner och ätit pizza till middag, jättegott! Sitter och pratar med min mamma på msn just nu, vi pratar ju knappt längre, hehe. Trevligt trevligt. Lyssnar på lite musik också och pratar med moster :) Ska hem till henne på lördag  och fira henne tillsammans med släkten. (Hon fyllde 40 år i måndags). Det var så länge sen jag träffade släkten så det ska bli kul!

En person som jag bara helt plötsligt kände att jag ville nämna här och nu är en väldigt nära vän till mig. Hon och jag har varit med om så mycket tillsammans. Vi ställer upp för varandra och vi kan prata om allt. Det finns inte tillräckligt med ord som förklarar hur mycket jag älskar henne och bryr mig om henne. Hur mycket vi än har bråkat och hur mycket det än har hänt mellan oss så älskar vi varandra och kommer alltid att göra det. Jag hoppas att hon kommer läsa dethär och jag hoppas att hon känner likadant. Tyvärr så har de senaste månaderna varit jobbiga mellan oss, hon känner att jag inte är samma person som jag var förut men det kan jag inte göra någonting åt, jag är den jag är och det får hon ta och acceptera. Visst kan vi försöka ses oftare och så, men då måste hon också anstränga sig lite.  Jag älskar dig, syster! ♥



Lite bilder på mig och min syster genom de senaste åren. Nu ska jag läsa lite bloggar, kanske gå ut med Jonas en stund, sen ska vi se film och sova. Imorgon efter skolan ska jag in till stan med en kompis som jag inte har träffat på jättelänge nu. Så det ska bli kul. Hörs imorgon när jag kommer hem! ♥

Sjuk?

2009-03-04  15:26:38  Allmänt  Kommentarer (28)
Hejsan!

Idag mår jag inte alls bra, jag kallsvettas och har nästan ingen kraft till att röra mig. Jag är helt slut i kroppen men jag har ju inte gjort ett skit. Om ni inte hade listat ut det redan så kan jag ju säga att jag inte gick till skolan idag. Jag stannade kvar i sängen, la laptopen i mitt knä när jag vaknade och satte på Vänner direkt.

Jonas kom hem för inte så länge sen, jag har precis tvättat mitt hår och nu sitter jag vid skrivbordet och gör typ ingenting. Ska läsa bloggar och kolla runt lite på internet. Ska kanske följa med Jonas och hans mamma till willys sen och handla, får se om jag orkar.

Hoppas att ni har haft en bra dag iallafall. Hörs senare ♥

Tjosan

2009-03-03  20:56:11  Allmänt  Kommentarer (14)
Har ätit en sen middag nyss, makaroner och korv. Ska snart börja fixa mig inför natten. Ska först se film med älsklingen, sen försöka sova. Förhoppningsvis somnar jag innan filmen är slut, annars blir det sent. Jaja, hörs imorgon då! :) ♥


Har dåligt med bilder så här får ni se gulliga lilla MioEnligt mig är han fortfarande en Milton, men om jag kallar honom det och resten av min familj kallar honom Mio så kommer han ju bli förvirrad. Så tyvärr, det får nog bli Mio framöver :(

Ingen rubrik

2009-03-03  18:09:42  Allmänt  Kommentarer (8)
Okej, i förra inlägget, där ljög jag. Jag somnade, fan. Har sovit ett par timmar nu, jävlar va svårt jag kommer ha att somna sen, fan fan fan! Jaja, inget jag kan göra nånting åt nu iallafall. Gjort är gjort. Nu är jag klarvaken iallafall, dags att börja om på ett avsnitt av Vänner, somnade mitt i det..

Ute ligger snön i ett tjockt lager på marken, halt som fan och skitkallt. Varför?? Kan inte våren komma nu? Sådär ser det ut i Bro nu iallafall, usch.



Föresten, hittade en länk på en blogg till en sida där man får fler läsare. Registreringen går på 1 minut sen är det bara att köra igång. Klicka här så kommer ni dit direkt.

Nu ska jag se Vänner :) ♥

Hejsan

2009-03-03  12:42:19  Allmänt  Kommentarer (10)
Haft en bra dag hittills? Min har varit helt okej. Kom till skolan strax innan kl 8, åkte sen till Vin och Sprithistoriska museet med klassen. Vi hade en guide som visade oss runt och han pratade såklart om vin, sprit och en massa annat. Enligt mig var det inte så jätteintressant faktiskt, men lite historia (om vin och sprit) fick man lära sig och det är alltid bra att kunna.

Runt kl 10 var vi klara på museet, då fick vi sluta. Eller jag och några andra, resten hade Engelska  B den andra timmen. Men eftersom att jag inte går den kursen så fick jag sluta. Jag åkte hem och gjorde lunch, kollade på Vänner och bara tog det lugnt.

Ligger i sängen fortfarande och kollar på Vänner, jag tröttnar inte på det alls. Har bestämt mig för att inte sova nu på dagen, vet hur svårt det är att somna på kvällen då, det var ett rent helvete igårkväll säger jag bara. Antar att dagen kommer fortsätta såhär, ligga och dega i sängen och se på Vänner, hehe.

Idag fyller min älskade mamma 44 år, så ett STORT grattis till min mamue! :) <3 Här får ni se en bild på mamma, hehe.





Godmorgon

2009-03-03  05:47:20  Allmänt  Kommentarer (1)
Tro det eller ej, jag är uppe. Jag lyckades komma upp i tid. Jag ska gå om 40 minuter, men jag orkar inte göra nånting just nu. Sitter i sängen och mår inte alls bra, känner mig helt drogad och förstörd. Men men, tidiga mornar är förjävliga, haha. Har bara sovit typ 3 timmar inatt :(

Nä nu måste jag börja fixa mig, vill ju inte komma försent, då hittar jag inte till museet och det vore inte kul. Hörs sen ♥

Kväll

2009-03-02  23:11:44  Allmänt  Kommentarer (1)
Nu är klockan ganska mycket, borde egentligen ligga i sängen och sova nu men icke! Sitter i sängen och bloggar, läser andras bloggar och kollar runt lite. Kom in för inte så länge sen. Jag och Jonas fixade hans bil lite. När vi först gick ut så blev vi chockade över hur mycket snö det hade hunnit komma sen sist vi var ute. En decimetar på vissa ställen redan. Usch! Jag vill ju ha vår nu :( Men nä, det snöar som fan ute nu. Såhär ser det ut på parkeringen utanför oss, usch! Haha.


Nu ska jag kolla på Vänner. Hoppas att jag blir trött, vill ju sova så jag orkar upp imorgon halv 6. Men tyvärr så är jag inte alls trött, sov ett par timmar idag på dagen, inte så smart kanske. Aja, skriver imorgon när jag kommit hem från museet. ♥

Hejsan

2009-03-02  13:39:53  Allmänt  Kommentarer (24)

Som jag sa tidigare så hade vi prov idag i Svenska, men jag sket i att göra det. Jag ska se till att plugga på det tills nästa vecka och göra det den dagen då det är omprov för andra och så.

Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att byta kläder och göra nudlar. Kröp ner i sängen och åt samtidigt som jag kollade på Vänner. Ligger i sängen och ser ett avsnitt just nu faktiskt, så nu tänkte jag se klart det och  sen börja på ett nytt, sen kanske sova en stund, är sååå trött idag. Sov inte många timmar inatt inte.

Imorgon ska jag och min klass till Vin & Sprithistoriska Museet. Vi ska samlas i klassrummet kl 8 och åker tillsammans dit. Efter att vi har varit där så slutar vi. Fan av skönt!

Idag fyller min moster 40 år, så ett stort grattis till henne, hehe! :)

Nu ska jag se på Vänner! ♥


Godmorgon

2009-03-02  09:31:03  Allmänt  Kommentarer (1)
Dagen började med att jag försov mig, vaknade en timme försent så jag kom inte till skolan förän ca 09.10. Så nu sitter jag i skolan och fick precis reda på att vi ska ha prov om ca 30 minuter, jippi. Har jag pluggat på det? Nej! Har helt glömt bort! Kan ingenting!

Efter skolan (slutar 11.20) ska jag hem till Jonas och bara ta det lugnt. Så vi hörs sen ♥

Hemma

2009-03-01  22:34:19  Allmänt  Kommentarer (5)
Nu är jag hemma hos Jonas. Kvällen har varit jättebra förutom att jag fick stressa som en jävla gris för att komma till bion i tid. Pappa kom hem runt 5, jag slängde i mig en halv pizza på bara några minuter, sen drog vi. Han körde in mig till Grand, biografen där jag skulle se Män som hatar kvinnor, tillsammans med Patricia (Jonas syster) och Lorena (Patricias kontaktperson). Eftersom att dom inte hämtade ut våra biljetter i tid så fick vi fixa nya, och inte fan fick vi platser bredvid varandra, haha. Men det ordnade vi tillslut, vi stog och kollade runt i biografen efter tomma platser som var bredvid varandra. Men vi hittade bara två platser bredvid varandra och en ledig plats över dom, så det fick duga.

Filmen började runt 18.00 och den slutade runt 20.30. Säger bara det att ni som inte har sett den, SE DEN! Bästa svenska filmen jag sett på länge, den var jättebra. Efter filmen gick vi till tåget, fick vänta en halvtimme på mitt tåg. Sen när jag väl var framme i Bro så hämtade Jonas upp mig på stationen.

Vi åkte förbi en affär och köpte en påse sour cream fiff och en cider, mums! Så nu tänkte jag bara ta det lugnt, äta lite fiff, dricka cider och se ett avsnitt av Vänner. Sen ska jag nog börja tänka på att göra iordning mig inför natten, skola imorgon. Hoppas att ni har haft en bra söndag, det har jag iallafall haft :)

Föresten, jag och Jonas har varit tillsammans i 19 månader idag! Tiden går fort nu tycker jag, hehe. Är så glad att jag har honom, har får mig att le! :) ♥


Filmen  ;)

En bild på mig och älskligen. Kryssning 08 ♥

Vidja

2009-03-01  14:50:00  Allmänt  Kommentarer (12)
Sitter hemma hos pappa nu, tjejerna sitter på nedervåningen och kollar på High school musical så dom är sysselsatta medans jag sitter här och bloggar ;) Milton ligger som vanligt vid mina fötter och sover, han är så söt. Funderar på om jag ska ta bussen härifrån som går om 10 minuter redan redan, men det blir lite tajt med tiden. Eller så åker jag med tjejernas morföräldrar som kommer hit om en stund. Vi får se, måste prata med min syster och kolla om hon kan passa tjejerna. Vill ju hinna till bion. Hörs ikväll! Här kommer en bild på Milton, tog den nyss, hehe :) ♥


Godmorgon

2009-03-01  10:54:19  Allmänt  Kommentarer (1)

Pappa ringde för 10 minuter sen och väckte mig. Det är så att jag måste gå hemifrån om en halvtimme för det är strul hemma hos dom. Jag måste sitta barn och hundvakt medans pappa och hans sambo är på konsert. Det var meningen att min syster skulle passa dom men tydligen inte, blir så jävla irriterad asså. Vet inte om jag kommer hinna till bion :( Men får hoppas på det, annars får Patricia bjuda med sig någon annan. Aja, skriver hemifrån pappa sen. Måste skynda  mig nu!



RSS 2.0