@ Karlaplan

2011-04-29  19:34:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Sitter och dricker ett glas vin och väntar in maten ;) Haha. Nä men jag frågade Mysan om hon ville ha hjälp med maten men icke.. Så jag sitter o njuter av vinet medans ;)

Så fort vi har ätit så ska vi fixa oss och sen börja röra oss mot Fruängen. Där är Emelies och Chakis fest ikväll, kommer bli grymt kul!

Har som sagt med mig kameran, hoppas inte att jag glömmer den under kvällen, kan hända ibland ;) Ha en bra kväll ♥


Jag och Mysan på min studentskiva förra året

29 april

2011-04-29  10:51:24  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Uppdaterade inte igår eftersom att jag satt på en uteservering med familjen och hade det jättetrevligt. Sen gick vi till värdshuset, jag åt och dom andra drack ett par öl. Åkte hem kl 11 på kvällen :)

Idag är det 20års-fest i Fruängen. Mina vänner, Emelie och Chaki, har fyllt 20 år. Dom har hyrt en lokal och arrangerat en stor fest, kommer bli grymt kul. Innan dess så ska jag hem till mamma och fixa mig lite, hämta vin och så. Sen ska jag till Mysan och fixa mig, äta middag och föra lite. Mys! Sen åker hon och jag tillsammans dit :)

Tyvärr så har jag inte blivit av med min förkylning än, plus att jag har asont i halsen idag :( Kan knappt svälja. OCH jag låter som en kille när jag pratar, hemskt. Haha.

Får se om jag uppdaterar hemifrån Mysan sen, annars hörs vi imorgon.

Ha en bra fredag! ♥


Filmkväll

2011-04-27  15:42:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vill bli av med min förkyldning så jag tar det lugnt nu bara. Har legat i sängen och kollat på Pirates of the Caribbean 1 och 2.

Ska snart fixa mig, för om en stund eller om ett par timmar så åker jag hem till Freddie för en filmkväll. Ska bli mys!

Tar med mig kameran (som vanligt) men Freddie är lite fotoskygg ;) Men ska göra mitt bästa för att få nån bild, hahah. Nä men annars kan jag ju alltid fota hans söta katter ;)

Hörs kanske ikväll, annars imorgon. Puss ♥


En utav hans katter ;)

Update

2011-04-26  21:59:13  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Det blev lite misslyckad i söndags när vi skulle grilla. (INGA BILDER med andra ord!!) Det började med att nästan alla bangade ur. Tillslut blev det bara jag, Bea, Wille och tre killar till. Vi satt vid vattnet, drack lite, pratade, eldade och hade det trevligt. Sen drog vi alla hem. Jag sov hos Bea och dagen efter hade hon tvättstuga så jag hjälpte henne lite. Sen låg vi bara i soffan och lyssnade på musik och degade.

Idag har jag varit ute med LOka och efter det så mötte jag upp bästa Natalie i Farsta centrum. Vi gick runt ända fram till halv 9 då min buss gick hem. Missade ju den innan, haha. Klantigt. Men men, nu är jag hemma iallafall. Ska söka lite jobb nu faktiskt!

Hörs imorgon! ♥

Ändrade planer!

2011-04-24  14:47:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Är lite seg fortfarande men vill fan inte sitta hemma hela dagen. Så om några timmar beger jag mig mot Lidingö för att möta upp Bea och gänget. Grilla och umgås. Låter perfekt. Så nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig!

Tar med mig digitalkameran så imorgon kommer det förhoppningsvis upp lite bilder ;) Ha en bra dag! ♥

Söndag

2011-04-24  10:48:28  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluu!

Är skitseg idag, har nämnligen gått o blivit sjuk :( Men men. Det hindrade inte mig från att städa idag. Har dammat lite, dammsugit och torkat golven. Är helt slut :( Ska nog ta något att äta snart och sen sätta mig o sola lite :)

Ska egentligen hem till Bea ikväll men får se om jag orkar. Beror helt på hur jag mår senare :( Hörs sen ♥


Jag och Bea

Just nu:

2011-04-23  14:41:16  Allmänt  Kommentarer (1)
Min otroligt söta katt ;)♥



Fredag

2011-04-23  11:43:12  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuuu!

Igår kom Freddie hem till mig. Vi gick ner till stora badet här i Vidja, satte oss på en bänk och pratade, spelade "jag har aldrig", tog en massa bilder och hade det jättetrevligt! Efter att solen hade gått ner så började det bli rätt kallt (för honom!). Jag hade min onepiece på mig så jag var varm, hehe ;) Men vi gick hem, kollade på Big brother och sen bastade vi faktiskt. Sjukt skönt var det! Älskar att basta! :) Sen gick vi in till mitt hus och kollade på film.

Idag är det jättefint väder igen så jag ska snart sätta igång med städningen och sen ska jag ut och lägga mig på altanen och sola!

Uppdaterar senare ;) ♥

Bilder från igår:

Mys!



Freddie vill inte bli fotad :(


Freddie!

Älskar!

Mitt namn står på fickan ;)

Myspys!

Långfredag!

2011-04-22  15:54:37  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Igår hade vi det jättemysigt. Först grillade vi hemma hos mamma, jättegott var det. Sen hämtade Freddie upp mig och vi åkte hem till mig i Vidja. Vi tog en promenad till badet med hunden. Vi satte oss på berget och snackade i typ en och en halv timme. Mys! Och självklart hade jag på mig min älskade onepiece, hehe ;)

Just nu är jag hemma hos mamma. Har precis kommit in och satt mig framför datan. Somnade i solen, blev liiite röd i ansiktet, men men. Om en stund ska jag åka hem till pappa, ska fortsätta sola lite och sen äta middag. Får se om Freddie kommer över en stund också. Isåfall ska vi väl ta det lugnt och se film! Och äta en massa godis såklart! ;)

Ha en bra dag!

Äntligen!

2011-04-21  18:22:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Min onepiece har äntligen kommit. Yaaaaay! :D
MYYYYYS! ♥

Godis!

2011-04-21  16:35:50  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Just nu sitter jag ensam hemma hos mamma. Mamma, Tommi och syrran är på värdshuset och dricker några öl. Jag hade ingen lust att följa med så jag sitter hellre här, lyssnar på musik, sjunger, dricker en cider, pratar med vänner på msn och äter massvis med godis :) Mycket trevligt, haha.

Om någon timme så ska vi börja grilla, ska bli mysigt! Efter det så ska jag hem till pappa och sova.

Har systemkameran med mig hit idag så hoppas på lite bilder iallafall ;) Lägger upp dom så fort jag får chansen till det! Puss

Torsdag

2011-04-21  13:09:42  Allmänt  Kommentarer (1)

Hejsan!

Vill börja med att skriva Grattis på 20års-dagen till mina älskade vänner Emelie och Chaki!! Hoppas att ni får en bra dag och se till att fira den rejält! Nästa helg är den stora festen och det ser jag fram emot. Kommer bli grymt kul! :)

Igår kom Freddie och hämtade upp mig i Farsta strand. Vi åkte hem till mig i Vidja. Tog en långpromenad med hunden, vi gick till badet. Jättemysigt var det. Sen åt vi middag med pappa och sen kollade vi på film hela kvällen. Slutade med att vi somnade vid 12 ungefär, sen kl 2 av någon anledning så vaknade vi :S Men lyckades somna om igen. Skönt!

Idag har jag varit ute på promenad med Loka. Nu är jag hemma hos mamma. Ikväll ska vi grilla här och ha en påskmiddag :) Mys!

Hörs kanske senare, annars imorgon. Puss


Update

2011-04-19  23:41:44  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuuu!

Ikväll har jag varit ute i Västerhaninge. Dels för att ha fotograferat lite och sen träffade jag en vän. Freddie heter han, jättetrevligt var det! :) Vi tog en timmes promenad och pratade om allt!

Sitter ute i mitt iskalla hus just nu. Värmer upp det så jag kan somna sen. Ska läsa lite bloggar och kolla runt lite och sen ska jag nog somna till tvn.

Imorgon ska jag först ut med Loka och sen ska jag träffa bästa Linnea. Jättelänge sen jag träffade henne. Ska bli så himla kul o höra allt som hänt på senaste tiden ;) Kommer bli mycket skvaller!

Hörs imorgon. Godnatt ♥


Linnea och jag förra sommaren ;)

Tisdag

2011-04-19  14:55:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Halloj!

Gårdagen blev lyckad. När jag kom hem till Vampe så satt vi och pratade och drack vin. Vi pratade så länge att klockan blev mycket och vi orkade inte grilla, haha. Så vi såg på några filmer istället. Mys var det iallafall!

Idag har jag varit ute på en långpromenad med Loka. Sen gick jag hem till mamma. Vi gick och handlade och när vi kom hem så åt jag glass, MUMS!

Nu sitter vi och äter chicken bits! :) Hörs sen

Grilla ikväll!

2011-04-18  16:46:44  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Om ca en timme ska jag börja åka mot Danne (Vampe). Vi ska grilla :) Han bor borta i Äppelviken? Typ Alvik. Aslångt att åka men men ;) Blir nog trevligt. Har laddat både systemkameran och digitalkameran så ikväll ska jag försöka ta lite bilder! :)

Får se om jag bloggar från telefonen senare. Puss ♥

Foto <3

2011-04-18  16:37:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag ääälskar att fota!! :)

Måndag

2011-04-18  12:26:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Idag vaknade jag runt 9, gick upp och försökte vakna till lite. Runt 10 gick jag och syrran in på arbetsförmedlingen i Farsta, vi skulle på återbesök. Inte så kul dock, men men. Det måste ju göras.

Är hemma nu igen och har precis ätit lunch, nudelsoppa fick det bli. Satt ute på altanen och åt :) Om en halvtimme kommer syrran hem och då ska vi sola ute på altanen. Innan dess ska jag söka en massa jobb!!

Ikväll är jag bortbjuden på middag hemma hos Vampe. Ska bli kul! :) Vi ska grilla, mumsigt! Hörs sen ♥

Söndag

2011-04-17  20:10:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Igår blev det inte riktigt som planerat. Men åkte iallafall hem till Bea och kollade på film i några timmar. Sen åkte jag faktiskt hem till en annan kompis. Kollade på någon serie och sen något avsnitt av Solsidan. (BÄST!!)

Min helg har iallafall varit bra! :)

I veckan ska jag träffa några vänner. Har dock inte bestämt speciella dagar med någon än, haha. Men men, får ta det som det kommer!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Hörs kanske senare. Puss ♥

:)

2011-04-16  14:27:10  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej!

har suttit ute i solen nu ett bra tag. Har precis käkat lunch och nu måste jag börja fixa mig. Om 45 minuter ska jag åka till Farsta och träffa bästa Natalie. Vi ska bara ses ett tag, gå runt lite, snacka och så. Länge sen :) Efter det så ska jag hem till Bea. Vi ska se film ikväll och bara ta det lugnt :)

Uppdaterar senare. Puss 

Lördag

2011-04-16  11:53:43  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluu!

Idag känner jag mig jätteglad, vet inte varför. Vaknade upp med ett leende på läpparna iallafall :)

Igår umgicks jag med familjen hela dagen, senare på kvällen gick vi till värdshuset och drack goda drinkar ;) Vid 12 nångång hämtade "M" upp mig och vi åkte till Kärringbadet. Ett bad som ligger inärheten av där jag bor ;) Vi satte oss där och pratade och så, jättemysigt. En timme senare körde han hem mig. Gick och la mig en stund efter att jag kom hem.

Ser att det är soligt ute så vafan sitter jag här inne för egentligen? Ska stänga av datan nu och sätta mig där ute med en kall cola ;) Hörs sen! ♥


En väldigt gammal bild på mig ;)

Bilder!

2011-04-14  16:22:53  Allmänt  Kommentarer (1)

Börjar med bilder från helgen. När jag, Bea, Wille och Capo var hemma hos mig och grillade, bastade och kollade på film. Tog dock inte alls många. Så det blir bara en snabbtitt ;)


Mums!

Capo

Bea älskar godis!

Bea doppar godiset i vinet. Euw.

Wille ser lite trött ut

Jag är glad!

Och nu lite bilder från idag! :)


Fint nagellack!

Det har varit otroligt varmt idag så såhär har jag gått klädd;)

Blomma!

FIN!

:)

Fina färger.

Gamla Pysen

Huset :)

Mitt charmtroll!

Min bebis gillar äpple!

Det var alla bilder det :) ♥


Torsdag

2011-04-14  15:54:02  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Idag har jag och syster jobbat en hel del på tomten. Vi tog typ två timmars paus så vi kunde sitta och sola på altanen! ;) Så jäkla skönt! Sen fortsatte vi! Har precis käkat så nu är man ju ännu segare. Sitter i fotöljen med laptopen i knät, kollar på tv samtidigt så jag kommer säkert somna ;) HAha.

Om ett tag kommer det upp en massa bilder från senaste veckan. Kika in om ett tag igen ;) ♥

Mums!

2011-04-13  18:41:28  Allmänt  Kommentarer (2)

Tjosan!

Har ätit middag med syster för en stund sen. Makaroner, korv och ägg ;) Mums.
Är supermätt.

Om 20 minuter börjar reprisen av BB, kollade inte igår så vi ska se det idag istället. Vi ska sitta och mysa i våra sköna fotöljer och äta lite choklad och dricka pepsi ;) LILLÖRDAG! ♥



Onsdag

2011-04-13  13:30:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag gick jag en 40 minuters lång promenad med Loka. Gick runt slingan. Jätteskönt var det :) Är hemma hos mamma nu. Väntar på att pappa ska hämta mig. När jag kommer hem så ska jag ta en långpromenad med Mio.

Mer än så har jag inte planerat. Ska söka lite jobb och bara ta lugnt. Hörs senare ♥

One piece

2011-04-12  20:18:25  Allmänt  Kommentarer (1)
JAG VILL HA MIN ONE PIECE NU!!! LÄNGTAR :)
Snart är den min! Kommer stå "Jenna" på den också ;) ♥

Måndag

2011-04-11  23:18:37  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte hem till exet på dan och hämtade mina saker som jag glömt kvar där. Efter det träffade jag en bekant som bor inärheten, pratade bara lite och sen åkte jag hem till mamma. Jag och mamma gick till värdshuset för att kolla på Bajen matchen men självklart visade dom inte den så vi gick hem istället. Kollade på matchen och tog en cider :)

Nu ligger mami och sover sött medans jag sitter i sängen och kollar runt lite på internet. Är rätt trött så jag ska väl sova snart jag med.

Imorgon ska jag ta ut Loka på en promenad. Senare på kvällen ska jag kanske träffa en annan bekant, hehe :) Ska bli kul!

Vi hörs

Söndag

2011-04-10  12:08:43  Allmänt  Kommentarer (3)
Godmorgon! Sitter i Beas soffa just nu. Vi vaknade för en stund sen. Vet inte vad vi ska hitta på idag, får se vad vi hittar på. Har iallafall haft en mysig helg med Bea, Wille och Capo. Hoppas att vi gör om det snart igen! En mindre rolig sak är att vara med om triangeldrama.. det suger :( Men men, hoppas det löser sig... Väntar på att duschen ska bli ledig så jag kan hoppa in och sen fixa mig :) Hörs sen! puss <3

Update

2011-04-07  22:41:31  Allmänt  Kommentarer (2)
Jag har en extrem ångest att jag inte gick ut när jag väl hörde det... Jag och syrran satt och kollade på tv och tyckte att vi hörde något ljud utanför. Vi stängde av ljudet på tvn och försökte lyssna men då hörde vi inget. Vi fortsatte som ingenting. En halvtimme senare så såg vi bilar och massor med människor ute på vägen. Ambulans och folk. Nyfikna som vi är så gick vi ut och frågade vad som hade hänt. Det visade sig att våran närmsta granne hade ramlat i backen, slagit i huvudet och blödde som fan. Han hade legat och skrikit efter hjälp och det var det vi hade hört tidigare :( Han klarar sig iallafall och det är vi glada för!

Torsdag

2011-04-07  20:50:13  Allmänt  Kommentarer (1)
Hejsan!

Idag har jag inte gjort så mycket. Var ute med Loka i typ 45 minuter, sen var jag hemma hos mamma ända fram tills pappa kom och hämtade mig. När jag kom hem så åt jag middag, gårdagens pizza. Och sen fixade jag lite på altanen osv. Imorgon blir det storstädning. Sket i det idag bara för att Mio tar in så otroligt mycket grus, så jag hade blivit tvungen till att städa imorgon också annars. Tar allt imorgon istället!

Så ja.. Morgondagen.

- Upp senarst kl 10.
- Äta en fet frukost (Väntar in den goda middagen sen!)
- Långpromenad med Mio.
- Storstäda. Stora huset och mitt lilla hus.
- Åka till Farsta centrum.
- Handla.  Behöver ett nytt långt linne, mat till kvällen osv.
- Möta upp Bea, Wille och Capo.
- Åka hem till mig, starta grillen!
- Äta god mat, kött och kroketter. (MUMS!)
- Basta?
- Se filmer och svulla en massa gott!

En riktig myskväll kommer det bli! Längtar! Kommer bli awesome ♥ Puss!

Onsdag

2011-04-06  19:52:26  Allmänt  Kommentarer (4)
Tjosan!

Idag var jag och syrran ute med Loka, sen åkte vi till Farsta centrum och köpte lite grejer. Efter det så åkte vi till pappas jobb och hjälpte till lite. Sen åkte vi hem, åt pizza (MUMS!!) och nu sitter jag här.

Tänkte visa vad jag köpte igår och idag! :)


Ett par trosor

Söta leggings

Och igår köpte jag denhär vita tröjan

Allt från Gina tricot. Imorgon ska jag ta ut Loka igen och sen ska jag hem och storstäda. Både stora huset och mitt lilla hus. Får ju gäster på fredag ;)

Ikväll ska jag och syrran se på film. Min stora kärlek heter den. Den är rolig ;) "Lilllördag" idag också så vi ska svulla lite chips istället för att supa, haha ;) Hörs imorgon om inte senare! ♥

Min dag / Min helg

2011-04-06  00:15:13  Allmänt  Kommentarer (2)

Hejsan!

Idag var jag i Farsta centrum. Först tog jag en promenad med Vampe. Sen åt jag på donken och gick i affärer med Patricia. Riktigt trevligt var det :) Fick med mig en söt tröja hem från Gina tricot. Visar den en annan dag!

Har pratat mycket om helgen, i know. Men kan fan inte sluta heller. Förstår egentligen inte vad som är så speciellt, känner mig som en jäkla 15åring igen, haha.




Myskväll med Bea, Wille och Capo. TAGGAD! ♥


Godnatt!

2011-04-05  01:27:59  Allmänt  Kommentarer (5)

Tjena!

Är riktigt trött nu så jag ska faktiskt stänga av datan närsomhelst och sen somna till tvn. Vill bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.

Imorgon ska jag och syrran åka hem till mamma, runt 11 nångång. Sen vid 3 ska jag till Farsta centrum för att träffa Vampe en snabbis. Sen vid 4 så ska jag träffa Patricia, vi ska ta en fika och sen kolla runt i lite affärer! :) Ska bli roligt!

Och jag bara läääängtar till helgen. Haha ;) Är så sjukt taggad. Fan att det bara är tisdag imorgon :( Bea, vi ska ha det så grymt mysigt! ;) Eller hur? ♥ Saknar dig redan, tjejen!

GODNATT! :)


Min helg..

2011-04-04  00:53:14  Allmänt  Kommentarer (1)

..HAR VARIT SÅ JÄÄÄVLA NAJS! Haha ;) Nä men det är sant. Har verkligen haft det jättebra denhär helgen. Har träffat och lärt känna nya människor. Underbara människor! Vi har redan planerat nästa helg, kommer bli sjukt mysigt. Vi ska ses hemma hos mig. Jag, Bea, Wille och Capo. Vi ska ha filmkväll, kanske grilla och bada bastu o grejer. Blir nog asbra!

Denhär helgen då. Vad har vi gjort? Jo, i fredags satt vi hemma hos Bea och drack lite. Sen åkte vi till en hemmafest som ägde rum vid östermalmstorg. Drog inte hem förrän tidigt på morgonen dagen efter ;) Så kul hade vi.

Igår hade vi myskväll hemma hos Bea. Vin, film, snack och mycket skratt. Och idag svullade vi en massa pizza, godis och chips, kollade på film och tog det lugnt.

Längtar till nästa helg ;) Kommer bli asmysigt. Godnatt :)♥


Jag

Capo och Alex

Sötnosarna Bea och Wille

Mio och Capo i bakgrunden

Jag. "Jag älskar att bli fotad"



RSS 2.0