Film

2009-10-31  21:15:21  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Just nu sitter jag och min syster i vardagsrummet och pratar lite, äter chips och så :) Vi väntar på att en film ska börja på 4an, den heter Tre systrar och en mamma, hoppas att den är bra ;) Efter filmen ska vi kanske se en till film (om vi orkar), annars går vi nog och lägger oss.

Hörs imorgon :)

Update

2009-10-31  17:22:45  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuu!

Det blev tyvärr ingen sväng till Gamla stan, jag åkte till pappa istället. Så nu sitter jag här och tar det lugnt bara. Pappa förbereder maten och snart ska jag hjälpa till med dukningen och så. Ska försöka uppdatera senare


Lördag

2009-10-31  12:46:21  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Vaknade för inte så länge sen. Ska snart gå upp och fixa mig, ska förhoppningsvis in till Gamla stan med min syster sen och byta stav i tungan. Sen ska vi hem till min pappa, vi hörs lite senare


Jag och syster

Galen!

2009-10-31  00:56:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Seriöst, hur ska man bära sig åt för att väcka denhär snubben?! Han ska åka till jobbet om ca 10 minuter och han vägrar gå upp!

GAAAH, BLIR GALEN!


...

2009-10-30  20:58:11  Allmänt  Kommentarer (1)
Nu hämtar älsklingen upp mig utanför porten, vi ska åka och handla lite gott inför filmkvällen :)

Upp och ner

2009-10-30  20:53:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu.

Sitter och pratar med en gammal vän på msn just nu, vi pratar om mig och Jonas. Han säger att det är så bra och romantiskt att jag har hittat någon som jag verkligen älskar osv, att jag har hittat det många fortfarande letar efter. Som många andra så tror han att allt är perfekt med mitt och Jonas förhållande, men det är det verkligen inte.

Jag och Jonas har kämpat oss igenom alla dessa månader vi har varit tillsammans, vi ger inte upp. Men för bara några veckor sen var vi SÅ nära att lämna varandra, men vi gav det ytterligare en chans. Ibland är vi verkligen det lyckligaste paret, men ibland är vi också det olyckligaste skulle jag tro. Så illa kan det bli.

Men vi kämpar och håller ihop oavsett vad





JAG ÄLSKAR DIG

2009-10-30  19:29:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Sitter och pratar med Natalie i telefon just nu.. Älsklingen kommer hem snart också :) Då ska vi se på film, äta chips och dricka cola Mysigt!


Fredag

2009-10-30  13:33:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Har bestämt mig för att stanna hemma idag. Älsklingen kommer ju hem idag också så jag hoppas att han vill hitta på något med mig. Mysa, se på film eller nåt. Jonas mamma kom in till rummet nyss och tackade (igen) så mycket för att jag städade lägenheten igår, hon hade därför köpt en cola och två chipspåsar till mig, haha! Gulligt va? :) Har inte ätit chips sen innan jag piercade tungan, så hoppas att det går bra, haha.

Nu ska jag skriva till Jonas att jag är här när han kommer hem, sen ska jag se på Vänner och äta lunch


Efter midnatt

2009-10-30  00:25:48  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Älsklingen ringde mig för ca en timme sen, fan va glad jag blev ;) Och han var jättesöt och snäll mot mig! Jag kommer nog sova gott inatt, haha, hoppas jag.. Brukar faktiskt drömma mardrömmar när han inte är hemma :( Men men, får hoppas att jag inte gör det!

Imorgon ska vi mötas upp nånstans och byta busskort bara, sen ska jag till min pappa och troligtvis sova där och Jonas ska fortsätta hjälpa sin pappa med att flytta. Men en stund hinner vi ses iallafall :) Godnatt!

:(

2009-10-29  21:05:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Fan asså, varje gång jag hör porten öppnas och stängas så hoppas jag på att det är Jonas som kommer hem. Men samtidigt vet jag att han inte kommer hem förän imorgon :( Har inte ens pratat med honom sen igår på dagen, varför vet jag inte riktigt. Men eftersom att det är inte så jättebra mellan oss just nu så vill jag inte vara för PÅ heller..





Jag älskar dig
Snart 2 år och 3 månader!

Update

2009-10-29  16:36:59  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Har bara legat i sängen sen jag var klar med städningen, har kollat på Vänner. Ska väl fortsätta med det antar jag, har inget bättre för mig. Min älskling kommer inte hem förän nångång imorgon :( Usch, hatar att vara ensam


LONELY!

Haha, söt!

KLAR!

2009-10-29  13:00:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu.. Har diskat, dammsugit hela lägenheten, slängt en massa skräp osv. På bilderna ser det inte ut att ha blivit så står skillnad faktiskt, men men..





Jonas rum ville jag inte ens ta kort på ;) Och jag är dessutom inte klar med hans rum, tänker inte göra klart det heller. Han får fan hjälpa mig, det är skitmycket som ska slängas och sånt. Kan ju inte slänga saker utan att veta vad han vill ha kvar och inte ;)

Nu ska jag göra lunch, sen blir det Vänner :)

God morgon

2009-10-29  11:09:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Kom inte upp tidigare än såhär, haha. Men men, nu ska jag börja med städningen. Börjar med disken ;) Uppdaterar lite emellanåt. Kanske tillochmed tar "före och efter" bilder, hehe

Sovdags?

2009-10-29  00:31:53  Allmänt  Kommentarer (0)
Är skittrött så det är väl dags att stänga av datorn nu och se på tv istället. Lite roligt finns det att se på iallafall ;) Ställer klockan så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon, ska ju städa ;)

Sweet dreams



Städning?

2009-10-28  22:52:10  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Har precis haft ett litet snack med Jonas mamma precis, hon är ju sååå snäll. Hon säger hela tiden att jag alltid är välkommen hit, vart Jonas än är osv. Jonas är ju hos sin pappa tills på fredag och inatt är det första gången jag sover här utan honom, därför sa hon så ;) Och en massa annat!

Eftersom att jag inte har några planer för imorgon så funderar jag faktiskt på att gå upp i god tid och städa HELA lägenheten, då gör jag någon glad iallafall.. Dels blir Jonas överlycklig på fredag när han kommer hem och ser att hans rum är skinande rent (det var länge sen det var det!), och Jonas mamma uppskattar nog det också. Så jag tror faktiskt att jag ska städa imorgon, JAPP, det ska jag!


Update

2009-10-28  20:14:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Sitter i sängen hemma hos Jonas nu. Tyvärr så får jag tillbringa kvällen och natten här för mig själv, för Jonas ska sova hos sin pappa. Men men, jag överlever nog.

Pratar med en vän på msn just nu :) Ska väl se på Vänner, kanske någon film eller nåt lite senare


Tog dessa bilder för bara 5 minuter sen, haha ;)

Min tunga av läkt!

Onsdag

2009-10-28  14:52:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Mötte upp Jesper och Micke i centralen vid ett, vi tog bussen därifrån till gröna lund och sen gick vi till restaurangen. Det var en liten och mysig restaurang, trevlig personal och så :) Där kommer jag nog trivas!

Är hemma hos min mamma just nu, ska kanske ta en promenad med min syster, får se om jag orkar det. Lite senare ska jag kanske hem till Jonas pappa, men vet inte om jag orkar det heller. Kanske skiter i allt och åker hem istället.. hörs sen

Update

2009-10-28  04:07:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Halloj!

Börjar nästan bli lite orolig, Jonas har varit borta i ca 6 timmar och han har inte svarat på mina sms. Får hoppas på att han somnade hos sin kompis, bara det inte har hänt något.. :(

Jag måste iallafall gå och lägga mig. Jag ska möta Jesper och Micke i centralen vid klockan ett imorgon, så jag ska väl upp vid halv 11 ;) Vi ska till praktikplatsen och hälsa på.

Hörs imorgon

Bobbi

2009-10-28  02:37:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Ligger i sängen och lyssnar på gammal musik, igen ;) Älskar det! Pratar samtidigt med en vän på msn, Bobbi kallas han men heter egentligen Robin. Vi har pratat via msn i säkert 3 år nu men aldrig träffats i verkligheten. Konstigt nog är han en utav de få människorna jag kan prata med om ALLT, och vi har inte ens träffats :) Ganska sjukt egentligen. Han bor såklart inte nära mig, han bor läääängst ner i Sverige, dvs nere i Trelleborg..

NU ska vi fortsätta diskutera gymnasium, han funderar nämnligen på att flytta hit ;) Haha


Lonely

2009-10-27  21:48:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har legat i sängen och degat hela dagen, kollat på true blood, vänner, film osv. Jonas ska precis åka hem till en kompis, dom ska se på film. Jag ska väl fortsätta min tråkiga kväll här och se på ytterligare en film eller något.

Imorgon ska jag KANSKE åka till min nya praktikplats och hälsa på, men det är inte helt säkert än, har inte pratat med grabbarna om det ännu. De som jag ska ha praktik med. Får se hur det blir med det!

Hörs snart igen :)

D e s i g n e r..

2009-10-27  16:11:40  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu.

Sitter och leker lite i photoshop, försöker göra lite designer och sånt. Ska väl ta och äta dagens första måltid snart, är lite hungrig nu iallafall. Ska se på Vänner medans jag äter också ;) Wohoo!


Jag och min baby

0 9 1 0 2 7

2009-10-27  12:11:56  Allmänt  Kommentarer (1)
Godmorgon!

Vaknade för ca en timme sen men har inte orkat starta datorn förän nu ;) Älsklingen ligger tätt intill mig och sover men han ska snart gå upp, han har en tid att passa. Han ska till kommunen och söka jobb.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske träffa någon? Bara vara hemma och ta det lugnt? Åka till pappa? Äh, jag vettefan, vi får se ;)

Hörs snart

True blood

2009-10-26  22:35:01  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej igen!

Vill bara slänga in ett kort litet inlägg innan jag bosätter mig framför tvn ;) Jag och älsklingen ska lägga oss i sängen strax och se på True blood, rekommenderas verkligen, det är så jäkla bra!

Får se om jag bloggar lite senare, men tvivlar på det. Men annars är jag tillbaka imorgon igen ;)


:)

2009-10-26  21:18:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Sitter i sängen med ett tjockt täcke över mig, laptopen i knät, kall cola bredvid mig och gammal musik i hörlurarna :) Kan det bli bättre just nu? ICKE.

Ska snart se på ett till avsnitt av Vänner, sen ska jag kanske se en film eller något. Hoppas faktiskt att älsklingen vill se någon film med mig, men men, får se hur det blir med det. PUUUUUSS

Vidja

2009-10-26  15:08:05  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuu!

Sitter hemma hos min pappa just nu, ska snart göra fattiga riddare ;) Ska åka hem till Jonas igen om ca 3-4 timmar, så vi hörs sen

Måndag

2009-10-26  11:14:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu! Första dagen på lovet!

Fan va skönt det var att sova ut idag ;) Slippa behöva vakna åt en väckarklocka som ringer halv 6 på morgonen. SÅÅÅÅ skönt! Om en vecka börjar min praktik, ska praktisera på en restaurang som ligger mitt emot Gröna lund :) Ska dit i veckan och hälsa på.

Pappa ringde mig för en stund sen och frågade om jag kunde vara hundvakt från och med på fredag och en vecka framåt, han och min styvmamma ska tydligen åka på en resa, IGEN. En kryssning från Barcelona till olika ställen.. Men eftersom att jag har praktik så kan det bli svårt, så vi får se hur vi löser det.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Vänner ;)

Godnatt!

2009-10-26  01:31:36  Allmänt  Kommentarer (2)
Hellu!

Vill bara skriva att jag ligger i sängen och kollar på Hål i väggen ;) Ska snart fixa mig inför natten, är jättetrött. Hörs imorgon

Godnatt!

A Whole New World

2009-10-25  22:42:18  Allmänt  Kommentarer (0)

Vänner ♥

2009-10-25  20:53:39  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Kom precis hem från en promenad med älsklingen. Även om det regnar så var det så mysigt att gå tillsammans med honom, hand i hand, och prata om allt och inget. Vi var i centrum också och handlade cola och lakritsnappar ;)

Har inte gjort nånting idag, har bara tagit det lugnt. Men det är så det går till "dagen efter" ;) Nu ska jag (äntligen!) dricka cola och äta lakritsnapparna. Är såååå törstig och såååå sugen på godis! NU blir det Vänner

Gårdagen

2009-10-25  16:13:53  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Igår var jag ute på Pilot med en massa vänner. Vi hade otroligt kul, det blev en väldigt lyckad kväll. Tyvärr så får man lida lite idag, men äsch ;) Det är det värt. Hoppas att Jenny (födelsedagsbarnet) hade kul iallafall :) Och eftersom att ingen hade kamera med sig så fotade vi med våra mobiler, det gick inge bra alls. Se själva:


Fanny
, jag och Angela


Jenny och jag

Jag på bussen hem ;) haha

Dom bjuder jag på ;)

Vi hade jättekul igår iallafall, det är det som räknas ;) Dock var några utan oss tvugna att gå tidigare för att en vän blev utslängd, haha. Och lite spya fick man på sig, haha. MEN bortsätt från det så var allt perfekt!

Gratis godis!

2009-10-24  15:32:00  Allmänt  Kommentarer (2)
Gillar du godis? Tveka då inte en sekund, TRYCK HÄR och klicka hem gratis godis! Få nyhetsbrev, gör undersökningar, få erbjudanden och få hem gratis godis, direkt i brevlådan!


Lördag!

2009-10-24  13:59:20  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Idag är det lördag den 24e oktober. Min vän Jenny fyller 18 år idag, och min styvpappa Tommi fyller 43 år idag. Så vi säger ett STORT GRATTIS till dom båda och önskar dom en bra dag! :) ♥

Idag ska jag inte göra så mycket, men lite senare ska jag hem till min mamma. Där ska jag fixa mig inför kvällen, brorsans flickvän ska hjälpa mig med sminkningen ;) Hatar faktiskt att sminka mig själv, så det är bra att hon vill hjälpa mig ;) Runt 9 ska jag åka in mot stan. I stan ska jag möta upp hela gänget. Sen drar vi in på Pilot och festar gärnet! Vi måste ju fira Jenny såklart ;) Fan va kul det ska bli!

Hörs snart igen ♥

GRATTIS!

2009-10-24  00:15:15  Allmänt  Kommentarer (1)
Grattis Jenny på 18års-dagen! Vi ska ut och fira på krogen och det ska bli så jäkla kul. Vi har längtat efter dethär ;) ♥


Jag och Jenny i somras! ♥

JUST NU:

2009-10-23  22:23:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Ansiktsmask, i väntan på att Idol ska börja igen!


Bjuder på mig själv ;) ♥

Ställ om era klockor!

2009-10-23  20:54:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej igen.

En liten update här, med ett par bilder ;)


När vi slutade i retaurangen idag så fick några utav oss en varsin tårtbit att ta med oss hem ;) Dom kan ju inte ligga kvar där tills på måndag så vi fick dom! NU äter jag min, haha.


Läste tidningen imorse och insåg att vintern snart är här! SHIT! Ser ni inte vad det står så får ni läsa här: "På natten mot söndag, 25 oktober, är det dags att bra tillbaka klockan en timme. Klockan 03.00 sker omställningen och då blir klockan alltså 02.00."

Så glöm inte att ställa om era klockor sen ;) Btw, JAG HAR HÖSTLOV!!! Puss ♥

UPDATE!

2009-10-23  20:31:55  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Ingen bra uppdatering idag, i know. Dåligt av mig, men har tyvärr inte haft tillgång till en dator. Var först i skolan, var i restaurangen, det gick bra. Efter det så åkte jag och handlade med min styvmamma, sen åkte jag hem till min pappa, var där en timme och sen åkte jag hem till Jonas.

Nu sitter jag här hos Jonas, kollar på Idol och skriver till lite folk på msn och planerar inför morgondagen ;) UTGÅÅÅÅNG!

Hörs snart.. ♥

Äntligen hemma!

2009-10-22  22:29:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Kom hem för ca 30 minuter sen från skolan. Hade ju temakväll nere på restaurangen, det var kul faktiskt. Hade väldigt mycket att göra, ingen paus nånstans inte, men det var en skön känsla sen när man var klar och äntligen fick sitta ner ;)

Dålig idé att sätta på datorn faktiskt, nu kommer jag vilja kolla en massa grejer, läsa bloggar osv. Men aja, säger bara NEJ och stänger av datorn istället. Ska fan upp kl 05.30 imorgon bitti, usch! Restaurang igen, efter det så ska jag och två killar från klassen åka till våran praktikplats och hälsa på :)

Hörs imorgon! ♥


Uppdukat och fint ;)


Natasha och Filip satt bakom bardisken och tog det lugnt en stund ;)

Torsdag

2009-10-22  10:39:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Vaknade runt halv 9 så jag är nästan klar med allt som ska göras innan jag ska gå. Jag ska gå hemifrån om ca en halvtimme. Ska sminka mig lite och sen klä på mig, sen är jag helt klar!

Idag ska vi vara i restaurangen från klockan ett till åtta-nio ikväll, det är också våran första temakväll ;) Temat är Viltmeny, hoppas verkligen att det går bra ikväll.

Vi hörs när jag kommer hem. Puss på er ♥

Onsdag

2009-10-21  20:58:33  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Har inte skrivit något idag pågrundav att jag inte har haft tillgång till någon dator. Har varit och hälsat på mamma och pappa idag, trevligt :)

Kom hem till Jonas för ca en halvtimme sen. Var i centrum emellan och handlade lite gott. Så nu ska jag svulla lite och se på Vänner.

Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förän ett och slutar som vanligt runt åtta. Så vi hörs imorgon innan jag drar till skolan :) ♥


Mums!

Här får ni se lite bilder som jag inte har orkat att ladda upp ;)

Såhär såg jag ut i måndags när vi gick på bio!

Såhär såg det ut i salongen när vi gick in ;) Måndags-bio är alltså inte så populärt, haha.

Jag och min älskling ♥

...

2009-10-20  20:37:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Till middag blev det korv och pommes, det gick helt okej :) Tungan är fortfarande svullen, men har inte ont nånstans just nu, skönt det.

Tänkte hoppa in i duschen nu och sen se på True blood (om älsklingen vill det), annars får jag kolla på något annat, 6an eller något. Imorgon är det skola som gäller, så jag måste försöka somna i tid ikväll, ska ju upp halv 6 imorgon bitti.

Hörs imorgon! ♥

Update

2009-10-20  17:23:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Slutade skolan vid 3 efter en långtråkig lektion, samhällskunskap. Åkte hem direkt efter och nu har jag precis ätit ett mellanmål, yoghurt såklart. Idag kan jag förmodligen äta en riktig middag, för det gick bra att äta falukorv i skolan idag ;) Så vi får väl se vad det blir till middag.

Sitter och kollar på True blood just nu, men snart ska jag sätta på det nya avsnittet av Gossip girl :) Hörs lite senare! ♥


Tisdag

2009-10-20  09:31:20  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem rätt så sent igårkväll från bion så jag orkade inte sätta igång datorn bara för att uppdatera. Då hade jag fastnat där och gått och lagt mig en timme senare eller nåt ;)

Sitter i skolan nu iallafall, kom upp i tid imorse! Har Drycker och barteknik, vi skriver en varsin dryckeslista. Det ska vara klart om en och en halv timme så nu måste jag sätta igång.

Hörs sen :) ♥


MUMS! ;)

Surrogates

2009-10-19  19:52:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej igen.

Det var ett jäkla tjat på mig idag, haha. Vill bara uppdatera lite ;) Nu är det bestämt, vi ska på bio. Jag, Jonas och hans kompis. Vi ska se Surrogates, ni kan se trailer och läsa om den här!

Ska gå upp och göra iordning mig lite. Kan ju inte gå runt och se ut sådär, nyvaken och allt! Vi hörs när jag kommer hem igen. puss på er ♥


Har väldigt dåligt med bilder så här får ni se en gosig bild på min kusin! :) ♥

Bio?

2009-10-19  19:39:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

När jag la mig ner och skulle kolla på tv så somnade jag på bara några minuter, helt sjukt va trött jag var. Dock var det inte bra att jag somnade, då blir det ännu jobbigare att somna sen när jag EGENTLIGEN ska sova. Ska ju upp till skolan imorgon igen. Aja, hoppas att jag kan somna!

Vaknade av att älsklingen la sig bredvid mig och viskade mig i örat: - Älskling, vill du med på bio? Jag bjuder. Jag bah: - huuuh? nu? varför? med vem? vadå? Snacka om att jag va nyvaken och inte förstod vad han sa, haha. Men ja, vi ska alltså KANSKE gå på bio, får se.

Hörs snart igen! ♥


Andra försöket!

2009-10-19  17:08:32  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggis!

Har precis fått i mig en hel nudelsoppa, wihoo! Grattis till mig! Nu slipper jag gå runt och vara hungrig ikväll ;) Hehe. Nu ska jag kolla på tv en stund, en massa bra program på 6an just nu ;) Sen blir det nog ett par avsnitt av Vänner. Hörs lite senare :) puss ♥

Update

2009-10-19  13:17:57  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Har projektarbete just nu. Skittråkigt. Min lunch bestod av isvatten och yoghurt, härligt.. Åt inte ens upp allt. Sitter med en energidryck nu också, sov bara tre timmar inatt :( Sömnproblem?!..

Nä nu måste jag ta tag i projektarbetet. Hörs sen ♥




Skolan

2009-10-19  10:09:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Försov mig en timme imorse, fy på mig! Kom iallafall i tid till utvecklingssamtalet. Det gick helt okej faktiskt, har bara en del att ta igen från förra året, men det kommer jag att klara av!

Har rast just nu, men snart börjar turism och resor-lektionen igen. Ska fortsätta på mitt Jorden runt-arbete, sen göra en snabb uppgift som jag har missat.

Hörs senare :) ♥

22.30

2009-10-18  22:28:51  Allmänt  Kommentarer (1)
Hellu!

Skola imorgon, från 08.30 till 15.00. Första lektionen är turism och resor, sen har jag projektarbete. Men där emellan har jag utvecklingssamtal också, scary.. Och lunch dessutom. Vet fortfarande inte hur jag ska kunna äta. Funderar nästan på att fråga i köket om jag får ta en tallrik med yoghurt (om dom har), hehe. Får se hur jag gör, jag löser det på nåt sätt iallafall.

Just nu kollar jag på smycken till tungan, ska nog ha en silvrig stav med en rosa diamant sen när jag får byta ;) Fint va? Men det får vi iochförsig se då när jag får byta, kanske har ändrat mig helt.

Nu ska jag dricka upp den sista colan jag har kvar i glaset, sen tvätta bort sminket, borsta tänderna, skölja munnen med Listerine (ett MÅSTE nu med piercing i tungan), gå på toaletten och sen tillbaka till den varma sängen. SEN ska jag försöka sova. Hörs imorgon ♥



Diet..

2009-10-18  19:42:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag har jag bara legat i sängen och slappat, kollat på tv och på Vänner :) Dagens diet har varit isvatten och yoghurt, ingen höjdare direkt och jag är fortfarande hungrig. Usch, dethär suger! Men det är det värt.. Vettefan hur jag ska göra imorgon i skolan, med lunchen. Får väl ta och köpa med mig en yoghurt eller nåt.

Nu ska jag se på Vänner och äta ännu mer yoghurt.. ♥


Inte världens snyggaste bild direkt ;) Men man ser piercingen iallafall!

Närbild!

Söndag

2009-10-18  14:02:02  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Tråkigt med söndag, skola imorgon då. Tungan är lite svullen idag och jag har lite svårt för att prata. Igår åt jag bara en halv nudelsoppa, orkade inte kämpa mer ;) Jonas mamma ska gå och handla snart, då ska hon handla yoghurt till mig!

Mer än så har jag inte att skriva om just nu, hehe ;) Hörs senare ♥

<3

2009-10-18  00:05:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Ibland är det jävligt jobbigt att väcka Jonas, men ibland är det också jävligt kul! ;)

Jag: - Älskling, klockan är tolv nu, du ska åka till jobbet om en timme.
Jonas: - Meeeeen, vad är det för däckkrav då?
Jag: - Eh, va?
Jonas: - Ja? Vad har ni för krav på mina däck?

HAHAHAH!?

Hittade mobilsladden!

2009-10-17  20:28:47  Allmänt  Kommentarer (0)

Inga vackra bilder direkt, men äsch! ;)

Btw, har fått mitt skolfoto. Kan lika gärna lägga in en bild på det med ;)

Det blev helt okej, men skulle helst skippa att köpa det om pappa inte vore så envis.

Klassfotot blev jag iallafall nöjd med :)


Nu ska jag försöka äta för första gången sen jag piercade mig. Det blir nudelsoppa ;) Önska mig lycka till!

Update

2009-10-17  18:47:01  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej igen.

Tänkte lägga upp lite bilder från i torsdags och i fredags! Var ju ute på Värmdö med min syster och min styvmamma! :) Och på fredagen kom resten av gänget!


Vi hade en massa levande ljus överallt.



Vi åt baconpasta på torsdagskvällen ;)

Sen såg vi på film, åt chips och hade det mysigt!

MYYYS! hihi.

Och såhär sov vi sen på natten, haha.

Bilder från fredagen:

Hela gänget ;)


Vi bakade kladdkaka :)

Jag och syster!

Hihi

Jag gosar med älsklings-Mio :)

:)

Syster och Mio

Bror och syster!

Lördag

2009-10-17  17:46:15  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag har jag varit hos min pappa en stund, efter det åkte jag och min brorsas flickvän, Veronica, in till Gamla stan. Vet ni vad som hände där? JAG PIERCADE TUNGAN!!!!!! Har tagit lite bilder på min mobil men hittar inte sladden, jävla skit. Men får lägga in bilder så fort jag hittar den ;) Det gjorde inte ont faktiskt, det var bara jävligt obehagligt. Tungan är lite svullen just nu men jag dricker så mycket isvatten som det bara går, plus att jag suger på is hela tiden.

Hur ska jag klara av middagen? Får nog bli nudelsoppa :) Tur att man tycker om soppa, för det är väl det jag kommer leva på ett tag nu framöver.

Nu ska jag se på Vänner och vänta in min älskling. Han kommer hem idag från Anderstorp, har inte träffat honom sen i onsdags och han vet inte att jag har piercat mig, hihi ;) Ska bli kul! Hörs sen ♥

Update

2009-10-16  22:55:23  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Här kommer en liten update, wohooo! Sitter hemma hos min mamma just nu. Men det är bara jag och min bror hemma just nu, mamma är ute med moster :) Jag och brorsan sitter och sjunger till en massa gamla låtar, skitkul! Han flickvän kommer snart, kul :) Ska kanske sova hos min vän Angela inatt, väääldigt länge sen jag gjorde det.

Blir inte mer än såhär idag, uppdaterar imorgon när jag kommer hem till Jonas, ganska sent tror jag.. Men men, får se. Puss på er ♥

Dålig uppdatering

2009-10-16  13:59:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har tyvärr inte haft tillgång till en dator, men nu har jag det en snabbis. Sitter ute på värmdö (i min styvmammas sommarstuga), har sovit här inatt. Ikväll har vi bjudit hit familjen och lite släkt, vi ska äta middag och bara umgås!

Uppdaterar antingen ikväll eller imorgon. Har för mycket att göra just idag, så mer hinner jag inte nu. Ha en bra fredag! ♥

:'(

2009-10-13  20:41:46  Allmänt  Kommentarer (1)
Har aldrig varit med om något jobbigare. Och vill aldrig gå igenom dethär igen. Tyvärr så måste jag det, nångång! :'(

Update..

2009-10-13  17:26:18  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluu..

Slänger in ett inlägg för att uppdatera vad som har hänt de senaste timmarna. Ehm, jag var nyss i centrum, inne på biblioteket, och lämnade min bok. Lånade också en ny, vet ni vilken? SJÄLVKLART! Den tredje Twilight-boken, Ljudet av ditt hjärta. Hoppas att den är bra!

Det är lite stelt mellan mig och Jonas, fortfarande. Jag har dock packat en fet väska och lite påsar, ska nog ta hem det till min pappa.. Vet inte vad jag ska göra. Vet inte om jag ska ta initiativet och prata med honom, vet inte om jag orkar det. Men någon måste ju ta tag i det! Såhär kan det ju inte va.

Får se hur det blir det allt! Nu ska jag se på Vänner, sen ska jag nog fixa något att äta, är skithungrig. Ska såklart börja i den nya boken ikväll också :) ♥


Tisdag

2009-10-13  11:17:58  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Är jag i skolan idag tror ni? NOPE. För det första så vaknade jag inte till klockan, för det andra så hostar jag snart sönder mina revben! Så jäkla jobbigt och sååå jäkla ont!

Mellan mig och Jonas är det lite stelt just nu, men vi kan nog lösa dethär.. hoppas jag. Igårkväll låg vi och pratade ut om allt som hänt, och om jag hörde rätt så ska vi lösa dethär.

En rolig sak som hände igårkväll.. Jag satt i sängen och kollade på 1an, dock inte på något roligt program. Därför skulle jag byta till 4an men kom åt en helt annan knapp. Då kom jag plötsligt till 6an! Helt sjukt ju! Jag som har tjatat (i två år) om att vi bara har 1an, 2an och 4an inne på Jonas rum. Blev skitglad när jag såg att vi hade 6an så jag låg o kollade på den kanalen tills jag somnade. 6an är ju faktiskt (enligt mig) den bästa kanalen.. Just därför blev jag så glad! :)

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och slå på lite Vänner avsnitt, senare blir det nog att kolla på 6an ;) Hihi ♥

deppig..

2009-10-12  20:27:29  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Dålig uppdatering idag, i know. Har inte haft något lust att uppdatera. Jag och Jonas har bråkat, ingen utav oss tar initiativet och pratar med varandra, så jag skiter i dethär idag. Jag tänkte faktiskt stänga av datorn nu och göra iordning mig inför natten. Är inte alls trött, men måste fan komma upp i tid till skolan!

Hörs imorgon.. ♥

IDIOT!

2009-10-12  13:21:53  Allmänt  Kommentarer (2)
FY FAN FÖR DIG. . .

Godmorgon!

2009-10-12  09:52:27  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Tror ni att jag kom upp imorse? Självklart, sitter ju i skolan just nu! Men inte fan kom jag upp i tid. Kom till skolan ungefär en halvtimme försent, men men. Sånt händer ;)

Har Turism och resor just nu, efter lunchen sen så ska jag ha Projektarbete. Slutar vid 15.00, då ska jag bara hem och ta det lugnt. Hörs senare :) ♥


Update

2009-10-11  18:58:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu.

Sitter i sängen just nu med laptopen i knät. Har en ansiktsmask på mig, ska tvätta bort den om ca 10 minuter. Tidigare idag så såg jag och älsklingen på Shrek 3, den var bra :) Vi har ätit middag, sovit lite, jag har kollat på Vänner osv. Alltså inget speciellt egentligen ;)

Nu blir det mer Vänner avsnitt! Ska försöka sov i god tid ikväll, det är ju måndag imorgon och det innebär skola! Ha det bäst ♥

Söndag

2009-10-11  13:32:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Då var det söndag igen, och vad gör man på en söndag? JO, ligger kvar i sängen och slöar hela dagen! Iallafall jag. Vill bli av med denhär jävla hostan och förkylningen tills imorgon.

Ska nog sen på Vänner nu, göra lunch om en stund och senare ska jag fixa en ansiktsmask :) ♥

Godnatt

2009-10-11  00:27:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu..

Jonas får tyvärr åka till jobbet själv idag, har verkligen ingen lust eller ork att följa med inatt. Bara tanken på att springa runt med en massa tidningar, upp och nerför trapporna, in och ut genom portarna, i minusgrader får mig att frysa redan nu! Brr..

Istället ligger jag kvar under det varma täcket och kollar på en film, eller fler Vänner avsnitt ;) Vi hörs imorgon, puss på er ♥


Min nuvarande bakgrundsbild, fin va? :)

...

2009-10-10  20:08:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

För ungefär en timme sen så var jag och älsklingen ute på en kort promenad. När vi kom in la vi oss i sängen och kollade klart på Shrek 2. Såå härligt att ligga i sängen, luta huvudet mot hans bröstkorg och bara ligga nära varandra, hihi :) ♥

Nu ska jag se på Vänner (as usual!). Hörs sen! ♥


Jempa ♥ Tibbe

Lördag

2009-10-10  14:48:52  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Idag mår jag sådär, har en extrem hosta och förkylning. Hade ju hoppats på att det skulle vara över idag, men icke :( Men men, det får jag leva med..

Idag ska jag bara vara hemma och mysa med pojken min. Han skulle egentligen ut på krogen med en kompis ikväll men ville hellre vara hemma med mig denhär helgen, eftersom att vi inte kommer ses nästa helg. Han åker iväg på en liten resa upp till Anderstorp (har ingen aning om vart det ligger?!). Han vann en resa dit (han ska väl köra bil, ha någon tävling eller vad det nu var), för att han utsågs till Sveriges bästa bilskadereperatör :) Han kommer vara borta från torsdag till lördag och då kommer jag spendera helgen hos min pappa :) Sen åker jag hem till Jonas på måndag igen efter skolan (eftersom att jag inte kan åka nånstans på helgerna, har inget pluskort).

Oj, blev rätt så mycket text nu, men men. Nu ska jag göra lite lunch, sen krypa ner i sängen igen och se på Vänner ;) Hörs senare, puss på er ♥


Tog en bild på Jonas katt nyss, hihi. Hon ser lite rolig ut ;)

!"@z!S#)

2009-10-10  06:32:24  Allmänt  Kommentarer (0)
ÄNTLIGEN HEMMA säger jag bara. Från kl 2 har jag hjälpt Jonas med att springa upp och ner i trapphus och delat ut tidningar, aldrig mer säger jag bara! Kanske.. Inte så jobbigt med springandet egentligen, det är det att man inte hittar så bra och att man får gå runt i -5 grader och leta, och leta och leta! USCH! Samtidigt som man hostar skitmycket och är förkyld, det gjorde saken ännu värre!

Men men, äntligen sitter jag i våran varma säng i mjukiskläderna. Ska börja fixa mig inför natten (för er: morgon), vi ska se på Shrek 2. Slår vad om att jag hinner se 5 minuter, sen sover jag som en stock.

Hörs imorgon ♥

Nu drar vi..

2009-10-10  00:53:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu ska jag sätta på mig kläder, packa ner datorn och sen drar vi. Skriver nog ett kort inlägg när vi kommer hem sen ;) Puss på er ♥


Jag och älsklingen i somras! ♥

Update..

2009-10-09  22:05:48  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Min hosta är skitjobbig! Förkylningen är påväg bort, tror jag. Så imorgon KANSKE jag är helt frisk, får hoppas på det!

Jonas ligger och sover just nu, jag ska väcka honom kl 00.00. Runt 01.00 ska han åka till jobbet och jag ska kanske följa med. OM jag följer med så tar jag datorn med mig och kollar på Vänner i bilen ;) Han kör ju ut tidningar och sånt. Så bilen använder han under hela natten ;) Tar nog på mig mjukisbyxor, tjocktröja, vinterjacka och uggs på mig när vi åker, mysigt!

Hörs senare, pussar ♥


Bjuder på en bild på mig! ;)

Idol

2009-10-09  19:43:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

God nyhet, mår bättre nu. Nu är det bara lite hosta kvar och förkylningen! Wohoo!

Som jag skrev tidigare så har jag bara legat i sängen hela dagen och slöat, tråkigt.. men men. Börjar bli frisk nu iallafall! :) Om ca en kvart så ska jag sätta på tv4 och se på Idol 2009, sen ska väl jag och Jonas se på Shrek 2 ;) Han ska ju åka iväg och jobba inatt, då blir jag helt själv :( Usch så tråkigt.

Jaja, hörs sen ♥

Fredag

2009-10-09  13:57:25  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Mår inte bättre idag heller :( Nästan sämre idag. Hostan är värre, halsen är värre, förkyld som fan och är jättehängig. Idag ska jag bara ligga i sängen och ta det lugnt, se på film, se på Vänner, ikväll ska jag se Idol osv. Bara ligga och slappa idag IGEN helt enkelt.

Har precis diskat, ska snart göra lite lunch tillsammans med älsklingen min. Är glad att han är vid min sida även när jag är sjuk, haha. Vissa andra killar hade kanske tagit lite avstånd, men inte min älskling inte. Han vill vara vid min sida hela tiden :) ♥


Gammal bild på mig och älsklingen ♥

NU: Shrek!

2009-10-09  02:10:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Måste bara tillägga en sak.. Åsnan är ju så jäääkla skön! :)




Shrek

2009-10-08  23:56:59  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har legat i sängen i princip hela dagen, såååå boring. Men men, vad gör man inte för att bli frisk igen! Jag och Jonas bestämde oss precis för att se på Shrek när vi ska sova sen ;) CUTE! På tal om mig och Jonas, är rädd att alla (läs: ALLA) bilder på oss är borta. Hittar dom inte nånstans :( Det vore ju hemskt, alla bilder som vi har sparat i två år, usch! Måste leta, leta, leta! Kanske ligger på pappas dator också, får se.. Hoppas på det!

Säger godnatt nu iallafall, hörs imorgon ♥


En av de få bilder jag hittar på oss.. ♥

Rösta!!

2009-10-08  22:02:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Mår lite bättre nu, men tyvärr är det inte bra ännu. Hostar sjukt mycket, näsan rinner och har skitont i halsen. Men men, bättre blir det iallafall. Dvs ingen svininfluensa här inte!

Fick en mascara av Jonas mamma idag, snällt va? :) "False lash effect" heter den, med märket Max factor. Hoppas att den är bra, får nog ta och testa den i helgen ;)

På tal om ingenting.. Min skola, John Bauergymnasiet, (och alla andra 28 JB-skolor) ska göra en reklamfilm. Vem som helst fick söka till det och en tjej från min skola är en utav dom man kan rösta på. Så snälla, gå in och rösta på henne! Skulle vara jättekul om hon var med. Känner henne dock inte men ändå! Här kan ni gå in och rösta! :) Mariette heter hon!

Nu ska jag se på Vänner ♥

Varm choklad <3

2009-10-08  17:28:37  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Är fortfarande dålig, men nu orkar jag iallafall gå upp ur sängen och göra lite nytta. Har diskat en hel del och nu belönar jag mig själv med en varm kopp choklad!



Jonas vispade grädden..

MUMS ♥

Torsdag

2009-10-08  13:03:10  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluu!

Hade jag gått i skolan idag så hade vi börjat exakt nu! Ville ju dit idag, vi ska ju vara i restaurangen. Men men. Så som jag mår, kunde jag ju inte gå idag. Har nog inte feber just nu men ont i halsen och hostar som fan gör jag, jättejobbigt är det :(

Min dator krånglar just nu, skitseg och sånt. JOBBIGT ALLTIHOP! Hörs senare ♥

Godnatt

2009-10-08  01:37:25  Allmänt  Kommentarer (2)
Nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss. Vi ska se på/somna till Meet the fockers ;)

Ingen skola imorgon, mår fortfarande skitdåligt :( Har så ont i halsen, så fort jag pratar och hostar så gör det skitont i hela huvudet, skitkonstig känsla. Obehagligt som fan. Sen har jag ju feber fortfarande, ont i kroppen, hängig, förkyld osv. USCH!

Godnatt ♥

J som i Jennifer

2009-10-08  00:51:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag blev utmanad av Angela
Regler:
Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)

1. Vad heter du? Jennifer
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaga
3. Flicknamn: Jessica
4. Pojknamn: Joakim
5. Yrke: Jurist
6. Färg: Jadegrön
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jasminris
9. Sak i badrummet: Jordgubbsdoftande badskum
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: ?
12. Något man skriker: Jaaaa!
13. Film: Jurassic park
14. Något man dricker: Juice
15. Band:
Jet
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Jungfrugatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag hade en gång en båt

Jag utmanar Natalie, Jenny och Ellinor!

...

2009-10-07  19:21:21  Allmänt  Kommentarer (4)
Hej igen.

Lägger in lite updates här eftersom att jag inte har nå bättre saker för mig ;) Mår skit fortfarande, det suger. Pappa ringde nyss, han undrade hur jag mådde och så. Eftersom att jag inte bor där längre så har vi inte lika bra kontakt, därför hade han ingen aning om att jag ens var sjuk. Han tror att det kan vara svininfluensan, men jag tror inte det, jag VILL inte tro det. Han ska iallafall ringa mig imorgon och se efter om jag fortfarande har feber och så, då ska vi ringa en vårdcentral. Hmm..

Dessa är symptomen för svininfluensan. Jag har det som är understruken:
- Feber och frossa
- Hosta och halsont
- Värk i kroppen och huvudet
- Diarré och Ibland kräkningar
- Trötthet och förkylning
- Andningssvårigheter

Nu är huvudvärken tillbaka också. Suck!



Har på mig brorsans sköna tjocktröja!

Och syrrans mjukisbyxor ;)

Här har jag legat hela dagen. Visst ser det skönt ut? Första timmen var det skönt, men inte nu längre. Har tröttnat på denhär platsen!

Tråkigt..

2009-10-07  18:38:44  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Det tråkigaste jag vet är att ligga hemma i sängen en hel dag och inte göra ett skit. Hur dåligt man än mår så vill man ju inte bara ligga i sängen och göra ingenting. Men det är tyvärr det enda jag har gjort idag. Har kollat på några (läs: väldigt många) avsnitt av Vänner, ätit lite mat, gått på tabletter osv. Usch säger jag bara!

Febern gick över en stund tidigare idag men nu är den tillbaka. Är kokhet samtidigt som jag fryser! Ont i halsen har jag, förkyld och hostar fortfarande. Skola imorgon? I don´t think so. Får se hur jag mår senare ikväll, har ju restaurang imorgon, då kan man ju inte gå dit och må såhär?!

NU blir det mer Vänner! ♥


Jag och älskade Mio ♥

Just nu:

2009-10-07  13:39:55  Allmänt  Kommentarer (1)
Är man sjuk så finns det inte så mycket att göra. Man orkar inte göra speciellt mycket heller. Därför är ansiktsmasker en perfekt grej att göra.


Sjuk :(

2009-10-07  10:34:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Det blev ingen skola idag. Har mått så jäkla dåligt hela natten, vaknade varje timme. Gick upp för ca en timme sen. Har jätteont i kroppen, hostar, ont i halsen, hängig, feber osv. Så jäkla jobbigt!

Är glad att jag har min älskling här, han tar hand om mig så bra. Men som några timmar så ska han åka iväg till sin pappa, då får jag klara mig själv!

Nu ska jag ta något att äta, kan ju inte bara gå på en massa alvedon och halstabletter!

Hörs sen ♥

:(

2009-10-06  21:28:12  Allmänt  Kommentarer (1)
Usch, dethär var ju inte bra! Nu är det riktigt illa. Kan inte prata utan att hosta mellan varje ord! Skitjobbigt är det. Näsan rinner samtidigt som den är täppt, halsen svider och jag har feber. Dethär suger!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Vänner. Mår jag bättre imorgon bitti så går jag till skolan,

hörs imorgon! ♥


Är glad att jag har Jonas här, han är så snäll och gullig mot mig, hjälper mig och tar hand om mig ♥

Sjuk?

2009-10-06  16:51:21  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem till Jonas för en liten stund sen. Sitter i sängen nu, ska lägga mig ner och se på Vänner tror jag. Mår inte alls bra just nu :( Har ont i halsen, hostar jättemycket, är hängig och är jätteförkyld. Inte bra alls.
Orkar ingenting just nu! :(

Innan jag sätter på Vänner så ska jag ut till köket och fixa något att äta. Är jättehungrig!

Btw, läste ut Twilight-boken idag, snyft! Får vänta några dagar på tredje boken!


Update

2009-10-06  13:38:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Gjorde klart provet för en stund sen, det gick inte så jättebra. Jag kunde svaren på nästan alla, men läraren sa att jag skulle ha utvecklat svaren mer än vad jag hade gjort. Men men. En liten extra uppgift gör inte mig så mycket ;)

Om 10 minuter börjar lektionen igen, då kommer en föreläsare hit och ska prata. Hörs sen ♥

Skolan

2009-10-06  11:44:39  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu. Imorse hade vi vinprovning, jätteintressant faktiskt. Hade lunch nyss och snart ska vi ha samhällskunskap. Prov i demokrati, wohoo! Hoppas att det kommer gå bra!

Jag, Jenny och Therese sitter i ett grupprum just nu. Lyssnar på lite musik och så. Nu måste jag plugga lite, har ju prov om en kvart!

Hörs senare ♥

Plugg

2009-10-05  19:25:03  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu..

Inte får man kolla på Vänner och läsa boken nu inte. Men har ätit upp min pizza iallafall, det var mums mums! ;) Glömde bort att jag måste plugga lite. Måste ju läsa på till demokrati provet som vi har imorgon.. Boring!

Så nu blir det plugg! Sen läsa lite ur Twilight boken :)


Praktik m.m.

2009-10-05  18:13:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Sitter hemma hos älsklingen just nu. Har lyssnat på musik och suttit och sjungit lite ;) Alltid lika kul. Ska nog ta och slänga in min och Jonas pizzor i ugnen och läsa lite ur boken (som snart är slut!!). Sen till maten så tänkte jag se på Vänner :)

Idag i skolan fick vi reda på vart vi ska praktisera någonstans. Jag, Filip och Micke (killar från min parallellklass) har hamnat på samma ställe, Carl Michael heter restaurangen. Den ligger precis mitt emot Gröna lund. Vet faktiskt inte om jag ska ta det platsen, funderar på om jag ska kolla med Natalies praktikplats om jag får hoppa in där, annars får jag nog ta det stället jag egentligen ska ha. Vill ju helst jobba ihop med någon som jag känner!!

Nu ska jag slänga in pizzorna i ugnen, läsa lite och sen blir det Vänner!

Hörs sen ♥


Hemskt!

2009-10-05  17:27:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Såg en video för nådra månader sen, tyckte den var så hemsk så jag sparade den i mina favoriter. Men på något konstigt sätt så försvann alla mina favoriter och sen dess har jag inte hittat videon. Men nu har jag hittat den! Den är hemsk men ändå så bra. Detta får en att tänka till lite..


Tidsfördriv

2009-10-05  10:07:54  Allmänt  Kommentarer (2)
Dagens vill ha: Inget speciellt
Dagens klädsel:
Kofta, jeans, converse och vinterjacka
Dagens frisyr:
Utsläppt med diadem
Dagens låt:
Bless the broken road
Dagens planer:
Plugga till demokratiprovet
Dagens saknar:
Mio
Dagens dummaste:
Stefan
Dagens misslyckande:
Än så länge, ingenting
Dagens drog:
-
Dagens köp:
Inget, än
Dagens godis:
-
Dagens humör:
Trött men samtidigt glad ändå
Dagens roligaste:
Ingenting har varit roligt, ännu

Skolan!

2009-10-05  08:59:48  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu, har turism och resor. Efter denhär lektionen har vi lunch, sen ska vi ha mentorstid. Vi ska prata om våran studentskiva osv :) Sen ska vi ha projektarbete.

Idag har jag på mig en svart kofta från Gina tricot, jeans från BikBok, diadem från Åhlens, örhängen från Glitter och converse från DinSko ;) Har tyvärr ingen bild på det, har ju inte hittat min mobilsladd ännu :(

Nu måste jag jobba med arbetet: "Jorden runt". Vi ska planera en lång resa (jorden runt), vi får 50.000 som vi ska spendera. Vi måste planera resan i exakta detaljer osv..

Hörs sen! :) ♥

Hemma i Bro!

2009-10-04  20:03:29  Allmänt  Kommentarer (2)
HelluuU!

Ni har väl ätit kanelbullar idag?! ;) Jag och Mysan var i Farsta centrum idag, självklart satte vi oss på ett fik och åt bullar ;) GOTT!

Idag har vi som sagt varit i Farsta. Jag köpte lite småsaker bara. Ett diadem, ett par örhängen, två ansiktsmasker, en spegel och lite godis till ikväll! :)

Gårdagen med Mysan var otroligt kul. Vi kollade på filmer, pratade och hade det jättemysigt. Det var 4 månader sen  sist vi sågs, så det var kul att vi äntligen tog tag i detta och träffades. Man säger ju till folk "åh, vi måste verkligen ses snart, det var ju jättelänge sen", men sen hör ingen av sig. Sjukt!

Idag hälsade jag på hemma hos min mamma, umgicks lite med syster och så :) MYS!

Nu är jag hemma hos Jonas i Bro, tråkmåns han är! Han sover.. NU vill jag ha middag och se på Vänner!


Bilder på mitt nya diadem ;) Köpte det på Kappahl.


Ansiktsmasker från Åhlens.. (älskar!)

En enkel spegel från Åhlens.

Söta pärlörhängen från Glitter!

Och godis från KARAMELLKUNGEN! (MUUUUMS!)

Hos Mysan!

2009-10-03  22:12:37  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Jag och Mysan sitter i hennes säng just nu, med en varsin laptop i knät. Vi ska bara läsa lite bloggar och kolla mail och sånt. Efter det så ska vi fixa ansiktsmasker ;)

Tidigare idag så gick vi runt i Haninge centrum och kollade i lite affärer, åt på mc donalds och sen gick vi hem till henne. Vi har kollat på Twilight och Dagispapporna. Efter att vi har gjort ansiktsmaskerna blir det nog ytterligare en film ;)

Ingen utav oss har kamera här, vi har dom hos våra respektive, haha ;) Men vi KANSKE får ta lite kort med Mysans styvpappas kamera. HOPPAS!

Hörs imorgon eller senare! Puss ♥

Nu åker jag!

2009-10-03  12:47:25  Allmänt  Kommentarer (0)
Halloj igen!

Ville bara kika in en snabbis och säga: NU DRAR JAG! Sover över där inatt så vi kanske hörs lite senare. Hoppas att vi tar lite kort under kvällen :)

Eftersom att det tar en timme med tåg så tar jag självklart med mig boken, då kan jag sysselsätta mig med något iallafall! Ha en bra lördag! ♥

Snart klar!

2009-10-03  12:38:04  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Här kommer en lite update ;) Har duschat, sminkat mig, torkat och plattat håret! Nu är det bara lite packning och välja kläder som gäller! ♥


Ofixat hår

Plattat och klart!

Lördag

2009-10-03  10:20:48  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Som jag skrev igår så ska jag åka till haninge idag och träffa min moster. Innan jag går hem till henne så ska jag kolla lite i haninge centrum efter lite småsaker.

Ska hoppa in i duschen nu, sen måste jag hitta något som jag kan ha på mig idag. Sminka mig ska jag göra, platta håret, packa lite osv.

Hör av mig snart igen! ♥

Twilight <3

2009-10-03  00:15:22  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, kollat på Idol, kollat på Vänner osv. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Twilight, den är så jäkla bra! Jonas åker till jobbet om ca en timme, då blir jag själv här i några timmar, så jag ska nog läsa tills han åker och sen sätta på en film. Kommer nog somna ganska fort, är helt slut idag faktiskt!

Imorgon ska jag träffa en god vän till mig, faktiskt min moster Mysan, ska bli otroligt kul. Hon är mer som en vän till mig, hon är bara ett år äldre än mig :) Vi har inte träffats sen hon tog studenten (juni), så det ska bli jättekul att träffa henne igen!

Hörs imorgon! Puss ♥


En väldigt gammal bild på oss ;)

Idol 2009

2009-10-02  20:07:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Inget onyttit har jag till Idol nu :( Synd, var ju såå sugen! Bara för att Jonas ligger och sover och det är han som har körkort!

Nu är det som sagt dags för Idol. Och mina favoriter är Erika, Tove, Rabih och Erik! :)

Hörs sen! ♥

Kul med skvaller ! ;)

2009-10-02  19:22:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Läser ni Kenza´s blogg? Det gör iallafall jag, dagligen. Tycker att hon verkar vara en jätteglad och härlig tjej! Och självklart har man ju varit lite nyfiken på vad det är för snubbe hon pratar om! Hennes "baby". NU har det kommit ut! Efter mycket om och men så skrev hon vad han hette i bloggen. Här har ni en bild:

(killen till vänster är alltså Kenza´s "baby"!

Fredag!

2009-10-02  17:03:23  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag har jag varit på bra humör heeela dagen! Och det håller i sig än!

Det gick jättebra i serveringen idag, ingenting gick fel! :) (förutom att jag blödde näsblod mitt i allt, men det gick över på en minut!) Fick höra av min lärare idag också att jag har varit jätteduktig denhär terminen som varit (än så länge! haha) :D Härligt. Sitter hemma hos älsklingen nu, ska se på Vänner och äta nudlar. Hörs lite senare! :) ♥

Äntligen hemma!

2009-10-01  22:51:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Kom hem från skolan för inte så länge sen, slutade vid 9. Som tur var slapp jag sitta på tåget i nästan en timme, Jonas var på södra sidan idag så jag fick åka med honom hem!

Är helt slut i benen som vanligt efter en lång, ibland stressad torsdag. Har, som jag skrev längre ner, varit i restaurangen idag och serverat. Vi hade ca 32 gäster idag, imorgon kommer det ca 40 st. Det gick jättebra idag iallafall och hoppas att det blir lika bra och roligt imorgon med! :)

NU ska jag lägga mig ner i sängen, läsa bloggar, se Idol-avsnittet från idag som jag missade, kanske se ett avsnitt av Vänner och SEN avslutar jag dagen med att läsa ett eller två kapitel ur boken!

Hörs imorgon, puss på er! ♥

Update

2009-10-01  10:47:22  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Nu är jag redo inför skolan! Sitter i sängen och lyssnar på min nya favvo-låt, den finns i två inlägg längre ner :)

Idag har jag på mig ett par vanliga jeans och brorsans tjocktröja ;) Ska nog ta med mig vinterjackan idag, det är så jäkla kallt på torsdagskvällarna när man åker hem från skolan!

Föresten, idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 26 månader! :) ♥

Ha en bra torsdag! :) Puss på er ♥


Torsdag

2009-10-01  09:47:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon bloggen!

Idag är det torsdag, vet ni vad det innebär? Skola från kl 13.00 till ca 20.00 ikväll! Ska vara nere i restaurangen och servera. Men tyvärr så åker inte kameran med ikväll, för Jonas ska ha den idag, typiskt va? :(

Nä, nu ska jag ta och göra iordning mig. Funderar på att ta ett tåg tidigare också, måste ändå upp till skolan först och lämna pengar inför studentskivan och så.

Skriver ett inlägg till innan jag går sen;) PUSS ♥


En del av restaurangen!


RSS 2.0