Bilder :)

2008-11-30  18:01:58  Allmänt  Kommentarer (1)

Här kommer bilderna från Malins kalas! Hon ville att alla tjejerna skulle ha på sig prinsess"tiaror" med Törnrosa, Snövit och Askungen på, haha. Och jag ställde självklart upp på det
;)



Och här kommer det en bild på Soraya och en på oss två tillsammans + min charmiga katt som var med oss heeela kvällen :)


Söndag

2008-11-30  17:28:21  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag vaknade jag och Soraya vid halv 12, jätteskönt att få sova ut. Vi gick upp och gjorde nudlar och satte på tvn. Vi fortsatte kolla på tv en stund, sen var det dags för SingStar, igen ;) Sen kollade vi på tv igen ett tag, sen var det dags att gå till bussen vid 3. Vill bara säga att jag hade jättekul igår och idag med henne, vi har inte umgåtts på mer än ett år så vi hade mycket att prata om osv.

Idag är det första advent, har inte så mycket att säga om den saken, bara att julafton närmar sig och det är väl kul?
:)

I nästa inlägg kommer det några bilder från Malins kalas igår och resten av gårdagen med Soraya :)

Är hos Jonas nu iallafall.. Ikväll blir det bara slapp framför datorn, kanske lite Family Guy avsnitt eller nån film.


Lördag

2008-11-30  00:08:33  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Imorse vaknade jag halv 11, gick upp och duschade och fixade mig, sen väckte jag Jonas. Vi åkte med 1 bussen. När vi kom till hans pappa så träffade vi lite människor, åt tårta och satt och pratade lite. Malin öppnade presenter och hon blev jätteglad för allt ;) Sen åt vi tacos.

Jag och Soraya hade bestämt att vi skulle mötas 18.25, men helt plötsligt messade hon mig och sa att hon redan var i farsta strand, alltså en timme för tidigt, haha. Så hon åkte till Jordbro, där jag var, jag mötte henne på stationen, sen åkte vi till Farsta Centrum där vi väntade på Vidja bussen.

När vi kom hem till mig så lagade vi mat, kollade lite på tv. Sen blev det SINGSTAR!! ;) Nu sitter vi på övervåningen och kollar lite på internet. Ska snart ner och kolla på tv eller nåt liknande. Vi sjöng i säkert 2-3 timmar, vi hade skitkul ;)

Imorgon ska jag hem till Jonas igen, då kommer jag lägga upp lite bilder från idag eftersom att jag inte har kamerasladden med mig ;)

Ha en bra kväll !

16.19

2008-11-28  16:25:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Lennis var snäll och lät oss gå 40 minuter tidigare från skolan. Åkte då direkt hem till mamma, vi satt och pratade lite och så, trevligt trevligt :) Sen kom Nicole och Danne och hämtade mig, vi åkte till farsta strand, jag köpte läst och fiff som jag och älsklingen ska ha ikväll. Sen åkte vi mot Vidja. Nu sitter jag här helt själv, Jonas kommer inte förän om ca 3 timmar :( Men men, jag överlever, han kommer iallafall. Lyssnar på lite musik och ska läsa lite bloggar nu, sen får jag väl sätta på tvn och försöka hitta nå kul att se på tills älsklingen kommer. Ha en bra kväll ♥

PS. Jenny kunde inte sova hos mig imorgon, trist :( Men jag har frågat en gammal kompis (Soraya) som jag inte har träffat på otroligt länge och hon ville jättegärna sova hos mig, så vi får väl se om det blir av :)

Godmorgon

2008-11-28  09:59:41  Allmänt  Kommentarer (0)

Igårkväll gick jag och la mig vid halv 1, men somnade inte förän kanske 1 eller nåt. Klockan 2 vaknade jag av mig själv, jag skrek och grät, jag flög upp ur sängen, satte mig upp och storbölade. Min dröm... den kändes så jävla verklig. Var rädd för att somna om igen så jag satte på tv:n och somnade sedan till den.

Jag vaknade iallafall för en stund sen, 9.30. Jag gick upp och duschade och nu sitter jag här. Vet inte om jag ska sminka mig eller inte.. haha. Ska gå om ca en halvtimme. Dagens klädsel blir nog mina sköna UGGs från dinsko, jeans från Gina och en tjocktröja från Cubus. Självklart ska jag ha mina tjocka sköna strumpor som jag fick av Nina för ett tag sen, hihi 
;)

Måste fixa mig nu, skriver sen :) ♥


00.00

2008-11-28  00:07:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Har precis gjort klart uppgiften som ska vara inlämnad till Lennis imorgon. Vill tacka Fanny som påminde mig om den ikväll, tack Fäääännie ;) Uppgiften var iallafall att vi skulle skriva om 8 olika olycksfall, hur man ska bära sig åt osv. Det var lätt, bara hitta en bra sida på internet så har man allt framför sig sen ;) Imorgon har jag sovmorgon till 12, så jag går nog upp runt 9 nångång. Efter skolan imorgon så ska jag åka hem till min pappa, fast han inte är hemma, han kommer hem på söndag, han är i Rostock (Tyskland) och jobbar. Jonas kommer dit imorgon kväll så vi sover över där, sen på lördagen ska vi hem till Jonas pappa och fira Malin som fyller 7 år. Sen ska jag hem till pappa igen och sova där, förhoppningsvis så sover Jenny över hos mig då och Jonas åker hem till bro :)

Nu ska jag fixa mig inför natten, sen ska jag och älsklingen sova :) Uppdaterar imorgon! ♥


Godmorgon

2008-11-27  12:30:51  Allmänt  Kommentarer (0)

Godmorgon bloggen!


Jag vanknade för en halvtimme sen. Gick upp direkt och gjorde nudlar, var så jävla hungrig ;) Idag ska jag möta Therese någonstans och ge tillbaka hennes busskort som jag fick låna igår. Sen har jag ingen aning om vad jag sa göra. Antagligen bara sitta hemma och ta det lugnt. Nu tänkte jag se mitt sista avsnitt av True Blood. Sköt om er ♥


Onsdag

2008-11-26  22:19:08  Allmänt  Kommentarer (3)
Idag har det varit en lång dag. Den började med att jag åkte till skolan, redo för restaurangen. Vi dukade upp bord som vanligt, tog hand om disken och förberedde inför dagen. När mina gäster kom (dom som jag skulle servera) så blev jag otroligt nervös, det blir jag varje gång. Som tur var så var det två utav mina lärare, en lärare som jag hade förra året och en ny, så det kändes bättre :) Det gick iallafall bra, gjorde inte bort mig eller nånting. Sen så hade jag ett till bord, tillsammans med Nadima, så vi hjälptes åt där. Sen tog hon över där medan jag tog emot 2 andra gäster. Så hela dagen i restaurangen gick iallafall jättebra idag :) Glad för det, hehe.

Som jag skrev i förra inlägget så var det öppet hus i min skola idag, så efter att vi slutade så gick jag och Jenny upp till skolan, dukade upp två bord, (ni ser bilden längst ner i inlägget) och sen hade vi inte så mycket att göra. Vi åt middag där kl 5, pasta och köttfärs, jättegott faktiskt. Efter det hade vi inte så lång tid på oss att göra något så vi hjälpte Henrik lite snabbt med disken och så, sen gick vi upp till våran "plats". Kl 18.00 började det och folket började droppa in.

Men sen skulle vi tydligen ner igen till metodköket och hämta snittar som vi skulle servera till gästerna. Vi gick runt i hela skolan, upp och ner, upp och ner för alla trapporna. Efter en timme hade vi skitont i benen, men vi kämpade på. Det var många som tyckte om snittarna så det var ju bra, sen kom det självklart fram lite föräldrar och elever till oss och frågade lite om skolan och så..

Kl 20.00 slutade det, då tog vi undan det vi hade dukat upp och sen gick vi och bytte om. Vi gick ifrån skolan 20.30. Bussen gick inte så jag fick ta tvärbanan, eftersom att Jenny skulle ta tunnelbanan så fick jag åka själv. När jag kom till årstaberg så fick jag vänta där i 20 minuter på mitt tåg. Var hemma i bro kl 21.42..

Är sååå glad över att vara hemma, jag får sitta ner och vila mina ben, det värker jättemycket, haha. Funderar på om jag ska gå ut i köket och kolla efter något att käka. Imorgon har jag studiedag så jag behöver inte passa någon tid imorgon, fan va skönt! Aja, nu ska jag gå till köket och leta upp något ;) Ha det bäst! ♥


Juste, här ser ni en bild på ett bord som jag och Jenny dukade ;)

Tisdag

2008-11-25  19:31:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Imorse vaknade jag när klockan ringde, kl 06.00. Pigg som fan var jag. När jag kom till skolan så hade vi projekt och företagande med Lennis, det gick inte så bra. Kändes som att min grupp inte kom någon vart, även om vi kanske kom igång där på slutet av lektionen. Efter den lektionen slutade jag, kl 11.

Då åkte jag till min mamma, där var också min syster. Så vi tre satt och spelade Yatsy, skitkul hade vi :) Efter några timmar så hämtade pappa mig, vi åkte till Farsta centrum. Köpte äntligen vinterskor, svarta UGGs på dinsko. Dom kostade 299:-. Sen köpte jag extra sulor och sprej. Sulorna kostade 89:- och sprejen kostade 59:-, allt fanns på dinsko. Så allt som allt blev det 447:-. Min storlek i skorna fanns inte, dom var tydligen slut i hela stockholm, haha. Så jag tog en storlek större, men sen köpte jag ju extra sulor så dom sitter nu perfekt :) Efter det så köpte pappa med sig Thai mat till honom och Nina. Inte till mig eftersom att jag skulle till bro.

Han körde mig till farsta strand, där tog jag tåget. När jag kom till bro så hämtade Jonas mig på stationen. Vi hämtade hans mamma hemma hos honom, sen åkte vi till Willys för att handla en massa. Efter typ 50 minuter där så var vi äntligen klara. Vi åkte hem, packade ur bilen och nu sitter jag här vid datorn och tar det lugnt. Ikväll ska jag bara kolla på True Blood, eftersom att det nya avsnittet av Gossip Girl tydligen inte fanns ute på nätet än. (Jag som har längtat :( ) Mina avsnitt av True Blood är snart slut, sen får jag vänta till sommaren 2009 tills nästa säsong kommer. usch va långt.

Imorgon ska jag servera nere i restaurangen, men det kanske blir lite svårt om jag inte hittar mina serveringskläder. Hoppas att dom ligger i skolan, har ju fan letat överallt... Efter skolan imorn så ska jag och Jenny stå på Öppet hus i skolan. Så imorgon kommer jag hem sent. Får se om jag uppdaterar då eller inte.

Ha det bäst!

Måndag

2008-11-24  13:26:59  Allmänt  Kommentarer (2)
Hejsan!

Idag har jag varit pigg och glad! NOT! Pigg har jag absolut inte varit men jag har varit ganska glad :) Jag och Josefine låg i soffan utanför klassrummet och läste en bok, jag somnade till lite, men Miski väckte mig genom att sparka på mig så jag flög upp, haha, det var lite kul faktiskt men fan va rädd jag blev. Sen somnade jag ett antal gånger på tåget påväg hem. Det var iallafall en seg skoldag idag, vi läste hela tiden, uscha!

Nu är jag iallafall hemma hos Jonas, men han kommer inte hem förän om typ 4 timmar :( Men men. Tills dess ska jag kolla på ett eller kanske två avsnitt av True Blood ;)
Sen när han kommer hem så ska vi förhoppningsvis sova.. eller kanske vänta nån timme eller så.

Vädret idag diggade jag absolut inte! Men det var lite mysigt när jag hem gick från tåget nyss, snöflingorna flög rakt ner på marken, ingen jävla storm som det var vid skolan. Bjuder på en fin liten vinterbild här, tog den hemma hos min pappa förra vintern :) ♥

Nu ska jag se på True Blood,  får se om jag uppdaterar senare. Ha det bäst!



Night

2008-11-24  03:53:51  Allmänt  Kommentarer (0)

Klockan är sent på kvällen, eller ska man säga tidigt på morgonen? Tyvärr så kommer jag inte långt med pluggandet, för jag fattar ingenting! Så istället har jag börjat kolla på en ny serie, True Blood heter den. Jättebra är det, är helt inne i den redan. Aja.. har inte så mycket mer att säga ;) Ska till skolan om ca 2,5 timmar, jippi. Ska man sova eller stanna uppe nu när det ändå är sån kort tid kvar? Jag vet att jag inte kommer upp i tid om jag går och lägger mig så varför ens tänka tanken.. Aja, skriver senare idag! ♥


22.10

2008-11-23  22:15:55  Allmänt  Kommentarer (0)
Kom precis hem från pappa. Åkte därifrån kl 20.00. Men innan jag åkte till bro så åkte jag till mamma en snabbis och hälsade på och hämtade en jacka. Sen åkte jag mot bro.

Dagen hos pappa har iallafall varit jätterolig. Att umgås med hela familjen var trevligt, det var sååå länge sen. Vi åt middag, kollade på en film från en kryssning som vi gjorde i maj och pratade en massa, jättekul det med
:)

Nu vet jag iallafall att jag ska köpa mina vinterskor på tisdag efter skolan, typ haha, skönt. Slipper gå i gympaskor, inte lika skönt som att gå i fodrade vinterskor tycker jag. Iallafall nu när snön är här ;)

Nä, nu ska jag ta och läsa lite bloggar, kolla bilddagboken och sen ska jag plugga. Får se om jag ska sitta uppe inatt, OM jag inte hinner klart med pluggandet innan jag måste sova så måste jag sitta uppe :( Men aja.. jag klarar av det men imorgon kommer det kännas av, vääldigt mycket, hehe. Aja, uppdaterar senare eller imorgon ♥

Söndag

2008-11-23  13:27:34  Allmänt  Kommentarer (1)

Vaknade kl 12 idag. Jag gick upp och tog en lång varm dusch, klädde på mig och har precis sminkat mig. Så nu ska jag bara sitta här och vänta på att klockan ska slå 14.00. Då går jag till tåget. Ska möta min bror i farsta strand 15.10, sen blir vi hämtade av min syster och hennes "jag vet inte vad jag ska kalla honom", pojkvän? kompis?.. Aja, dom hämtar oss iallafall, sen åker vi hem till pappa. Skriver ikväll ♥ ha en bra dag!


Lördag

2008-11-22  20:07:14  Allmänt  Kommentarer (1)
Idag vaknade jag ungefär vid 12. Gick upp, satte mig vid datorn och kollade runt lite på internet. Sen gick jag och la mig i sängen ingen, bredvid min trötta älskling. Jag låg där i ca 2 timmar och kollade på tv, sen vaknade Jonas. Det var så mysigt att bara ligga där under det varma täcket och inte behöva passa någon tid eller något liknande.

Idag har vi inte gjort någonting alls. Suttit vid datorerna, ätit middag, kollat på Family Guy.. inte så mycket mer än så. Är inte på så bra humör för att göra något idag heller.

Imorgon ska jag åka hem till min pappa. Ska vara där vid 3. Jag, min syster, min bror, min pappa och hans sambo ska äta middag tillsammans och bara umgås, det var länge sen, så det ska bli trevligt.

Nä, nu ska jag väl ta och läsa lite bloggar, sen kanske jag lägger mig i den varma sängen en stund, kollar på tv eller nåt. Skriver imorgon ♥ Ha det bäst!


Tankarna flyter runt

2008-11-22  02:35:52  Allmänt  Kommentarer (3)
Varför ska man bli så känslig på kvällarna? Jag blir iallafall det. Då man ligger i sängen och kanske kollar på tv, läser en bok eller bara ligger och tänker. Då kommer det fram en massa minnen och tankar. Men varför just de sorgliga? :(


Tänk om jag hade kunnat ändra på allt innan jag visste att det var försent. Att du kunde bli frisk och leva längre. Om jag kanske bara hade funnits där för dig i alla dessa år och brytt mig om dig mer? Ligger just nu i sängen med datorn i knät, har en bild på dig som bakgrundsbild. När jag öppnade datorn och såg dig där så kom en massa minnen upp. Till exempel varje gång när du var nybadad så sprang du runt i lägenheten och gjorde dina härliga ljud och rörelser, man blev så glad av att bara stå och kolla på dig. Du gjorde en så glad. Du hade verkligen en underbar personlighet och jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer få se den mer. Fan.. mina tårar bara rinner så fort jag tänker på dig och försöker förstå vad det är jag har förlorat. Jag har förlorat en bästa vän, som jag konstigt nog inte brydde mig om så mycket som jag hade kunnat göra :'( Säger bara en sak till er som har hundar.. eller djur överhuvudtaget. Bry er om dom, hur jobbiga dom än är, hur mycket dom än låter, hur mycket du egentligen bara vill bort från dom ibland, älska dom som om det vore sista dagen du fick umgås med dom, det är det nog värt. Jag hann inte göra det iallafall och jag ångrar det otroligt mycket ska ni veta. Människans bästa vän säger dom, och det har dom sååå himla rätt i, glöm inte det. Djur är värda era tårar.. :'( Önskar att jag fick en sista stund tillsammans med dig, jag älskar dig! ♥


Våran lilla Bäsen, vi älskar och saknar dig otroligt mycket.
Du kommer alltid finnas i våra hjärtan! ♥


Gratis godis

2008-11-21  19:35:30  Allmänt  Kommentarer (0)
Vill du ha gratis godis? Klicka dig in på länken som står längst ner i inlägget. Börja samla poäng, besök en massa sidor och värva dina vänner. Jag har varit medlem där ett bra tag nu och jag har fått hem 100% gratis godis. Se bara till att läsa igenom erbjudanden riktigt noga innan du skriver in alla uppgifter osv. Vill bara säga att den sidan är värd att bli medlem på för dom som gillar godis ;) SÅ, för er godisälskare, bli medlem nu!

http://www.gratisgodis.se/?r=103674


Fredag

2008-11-21  15:10:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Äntligen fredag, äntligen hemma från skolan.

Kom precis hem, sååå jävla skönt, är så trött. Idag hade vi Lennis som lärare i skolan, vi hade hjärt- och lungräddning, fick öva på en docka, det var otroligt kul, (ironisk). Mitt i lektionen så hade jag utvecklingssamtal, det gick ganska bra faktiskt. När jag kom tillbaka till klassrummet så fick vi en uppgift och sen fick vi sluta.

Idag ska jag bara vara hemma med älsklingen och ta det lugnt.

Jag orkade inte blogga igår, var så jävla trött. Hade ju inte sovit nånting. När jag kom hem från skolan så kollade jag och Jonas på Madagascar 2, men jag somnade. Sen väckte han mig och sa att jag hade missat hela filmen, då gick jag och la mig i sängen istället, somnade då vid 7 på kvällen och vaknade kl 10 imorse, haha.

Nu ska jag läsa en massa bloggar och sen messa älsklingen och fråga när han kommer hem :) ♥

I need some sleep !!

2008-11-20  13:40:25  Allmänt  Kommentarer (1)
Sitter i skolan och har en kvarts rast nu. Är sååå jävla trött! Har precis haft redovisning, läste bara av från datorn, är ju så jävla trött så jag orkade inte bry mig. Efter rasten så ska vi läsa ett häfte och typ göra nåt mer, sen ska jag ha prov i Livsmedel B. Känner mig faktiskt rätt så taggad på det nu..

Håller på att somna asså, vill hem och soooova!


02.11

2008-11-20  02:16:36  Allmänt  Kommentarer (0)
Eftersom att jag vaknade sent idag så är jag inte trött än. Varken jag eller Jonas ;) Så vi har bestämt oss för att sitta uppe inatt. Han underhåller sig själv genom att spela data och jag ser på film. Såg precis Prom Night, den var väl sådär. Nu hade jag tänkt se Underbar och älskad av alla. Eftersom att jag har läst ut den boken precis så kan jag väl ta och se filmen också :)

Ska börja röra mig mot skolan vid halv 7 som vanligt. Ska först vara i köket, sen har jag livsmedel. Redovisning som gäller då, det kommer nog gå bra. Sen ska jag nog bara hem och sova :) Skriver med sen ♥


cocoo.se

2008-11-19  14:16:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan  bloggen!

Som ni kanske ser så har jag börjat samarbeta med Cocoo.se (kolla till höger, lite längre ner). Jag tycker dom säljer jättefina smycken där, men har faktiskt aldrig köpt någonting därifrån själv, än. Men iallafall, gå in på http://www.cocoo.se/ och kolla in deras häftiga smycken ;)


Snabbis!

2008-11-18  12:44:31  Allmänt  Kommentarer (0)

En snabb liten update!

Kom hem från skolan precis, vilket jävla väder det är ute! Regn och storm, var helt genomblöt när jag kom hem. Bytte om direkt till sidenkallingar och en t-shirt, haha, skitskönt ju. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i min bok, bästa drogen till att somna tycker jag. Att somna till lite, kanske nån timme, det skulle inte sitta helt fel, bye bye! ♥


Skolan

2008-11-18  08:10:32  Allmänt  Kommentarer (0)

Kom precis in i klassrummet, Lennis var i tid idag, det var något nytt. Ingen är på humör idag, alla är trötta, sjuka, irriterade osv. Själv är jag jävligt trött men jag får faktiskt skylla mig själv. Nu pratar Lennis om något, har ingen aning om vad, men jag ska försöka anstränga mig så kanske jag förstår något av det han säger...



03.45

2008-11-18  03:50:41  Allmänt  Kommentarer (0)

Jag har inte sovit en blund inatt och det ska jag inte göra heller. Har inte varit trött så jag har pratat med Natalie genom Skype, vi spelade lite Sanning och Konka på msn, skitkul var det, haha. Natalie gick och la sig för nästan en timme sen, så jag har kollat på Family Guy sen dess. Och nu sitter jag och väntar på att någon ska lägga ut det nya Gossip Girl avsnittet, för då ska jag ladda ner det diiiirekt ;)

Ska börja göra iordning mig inför skolan runt halv 6 tänkte jag. Fy fan va trött jag kommer vara i skolan, usch då. Men så är det om man har sömnproblem :( Men eftersom att jag slutar 11 så ska jag hem direkt och sova ett par timmar.. hoppas jag.

Aja, nu ska jag kolla efter Gossip Girl, igen, hihi. Skriver sen när jag är i skolan! ♥


Måndag

2008-11-17  20:02:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Inatt blev det en lååång natt. Pappa och Nina kom hem från Thailand ca kl 02.00 inatt, då var jag och min syster vakna så självklart satt vi uppe och pratade med dom. Dom berättade hur dom hade haft det, visade en massa saker som dom hade köpt osv. Alla var såå trötta så vi skrattade så mycket att vi grät, förutom pappa dåra... (Ingen nyhet för dom som känner mig, min syster och Nina). Vi gick och la oss runt 05.00, haha. Det är iallafall jättekul att dom är hemma igen :)

Drömde en hemsk dröm inatt som fick mig att vakna upp i tårar. Jonas hade gjort slut med mig..

Var helt deprimerad. Hade inte pratat med honom på hela dagen, men han ringde mig vid 5 idag. Då sa han att han ville ha mig hos honom, det var tomt där utan mig, då blev jag jätteglad och åkte dit direkt. Tanken var ju att jag skulle åka hem till honom ikväll men ändå, blev sååå glad när han sa att han ville ha mig där, haha.

Nu är jag iallafall här hos honom och jag känner mig nykär, haha. Nu ska jag äta middag, sen ska jag läsa en massa bloggar och kolla på ett avsnitt av Family Guy :) ♥

SNÖ!

2008-11-16  13:18:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan alla glada!

Jag vaknade för inte så länge sen, satt ju uppe rätt så sent inatt, plus att jag och Jonas gick ut vid 2 och skulle byta däck på hans bil, gick inte så bra så vi gick in efter kanske en timme, haha.

När jag vaknade idag så satte jag mig upp och kollade ut genom fönstret. Jag blev helt paff! Det snöade (det snöar fortfarande)!! Väckte Jonas och sa det men han sa bara: Fan!,. Eftersom att han inte har vinterdäcken på än, hihi. Men jag blev iallafall glad 
:) MEN, kom ju på en sak en liten stund senare. Jag måste köpa en vinterjacka och vinterskor! Ska försöka göra det denhär veckan som kommer. Aja, det löser sig.

Idag ska jag hem till pappa, han kommer ju hem inatt från Thailand, så jag ska köpa hem lite mat och sånt, fixa lite där hemma osv. Så jag sover där inatt med min syster
:)

Missade faktiskt att blogga igår, vet inte varför. Men hade ändå inte så  mycket o skriva. Det enda jag gjorde var att se på två filmer, jag och Jonas bakade chokladbollar, var ute en stund, försökte byta däck. Sen gjorde vi inte så mycket mer... självklart såg jag ett par avsnitt av Family Guy ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen klä på mig och fixa mig lite så jag är klar att åka till Vidja sen. Ha en bra dag ♥


Äntligen fredag

2008-11-14  15:57:50  Allmänt  Kommentarer (0)

Tjosan!

Måste bara säga att gårkvällen blev otroligt lyckad :) Efter maten och Yatsyn så sjöng vi Singstar, det var skitkul. Vi skrattade så mycket att vi grät, tack syster för en rolig kväll!
:)

Idag vaknade jag iallafall av mig själv strax innan 10. (ingen jävla klocka som ringde och störde mig i min skönhetssömn, haha). Gick upp, gjorde frukost, tvättade håret, klädde på mig och sen gick jag till bussen vid 11. Började kl 12, hade arbetsmiljö och säkerhet med Lennis, gjorde absolut INGENTING på lektionen. Jag och Therese satt och läste dagens tidningar bara ;) Fick sluta en timme tidigare också
:)

Så nu är jag hemma hos Jonas. Vet inte vad vi ska göra i helgen, men har ingen lust att planera nåt denhär helgen ändå så... Aja, nu ska jag se ett avsnitt av Family Guy :) Bye bye ♥


Torsdag

2008-11-13  17:59:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Imorse vaknade jag av att Jonas frågade mig vad jag gjorde hemma. Jag kollade på klockan och den var tydligen 12.00.. jag hade försovit mig. Inte konstigt med tanke på att jag inte somnade förän ca 4. Jag gick upp, gjorde iordning mig och åt frukost. Sen körde Jonas mig till stationen.

På tåget satt jag och läste igenom två häften om kalv, slaktning, grönsaker m.m, skulle ju ha prov kl 14.30. När jag kom till skolan kl 14.00 så gjorde jag klart ett arbete som skulle lämnas in, sen var det dags för prov. Det gick iallafall hyfsat bra faktiskt :)

Efter skolan åkte jag till Farsta strand, där mötte jag min syster, sen tog vi bussen till Vidja. Har spelat Yatsy, käkat middag, lyssnar på musik och pratat lite. Vi spelar faktiskt Yatzy just nu ;) Slog precis Yatzy med 6:or på första slaget, haha. Ikväll ska vi kanske se en film eller nåt sånt.

Imorgon börjar jag 12.00, skiiitskönt :) Aja, nu ska jag vara lite social mot min syster! ♥

Onsdag

2008-11-12  21:21:18  Allmänt  Kommentarer (0)

Idag har det varit en jobbig dag, även om jag bara har varit hemma så har jag haft det jättetråkigt och inte mått så bra :( Större delen utav dagen har jag känt mig svimfärdig och har skakat jättemycket. Jonas garvade nästan åt mig för att jag inte kunde hålla gaffeln stilla när jag skulle äta, taskmört! Men han är gullig ändå, han har ju tagit hand om mig idag :) ♥

Har bara suttit hemma som sagt, kollat på film och några avsnitt av Family Guy. Imorgon ska jag till skolan, först har jag kök, sen livsmedel. 14.30 ska jag ha prov i livsmedel, längtar inte direkt asså, usch. Aja, jag har vetat det sedan långt tillbaka så jag kan inte skylla på något ;) Hoppas att det går hyffsat bra iallafall.

Efter skolan imorgon så ska jag hem till Vidja, hjälpa mig syster med lite ved och sånt, ska sova där också. Ska sova där uuutan älsklingen, någon som är chockad?! haha.. Skriver mer imorgon, måste börja göra iordning mig inför natten nu, puss på er och godnatt ! ♥


21.12

2008-11-11  21:12:51  Allmänt  Kommentarer (4)
När jag kom hem från skolan så kokade jag nudlar :) Sen satte jag mig i sängen och kollade på Family Guy samtidigt som jag åt. Blev skittrött efter det så jag somnade vid 3, vaknade vid 5 igen. Då ringde Jonas och sa att jag skulle komma utanför porten där han väntade med bilen, vi skulle åka och handla, så det var ju bara att gå upp, fixa sig lite och gå ut.

När vi kom hem igen så kollade jag på det nya Gossip Girl avsnittet ;) Sååå bra, som vanligt, vil ha mer mer mer! (jag är besatt om ni inte visste det och kanske inte märker det, hihi?!) Nu ska jag se ett avsnitt av Family Guy och kanske fundera ut vad vi ska äta till middag? ;) Vi har inte varit hungriga alls idag, men nu börjar jag bli det iallafall.

Skriver mer imorgon såklart! Puss på er ♥


Skolan

2008-11-11  10:20:30  Allmänt  Kommentarer (0)
Just nu sitter jag i skolan, har projekt och företagande. Skulle egentligen ha Lennis idag men han är sjuk så vi har Kaj istället. Jag, Jenny och Therese sitter i ett eget klassrum, vi börjar bli klara med vårat projektarbete, men lite har vi kvar.

Sitter och kollar på ett klipp på youtube just nu, Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist, sååå jävla rolig ;) Inte direkt första gången jag ser det, haha!

Efter skolan ska jag hem till Bro :) Ska försöka sova lite då faktiskt, har såå svårt att komma upp till skolan på mornarna. jobbigt, uppdaterar sen förhoppningsvis :) ♥

:)

2008-11-10  19:51:33  Allmänt  Kommentarer (0)

Äntligen hemma!

Efter nästan 3 timmars lång resa hem från stallet är det oootroligt skönt att vara hemma i bro.

Jag var som sagt i stallet med Natalie idag efter skolan. När vi kom dit så insåg vi att vi var ensamma där. Hon fixade iordning hästen som hon skulle rida på, sen tog vi in alla andra hästarna. Sen tog det säkert mer än en timme för Natalies häst att fatta att hon skulle rida på honom, han var sååå envis, jobbig som fan, haha ;) Så där stog vi ute i spöregnet och försökte få honom att förstå. När hon tillslut kom upp på honom så travade dom lite och så. Sen gick vi in med honom igen. Medan Natalie fixade honom så gick jag runt och borstade några hästar, hälsade på de tre gulliga hundarna som fanns där, och myste lite med den uuurgulliga och gosiga katten ;)

Vi åkte från stallet runt halv 5, tog en buss till Järna station, hade såklart missat mitt tåg precis (som vanligt), så vi satt där och väntade i en halv timme. Bytte tåg i Södertälje hamn, men mitt tåg gick direkt när jag kom fram, slapp vänta iallafall. Sen fick jag byta i älvsjö, där fick jag vänta i ca 20 minuter på mitt andra tåg.., sen kom mitt tåg som tog mig ända hem till Bro. På bro station hämtade Jonas mig med bilen. Vi bråkade och hade oss, skrek åt varandra o grejer, skitjobbigt, men men.. så är det.

Nu är jag iallafall hemma hos honom, ska väl ta och äta lite middag, se nåt avsnitt av Family Guy kanske.. ska försöka komma i säng tidigt idag faktiskt, blev rätt så sent igår. Har jätteont i ryggen också, skitjobbigt är det :( Aaaja, ha det bäst ♥


Måndag

2008-11-10  09:46:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu sitter jag i skolan, har Svenska B, skittråkigt! Fick precis reda på att jag ska ha utvecklingssamtal nu på onsdag. Kommer antagligen få gå på den själv, pappa är ju fortfarande i Thailand då och mamma vet jag inte, men vi får väl se hur det blir.

Har ätit en god macka nu på rasten, så nu är jag iallafall inte hungrig längre. Slutar strax efter 11 idag, jätteskönt. Efter skolan ska jag till stallet med
Natalie, det var typ flera åt sedan sist, får väl se hur det går. Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar, uppdaterar ikväll ♥ 

Söndag

2008-11-09  14:54:19  Allmänt  Kommentarer (1)

Gick och la mig ganska sent inatt, pratade med mamma på msn i säkert 2 timmar, vi har inte pratat på jättelänge så det var skönt att få ut saker och ting. Vaknade inte förän ca 13.00 idag. Låg och kollade på repriset av Idol, sen ringde pappa ifrån Thailand :) Vi pratade en stund, sen var han tvungen att lägga på. Då vaknade Jonas, vi gick upp, gjorde frukost, sen kollade vi på ett avsnitt av House. Och nu tänkte jag se en film, vet inte vilken än men får leta reda på någon. Idag är det en typisk söndag, då man sitter hemma och slappar. Skönt :) Nu ska jag leta reda på en film ♥ 


Lördag

2008-11-08  21:07:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Imorse vaknade vi 09.45 av att klockan ringde. Vi gick upp, klädde på oss, sen gick vi in till stora huset och åt frukost :) Sen tog vi bussen som gick kl 11. Vi åkte till haninge, köpte en Expressen åt Jonas farmor, sprang in en snabbis på Stadium och kollade på jackor, sen gick vi till hans farmor. Där bytte vi gardiner, rensade ogräs, krattade m.m. Sen åt vi korv med bröd, som vanligt, haha.

När vi var klara där så åkte vi hem till Jonas pappa. Vi umgicks lite, somnade till en snabbis båda två, åt middag, sen började vi åka mot Bro. Vi gick till centrum och handlade lite gott till kvällen :) Ska försöka hitta en film som jag ska se nu ikväll. Annars händer det inte så mycket mer än så.


Ha en bra kväll! Det ska iallafall jag ha :) ♥ 

Fredag kväll

2008-11-07  21:31:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Nu sitter jag och Jonas vid köksbordet vid varsina datorer ;) Han sitter vid min bärbara och jag sitter vid pappas bärbara. Jonas spelar och jag sitter här och bloggar ;)

Vi åkte hit till Vidja vid 7, då stog Nicole och Danne o gjorde iordning grillen. Vi åt kött och makaroner, (Nicole och Danne hade redan fixat pommes till sig, jag och Jonas orkade inte göra egna då, tog sån jävla tid för dom så vi kokade makaroner istället), skitgott var det iallafall. Så vi åt middag vi fyra, satt och pratade lite och så.

Nu sitter Nicole o Danne på nedervåningen och kollar på en film, jag och Jonas hade ingen lust att kolla på den, vi ska antagligen gå ut till mitt hus sen och se en annan film :) Nu tänkte jag läsa andra bloggar och kolla mailen. Ha det bäst ♥ 

Fredag

2008-11-07  12:59:32  Allmänt  Kommentarer (0)
Äntligen Fredag :)

Hade sovmorgon till 12 idag, jätteskönt var det. När jag och Therese kom till skolan så gick vi till matsalen och åt. Sen gick vi till lektionen, Lennis lektion, arbetsmiljö och säkerhet. Idag är vi 8 elever i klassen, haha, bra där ;) Efter skolan ska jag hem till Jonas igen, sen vet jag inte vad vi ska göra. Vi åker förhoppningsvis till Vidja, hem till mig, och sover där.

Nu vill Lennis att vi ska kolla på ett litet klipp (som har vääldigt dåligt ljud), haha, han är rolig han! Uppdaterar senare ♥ 

Har något litet att tillägga

2008-11-06  17:56:35  Allmänt  Kommentarer (0)

Gick och la mig i sängen och kollade på tv 15.30, somnade såklart, skitskönt var det. Jonas väckte mig när han kom hem vid 16.30, han hade köpt med sig en munk till mig, sööötnos <3 ÄÄÄlskar munkar, haha. Sen somnade jag om, vaknade, somnade om, vaknade.. höll på så till 17.30, då Jonas väckte mig, han hade gjort iordning mat åt mig också :) Underbar! Älskar honom otroligt mycket , ♥ ♥ 


Torsdag

2008-11-06  14:55:27  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Kom upp i tid imorse, men eftersom att jag sov typ bara 2 timmar inatt så var det inte det enklaste att gå upp. När jag kom till skolan så höll rektorn en liten föreläsning om hur arbetsgivare tänker när de anställer ny personal, ganska intressant faktiskt. Efter det fick vi veta vart vi ska praktisera i Januari, jag fick en plats i älvsjö/fruängen, själv.. Men.. efter skolan åkte jag med Therese till hennes praktikplats, fanns en plats där för mig med ;) Så jag ska ringa min första plats och säga att jag har en annan.


Var iallafall i stan med Therese och Natalie, kollade in våra praktikplatser och presenterade oss, mitt och Therese hotell som vi ska praktisera på, Nordic Sea Hotel, det var grymt fint :) Och personalen var jättetrevliga. Sen följde vi med Natalie till hennes hotell, Clarion Hotel. Efter det åkte vi hem.

Träffade Rasmus på tåget, i Kungsängen, vi snackade om ämnet Restaurang som vanligt, haha. När vi gick av i bro så mötte vi Joakim, stog där och pratade lite med dom.. sen gick jag hem till älsklingen :) Men han kommer inte hem förän om säkert 1 timme eller så. Nu ska jag läsa bloggar, kolla mailen, äta nudlar och bara ta det lugnt :)

Imorgon har jag sovmorgon, faaaan va skönt! ;)  ♥ 

onsdag

2008-11-05  19:39:53  Allmänt  Kommentarer (0)

Just nu sitter jag och dricker årets första glas med Julmust, supergott är det. Kollar på lite Family Guy, tog bara en kort liten bloggpaus nu. Åt hemmagjord pizza idag, jättegott var det. Har kollat på lite jackor idag med Jonas, men hittade inte en enda som jag ville ha. Har inte så mycket o skriva om idag :/ Är inte på så bra humör faktiskt. Men har en sak som ni läsare kan gå in och kolla på om ni vill, varnar känsliga tittare.. jag är själv känslig, jag satt i pojkvännens knä när jag kollade på videon, jag började gråta, kunde inte kolla längre så jag gick därifrån. Man blir såå jävla ledsen och sur när man ser den.. :(

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

Hur jag kom o tänka på videon.. det var när jag kollade på jackor, kände på pälsen på jackorna och sånt, när ni ser videon förstår nu varför jag kom o tänka på just den videon.

Nu ska jag se Family Guy och dricka lite julmust ;) ♥


Tisdag

2008-11-04  15:51:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Eftersom att jag somnade vid 21.00 igår redan så vaknade jag direkt när klockan ringde imorse 05.30, pigg som fan, fixade iordning mig och kom till skolan i tid :) Hade projekt och företagande med Lennis, trist som vanligt, jag och Jenny ska göra ett projekt tillsammans, när det var ca 30 minuter kvar tills vi slutade så började vi fundera över projektet, hur allt ska vara osv, haha.

Efter skolan åkte jag hem till mamma, hälsade på och pratade lite.. var där i typ nån timme, sen åkte jag hem till Jonas. Nu sitter jag och väntar på att det nya Gossip Girl avsnittet ska bli klart, ska se det direkt
;)

Ska inte göra nånting idag, se på gossip girl, family guy och kanske någon film eller något. Imorgon ska jag till skolan som vanligt, men imorgon ska vi inte vara i restaurangen, både imorgon och på torsdag har vi APU-dagar i skolan, får väl se hur det blir med det, kul eller ej... hmm, NU är avsnittet klart!
;)

Ha det bäst ♥

Hemma hos älsklingen

2008-11-03  18:40:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Jaha, då var man hemma hos Jonas igen då. Åkte som planerat till Farsta med syster, hon köpte en tröja på Cubus, (skrev gina i förra inlägget, trodde det var där den fanns, men icke), vi gick runt lite tills våran buss kom. När vi kom hem så åt vi tortellini ;) Sen skulle vi kolla på film, tv eller sjunga singstar men så blev det tydligen inte... Nicole ville att Danne skulle sova över hos oss, då ville inte jag stanna kvar där, så jag åkte till Jonas.

Men innan vi åt tortellini, guess what!? ;) Nicole färgade mitt hår. Finns tyvärr blonda slingor lite här och var, men det får jag ordna till senare.. bjuder på en liten bild här också 
;)

Så nu är man brunett igen
:)

Nu ska jag se på Family Guy. Ensam.. eftersom att Jonas ligger och sover just nu, han sov ju typ bara en timme inatt. Skriver mer imorgon, puss ♥

Skolan

2008-11-03  09:30:47  Allmänt  Kommentarer (0)

Sitter i skolan, har rast just nu. Annars har jag Svenska B, vi läser en massa texter och svarar på frågor till varje text. Sitter och äter en jättegod macka och dricker min saft ;) Slutar kl 11 idag, fan va skönt. När jag har slutat så ska jag möta min syster i Farsta, hon ska köpa en tröja på Gina. Sen ska vi hem till pappa och bara ta det lugnt. Kanske äta lite, sjunga lite SingStar ;) Aja, nu måste jag äta upp mackan innan vi börjar igen. Skriver ikväll ♥


Söndag

2008-11-02  17:15:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Idag vaknade jag av att klockan ringde vid 10, gick upp och klädde på mig, sen satt jag bara och kollade på tv. Gick hemifrån 11.30, kom hem till pappa runt 13.00. Jag och pappa satte oss ner och åt pasta med sås, pratade lite, medans Nina packade som en galning och var stressad. Planen var egentligen att jag skulle sova hos pappa, men eftersom att jag och min syster inte skulle bli ensamma (som vi hade planerat) så åkte jag hem till Jonas sen igen.

Vid 14.00 åkte jag, pappa och Nina till farsta och hämtade upp min faster, sen åkte vi mot Arlanda. Där släppte vi av pappa och Nina, dom ska till Thailand i två veckor. Härligt. Taskigt bara att jag inte får följa med ;) Sen körde min faster mig till Barkarby, men självklart hade mitt tåg precis gått så jag fick sitta där och vänta i en halvtimme.

När jag kom hem till Jonas så blev han väldigt chockad, eftersom att han inte hade sett smset som jag hade skickat för typ 2 timmar sen då, vi åkte till centrum och handlade lite och nu sitter jag här vid datorn. Kollar mailen, bilddagboken, facebook m.m.
;) 

Ska bara ta det lugnt ikväll, se på lite Family Guy avsnitt, äta middag, imorgon är det skola.. jippi.. och efter skolan ska jag hem till pappa och sen sova där. Skriver mer imorgon, pussar!  ♥

1 november

2008-11-01  18:28:55  Allmänt  Kommentarer (1)

Idag har jag varit på två kyrkogårdar med familjen och tänt ljus. Först var vi i Täby för att kolla på Irmas grav, jättefin var den. Vi stog där ett tag, tills det blev väldigt jobbigt :( Efter det åkte vi till Vällingby för att kolla på min farbrors grav, väldigt jobbigt det med. Sen gick vi upp till mina kusiner, dom bor i närheten av kyrkogården. Där fick vi lite mat och sedan fika. Efter nån timme så åkte vi, pappa körde mig till stationen i älvsjö, men självklart hade jag missat tåget med 3 minuter, så där satt jag i en halvtimme och väntade in nästa tåg. Skitkallt har det varit nu på kvällen, fick typ ont i hela kroppen när jag gick från tåget. MÅSTE köpa en vinterjacka nu asså. 

Ikväll ska jag bara vara hemma, är lite deprimerad :/  Känner mig jättetaskig mot Moa som fyller år idag, blev bjuden dit, men först och främst så är det ju min och Jonas 15 månaders-dag, och för det andra så känner jag inte för att göra något just nu :( Inte ens för att umgås med pojkvännen.

Förlåt Moa ♥
Men hoppas att din födelsedag blir lyckad och att du har det roligt ikväll :)
Och Grattis på 17års-dagen!


Lördag

2008-11-01  11:41:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag gick upp vid 9 imorse bara för att jag skulle träffa familjen rätt så tidigt. Duschade och fixade mig, sen satt jag bara i sängen och kollade på tv, hoppades på att pappa skulle höra av sig. Efter nån timme så ringde han och sa att han hade försökt ringa typ 4 gånger, men det hade jag varken sett eller hört. Men aja, ska iallafall gå hemifrån om 20 minuter. Han hämtar upp mig i sumpan, sen får vi se vart vi åker först.

Eftersom att jag och Jonas har varit tillsammans i 15 månader idag så ska jag hem till bro sen igen och bara umgås med honom <3 Pappa och Nina åker till Thailand imorgon så jag får åka dit tidigt imorgon bitti och säga hej då och få lite information.

Uppdaterar sen ♥

Godnatt!

2008-11-01  02:03:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu är klockan strax efter 2 på natten, måste försöka sova. Ska upp rätt så tidigt imorgon, ska träffa familjen.. vi ska åka runt till kyrkogårdar och tända ljus, sen ska vi till mina kusiner. Antingen skriver jag när jag har vaknat eller så skriver jag när jag kommer hem från kusinerna. Godnatt ♥


RSS 2.0