Långpanna?

2012-04-07  11:07:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Om ca 10 minuter ska jag gå till jobbet. Jobbar lunch först och sen får vi se om dom behöver mig ikväll till att jobba fondue. Beror helt på hur många bokningar vi har. Jobbade långpanna igår och tyvärr så mådde jag inte bra på kvällen. Förkyld, lite febrig och ont i kroppen.

Imorgon är det avslutningsfest. Ska bli otroligt kul! Jobbar dock till 5-6 och den börjar redan kl 12, och vid 15 är det afterski där. Men men, får komma lite sent helt enkelt :P Det är iallafall all personal på hela LRAB typ. Och det är i/utanför en stuga som festen kommer va. Dejo kommer dit och spelar och tillochmed företag som tex coca cola har sponsrat oss med några flak cola eftersom att denhär festen kommer bli fet!! Vi har även blivit sponsrade med hamburgare och loka ;) Haha.

Nä nu måste jag sticka till jobbet. Ha det bra!Evenemanget på facebook. Läs! Blir man taggad or what?! ;)

"Säsongen närmar sig sitt slut och många av våra kära vänner åker hem efter denna veckan, så därför har vi bestämt att avsluta på bästa tänkbara vis.

Söndagen den 8 april kommer gå till historien. Utanför finger 5b på parkeringen kommer europas största grill vara tänd hela eftermiddagen, Det ryktas om att det kan bli fotbollsmatcher och det kommer finnas en stor jävla scen med ljudanläggning där vi kör afterski med Dejo & hemliga gäster runt 15-17 tiden isch... 

När kvällen sen närmar sig kommer festen fortsätta i sann "american pie anda" INNE i finger 5b, där alla möbler är utburna och det enda som kommer finnas i stugan är en ännu större ljudanläggning där hemlig dj kommer vända plattor så länge vi pallar.

Ni som va med för 2 år sedan på den episka hawaiifesten vet precis vad det handlar om. Sjukt trevligt, sjukt tryck och en sjukt bra avslutning på denna säsongen

Missa INTE detta!

Mvh

Niclas, Pontus, Ringo, Dejo & Natalie"

Kommentarer

Kommentera då inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0