Bilder!

2010-11-28  16:35:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Har inget speciellt att skriva egentligen så det får bli en massa bilder istället från de senaste dagarna:
Såhär såg jag ut i torsdags när jag jobbade på Wallmans ;)
Ny klocka! Är sjukt nöjd :) Bara 99:- på Teknikmagasinet.
Fina Zorro!
Massor med snö!
Mio älskar snön.
Såhär ser mina UGGs ut efter en halvtimme ute i snön ;)

Nyårsplaner

2010-11-26  20:47:07  Paris 2010  Kommentarer (0)

Hej!

Just nu är jag hemma hos min darling! Han sitter och spelar tv-spel medans jag bloggar lite och kollar runt på Facebook ;) Ska snart sätta på en film tror jag.

Snart är det jul och nyår. Har än så länge inga exakta planer men jag och min babe har funderat på om vi ska åka till Paris över nyår. Hur underbart skulle inte det vara? Fira nyår i Paris med min babe. Fy va lockande det är. Vi får hoppas att han får ledigt från jobbet bara och att vi hinner spara lite pengar. Isåfall drar vi den 30e december och kommer hem den 2a januari! Grymt! ♥


Update

2010-11-21  20:04:11  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Är hemma hos Jojje just nu, som vanligt ;) Men imorgon ska jag åka hem och sova faktiskt. Han ska nämnligen bort över kvällen med sin familj så jag passar på att åka hem till min familj och umgås lite! Men kommer sakna han ;) Hehe.

Vi sitter och kollar på tv just nu. Myspys! Hörs ♥

:)

2010-11-18  19:26:09  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuuu!

Känns som om allt går i rätt ordning i mitt liv just nu :) Jag och Jojje är tillsammans nu, är sååå glad! Vi har så himla kul ihop :)

På jobbfronten blir det bättre. Var på en liten intervju idag på Wallmans. För er som inte vet vad det är, gå hit! Ska provjobba där från onsdag till söndag, sen får vi se hur det går. Yaay! :)

Nu ska jag och Jojje se på Solsidan! Puss.11-11-10

2010-11-11  19:47:54  Allmänt  Kommentarer (1)
Hejsan!

Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar men har inte suttit vid en dator på jättelänge. Är bara inne via min iPhone nuförtiden och det funkar inte att blogga ifrån den, sjukt jobbigt. Förstår inte vad som är fel.

Men men. Är hemma hos Jojje just nu. Han är och handlar lite mat och jag har precis sökt lite jobb. Hoppas att det är någon som nappar ;)

Den senaste veckan har jag inte gjort så mycket. I lördags vad jag på personalkryssning. Det var jättekul fram till kl 3. Sen spårade det ut totalt. Polisförhör och väntan på vakter. Suck. Den 23e november ska jag på polisförhör i Sollentuna för det som hände på båten. Det handlade om slagsmål och försök till våldtäkt, hemskt.

Igår var jag och Natalie på värdshuset. Det var roligt ;) Inte meningen att vi skulle vara där så länge men så blev det. Roligt var det iallafall.

Nä nu ska jag söka lite mer jobb, sen blir det middag och lite vin! ;) ♥


Jag idag


RSS 2.0