...

2009-11-30  19:18:45  Allmänt  Kommentarer (2)

Hej bloggen!

Sitter i sängen fortfarande och bara myser! Men nu ska jag faktiskt sätta datorn på "Vila" och själv lägga mig ner en stund och se på tv, har ont i huvudet :( Somnar jag så är det ju bara bra, annars sätter jag mig vid datorn senare.

Imorgon är det skola igen, drycker och barteknik, efter lunch har vi julmarknad men det tänker jag nog inte vara med på.. Hörs imorgon ♥

Btw, ska kanske åka till stan eller något imorgon efter skolan och köpa julklapp till syster. Hoppas den finns kvar! :)


Julklappar..

2009-11-30  17:37:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Shit, hur ska man klara av att få ihop pengar till alla julklappar man vill köpa iår? Det går inte :( Köpte en julklapp idag iallafall, till mamma :) Kan tyvärr inte säga vad det är pga att hon läser min blogg ibland ;) Men hoppas att hon gillar den iallafall. Beställde den från internet idag så jag får den väl nångång i veckan :)

Nu ska jag se på film och äta en panpizza :) ♥

Hemma

2009-11-30  15:40:00  Allmänt  Kommentarer (9)
Helluuuu!

Nu är jag äntligen hemma. Sitter i sängen nu och myser med ett glas med julmust, lussebullar och ett nummer av SOLO :) Ska väl ta och sätta på en film snart.


Update

2009-11-30  13:24:30  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Jag ska börja gå från skolan snart, bussen går om ca 30 minuter. Eftersom att mitt och Natalies projektarbete är borta så ska vi göra om det på torsdag, filma om allt. Men men, så kan det gå.

När jag kommer hem till Bro så ska jag gå till centrum och handla lite. Hörs senare ♥

Skolan

2009-11-30  10:48:02  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Orkade inte blogga igår. Var hos min moster större delen av dagen, vi klippte Mio. Sen åkte jag hem till Jonas pappa och firade hans lillasyster som fyllde 8 år. Kom hem runt 9 och vi var skittrötta så vi gick och la oss direkt.

Första skoldagen idag då på en månad, kul.. Glömde bort att jag skulle vara i skolan så när jag satt på bussen påväg ut till Djurgården (till praktiken) så kom jag på att jag skulle till skolan. Kom försent såklart, damn it.

Skolan har blockat (nästan) alla internetsidor. Facebook är man ju alltid inne på,  msn också. Iallafall här i skolan, och speciellt på rasterna. Dåligt! Som tur är så funkar blogg.se LIIITE iallafall. Hoppas att det här kommer fram ;)

Efter skolan ska jag hem till Jonas. Så vi hörs sen. Puss!

Lördag

2009-11-28  21:19:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Dålig uppdatering, i knooow. Men har tyvärr inte haft tid med att blogga. Igår fixade jag hela dagen med att städa och sånt inför kvällen. Runt 6 kom alla tjejerna, vi åt middag, pratade, sjöng en massa och hade jättekul :) En väldigt lyckad kväll! (Bilder från tjejmiddagen kommer förhoppningsvis på måndag, kameran laddade ur så jag kunde inte föra över bilderna till datorn idag. Pappa har med sig laddaren till Tyskland.)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Min syster kom hit en stund idag, vi åt middag och såg på film. Hon åkte nyss hem till mamma så nu sitter jag här helt ensam :( Inte kul.

Ska nog ta och sätta på en film eller något. Hörs senare eller imorgon ♥

Update

2009-11-26  20:26:15  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Jag och min styvmamma är så rastlösa här hemma så nu har vi bestämt oss för att åka till ICA Maxi. Vi ska för det första köpa lite chips och för det andra så ska vi köpa en nätverkskabel så vi kan köra igång våran HD-box, vi ska se på film via nätet och då måste man ha en kabel ;) Tur att ICA Maxi är nära och stänger sent! :)

Hörs imorgon ♥

Torsdag

2009-11-26  14:50:12  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Gick inte till praktiken idag, har jätteont i halsen. Min styvmamma har samma sak, hon har väl smittat mig antagligen. Hoppas att det går över tills imorgon iallafall, jag ska ha tjejmiddag här imorgon kväll.

Idag ska vi bara ta det lugnt, vi ska åka in till farsta lite senare för att hämta middagen, det blir pizza ;) Det slutar väl med att vi käkar pizzan och sen går vi ner och lägger oss i soffan och fotöljerna och ser på en film, haha.

Hörs kanske senare, annars imorgon ♥

Vidja

2009-11-25  20:13:32  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Är hemma hos min pappa i Vidja nu, har i och för sig varit här hela dagen men har inte orkat blogga förän nu. Pappa och hans sambo sitter mitt emot mig här vid köksbordet och håller på med en massa räkningar, usch. (Längtar verkligen tills jag sitter med mina egna räkningar en vacker dag! Eller inte..)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt. Hörs imorgon ♥

Hemma!

2009-11-24  23:36:09  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Kom precis hem från praktiken. Det var rätt så lugnt idag med, det var ca 10 gäster ikväll bara. Men har ändå ont i fötterna, man får ju aldig sitta ner och ta det lugnt ;) Finns alltid nåt att göra.

Imorgon jobbar jag lunch, så jag måste försöka sova om en stund, ska upp kl 8. När jag slutar imorgon så ska jag hem till pappa, ska sova där också.

Nu ska jag kolla runt lite på internet, dvs göra det vanliga. Kolla mailen, läsa bloggar, facebook osv. Hörs imorgon ♥

Tisdag

2009-11-24  14:14:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Skriver bara ett kort litet inlägg här innan jag går. Ska jobba kväll idag, har verkligen inte lust med det :( Men men. Hoppas på att få byta tid med Jesper imorgon så jag får jobba lunch, skulle behöva det. Ska ju till pappa imorgon och prata om helgen. Dom ska resa bort och jag ska vara hundvakt.

Hörs ikväll när jag kommer hem ♥

Måndag

2009-11-23  18:45:49  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har varit dålig på att uppdatera av personliga skäl..

Kom precis hem från praktiken. Det var ganska lugnt idag. Serverade väl bara 3-4 bord eller nåt. Imorgon jobbar jag kväll, så det betyder: SOVMORGON! Skönt..

Här får ni se lite bilder på restaurangen som jag praktiserar på. Det är väldigt mörkt men otroligt mysigt:






Och dessa bjuder jag på! ;) (jag och syster i lördags)





Nu ska jag och älsklingen åka och handla. Sen ska jag äta middag och bara mysa i sängen med cola och vad det nu blir som jag köper. Antingen choklad eller chips, kan inte bestämma mig ;) ♥

...

2009-11-22  01:50:21  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Det slutade med att jag drog till mamma och umgick med en massa människor. Vi har suttit på värdshuset och haft jättekul! :)

Nu sitter vi hemma hos mamma och lyssnar på en massa musik, sjunger och pratar. Ska sitta uppe inatt och vänta på att åka mot praktiken, hörs imorgon! ♥

Update

2009-11-21  20:39:33  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Nu har jag varit ensam här i ca 3,5 timmar.. suck! Men pappa ringde iallafall för ca en halvtimme sen och sa att dom var påväg hem, dom hade varit ute på Värmdö. Så dom kommer väl hem närsomhelst.

Jag ska ju jobba imorgon, så jag måste egentligen sova tidigt ikväll. Men inte fan kommer det att funka när man gick och la sig kl 8 imorse. Får se hur det går. Upp kl 8 imorgon bitti iallafall!

Hörs imorgon ♥


En gammal bild på min älskling :) ♥

Hos pappa

2009-11-21  17:58:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Sitter hemma hos pappa just nu, ensam. Kul att man ska överraska någon som inte ens är hemma.. hmm. Har ingen aning om vart pappa är nånstans, messade honom för en stund sen och bad honom ringa mig, men det har han inte gjort ännu.

Så nu är det bara att vänta...

Godmorgon!

2009-11-21  06:06:42  Allmänt  Kommentarer (0)
SKOJA, klart jag inte vaknade nu redan. Har inte ens gått och lagt mig än. Följde faktiskt med älsklingen på jobbet inatt igen, vi hade kul :)

Eftersom att det inte finns något annat än Teletubbies på tv just nu så kollar jag hellre på en film tills jag börjar bli trött, blir nog Eurotrip. Har ni inte sett den så SE DEN!

Ska försöka gå och lägga mig snart iallafall, vill inte sova bort hela morgondagen. Ska faktiskt hem till min pappa och hälsa på, överraska honom! Sover nog över där också, för på söndag är det jobb som gäller!

Säger godnatt nu iallafall. Hörs senare idag ♥

Idol 2009!

2009-11-20  20:44:59  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Sitter i sängen just nu med chips, cola och Idol. Vet inte vem jag hoppas på som åker ut idag, tycker om alla som är kvar. Men minst Calle faktiskt. Så länge Erik och Tove är kvar så ;)

Pappa skulle ju beställa hem dendär väskan till mig men helt plöstligt så kom det upp en felmeddelande om att någon höll på att förstöra deras sida eller nåt, så han ska försöka imorgon igen eller nåt. Synd, men men. Klänningen är iallafall beställd :) Hoppas att den passar!

Hörs sen :) ♥

I telefon med pappa:

2009-11-20  18:44:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag: - Tryck på väskan som heter Mimmi bag.
Pappa ser en bild på väskan och säger: - VA?! Ska du köpa den hemska väskan?!
Jag: - Hahaha, va? Den är ju fiiiin!


:)

2009-11-20  16:36:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag är jag ju ledig från praktiken så jag ska bara ta det lugnt ikväll. Ska gå till centrum lite senare och handla chips till Idol :) Ska också beställa hem klänningen och väskan idag (kolla inlägget nedanför). Vill inte riskera att dom är borta när studiebidraget kommer så jag lånar pengar av pappsen ;) ♥

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla mailen, och samtidigt vänta på att pappa ska ringa mig så vi kan beställa hem detdär! ♥

04.00

2009-11-20  04:00:40  Allmänt  Kommentarer (3)
Helluuu!

Jag har precis kollat klart på en film, den hette Borta bäst, hemma värst, den var bra! Sitter och kollar på en massa kläder på internet just nu, vill ha! Så fort studiebidraget kommer så ska jag köpa en klänning och en väska, behöver det. Och jag tror att jag har hittat det jag vill ha! ;) Hoppas bara att dom finns kvar tills studiebidraget kommer. Synd annars ju :(


En klänning från H&M och en väska från Gina tricot! :) ♥

Schuuusan!

2009-11-19  21:59:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Har precis vaknat, har sovit i ca 4 timmar. Men det gör inget, är ju LEDIG imorgon! Fan av skönt! Ska verkligen sova ut imorgon ;)

Innan jag somnade så bad jag älsklingen laga mat till mig, men icke. Får väl ta och göra något själv nu istället, är jättehungrig. Får se vad jag hittar i kylen och i frysen.


Åh, är jättesugen på julbord! Men men.. det får vänta.

Äntligen hemma!

2009-11-19  00:41:50  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Kom hem från praktiken för bara 10 minuter sen.. Jobbigt. Ska ju upp om ca 7 timmar och jag är inte ens trött. Kan inte bara gå och lägga mig så fort jag kommer hem, har vissa saker jag måste göra innan jag går och lägger mig, så är det.

Börjar runt 10 imorgon så jag ska upp kl 8. Hörs imorgon när jag kommer hem från praktiken, hinner nog inte blogga innan ♥

Update

2009-11-18  13:18:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Har varit vaken i ca två timmar och jag har helt glömt bort att blogga ;) Har gjort allt jag brukar göra vid datorn men precis innan jag skulle stänga av den så kom jag på att jag skulle uppdatera här!

Om en kvart ska jag gå hemifrån, ska till praktiken. Jobbar kväll. Idag ska en vän till Jonas komma hit och lana, så ensam är han iallafall inte :) Hörs ikväll ♥

Hemma!

2009-11-17  23:30:44  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom precis hem från praktiken, det har varit en jättelugn kväll. Vi hade ca 10 gäster ikväll bara. Det jobbiga var att en stund innan gästerna kom så fick jag världens jäkla huvudvärk, och tro mig när jag säger att jag ALDRIG har huvudvärk. Hade ont i huvudet hela kvällen och det var skitjobbigt, drack typ 5 stora glas med vatten..

Nu är jag iallafall hemma. Ska dricka lite cola, äta kexchoklad, kanske göra lite mat (är skithungrig!), läsa bloggar, kolla mail, gå in på FB osv.

Imorgon jobbar jag kväll igen, hoppas att det är lika lugnt ;) Det är jätteskönt men ibland riktigt tråkigt, men men. Nu ska jag göra allt det vanliga, ha en bra kväll ♥

Praktik!

2009-11-17  13:08:59  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Ville bara kika in en snabbis och skriva en lite update. Har duschat, klätt på mig och nu sminkat mig. Jag är redo för en kväll på praktiken ;) Är jäkligt trött och har skitont i magen men vi får hoppas på det bästa, att det går över sen.

Hörs ikväll. Ha en bra dag ♥

...

2009-11-16  22:24:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej!

Eftersom att jag inte sov inatt så är jag övertrött just nu. Sitter nästan och halvsover samtidigt som jag trycker på dessa tangenter.. Jobbigt som fan är det. Så därför ska jag nog stänga av datorn, fixa mig inför natten och krypa ner i sängen. Låter skönt det, godnatt! ♥

Update

2009-11-16  20:12:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu..

Jag somnade såklart direkt när jag kom hem, la mig i sängen med datorn på magen, tog inte lång tid förän jag sov ;) Men nu är jag vaken iallafall! Spelar ingen roll att jag sov några timmar, ska jobba kväll imorgon så jag ska inte upp förän senast klockan ett imorgon, skönt :)

Nu ska jag ta något att äta, är jättehungrig! Hörs sen :) ♥

Skolan!

2009-11-16  14:22:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Japp, jag sitter i skolan. Och nu tänker ni väl; vafan gör jag i skolan? Jag har ju praktik. Men det finns en bra förklaring till detta ;) Orkar inte förklara i detalj direkt.. Men Natalie och jag åkte till min praktik imorse och frågade om hon kunde få praktisera där de två kommande veckorna med mig, dom sa kanske. Eftersom att det inte fanns så mycket att göra på restaurangen idag så fick jag vara ledig, så jag och Natalie åkte till skolan och nu sitter vi här.

Vi har fixat lite med vårat projektarbete, behövdes verkligen. Ska börja åka mot Bro snart. Sitter och gäspar för fullt här, har ju inte sovit inatt och NU känner jag av det.

Hörs senare ♥

Uppe med tuppen

2009-11-16  05:56:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Som rubriken säger: uppe med tuppen.. Eller inte. Har inte ens gått och lagt mig än, ska inte göra det heller. Ska åka till praktiken runt 9 och jag känner mig inte ett dugg trött just nu. Inte så konstigt med tanke på att jag var uppe igår natt och hjälpte älsklingen på jobbet.

Inatt har jag tagit ett varmt bad, kollat på filmer, ätit chips och druckit cola. Ska kolla klart på Sex and the city filmen nu, sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Alltid skönt att vara klar i god tid ;)

Vet inte när jag slutar idag, men vi hörs såklart när jag kommer hem. Ha en bra dag ♥

Filmkväll!

2009-11-15  19:19:16  Allmänt  Kommentarer (1)
Hallojsan! (fulaste ordet någonsin?!)

Nu har jag laddat upp inför en filmkväll.. dock med mig själv, men men. Cola, chips, gott & blandat och 3 filmer. "My sisters keeper", "Kärlek 3000" och "I taket lyser stjärnorna". Hoppas att dom är bra :)

Jag tror faktiskt att jag stannar uppe inatt, känns som att jag nyss har vaknat ;) Innan jag börjar min filmkväll så ska jag ta och äta lite middag och så, vet inte vad jag orkar tillaga men något lätt blir det nog.

Ha en bra kväll ♥

Söndag

2009-11-15  15:58:16  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Jag och Jonas kom hem från hans jobb kl 6 imorse, somnade inte förän typ kl 8. Det var inte alls lika jobbigt som sist jag var med honom, inatt hade vi jättekul samtidigt som vi jobbade ;)

Dock vaknade vi otroligt sent idag så det kan bli svårt att komma upp imorgon till praktiken. Får se, kanske inte sover alls inatt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla mailen. Hörs sen ♥


Inatt; tråkigt med regn.

Satt därför i bilen en stund och läste :)

Påväg hem :) ♥ Love u.

Midnatt..

2009-11-14  23:56:31  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på film och haft det mysigt. Eftersom att jag har vänt lite på dygnet så kommer jag inte kunna somna förän 5-6 imorgon bitti.. därför följer jag med älsklingen på jobbet inatt. Lika bra det, jag slipper sitta hemma helt själv och han får lite hjälp :)

Hörs kanske när jag kommer hem, annars imorgon ♥


En väääldigt gammal bild på mig och min darling ♥

Myskväll

2009-11-14  18:53:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Skulle egentligen ut med vännerna idag på Pilot men jag känner mig jätte otaggad, så jag struntar i det. Stannar hemma och har en liten myskväll istället. Ska strax åka till centrum och handla chips och cola och sen ska jag hem och se på film. Det blir nog Good luck Chuck, den är bra ;)

Ha en bra lördagskväll ♥

Idol 2009

2009-11-13  20:34:23  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluu.

Ber så hemsk mycket om ursäkt för den usla uppdateringen, men så kan det bli ibland.

Sitter i sängen just nu och se på Idol 2009, när det är slut så ska jag fortsätta med filmen "Systrar i jeans". Blir kanske ytterligare en film lite senare, då blir det nog "Kärlek på menyn", men får se hur det blir med det. Funderar på att ta en promenad till centrum innan klockan slår 10, vill köpa en cola!

PUSS ♥



Btw, det är ju fredag den 13e idag. Tror nästan att jag skippar promenaden till centrum, haha! Vad som helst kan hända! ;)

Update

2009-11-12  18:45:22  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Förlåt för en otroligt dålig uppdatering, men behöver verkligen tid för mig själv just nu. Men här kommer en snabb liten update iallafall.

Var i centrum nyss och hämtade ut den sista boken av Twilight. Så min kväll kommer bestå av att läsa, äta lite godisnappar, kolla på film med min darling lite senare och bara ta det lugnt.


Mjukiskläder, "Så länge vi båda andas" och lite godis ♥

:(

2009-11-11  03:24:31  Allmänt  Kommentarer (1)
Klockan är snart halv 4 och jag kan inte sova. Beror antagligen på att jag mår skitdåligt. Känns som att jag ska spy vilken sekund som helst så jag måste sätta mig upp hela tiden :( Jättejobbigt.

Sitter uppe nu en stund för att försöka lugna ner det som pågår. Ska dricka lite vatten, lyssna på lite lugn musik och sen försöka igen. Sova alltså..


Tisdag

2009-11-10  15:10:16  Allmänt  Kommentarer (8)
Hej bloggen!

Mådde inge bra imorse så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Jag hade otroligt ont i magen och mådde jätteilla. Har fortfarande ont i magen, men vad ska man göra? :( Tar nog en tablett och lägger mig ner en stund och ser på Vänner.

Hörs lite senare ♥


En bild från helgen. Veronica, jag, Nicole och två random killar!

Godnatt!

2009-11-09  21:48:06  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Nu tänkte jag och älsklingen lägga oss i sängen och se på en film. Hoppas att jag somnar i god tid ikväll så jag kommer upp till praktiken imorgon. Ska upp kl 8.

Hörs imorgon ♥

Bro!

2009-11-09  20:06:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Kom hem för ca 5 minuter sen. Jag och älsklingen satt och pratade en massa på tåget :) Han brukar inte vara så pratglad, men idag var han det, roligt tycker jag ;) Det satt också en full snubbe några säten framför oss, men han la sig ner på golvet helt plötsligt och somnade, haha! Folk ibland asså..



Nu ska jag kolla på lite lägenheter, för skoj skull (nä men Jonas funderar på att skaffa sig en egen liten etta och han föreslog att jag skulle bo med honom då) ;) Sen ska jag kolla på Vänner. Hörs sen! ♥

Hos mamma!

2009-11-09  17:02:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Denhär dagen har varit helt åt helvete. Jag försov mig MASSOR imorse, så jag har inte varit på praktiken idag. Jag skulle till mamma och lämna nycklar så jag mötte upp Veronica först. Vi åt på Mc Donalds och pratade en massa, sen åkte vi till en piercingstudio och bytte ut Veronicas stav i tungan.

Kom precis hem till mamma, ska käka lite middag (gå till centrum först och handla något förmodligen), sen ska jag väl bara ta det lugnt. Vet inte när jag ska åka tillbaka till Jonas, blir antagligen lite senare.

PUSS ♥

Maaaat!

2009-11-08  19:17:07  Allmänt  Kommentarer (4)
Helluuu!

Har varit hungrig hela dagen men har inte orkat laga något. Jag och Jonas åkte till willys och handlade lite så jag passade på att köpa med mig en pan pizza ;) Orkar verkligen inte stå och laga något, haha. Handlade också lite cola och chips till ikväll. En myskväll kan aldrig sitta fel :) ♥ Och bättre är det om man tillbringar den kvällen med killen man älskar!



Måste bara skriva förlåt till min pappa. Är hemskt ledsen över att jag inte åkte och hälsade på honom idag, det är ju faktiskt fars dag idag. Men jag förklarade för honom att jag var ute igår och att jag verkligen inte orkade åka någonstans idag. Han lät besviken och det förstår jag, har skuldkänslor för det :( Förlåt.

Gårdagen!

2009-11-08  16:36:55  Allmänt  Kommentarer (1)
Mår mycket bättre nu. Har sovit en stund och så :) Nu tänkte jag berätta lite om gårdagen! Jag och Jenny fixade oss hemma hos min mamma, sen gick vi hem till Emelie och förade lite. Vi tog tåget in till stan, mötte upp Johanna på tåget och sen drog vi direkt till Viper. Utanför mötte vi upp Vevve, sen gick vi in.

Dansade, drack, tog en massa kort, pratade och hade skitkul! Kvällen blev lyckad :) När vi skulle hem sen så var det en kille som bjöd på taxi ända hem, blev ca 800 kr, haha ;) Det uppskattades verkligen. Kom hem runt halv 5, tänkte vänta på att Jonas skulle komma hem från jobbet.. men icke. Jag somnade.

Här får ni se lite bilder från igår:

Jag

Såhär såg jag ut :)

Jag och Jenny


Brudarna!

Jag och Josefine

Normala!

Jag och Vevve ;)

Parteeeey!

Jag och Veronica blev bjudna på shottar ;)

Veronica, Nicole och någon skum kille ;)

People

Jag

Nicole, jag och Veronica

Kvällen slutade självklart på Mc Donalds ;)

"Dagen efter"

2009-11-08  13:05:21  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Tänkte bara berätta att jag lever.. Innan jag skriver om gårdagen och lägger in bilder så ska jag vakna till lite OCH dricka massor med vatten.

Hörs senare ♥

Hemma!

2009-11-08  04:40:41  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Kom precis hem från krogen, har haft otroligt kul ikväll! Lägger in bilder imorgon, efter en låååång sovmorgon! Godnatt ♥


Utgång!

2009-11-07  19:50:03  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Nu är jag och Jenny redo att gå upp till Emelie ;) Vi har sminkat oss klart nu och har klänningarna på oss! Ha en bra lördagskväll, vi hörs imorgon! ♥

Taggad!

2009-11-07  15:45:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Jag är så sjukt taggad inför kvällen! Jag och Jenny ska fixa oss hemma hos min mamma, sminka oss och sedan byta om. Jag ska få låna en jättesöt klänning av Jenny ikväll, hoppas bara att den passar! ;)

Har precis kommit ut från duschen, ska klä på mig nu och sen försöka få tag i Jenny så vi kan bestämma lite tider och så. Ska försöka blogga hemifrån mamma sen, innan vi går upp till Emelie för att föra lite ;)

Annars, ha en bra kväll ♥


Denhär ska jag ha på mig ikväll. Söt va?!

Lördag

2009-11-07  13:06:05  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Vaknade för inte så länge sen, så nu har jag sovit ut rejält ;) Ska ta det lugnt en stund nu, se på Vänner kanske och läsa lite bloggar. Senare ska jag ta och hoppa in i duschen och ta reda på vad jag ska ha på mig ikväll.. Ikväll blir det nämnligen utgång med några vänner, ska bli jättekul!

Hörs sen ♥

<3

2009-11-07  01:30:13  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Jag hade hoppats på att Eddie skulle lämna Idol idag, men icke. Istället åkte Rabih ut, dåligt tycker jag. Han har ju en otrolig charm och en speciell röst! Men men..

Älsklingen åkte till jobbet nyss, så nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt lite på internet. Ska väl göra iordning mig för natten snart, sen ska jag lägga mig i sängen och se på Vänner :)

Imorgon blir det förhoppningsvis utgång med några vänner, inte helt bestämt än, men hoppas verkligen på det! :)

Vi hörs såklart imorgon! Godnatt ♥


En gammal bild på mig och älsklingen :) ♥

Bro

2009-11-06  21:04:06  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuu!

Är hemma hos älsklingen nu. Blev lite överraskad över hur glad han var att se mig, haha. Har ju bara varit ifrån honom i ca ett dygn ;)

Sitter och kollar på Idol just nu, dricker cola och äter lite chips :) Ska snart läsa lite bloggar, kolla runt lite på internet och så.

Jag har lust att gå ut imorgon så jag ska ta och kolla runt lite med vännerna och så, hoppas att någon vill ut med mig! Hörs sen :) ♥

Fredag

2009-11-06  13:41:46  Allmänt  Kommentarer (1)

Helluuu!

Sitter just nu vid köksbordet och äter bullar och dricker saft ;) GOTT! Ska snart gå ner och se på tv en stund. Brorsan och hans flickvän kommer hit om ca en timme, ska väl umgås lite med dom en stund innan jag åker hem till Jonas sen.

Hörs senare :) ♥


Torsdag

2009-11-06  00:59:37  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Gick från praktiken runt halv 6 idag och kom hem till pappa runt 7. Har haft det jättekul med syster idag :) Vi åt god mat, kollade på en gammal film, åt chips och så.

Eftersom att jag jobbade över en hel del igår på praktiken så behöver jag inte gå dit imorgon. Är alltså ledig, skönt.

Nu ska jag läsa bloggar, kolla mail och allt det vanliga. Sen ska jag se på tv. Sover över hos pappa idag föresten, och jag saknar min älskling redan :(

Hörs imorgon ♥

Torsdag

2009-11-05  08:33:24  Allmänt  Kommentarer (3)
Yeeey, jag kom upp i tid! Grattis till mig ;)

Om ca en halvtimme ska jag börja åka mot praktiken, börjar ju halv 11 idag. Efter praktiken så ska jag hem till min pappa och umgås lite med min syster :) Vi ska se på film och ha en liten myskväll. Köper nog med mig lite chips och cola ;)

Hörs ikväll ♥

Shit!

2009-11-05  01:12:02  Allmänt  Kommentarer (1)
Vilken kväll!

Kom hem från praktiken för ca 15 minuter sen bara. Det har varit stressigt idag, vi var bara två stycken i servisen, det är inte jag van vid ;) Men men. Allt kom fram som det skulle om så. Serverade killen som spelar piano på Så ska det låta ;) Lite kul! En mindre rolig sak var att nästan alla gäster pratade engelska, och jag HATAR att prata engelska, men men.. det löste sig.

Hinner tyvärr inte skriva mer än såhär, ska jobba lunch imorgon vilket innebär att jag ska upp kl 8 imorgon bitti. Här får ni se lite bilder från idag:


En väldigt mörk bild på restaurangen

Putsa glas är sååå otroligt kul... not.

Baren.

Sliten och trött!

Den bjuder jag på!

Nu ska jag äta en snabb middag, se på ett avsnitt av Vänner och sen ska jag hoppa i säng! Godnatt ♥

Godmorgon!

2009-11-04  12:08:01  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej bloggen!

Sov ca 8 timmar inatt, känns bra. Hoppas att jag inte kommer vara lika trött idag som jag var igår. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig :)

På tal om något helt annat.. Läste ut tredje Twillight boken igår, får se om jag hinner gå till biblioteket och hämta ut den fjärde. Hoppas!

Btw, idag släpps biobiljetterna till New moon, VILL HA! Hörs snart ♥

Hemma!

2009-11-03  23:41:05  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Kom precis hem från praktiken, sjukt sent blir det denhär veckan men så är det ibland ;) Har haft jättekul. Sköna människor får jag jobba med, dock bara killar men det är kul ;) Tänkte inte skriva så mycket mer, här får ni se några bilder från idag:


Serveringsblus ;)

Jag :)

Innan jag började servera så fick jag fixa detta, INTE SNÄLLT! haha ;) Vika en massa skjortor och förkläden.

Kallt när jag gick hem från tåget, urk!

Nu ska jag kolla mailen och läsa lite bloggar. Sen ska jag nog se ett par avsnitt av Vänner :) Hörs imorgon innan jag åker mot praktiken igen, samma tider gäller imorgon, 15.00 till 22.00! ♥ Godnatt!

Tisdag

2009-11-03  12:55:15  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen!

Känns konstigt att kunna vakna av sig själv på en vardag måste jag säga ;) Men det är skönt! Idag ska jag som sagt jobba kväll på min praktikplats, får se hur det går. Har duschat och sminkat mig lite, ska snart klä på mig och sminka mig lite till. Ska gå hemifrån om ca 35 minuter :)

Skriver nog ett inlägg när jag kommer hem ikväll. Ha en bra dag! ♥

Godnatt!

2009-11-03  01:11:44  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Nu tänkte jag gå in i badrummet och tvätta bort sminket, skölja tungen (pga piercingen), borta tänderna osv. Sen ska jag faktiskt lägga mig i sängen och somna till tvn. Är skittrött, har varit det hela dagen. Så förhoppningsvis ligger jag inte vaken i sängen som vanligt i typ 2 timmar utan att kunna somna, somnar antagligen på bara några minuter ;)

Ska inte upp förän senast 12 - halv 1 imorgon så jag får en rejäl sovmorgon :) Skönt det. Skriver såklart ett inlägg innan jag går imorgon, GODNATT ♥

JUST NU:

2009-11-02  20:19:07  Allmänt  Kommentarer (2)
MAAAAAT och Vänner! ;) ♥


Update

2009-11-02  17:17:50  Allmänt  Kommentarer (1)
Tjosan!

Är hemma hos Jonas nu. Är jättetrött, jättehungrig och har jätteont i huvudet :( Ska nog ta något att äta, sen ta en tablett och lägga mig ner en stund och se på Vänner. ♥


Min otroligt söta katt!

Första dagen!

2009-11-02  13:04:58  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu..

Idag var det min första dag på praktiken. När vi kom dit så skulle vi byta om, men eftersom att en utav kockarna där hade sagt åt oss att bara ta med oss skor så blev det ett litet missförstånd. Vi skulle tydligen haft med oss byxor också, men det hade vi ju inte. Och eftersom att jag hade på mig mjukisbyxor så fick jag bara vika servetter, putsa osv, sen fick jag gå hem ;) Så jag var där i ca en timme bara.

Vi kom överens om att jag ska jobba kvällar denhär veckan, så imorgon börjar jag 3, skönt med en lång sovmorgon ;) Jobbar dock till 9-10 på kvällen.

Är hos min mamma just nu, ska äta lite lunch och sen kanske jag åker hem till bro. Hörs sen

Hemma!

2009-11-01  23:24:08  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuu!

Umgicks med mamma lite längre än vad jag hade förväntat mig, haha. Kom hem till Jonas nyss typ. Har suttit på värdshuset tillsammans med mamma och hennes sambo, och en massa andra roliga människor ;) Vi har haft skitkul. Jag drack några cider och så :)

Min deadline är att stänga av datorn senast kl 12 ikväll. Ska upp kl 8 imorgon bitti, liten sovmorgon iallafall ;) Första dagen på praktiken imorgon, ska bli intressant..

Här kommer lite bilder:

Gårdagens middag. Lövbiff och potatisklyftor, mums!

Min styvpappa kände på sig att AIK skulle ta hem guldet så han hade på sig denhär tröjan under sin stora tröja ;)

Mums ;)

Här får ni se hur min nya jacka ser ut :) I like it! Ser dock jätteliten och barnslig ut på bilden ;) Men det är väl bara för att jag har flätor i håret.. eller nåt ;)

Nu ska jag läsa bloggar och kolla mailen. Hörs imorgon!

Update

2009-11-01  14:47:00  Allmänt  Kommentarer (0)

Hej bloggen.

En liten update sitter väl aldrig fel.. Ska åka härifrån om ca en kvart, så jag måste börja stänga av datorn och fixa lite här. Ska åka och träffa mamma en snabbis, vi ska ses på värdshuset inärheten av där hon bor. Hon ska se matchen där, men jag åker dit bara för att träffa henne en stund, sen åker jag ju hem till Jonas.

Idag har jag på mig mjukiskläder. Sen när jag går så sätter jag på mig mina converse och min nya jacka :) Fick en jacka igår av min faster, ska försöka lägga upp någon bild på den lite senare.

Vi hörs ikväll


Söndag

2009-11-01  12:08:07  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Sitter i vardagsrummet just nu med laptopen i knät, sitter och lyssnar på musik och sjunger lite. Om en stund tänkte jag hoppa in i duschen, sen sminka mig lite och så. Ska kanske hälsa på mamma en stund innan jag åker vidare till min älskling, får se.

Är ensam hos pappa just nu. Min syster åkte iväg till Farsta centrum med en kompis och handlade.

Nu ska jag göra någon lätt lunch. Hörs senare :)

Godnatt!

2009-11-01  00:45:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Hottie hottie! Haha. Jag och min syster sitter i en varsin fotölj med en varsin laptop i knät, vi sitter och fnittrar HELA tiden. Vi kan inte sluta heller!

Min pappa och min styvmamma åker till Barcelona imorgon och är borta i en vecka, dom ska upp runt 3 inatt och det är därför vi måste vara extra tysta. MEN VI KAN INTE. Just därför fnittrar vi så jäkla mycket! Gaaaah! HAHAHA.



RSS 2.0