23.13

2010-02-28  23:13:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuuu!

Dethär inlägget lär bli MYCKET kortare än det förra ;) Jag lovar!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, kollat på film med familjen, ätit god mat och sånt. Jättemysigt har vi haft det! Eftersom att jag inte träffar min familj så ofta så är det extra kul när vi gör saker tillsammans :)

Imorgon åker jag hem till Jonas. Först ska jag planera lite inför kryssningen och sen ska vi förhoppningsvis spendera kvällen tillsammans. Se en film eller nåt. Beror helt på om han vill det eller inte, annars ser jag film själv ;)

Nu är alla sega här hemma, så det blir väl sovdags snart. Vi hörs imorgon ♥


Jag och mami ♥

Dålig uppdatering

2010-02-28  17:54:35  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuuu!

Jag har haft fullt upp hela helgen, därför har jag inte skrivit något. Igår på eftermiddagen var jag hemma hos pappa, åt middag, tårta och hade det trevligt. Min lillasyster fyllde 12 år i fredags så vi firade henne lite. Min bror fyllde 22 år igår, så vi gick till värdshuset senare på kvällen och firade honom lite. Vi var kvar där till stängning, sen drog jag och min vän Angela på efterfest hos en kompis. Senare på natten tog vi taxi hem till en annan kompis i brandbergen, men då blev alla trötta så vi satt bara och lyssnade på musik och snackade. Sen däckade dom flesta så vi bestämde oss för att sova kvar där. Jag gick väl och la mig runt 8 och gick upp igen kl 11 bara för att Angela och en annan kompis ville hem, så vi tog taxi hem igen runt 12. När jag kom hem till mamma la jag mig i sängen och somnade direkt. Sov så jääääääääävla bra, haha ;) Det var en lyckad kväll!

I fredags kväll var vi också på värdshuset till stängning, sen gick jag och min syster hem till en kompis en stunt. Pratade, lyssnade på musik och sånt. Trevligt.

Oj, va mycket text. Men ville ju bara berätta hur min helg har sett ut ;) Idag ska jag bara ta det lugnt här hemma hos mamma. Ska sova här inatt igen, imorgon åker jag hem till Jonas. Då ska jag packa och fixa lite inför kryssningen på tisdag, yaaaaay! Längtar!

Nu ska vi äta middag, hörs senare! ♥

Update

2010-02-26  19:02:10  Allmänt  Kommentarer (1)

Tyvärr så hände det något tråkigt när jag kom till praktiken. Min handledare sa opassande och dumma saker och skickade hem mig. Så nu sitter jag hemma hos mamma och lyssnar på musik och umgås med mamma och syster.

Idag blir det pizza till middag, gott. Sover kvar hos mamma inatt som planerat. Så vi hörs kanske senare. Annars imorgon ♥


2010-02-26  12:46:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Nä, vet ni vad? Jag tar ett tidigare tåg så jag hinner hem till mamma innan jag börjar, vill lämna min väska hos henne. Ska ju ändå dit ikväll.

Sista dagen på praktiken då, trist tycker jag :( Men men, extrajobba får jag nog göra där nångång, och det är ju prima! ;) Bloggar antingen ikväll när jag kommer hem till mamma, eller så gör jag det imorgon.

Nu måste jag stänga av datorn, ska gå hemifrån om en kvart.

Ha en bra fredag! ♥


En rätt så gammal bild på mig och Natalie. Den bjuder jag på ;)

före och efter..

2010-02-26  12:28:40  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuuu!

Nu har jag duschat och sminkat mig. Nu ska jag bara ta på mig lite mer kläder och packa. Efter praktiken inatt (slutar kl 01.00) så ska jag sova hos mamma. Imorgon ska jag hem till pappa och fira min lillasyster, stannar där över natten. Sen får vi se om jag sover där från söndag till måndag. Måste därför packa en väska med allt som jag behöver under dessa 2-3 nätter.

Nu måste jag börja packa. Hörs innan jag åker mot praktiken ♥

Här får ni se en före och efter bild på min sminkning...

Osminkad

Sminkad


Fredag

2010-02-26  10:45:52  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuuuu!

Vaknade för ca en kvart sen av att min far ringde och babblade. Skulle egentligen gå upp runt halv 12, men nu kan jag inte somna. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen käka något. Sen ska jag sätta på mig linserna och börja sminka mig.

Vi hörs lite senare ♥


Dethär är jag just nu..


JAAAAAAAAAA!

2010-02-26  01:27:16  Allmänt  Kommentarer (0)
YES YES YES YES YES YES YES! Natalie sa något smart till mig nyss.. själv hade jag inte ens haft tanken på det! Äntligen kan jag använda mina skor för första gången, när vi åker på kryssning! YAAAAAAAAY! :)



Och när jag meddelar mamma detta låter det såhär:

Jag: Äntligen kan jag använda mina högklackade skor, nu när vi åker på kryssningen!
Mamma: Nja, och bryta benen i dessa trappor? Dom är branta som fan. Hör du hur jag låter? Vill inte att du ska åka!

Hihi, mammor! Så söta när dom är oroliga! ♥ Love u, mami!

På tisdag där det av..

2010-02-26  00:32:17  Allmänt  Kommentarer (0)
..PÅ KRYSSNING! Yaaaaaay, äntligen! Har verkligen saknat att åka på kryssning, det är ju såååå kul! Åker på tisdag kväll och kommer hem på onsdag kväll. Åker med några tjejer från klassen :) Och min bästa vän, Natalie


En väldigt suddig och dålig bild. Men det står bara när båten avgår från Värtahamnen och sånt. En billig resa kommer det bli! Bara 90:-/person ;)

Kommer bli sååååå kul! Tror faktiskt att jag ska fråga pappa om jag får låna hans systemkamera... Om jag vågar möta hans blick, haha (Han blir alltid sur när jag frågar om jag får låna den, hihi) ♥

Nära studenten nu..

2010-02-25  21:46:43  Allmänt  Kommentarer (0)

Helluuuuu!

Vet ni vad jag har tänk på EXTRA mycket de senaste dagarna? Om bara 3 månader tar jag studenten. Det är inte alls lång tid kvar! Fy fan vad jag längtar :)

Fick dock reda på idag att våran studentskiva inte blir av just den dagen som var planerad, alltså om 2,5 veckor. Istället äger den rum (på en annan klubb dessutom) den 15e april. Jag som hade längtat så mycket :( Men aja, den blir av iallafall! Det är huvudsaken.

Tänk vad mycket det är som ska planeras innan studenten. Först har vi studentmössan, studentskivan, studentflaket och studentmottagningen hemma. När jag skriver det här låter det så lite och enkelt på något sätt, men om man ska gå in på varje kategori så är det huuuur mycket som helst. Och det kostar inte lite heller ;) Men men, det är det värt. Det händer ju bara en gång i livet!


Måste hitta den perfekta klänningen också! Men det tänker jag inte börja kolla på än faktiskt! (Småkollar varje dag, hihi!) Men tänker inte köpa något än! Vem vet, det finaste kommer kanske sist? ♥


Såhär såg jag ut på Jonas student. Brun och en väääldigt fin klänning! :)


Seg dag

2010-02-25  19:46:33  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Imorse hade jag ju ingenting att göra, så jag la mig i sängen och kollade på tv. Somnade såklart efter en stund, när jag vaknade så satte jag på datorn direkt. Kollade Facebook, läste bloggar och sen kollade jag på How I met your mother. Sen har jag inte gjort så mycket mer..

Just nu är Jonas inne i köket och fixar en varsin panpizza. Om en stund ska vi ut i kylan. Dock inte GÅ i kylan, vi tar bilen till Willys och handlar bara ;)

Skriver sen ♥

Update

2010-02-25  07:26:02  Allmänt  Kommentarer (0)

Så. Min handledare tyckte att jag skulle stanna hemma idag och försöka bli av med förkylningen tills imorgon, då ska jag ju jobba kväll med Natalie. Våran sista kväll!!!! Måste ju vara där då!

Då är frågan, vad jag ska hitta på nu? Har duschat, har blött hår, är pigg, är hungrig (men Jonas mamma sover i köket med nyopererade katten), hockey på tv (tråkigt!)... Hm.

Aja, hittar väl på något så småningom ♥


Torsdag

2010-02-25  07:17:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon!

Somnade jättetidigt igår, men fy fan va skönt det var att sova såhär länge! Har duschat precis, sitter i sängen nu och funderar på om jag verkligen ska gå till praktiken idag. Är så jävla förkyld! Ska nog ringa och kolla vad dom tycker.

Hörs snart igen! ♥


Update

2010-02-24  17:44:26  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Eftersom att jag inte sov inatt så är jag hur trött som helst nu! Vill bara lägga mig ner under täcket och sova! MEN... då vaknar jag inatt och är pigg, inte bra.

Det gick bra på praktiken idag, lite tråkigt bara. Saknar att jobba ihop med Natalie :( På fredag är det våran sista dag på praktiken, då ska vi få jobba tillsammans :) Kväll också! KUUUUL!

Sitter i sängen med laptopen framför mig just nu. Har precis stoppat i mig en panpizza, mums! Funderar på att se ett avsnitt av Himym ;) Men då somnar jag antagligen. Hmmmm, hur ska jag hålla mig vaken? JO! Genom att spela synth! ♥

Onsdag!

2010-02-24  07:23:42  Allmänt  Kommentarer (2)

Godmorgon!

Hinner inte blogga egentligen, ska gå hemifrån om ca 10 minuter. Praktik idag till kl 3, så vi hörs när jag kommer hem. Här får ni se lite bilder ;) ♥


23 minus är det ute just nu, USCH!

Idag har jag på mig mjukiskläder!

Trött...


JUST NU;

2010-02-23  21:35:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Varm choklad med grädde och How I met your mother ♥


(Och till senare blir det lite cola och geisha, hihi!)

Sen update!

2010-02-23  19:39:30  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu! Bad update, I know. Tyvärr så har jag bara legat i sängen (bokstavligt talat!) i två hela dagar och varit sjuk. De få gångerna jag har varit uppe ur sängen har varit för toalettbesök och hämtat mat från köket.

Idag mår jag bättre iallafall. Jag och Jonas ska snart gå ut en stund, måste ju få lite frisk luft. Vi ska också handla lite. Men först; DUSCHA!

Imorgon är det praktik som gäller, från kl 09.00 till 15.00. Så vi hörs imorgon ♥


Update

2010-02-22  00:32:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej!

Hur i helvete ska jag komma upp halv 7 imorgon bitti? Är jättepigg just nu! Borde egentligen ligga i sängen och sova, men icke. Istället sitter jag och Jonas uppe och diskuterar musik. Vi sitter och lyssnar på allt ifrån Lejonkungen till Nirvana just nu, hahaha. Bra blandning detdär.. not.

Antingen ska jag försöka sova snart (kommer bli helt hopplöst!), eller så sitter jag uppe hela natten. Får se hur det blir. Hörs imorgon iallafall ♥


Jag och Jonas. Första bilden vi tog tillsammans.

Söndag

2010-02-21  18:19:50  Allmänt  Kommentarer (1)
TRÅKIG SÖNDAG!!!!

Som alla andra söndagar så har jag inte gjort ett skit. Och btw, såg inte dendär filmen igår (Prinsessan och grodan). Fastnade framför Himym istället (A) Så jäääkla bra! ♥

Sitter och lyssnar på musik just nu. Ska snart sätta på ytterligare ett avsnitt av Himym ;) Kommer nog ligga i sängen hela kvällen och kolla på det!

Hörs senare ♥


En gammal bild på mig och älsklingen Mio! Dagen vi köpte honom :) Så jäkla liten och så otroligt söt!

Lördag

2010-02-20  22:47:53  Allmänt  Kommentarer (2)
Helluuu!

Dåligt med uppdateringar här ser jag, men så blir det om man bara ligger i sängen en hel dag. Är helt slut efter 10 timmars jobb igår. Mår inte så bra heller, är förkyld och har ont i halsen :( Hoppas att det blir bättre tills på måndag, då jag påbörjar min sista praktikvecka.

Har som sagt legat i sängen hela dagen. Har bara kollat på How I met your mother, sovit, kollat på tv osv. Och så fortsätter min kväll, men med lite chips, cola och en film. Blir "Prinsessan och grodan", haha. En tecknad och animerad film, hoppas att den är bra ;)

Hörs imorgon om inte senare ikväll.

Ha en bra lördagskväll ♥


Fredag!

2010-02-19  11:48:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Jag är jättetaggad idag, som alltid på fredagar ;) Ska bli sååååå kul att jobba, haha. Som jag skrev igår så ska jag hämta ut mina linser idag (yaaaaaay!), sen ska jag hem till min mamma och sminka mig. Börjar kl 3 idag och slutar kl 1 inatt, så jag kommer vara hemma vid halv 3.

Nu ska jag torka mitt hår. Ha en bra fredag ♥

23.15

2010-02-18  23:16:01  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuuu!

Kom hem till Jonas för bara en kvart sen. Han har varit så gullig och köpt cola och lakritsnappar till mig. Yaaaaay! :) Nu ska jag bara ligga i sängen och se på How I met your mother, är ganska trött faktiskt. Imorgon blir det en rolig dag :) Praktik på en fredag kväll, fram till kl 1, det är HUUUUR kul som helst! :D Iallafall på Trångsunds värdshus där jag håller till!

Imorgon ska jag gå upp vid 11, duscha och bara klä på mig. Sen ska jag hämta ut mina linser och sen åker jaf hem till mamma och sminkar mig och sånt :) Så vi hörs imorgon innan jag åker till mamma. Nu blir det HIMYM ♥


Torsdag

2010-02-18  12:55:15  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Känner mig lite deppig idag, men det får jag leva med. Ska fixa till sminket lite, sen ska jag käka. Jag ska gå hemifrån om ca 30 minuter. Praktik idag mellan 15.00 och ca 22.00.

Innan praktiken ska jag möta upp pappa nånstans, ska växla lite pengar bara. Bestämde mig för att hämta ut linserna imorgon istället.

Hörs ikväll ♥

:(

2010-02-18  01:14:20  Allmänt  Kommentarer (0)
Mår inte så bra just nu. Är deppig som fan :( Jag och pojkvännen är i en jobbig period just nu, men vem vet.. det kanske inte är en period? Det kanske är här det slutar. Jag vet ingenting just nu. Jag är bara så jäkla ledsen :( Jag vet inte vad jag vill längre.


Lyssna på denhär låten och njut, den är otroligt fin ♥

Linser!

2010-02-17  23:06:11  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Jag kom precis hem till Jonas. Fick sluta tidigare idag med. Såg att mina linser har kommit :) Yaaaaaaay! Ska hämta ut dom imorgon innan jag åker till praktiken.

Nu ska jag sätta på ett avsnitt av How I met your mother. Ska käka lite mat också! ;) Hörs senare ♥


En väldigt gammal bild på mig. Fint hår och fina linser!!

Klippt lugg!

2010-02-17  00:25:05  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag och Natalie fick en galen idé. Vi tog hårsaxen och klippte lugg! GAAAAH! Vi båda ångrar oss, hahaha ;)


USCH!

Trött!

2010-02-16  23:18:29  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem från praktiken nyss. Är trött som fan, men tänkte sitta vid datorn en stund, se ett eller två avsnitt av How I met you mother och SEN ska jag nog lägga mig ner och se på tv.

Idag hände det inte mycket i restaurangen. Fick städa väldigt mycket idag eftersom att jag inte hade något att göra vid många tillfällen. Men men, så är det.

Fick ju låna syrrans linser idag, det gick åt helvete i början men sen gick det bättre ;) Här får ni se ett par bilder. Ser jag annorlunda ut?


Med linser (är dock jättetrött på denhär bilden)

Utan linser (och här är jag redo att festa!)

Lite skillnad är det iallafall ;) Nä, nu ska jag sätta på HIMYM ;) Hörs kanske senare ♥

Tisdag

2010-02-16  11:46:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Yaaaay, nu funkar blogg.se! Försökte logga in här hela kvällen igår, men icke. Blogg.se vägrade funka helt enkelt. Men nu hinner jag inte skriva så mycket, för jag måste börja göra iordning mig.

Praktik idag mellan 15.00 och 22.00. Men innan det så ska jag hem till min mamma, ska testa min systers linser. Funkar dom så ska jag låna dom idag :) Dom är bruna!

Hörs ikväll ♥

Måndag

2010-02-15  12:38:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!
Då börjar ytterligare en vecka med praktik. Har bara två veckor kvar nu. Börjar kl 15.00 idag och slutar mellan 22.00 och 23.00 nångång. Jag har precis duschat, nu ska jag bara hitta något att ha på mig och sedan sminka mig. Hörs ikväll när jag kommer hem ♥

Update!

2010-02-14  23:26:40  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Kom precis hem från bion. Den var bra :) Vi hade det jättemysigt iallafall och kvällen fortsätter med film, iallafall för min del. Jonas ska åka iväg och jobba om ca 2 timmar så vi får se vad vi hittar på tills dess.

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla Facebook och såna saker ;) Sen ska jag nog sätta på en film och äta lite fiff. Hörs senare! ♥

Här får ni se lite bilder :)


På tåget påväg till bion


En överlycklig Jonas

Jenna-style! ;) I väntan på att bli insläppta till biosalongen.

Bilder!

2010-02-14  15:03:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Godmorgon! Nu har jag sovit ut rejält ;) Nu ska jag fixa något att äta, är otroligt hungrig. Här får ni se lite bilder;


Umgicks med moster häromdagen

Vi åt god mat!

Mimmi :)

Och här är jag!

Fler bilder än så har jag faktiskt inte tagit. Ska försöka bättra mig! Ikväll hoppas jag att älsklingen vill vara med på lite foton. Det är ju trots allt alla hjärtans dag! ♥

Hemma!

2010-02-14  02:56:44  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Kom hem till älsklingen för inte så länge sen. Han är dock inte hemma, han jobbar. Men det hindrar inte mig ifrån att somna, för idag är jag så jääääkla trött. Har jobbat 10 timmar idag, har så otroligt ont i mina fötter!

Bilder från de senaste dagarna kommer upp imorgon. För nu ska jag stänga av datorn och sova. Tar en lååååång sovmorgon imorgon. Och glöm inte att ta hand om era nära och kära, för det är ju faktiskt alla hjärtans dag imorgon ;) ♥


Jobba!

2010-02-13  14:44:44  Allmänt  Kommentarer (0)

Nu ska jag iväg och jobba. 15.00 till 01.00. Skriver inatt när jag kommer hem till Jonas ♥


Hemma!

2010-02-11  23:11:47  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Kom hem från praktiken för bara 10 minuter sen. Har tvättat bort sminket och sitter nu i sängen med laptopen framför mig. Måste snart sova, ska upp halv 8. Jobbar lunch imorgon och på kvällen ska jag vara barnvakt till min gulliga kusin :) Så jag måste vara pigg!

På söndag är det alla hjärtans dag, då ska jag och älsklingen gå på bio. Vi ska se Snabba cash, hoppas att den är bra.


Jag och Natalie pratade mycket idag om tatuering. Vi funderar på att göra en varsin tass på handen. Här får ni se en bild på hur vi hade tänkt ha den;)

SÖTT! Får se hur det blir med det ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla Facebook och såna saker. Sen ska jag stänga av datorn och somna till tvn. Hörs imorgon! ♥

Torsdag

2010-02-11  10:34:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Var tvungen att gå upp tidigare idag eftersom att jag måste åka hem till min faster innan praktiken. Hon är i Thailand så jag måste vattna hennes blommor och tömma brevlådan.

Men innan jag åker dit så jag ska och Jonas åka och handla lite till hans mamma. Då ska jag nog passa på att köpa en panpizza som jag kan slänga i mig fort som fan innan jag åker till min faster.

Ikväll slutar jag väl mellan 22.00 och 23.00 nångång. Så vi hörs sent ikväll ♥

Onsdag

2010-02-10  23:57:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuuu!

Nu är jag hemma i bro efter en lugn kväll på praktiken. Hade inte alls mycket att göra idag, lite tråkigt. Men på lördag ska jag extrajobba igen ;) ROOOOLIGT!

Nä, nu ska jag inte skriva mer, här får ni se lite bilder istället!


Natalie i baren

Glada jag ;)

Här har vi Gurkan!

Jag och Natalie

Natalie, haha.

Den bjuder jag på...

Fint väder idag!

Tåget..

Josef, haha.

God maaaat!


Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla runt på internet. Sen ska jag stänga av datorn, tvätta bort mitt smink, lägga mig i sängen och se på tv. Hörs imorgon ♥

Tisdag

2010-02-09  12:51:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Pigg och glad är jag idag! :) Har precis plattat mitt hår, sminkat mig och nu är det bara kläderna som ska på. Ska nog ha på mig jeans och en tjocktröja idag.

Ikväll när jag och Natalie slutar praktiken så ska vi åka hem till mig i Vidja och sova där. Så antingen hörs vi ikväll eller imorgon.

Tar nog med mig kameran idag, hoppas på mååånga bilder! Ha en bra dag ♥

Sovdags?

2010-02-08  23:48:14  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag gjorde vi absolut ingenting på praktiken. Vi hade nog allt som allt FYRA-FEM BORD att ta hand om! Och det är INGENTING! SÅÅÅÅÅÅ tråkigt. Imorgon blir det antagligen samma skit, men men. När jag och Natalie jobbar ihop så har vi alltid något att skratta åt ;)

Hittar jag kamera och batterier så ska jag ta med mig den imorgon faktiskt, om jag får för älskligen. Det är ju hans kamera.

Ska tvätta bort mitt smink nu och sen väcka älsklingen, han ska ju jobba om en och en halv timme. Sen ska jag nog stänga av datorn, lägga mig i sängen och somna till tvn.

Hörs imorgon ♥

Måndag

2010-02-08  12:46:18  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Det är något fel på mitt öga idag, det rinner och det är alldeles rött. Har sminkat mig också men det går bort hela tiden pga att det rinner ur ögat. Skitjobbigt är det.

Ska iallafall gå till tåget om 45 minuter. Men innan dess ska älsklingen köra mig till centrum så jag kan handla en geisha och energidryck ;) Ska ju sitta på tåget i 50 minuter, haha.

Idag är det alltså praktik som gäller, mellan 15.00 och 22.00. Så vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra dag ♥

Söndag

2010-02-07  21:54:39  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Idag har jag inte gjort nånting. Absolut ingenting! Så himla tråkigt, men lika bra det eftersom att jag jobbade kväll igår. Var ju helt slut i kroppen. Har alltså legat i sängen HELA dagen och kollat på tv, sovit, kollat runt lite på laptopen osv.

Hela kommande veckan ska jag praktisera kvällar, så det ska bli skönt. Behöver inte gå upp förän runt 12 imorgon, slutar runt 22.00 tror jag.

Nä nu ska jag väcka älsklingen, ska nog spela lite guitar hero och sen lite synth ;) Länge sen. Hörs imorgon om inte senare ♥


Ett år sen. Jag och Mimmi ♥

Update

2010-02-07  02:50:34  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Så fort jag kom hem gick jag in på toaletten och tvättade bort sminket ;) Sitter i sängen nu med ett glas cola och lite Geisha, gott :)

Det gick jättebra ikväll iallafall. Nu ska jag lägga mig ner och somna till tvn. Imorgon ska jag ta en låååång sovmorgon! Godnatt ♥

Lördag

2010-02-06  15:09:11  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Igår hade jag praktik mellan 15.00 och 01.00. Det var jättekul men satan va trött jag var när jag kom hem till mamma ;) Satt uppe en stund och pratade och lyssnade på musik, men sen slocknade jag.

Blev erbjuden att extrajobba där ikväll och jag tackade ja. Skulle egentligen träffa Bobbi från trelleborg idag men det får bli av en annan helg istället.

Ska alltså gå om ca 40 minuter. Som tur är bor mamma bara 5 minuter från värdshuset så det är hur skönt som helst!

Ska nog ta sista tåget hem till älsklingen sen, alltid skönt att vakna upp hos honom :) Nu ska jag sminka mig lite. Ha en bra lördag :) ♥

Fredag

2010-02-05  12:53:54  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuuu!

Känner mig jättetaggad inför ikväll, men jag vet att jag kommer bli nervös som fan när jag väl kommer dit och börjar jobba ;) Men men, det ordnar sig säkert.

Har duschat, klätt på mig, sminkat mig och är redo att gå. Men ska inte gå förän om 40 minuter så jag har tid till att ta det lugnt nu ;) Sitter i sängen och ser på tv just nu.

Aja, nu ska jag stänga av datorn. Ha en bra fredag :) Hörs imorgon ♥


Bjuder på en vääldigt gammal bild på mig ;)

Dålig uppdatering

2010-02-04  20:47:39  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Under praktiken kommer jag vara väldigt dålig på att uppdatera här i bloggen, men så är det. Orkar bara inte sätta mig vid datorn så fort jag kommer hem och blogga. Utan jag äter middag och lägger mig i sängen och sover eller vilar.

Imorgon ska jag jobba kväll, ska bli intressant. På lördag ska jag träffa en killkompis som jag aldrig träffat förr i verkligheten, han bor i Trelleborg. Vi har pratat via internet i hur många år som helst. Han är en underbar vän! Ska bli så otroligt kul att äntligen få träffa honom :)

Älsklingen ligger och sover bredvid mig. Jag sitter med hörlurar och lyssnar på gammal musik :) Alltid lika kul. Ska snart öppna chipspåsen och sätta på en film, myyyys!

Imorgon ska jag sova ut ända till klockan 12! Börjar inte förän 3, va skönt. MEN, slutar heller inte förän 1 på natten så det kommer bli hårt, hehe.

Vi hörs imorgon ♥

Update

2010-02-03  21:09:00  Allmänt  Kommentarer (0)
Jag har ingenting att göra, Jonas sover fortfarande, jag är trött, jag är uttråkad, jag har ont i magen, jag mår illa. Nu ska jag försöka sova.

Godnatt ♥

...

2010-02-03  18:15:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Hellu!

Vilket jävla snöoväder det är ute, UUUUSCH! Hatar det. Vill inte ha vinter längre! Jag vill ha sommar!

Jaja, nu är jag iallafall inne i värmen. Sitter och äter lite middag nu, för en stund sen drack jag en varm kopp choklad med grädde, jättegott var det :) Sitter och kollar på Two and a half men just nu, ska nog sätta på en film snart. Lite senare ska jag väcka Jonas, vi måste åka och handla lite. SEN ska jag nog sova, tidigt.

Imorgon är det praktik igen, måste vara pigg ;) Hörs sen! ♥

Godmorgon!

2010-02-03  07:09:01  Allmänt  Kommentarer (0)
Hinner inte skriva så mycket, måste skynda mig! Somnade tidigare än vad jag hade räknat med igår, men är ändå jääävligt trött. Idag är det tredje dagen på praktiken, kommer väl hem vid 5 nångång. Ha en bra dag! ♥

Andra dagen..

2010-02-02  17:29:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kom hem från praktiken för ca en halvtimme sen. Även om vi inte hade så mycket att göra idag så är jag jävligt trött och slut i kroppen. Har fortfarande träningsvärk i mina armar :( Usch.

Älsklingen ligger och sover här bredvid mig så jag får jättestor lust att lägga mig bredvid honom och sova!! Men det får jag inte. Då kommer jag vakna ikväll och vara pigg, och då kommer jag inte upp imorgon bitti ;)

Jag och Natalie bestämde med våran handledare idag att vi ska jobba på fredag kväll istället för lunch, hoppas att det går bra! Brukar vara fullt med folk och väääldigt hög musik och sånt på fredagar. Kommer säkert vara många där som jag känner också. Men men, får hoppas att det går bra iallafall :)

Aja, nu är jag hungrig. Undrar vad jag ska laga för mat idag då.. Hörs senare

20.00

2010-02-01  20:01:30  Allmänt  Kommentarer (1)
Hellu!

Jag tänkte skriva ett sista inlägg för ikväll faktiskt. Sitter i sängen och kollar på när älsklingen spelar Guitar hero (han fick det idag av sin mamma!), men jag sitter samtidigt och halvsover. Är så jäkla trött! Tänkte bara lägga mig ner bredvid älsklingen och somnar jag så somnar jag, inget mer med det.

Hörs imorgon

<3

2010-02-01  17:39:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Kan ju börja att berätta om gårdagen. Igår hjälpte jag Natalie att flytta, vi höll på heeela dagen. Det var sjukt jobbigt men vi hade kul samtidigt. Sov över hos henne och imorse vaknade jag upp med en extrem träningsvärk i armar och vader. Efter att ha flyttat hela gårdagen och hjälpt Jonas på jobbet natten innan, då blir man helt slut!

Idag var det första dagen på praktiken, och vi hade hur kul som helst! Jag och Natalie är på samma praktik så det är kul. Skulle börja kl 9 imorse men eftersom att det var strul i trafiken så kom vi ca 40 minuter sent, men det var okej. Slutade runt halv 4 idag och åkte hem till Bro direkt.

Älsklingen fyller 20 år idag :) (GRATTTIIIIIIS!!!) OCH, vi har varit tillsammans i två och ett halft år idag också :) (Så grattis där med, hehe.) Så idag blir det lite mys och sånt. Bara umgås. Just nu ligger han och sover men jag ska väcka honom snart.

SÅ, nu har jag nog gett all info ;) Vi hörs senare!


RSS 2.0