Måndag

2011-01-31  15:04:51  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

I fredags umgicks jag med Angela. Det var jättelänge sen sist så vi hade riktigt kul. Dock hände det lite saker som förstörde. Men då bestämde vi oss för att dricka en MASSA vin och några cider och bara skita i allt för stunden. Och det gjorde vi! Riktigt trevligt.

På lördagen åkte jag tidigt ut till Vidja för att vara hundvakt. Hela lördagen och hela söndagen satt jag i sängen och såg på tv/film och var deprimerad. Låter kul, eller hur? Nä, inte riktigt. Men men, såna dagar har väl alla ibland.

Igårkväll kom Natalie hem till mig och sov över. Vi kollade på Solsidan (BÄST!) och sen Wallander. Vi pratade om allt möjligt och hade väldigt trevligt.

Idag har jag bara varit hemma hos pappa, men nu är jag hos mamma. Söker lite jobb och kollar mailen. Ska snart diska lite och sen åka in mot stan för att fika med en vän. Länge sen!

Ja det var min helg det.. Puss! ♥

Fredag

2011-01-28  10:42:19  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Gårdagen var supermysig. Umgicks med mamma och Tommi hela kvällen. Först spelade jag Crash bandicot, sen kollade jag och mamma på film. När Tommi kom hem från jobbet så åt vi Kina mat och sen spelade vi Wii hela kvällen. Runt halv 2 bestämde vi oss för att stänga av det för dagen och gå och lägga oss ;)

Idag vaknade jag tidigt, konstigt nog. Vaknade redan runt halv 8. Har inte kunnat somna om så jag har bara kollat på tv och läst lite bloggar.

Har inga planer idag än så länge. Förutom att åka till Vidja lite senare. Så vi får väl se vad jag hittar på. Blir förhoppningsvis lite Wii innan mamma åker till jobbet ;) Puss ♥


Tisdag

2011-01-25  11:08:31  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Igår var ju jag och älsklingen på lägenhetvisning, 3 st. Vi hann med allihopa som tur var :) Nu har han tackat Ja till alla tre så vi håller tummarna att han får någon utav dom. Men som jag skrev igår så har han inte så stor chans med tanke på hans plats på listan. Men men.

Idag ska jag bara ta det lugnt, vänta in älsklingen och sen bara umgås och mysa! ♥

NU: söka jobb!

Saknar..

2011-01-24  14:03:34  Allmänt  Kommentarer (0)
.. sommaren och syster! ♥


Måndag

2011-01-24  13:45:28  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej!

Och fy va dålig jag är på att uppdatera min blogg. Usch!

Har inte skrivit sen i torsdags... Hm. I fredags provjobbade jag på en restaurang, gick jättebra tycker jag. Dock var det många sökande och några stycken som provjobbade så vi får väl se om dom hör av sig.

Efter jobbet åkte jag hem till min mamma, vi gick till värdsan och drack några cider och sen gick vi hem och spelade lite musik. Jättetrevligt!

På lördagen var jag hundvakt och senare på kvällen kom min babe :) Vi hann dock inte göra så mycket med tanke på hur mycket klockan var. Vi låg i sängen och kollade på Batman och sen kollade vi på Yrrol. Men vi blev så himla trötta så vi stängde av den och somnade på en gång.

Igår var jag och Jojje hos Zorros (Jojjes hund) uppfödare och hälsade på. Tanken var att vi skulle dit och säga hej, fika lite och sen gå hem igen men icke. Vi satt där i flera timmar och pratade om allt möjligt, jättetrevligt!

Vi fick värsta idén så vi får hoppas att vi kommer igång med det. Hemlis dock, men går allt som det ska så kan jag nog nämna det ;) Hehe.

Idag ska vi på lägenhetvisning, två stycken. Hoppas att han får någon utav dom!! Ingen stor chans direkt men det är väl bara att hålla tummarna.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se en film. Sen ska jag duscha och fixa mig. Och min babe är på jobbet, saknar honom redan :( PUss! ♥

Torsdag

2011-01-20  18:53:54  Allmänt  Kommentarer (1)
Helluuuu!

Nu har det gått tre dagar sen jag skrev sist. Och just nu mår jag så himla bra. Detdär går i vågor verkar det som, haha ;)

Jojje och jag har träffats och pratat ut om allt. Vi bestämde oss för att fortsätta ses :) Som pojkvän och flickvän! Och när han sa det så kunde jag inte sluta le och dendär hemska magkänslan jag hade bara försvann på ett ögonblick. Så himla skönt! Är så jäkla glad att vi försöker :) Älskar honom!!

Idag skulle jag egentligen provjobba på en restaurang men när jag hade varit där i en halvtimme så ringde chefen och sa att hon hade blandat ihop mig med den andra tjejen som också provjobbade. Hon hette nämnligen också Jennifer och var 19 år, haha. Så jag ska tillbaka imorgon och provjobba. Får se hur det går!

Ikväll sover jag hos mamma, närmare till restaurangen. Så ikväll är det jag och mamma! Mys :)

Nu ska jag läsa bloggar och kolla runt lite på internet. Puss ♥

Jag mår skit

2011-01-17  12:54:13  Allmänt  Kommentarer (1)
Önskar att jag kunde gå tillbaka en vecka, då allt var perfekt. Idag är allt sämst. Tänker inte nämna allt, men dels så vet inte Jojje om han vill vara tillsammans med mig längre. Det kom som en chock, så jag är helt förstörd. Det enda jag kan göra just nu är att vänta. Och det är så jävla jobbigt. Har ont i magen konstant, tårarna kommer lite då och då (helt plötsligt) och jag är så jäkla orolig hela tiden.

Väntar, väntar och väntar..

Söndag

2011-01-16  19:24:42  Allmänt  Kommentarer (0)
Hallå i stugan...

I helgen har jag bara tagit det lugnt. Igår åkte jag hem för första gången på väldigt länge, har sovit hemma inatt och det känns så jäkla tomt. Älsklingen och jag har bestämt oss för att ta lite avstånd ifrån varandra, så man hinner sakna varann. Vi har dock insett att vi saknar varandra redan nu, men vi ska ändå inte ses på ett par dagar nu.

Idag har jag haft det jättetråkigt. Vaknade sent, åt lunch, kollade på tv, tog en promenad med hunden, badade hunden, klippte hunden, kollade på tv igen, bakade kladdkaksmuffins, lagade middag, åt middag, löste lite korsord (tantvarning!) och nu sitter jag här. Om 35 minuter börjar äntligen Solsidan, har längtat galet mycket! :)

Har inga planer framöver, tar allt som det kommer. Hörs! ♥


Torsdag

2011-01-13  23:21:24  Allmänt  Kommentarer (0)
Hejsan!

Igår var jag med Natalie, vi tog några cider på värdsan och sen åkte vi hem till henne och sen sov jag där. Skönt att träffa henne igen, vi har varit ovänner ett bra tag och nu hoppas jag att vi löser dethär. Insåg hur mycket jag har saknat henne. 

Idag tjaffsade jag lite med pojkvännen, jättejobbigt var det, men det löste sig tillslut och nu har vi det jättemysigt. Vi lagade mat tillsammans. Kyckling, ris och currysås, mums. Sen har vi suttit i soffan och myst lite. När man bråkar så kommer man fan närmare varandra märker jag. Då inser man att man betyder mycket för varandra. En skön känsla.

Jag älskar dig, Joar ! :) ♥

Grattis!

2011-01-13  23:13:25  Allmänt  Kommentarer (0)


Grattis syster på 22års-dagen! Hoppas att du har haft en bra födelsedag.
 Hoppas att vi ses snart! <3


Tisdag

2011-01-11  22:31:30  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan! Idag var älsklingen hemma från jobbet så vi har myst hela dagen. För det mesta legat i soffan och kollat på film/tv. Dom med lägenheten har inte hört av sig men hoppas verkligen att dom gör det. Annars har älsklingen ställt sig i kö till tre andra, hoppas att han får någon utav dom iallafall! För nu vill han verkligen ha eget! Just nu ligger vi i sängen och vilar lite. Ska snart se på Scrubs :) Nåja, mer än så har jag inte att skriva om. Hörs imorgon <3

Lägenhetsvisning

2011-01-10  22:44:38  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Kl 19.00 var jag, älsklingen och hans mamma på en lägenhetsvisning här i Fisksätra. Lägenheten var jättefräsch och fin, en 2a. Perfekt för oss ;) Om han nu vill att jag ska bo där med han, om han får den, hihi!

Han har iallafall tackat ja till den och nu väntar vi på svar. HOPPAS!

Vi båda är rätt sega så vi ska bara ta det lugnt resten utav kvällen. Kolla på Scrubs som börjar om en kvart och kanske dricka lite varm choklad, mums!

Hörs imorgon ♥

Update

2011-01-10  16:37:25  Allmänt  Kommentarer (0)

Tyvärr så kan jag inte lägga upp fler bilder just nu. Måste antingen fixa internet till min dator eller föra över bilderna till älsklingen dator. Men har ingen sladd här så det går inte. Men vi ska försöka få igång internet på min dator, annars får jag helt enkelt åka och hämta sladden hos pappa någon dag.

Älsklingen kommer hem från jobbet snart. Stackarn, han fick inte vara ledig idag :( Så nu mår han mycket sämre än vad han gjorde när han åkte till jobbet imorse. Men imorgon får han vara hemma! När han kommer så ska vi lägga oss i sängen och se på Pelle Svanslös, julkalendern.

Mys!! Hörs sen ♥


Bilder - Paris

2011-01-10  16:34:20  Paris 2010  Kommentarer (0)



Jag älskar dig ♥

Måndag

2011-01-10  12:25:45  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluu!

Har mått så jäkla sämst så jag har inte orkar blogga alls faktiskt. Idag mår jag dock lite bättre, hostan sitter kvar lite grann, men den börjar nog gå bort.

Ville bara slänga in ett kort litet inlägg. Hoppas på att internet kan fungera på min dator sen för då tänkte jag lägga upp en massa bilder från Paris. Ska försöka lösa det.

När jag och älsklingen var på bio i lördags så såg vi ju Narnia, sen i slutet så kom det en jättefin låt som jag älskade direkt ♥

Lyssna på den här:


Sjuk :(

2011-01-09  12:41:08  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu. I fredags var jag och älsklingen hemma hos mamma och Tommi. Vi tog några öl, i mitt fall cider, satt och pratade, åt middag, lyssnade på musik osv. Vi hade jättetrevligt! Hann inte ens visa några bilder från Paris, haha. Men det får vi göra en annan dag! Igår så mådde vi båda superdåligt, vi var alltså sjuka båda två. Hostade, hade ont i kroppen, halsen, huvudet osv. Vi låg i soffan hela dagen, sov en stund på kvällen och vaknade 20.10 och insåg att vi hade 50 minuter på oss innan våran bio skulle börja. Vi hann dit i tid och filmen var bra, vi såg Narnia! Idag mår vi också dåligt, sämre än igår nästan. Tyvärr så måste jag fixa mig och åka hem till mamma för jag har deras busskort. Men gör det senare, just nu ligger jag i soffan och hostar sönder mina lungor typ. Älsklingen också :( Usch va jobbigt dethär är! Skriver kanske sen. Puss <3

Godnatt!

2011-01-06  23:53:13  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Det blev ingen utgång ikväll. Dels för att jag hostar rätt mycket och för att jag var hängig. Och efter maten så blev vi jättetrötta, älsklingen somnade tillochmed i soffan sittandes. Och han har inte ens vaknat efter det. DÅ måste han vara utslagen.

Tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon. Ska hem till pappa och ta ut hunden på en promenad, senare ska jag hem till mamma och umgås!

Nä nu ska jag väcka min babe och se till att han förflyttar sig till sängen. Sitter han länge till i soffan och sover så får han väl nackspärr, stackarn. Godnatt ♥


Dagens middag. Mums!

Torsdag

2011-01-06  13:31:21  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Min hosta har inte blivit bättre, skitjobbigt :( Men annars mår jag prima! Har planer flera dagar framöver och det känns skitkul. Ikväll ska jag, älsklingen och hans kompis gå ut. Imorgon ska jag och älsklingen hem till mamma och umgås lite. Visa bilderna från Paris och ta några öl. På lördag ska jag och älsklingen gå på bio och på söndag ska vi bara ta det lugnt. Det är vad som är planerat hittills ;) Utgången ikväll blir nog rätt lugn. Tror att vi bara går och tar en öl nånstans och snackar lite. Men vi får väl se!

Älsklingen jobbade bara halvdag idag så han är redan hemma, han tar en powernap just nu. Är rätt trött jag med så jag funderar på om jag ska lägga mig bredvid han ett tag och vila. Skulle vara skönt.

Hörs sen ♥

Update

2011-01-06  02:45:57  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu! Ligger i sängen just nu bredvid min darling. Han sover dock, inte så konstigt med tanke på att han ska upp och jobba om ca två timmar. Jag mår bättre nu iallafall, har inte ont i kroppen längre.. Men däremot har jag börjat hosta en hel del, och det är skitjobbigt :( Hoppas det blir bättre tills imorgon kväll, för då kanske det blir en liten utgång med älskling och hans roomie. Nu ska jag försöka sova. Hörs imorgon. Godnatt <3

Sjuk?

2011-01-04  22:28:46  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Mår inte alls bra just nu. Kände redan tidigare idag att jag var seg, men nu är det ännu värre. Har ont i hela kroppen, jätteont verkligen! Som när man har feber och drar på huden med handen och när det gör ont. Kan knappt göra hastiga rörelser utan att det svider till.

Ska ta en tablett nu och sen ska jag och älsklingen se på Pelle Svanslös, julkalendern. Bill och Bull är ju så jävla sköna! Haha.

Hörs imorgon! ♥


På tal om annat.. Jag saknar min mamma! ♥

Film

2011-01-04  13:52:49  Allmänt  Kommentarer (0)
Tjosan!

Känner mig skitseg så nu ska jag lägga mig i sängen och se på film. Den första heter Killers och den andra heter The back-up plan. Hoppas att dom är bra! Hörs sen ♥



Sent

2011-01-04  01:47:43  Allmänt  Kommentarer (0)
Helluuu!

Klockan är väldigt mycket just nu, men är faktiskt inte så trött. Kan bero på att jag sov någon timme idag på dagen. Men men, ska snart gå och lägga mig bredvid min babe som faktiskt redan sover. Han ska ju upp om tre timmar och jobba.

Imorgon har jag inga planer, söka mer jobb förmodligen. Men har inte planerat mer än så just nu ;) Rätt skönt.

Vi hörs imorgon. Godnatt ♥

Lek i cam

2011-01-03  15:33:25  Allmänt  Kommentarer (0)

Alltid lika kul!








Finns alltid nåt sätt jag kan roa mig själv på! Nu ska jag hoppa in i duschen och vakna till lite, kan ju inte sitta i soffan hela dagen. Hörs sen ♥


Längtan efter framtiden

2011-01-03  14:39:13  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej!

Älsklingen är på jobbet och jag sitter hemma hos honom just nu och söker jobb!

Jag vet inte vad det är med mig just nu men jag har börjat längta väääldigt mycket efter en liten bebis. Jag är bara 19 år. Hmm. Många runt omkring mig får bebisar just nu och jag blir så sugen. Har ju sagt tidigare att jag och pojkvännen pratar väldigt mycket om framtiden och så. Så jag var tvungen att ta upp dethär och frågade hur han ser på saken med barn. Han säger att vi är för unga och det håller jag med om, men att han vill ha en liten bebis han med. Åh jag längtar tills några år framöver! Haha. MEN, råkar jag bli gravid så kan jag inte göra abort. Det går inte. Det går bara inte.

Jag är ung, det är jag. Men jag vill inte vara det längre, känns som att jag har gjort mitt. Jag är redo att bli vuxen. Lite kul att jag som 19 åring är redo för det men inte pojkvännen som är 25, haha!

Bild lånad från Google

Godnatt!

2011-01-03  03:10:14  Paris 2010  Kommentarer (2)

Hejsan. Vill bara skriva ett kort litet inlägg innan jag går och sover. Älsklingen ligger redan och sover, sen typ två timmar tillbaks. Stackarn, han ska upp och jobba tidigt. Själv är jag inte allt för trött, sjukt egentligen. Man brukar ju bli trött när man reser. Känner nu iallafall att jag kan somna om jag lägger mig i sängen. Därför säger jag godnatt nu så skriver jag imorgon. Ska sova ut rejäääält!

Godnatt! ♥


Notre Dame

Eiffeltornet

PS. Bilderna är tagna med telefonen, varav inte så bra kvalité. Så fort jag fixar sladden till min systemkamera så kommer det riktigt bra bilder! ;) ♥


Nyår i Paris!

2011-01-02  22:50:34  Paris 2010  Kommentarer (7)
Hejsan!

Nu har vi kommit hem från Paris, jättetråkigt tycker jag. Vi hade det iallafall jättebra där nere. Vi hyrde bil och det var en upplevelse kan jag tala om. Trafiken var väl som här ungefär men att hitta vägen var jääävligt svårt. Som tur var hade vi GPS men visst missade vi avfarterna ibland iallafall ;)

Innan vi åkte dit så fick jag höra att fransmännen var otrevliga osv. Men enligt mig så stämmer det inte alls. Alla som vi stötte på var jättetrevliga. Dock är vissa inte så bra på engelska men dom försökte iallafall att förstå oss.

Hotellet som vi bodde på var litet men bra. Rummet var mysigt och frukosten var god! Ingen nyhet direkt.

Vi hann med några sevärdheter. Bland annat Eiffeltornet, Notre dame, Louvren (dock inte inne på själva museét) osv osv. Jättefint alltihop. Älskade Eiffeltornet, speciellt på kvällen när det lyste upp.

På nyårsafton, på 12 slaget, så stog vi vid Eiffeltornet och väntade in fyrverkerierna.. Besvikelsen kom. INGA stora fyrverkerier. Bara små fjuttiga. Men det var mysigt ändå.

Bilder ska jag försöka lägga upp så fort som möjligt. Har huuuur mycket som helst! Måste dock hämta min sladd hemma hos pappa ;) Och vem vet när jag åker dit nästa gång? Trivs ju så bra här med min babe!

Nä, nu ska vi mysa i soffan framför en film. Ha det bra och GOTT NYTT ÅR! ♥


RSS 2.0