Helgen

2009-05-31  20:42:58  Allmänt  Kommentarer (13)
Hej igen! Nu är jag tillbaka hemma i Bro. Min helg ute på Nåttarö har varit helt perfekt. Vi har umgåtts, fiskat, spelat fotboll, solat, spelat kort och en massa annat. Jag hade iallafall jättekul! Igår låg jag och solade ute på en brygga medans de andra fiskade. Jag somnade och vaknade upp igen en halvtimme efter. SOLBRÄND i ansiktet! Det svider fortfarande, haha. Och idag brände jag axlarna, hehe. Smart ;) Jag hade inte tänkt skriva så mycket, täckte faktiskt visa en massa bilder från Nåttarö. En bild säger mer än 1000 ord, right?


Våran packning för en natt, haha.


Stugan. Väldigt dålig bild men glömde ta ett till kort när solen hade gått ner.




Kärlek!

Puss!

Älskar dig!

Jag och Jonas

Promenad i skogen

Mat!

Jonas pappa och Jonas lillasyster

Vi kastade frispe (felstavning?). Den gick sönder, haha.



Fint



Älsklingen

Tog en promenad på stranden

Solnedgången är som finast ute i skärgården!

Resten utav kvällen bestog av kortspel, skitkul var det!

Lyckad resa ;) ♥

Hej då bloggen!

2009-05-29  22:37:02  Allmänt  Kommentarer (11)
Om en stund åker jag och Jonas hem till hans pappa. Imorgon bitti runt halv 10 lämnar vi nynäshamn och åker mot Nåttarö :) Kommer hem nångång på söndag så vi hörs då. Ha en skön helg! ♥

Veckans blogg!

2009-05-29  21:35:44    Kommentarer (8)
Vinnaren i min första Veckans blogg tävling är:


http://mrserika.blogg.se/

Grattis! :) ♥

Dagen

2009-05-29  21:20:25  Allmänt  Kommentarer (1)
Börjar med att visa lite bilder från dagen ;)


Efter skolan åkte jag och träffade mamma, hennes sambo och min syster.

Gott med cider!

Jag och min syster

Jag

Jag och syster

Pappa visade lite bilder på mig när jag var liten, till Jonas

Min gamla hund, Zippo :)

Är fortfarande hemma hos min pappa. Jag och Jonas ska åka härifrån vid 11. Men innan dess så ska jag utse en vinnare i Veckans blogg tävlingen ;) Det kommer upp närsomhelst! ♥

Skolan

2009-05-29  12:28:27  Allmänt  Kommentarer (6)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu. Vi ska fixa lite texter, klippa och klistra, sen ska vi redovisa. Hatar att redovisa, usch. Speciellt inför hela klassen. Men men, nu är vi fyra stycken i min grupp så det är lugnt. Hoppas jag. Haha ;)

Hörs senare ♥

Godmorgon

2009-05-29  09:15:10  Allmänt  Kommentarer (5)
Hej bloggen!

Vaknade för bara ett par minuter sen. Ska hoppa in i duschen nu och sen ta något att äta. Enligt SMHI så ska det bli ganska varmt idag, då är frågan.. Vad ska man ha på sig? Ska ju inte alltid lika på SMKI heller så.. Måste packa en stor väska också eftersom att jag inte kommer hit förän på söndag igen. Har alltså rätt så mycket att göra innan jag ska gå till skolan. Vi hörs senare ♥

Nåttarö i helgen

2009-05-28  22:03:20  Allmänt  Kommentarer (7)
Dålig uppdatering idag känner jag. Usch så tråkigt det är. Men lite svårt att uppdatera när man inte har gjort ett skit. Det enda jag har gjort, det är att ha kollat på filmer.. Boring! Jonas frågade mig för en stund sen om jag vill följa med ut medans han håller på med bilen, men jag vet inte om jag vill det. Tråkigt att bara stå och glo, haha. Men kanske för hans skull då, så han får lite sällskap.

Imorgon är det skola som gäller, efter det ska jag hälsa på min mamma en stund och sen ska jag hem till min pappa. På kvällen ska jag och älsklingen hem till hans pappa och sova där. På lördag ska vi upp tidigt, vi ska vara i nynäshamn kl 09.30. Usch va tidigt! Vi ska ut till Nåttarö :) Kommer hem på söndag. Kommer alltså inte uppdatera nånting från och med imorgon kväll fram tills på söndag :(

Imorgon kommer iallafall Veckans blogg bli utvald! Tråkigt bara att det inte är så många som har röstat tycker jag :( Och tävlingen där jag är med o tävlar, glöm inte att rösta på mig :) Det kan ni göra här!

Hörs senare eller imorgon. Puss på er ♥


Nåttarö 08 ♥

Torsdag

2009-05-28  17:46:13  Allmänt  Kommentarer (28)
Hej bloggen. Vilket mysigt väder det är ute! Speciellt när man ligger i sängen och ser på film och hör hur regnet öser ner. Men inte lika kul att gå på en lång promenad i dethär vädret, det var ett misstag av mig. Haha.


Sötnos!

Blött var det..

...

Älsklingen står med i tidningen idag, Enköpings-Posten. Det står att han är Sveriges bästa bilskadereparatör och att han har vunnit tävlingslicens :) Roligt!

Jag gjorde en liten scrapbild ;)

Glöm inte att rösta på vem som är värd att bli Veckans blogg. Utser en vinnare nångång efter 3 imorgon ♥

Natti Natti

2009-05-27  23:45:23  Allmänt  Kommentarer (39)
Nä nu ska jag ta och lägga mig i sängen bredvid älsklingen min. Vi ska somna till en film, som vanligt. Imorgon börjar jag kl 8 och slutar senast 3. På eftermiddagen ska vi ha prov, inte kul alls. Har inte pluggat så mycket heller, får väl hoppas att man får ett G iallafall.

Fortsätt att rösta på Veckans blogg, och fortsätt att rösta på mig i en annan blogg här! :)

Godnatt, sov gott ♥



Naaw, älsklingen min kom in i rummet med en överraskning nyss. Guess what? Varm choklad med grädde!!!!! ÄÄÄÄlskar dig, Jonas! ♥ ;)


...

2009-05-27  20:24:07    Kommentarer (80)


Finalist nr 1: http://idapida.blogg.se/


Finalist nr 2: http://eeelinida.blogg.se/


Finalist nr 3: http://absolutmysan.blogg.se/


Finalist nr 4: http://kawaiistrawberry.blogg.se/


Finalist nr 5: http://mrserika.blogg.se/


Finalist nr 6: http://agilitydream.blogg.se/


Finalist nr 7: http://annnaerika.blogg.se/


Finalist nr 8: http://mzma.blogg.se/


Finalist nr 9: http://annalea.blogg.no/


Finalist nr 10: http://linnearinzen.blogg.se/


Snart så..

2009-05-27  19:37:40  Allmänt  Kommentarer (8)
Om en stund ska jag börja med att lotta ut de 10 som har gått vidare till finalen om att bli Veckans blogg. Så kolla in i min blogg om ca en halvtimme så är det nog klart ;)

Mors dag på söndag!

2009-05-27  16:47:15  Allmänt  Kommentarer (14)


En mamma är så mycket! Förutom att hon är grunden för den egna existensen så kan hon också vara irriterande, tröttsam, överbeskyddande och tjatig. Men oaktat vilket, i slutändan älskar man alltid sin mamma! Glöm inte bort henne på söndag, åk över och ge henne en kram!

Dock kommer jag vara ute i skärgården på söndag med älsklingen och hans familj, hoppas att jag hinner träffa henne en stund iallafall! ♥

Sad but true

2009-05-27  16:17:12  Allmänt  Kommentarer (4)
Nu har mina O.C avsnitt tagit slut. Tråkigt :( Så nu får jag väl börja med en annan serie eller bara kolla på filmer eller nåt. Mår bättre nu iallafall, fortfarande lite ont i halsen men det går nog över under dagen. Ska plugga lite nu faktiskt, har prov imorgon. Hörs senare ♥

Tjosan

2009-05-27  11:42:39  Allmänt  Kommentarer (6)
Hej bloggen!

Vill bara slänga in ett kort litet inlägg innan jag sätter på nästa avsnitt av O.C. Gick inte till skolan idag. Vaknade imorse och hade jätteont i halsen och i magen. Ligger i sängen just nu med kläder på mig, tjockt täcke över mig och datorn i knät. Jag fryser och har ont i hela kroppen. Funderar på om jag ska gå upp och göra varm choklad, skulle vara gott.

Ha en bra dag, puss ♥

ps. glöm inte att rösta på mig till att bli veckans blogg, skulle vara jättekul om jag vann :) Rösta här! ♥ Number 4!

Mums och godnatt!

2009-05-26  22:28:05  Allmänt  Kommentarer (16)


Glöm inte

2009-05-26  21:46:40  Allmänt  Kommentarer (5)
Imorgon kl 20.00 utser jag 10 finalister till Veckans blogg tävlingen. Har du inte anmält dig till den så gör det här!

Och glöm inte att utse mig till att bli Veckans blogg här!

Godnatt ♥

Kväll

2009-05-26  21:39:49  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej sötnosar!

Ikväll har jag haft ett O.C maraton med mig själv, hehe. Så bra som det är så kan man ju inte sluta kolla på det, haha. Men just nu sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet och ska snart gå och tvätta ur det. Om en stund så ska jag och älsklingen sätta oss i sängen och se på film, med varsin varm kopp choklad med grädde i :) Mys!

Älsklingen klippte sig idag, det blev faktiskt helt okej. Det passar honom. Det är bara det att jag är så ovan att se honom med så kort hår, hehe. Vi var i en butik här i Bro tidigare idag, jag hittade ett par jeans till älsklingen så han köpte dom, hehe. Eftersom att han hatar att shoppa och jag HELT TVÄRTOM, så fick jag välja ut en massa kläder som han skulle testa, hihi.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Det har jag iallafall :) Nu ska jag tvätta ansiktet, sen göra iordning choklad och grädde. Anledningen till att vi går och lägger oss så tidigt idag är för att vi båda är jättetrötta och är lite keliga och bara vill mysa o umgås, haha.

Hörs imorgon ♥


Bilder

2009-05-26  16:44:17  Allmänt  Kommentarer (32)

Jag

Solade med tjejerna idag! ♥

Glöm inte att rösta på mig i tävlingen om att bli veckans blogg här! OCH.. glöm inte att anmäla er själva till min tävling. Det gör ni här! ♥

Hemma!

2009-05-26  14:35:02  Allmänt  Kommentarer (11)
Hej alla söta! Äntligen hemma i Bro. Ska svara på era kommentarer så fort jag har stoppat i mig något att äta. Har varken ätit eller druckit något idag, illa. Så varmt som det är ute, då måste man dricka iallafall.

Efter muséet så åkte jag och några tjejkompisar till Zinkensdamm, satte oss i en park och solade i typ en timme. Sen åkte jag hem. Skulle egentligen handla kläder till Jonas men det strulade till sig lite. Jonas och hans mamma åkte precis till Jakan, han ska klippa sig. Hoppas att det blir bra, hehe.

Nä, nu måste jag käka något. Sen ska jag svara på era kommentarer :)

Sova!

2009-05-26  00:36:18  Allmänt  Kommentarer (29)
Nu tänkte jag göra iordning mig inför natten. Ska lägga mig ner i sängen och somna till en film. Har lite sovmorgon imorgon faktiskt, ska inte upp förän halv 8, skönt. Ska bara gå på Nordiska muséet med klassen, sen slutar jag.

Btw. Vill du ha en chans till att bli veckans blogg? Klicka då här och anmäl dig.

Jag har själv blivit nominerad i en tjejs blogg, skulle bli jätteglad om ni röstade på mig. Klicka här och rösta på nummer 4 :)

Rösta på mig!

2009-05-26  00:06:02  Allmänt  Kommentarer (17)
Hej sötnosar! Fick en kommentar om att jag är en utav de 6 finalisterna i en blogg, till att bli Veckans blogg. Rösta på mig här! Jag är nummer 4 :) Rösta, rösta rösta! ♥


Ändringar

2009-05-25  22:44:17  Allmänt  Kommentarer (8)
Eftersom att ni är så många som är med i tävlingen om att bli Veckans blogg så höjer jag från 5 personer till 10 personer istället :) Alltså, 10 personer kommer hamna i final! Hoppas att det låter bra!

Nu ska jag gå ut på en liten promenad tror jag. Är så irriterad så jag spricker snart!!

Liten update

2009-05-25  20:08:47  Allmänt  Kommentarer (17)
Hej bloggen!

Kom precis hem, har varit och handlat med älsklingen och hans mamma. Nu ska jag se ett avsnitt av O.C, sen kolla om jag kan fortsätta med pluggandet. Behövs ju pauser ibland, visst?

Är glad att det var så många som ville vara med i min första Veckans blogg tävling, trodde ni skulle bli 5-10 st men icke. Det dräller in fler och fler som vill vara med och tävla och det tycker jag är otroligt kul! :)

Vill bara lägga till en sak.. Som ni kanske inte visste så har jag och pojkvännen haft det ganska svårt den senaste månaden. Vi tog en vecka ifrån varandra och nu är vi tillbaka till varandra. Känns otroligt bra. Vi pratar ut mer, vi bråkar mindre, vi skrattar mer och gör varandra ännu gladare. Det glädjer mig verkligen, var så rädd att det skulle gå HELT åt andra hållet. Men det lönar sig att ta lite tid ifrån varandra ibland.. ♥ Älskar dig, Jonas!

BTW,
fortsätt att anmäla er till tävlingen. Den avslutas ju inte förän på onsdag ;) PUSS på er, sötnosar!



Snart 2 år!









Där fick ni se lite bilder som vi tagit under dehär (snart) två åren vi har varit tillsammans :) ♥

Plugg

2009-05-25  14:14:17  Allmänt  Kommentarer (38)
Hej bloggen!

Har ätit lunch och kollat på ett avsnitt av O.C nu. Ska bara slänga in ett litet inlägg innan jag börjar plugga. Veckans blogg tävlingen är igång nu och passa på att anmäla er :) Den avslutas som sagt på onsdag så ni har lite tid på er. Nu ska jag försöka plugga. Hörs sen ♥


Idag var det fint väder

Hade jag vetat om att det skulle bli så varmt idag så hade jag absolut inte tagit på mig ett par mjukisbyxor.. Men nu blev det så eftersom att jag hade bråttom imorse. Försov mig ju, hehe.

Älsklingens katt, Sisa. Hon dricker alltid ur handfatet, cute ♥

Nu är det dags!

2009-05-25  10:40:21    Kommentarer (53)
Min första "Veckans blogg" tävling! Anmäl er och få en chans att vinna en länkning i en vecka. Tävlingen avslutas på onsdag kl 20.00, då väljer jag ut 5 st bloggar som ni får rösta på fram tills på fredag! ♥


Måndag

2009-05-25  09:25:23  Allmänt  Kommentarer (4)
Hej bloggen!

Försov mig imorse så jag kom till skolan en timme försent. Har suttit och pratat med min mentor och vet nu vad jag ligger efter i. Så nu har jag fått alla uppgifter som ska göras inom dessa två veckor som är kvar.

Måste börja plugga nu. Hörs sen ♥

Sovdags

2009-05-25  02:17:34  Allmänt  Kommentarer (6)
Nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss. Ska somna till någon film. Jag har suttit uppe och hjälp honom med en inlämning som ska in imorgon, har rättat en lång text på 1400 ord. Det var rätt så kul faktiskt :)

Hörs imorgon, sötnosar!


Bjuder på en bild på mig och älsklingen ♥

Söndag

2009-05-24  17:59:56  Allmänt  Kommentarer (35)
Hej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering. Har suttit vid datorn i princip hela dagen idag, men har bara inte haft tanken på att blogga. Har varit inne på bloggen hela dagen, svarat på kommentarer som kommit upp och så, men har som sagt inte tänkt på att skriva.

Idag har jag bara tagit det lugnt, umgåtts med älklingen, handlat, kollat på O.C och inte så mycket mer. Ska fortsätta se på O.C nu hade jag tänkt, har bara två avsnitt kvar, sen ska jag börja på sista säsongen. Undrar vilken serie som jag ser efter, hehe ;)

Har funderat på vad jag ska hitta på här i bloggen.. Kanske Veckans blogg? Vinnaren blir länkad i en vecka, alltså till nästa veckas vinnare..Vad tycker ni om det? :) Kom gärna med andra förslag annars =D

Hörs sen ♥

Godnatt!

2009-05-24  02:47:18  Allmänt  Kommentarer (14)
Klockan är mycket. Det börjar bli ljust ute, passar på att gå och lägga mig nu medans det är lite mörkt ute iallafall. Svårare att somna när det är ljust ute tycker jag ♥

Update

2009-05-23  23:22:59  Allmänt  Kommentarer (5)
Hej bloggen!

Nu är jag äntligen hemma i Bro. Länge sen jag var här faktiskt ;) Ikväll ska jag bara se på The O.C tror jag. Har inte så mycket annat o göra. Älsklingen har heller inte varit hemma på ett tag så han kommer sitta vid sin dator och spela bilspel, jag känner honom väl så jag vet det!


Påvägen hem såg jag detta. Liiiite ovanligt där ute på landet där jag bor, haha. Aldrig sett något liknande där.

Nu ska jag se på O.C ♥

Fredagsmys

2009-05-23  19:29:17  Allmänt  Kommentarer (6)
Hej bloggen!

Jag och Jonas bestämde oss för att stanna på södra sidan tills senare ikväll. Alltså tar jag bussen som går härifrån strax efter 9 ikväll. Då ska vi bara hem, ta det lugnt och mysa :)

Strax efter middagen fick vi ett ryck här hemma, vi ville ha cola och chips. Så vi åkte in till Farsta centrum och handlade det, hehe. Ska snart sätta oss ner och äta det och spela lite spel. Mysigt!

Tråkiga inlägg idag känns det som, inga bilder och inget annat roligt. Något förslag på vad jag kan hitta på för att ha det lite roligare i bloggen? :) ♥

Middag

2009-05-23  18:08:08  Allmänt  Kommentarer (2)
Tjosan!

Vi har nu kollat på 2 filmer, lillasyster sitter kvar på nedervåningen och kollar på den tredje. Vi ska snart äta middag, det blir makaroner och korv, gott. Efter maten vet jag inte vad vi ska hitta på.. Men antingen tar jag bussen härifrån som går kl 19 eller 21.

Jag och Jonas ska ju hoppa på samma tåg så jag måste prata med honom innan. Vi hörs sen ♥

Lördag

2009-05-23  14:03:03  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Sitter i köket just nu, har precis ätit lunch med familjen. Min pappa och min ena lillasyster ska åka iväg till mina kusiner. Min andra lillasyster, jag och min styvmamma ska vara hemma och se på film :) Vi ska se på Herbie, haha. Det är en typisk filmdag, regn och sånt..

Senare ikväll ska jag och Jonas hem till Bro. Han är hos sin pappa just nu, så vi ska hoppa på samma tåg sen.

Ha en bra dag, vi hörs sen ♥


En gammal bild på mig och lillasyster ;)

:)

2009-05-22  22:05:03  Allmänt  Kommentarer (3)
Älsklingen är påväg, älsklingen är påväg!!! Är superglad! Haha.

Hade inte förväntat mig att han skulle komma ikväll. Men skickade ett sms till honom för ett par timmar sen och frågade om han ville ses ikväll och kanske sova över. Då sa han ja :)

Så nu åker han hemifrån sin pappa, då är han alltså här om ca 15 minuter. Ska nog gå ut till mitt hus och fixa lite, städa undan lite och kanske tända lite ljus. Vi har ju inte umgåtts på ett tag nu igen så lite mysigt kan vi väl ha det :)

Hörs sen


Mys framför O.C

2009-05-22  20:04:44  Allmänt  Kommentarer (4)

Juice, riskakor och mariekex

Och självklart O.C ;)

Update

2009-05-22  15:20:14  Allmänt  Kommentarer (5)
Hejsan!

Har inte gjort så mycket sen sist jag bloggade. Har ätit lunch tillsammans med småsyskonen, styvmamman och hennes föräldrar. Det blev pannkakor till lunch, mina och Ninas pannkisar. Vi är bäst på att laga det, haha.


Ninas pannkaka till vänster och min pannkaka till höger ;)

Gott!

Familjen ska iväg på middag vid 5 och jag ska inte med, har ingen större lust. Stannar hemma och tar det lugnt istället, får se om jag ska träffa älsklingen ikväll, hoppas det :) Saknar honom ♥ Hörs sen!

11.33

2009-05-22  11:33:28  Allmänt  Kommentarer (2)
Godmorgon bloggen!

Härligt med sovmorgon. Igår väckte Lovisa mig strax innan 8 så idag fick jag sova ut iallafall :) Vaknade faktiskt precis, hehe. Sitter i sängen ute i mitt rum, ska in till stora huset nu och käka lite och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Har inga planer inför dagen. Får väl se vad jag hittar på. Hörs sen ♥

Sovdags

2009-05-22  00:00:45  Allmänt  Kommentarer (1)
Sitter ute i mitt hus nu. Sneglar på tvn samtidigt som jag bloggar. Har inget speciellt o skriva men ville bara slänga in ett sista inlägg för dagen. Ska lägga mig i sängen nu och se på The O.C tills jag somnar.

Btw, jag lärde Mio "ligg" idag på bara ett par minuter!! *Stolt* Haha, han är jätteduktig! Nu måste jag se till att fortsätta med det varje dag ;) Hittills har vi lärt honom sitt, stanna, ligg och vacker tass. Tycker det är rätt så mycket för en valp på 5 månader :) Eller vad vet jag, aja. Jag tycker han är jätteduktig iallafall!

Nu ska jag se på det efterlängtade O.C! Godnatt ♥

Bilder

2009-05-21  21:33:39  Allmänt  Kommentarer (4)
Som jag har lovat, här får ni se bilder från igår och idag! Enjoy ;)

Dessa bilder är tagna av mig!

Mosters katt, Ozzy

Mosters andra katt, Pajas

Lovisa :)

Kusinerna

Lovisa

Ute i lekparken


Lovisa gillar chips ;)

Brända popcorn, haha, inte gott!

Lovisa sover.

Dessa bilder är tagna av Lovisa!


Hennes docka, haha


Hennes rum ville hon ha kort på

Kusinen

Popcorn!

Bilder från idag!

Moster och kusin

Moster!

Åt korv i Länna ;)

Skopunkten

Skoooor!


Kusin, moster, kusin

Nya converse

I like ♥

Dålig uppdatering

2009-05-21  17:53:42  Allmänt  Kommentarer (3)
Förlåt men jag har inte varit hemma på hela dagen. Runt 12 eller nåt åkte jag till Länna med min moster och kusinerna, gick runt där och kollade lite, åt korv och hade jättekul. Fick ett par skor av min moster som tack för att jag satt barnvakt igårkväll, hehe. Bild på dom kommer upp lite senare ikväll.

Sitter hemma hos min mamma just nu. Ska gå mot pendeltåget om ca 20 minuter, sen måste jag vänta in bussen i ytterligare 20 minuter. Ska hem till min pappa. Ska antagligen äta middag när jag kommer dit, sen lägger jag upp bilderna.

Hörs senare :)

Sent inlägg

2009-05-20  23:11:40  Allmänt  Kommentarer (13)
Förlåt för dålig uppdatering! Men har inte haft tid till att blogga idag, tyvärr. Har haft fullt upp med att vara barnvakt, hehe.

Innan jag åkte till min moster så åkte jag och träffade Jonas. Har saknat honom! Vi hade det jättemysigt, kul att ses igen. Efter ca en timme åkte jag igen.

Jag kom hem till min moster vid 5. Hon åkte strax innan 6. Jag lagade mat till barnen, det blev hamburgare och pommes. Efter maten kollade vi på tv, gick ut i parken, poppade popcorn (brända blev dom), tog en massa kort osv. Vid halv 9 läste jag tre st böcker för min yngsta kusin (5 år) men hon somnade inte. Hon sa att hon saknade sin mamma så vi ringde upp henne, dom pratade lite och sen somnade hon, haha.

Så glömst som jag kan vara ibland så glömde jag kamerasladden hemma, så ni får se bilderna imorgon. Och jag lovar att jag lägger in dom! Ska ju ändå till min pappa imorgon igen, och det är där sladden finns.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på tv, är skittrött faktiskt. Min moster kommer hem nångång inatt så jag sover över här istället för att sitta och åka hem såhär sent.. Ha det bäst, vi hörs imorgon ♥


Bjuder på en bild på min lilla kusin! Hellre 1 bild än ingen, eller hur ? ;) ♥

Onsdag

2009-05-20  10:31:08  Allmänt  Kommentarer (24)
Hej bloggen!

Det gick inte så bra att komma upp imorse. Kommer ihåg att min lillasyster väckte mig och sa att min buss skulle gå om 5 minuter och jag hade bara svarat "oj" och somnade om. Vaknade för en halvtimme sen, usch på mig!

Vaknade upp och var irriterad på mig själv, kollade på mobilen och då blev jag glad :) Älsklingen hade skickat ett sms till mig, där stog det:

- Jag har vunnit! Jag har vunnit! Jag är Sveriges bästa på bilskadeprovet :D Jag kommer vinna tävlingslicens och grejer!

Hehe, blev jätteglad för hans skull :) En tidning hade ringt upp honom och sagt att dom vill ha med honom i tidningen och han blev ju såklart jätteglad. Är stolt över honom! :)

Nu ska jag ta och äta lite frukost. Efter det ska jag väl duscha och göra iordning mig. Ska träffa älsklingen en stund idag :) Sen ska jag ju till Haninge och sitta barnvakt! Hörs senare, ha en bra dag ! ♥

Barnvakt

2009-05-19  22:15:04  Allmänt  Kommentarer (9)
Imorgon från kl 17.00 ska jag sitta barnvakt till min kusin. Sist hade vi väldigt kul :) Eftersom att hon älskar att vara med på kort så ska jag nog ladda min mobil inatt, men ska också låna med mig min styvmammas digitalkamera :) Så imorgon får ni se lite bilder, roligt va? xD
 




Tog dessa bilder sist jag satt barnvakt till henne, hehe.

Nu ska jag ta och logga ut härifrån, kanske ta och sätta på tvn istället. Börjar bli rätt så trött så vi hörs imorgon ♥ puss på er!

20.00

2009-05-19  20:01:42  Allmänt  Kommentarer (10)
Sitter hemma hos min pappa ute på landet nu. Usch så tråkigt det är här ibland. Finns inget o göra. Men men, har en massa grejer att ta igen i skolan så det är bara att sätta igång. MÅSTE sätta igång nu. Annars kommer jag ingen vart.. Usch :(


The O.C

2009-05-19  14:24:09  Allmänt  Kommentarer (19)
ÄÄÄÄlskar O.C, så därför ska jag sätta på ett till avsnitt nu. Sen ska jag börja packa lite kläder och sånt. Halv 5 ska min styvmamma hämta upp mig i sundbyberg, så jag måste gå hemifrån kl 4. Vid 5 ska vi hämta småsyskonen på 4H-gården. Vet inte exakt hur man beskriver vad det är för nåt, men jag har uppfattat det som ett fritids med levande djur, hehe. Dit går dom typ varje tisdag efter skolan. Roligt roligt. Aja, skriver mer sen :)


Bjuder på en bild på mig och älsklingen. Den togs förra sommaren ;) Då var man blond, hehe.

Ny header

2009-05-19  09:56:06  Allmänt  Kommentarer (11)
Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu, har rast i 10 minuter till, sen kommer kuratorn tillbaka för att fortsätta prata med klassen. Vi gör lite övningar, han pratar om omständigheter i livet, om sin ungdom osv. Rätt så intressant tycker jag. Synd bara att man är så trött, orkar knappt hålla ögonen öppna, haha.

Ha fixat min header lite, hoppas att ni gillar den :) Jag är iallafall jättenöjd.

Efter skolan ska jag hem till Jonas, hämta lite kläder och sånt. Sen ska min styvmamma hämta upp mig i sundbyberg, sen ska vi åka och hämta småsyskonen. Och efter det åker vi hem till vidja. Kommer säkert ha lika tråkigt som igår, men men..

Hörs senare ♥

:)

2009-05-18  21:25:55  Allmänt  Kommentarer (7)
Tjosan!

Har pratat lite med älsklingen, känns mycket bättre nu när jag vet att han lever, haha. Ska gå ner nu och kolla på Two and a half men, sååååå bra! Tycker synd om min pappa, för en kvart sen satt han och halvsov i soffan. Han gick ut och fixade lite i växthuset och jag rastade hunden, när vi kom in så började han städa och han håller fortfarande på. Nu är han pigg, haha. Stackarn!

Herregud, tvättar spisen, skåp, tar hand om en massa disk.. Ja, allt möjligt! Gå och lägg dig, pappa! Haha ♥



Godnatt! ♥

20.10

2009-05-18  20:11:40  Allmänt  Kommentarer (0)
Nä men dethär var ju inge kul Har absolut ingenting o göra :( Sitter hemma hos min pappa, nästan ute på landet, har ingen o prata med, ingen att umgås med. Usch så tråkigt.

Imorgon blir det skola, sen ska jag nog hem till Jonas och hämta lite kläder och sånt. Ska inte dit igen förän i helgen nångång. Eftersom att Jonas är i göteborg just nu och kommer hem imorgon och sen ska han iväg igen så kanske vi inte hinner ses förän på lördag. Förhoppningsvis hinner vi ses en stund på onsdag, då vi båda ska sitta barnvakt. Dock till olika barn men innan vi ska sitta barnvakt. Hoppas iallafall. Saknar honom redan :( Det förvånar mig inte, så underbart som vi hade det igår så.. Då vill man ju inte vara borta från varandra i nästan en vecka till. NEJ! Jag ska se till att vi ses på onsdag!

Ska se på tv nu.. Hörs imorgon ♥

Middag

2009-05-18  18:34:30  Allmänt  Kommentarer (5)
Nu ska vi äta middag. Det blir Ninas hemmagjorda thaimat, mums! Innan jag går så ska jag lägga in ett par bilder och bara säga att jag saknar min älskling redan. Han är i gbg med klassen :( Miss him! ♥


Var ute på en liten promenad idag

Hihi, rolig gubbe mitt ute på landet.

Älsklingen blev lite blöt under promenaden ;) ♥

Måndag

2009-05-18  16:37:02  Allmänt  Kommentarer (3)
Idag var jag och solade. Efter det mötte jag upp min styvmamma, hon lämnade över Mio till mig och sen satt jag hundvakt i ca en halvtimme. Sen åkte vi till Farsta och handlade lite mat och sånt. Nu sitter jag hemma hos pappa och ska försöka plugga lite och fixa några arbeten som jag inte har lämnat in. Usch!

Här får ni se lite bilder :)


Älsklingen



Äckelväder!

Jag har tråkigt i bilen..


Booooring!

...

2009-05-18  00:27:39  Allmänt  Kommentarer (4)

Yes man!

2009-05-17  21:01:23  Allmänt  Kommentarer (10)
Nu sitter jag och älsklingen i sängen. Ska äta fiff (chips), dricka cola, mysa och se på Yes man. Har ni sett den? ;) Jag har det iallafall, den är rolig. Jonas har inte sett den, han vill se den och därför sätter vi på den nu :) ♥ Hörs senare eller imorgon!


Hemma i Bro

2009-05-17  18:42:28  Allmänt  Kommentarer (5)
Hej!

Sitter och äter lite middag just nu och kollar på O.C. Senare ikväll ska jag och älsklingen kolla på film, äta chips, dricka cola och bara ha det mysigt. Det ska bli hur underbart som helst eftersom att vi inte har umgåtts på nästan en vecka och så. Han har varit jättegullig mot mig idag och hur snäll som helst, hehe :) Känns jättebra!

Hörs senare! ♥


Denhär bilden gjorde jag för jättelänge sen, hehe ♥

10.45

2009-05-17  10:44:21  Allmänt  Kommentarer (12)
Godmorgon alla pigga och glada!

Här är man ju skittrött och kan knappt håll ögonen öppna. Åkte inte hem till Jonas inatt. Jag somnade runt 4 och vaknade strax innan 10, då såg jag ett mess från Jonas där det stog att han stannade kvar hos sin pappa över natten. Lika bra det, hehe. Men idag ska vi hem till honom iallafall, skönt att han har bilen så slipper vi sitta på ett tåg i en timme. Kommer kännas konstigt att åka hem till honom. Har ju inte varit där på ett bra tag nu. Men det kommer samtidigt kännas bra tror jag :)

Nä, nu ska jag ta och lägga mig i soffan, kolla på tv och kanske vila ögonen ett tag, hehe

Klipp

2009-05-17  02:12:40  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Är fortfarande hemma hos min mamma. Jonas är inte klar med bilarna ännu. Men det gör inte så mycket, jag och mamma sitter och kollar på en massa youtubeklipp, skitkul är det. Vi har kollat på bland annat jackass, spökvideos osv. Men nu kollar vi på Ballar av stål. Klockrena videos! Här får ni se ett:



Klockrent, eller hur? ;)

Btw, vad tyckte ni om att Norge vann ESC? Jag ville att Island skulle vinna, iallafall hellre än Norge. Jävla ögontjänare! (hihi, mammas uttryck)

Update

2009-05-16  22:10:52  Allmänt  Kommentarer (8)
Hej bloggen!

Sitter framför Eurovision song contest just nu tillsammans med mamma, hennes sambo och två kompisar till dom. Har hört ett par skitlåtar men några bra faktiskt. Ville bara titta in och säga att jag lever och att jag mår bra osv, hehe. Har faktiskt inte så jättekul här just nu.. Men men, det blir nog roligare sen, får man ju hoppas.

Nu ska jag logga ut, hälla upp ett glas cola och lyssna på de låtarna som är kvar  :) Hörs sen ♥


Grillade karré och åt pommes och beasås till ;) (tog dock bilden innan jag hann hälla upp såsen osv, haha)

Lördag kväll

2009-05-16  18:58:26  Allmänt  Kommentarer (7)
Ikväll har jag umgåtts med min mamma och hennes sambo. Vi har suttit på två olika uteserveringar och drickit lite öl och cider. Dom drack öl och jag drack cider. Jag hatar öl! Har haft jättekul iallafall. Här får ni se lite bilder :)


Mio har varit med oss hela dagen :)

Hade på mig de nya ballerinaskorna.

Cider


Jag och mammas sambo :)

Jag

Jag och mamma :)

Vi håller på att grilla nu. Sen blir det eurovision song contest kl 21.00. Hörs senare :)

Bilder :)

2009-05-16  11:52:00  Allmänt  Kommentarer (13)
Som ni kanske vet (eller inte?) så älskar jag att fota. Speciellt med pappas systemkamera ;)












11.15

2009-05-16  11:14:00  Allmänt  Kommentarer (2)
Godmorgon!

Vaknade för ca en timme sen. Älsklingen min sover fortfarande, hehe. Har suttit och ätit frukost med pappa och Nina, har pratat lite och som vanligt så har jag och Nina skrattat väldigt mycket. Förstår inte asså. Hon och jag, vi garvar heeeela tiden när vi är inärheten av varandra, hihi, men det är roligt ;)

Runt halv 1 så ska Jonas köra hem mig till min mamma. Mio följer med dit också :) Sen åker Jonas hem till sin pappa, han ska fixa bilar, som vanligt, hehe. Ska se på Eurovision song contest hos mamma ikväll, sen ska jag och Jonas åka hem till honom i Bro.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen börja göra iordning mig. Vad fan ska man ha på sig idag?? Skönt väder är det iallafall :)

Update!

2009-05-15  23:23:12  Allmänt  Kommentarer (17)
Hej bloggen!

Pappa och Nina har kommit hem från Mallis nu. Vi har grillat och pratat en massa. Jättetrevligt har vi haft det :) Har fått ett par skor och en parfym. Parfymen är jättegod, är jättenöjd. Älskar den!



Fick ett par ballerinaskor också :) Perfekt att ha i sommar.

Snart ska jag och älsklingen gå ut till mitt hus och sätta på en film. Vi är jättetrötta nu efter middagen. Hoppas att ni har haft en bra dag :) Vi hörs imorgon ♥

Pysen <3

2009-05-15  19:55:42  Allmänt  Kommentarer (23)

Söt!

Haha!

Nu kommer min älskling ♥ *happyface*

Bilder + Lunch

2009-05-15  15:57:06  Allmänt  Kommentarer (29)

Just nu känns allt jättebra. Pojkvännen som jag inte har träffat på snart en vecka kommer hit ikväll och grillar med mig, pappa och hans sambo. Ska bli jättekul tycker jag :) Sitter och lyssnar på bra musik och ska precis äta en sen lunch, det blir ändå en rätt så sen middag. Här får ni se lite bilder som jag tog nyss ;)

 
Mio leker

Sötnos




Lunch ;)

<3

2009-05-15  14:24:41  Allmänt  Kommentarer (7)
En hund behöver inte fina bilar, stora hus eller designerkläder. En vattendränkt pinne räcker. De bryr sig inte om du är rik, fattig, dum, klipsk, trög eller smart. Ge honom ditt hjärta och han ger dig sitt.


Förlorade min älskade lilla bebis i augusti förra året. Glömmer dig aldrig :'( ♥

Ingen skola

2009-05-15  11:24:01  Allmänt  Kommentarer (10)
Hej bloggen!

Jag bestämde mig för att stanna hemma idag igen. Jag ska plugga hemifrån. Har ingen hundvakt till Mio heller så.. Det blir ett par pluggtimmar och sen ska jag städa lite här i huset. Pappa och hans sambo kommer ju hem från Mallis idag ;)

Angående det. Ändrade planer idag. Jag och Jonas ska kanske inte ses idag heller, beror helt på vad han vill göra. Pappa ringde igår och frågade om jag och Jonas ville vara hos dom ikväll och grilla med dom. Självklart vill jag det men Jonas har ingenting att åka hit på, inget busskort eller nånting. Hoppas att han löser det, annars ses vi inte förän på söndag :(

Aja, nu ska jag kolla vad det är jag ska plugga på. Hörs senare! Ha det bäst ♥

Bilder

2009-05-14  22:06:53  Allmänt  Kommentarer (17)
Är hemma i Vidja nu. Tänkte faktiskt sätta på en film snart tror jag. Marley and Me tror jag att det blir isåfall. Har tagit lite bilder idag, så dom lägger jag in längst ner i dethär inlägget sen.

Imorgon ska jag till skolan. Börjar 12 och slutar "när jag vill" typ. När jag känner att jag har kommit någon vart med arbetet vi håller på med.. Efter skolan så ska jag faktiskt hem till Bro, hem till Jonas. Har inte träffat honom sen i lördags och har inte varit i Bro på typ en och en halv vecka eller vad det nu är. Så imorgon ska jag alltså sova där. Vi ska ha en myskväll, bara han och jag. Ska se på film och bara umgås. Ska bli mysigt! ♥

Nu får ni se lite bilder ;)


Fint träd utanför mamma, hehe.

Mio sitter i mammas säng och hoppas att katten inte kommer tillbaka och klappar till honom igen, haha. Stackarn!

Mio blir fin i luggen, haha.

Åt middag hos mamma. Det blev biffar med stekt potatis, otroligt gott var det!

Familjens andra bitch, Mimmi.

Solen påväg ner.

Mio låg i mitt knä hela bussresan hem till Vidja.

Nu blir det film, hörs kanske senare ♥ puss på er!

Hemma igen

2009-05-14  18:49:46  Allmänt  Kommentarer (16)
Är hemma hos mamma nu igen. Det blev ingen klippning. Hon hade ingen aning om hur han skulle klippas, hon var rädd att hon skulle förstöra hela honom. Men hon klippte lite på huvudet och klippte bort håret som låg över hans ögon. Sen klippte hon klorna också, hehe ;)

Missade 7 bussen hem till Vidja nu så det enda jag kan göra är väl att stanna här, eller träffa någon medans eller ja, hitta på något helt enkelt. För nästa buss går inte förän strax innan 9. SUCK.

Hörs senare ♥

Mamue!

2009-05-14  17:49:56  Allmänt  Kommentarer (2)
Hej bloggen!

Sitter hemma hos min mamma just nu, väntar på att tjejen som ska klippa Mio ska höra av sig. Efter att hon har klippt honom så ska jag handla hem lite bröd, mjölk och såna saker. Sen ska jag kanske träffa en vän, om jag hinner. Annars åker jag hem till Vidja igen.

Nu skrev hon att jag och Mio ska komma. Hörs sen ♥

Torsdag

2009-05-14  13:17:09  Allmänt  Kommentarer (21)
Jobbig natt var det men klockan 9 vaknade jag av att pappa ringde och frågade hur det gick här hemma. Han är ju på Mallorca med sin sambo. Dom hade det jättebra där. Hade inte förväntat mig något annat. Gick ut med mio, gav honom mat och sen gick jag och la mig igen. Vaknade strax innan 12, gick upp och gjorde lite lunch och duschade. Nu sitter jag här vid köksbordet, pratar lite på msn, läser bloggar, sjunger och leker lite med Mio emellanåt ;)

Mår iallafall bättre idag. Febern är borta, har inte ont i magen längre men ont i halsen har jag fortfarande :( Hoppas att det går över idag. Idag ska jag bara duscha Mio och sen vid 6 ska han klippas. Innan dess har jag inga planer, får se vad jag hittar på ♥

Godnatt!

2009-05-14  04:54:36  Allmänt  Kommentarer (14)
Nu ska jag sova. Mio har varit ute för en stund sen men man vet ju inte när han vill ut nästa gång. Men ett par timmar får jag nog sova iallafall. Godnatt ♥


Solen påväg upp!

PISSED OFF!

2009-05-14  03:34:04  Allmänt  Kommentarer (2)
Jag är så jävla trött på dig och ditt skitsnack. Jag är snäll och låter dig och dina vänner vara här tills dom har druckit upp sina öl och vad fan gör du? När jag ber dig att säga åt dom att åka så säger du åt mig att vara tyst och låta dig sköta ditt eget liv. Och hur fan ska du klara det hade du tänkt? Du kan inte klara dig helt själv, fatta det nångång! Nu har jag suttit och väntat på att dina jävla vänner ska åka i mer än 2 timmar. Har feber, ont i halsen och i magen fortfarande och är skittrött, men du ger dig inte. Tror du jag kan gå och lägga mig när jag vet att det är 4 st främlingar hemma hos mig? NEJ, det kan jag inte. Ge upp för fan! Skaffa hjälp!

Du vet vem du är, tänker fan inte ta bort dethär inlägget. Nångång måste du inse hur verkligheten egentligen ser ut! FAN DIG!


Kvällsinlägg

2009-05-13  23:28:46  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej bloggen!

Vill bara slänga in ett litet inlägg och säga vad jag har gjort de senaste timmarna. Jag har ätit en väldigt sen middag, sjungit massor, pratat och camat på msn, sjungit ännu mer osv. Och vill bara säga att efter solningen idag så blev jag liiite röd i ansiktet, det ser man väldigt bra på bilderna här nedanför, hehe. Men men, sola är ju sååå skönt, haha. Det gäller bara att man smörjer in sig innan man gör det, men har glömt att göra det två gånger på raken nu, inte bra.

Mår inte så bra just nu. Har jätteont i halsen, det svider, ont i magen som fan och har feber. Hatar dethär :( Tråkigare blir det också när man är ensam hemma ♥

Ute med Mio

2009-05-13  20:51:39  Allmänt  Kommentarer (44)





Imorgon har jag bokat tid till en klippning på Mio, han ser ju knappt nånting, haha. Kl 18.00 imorgon ska han klippas :)

:(

2009-05-13  20:16:45  Allmänt  Kommentarer (15)
Har suttit och sjungit i typ flera timmar nu. Min hals orkar inte mer. Svider jättemycket och kan snart inte prata :( Vet dock inte om det beror på att jag har sjungit så mycket eller om det beror på något annat. Plus att jag har jätteont i magen, inte alls kul :( Sitter och pratar med älsklingen om vad vi ska hitta på på fredag då vi ska ses. Vi funderar på om vi ska in till Rix Fm festivalen eller om vi ska ha en hemmakväll, vet inte än. Vi får väl se ♥


Farsta centrum

2009-05-13  17:12:00  Allmänt  Kommentarer (75)
Hej bloggen!

Kom hem för en timme sen. Jag och Natalie åkte in till farsta centrum och solade och sen gick vi till McDonalds och åt glass. Vi ville inte sitta hemma hela dagen så vi beslöt oss för att åka hemifrån istället för att sitta framför bloggen hela dagen. Lite bilder bjuder jag på nu ;) Det gillar ni väl? :)


Solarium!

McFLURRY ;)

Köpte ett par solglasögon på H&M för 79 kr :)

Älskade Mio ligger sjukt konstigt ibland, haha.

Nu sitter jag ensam hemma och ska nu svara på en massa kommentarer. Sen ska jag ut med den lilla plutten :)

Sjuk :(

2009-05-13  09:44:26  Allmänt  Kommentarer (69)
Godmorgon bloggen!

Imorse vaknade jag strax innan 7, gick ut med Mio, gav katten mat och sen gick jag och la mig igen. Sen vaknade jag strax innan 9, gick ut med Mio igen och gav honom mat. Nu sitter jag och Natalie vid köksbordet med våra laptops, bloggar, svarar på kommentarer, läser andra bloggar och bara kollar runt på internet. Vi dricker också choklad med grädde, jättegott :)

Ingen utav oss mår bra idag. Jag har ont i halsen, hostar och har feber och går därför inte till skolan idag. Natalie är förkyld och ska heller inte till skolan. Så jag vet inte vad vi ska hitta på faktiskt. Tråkigt att vi mår dåligt, då finns det inte så mycket att göra :( Vi får se vad vi hittar på.

Hörs senare ♥

Update!

2009-05-12  21:13:58  Allmänt  Kommentarer (22)
Jag och Natalie kom precis hem. Vi har varit i Farsta strand en snabbis och handlat lite gott till ikväll. Vi ska sjunga singstar, kanske se på någon film och bara ta det lugnt. Här får ni se lite bilder ;)

Jag bakade en kladdkaka idag igen, haha.

Mio!

Ikväll ska jag och Natalie svulla! ;)

Nu ska jag svara på era kommentarer ♥

Ny design :)

2009-05-12  18:10:20  Allmänt  Kommentarer (18)

Är jättenöjd med min nya design. Jag som älskar rosa ;) Lite mer vår/sommar aktig. Säg gärna vad ni tycker!

Aja, nu ska jag och Natalie laga middag och se på en film medans vi äter. Puss ♥


Ny design snart!

2009-05-12  17:00:34  Allmänt  Kommentarer (9)
Natalie har lärt mig lite om Photoshop så nu har jag gjort en egen design, den ser lite fräschare ut en denna. Så snart får ni se en ny design ;)


Jag lär mig PS ;)

Solade idag :)

Godnatt!

2009-05-12  00:48:52  Allmänt  Kommentarer (1)
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp vid 8 för att hinna med bussen som går 9 härifrån. Sen ska jag ta tåget hem till älsklingen min (som dock inte kommer vara hemma), hämta lite kläder osv. Synd att han inte hinner komma hem innan jag åker hem igen. Saknar ju honom :( Vi ska inte ses förän på fredag, men konstigt nog så känns det helt okej :)

Aja, godnatt! ♥

Sen middag

2009-05-11  20:47:14  Allmänt  Kommentarer (1)
Ikväll har jag och min syster bara kollat på film. Och fler blir det ;) Vi ska snart äta middag och då ska vi se på Den bästa sommaren, haha. Har inte sett den på flera år. Sen ska vi nog se på Marley and Me. Hoppas att den är bra.Till middag blir det makaroner och korv, haha. Bara en massa pasta när man är ensam hemma ;)

Är ledig imorgon men måste ändå åka iväg. Måste åka hem till Jonas, måste hämta min kockrock. Ska ha praktiskt prov på onsdag och då måste jag ha en ren rock på mig, hehe. Ska försöka åka rätt så tidigt, det tar ju en timme dit och en timme hem igen. Natalie ska sova hos mig imorgon så jag kan ju inte komma hem så sent, hehe.

Nu ska jag äta! Puss ♥

Måndag

2009-05-11  16:47:38  Allmänt  Kommentarer (3)
Hej bloggen! Mådde inte bra imorse så jag skippade skolan. Har varit ute med plutten idag ett antal gånger, umgåtts med min syster, bakat, kollat på tv och bara tagit det lugnt. Här får ni se lite bilder ;)


Jag och Mio

Älsklingens sovplats...

är längst ner i bokhyllan. Haha, och han älskar den ;)

Baby!

Pysen, haha.

Jag och min syster har som sagt bakat kladdkaka så nu ska vi äta den och se på film :) ♥

Bilder

2009-05-10  16:53:20  Allmänt  Kommentarer (5)

Pappas pärla!

Älskade Mio blir duschad ;)

Josefine och Mio i fredags.

Pysen.

Älsklingen och jag tände lite ljus igår :)

Jag älskar dig ♥

Söndag

2009-05-10  09:56:04  Allmänt  Kommentarer (4)
Hej bloggen!

Gårdagen var underbar. Jag hämtade älsklingen i farsta strand och när vi kom hem till mig så satt vi bara i fotöljen och myste. Det kändes otroligt bra. Sen lagade vi mat, blev bara hamburgare med pasta, haha. Efter maten så kollade vi på tv, Big Mommas house 2, skitrolig var den. Sen blev det bara en massa mys, chips, läsk och pirates som gick på tvn ;) Hoppade lite studsmatta också, hehe. Bilder får ni se senare idag.

Jag gick upp vid 9, gick ut med Mio. Sen satte jag mig vid datorn och sitter fortfarande här, hehe. Har läst en massa bloggar, varit inne på gamla sidor, läst mail osv. Älsklingen ligger där nere och sover fortfarande, funderar på om jag ska ta ut Mio en snabbis och sen krypa ner under täcket igen. Se på tv bara och vänta på att älsklingen ska vakna, sen äta frukost :)

Idag ska han åka hem, trist. Men han sa igår att jag får komma till honom när jag vill, han behöver inte en vecka ifrån mig. Men jag kan ju tyvärr inte åka hem till honom denhär veckan, Mio behöver mig här hemma. Det kan vara bra ändå, för oss båda. Hur bra det än känns mellan oss nu så tar det inte död på oss, hehe. Aja, nu ska jag ut på tomten med Mio. Hörs senare ♥

Lördag

2009-05-09  10:10:22  Allmänt  Kommentarer (4)
Godmorgon bloggen!

Här är  man uppe tidigt, hehe. Är uppe såhär tidigt för Mios skull. Eftersom att han var ute på sin sista promenad runt 1 inatt så väckte han inte mig förän vid 9 imorse. Annars brukar han väcka mig vid 7. Så lite sovmorgon blev det iallafall ;)

Jenny och Josefine ligger och sover fortfarande. Jag sitter på övervåningen i fotöljen med både katten och hunden i samma fotölj som mig, dricker äppeljuice och äter kakor, haha. Nyttig frukost ;)

Gårkvällen var jättekul faktiskt. Detdär med ansiktsmaskar och nagellack, det blev aldrig av, haha. Utan vi åt middag (orkade inte grilla så vi lagade bara pasta med kycklingkorv), sjöng singstar, hoppade studsmatta, spelade öl-spelet (fast med cider och vin) och sen blev det ännu mer singstar. Skitkul var det :) Josefine och Jenny fick något ryck vid 12 - halv 1 inatt, dom ville göra omelett, så det åt vi innan vi gick och la oss. Josefine hade kamera med sig så jag hoppas att hon kan skicka lite bilder till mig ikväll eller nåt. Och då lägger jag in några stycken här ;)

 
Nu tror jag faktiskt att jag ska se ett avsnitt av O.C innan tjejerna vaknar, dom ska ta bussen härifrån sen som går kl 13.11. Efter att dom har åkt så ska jag dammsuga och städa undan lite här. Senare ska jag hämta upp Jonas i farsta strand med moppen. Eftersom att vi har bråkat en hel del så ska vi ses idag, ha det lite mysigt för oss själva, god mat, levande ljus osv, sen får vi se vad vi hittar på. Längtar faktiskt :) ♥

Hörs lite senare

Vidja

2009-05-08  17:15:09  Allmänt  Kommentarer (0)
Nu sitter jag och Jenny hemma hos mig. Vi väntar på att Jossan ska höra av sig så jag kan åka och hämta henne med moppen, halvvägs. Vi lyssnar på musik och Jenny dricker en cider (eftersom att jag ska hämta Josefine så väntar jag med det), ska snart börja med maten.

Hoppas att vi tar lite bilder ikväll. Vet inte om jag kommer skriva nå mer, eftersom att vi kommer ha fullt upp här ;) Men ha en bra kväll ♥

Skolan

2009-05-08  12:54:32  Allmänt  Kommentarer (0)
Vaknade imorse kl 07.15 av att Mio kraffsade på sängen. Han ville ut på sin första promenad. Jag gick ut med honom en stund och sen ville jag sova igen, men det ville inte han, han ville leka. Jag hade ju sovmorgon idag, tänkte gå upp kl 9 men så blev det ju inte. Mio väckte mig hela tiden, han hade tråkigt, haha.

Är i skolan nu, har Naturkunskap. Inte så kul. Inte för att vi gör det vi egentligen ska göra, men vi orkar inte. Vi har tid till det nästa lektion så, haha.

Efter skolan ska jag och Jenny åka och möta min bror, sen ska vi ta moppen ut till Vidja där min pappa bor. Senare kommer Jossan också, Fanny orkar inte komma. Så det blir typ bara vi tre, men vi kommer ha kul iallafall. Vi ska nog grilla hamburgare eller korv och sen ha ansiktsmasker, hoppa studsmatta, sjunga lite singstar o såna saker ;) Roligt!

Skriver sen :) ♥


Bjuder på en bild på älsklingen , Mio ♥

Mår lite bättre nu

2009-05-08  01:32:59  Allmänt  Kommentarer (1)
Jag och Jonas har suttit och pratat massor nu. Vi hoppas verkligen på att vi löser dethär så fort som möjligt, det är otroligt jobbigt att gå runt och känna såhär. På lördag ska vi försöka ses, om han får låna sin mammas busskort. Sen ska vi vara ifrån varandra några dagar och se efter hur det känns och så. Hatar dethär men det är nog bäst att göra så. Jag vill verkligen inte men det är hans förslag och det får jag ta och acceptera.



Vi löser dethär, eller hur?

Nu kom det fram

2009-05-07  23:25:56  Allmänt  Kommentarer (0)
Svaret jag länge fruktat efter har kommit fram. Jag kanske överreagerar men fan va ledsen jag blir. Usch :´(



Take your time

Usch säger jag bara

2009-05-07  22:39:34  Allmänt  Kommentarer (0)
Är så jävla irriterad just nu på Jonas. Han vägrade sova hos mig idag, han sa att han inte orkade. Men så säger han jämt, han ställer aldrig upp. Vi kommer ju inte ses på ett tag så varför inte sova hos mig den dagen vi båda kan? Bara för att han inte orkar! Jag har försökt få tag i honom hela kvällen men han skiter it. Han hör inte av sig, det hatar jag! FUCKFACE säger jag bara. Usch på honom ibland!

Är glad iallafall att Jenny sover hos mig imorgon. Efter skolan så åker vi hem till mig och sen får vi se vad vi hittar på. Fanny kanske kommer också, inte helt säkert än. Blir väl bara ansiktsmask, nagellack, singstar, tv, chips, cola, vin, mat, mjukiskläder och en massa saker förhoppningsvis. Haha. Kul kommer det bli iallafall :)

Nu tänkte jag lägga mig ner här i soffan och se på tv. Soffan är min sovplats inatt eftersom att pappa och Nina åker kl 2 inatt, dom kommer väcka mig då och jag ska lägga mig i deras säng. Mio vill inte sova där inne själv, haha. Vem vet, jag kanske inte hinner somna förän 2 ändå så, haha.

Hörs imorgon ♥


Ps. hur sur jag än är på Jonas så saknar jag honom otroligt mycket..Har inte träffat honom sen i tisdags kväll, då vi bråkade och jag somnade innan vi han prata om det..  :( Jobbigt att bråka varje gång vi åker ifrån varandra. Hatar det.

Min torsdag

2009-05-07  20:42:50  Allmänt  Kommentarer (1)
Hej bloggen! Idag har det varit en lång dag. Tänkte skriva lite om vad jag har gjort ;)

Dagen började med att jag försov mig, men pappa körde mig till skolan sen så jag kom bara 10 minuter försent. Hade kök hela dagen, bakade en massa bröd, inte så jättekul. Vi slutade vid 15.00, då åkte jag och Natalie till hennes gym, där solade hon i 20 minuter. Sen åkte vi till Farsta centrum, där köpte jag en ansiktsmask inför morgondagen (om det blir något) ;)  Skriver mer om det längre ner. Sen åkte jag hem till min pappa och där grillade vi flinkastek, otroligt gott var det! Sen tvättade jag och pappa bilarna så nu är dom rena och fina. Och efter det så badade jag Mio :)

Inatt kl 2 åker pappa och hans sambo till Mallis. Det betyder att jag ska vara hundvakt i en vecka, roligt.. Imorgon börjar jag skolan kl 12, skönt. Ska bara ha Naturkunskap och sen ska jag hem. Jenny ska följa med mig hem också, vi hade tänkt ha en liten tjejkväll men det är typ inga fler som vill eller orkar komma. Men vi ska iallafall dricka lite vin och hålla på med nagellack och ansiktsmasker ;) Mys tycker jag! Hoppas att det är fler som vill komma tillslut.

Nu ska jag se på tv och läsa bloggar. Hörs imorgon om inte senare ♥

Bjuder på två bilder, jag och Natalie ;)



Btw, jag har Spotify nu! Är så jääkla glad! :) Vill du också ha det så skriv till mig så kanske du får ;)

Äntligen!

2009-05-06  20:31:04  Allmänt  Kommentarer (6)
Tjosan!

Sitter hemma hos pappa i den skööönaste fotöljen som finns, haha, har precis skrivit klart menyn, inköpningslistan osv. Men är tyvärr inte klar än kom jag på nu, har en till sak jag ska bli klar med tills imorgon, shit också. Svenskaj. Ska ha prov, fan fan fan!

I tre timmar satt jag och Nina fast i trafiken idag, allt som allt. Hämtade småsyskonen i skolan och på fritids. Sen hämtade vi pappa och sen åkte vi hem. Sån jävla trafik det var asså, helt sjukt!

Imorgon blir det en lång dag. Börjar skolan kl 8, har kök hela dagen, sen prov kl 15.15 och sen åka hem och grilla med pappa och Nina (pappas sambo) :)

Nu måste jag kolla igenom det jag ska ha prov på imorgon, hade helt glömt bort det, fan!


Saknar min älskling :( ♥

Onsdag

2009-05-06  08:01:53  Allmänt  Kommentarer (3)
Godmorgon bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering igår. Somnade redan runt 9 igårkväll, hehe. Tyvärr så tjaffsade jag och älsklingen innan jag somnade och idag ska han sova på en ö med sin klass, så vi kommer inte ses idag. Känns jobbigare nu när man har tjaffsat och inte pratat sen dess :( Men men, åker hem till min pappa efter skolan och sover där.

Sitter i skolan nu, idag är det ingen restaurang, vi ska vara i klassrummet hela dagen och planera menyer inför det praktiska provet och så. Hoppas att vi får sluta tidigare idag, orkar inte sitta och hålla på med menyer ända fram till kl 3.

Bloggar hemifrån pappa sen. Ha en bra dag ♥

Tisdag

2009-05-05  19:32:37  Allmänt  Kommentarer (6)
Hej bloggen! :)

Min dag har varit helt okej faktiskt. Gick till skolan imorse och hade prov i Ansvarsfull alkoholhantering, gick inte så bra. Men jag får en till chans om två veckor så det kommer jag klara av. Efter skolan åkte jag och Therese (en tjej i min klass) hem till henne och hämtade lite saker, fick träffa hennes söta tjocka kisse, haha. Påminde lite om katten Gustav ;) Vi åkte och solade, skitskönt var det.

Sen åkte jag till stan, väntade där i ca en halvtimme på Veronica (min brorsas flickvän). Hon skulle köpa en kajal inne på H&M så jag följde med henne. Men mer än så blev det. Vi gick och köpte glass, satte oss ner, kollade på en massa människor och pratade om allt möjligt, jättetrevligt. Sen gick vi in i en massa affärer och fan va kul jag hade (hoppas att hon också hade det). Veronicas bästa mening för dagen: "När jag var mindre så proppade jag in en massa i trosorna, hahaha nej jag menar bh:n!!!". (Förlåt Veronica, men var tvungen att skriva det!!! Klockren!) Kunde inte andas efter det, garvade ihjäl mig, haha.

Runt kl 6 började jag åka hemåt. På perrongen träffade jag på Rasmus (Jonas kompis), så jag hade iallafall sällskap hela vägen hem till Bro, trevligt trevligt :)

Sitter hemma hos min älskling nu, duschade direkt när jag kom hem. Nu är jag glad och känner mig jättefräsch ;) Hehe. Nu ska jag se på ett avsnitt av O.C och kanske äta lite middag. Puss på er ♥



Måndag

2009-05-04  21:32:35  Allmänt  Kommentarer (9)
Förlåt för att jag inte har bloggat nånting idag, har inte varit på humör för det. Har varit deppig hela dagen och jag vet inte varför :( Ikväll har jag kollat på en massa O.C avsnitt bara. Älsklingen satte sig i sängen för någon timme sen för att plugga till sitt slutprov som han har imorgon, men han somnade för en stund sen, haha lyckat.

Nu tänkte jag läsa bloggar och sen tänkte jag faktiskt försöka sova. Imorgon börjar jag kl 8 som och ska ha prov i Ansvarsfull alkoholhantering. Det kommer inte gå så bra :(

Hoppas att eran dag har varit bra! ♥

Kärlek på hög nivå

2009-05-04  01:48:38  Allmänt  Kommentarer (8)
Sitter och lyssnar på en massa kärlekslåtar och tänker på alla månaderna som jag och min älskling har spenderat ihop. Underbara minnen och när jag ser tillbaka på dom så blir jag otroligt glad. Kan inte sluta le, kan inte sluta kolla på honom, åååh jag är så kär! ♥


Vi har varit tillsammans i 21 månader :) ♥

Hemma

2009-05-03  22:31:42  Allmänt  Kommentarer (6)
Så snäll som min pappa är så körde han in mig till stationen så jag skulle slippa vänta en timme på att bussen skulle gå och sedan vänta ytterligare 20 minuter på att tåget skulle gå. Kom alltså hem till Bro en och en halv timme tidigare än vad jag hade gjort om han inte hade kört mig. Det var snällt tycker jag.

Hela tågresan hem, dvs ca 50 minuter, satt jag i telefon med Natalie. Vi pratade om allt möjligt, tills det bröts två gånger. Jobbigt att prata i telefon när man sitter på tåget tycker jag (eftersom att det bryts väldigt ofta!), men men. Det var iallafall trevligt, vi pratar ju inte så ofta längre. Vi har mycket att ta igen och därför bestämde vi oss för att hon kanske ska sova hos mig nåndag nästa vecka då jag har huset för mig själv, hehe ;)

Fick också reda på att min pappa läser min blogg. Han sa åt mig att börja gå i skolan, och där la han till meningen "din pappa läser också din blogg ska du veta". Oups. Men men, håller ingenting hemligt här inte. Är i en viss period just nu då jag inte orkar med någonting, tyvärr. Är dessutom väldigt bra på att äta och det är där vikten kommer in. Mår dåligt pågrundav min vikt för tillfället, usch. Allt känns dåligt just nu. Vet inte vad jag ska göra.

Deppinlägg? Usch så trist. Aja, nu ska jag iallafall sätta på ett avsnitt av O.C. Det gör mig glad! Puss ♥


...

2009-05-03  18:32:15  Allmänt  Kommentarer (14)
Det var en jäkla massa bilder idag! Inte så konstigt när jag får tillgång till en systemkamera ;)


Mio hittade en kompis inne i min lillasysters rum, haha. Först morrade han åt den men sen gick han fram och nosade på den. Knashund!


Singstar!!

Sötast!

Puss ♥

Djur <3

2009-05-03  17:28:46  Allmänt  Kommentarer (4)
Visste ni inte det redan så kan jag berätta för er nu att jag verkligen älskar djur. Det är fan det bästa jag vet, haha. Hundar speciellt. Men också allt från katter, tamråttor, kaniner, och ja alla djur nästan. Sen finns det ju mindre omtyckta djur som ormar, sköldpaddor osv. Men hundar och katter står först på listan. Sorligt att jag är allergisk mot katter bara :(






Nu ska jag sjunga singstar! xD

Hundvakt

2009-05-03  15:07:38  Allmänt  Kommentarer (6)
JUST NU!

Sitter vid pappas datorn och svullar godis och dricker cola, bloggar, kollar mail, läser andra bloggar, svarar på kommentarer, lyssnar på Spotify och har en gosig hund i knät. Kan det bli bättre? ;)



Älskling!

Han måste klippas snart, hans skägg sticker ut och snart ser han ingenting, haha.


Hihi, söt!

Ska sitta hundvakt till ca kl 7 ikväll, så jag får väl försöka hitta på något när jag är klar här vid datorn. Ut på tomten och leka med Mio kanske, trist att sitta hundvakt själv bara tycker jag. Även om Mio får mig att gråta av allt skratt ibland ;)

Pappa hämtade upp mig i Sumpan runt halv 1, med lastbilen. Han hade varit hos hans sambos föräldrar, där fick han med sig ca 4 säckar med vinbärsbuskar i. Dom säckarna var först på mitt säte, sen la jag dom bredvid mig istället. Plötsligt ser jag tre rätt så stora spindlar gå vid mina fötter. Höll koll på dom i typ 10 minuter, sen försvann alla. Då hade jag fan panik hela vägen hem sen. Sen när vi var hemma så tog jag av mig tjocktröjan och skakade på hela mig, haha. Var så jävla äcklad av domdär. USCH! Instängd i en lastbil med minst 3 spindlar runt om mig, medvetet. UUUSCH!!

Om ni inte hade listat ut det redan så har jag fobi från spindlar, fy fan säger jag bara, usch!

Sent

2009-05-03  02:45:12  Allmänt  Kommentarer (13)
Ikväll blir det ett sent inlägg, igen..

Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, kollat på en massa O.C avsnitt och svullat en massa godis och fiff. Tyvärr blev det inget pluggande, varken för mig eller för Jonas. Usch så dåliga vi är på det. Men men, vi vet att vi måste ta tag i det så fort som möjligt. Jag ligger efter lite i skolan och Jonas ska ha slutprov snart, den jäkeln tar ju studenten om bara några veckor, hehe.

Hm, ja det här inlägget blev ju inte så speciellt långt. Men ville bara titta in och säga att jag lever och så.. Måste nog försöka sova om en stund, ska upp senast kl 11 imorgon. Ska hem till min pappa och vara hundvakt i några timmar. Bloggar antingen innan jag åker eller så bloggar jag därifrån ;)

Puss på er! ♥

Lördag

2009-05-02  21:24:37  Allmänt  Kommentarer (4)
Hej bloggen! Idag har jag inte gjort nånting. Jag vaknade jättesent eftersom att jag och älsklingen gick och la oss tidigt imorse. Har bara kollat på film och O.C och tagit det lugnt. Jag och älsklingen var och handlade på willys nyss och självklart fick vi (som vanligt) med oss en massa onyttiga saker..


Jag och älsklingen gick och la oss runt 6 imorse och då var solen påväg upp ;)


Solen påväg ner för en stund sen.

Ikväll blir det en massa fiff och ostisbågisar (Jonas sa så en gång, tyckte det var så gulligt, hehe).


Jonas blev sugen på detta så vi köpte det med.

Och jag blev sugen på lösvikt ;)

Och vi båda ville självklart ha cola!

Nu ska jag se på O.C, äta en sen middag och sen svulla godis Sen ska jag försöka plugga en stund. Usch.

Sent inlägg

2009-05-02  04:37:53  Allmänt  Kommentarer (2)
Kom hem till Bro för en stund sen, sov hela resan hem. Ska närsomhelt gå och lägga mig och sova! Ska bli otroligt skönt. Men först, här får ni se lite bilder som jag har tagit under de senaste dagarna med mobilen ;)


Mums! Ska jag åka bil i ca en timme så måste jag ha med mig något att tugga på ;)


Älsklingen kör.

Mio!

Ninas orkidéer, dom blommar aldrig! Haha.

Veronica (brorsans flickvän) och brorsan ligger under filten, haha. Cute!

Gjorde en inbakad fläta på mamue idag ;) Det gillade hon!

Vet att min mamue gillar denhär låten så mycket så här får hon lyssna på den xD



Godnatt! ♥

Fredag

2009-05-01  20:45:17  Allmänt  Kommentarer (0)
Hej bloggen!

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg här innan vi ska äta middag.

Igår var det jättetrevligt. Brasan var inte så speciellt stor, det var ett jäkla skämt. Några killar som spelade fotboll tände på brasan 40  minuter för tidigt, jävla glädjedödare, haha. Efter brasan gick vi hem till oss, satt och pratade och drack lite. Det var jag, Jonas, min bror, hans flickvän, pappa och hans sambo. Vi satt och pratade jättemycket och hade jättekul. Runt 1 gick jag och min brorsas flickvän till nedervåningen och sjöng sinstar i ca en timme, det var skitkul. Efter det så satt jag, Jonas, brorsan och flickvännen och pratade. Sen gick vi och la oss, hehe :) Jag hade iallafall jättetrevligt.

Nu är jag hemma hos mamma, vi håller just nu på att grilla ;) Och därför ska jag och min syster springa iväg till Ica nu och handla lite. Dom stänger ju om en kvart, så vi hörs ikväll (ska hem till Bro). Ha en bra kväll ♥


RSS 2.0