Dagen efter...

2009-03-28  11:47:48  Allmänt  Kommentarer (4)
Tjosan alla nyktra och glada! Här är man seg och törstig, haha. Vatten vatten vatten! Snart går jag fan till centrum och köper en iskall cola, det är godast!

Gårdagen var otroligt rolig. Vi hade jättekul. Vi samlades hemma hos min mamma först, fixade iordning oss och drack några drinkar. Sen gick vi till Värdshuset. Jag hann komma in genom dörren och blev bjuden på tre olika drycker, jag hann inte ens sätta mig ner, haha. Efter en stund beställde vi in lite mat, det var gott! Senare mot kvällen blev det en massa cider, shottar, smirnoff, drinkar och öl. (Dock inte öl för min del.. ) Det slutade med lite efterfest hos min mamma, en massa musik och drinkar. Sen tog jag och Jonas nattbussen därifrån in till stan och bytte buss där. Sammanlagt tog det ca 2 timmar för oss att komma hem, det var segt..

I nästa inlägg kommer det upp bilder från gårdagen, så glöm inte att kika in lite senare ;) Tog ca 125 kort med min kamera, sen fanns det ju andra där med kameror ;) Så jag kan inte säga att jag är fotolös, haha

Kommentarer
Skrivet av: JOSEFINE

tack :)

DATUM: 2009-03-28 KLOCKSLAG: 12:20:06
URL: http://josefiner.blogg.se/
Skrivet av: Mimmi

svar: Åh, vad härligt! Shopping är ju aldig fel :) Min dag var bra den med, skola och massa mys med killen :)

DATUM: 2009-03-28 KLOCKSLAG: 13:09:56
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Skrivet av: Lollo

låter som en bra kväll =)

DATUM: 2009-03-28 KLOCKSLAG: 13:15:12
URL: http://confessionsbyme.blogg.se/
Skrivet av: isa

Riktigt fin blogg du har! :)

Ska vi prenumerera på varandra på bloglovin? Om du vill det kan du lämna en kommentar hos mig och säga att du lagt till mig så lägger jag till dig direkt när jag ser kommentaren.

http://isaisaisa.blogg.se

DATUM: 2009-03-28 KLOCKSLAG: 13:43:23
URL: http://isaisaisa.blogg.se/

Kommentera då inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0