Hejsan!

2009-03-14  18:00:18  Allmänt  Kommentarer (4)
Kom precis hem till mamma, har ju varit på genrepet av Melodifestivalen i globen, tillsammans med min familj. Tyvärr så hade vi utspridda platser men jag och min storesyster och jag fick sitta tillsammans iallafall. Vi hade jättekul, det är en sån jävla skön känsla när man väl sitter där och hör hela globen jubla och klappa händerna ;) Som jag sa så är jag hos mamma, vi ska nog ta och äta lite middag snart. Sen ska vi bara vänta på att melodifestivalen ska börja :)


Här bjuder jag på en bild på mig och min syster när vi sitter i globen och väntar på att genrepet ska börja ;)

Efter melodifestivalen så ska jag och Jonas (han kommer hit strax innan 8) åka hem till hans pappa och sova över där. Så vi hörs tyvärr inte mer idag. KANSKE ikväll men kan inte lova något. Men skriver mer imorgon, helt garanterat. Ha en bra kväll! :) ♥

Kommentarer
Skrivet av: Carro

svar: den är överfin enligt mig :) Dock blev jag kallad hora av en tjej som tyckte jag visa "för mycket" amen tjena, det är konst, inte porr !

DATUM: 2009-03-14 KLOCKSLAG: 19:06:49
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Skrivet av: Rebeccas bloppis

Hej hej!



Vill göra lite "reklam" för min bloppis. Tror du skulle hitta något. :-)



http://yourpersonalshopper.blogg.se/



Kram!

DATUM: 2009-03-14 KLOCKSLAG: 21:02:06
URL: http://yourpersonalshopper.blogg.se/
Skrivet av: Mahlin ♥

haha jag gillar inte alls barn! typ enda gången jag kommer att gilla barn är nog om jag blir mamma själv till min egna unge ;) skulle vara lite dumt om jag inte gillade henne då. du, ha ett sommar tema på bilder. har en bild som jag skulle kunna skicka in och är grymt fin. är tagen i grekland i somras:) allt bra med dig då? haft kul i helgen?



själv har jag varit på stan två dagar i rad, sitter hemma nu och ska snart se på tv hade jag tänkt:) sedan blir det att gymma imorgon nån gång innan klockan tolv & sedan fara och åka skrana (madrass som man brukar säga i södra sverige..) med lite folk. det är min helg typ:)

DATUM: 2009-03-14 KLOCKSLAG: 22:52:19
URL: http://mealinn.blogg.se/
Skrivet av: Julia

sv: den jag hade tänkt att skicka har ju inget med vårtema att göra, typiskt :P men jag kanske tar några bilder och skickar in en annan :D

DATUM: 2009-03-14 KLOCKSLAG: 23:21:51
URL: http://ifoonly.blogg.se/

Kommentera då inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0