;)

2010-03-28  16:44:17  Allmänt  Kommentarer (2)

Tjosan!

Har suttit och kollat igenom gamla skolarbeten från ettan och uppåt ;) Skitkul ju! Hade Estetisk verksamhet i ettan och fick MVG i det. Satt och asgarvade åt det jag hade skrivit, astöntigt var det! Det handlade om solnedgångar och så var det en massa bilder på solnedgångar som jag har tagit kort på ;) Haha!

Få bilder som jag har tagit ;)

Underbar solnedgång på Nåttarö :) (Längtar som fan till Maj, då ska jag förhoppningsvis ut till Nåttarö igen med Jonas och hand familj!) ÄLSKAR NÅTTARÖ!

Sölvesborg i Blekinge

Kapällskär

Solnedgång i Bro

Solnedgång ute på havet. En kryssning för ett par år sen, minns inte exakt vart.


Kommentarer
Skrivet av: Mathilda

Om du inte vinner Lilys Converse-tävling, kolla in min blogg. Säljer just nu helt nya converse i olika färger och storlekar för endast 450:- (699kr i butik)

DATUM: 2010-03-28 KLOCKSLAG: 16:57:44
URL: http://ginatricotnews.blogg.se/
Skrivet av: Cajsa

Hejsan sötaste :D hur är läget? :) Skönt med helg säger jag...^^



Skulle du vilja hjälpa mig i typ två sek? (A) Behöver fler som röstar på mig på dessa två länkar: http://hundratusen.nu/#/mix/IryI och http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=HTiS2KqhkUkW5y6NmOtM469l#bikiniGallery. Skulle vara toppen om du ville rösta 5 stjärnor på bikinin och lägga en röst på min tuggummipåse. :) gör gärna en egen påse också om du vill och hjälp mig lite extra. ;-)



Kramis sötaste! :D

DATUM: 2010-03-28 KLOCKSLAG: 17:16:22
URL: http://cajsa1.webblogg.se/

Kommentera då inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0